Gangbang s mamom

Bilo je to naše prvo ljeto bez tate. U studenom prošle godine preminuo je od srčanog udara. Dugo smo se motali prije nego što smo odlučili nastaviti naše godišnje obiteljsko kampiranje. Više od dvadeset pet godina proveli smo prvi tjedan kolovoza na jezeru Wellenchuk kao obitelj. To nije bio naš jedini obiteljski ritual, ali smo ga održavali iako su nam životi postali užurbani zbog fakulteta, skoro vjenčanja i ostalog. Tako je bilo teška srca, i to tek treći put od tatinog sprovoda da smo opet svi zajedno (druga dvojica su bili jedan Božić i Kevin, maturalac našeg najmlađeg brata).

Prije nego što se previše zanesem samim nevjerojatnim vikendom, trebao bih vam reći nešto o sebi, svoja dva mlađa brata i svojoj prekrasnoj majci.

Zovem se Jackson, iako me obitelj zove Jacks, a imam 26 godina. Ja sam pouzdani veliki brat koji je proveo velik dio svog života izvlačeći svog srednjeg brata iz nevolje. Bio sam u braku tri godine, ali sam se razveo mjesec dana prije nego mi je tata preminuo. Kažu da se loše stvari događaju u troje, a nakon razvoda i očeve smrti, čekao sam treću katastrofu. Srećom, treća stvar je bila prilično mala u usporedbi, prometna nesreća sa savijanjem blatobrana u novogodišnjoj noći. Bilo koja druga godina i to bi bila velika katastrofa, ali 2010. je to bio samo prikladan kraj jedne sjebane godine. Moja novogodišnja odluka bila je početi živjeti punim plućima, provoditi više vremena sa svojom obitelji i upoznati ženu. Dobio sam kredit od banke i ostvario svoj san: otvorio sam talijanski restoran i nazvao ga po tati— Amelio’s.

Moj drugi cilj bio je djelomično postignut, jer sam se vratio kod svoje majke i najmlađeg brata Kevina, iako je bilo teško dobiti puno kvalitetnog obiteljskog vremena zbog dugih sati koje sam radio pokušavajući da moj novi posao bude uspješan. Moj drugi brat, Adam, otišao je u siječnju na šestomjesečno putovanje Europom i Azijom u ‘pronalaženju sebe’. Moj posljednji cilj bio je neporeciva katastrofa. Bio sam samo na tri spoja, nisam se povalio više od godinu dana. Iako je svaki dan dolazilo i izlazilo iz mog života mnogo izgleda, činilo se da jednostavno nisam imao vremena ni energije čak ni pokušati romansu. Konačno, često sam bilo koju ženu koju sam sreo uspoređivao sa svojom majkom i to, naučio sam, nikad nije dobro.

Adam je bio labavi top grupe. Divlji iz vremena dok je bio mali, nije se baš promijenio na svoj divlji način, čak ni s 22 godine. Uzeo je godinu pauze od fakulteta, napustio je (istinito rečeno, rečeno mu je da uzme godinu pauze) i, nakon što je tata umro, odlučio je samo proputovati svijet. Cilj mu je bio spavati s djevojkom iz svake zemlje koju je posjetio i, prema njegovom blogu o putovanjima, to mu je i uspjelo. Vratio se baš na vrijeme za Kevinovu maturu i naše putovanje. Još uvijek je pokazivao svoj uobičajeni opušten stav.

Kevin, moj najmlađi brat, napunio je 18 godina u svibnju i završio srednju školu s odličnim uspjehom u lipnju. Bio je geek grupe, dobročinitelj koji je također bio drag svojoj dugogodišnjoj djevojci Elly. Radije bi čitao nego izlazio, ali je jako idolizirao Adama, na gotovo nezdrav način.

Naša mama Cassie imala je 45 godina i još uvijek je u nevjerojatnoj formi. Uvijek je vježbala i nitko nije vjerovao da je bila tri puta trudna. Grudi su joj se malo objesile, ali obično je nosila odjeću i grudnjake koji su ih držali u punoj pozornosti. Lagao bih da većina mojih srednjoškolskih deranja nije bila o mojoj majci. Ali kao i svi dečki, jebanje njihove majke samo je nestašna maštarija na koju drkaju od trenutka kada nauče drkati do dana kad umru. To smo mi. Moja majka se prilično dobro snašla sa životnim osiguranjem nakon tatine smrti i pokušala je održati stvari normalnim koliko je moglo biti.

