Samanta

Posrnuo sam kući oko 3:30 ujutro, borio se da unesem ključ u vrata, na kraju sam ušao u kuću i teturao uz stepenice u svoju spavaću sobu. Odbivši se s obje strane vrata, umalo sam pao u spavaću sobu i srušio se na krevet. Bio sam toliko pijan da sam zaboravio zatvoriti vrata.

Ležao sam nekoliko minuta pokušavajući smiriti svoj uzdrmani mozak. Bio je to sjajan noćni izlazak s dečkima, počevši od bara i krenuvši u noćni klub. Svi smo se stvarno napili, bili smo prilično burni i strašno smo se nasmijali.

U noćnom klubu naletjeli smo na grupu djevojaka s kojima smo razgovarali i kupili piće za cijelu noć. Bio je jedan od njih s kojim sam posebno flertovao, visoka plavuša s ogromnim sisama. Ona i ja sreli smo se u hodniku ispred toaleta i imali smo strastvenu sesiju ljubljenja, tijekom koje su nam obje ruke lutale po cijelom tijelu ostalih. Djevojka me toliko napalila i začepila usta zbog seksa da sam je pitao želi li otići sa mnom ranije. Ona je to odbila, rekavši da neće otići bez svojih prijatelja.

U nekom trenutku u noći, djevojke su nestale i svi smo morali otići kući, a da nismo dobili ništa više od ljubljenja i osjećaja s njima. Tko zna zašto su nas napustili? Znao sam samo da sam kod kuće, potpuno pijan i napaljen kao vrag. Pokušavam nikada ne ići spavati opterećena toliko neotpuštenog seksualnog nagona; Morao sam osloboditi nešto od toga ili se ne bih dobro naspavao.

Polako i nespretno sam se skinuo i legao na krevet kako bih masturbirao otklonio napetost u svojim jajima. Uzevši svoj kurac u ruku, počeo sam ga snažno masirati, zamišljajući djevojku velikih grudi koja me napustila u klubu nakon što sam se toliko namučila.
Ležao sam tamo neko vrijeme, milujući svoj kurac, uzimajući vrijeme i uživajući u oslobađanju prigušenog pritiska.

Odjednom sam postao svjestan nečega. Lagano sam otvorio oči i, u kutu vida, konačno primijetio da sam ostavio vrata otvorena. Ali zastrašujuće je bilo to što je netko na vratima stajao i promatrao me.

Da sam bio prisebniji, skočio bih od straha i zgrčio se ispod pokrivača, ali bio sam toliko pijan da sam samo glupo pogledao prema vratima razrogačenih očiju. Ruka mi se prestala micati, ali je još uvijek držala moj lagano omekšavajući kurac.

Samanta, moja 18-godišnja sestra stajala je na vratima. Slatka mlada nevina Samanta, odjevena u noćnu košulju do koljena, raščupane i razbarušene crvene kose do ramena, razrogačenih zelenih očiju, stajala je i gledala me kako masturbiram. Koliko je dugo bila tamo, mogao sam samo zamisliti.

U ruci mi se kurac trzao i ukočio. Iza pijane izmaglice u kojoj je ležao moj mozak, htjela sam biti užasnuta i šokirana, ali me zapravo jako razbuktala činjenica da me sestra promatra. Ruka mi je ponovno počela mazati gore-dolje dok sam ležao i gledao Samanthu.

Njezine oči nikad nisu spustile moju ruku i kurac. Zakoračila je naprijed u sobu, polako, nervozno. Zatvorila je vrata za sobom, a oči su joj cijelo vrijeme pratile pokrete moje ruke.

Polako je prešla sobu kako bi stala ispred mog kreveta, gledajući dolje u moj kurac kojim manipulira moja ruka. U glavi mi se vrtjelo; Trebao bih skočiti, tjerati Samanthu iz sobe, skrivati ​​svoju uspravnu muškost od nje, a svakako se neću nastaviti maziti dok je stajala i promatrala. Ali bilo je nečeg nevjerojatno uzbudljivog u činjenici da je moja nevina mala sestra stajala tamo opčinjena mojom masturbacijom.

Samanthine oči su se po prvi put odvojile od mog kura, njezino je lice podignuto da pogleda moje, a u njenim mladim zelenim očima vidio sam znatiželju i čuđenje. Dok sam ležao i gledao u nju, nastavljajući svoje administracije do svog kuraca, glava mi je bila ispunjena vizijama kakvo je njezino mlado tijelo ispod te spavaćice. Prvi put u životu imala sam seksualnu fantaziju o jednoj od mojih sestara.

