Mama mi je dokazala da nisam peder

Tata je napustio kuću u 7:00 ujutro u subotu ujutro na svoj uobičajeni spoj na golf. Svirao je većinu tjedana, s ista tri momka. Prekidali bi na ručak i igrali unatrag devet, a on bi se vratio tek kasno popodne. Probudilo me otvaranje i zatvaranje garažnih vrata i ležao sam neko vrijeme u krevetu razmišljajući o zabavi koju sam u petak proveo u maminom i tatinom velikom krevetu s Jakeom. Oko 7:30 moja je majka zabila glavu i pitala može li ući.

Imao sam stol i stolicu u svojoj sobi, ali umjesto da sjedim za stolom, mama mi je rukom pokazala da se dohvatim, a zatim sjela na rub kreveta, čvrsto skupljajući ogrtač za kupanje oko sebe. Čekao sam da nešto kaže, ali je neko vrijeme šutjela.

“Je li sve u redu, mama? Rekla sam.”

Nekoliko sekundi još uvijek nije ništa rekla, a taman kad sam se trebao potpuno iscrpiti, duboko je uzdahnula i rekla: “Mislim da imamo zaista ozbiljan problem, Don, i ne znam što učiniti o tome. Ne znam ni govoriti o tome. “

U redu, sad sam poludio. “Mama, što te muči? Mogu li išta pomoći?”

“Ne znam možeš li pomoći, Don”, rekla je. “Isuse, ne znam može li itko pomoći. Moramo razgovarati o nečemu jako, jako neugodno. Ja ću prvi.” Nakon još nekoliko sekundi činilo se da se odlučila o čemu god da je riječ, te je ustala i okrenula se prema krevetu. Pažljivo me gledala, duboko udahnula i slegnula ramenima. Ogrtač joj je pao na noge, a ona je stajala tamo noseći crni grudnjak i čipkastu spavaćicu koju sam stavio natrag u njezinu ladicu nakon što sam ih i sam obukao dan ranije.

Sranje.

“Znam da ste se jučer u mojoj spavaćoj sobi zeznuli s mojim donjim rubljem. Sinoć sam ih pronašao u pogrešnoj ladici i pogrešno ih presavio. Čitao sam da su mladići fascinirani ženskim rubljem. Mislim da mi dugujete ispriku za petljati se s mojim grudnjakom i spavaćicom. Ima i mrlja od sperme na njima. Pretpostavljam da je to tvoje. Jučer si pazio na tog električara, zar ne? Znamo da to nije njegova mrlja po mojoj spavaćici, zar ne? ? “

Znao sam da, ako se mama koristi ovakvim jakim jezikom, mora da sam u govnu. Hvala Bogu što nije znala istinu o mojim seksualnim aktivnostima. Samo je mislila da sam jezivi tinejdžerski razbojnik koji pere rublje ili tako nešto. Bila je bijesna, ali možda su moje prave tajne bile sigurne. Strah da će moja majka saznati da sam podložan penis uvlači me u užasnu bol.

Bilo mi je teško smišljati što bih rekla. Iz dva razloga. Lijeva strana mozga mi je govorila: ‘Brzo, smisli priču o tome kako se jučer igrala s njenom spavaćicom. Priznaj da si drkadžija i nikad neće saznati za mene kako sisam jakeove i Johnove penise. Koju priču mogu izmisliti sada, na licu mjesta, kako bih sakrio svoju sramotnu tajnu? ‘

Desna strana mog mozga vodila je drugačiji razgovor sa mnom: ‘Mama ima sjajne sise i jako slatku traku za slijetanje preko mace. Kako stara žena može biti tako jebeno vruća? Sise su joj prekrasne. Zna li ona uopće * da * joj kroz te gaćice mogu vidjeti stidnice? Bradavice su joj također tvrde poput stijena. Je li kao da silazi kad me pogleda? ‘

Nikada prije nisam imao ni zalutale seksualne misli o svojoj majci. Ali ovdje je bila ispred mene, u mojoj spavaćoj sobi, polugola i htjela je razgovarati o nakaradnom seksu?