Prva noć na jezeru bila je, ne čudi, emocionalno iscrpljujuća. Zapalili smo logorsku vatru i samo dijelili priče o tati. Neko vrijeme, vidjevši svoju majku uzrujanu, pitao sam se je li ovo bila dobra ideja. Ali zadnjih sat vremena dijelili smo smiješne tatine priče i činilo se da je emocionalni balon pukao.

Sljedeće popodne bilo je žarko. Moja mama, moram napomenuti, zna da još uvijek okreće glave. Na primjer, dvodijelni bikini koji je nosila bio je nešto što bi nosila prosječna tinejdžerka koja želi privući pažnju. Iskreno, čim sam je vidio kako izlazi iz svoje sobe nakon ručka u dvodijelnom komadu, moj kurac ju je tajno pozdravio.

Dok sam bio na plaži, primijetio sam mnoge tipove, od tinejdžera do starih perverznjaka, kako provjeravaju moju 45-godišnju majku. Bio sam i ponosan i zaštitnički na nju.

Prvi lagani nagovještaj večeri koja je došla, nakon što su moja braća otišla promatrati ribe koje su igrale odbojku na pijesku, bio je kada smo položili ručnike na prekrasni mekani pijesak. Mama je legla na svoj ručnik i pitala: “Jacks dušo, možeš li mi staviti losion?”

Tata je to uvijek radio u prošlosti, a moj je kurac ponovno privukao pažnju samo na pomisao da dodirne svoju seksi majku. Uzeo sam losion,

premazao mi ruke i velikodušno i nježno namazao mamina ramena, vrat i leđa. Zatim sam se spustio i napravio joj noge i stopala.

Kad je završila, pitala je mama, a glas joj je djelovao tek pomalo koketnim: “Jacks, možeš li se, molim te, približiti mom bikini donjem dijelu, gdje uvijek gorim?”

Moja erekcija je tražila pažnju, tako da su mnoge moje fantazije o moždanom udaru započele upravo ovako. Stavila sam još losiona na ruke, koje su lagano drhtale, i utrljala mamin donji dio leđa, tako nisko da sam osjetila pukotinu njezinih guzica. Učinilo mi se da sam čuo stenjanje s maminih usana, ali sam pretpostavio da je to samo želja. Završio sam tako što sam joj obradio bedra i opet se približio njezinom cijenjenom posjedu. Ovaj put definitivno je zastenjala.

“Hvala ti, Jacks, imaš ruke kao i tvoj otac.”

“Nema na čemu, mama”, rekla sam, krišom namještajući kitu u prtljažniku.

Moja mama je uhvatila moju prilagodbu i nasmiješila se: “Je li to zbog mene?”

Promucala sam, potpuno posramljena, “Ne, ja, hm….”

Moja mama, njezin ton je bio blag i sladak, “U redu je, dušo, kad me tata zapjenio često sam osjećala njegovu ukočenost na sebi. Često sam mislila da bi me mogao poševiti odmah i tamo.”

“Mama”, rekla sam, šokirana iskrenošću koju nikad nisam čula od nje.

Samo se nasmiješila, spustila pogled i nastavila se sunčati.

Ostatak poslijepodneva nije se dogodilo ništa drugo nimalo zanimljivo, ali sam bio jako rastrojen. Nakon što sam dotaknuo svoju mamu, sve što sam želio je da je još više dotaknem. Sve moje jebene maštarije su se vratile i, iako mi još nije palo na pamet da bi ta mašta mogla postati stvarnost, moj je kurac cijeli dan bio na punom jarbolu.

Te noći, oko devet, nakon što smo nas četvero popili priličnu količinu pića, Adam i Kevin su rekli da idu na zabavu s nekim djevojkama koje su upoznali. Tvrdio sam da bi trebali ostati i družiti se s mamom, ali Adam je, razmišljajući svojim kurom kao i uvijek, rekao da izlaze. Kevin se samo pokušavao uklopiti sa svojim hladnim bratom i stidljivo ga je slijedio. Nazvao sam ih šupcima i otišli su.

