Jebala sam se sa bratom

Bilo je nešto iza 7:00 kada je vrućina od ranog jutarnjeg kolovoškog sunca prikolicu učinila prevrućom za spavanje. Maggie i Molly polako su se otkotrljale iz kreveta. U osnovi su imali slobodan dan i mogli su prespavati. Njihovi roditelji, Emmitt i Betty, otišli su na dan u grad; Mama na posao, a tata na liječničke preglede. Obučeni u svoje široke majice, bez ičega ispod, otišli su u malu kupaonicu u prikolici pišati. Završe, a zatim se niz hodnik odmjeravaju do kuhinje da jedu. Njihov mlađi brat Earl čvrsto spava na svom krevetu; sofa u dnevnoj sobi. Njihova mala prikolica u urlici izvan Hazarda, KY imala je samo dvije male spavaće sobe; jedno za mamu i tatu, a djevojčice su dijelile drugo. Earl je morao spavati na sofi.

Earl je privukao pozornost svoje sestre kad se prevrnuo na sofu, skinuo pokrivače i stenjao u svijetu svojih snova.

“Bolje da se probudiš Earl”, rekla je Maggie Molly.

Cereći se, Molly je kimnula u Earlovom smjeru kao odgovor na Maggie. Gledajući, Earl je odbacio plahtu i ležao na leđima. Majica mu je bila navučena do pojasa, a bez donjeg rublja kako bi sakrio svoje vojnike, njegovo jutarnje drvo stajalo je u centru pažnje.


U Earlovom snu sjedi za svojim stolom na satu Algebre. Gospođa Davis, slatka mlada tamnokosa, preplanula učiteljica, sjedi za svojim stolom, široko raširenih nogu, izlažući mu svoj dlakavi grm. Njegova erekcija se savija kako bi izvirala iz traperica. Kreće se pokušavajući ispraviti svoje savijene, čvrsto stegnute.

“Earl, možeš li doći do ploče i pokazati razredu kako riješiti ovaj problem?” Pita gospođa Davis.

Earl nervozno stoji, a erekcija mu tjera traperice van. Posramljen, odlazi do daske. Zagleda se u neku tajanstvenu jednadžbu na ploči, kad odjednom osjeti ruku na malim leđima. Okrećući se, gospođa Davis čuči, suknje do pojasa, preplanule tamne sise s bradavicama koje joj vise iz bluze i otkopčava mu traperice. Gleda kako ona omota usnama njegov penis i počinje sisati. Zatvara oči i naslanja se na ploču dok gospođa Davis guta njegov penis. Nikada u svom mladom životu nije osjetio takvo zadovoljstvo.

Maggie se okrenula na stolcu i pala na koljena pokraj sofe. Nagnuvši se, nježno je uzela Earlovu erekciju u ruku i polako spustila usne preko glave. Pazila je da ide polako, da ne probudi brata iz snova. Njegov mladi penis, iako dug samo pet centimetara, imao je tako dobar okus. Otrgnula se, sišući sve brže i brže. Maggie je odjednom osjetila ruku na svom golom dupetu. Molly se spustila kraj nje kako bi promatrala akciju i polako počela ukazivati ​​na mokru, dlakavu pičku svoje sestre. Što je Maggie više sisala, Molly ju je sve jače prstima. Nagnuvši se, prešla je jezikom po pukotini svoje guzice, uvukavši je u svoje usko dupe. Maggie je zastenjala i izvijala se, jače sisajući.


Earl je u snu u učionici bio naslonjen na ploču. Svi su studenti nekako nestali, a njegova vruća mlada preplanula učiteljica jako mu je sisala kurac. Više nije mogao podnijeti. Namjeravao je asirati ovu klasu i početi tako što će baciti cijeli teret, duboko u grlo gospođe Davis. Gurnuvši bokove naprijed, eksplodirao joj je u ustima, pucajući joj spermom duboko u grlo. Jaja su mu se snažno napumpala, iscrpivši ih iz djevičanskog sjemena. Ovo mu je bio prvi put i bio je iscrpljen. Šokiran svojim snom, osjetio je ruku na trbuhu. Pokušao je sjesti na kauč, ali gledajući dolje, tu je bila njegova najstarija sestra, Maggie, koja je jako sisala njegov penis, isisavajući posljednjih nekoliko kapi sperme iz svojih mladih jaja.