Nisam mogao znati da je mama jučer u svom krevetu gledala Jakea kako me tuče po guzici. S druge strane, činilo se vrlo vjerodostojnim, čak i vjerojatnim, da sam jučer zaista otkrio svoju masku i tako neoprezno rukovao njezinim donjim rubljem da je znala za to. Tako da sam jutros bio slijep za mamin pravi plan, a to je da ispravim njezinog gay sina.

Majka je sjela na moj krevet, ovaj put bliže meni, i počela mi objašnjavati da je normalno da mladići smatraju žensko donje rublje fascinantnim. Spomenula je masturbaciju i kako svakodnevne stvari mogu biti fetišni objekti. Nije mi dopustila da puno kažem, samo je nastavila pričati o tome kako bi normalnog mladića seksualno mogli uzbuditi grudnjak ili oskudne gaćice. Mladi, djevičanski muškarac koji je svoje neuobličene spolne nagone usmjeravao prema ženama, koji su bili normalni, usmjeravao u čudne prisile oko gaćica i grudnjaka, što je bio “fetiš”. Ali svejedno OK.

Zasad je sve bilo dobro, pomislio sam. Ne samo da se mogu žaliti na manju optužbu zbog toga što sam bio pergament, nego se mama činila savršeno u redu s tim. Lijeva strana mozga malo se opustila.

Sjedio sam uz uzglavlje, a mama je sjedila s desne strane mog kreveta, okrenuta prema vratima. Da bi razgovarala sa mnom, okrenula je gornji dio tijela udesno, a desna ruka bila mi je na vrhu desnog bedra. Naravno da je između njezine ruke i moje noge bila plahta i pokrivač, no ona je pomaknula ruku dok je govorila, lagano me gladeći po bedru, a ja sam osjetio kako se sve više uzbuđujem. Desna strana moga mozga htjela bi popucati. I, koji je to kurac, činilo se da se i mama slaže s *tim *.

Postao sam uspravan gotovo čim sam ugledao majku u njenom negližeu. Nastavila me dodirivati ​​dok je govorila o razlikama između transseksualnih ljudi, transvestita, muškosti, dvospolnih, trans-bilo čega i homoseksualaca. Mama je pričala i pričala, ne očekujući da ću išta reći. Njezina se ruka lagano kretala po mom bedru.

“Većina muškaraca koji se oblače nazivaju se televizorima i uopće nisu gay”, rekla je mama. “Uzbuđuju se ženskom odjećom, ali zatim traže seksualno zadovoljstvo sa ženama.” Stražnji dio njezinih prstiju dotaknuo je moju erekciju kroz plahtu. Uvijek i iznova, dok je pričala, stražnji dio mamine ruke trljao mi je kurac ispod tanke deke. ‘Traženje seksualnog zadovoljstva’, kako je rekla, počelo mi je zvučati u redu.

“Seks može biti toliko zbunjujući kada ste slobodni, Don. Mnogi mladi eksperimentiraju s biseksualnošću prije nego što se vjenčaju. Postoji čak i čitava lezbijska stvar o tome koliko je na fakultetu uobičajeno da djevojke budu” LUG -ove “, lezbijke do mature . “

Pomisao na sestrinsku kuću punu žderača tepiha natjerala mi je erekciju da joj zabije udarac o ruku. Zar mama nije znala što su mi sve ove prljave priče radile? I, usput, nije li znala da njezina ruka sada trlja moj penis kroz plahtu?