Mama i ja smo izašli i zapalili vatru u našoj vrlo skrovitoj i privatnoj kolibi. Sjeli smo uz vatru, na ljuljačku za dvije osobe i popili još više. Otprilike pola sata nakon što su moja braća otišla, mama je očito bila pripit i na dobrom putu da bude stvarno alkoholizirana. Još uvijek u istom bikiniju, upitala je: “Pa, Jacks, kad si zadnji put povalio?”

Pivo mi je prskalo iz usta. “Mama!”

“Ne, ozbiljno. Čuvali ste Kevina i mene otkako vam je otac umro. Vrijeme je da počnete razmišljati o sebi.”

“Pa, iskreno, posao je bio više prepreka.”

“Previše radiš”, predložila je mama, a njezina je ruka nevino pala na moju nogu.

Njen mekani dodir odvratio mi je pozornost i moj se kurac probudio iz sna. Lagano sam promucao: “Nemam izbora ako želim da ovaj restoran uspije.”

Mamina se ruka samo lagano podigla: “Znam, znam, samo želim da i ti nađeš ženu.”

“Žene su iscrpljujuće, oduzimaju vrijeme i lome novčanik”, uzdahnula sam, prisjećajući se ne tako rado svojih zadnjih par propalih veza i razvoda koji sam još uvijek plaćala.

“Ona prava nije”, predložila je mama.

“Pa ja je još uvijek tražim, valjda”, slegnula sam ramenima i dopila pivo.

“Znaš Jacksa, jako sličiš svom ocu”, rekla je mama, promijenivši ton.

“Znam”, odgovorio sam, jer su mi to govorili otkad znam za sebe.

Ruka joj se opet lagano pomaknula. Duboko sam udahnuo i osjetio kako se njezina ruka pomiče i počiva na mom tvrdom kurac. “Hmmmm, čini mi se da ti i tvoj tata imate još nešto zajedničko.”

“Mama, ja…” počela sam.

“Prestani. Nisam imala seks osam mjeseci, a ti se nisi seksao toliko dugo koliko pretpostavljam”, tvrdila je, držeći ruku čvrsto na mom potpuno uspravnom kurac. Lice joj je postalo napučeno poput tinejdžerice koja se pokušava snaći sa svojim dečkom. “Nisi li ikada maštao o mami?”

“Ja-hm”, promucala sam, prije nego što sam konačno pomislila ‘jebi ga’, “Mama, maštam o tebi otkad znam za sebe.”

“I mislila sam”, šapnula je, a njezin vrući dah mi je bio u uhu. Njezina je ruka trljala moj kurac s malo više svrhe. “Želiš li da ti mama popuši kurac?”

Ispustio sam gunđanje u znak priznanja.
Njezin je jezik zadirkivao moje uho: “Shvatit ću to kao da.”

Odmaknula se od mog uha i brzo otkopčala moje kratke hlače i izvukla moju bijesnu jaku. “Jebote, nedostajao mi je osjećaj velikog tvrdog kurac.”

Nagnula se naprijed i uzela glavu mog kura u usta.

Stenjala sam u kontaktu, u čistom zanosu, moja životna fantazija se iznenada ostvarila. Zurio sam u svoju mamu i njezine vlažne usne oko mog kuraca. Za razliku od većine djevojaka koje su sisale kurac tek toliko da me jako natjeraju, moja mama je sisala moj kurac kao da je zapravo uživala. Nakon nekoliko minuta samo zadirkivanja moje glave usnama i jezikom, počela je više uzimati moj kurac u svoja stručna usta. Nastavila je polaganim slatkim stilom, uzimajući u usta samo malo više moje dlake.

Ne znam koliko je dugo držala moj kurac u ustima prije nego što je konačno izvadila moju erekciju i zatražila: “Sine

, očajnički moram kušati tvoju spermu. Ne želim biti grub ili nešto slično, ali volim okus sperme. Tvoj otac je ispunjavao ovu potrebu. Dakle, molim te, želim da ispucaš veliku punu količinu svoje sperme niz moje grlo. Misliš da to možeš učiniti za mamu?”

Još uvijek se osjećam kao napaljeni tinejdžer iz svake seksualne komedije osamdesetih, samo sam izbrbljao hrpu nesuvislih riječi koje su implicirale da.