Earl je ostao bez riječi dok je gledao Maggie kako mu sisa penis. Kad je pogledao, mogao je vidjeti svoju sestru Molly s licem zakopanim u Maggieno dupe. Maggie je glasno zastenjala, a onda je iznenada iskočila glavom s praga koji mu je pulsirao i zavrištala kad ju je svladao orgazam. Earl je sada bio na laktovima. Bio je šokiran onim što se događalo. Maggiein drhtavi orgazam konačno je prestao i podigla je pogled prema svom mlađem bratu, a njegova sperma joj je kapnula iz kuta usta. Oblizavši je jezikom, nasmiješila se: „Vrijeme je za ustajanje, Earl, imamo posla. Žao mi je što sam vas probudio na ovaj način, ali činilo se da vam je potrebna pomoć oko vašeg sna. ”

Postiđen, Earl je zgrabio plahte da se pokrije. “Hm, oprosti sestro, ja hm, ja hm …”

“U redu je Earl, ovo će biti naša mala tajna”, šapnula je Maggie. Gledajući, Molly se nasmiješila u znak slaganja.

Djevojke su ustale i vratile se na doručak, dok je Earl skočio s sofe i odjurio hodnikom do kupaonice. Ubrzo im se pridružio, ali i dalje mu je bilo previše neugodno uspostaviti kontakt očima dok Maggie nije rekla: “Tata želi da pokosiš dvorište i očistiš kokošinjac kad završiš doručak.”

“Pa, što ćete sve učiniti?” upitao je.

“Moramo raditi u vrtu, a zatim poslove u staji. Vratit ćemo se kad završimo. Ostani ovdje dolje ”, rekla je Maggie.

Time su obje djevojke ustale i krenule u svoju spavaću sobu odjenuti svoju “radnu odjeću”. Emmitt je bio strog da su djevojke nosile samo svoju “radnu odjeću” dok su obavljale kućanske poslove, dijelom kako ne bi zaprljale pristojnu školsku odjeću, a drugo zato što je uživao u pogledu na njihove vrećaste traper hlače s kratkim rukavima, i u gotovoj, gotovo prozirnoj supruzi -mlađi tankovi. Maggie je čak i u svojoj mladosti već razvila lijep čvrst set sisa i prekrasan svijetlosmeđi grm kako bi svaku ženu učinila ponosnom. Emmitt bi znao, i jezik i penis bili su u njemu nekoliko puta.

Tri minute kasnije djevojke su odskočile niz stepenice i krenule u vrt. Earl je sjedio za kuhinjskim stolom razmišljajući o svom jutarnjem iskustvu. Pomisao na to da će mu sestra dati prvi orgazam, osim povremenog vlažnog sna koji se zapravo nije računao, opet mu je ukočila penis. Htio je više.

“Idemo obaviti ovaj posao u vrtu pa se možemo igrati u staji”, nasmijala se Maggie. Molly je točno znala o čemu Maggie misli. Razgovarali su o svojoj fantaziji kasno sinoć, u krevetu. Sljedećih sat vremena proveli su u branju graha i kukuruza, prije nego što su žetvu spustili u sjenu uz staju. Opuštajući se u sjeni staje, Molly je zazviždala za Thunderom, njihovim malim pastuhom poni. Još nekoliko glasnih zvižduka i Thunder je dotrčao u obor iza staje. Djevojke su stavile malo žita u kantu, trag za Thunder i odvele ga natrag u posljednji štand u staji.

