Gay kao i tata

Nikad zapravo nisam znao zašto sam bio izdvojen kao meta za maltretiranje, ali činilo se da me ovaj tip u srednjoj školi stalno zadirkivao. Bio sam prilično tipičan osamnaestogodišnjak, pomalo nespretan i samosvjestan, ali ne više nego itko drugi u školi. Bio sam ispod prosječne visine i blage, mršave građe, ali ne posebno, s tankom, blijedoplavom kosom. Ovaj tip, Danny, bio je građen, s ogromnim mišićavim prsima. Bio je crnac, visok oko šest stopa i pet i lako je mogao svakoga zastrašiti. Iz nekog razloga, on se posebno zaljubio u mene.

‘Hej pederu, jesi li popušio koji kurac u zadnje vrijeme?’ rekao bi kad bi se progurao pored mene u hodniku.

‘Kladim se da bi volio probati moju veliku, crnu zvijer, ti mala pederu’, šapnuo bi mi na uho tijekom nastave.

‘Tvoj tata je prljavi gay cocklicker i pretpostavljam da je to u obitelji’, podsmjehnuo bi mi se kad bi me uhvatio kako ga gledam.

Nikad nisam razumjela zašto me je izabrao i zašto uvijek iste stvari. Uvijek bi me optuživao da sam gay, da želim kurac, njegov veliki, crni kurac. A onda bi počeo pričati o mom tati, kako je i on bio homoseksualac, kako je volio pušiti crni kurac, kako smo mi mačkice, bijelci, svi isti i kako sam se zaljubila u svog gej tatu u želji da Dannyjeva ogromna muškost .

Nisam bio gay. Nikada nisam imala takve misli o drugom tipu i sigurno nikad nisam imala nikakvog iskustva. Moj je tata bio potpuno strejt, naravno, i bio je oženjen mojom mamom godinama prije nego što sam se rodila. Činilo se da ništa od toga nije odvratilo Dannyja da me iznese iste stare uvrede. Jednostavno to nisam mogao razumjeti.

Barem, nisam mogao dugo. Međutim, jednog poslijepodneva, kad sam iz škole stigla kući rano, sve je postalo jasno.

Prvo sam mislio da je kuća prazna, ali onda sam začuo glasove koji su dolazili iz dnevne sobe. Otišao sam istražiti i bio sam šokiran kad sam otkrio da je glas Dannyjev. Nisam mogao vjerovati da je moj mučitelj ovdje, u mojoj vlastitoj kući!

‘Da, voliš sisati kite, zar ne pederiš?’ Mogao sam čuti njegov poznati podsmjehljivi govor: ‘Ti si samo prljava mala kurca koja se ne može zasititi mog velikog, crnog mesa, zar ne kučko?’

Jedino što nije znao da sam tamo. Jednom nisam ja bio predmet ovog zlostavljanja. Dok sam virila oko otvorenih vrata dnevne sobe, jedva sam se mogla više iznenaditi kad sam vidjela tko je Dannyjeva nova meta.

Nije ni čudo što me uvijek zadirkivao i maltretirao zbog toga što je moj tata peder. Prizor koji sam sada vidio pokazao je zašto. Bio je tu moj tata, na koljenima, koji je gledao u Dannyjevo zategnuto, blistavo tamno tijelo, potpuno nag. Tatine su ruke bile objema omotane oko Dannyjevog kuraca pa se gotovo činilo da je u činu obožavanja. Usta su mu bila širom otvorena, sisao je i ljuljao oko natečene ljubičaste glave impresivnog ljubavnog mišića zvijezde srednjoškolskog sportaša.

‘O da. Jesam. Ja sam pederska kurva željna pijetla i ne volim ništa više od tvoje prekrasne velike crne zvijeri”, govorio je moj tata, dok mu je jezikom lizao blistavi ponosni kurac upola mlađeg muškarca, “Daj mi ga, zabij ga u mene , želim tvoje ljuto, tvrdo meso!’

Sve što sam mogao učiniti je stajati i buljiti dok se moj tata ponižavao pred mojim školskim nasilnikom, preklinjajući se i ponižavajući zbog svoje čežnje za kurac. Povukao je i povukao osovinu i omotao usta oko nje poput tinejdžerske porno drolje, pokušavajući povući što više toga u sebe.