Uzela je moj kurac natrag u usta. Za razliku od polagane nježnosti prije nekoliko minuta, ovaj put je progutala moj kurac cijeli. Duboko me je zagrlila, a zatim klecala gore-dolje poput porno zvijezde. Nije iznenađujuće da nisam dugo izdržao pod takvim intenzivnim užitkom. Progunđala sam: “Dolazim mama.” Nekoliko sekundi kasnije eksplodirao sam svoju spermu niz majčino grlo. Za razliku od većine djevojaka, nije promašila, jer je nastavila s brzim napadom na moj kurac, dugo nakon što je moja sperma bila progutana.

Odjednom sam s povjerenjem za koje nisam znao da je u meni izvukao i agresivno je gurnuo na travu na leđa i otvorio joj noge. Povukao sam joj donji dio bikinija na stranu i zaronio u majčinu pičku. Lizao sam njezinu dlakavu macu u želji da uzvratim uslugu i skinem je.

Pička moje mame je već bila mokra i u roku od nekoliko sekundi od mog jezika na njezinim usnama, ona se animirala.”O da, Jacks, tvoj jezik je tako dobar na maminoj pički.” Pomicala je svoje dupe gore-dolje pokušavajući se poševiti mojim jezikom. Nastavio sam lizati i čuo je kako vrišti: “Jebote, Jacks, dolazim.” Nekoliko sekundi kasnije poprskala me rijeka soka.

Nastavila sam lizati, željna progutati što više majčinog soka. Konačno je rekla riječi o kojima sam godinama sanjao: “Jacks, želim te u sebi. Dođi jebi mamu.”

Brzo je skinula donji dio bikinija kako bih lakše pristupila svojoj mački. Nije mi trebalo dvaput reći. Brzo sam se smjestio na nju i lako skliznuo u njezinu toplu oazu. Polako sam ulazio i izlazio i nagnuo se naprijed kako bih poljubio njezine prekrasne planine od mesa, koje su nažalost još uvijek bile djelomično skrivene njezinim oskudnim gornjim dijelom bikinija. Dok sam ljubio i nježno sisao gornji dio njezinih grudi, ona je zastenjala: “Želi li moj sin sisati iste grudi koje je nekada dojio?”

“Loše”, promrmljala sam, a usne mi nikad nisu napustile njezino tijelo.

Nagnula se naprijed i skinula zadnji komad odjeće.

Samo sam zurio u njezine još uvijek nevjerojatne čvrste grudi i njene velike tvrde bradavice. Instinktivno sam uzeo bradavicu u usta i sisao je. Tako usredotočen na slasne sise moje mame da sam je prestao jebati, a moj penis se udobno odmarao duboko u njoj. Uzeo sam njezinu drugu bradavicu u usta i nastavio polako jebati svoju majku. Ova nježna intimna scena trajala je više od deset minuta prije nego što su je prekinule šokirane riječi mog srednjeg brata.

“Jebeno sranje!” rekao je Adam, očito šokiran onim čemu je svjedočio.

Podigao sam pogled i vidio svoja dva brata kako bulje u prizor njihove majke koju jebe njihov najstariji brat.

Prije nego što sam imao priliku govoriti, iako nisam imao pojma što bih uopće rekao, moja jako pijana i napaljena majka nas je sve šokirala. “Nemojte samo stajati kao par drkadžija. Dođite i pridružite nam se.”

Adam, koji je imao reputaciju da jebe sve što se pokreće, nije imao moralne rezerve prema činjenici da je to bila njegova majka i da je bio gol i da mu je kurac vrtio u trenu. Otišao je do moje mame i prinio svoj štap majčinim ustima.

Moja majka nije ništa rekla, nego je umjesto toga uzela penis srednjeg sina u usta.

Moj najmlađi brat stajao je nepomično, očito u stanju šoka onim što je vidio. Moj penis je još uvijek bio smješten duboko u mojoj napaljenoj majci. Bio sam u čudu dok sam gledao kako mama guta bratov, na moj veliki ponos, manji kurac. Kevin se još uvijek nije pomaknuo.

Moja majka je prestala sisati Daveov kurac i pogledala je ravno u svog najmlađeg, osamnaestogodišnjeg sina, i naredila, kao što bi majka ukorila svog sina: “Dovuci svoje dupe ovamo, mladiću.”

Činilo se da se Kevin probudio iz zaprepaštene omamljenosti i sramežljivo prešao na incestuozni čin koji se trenutno odvijao.