“Gromove, toliko sam napaljena nakon što sam jutros sisala Earla, pa mislim da je danas tvoj veliki dan”, nacerila se Maggie. “Mama i tata neće biti satima kući, Earl je zauzet, pa pokušajmo”, rekla je gledajući Molly.

“Kao što smo pričali sinoć?”

“Da, idi, zgrabi balu sijena i tu deku. Dobit ću više žita. “

Molly se vratila i bacila bala u štand. Trljajući Thunder sa strane kako bi ga smirio, kliznula je pokrivačem prekrivenu sijenu ispod Thunderova trbuha. Maggie je bacila ostatak žita u njegovu kantu, a zatim se okrenula, odvezavši pojas za prešanje i njezini vrećasti izrezi pali su na pod štanda. Odbacivši majicu na stranu, protrljala je svijetlosmeđi grm i opipala svoje ukočene bradavice i već mokru pičku. Biti gol osjećao se tako dobro.

Čučnuvši počela mu je trljati kurac. Nije mu trebalo puno da oslobodi svoju kitu iz omotača, a ona je polako ušla. Svakim potezom sve se više ukočio, rastao joj je u rukama sve dok mu glava nije izrasla. Thunder je udario nogom i zacvilio dok ga je milovala po smeđem, bijelom i ružičastom penisu od 16 ”. Njegov 2 ½ ”debeli, čudovišni penis, s’ velikom 3 ”glavom udaranom u njegov trbuh.

“U redu Molly, trljaj ga i ostani miran dok se ja uvučem ispod njega.” Maggie je kliznula ispod Thunderova trbuha, legla na sijeno. Zamahnula je desnom nogom ispod dok se nije smjestila izravno ispod njegova trbuha. Osećajući njegov penis, skliznula je bliže dok mu nije mogla postaviti glavu na otvor. Osjećaj njezinih tvrdih bradavica koje su se trljale o grubu kosu njegova trbuha dodatno ju je vlažio. Ležeći na leđima osjećala je kako joj sokovi teku niz pukotinu. Bila je spremna.

Zgrabivši svoj penis, Molly je šapnula upute Maggie: “Približi se, savij koljena prema gore, raširi noge šire.” Molly je trljao svoju glavu od pet inča široku gore -dolje o otvor prema Mollynoj mokroj pički, šireći joj usne svakim potezom, sve dok se konačno nisu razdvojili, dopuštajući joj da silom isprsi glavu u svoju pičku. Maggie je nastavila kliziti unatrag čvršće uz Thunderov penis sve dok Molly napokon nije uvukla glavu unutra. Thunder je reagirao na vruću vlažnost njene pičke i gurnuo se naprijed. Maggie je viknula kad mu je debela glava penisa i prvih šest centimetara gurnuta unutra. Još jedan nalet i ona je zadahnula od boli, a njegov penis gurnuo se još dublje. Na sljedećem naletu njegov je penis udario o njezin vrat i ona je zastenjala, i od boli i od zadovoljstva. Prošlo je dosta vremena otkad je Thunder uzgojio kobilu, ali je točno znao što treba učiniti. Grčio je sve jače, klizeći Maggie naprijed -natrag po sijenu svakim potezom, udarajući je svojim penisom. Njegova velika glava gljive uhvatila se za stijenke njezine pičke i povukla je natrag, prije nego što ju je ponovno udarila naprijed.

Molly je pala na koljena kako bi gledala, dok je kliznula rukom u kratke hlače kako bi protrljala svoju pičku. S Maggie koja drži koljena savijena unatrag i široko raširenu guzicu za Thunderin ogroman penis, gledala je kako udara u njezinu sestru. Ubrzo je Maggie vrisnula, postigavši ​​prvi orgazam. Sa svakim potezom, Molly je mogla vidjeti kako Maggienu spermu tjera njegova debela glava kurca. Dahćući za zrakom, njezino stenjanje postajalo je sve glasnije dok je sa svakim udarcem zakopao svoj penis sve dublje. Njeno se dupe svakim udarcem trzalo po sijenu. Još uvijek je bilo pet centimetara ponija kojega je neuspješno pokušavao ugurati u nju. Njezina mlada pička jednostavno nije bila dovoljno duboka da mu zadrži cijeli penis, a svaki joj je udarac potpuno podignuo dupe sa sijena.