Usprkos sebi, jednako tako nisam mogao odvojiti pogled od dotičnog čudovišnog kurca. Oduvijek sam zamišljala da je Danny govoreći o svojoj ogromnoj zvijeri samo drska arogancija koja ide uz njegovo ponižavajuće izrugivanje, pa su mi se oči razrogačile kad sam to vidio ovdje u mojoj kući, potpuno ponosan i uspravan. Nikad nisam vidio ništa poput ove debele crne zmije, bilo je gotovo neljudski. Bio je to stup od tamnog mesa dugačak najmanje metar i širok kao limena limenka. Dugo, ravno, pulsirajuće i zabijeno u lice mog tate.

Sve su mi to više i više upijale oči i počela sam razmišljati kako mogu vidjeti kako je moj tata, za kojeg sam mislila da je tako iskren, mogao postati toliko fasciniran time. Takva je moć zahtijevala pažnju. Dannyjev masivni crni penis zapovijedao je prostorijom. Zurio sam raširenih očiju i razjapljenih usta dok ga je moj tata uzimao u usta.

‘Bože moj’, glasno sam dahnula i time odala svoj položaj.

‘Oh, vidi, to je drugi mali peder,’ Danny se nasmiješio primijetivši me, ‘Zašto nam se ne pridružiš?’

‘O Bože’, moj se tata zacrvenio od srama kad je vidio kako ulazim u sobu, ‘Sine, ne, ovo nije normalno, ovo nije kako izgleda. Mogu objasniti.’

‘Mogu objasniti da je tvoj tata čudan za crni kurac’, Danny se nasmijao, ‘On već mjesecima uzima ovu zvijer. Nemoj se pretvarati da ne poznaješ ti mala sikico. Jabuka nije pala daleko od stabla pedera s tobom sada, zar ne? Stojeći tamo u sjeni i gledajući tatu kako siše kurac, želeći da si ti dobio komad prljavog crnog mesa. Pa, sad je tvoja prilika.’

‘Ne mogu si pomoći, sine’, dodao je tata, ‘Samo ima nešto u njemu. O tome. Taj vrući, tvrdi kurac. Privlači te sve dok ne želiš ništa drugo. Ne dopustite mu da dobije

i tebi isto.’

Ovo je zadnje rekao dok sam prilazila. Nisam ni shvaćao da to radim, ali činilo se da sam i mene privukao. Znatiželja, gađenje ili možda samo fascinantna privlačnost tog golemog štapa crne moći doveli su me do točke kroz koju je moj otac, bez sumnje, već prošao.

‘Ali, ne razumijem’, upitao sam, ‘Danny, ti si uvijek čudan batina, zašto želiš da ti jedan od pedera koje toliko mrziš puše u kurac? Zašto moj tata?’

‘Pogledajte kako ste željni vi patetični kokoši,’ nasmijao se, ‘Volite se odavati za kurac, moliti ga, uzimati sve u sebi. Voliš poniženje biti drolja za kurac. Nijedna djevojka nije toliko očajna ljubavnica penis kao vi. Patetični sredovječni queer i njegov sin koji želi postati peder. Samo pogledaj kako ti je teško samo da gledaš u moj jebeni štap i da te prozivaju zbog toga što si queer!’

Nisam ni shvatila da sam počela pokazivati ​​malu ukočenu erekciju. Pocrvenjela sam i posramljena kao moj tata. Instinktivno sam se spustila na koljena pored njega. Možda da sakrijem svoje rastuće uzbuđenje, vjerojatnije da pobliže pogledam stvar s koje nisam mogla skinuti pogled otkako sam ušla u sobu, Dannyjev sjajni crni ljubavni stup.

Moj tata je još uvijek držao Dannyjev kurac u jednoj ruci, a ja sam ga slijedio. Ovo izbliza bilo je još zastrašujuće i uzbudljivije. Zauzeo je gotovo svu moju viziju. Inače se vidjelo samo tatino lice, kao moja starija verzija, malo više naborano i podebljano, sa znojem na obrvu i željnim uzbuđenjem koje mu pleše u očima. Djelovao je još više poniženim zbog moje prisutnosti nego zbog Dannyjevih ponižavajućih riječi, ali nisam mogla reći je li to cijelo iskustvo za njega činilo još uzbudljivijim ili ne.