Adam je pokušao pomoći: “Goli se, čovječe.”

Mama je pogledala svog nervoznog sina i upitala: “Da te ne napalim?”

Kevin je konačno promucao: “Y-y-yes.”

“Onda se pridruži zabavi”, predložila je mama prije nego što se okrenula prema meni i naredila, “a ti se vrati na ono što si mi radio.”

“Da, mama”, apsurdno sam odgovorila i ponovno joj počela pumpati macu.

Adam je rekao: “Kevine, sad ili nikad. Vrijeme je da izgubiš tu trešnju.”

Mamino se lice još više uzbudilo: “Moj mali Kevin je još uvijek djevica?”

Kevin je stidljivo šapnuo: “Da.”

“Pa bolje da to promijenimo,” rekla je mama bitno. Kevin se nervozno skinuo i čim je bio gol, mama ga je povukla i uzela njegov kurac, koji je bio nešto veći od bilo kojeg njegovog starijeg brata, u usta. Sisala ga je kao napaljena drolja koja očajnički želi dobiti penis lijepo i teško. Iako je Kevin um možda razmišljao o otporu, njegov je penis imao druge misli. Jasno napaljena i zadužena, moja majka,

poput narednika za vježbanje zaduženog za užitak, naredio je: “Jacks, odmori se. Pustimo Kevina da osjeti kako je biti sa ženom.

Nevoljko sam izvukao kurac iz majke. Mama je naredila Kevinu: “Lezi dušo, neka se mama brine za tebe.”

Kevin je ležao na deki i gledao kako ga je majka opsjedala i lako zahvatila njegov kurac unutar svoje pičke. Poskakivala je gore-dolje, njezine su prekrasne sise poskakivale unisono dok je uzimala nevinost svog sina.

Adam, koji nije strpljivo čekao, pomaknuo se i ponudio svoj kurac ustima moje majke. Moja mama je prednjala: “O, Adame, ti si tako prljav dječak.” Bez više riječi, uzela je penis srednjeg sina u usta.

Nakon samo nekoliko minuta jahanja sina, Kevin je upozorio: “Mama, doći ću.”

Mama je izvadila kurac svog drugog sina iz usta i naredila: “Napuni svoju mamu svojim vrućim sjemenom, sine.”

Mama je nastavila poskakivati ​​gore-dolje na sinovljevu kitu i za nekoliko sekundi Kevin je zaurlao: “Dolazim mama!”

Mama je muzla kitu svog najmlađeg sina, izvlačeći do posljednje kapi.

Čim je Kevin završio, Adam je naredio. “Pokreni se mali čovječe, vrijeme je da pravi muškarac pojebe našu majku.”

Mama se droljavo nasmiješila: “Bolje da ne pričaš.”

Adam je prevrnuo moju majku na leđa i zabio se u nju, a Kevin se maknuo s puta baš na vrijeme. Mama je odmah postala animirana: “Voliš jebati svoju majku, zar ne, prljavi dečko?”

“Želim to učiniti godinama”, režao je moj srednji brat između udaraca.

“O da, jebi me sine. Jebi me jako. Da”, zajecala je moja majka.

Kevin i ja smo gledali našeg brata kako udara na našu majku, niti jedan od nas nije stvarno vjerovao što se događa. Nakon nekoliko minuta tvrdog brzog jebanja, moja majka je vrisnula: “Dolazim sinnnnn!”

To je natjeralo Adama da se nasmiješi i nastavio je bijesno bušiti njezinu pičku dok ju je orgazam naše majke potresao. Različiti erotski jauci i vriskovi odzvanjali su dok je vječni orgazam nastavio pulsirati mamom.

Na kraju je moj brat upitao: “Gdje želiš moju spermu, majko?”

Moja mama je besramno molila: “Napuni me svojom spermom, sine,”

Adam je nastavio udarati mamu dok mu se lice nije promijenilo i progunđao: “Dolazim mama.” Zakopao je svoj kurac duboko u mamu i ubacio svoj vot u nju.

I Kevin i ja smo opet bili teški i mama, koja je očito bila nezasitna, naredila je: “Kevin dođi leći natrag za mamu.”

