Naučite kako koristiti dildo za maksimalni užitak

Trgovine seksualnih igračaka nude obilje dildoa, kako online tako i lokalno. Elegantan čelik, šareni silikon i staklo u svim oblicima i veličinama samo su vrh ledenog brijega. Možda ste ga kupili jer ste uzbuđeni da krenete na novo putovanje samoistraživanja kroz masturbaciju i orgazam. Ova stranica će vas naučiti svemu što trebate znati o tome kako koristiti dildo za maksimalan užitak.
Možda ste stari profesionalac koji želi naučiti neke nove trikove kako vrijeme za igru ​​ne bi postalo rutina, ili možda otkrijete da oponašanje seksa jednostavno ne čini ništa za vašu G točku kada koristite dildo. Bez obzira na to, ove će vam tehnike pomoći da povećate užitak pri korištenju dilda, a mi imamo nekoliko savjeta kako izvući maksimum iz svojih masturbacijskih ‘jam sessiona’.

Podcast: Korištenje dilda za više orgazama (i vibratora također)
Prije nego što zaronite u vodič u nastavku, možda biste željeli poslušati podcast koji sam upravo završio s snimanjem o tome kako koristiti svoj dildo za vrlo intenzivne i ispunjavajuće orgazme. Napomena: prijeđite na 18:50 gdje počinjem govoriti o korištenju vašeg dilda. Raniji dio epizode govori o korištenju vibratora.

Napomena: sastavila sam ovu detaljnu procjenu koja će otkriti koliko ste dobri u pružanju oralnog seksa i zadovoljavanju svog muškarca. Može otkriti neke neugodne istine ili ćete možda otkriti da ste već kraljica u puškama. Kliknite ovdje kako biste odmah sada izvršili moju brzu (i šokantno točnu) ocjenu “Vještine pušenja” i saznali koliko su zapravo dobre vaše vještine pušenja…
Prije nego što počneš
Postavljanje raspoloženja – Ako ste ikada prije seksa zatvorili rolete, ugasili svjetla i zapalili nekoliko svijeća, znate koliko promjena ambijenta može pomoći vašem raspoloženju. Isto vrijedi i kada letite solo. Zapalite svijeću, pustite seksi glazbu i prigušite svjetla ako vam to pomaže. Zaključajte vrata tako da se ne morate brinuti da će netko upasti.

Igranje sa svojim dildoom i pravilno udaranje u G točku može dovesti do ženske ejakulacije [1] (u ovom detaljnom vodiču saznajte više o tome kako brizgati), pa ćete se možda osjećati ugodnije puštati ako položite ručnik prije nego što počnete. Uzmite svoju omiljenu erotičnu priču ili knjigu za početak. Samo pazite da ne dobijete maziv na stranicama!

Ako želite svom muškarcu pružiti orgazme koji se savijaju, savijaju prste na nogama i vrište koji će ga držati seksualno ovisnim o vama, onda ćete ih pronaći u mom privatnom i diskretnom biltenu. Također ćete naučiti 5 opasnih i “glupih” seksualnih pogrešaka koje ga odbijaju i kako ih izbjeći. Nabavite ga ovdje.

U ovom odjeljku Vodiča za vibratore detaljno obrađujem mnoge različite tehnike o tome kako se raspoložiti. Možda ćete također biti zainteresirani za provjeru ovog članka o tome kako se napaliti.

Odabir pravog dilda – Prilikom odabira pravog dilda za vas, pronaći ćete široku lepezu oblika, veličina i vrsta dilda. Važno je samo odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama i željama.

Ako više volite čvrstu stimulaciju, onda ima smisla odabrati čvrsti stakleni, čelični ili drveni dildo. Ako vam je potreban dodatni osjećaj, onda ćete htjeti odabrati vibrirajući dildo. Ako vam se sviđa osjećaj rastezanja, odaberite veći dildo ili dildo na napuhavanje. Jedna zanimljiva studija pokazala je da je većina prodanih dildoa otprilike prosječne veličine muškog penisa, što bi sugeriralo da je prosječna veličina ono što većina žena traži [2]. Ako želite stimulaciju klitorisa tijekom penetracije, onda ima smisla odabrati vibrator/dildo u stilu zeca.

Ne zaboravite na zagrijavanje – prije nego što se počnete igrati sa svojim dildom, možda ćete se prvo morati zagrijati. To bi moglo značiti ručnu stimulaciju (ove bi tehnike masturbacije trebale pomoći) zajedno s doživljenjem orgazma ili dva (evo nekoliko načina da se prstom nađete duboko u sebi).

Ako ne proizvodite puno prirodnog podmazivanja, onda uzmite malo maziva. Neke od prijavljenih prednosti korištenja lubenica uključuju povećanje uzbuđenja/seksualnog užitka/želje, čineći seks zabavnijim i povećanje fizičke udobnosti tijekom seksa [3].

Naše omiljene dildo tehnike
Nakon što se potpuno zagrijete, vrijeme je da isprobate neke od ovih vrlo ugodnih tehnika.

  1. Duboko zabadanje
    Kada naučite kako koristiti dildo, otkrit ćete da je ova tehnika korištenja vašeg dilda upravo onako kako zvuči. Guranje cijelom dužinom vaše vagine može pružiti intenzivnu stimulaciju, osobito s dildoom koji je teksturiran.

Za ozbiljno zabadanje potrebna je igračka s jezgrom koja je dovoljno čvrsta da se ne savija; iako, ne mora biti krut. Međutim, pretjerano mekani dildoi mogu otežati ovu akciju. Možda će vam igračke s jako teksturom biti neodoljive, pa bi odabir glađeg ili zakrivljenog dilda mogao biti udobniji nego onaj s dubokim izbočinama ili izbočinama.

bjesni ti cerviks, a moglo bi biti lakše i za zapešća!

Zapamtite da samo zato što možete umetnuti dildo do sedam inča ne znači da morate. Umjesto toga, možete koristiti dodatnu duljinu osovine kako biste bolje uhvatili dildo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top