Dannyjevo mesnato meso bilo je toplo i živo u mojoj ruci dok sam trzala njegov kurac. Bio je toliko debeo da nisam mogao ni dohvatiti ruku svuda oko njega, ali ga je tatina ruka isto tako mazila. Tada se tata nagnuo i počeo lizati glavu vrhunskog kurac sa svoje strane. Uhvatila sam se kako ga zrcalim i prvi put okusila kurac.

Mošusni, muški miris bio je gotovo nadmoćan. Ali bilo je i opojno. Osjećao sam se kao da sam pod nekakvom drogom, jedva sam mogao objasniti svoje ponašanje, koliko sam bio spreman i nestrpljiv da postanem gej, da udovoljim čudovišnom kitu tipa koji je većinu svog vremena provodio maltretirajući i ponižavajući me i podijeliti to poniženje s mojim vlastitim ocem. Osjećala sam se lagano, ali uzbuđeno, htjela sam još. Svako lizanje mog jezika uz drhtavo tamno meso Dannyjevog velikog crnog kurca učinilo me sve više obraćenika.

Jezik mi je polizao oko osovine i preko tatinog jezika dok je on činio istu stvar, miješajući našu slinu zajedno. Moj tata je uzeo tamnu osovinu u ruku i gurnuo mi glavu ravno preko usana. Odjednom se u mojim ustima našao kurac, topao i mokar i tako dobar. Mogao sam okusiti slatku čistu pre-spermu dok mi je jezik dodirnuo glavu i klizio po njoj.

Kurac je bio toliko dugačak i debeo da je samo glava mogla stati među moje neiskusne usne, ali osjećaj je bio nevjerojatan. Lizala sam i gurkala oko te glave i gledala desno duž osovine koja je kao da je trajala vječno dok se motka nije spojila natrag na Dannyjevo tvrdo, čvrsto tijelo. Dok sam dahtao i slinio nad nevjerojatnim osjećajem kurca u sebi, moj je tata nastavio raditi ustima oko osovine i jaja.

»O da«, zastenjao je Danny, »Jedina stvar koja je bolja od jednog prljavog pedera koji očajnički želi ugoditi su dva prljava pedera. Bio sam u pravu u vezi tebe, dečko, imaš tatine gene za pušenje kurca. Vas dvoje ste pravi par, podvrgavajući se zajedno moći moje ogromne muškosti.’

‘Mmm, da, ima dosta toga za obići’, cvilio je moj tata, ‘tako puno dugog, tvrdog, lijepog kuraca. Volio bih da imam više queer sinova koje bih naučio voljeti crnog kurac. Znam samo da će ovaj moliti za to, začepiti crno meso baš kao i njegov pokorni tata.’

‘Da, dobra ideja, ti stari pederu’, Danny se nasmiješio dok je tata omotao svoja crna jaja, ‘Želim da mi kažeš koliko voliš kurac, koliko ga želiš, radi kako tata kaže.’

Nisam si mogao pomoći. Znao sam da ga želim sada je u mojim ustima, sada su mi ruke bile posvuda po njemu. Bilo je to nešto što sam želio više od svega što sam ikada vidio. Osjećao se tako snažno da treba da bude poželjan, da bude kušan. Ipak, nisam se mogao natjerati da progovorim, toliko sam bio oduševljen osjećajem da gutam gustu crnu zvijer.

Sekundu kasnije, međutim, dahnula sam i pustila da mi kurac na trenutak isklizne iz usta i u tom trenutku moje je mjesto zauzeo moj tata, nestrpljiv da tu blistavu ljubičastu glavu vrati u svoja oštroumna usta.

Osjećala sam malu ljubomoru što je moj tata zauzeo moje mjesto. Želio sam da mi taj kurac uđe u lice, u usta. Toliko sam to želio da sam znao da moram popustiti i moliti.