“Pa ako te moje čipkasto donje rublje čini uzbuđenim, Don, to je stvarno u redu. Ali možda * nećeš biti neuredan ako ćeš se igrati u mojim ladicama. Ne želim pospremati nakon tebe i apsolutno sam pobijedila” Neću tolerirati da ejakuliraš u moju intimnu odjeću. Ipak sam ja tvoja Majka i moje skupe stvari ne mogu biti tvoje, kako to zovu? Tvoja grudvica. “

Njezina mi se ruka činila kao čarolija, ali to je bilo doslovno površno zadovoljstvo. Mamina ruka koja mi je trljala kurac bila je divna, ali bila je na meni, a ne u meni. Nisam mogao a da ne usporedim danasnje mamino meko seksualno milovanje, koje je bilo uzbudljivo, s izvrsnim osjećajima koje sam imao dan prije, kad mi je Jakeovo veliko vratilo gurnulo i izvadilo macku ​​iz dupeta i lupalo mi prostatu, preuređujući mi unutrašnjost, čineći me ‘Donna’.

Mama je ušutjela, nagnula se naprijed i podigla ogrtač s poda. Pretpostavio sam da je naš ludi, besmisleni, potiskivački razgovor završio. Bio sam nekako razočaran, jer je bilo lijepo biti sa svojom lijepom, gotovo golom majkom dok sam pričao o svim vrstama seksa i trljao mi penis.

Ali mama nije ustala. Posegnula je u džep ogrtača i izvadila rubin-crveni par vrlo seksi gaćica. Okrenula se prema meni i rekla: “Ovo je moj dar tebi, sine. Ne moraš mi više upadati u donje rublje. Možeš imati svoje gaćice.”

Stavila ih je, u svoju ruku, izravno na deku koja mi je prekrivala međunožje i lagano me uhvatila za erekciju. Lagano pomičući ruku gore -dolje, rekla je: “Možda biste ih htjeli nositi kad ste sami u kući. Nošenje lijepih gaćica neće vas učiniti homoseksualcima, draga.”

Zagledao sam se u nju, zaprepašten i nijem, dok sam osjetio kako sperma diže iz mojih vrućih jaja dok me trzala u vlastitom krevetu. Tko je bila ta žena?

“Ili”, rekla je, “mogla bi samozadovoljavati držeći ih uz svoj penis, ovako …” I mama je spustila deku nekoliko centimetara potrebnih da razotkrije moju golu navlaku. Rukom koja je držala gaćice čvrsto me uhvatila za kurac. “Neki ravnodušni muškarci vole osjećaj nestašnih gaćica na svojim penisima kad se samozadovoljavaju”, rekla je dok mi je nježno ispumpavala kurac. “To ih ne čini homoseksualcima. Ne bih vam trebala ovo reći, ali ponekad to učinim za vašeg oca”, rekla je, nastavljajući mi pumpati erekciju.

Kriste, * to * je slika koju nikada ne bih izbacio iz glave. Moja sredovječna majka koja je otrljala tatin kurac svojim gaćicama? Nakratko sam se zapitala kako izgleda tatin kurac. Koliko je bio velik? Nikad ga nisam vidjela golog. A zašto bi mu tukla meso? Oženjeni su, zar ne? Mogu imati redovan seks kad god požele. Jebote, nije li to svrha ženidbe, da tip više nikada ne mora masturbirati?

Sada, gledajući unatrag godinama kasnije, znam odakle su došla ta sranja o “nisi gay”. Vidjela me da me Jake besmisleno jebe, ali nije se mogla natjerati da mi priča o tome. Dobro je znala da sam za svog prijatelja bio pohlepan dječak. No, očajnički se nadala da smo Jake i ja bili samo djeca koja su eksperimentirala s istospolnim aktivnostima. Gay do mature. Nadala se da bi moju seksualnost mogla preusmjeriti prema tome da budem pravi televizor ili nešto manje devijantno od pederastog sisića za veće muževe. Namjeravala je svuda povratiti svog sina u ime žena.

Sve vrijeme je zadirkivala moj kurac i tiho rekla: “Nisi homoseksualac, draga. Muškarci vole seksi donje rublje koje pripada ženama. To ih ne čini manje muškarcem.”

“Mama”, rekao sam joj tiho, nesigurna kamo će ovaj razgovor ići, “Mama, ponekad se brinem. Mislim da sam premala. Znaš, dolje. Mislim da mi je penis premali.”