Bio sam razočaran. Ovo je počelo kao intimna večer samo sa mamom i ja, a sada sam bio izostavljen. Kada je Kevin legao na zemlju, mama ga je opkolila po drugi put. Ovaj put mi je ipak naredila: “Dođi ovamo, Jacks, i jebi svoju majku u dupe.”

Nisam mogao vjerovati. Kevin i ja smo išli u DP našu lijepu majku. Brzo sam stao iza svoje majke, koja se nagnula naprijed dajući mi lak pristup svom pupoljku ruže. Ugurao sam svoj štap između njezinih slatkih guzica.

Moja mama je, očito nestrpljiva, naredila: “Prestani se diviti magarcu svoje majke i napuni ga svojim mesom.”

Bez potrebe za daljnjim ohrabrenjem, polako sam počeo prodirati u mamin stražnji dio. Bilo je nevjerojatno tijesno. Nakon što je polovica mog kuraca bila u njezinoj guzici, iznenadila me odgurnuvši i uzevši većinu mog kura u svoju guzicu. Moja majka je zahtijevala: “Sada prestani biti jebena maćuhica i jebi mamu u dupe.”

Pomalo posramljen maminim grdnjama i odlučan da je usrećim, kao što sam uvijek pokušavao, počeo sam jebati mamu u dupe. Nagnula se naprijed i započela poljubac s Kevinom koji nije bio poput majke i sina. I ja sam se nagnuo naprijed kako bih dublje ispunio mamino dupe. Iz ovog položaja djelovala sam moćno i počela sam se zabijati i izvlačiti iz svoje majke, svaki put dajući dodatni jak potisak. Jaki udarci natjerali su moju mamu da prestane ljubiti svog najmlađeg sina i pomakne ruke kako bi se uspravila.

“O da, Jacks, to je to dušo, jebi mamino dupe. Jebi ga duboko i snažno. Da”, zastenjala je.

Adam je brzo prigušio njezine riječi koji je naredio: “Nema razloga da me se izostavi. Sad mi popuši kurac, mamice kurvo.”

Podigla sam pogled, misleći da je Adam možda otišao predaleko, ali umjesto toga čula sam mamu kako pita: “A kako se mogu usporediti sa svim ostalim kurvama koje si pojebao?”

Adam joj je gurnuo kurac u usta i rekao: “Za sada je dobro, kurvo. Ali da vidimo kako obožavaš moj kurac.”

Nastavio sam zabijati svoj štap u još uvijek nevjerojatno zategnuto dupe moje mame i ubrzo se ona prilagodila i bili smo poput dobro podmazanog stroja. Sa svakim potiskom naprijed, duboko je grla većinu Adamovog penis, a kad sam se povukao, učinila je i ona. Postojala je bizarna simetrija trostrukog prodora naše majke.

Već sam jednom došao, znao sam da će ovo biti maraton. Znoj mi je curio niz lice dok sam nastavio brzim tempom jebanja u dupe koje je moja majka zahtijevala.

Konačno, mogao sam osjetiti kako mi sperma bubri, a ja, agresivan kao što sam naučio da moja majka voli, izvukao sam se i naredio: “Adam idi jebi guzicu našoj kurvi. Želim da najdraža mama popuši kurac koji joj je upravo nabio šupak.”

Adam se pomaknuo, jednom naizgled impresioniran svojim velikim bratom, a moja mama je također pogledala u mene s pogledom vau-oko-jebeno vrijeme. Gurnuo sam svoj kurac u usta moje ljupke majke i gledao dok ga ona nestrpljivo guta. Adam je lako napunio mamino dupe i opet su moji mami sinovi bili trostruki tim i obožavala to. Trebalo je samo nekoliko minuta maminih slatnih usana oko mog kura da ponovno osjetim kako mi sperma klobuče. Kad sam znao da se više ne mogu suzdržati, izvukao sam se iz maminih usta i ispucao svoju spermu po njenom lijepom licu. Nakon što je većina moje sperme pala na njezin ček, čelo i kosu, nevoljko sam izvukao svoj polako smežurajući kurac iz maminih savršenih kurčevih usta. Srušila sam se na ležaljku i gledala moju ljupku mamu kako su njezina dva najmlađa sina DP-a.

Sada bez penis u ustima da joj usta zatvorena, ona je animirana. “Da, jebeš mame dečke, jebeš je kao prljava kurva.” Moja majka je također počela poskakivati ​​gore-dolje, nekako držeći oba penis u svoje dvije rupe.