‘O da, tako si u pravu, Danny, ja želim kurac’, zastenjala sam, ‘ne bilo kakav kurac, želim tvoj veliki, lijepi crni kurac u sebi. Ista sam kao moj tata, ispunjena njegovom istom žudnjom. Daj mi to, Dan

ny, daj mi to, tata, želim tu veliku crnu suradnicu – ahhh.’

Taj dah je došao kad sam osjetio drugu ruku na sebi. Moj mali kurac je sada ustao ponosan i uspravan i sada je bio gol i otkriven, nekako su mi hlače skliznule i sada je ruka nježno milovala moju malu muškost, tako neugodno mala nasuprot Dannyjeve čudovišne crne zvijeri. Mogao je biti samo moj vlastiti tata koji se počeo igrati s kitom svog sina i to je ono što me natjeralo da dahnem.

Kad su mi se usta otvorila, Danny mi je gurnuo kurac natrag u lice. Sada je bilo sve što sam mogao učiniti da se usredotočim na to da obavim svoje usne oko tog golemog debelog crnog stupa, udahnem ga, kušam, provučem jezikom. Jedva sam se mogao koncentrirati na činjenicu da je moj vlastiti otac jednom rukom vukao za kurac, dok je drugom milovao Dannyjevog, ližući oko te crne vene. Zasigurno nisam imao mogućnost pitati ni o čemu s ustima punim crnog kurca.

‘Oh da, vidi kako je moj kurac tako velik, potrebna je cijela obitelj pedera da se nosi s tim’, Danny se nasmijao, ‘Možda se čudni tata počinje zanimati za drugi kurac, malo lakši za rukovanje.’

Moj tata je u to vrijeme još uvijek milovao moj kurac, iako je uživao lizati Dannyjevu duplo veću zvijer.

‘Pošto je moj sin postao takav peder kao što je njegov stari tjera me da poželim vidjeti kakav je i njegov mali kurac’, dahnuo je moj tata, na moje iznenađenje.

‘Bože, ti pederska obitelj si sjebanija nego što sam mislio’, Danny se nasmijao, ‘Ako tvoj čudni sinčić može sam podnijeti moju crnu tvrdoću, možda može natjerati tatu da mu popuši. Ti bi to volio, zar ne, pederu?’

‘O da’, uzdahnula sam, više zato što sam željela to crno čudovište samo za sebe nego zato što sam htjela da se moj tata obruši na mene, ‘Neka moj tata pusa pušač popuši moj kurac, neka mi tvoja prekrasna muškost bude na licu. ‘

Moj se tata spustio na pod i, u sekundi, primala sam svoje prvo pravo pušenje i to od mog tate od svih ljudi. Očito je bio naviknut na puno veći kurac i nije imao problema uzeti me svu ravno u svoja usta. Iako sam bio usredotočen na to da ugodim pulsirajućoj tamnoj šipki na svom licu, ipak sam počeo gotovo jednako uživati ​​u načinu na koji se moj tata spustio na mene.

‘Oh, tata, ti si tako prirodan pušač, samo se nadam da ću moći pušiti kurac kao tata’, promrmljala sam dok sam lizala i obožavala Dannyjevu golemu tvrdoću, ‘Želim kurac baš kao tata.’

‘Ovaj peder tvog oca koji žudi za pijetlom ne voli samo veliki crni kurac u svojim ustima’, rekao je Danny, ‘Kladim se da želiš da se tvoje čudno dupe pojebaju baš kao on, zar ne?’

Malo sam se zabrinuo zbog ovoga, kurac u mom licu bio je apsolutno čudovište, tako da je bilo teško čak i zamotati ruku okolo, jedva sam mogao zamisliti da mi pristaje uz guzicu. Istodobno me ta ideja oduševila. Otkad sam kleknula pred njom i postala toliko fascinirana i ispunjena željom za tom crnom zvijeri, željela sam je u sebi, ne samo u svojim ustima, već zaglavljeno u sebi.

‘Da, Danny, jebi me, jebi mi pedersko dupe s tim velikim crnim kitom’, složio sam se, ‘Znaš da sam to oduvijek želio, baš kao i moj tata, vidiš da sam i ja gladan kurac čudan kakav jest.’