“Gluposti, dušo. Svi ste muškarci, mogu reći. Možda su neki dječaci veći od tebe, ali ti si dobro. Ti si otprilike iste veličine kao tata, i mislimo da on ne mora biti veći . Zašto se brineš zbog toga? “

Njezin um neprestano je ponavljao slike od jučer, ono što je vidjela na kameri za dadilje. Dok je razgovarala sa mnom i milovala moju skromnu opremu, slika koju nije mogla izbrisati iz misli bila je na mojim međunožjima širom otvorenim, s Jakeovim bokovima koji su uzdizali i gurali njegov značajan penis u i iz šupka njezina sina. Udvostručila je svoje napore da mi udovolji, dlanujući po mojoj maloj, gotovo bez dlake vreći oraha, srednji prst golicao mi je mrlju.

Bezuvjetno me voljela, ali moja je mama sada znala moju sramotnu tajnu – koliko mi je tanak i nizak. Sramotno sam shvatio da je čak i moja mama znala da nikada neću imati opremu da dopadnem ženi. Bio sam prestar da bih više bio dječak, ali i premalen da bih bio pravi muškarac. Moja je majka na trenutak pogledala daleko i šapnula: “Jesu li ti prijatelji veći, dušo? Jeste li ikada vidjeli svoje prijatelje gole? Je li Jakeov penis mnogo veći od vašeg?”

“Mama”, promucala sam, “mislim da ću završiti.”

“Pokušaj izdržati, draga. Nemoj još ejakulirati. Pričekaj da ti mama kaže kada treba da završiš. Ne svršavaj dok razmišljaš o dužim penisima drugih dječaka. Pokušaj svršiti razmišljajući o seksi ženama. Razmisli o mi.”

Na trenutak je prestala milovati moj pulsirajući penis i skinula grudnjak. Nagnula se naprijed i nježno mi je stavila na prsa te mi se nasmiješila. “Evo, dušo, ovo će ti pomoći. Misli na ženu. Misli na njezine grudi dok štrcaš.”

Natjeralo me da razmislim o njezinim sisama kad bih sperma bila neka vrsta pobjede nad homoseksualcima na svijetu koji bi htjeli iskoristiti njezina sina za smetlište. Ljuljala se s jedne na drugu stranu kako bi mi lijepe velike grudi zamahnule ispred lica. Njezina je ruka tada nastavila pumpati moj penis.

Posegnuo sam rukama i protrljao mamin grudnjak naprijed -natrag po prsima. Materijal je bio tako šljaštav i sjetio sam se kako je Jakea izludio jučer kad je uhvatio moje nepostojeće grudi.

“Normalno je igrati se s bradavicama, sine”, rekla mi je mama. Muške bradavice su gotovo jednako osjetljive kao i ženske. To te ne čini sisom. “

Opet sam uz razgovor o sesi pomislila u sebi. Sumnja li da sam peder? Posegnula je lijevom rukom i dotjerala vlastite izbočene bradavice, još uvijek tvrde i uzbuđene. Prvo jedno, pa drugo. Njene sise bile su nešto najljepše što sam ikada vidio. Gledati je kako se igra s bradavicama dok sam ja mazila svoju, a ona mi je ispumpavala natečeni kurac bilo mi je previše.

“Praviš me sperma, mama”, zastenjala sam kad sam potpuno izgubila kontrolu i pucala svojim teretom po trbušnjacima i prsima. Moja majka je nastavila raditi moj penis u gaćicama koje je držala u ruci, dok mi se ejakulacija smanjila i prestala sam cviliti.

“Vidiš, Donny, rekao sam ti da nisi homoseksualac. Natjerao sam te u sperma.”

Polako je ustala, liznula mi spermu iz ruke i krenula prema vratima, držeći ogrtač, noseći samo one oskudne gaćice. Zamišljao sam da je ponosna na sebe što me povukla s ruba potpune žalosti.

Majka je napustila moju sobu, s neznanjem, s jednom mučnom misli u mislima. »Taj Jakeov dječak imao je pravoga kurca na sebi. Možda da ispravim Donnieja, moram ispraviti Jakea. ‘

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top