Adam joj je udario po guzici i zaigrano udario njezine obraze. “Znaš, mama, ovo nije jednokratna stvar. Planiram te koristiti kao svoju osobnu igračku za jebanje kad god poželim. Je li to jasno?”

Moja majka, postižući još jedan orgazam, zastenjala je s razumijevanjem: “Mama će biti igračka za jebanje za sve moje sinove. Sada neka mama dođe.”

Adam je snažno izbušio našu majku i nekoliko minuta kasnije još jedan orgazam je zatresao mamu. “O moj jebeni Bože, jebi mamu, jebi je kao što radiš sve svoje male skitnice. Jebo, jebo, jebo te tjeraš mamu da dođeeeeeeeee!”

Nakon što je mama završila svoj orgazam, Adam se izvukao iz mame i gurnuo svoj štap u mamina usta. Nestrpljivo je sisala sinov kurac i počela stvarno poskakivati ​​na sinovljevu kitu u svojoj mački. Adam je zagunđao i izvukao se, ispalivši drugu spermu po cijelom licu naše majke. Čim je Adam završio, mama je sišla s Kevinovog kuraca i progutala ga cijelog svojim stručnim ustima za sisanje.

Mahala je gore-dolje na kitu svog najmlađeg sina kao da je utrka. Bilo je tako jebeno vruće. Čim je Kevin upozorio: “Doći ću mama.” Mama je skinula usta sa sinovog kuraca i dala mu brzi ručni posao.

“Hajde Kevine, prođi po maminom licu kao što su to činila tvoja braća”, zamolila je mama.

Sramežljivi i rezervirani Kevin sve nas je iznenadio kada je progunđao: “Uzmi mi spermu, mama kurvo.”

Nekoliko sekundi kasnije sperma je eksplodirala iz Kevinovog penisa i obložila mamino već ljepljivo lice. Mama je uzela Kevinov kurac natrag u usta i usporila u lagani korak.

Nekoliko minuta kasnije sva tri mlohava kita njezina sina odmarala su se i mama je dopuzala do Adama i mene. Uzela je kurac u svaku ruku. “Vi niste završili s mamom, zar ne?”

“Dovraga, ne”, rekao je Adam.

“Dobro”, rekla je mama, gladeći nam oba kuraca.

Adam je pogledao moj penis u usponu i rekao: “Jesi li spreman za još jednu rundu?”

Moj je kurac ponovno bio potpuno uspravan. Ustao sam, uhvatio mamu za glavu i počeo se suočavati s jebanjem svoje majke. Adam mi je dao pet po prvi put i otišao iza naše klečeće Majke.

Adam je skliznuo u dobro izjebanu macu moje mame i rekao: “Kevine, ponovno natjeraj taj kurac. Vrijeme je da ponovno kreneš u gangbang s mamom.”

Kevin je pomilovao njegov kurac i gledao kako njegova starija braća koriste njegovu majku kao igračku za jebanje. Nakon što je ponovno postao tvrd, ustao je i s novim stečenim samopouzdanjem zahtijevao: “Pređi preko Adama, moj je red da pojebem mamino dupe.”

Impresioniran novim Kevinom, Adam nam je pristao, a mi smo se promijenili. Ubrzo je Adam bio u maminoj pički, Kevin u njezinoj guzici, a moj kurac u njezinim ustima.

Sva trojica smo, nakon što smo već dvaput eksplodirali u ili na našu Majku, odvojili vrijeme za gangbang s našom Majkom. Još dva orgazma za mamu, i svaka od nas upalila je po jedno posljednje opterećenje u našoj savršenoj i sada jebenoj majci. Nakon što smo svi bili potrošeni, moja mama je ležala na tlu, sperma je curila iz njezine mace i guzice, a lice joj je ljepljivo od sperme njenog sina. Nasmiješila se u čistom seksualnom blaženstvu.

Gledala sam izravno u svoju prekrasnu dobro izjebanu mamu, onu o kojoj sam maštala cijeli život. Tada sam predložio, s likujućim osmijehom na licu, “Pa mislim da smo započeli potpuno novu obiteljsku tradiciju, tradiciju koju ćemo činiti mnogo, mnogo puta. Gangbang mama!!!.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top