‘Da, ti mali pederu, oduvijek sam znao što si’, odgovorio je, ‘Uvijek sam poznavao tvoju rupa obitelj za hrpu pedera. Kako bi bilo da vas oboje molite za to, molite za gay malo dupe sina da dobije svoj prvi kurac.’

‘Da, Danny, dođi i poševi mog pederskog sina’, uzdahnuo je moj tata, ližući mi kurac između svake riječi, ‘Pokaži mu kako je dobar osjećaj biti nabijen na crni kurac.’

‘Pokaži mi’, složio sam se, ‘Pokaži mi zašto moj nekada tako strejt tata sada moli kurac, pokaži mi kako je postao takav peder da čak i njegov sin voli kurac. I dopustite mi da vam pokažem koliko ga uzimam u svojoj potrebi za crnim kurac.’

‘Dobro’, složio se Danny, ‘dva prljava pedera po cijeni jednog, još više nego ikad prije za kurac. Jebat ću gay starom tati u dupe samo da pokažem što ga čeka njegov pederski queer sin, a onda ću i queer malog dečka poderati.’

Natjerao nas je oboje da se skinemo goli, a moj tata legne na leđa i raširi noge u zrak. Zatim je kleknuo i za nekoliko trenutaka to ogromno čudovište od kuraca gurnulo je ravno u malo bijelo dupe mog tate. Začudilo me kako je ta debljina glatko skliznula u tatinu rupu, sigurno je uzeo puno debelog kurac, pomislila sam, i, gdje me je to nekada moglo uznemiriti, sada sam osjetila ljubomoru.

Danny je počeo uvlačiti i izvlačiti svoj veliki kurac u guzicu mog oca dok sam ja opčinjeno gledao otvorenih usta. U međuvremenu, tata je još uvijek lizao i sisao moju vlastitu mnogo manju muškost, držeći me čvrstom, uzbuđenom i vrlo zbunjenom.

‘O da, uzmi to pederu, uzmi moj veliki crni kurac ti queer’, zastenjao je Danny, ‘Zar nisi baš takav peder koji voli kurac koga jebe pred svojim sinom?’

‘Da, ja sam gay kurva za crni kurac i želim da moj sin to zna!’ Tata je stenjao oko mog kuraca.

‘I ja’, rekao sam, bez poticaja, ‘želim kurviti svoje malo bijelo dupe za ogromnog crnog kuraca, želim biti kurac

peder kao tata.’

‘Kako bi bilo da spremiš čudno dupe svog sina da ga moj kurac razdere?’ Danny je rekao mom tati.

Zatim me natjerao da sjedim na tatinom licu, okrenut prema njegovom tvrdom, zategnutom crnom tijelu, a oči su mi stalno bile uprte u način na koji se njegova gusta, snažna osovina zabijala i izlazila iz tatinog tijela, čineći mog tatu nesvjesticom od zadovoljstva da se pokori to.

U trenutku sam osjetio tatin mokri jezik na svom dupetu, istraživao je oko moje pukotine i, trenutak kasnije, zario se u moj tamni mokri šupak. Nikada prije nisam osjetila ništa tamo i moje se uzbuđenje samo povećalo u trenutku kada je moj tata počeo istraživati ​​svojim jezikom. Bilo je tako dobro imati nešto tamo iza. Prljavo poniženje što mi je tata pojeo dupe pred mojim srednjoškolskim nasilnikom nije umanjilo moje uzbuđenje.

A onda je došao red na mene. Jezik mog tate učinio mi je guzicu lijepim i mokrim, otvorio me, ali ipak sam bila tako napeta dok sam čekala da Dannyjeva nevjerojatna muškost prekrši moju nevinost.

Sagnuo me na moje ruke i koljena i smjestio se iza mene u psećem stilu, trljajući natečenu tamnu glavicu svog kuraca, blistavu od precum, duž mog šupka koji čeka. Zatim je počeo gurati tu tvrdu osovinu ravno u mene, nabijajući me na taj crni stup tako da sam se jedva mogao pomaknuti.

Osjećaj je bio malo bolan, ali glava mi je plivala od užitka da svoje tijelo u rupi podiže toj veličanstvenoj debeloj tvrdoći, baš kao što sam vidio svog tatu.