Niti jedna djevojka nije znala, Earl se sakrio na sjeniku sjedajući dolje u prizor zvijerstva ispod. Udario je udarcem u svog tvrdog mladog penisa, gledajući svoju sestru u ovom divljem, sirovom činu kako ga Thunder zajebava. Nikada nije vidio ništa slično, niti doživio ovakav dan. Prvo je upucao svoj prvi tovar sperme duboko u grlo svoje najstarije sestre, a sada gleda kako je jebe obiteljski poni.

Maggie je izmakla kontroli. Njezino se tijelo nekontrolirano treslo dok je Thunder odbijao, a njegov kurac vukao ju je naprijed -natrag po sijenu. Njezin drugi orgazam brzo se približavao i mogla je osjetiti kako mu Thunder ubrzava korak. Znala je da je spreman isprazniti jaja ispunjena spermom i upravo ju je ta pomisao poslala preko ruba. Cijelo joj je tijelo buknulo u orgazmičkoj ekstazi. Na sljedećem naletu naprijed, Thunder je zadržao poziciju, a njegov prvi tovar ponija sperma snažno joj je prskala po vratu, napunivši joj pičku toliko sperke da je mislila da će eksplodirati. Trgnuo se natrag, a zatim ponovno udario naprijed kako bi izbacio još jedan teret. Cum je poprskao oko svog penisa i otrčao joj niz dupe, pokrivajući deku. Njezina sperma ispunjena pička čvrsto stisnuta na njegov debeli penis, isušujući više sperma iz njegovih jaja. Posljednji udarac i izbacio je svoj posljednji teret. Cijelo mu je tijelo drhtalo, Thunder se odmaknuo, polako izvlačeći penis iz svoje nove ljudske kobile. Uz zvučni pljusak, njegova tri inča široka glava iskočila je iz njezine pičke. Od iznenadne praznine Maggie je dahnula i rijeke sperme su joj potekle niz pukotinu.

Maggie se okrenula da pogleda svoju sestru koja je čučala pokraj nje i odjednom je ugledala Earla, u potkrovlju, kako gleda dolje, preko Mollynog lijevog ramena. Požurila je izaći ispod ljubavnika ponija, posramljena što ju je uhvatio mlađi brat.

„Što radiš gore? Rekao sam ti da ostaneš u prikolici. Gubi se odavde ”vrisnula je Maggie.

Earl je ostao bez riječi. Što je mogao reći? Upravo je bio svjedok da mu je ponija sjebao sestru i upravo je svoj drugi teret u toku dana izbacio na sijeno potkrovlja. Okrenuo se i otpuzao stražnjim ljestvama u potkrovlje te otrčao do prikolice.

“O Bože, nikad nisam vidjela tako nešto”, uzviknula je Molly.

“Vjeruj mi, sestro, nikada nisam osjećao tako nešto!” Odgovorila je Maggie.

Okrenuvši se da ode do kratkih hlača na podu štanda, Maggiene noge osjećale su se poput maslaca dok su joj komadići sperme tekli niz noge. Njezina je pička bila toliko bolna, i od boli i od zadovoljstva, da je jedva hodala. Otišla je do ulaznih vrata staje, uključila crijevo i poprskala spermu s nogu i prepona što je bolje mogla. Oprezno je zakoračila u svoje presjeke, navukla ih preko rane, gole guze, zavezala pojas za prešanje i ušla u prikolicu. Morala je uvjeriti Earla da šuti, inače će je Emmitt natjerati da plati.

Trčeći da je stigne, Molly je šapnula, “pa, kako je bilo?”

„Saznat ćeš. Sljedeći ste vi! “

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top