Dok je Danny počeo polako gurati svoj kurac u i iz moje tijesne djevičanske rupe, moj je tata legao natrag na pod i kliznuo ispod mene. Dok mi je Danny jebao dupe, moj tata je otvorio usta i počeo još jednom lizati i sisati kurac svog sina, uzimajući me svaki put kad bi se Danny gurnuo u mene.

Sada sam dobivala stimulaciju od tipova s ​​oba kraja, mog čudnog tate na mom kurac i mojeg gaybashing srednjoškolskog nasilnika u guzici. Bio sam u raju, nikad nisam shvaćao da bih mogao doživjeti ovako uzbudljivo, a opet ponižavajuće iskustvo odjednom.

Mogao sam vidjeti tatino tijelo ispruženo ispod mene i znao da mi kurac u dupetu više nije dovoljan, opojna privlačnost me je od sada učinila ljubavnikom penis i sada sam želio svaki penis koji sam mogao dobiti. Nisam mogla odoljeti primamljivom pogledu na tatin kurac pred očima.

Baš kad mi je on to činio, otvorila sam usta i počela ga sisati, uživajući u osjećaju drugog kurca u ustima, manjeg i lakšeg za rukovanje od impresivnog diva koji mi je u tom trenutku razdirao šupak, čineći da volim svaku minutu svog preobraćenja u potpunu pedersku drolju.

‘Mmm, to je moj dečko’, zastenjao je moj tata kad sam mu počela puhati, ‘Kuljevi na oba kraja, prava kurva kao i tata.’

Danny me sad sve jače jebao u dupe, ne brinući se što bi to moglo učiniti sa mnom, ispunjavajući me svojom divovskom crnom zmijom, tresući svaki centimetar mog tijela, gurajući moj kurac u tatina usta, a moja usta na tatin kurac . Bili smo ujedinjeni zajedno, otac i sin, u našoj gay ljubavi prema crnom kurac.

‘Oh, sine, spremi se za gutljaj tatine ljupkosti’, uzdahnuo je moj tata.

Nekoliko trenutaka kasnije, osjetio sam svoj prvi okus sperme, sperme mog vlastitog oca, koji je pucao toplo i ljepljivo pravo iz njegovog kurca u moja usta.

‘Da ti mala pederu, jedi tatinu fućku’, zastenjao je Danny, ‘Navikni se imati spermu u ustima, bit će ih još puno sad kad si postao pravi peder gladan kurca.’

Sperma mi je tekla niz bradu dok sam uživala u okusu tatinog orgazma, crnog kuraca koji mi je udarao i izlazio iz dupeta i osjetila sam kako mi se vlastiti orgazam ljulja kroz tijelo. Ubrzo sam svom homoseksualnom ocu davao puna usta istih ljepljivih ljubavnih sokova koje je dao meni.

S obzirom da su lica oca i sina bila ljepljiva jedno od drugoga, nije se moglo poreći da smo oboje isti. Oboje gladni queers i oboje još više željni čudovišnog crnog kurca mišićavog 18-godišnjaka koji me maltretira u guzici nego jedno drugo.

Izvukao se nakon što je od mog prvog jebanja u guzici napravio nešto stvarno posebno i natjerao nas da kleknemo rame uz rame. Oboje smo ga povlačili i trzali za kurac dok se na njegovoj tamnocrnoj glavi nisu pojavile kapljice čiste bijele sperme. Između nas, moj tata i ja smo muzli taj crni kurac za svaku kap ljupkosti koju smo mogli dok je pucao teret za teretom preko naših prsa i lica, natapajući nas spermom.

‘Pa sine’, naceri se moj tata, ‘Jesi li se preobratio?’

‘Da, tata’, složio sam se, ‘definitivno sam gay za crni kurac i gladan sperme, baš kao i moj stari.’

‘Dakle,’ ubacio se Danny, ‘Sljedeći put kad me vidite u školi i kažem ljudima kakav si peder gladan kurac, složit ćeš se.’

‘Hoću’, složio sam se, ‘ako će to značiti više vašeg čudovišnog crnog mesa u mojim ustima!’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top