Samanta se spustila, sjela na rub kreveta i ponovno okrenula pogled na moju ruku koja me miluje. Ona je oprezno ispružila ruku, stavila mi ruku na zapešće i povukla moju ruku s mog kuraca. Oklijevala je nekoliko sekundi, kurac mi je pulsirao i ispupčio se, a onda je ispružila ruku i omotala svoje male vitke prste oko moje osovine. Njezin dodir je naelektrizirao moje tijelo.

Polako, pažljivo, ali s odmjerenom namjernošću, Samanta je počela milovati ruku gore-dolje po mom tvrdom i pulsirajućem kuracu. Zgrabio sam pregršt pokrivača u svakoj ruci, leđa su mi se izvila u užitku koji muči mišiće, a svaka mi se žila stegnula. Da sam još uvijek imao kontrolu, moja bi se ruka kretala što je brže moguće ovih posljednjih nekoliko trenutaka, ali Samanta je nastavila svoju polaganu kontroliranu akciju, izvlačeći kraj i mučeći me sa zadovoljstvom.

Vidio sam da se umorila, da joj ruka postaje slaba i sporija, a stisak manje čvrst.

“Doći ću uskoro, dušo”, šapnuo sam, ohrabrujući je da je kraj

blizu.

Samanta je duboko udahnula, zadržala ga i napumpala ruku s obnovljenom snagom.

Kad sam došao, učinio sam to snagom i volumenom koje nikad prije nisam uspio prikupiti. Prvi val sperme izbio je iz glave mog penis, zapljuskujući Samanthinu ruku i zapešće, obilazeći njezinu vitku potkoljenicu i kapajući na moje bedro. Dok je Samanta nastavila pumpati moju osovinu, stežući stisak kako bi izbacila svaku kap tekućine iz mene, svaki mišić u mojim slabinama se zategnuo i tjerao sve tragove sperme iz mene. Samo je nastavio ispumpati dulje nego što se sjećam da sam doživio, a osjećao se bolje od bilo koje ejakulacije koju sam prije poznavao; činjenica da je liječenje provodila moja sestra odnijela je osjećaj izvan fizičkog užitka na koji je inače ograničen.

Samanta je uzdahnula sa sretnim cvilenjem dok je ispuštala dah koji je zadržavala.

Kada se Samanthina ruka konačno prestala kretati i pustila me, osjećala sam se fizički iscrpljeno. Ne samo da mi je isušila jaja, ona je isisala svu energiju i snagu iz mog tijela. Ležao sam tamo kao fizička olupina nesposobna za kretanje.

Samanta je ponovno podigla moje lice. Oči su nam se sklopile i ona se nasmiješila. Polako je ustala, okrenula se i otišla. Dok je otvarala vrata, uzvratila mi je pogled, još uvijek se smiješeći. Vrata su se zatvorila i Samanta je nestala.

Na kraju sam zaspao, a noć mi je bila puna snova moje nevine sestre. Kad sam se probudio, trebalo mi je neko vrijeme da shvatim jesam li sanjao cijelu epizodu ili se to zapravo dogodilo. Polovica mene osjećala je neodoljiv strah i krivnju, ali druga polovica je bila toliko uzbuđena i upaljena da mi se penis zapravo ponovno počeo ukrućivati ​​kad sam se sjetila dodira svoje sestre.

Samanta je tek prije nekoliko tjedana napunila 18 godina i bila je čista i nevina djevojka. Nikada nije imala ozbiljnih dečka za koje je itko iz obitelji znao, a često bi pokazivala naivnost i nedostatak seksualnog znanja rijetkost kod djevojaka njenih godina ovih dana. Seksualni odnos s takvom djevojkom bio je nevjerojatan preokret, a moji su muški nagoni i instinkti bili da se što prije napustim s njom i pokušam dalje. Ali ona je bila moja sestra. Kao njezin stariji brat s gotovo osam godina, uvijek sam pokušavao zaštititi i zaštititi Samanthu od dječaka, za koje sam znao da su samo za seks, ali sada sam se našao u nezgodnoj poziciji da je želim za sebe. Sve je to bilo jako zbunjujuće i bolno na mom mamurnom mozgu. Ali bilo je i vrlo uzbudljivo, a pomisao na to da se nevina mala Samanta i ja spojimo prilično mi je teško padala u muškost.

Ustala sam, obukla se i krenula dolje, osjećajući prilično strah od toga kako će Samanta reagirati kada se vidimo, pogotovo ako su u tom trenutku bili prisutni naši roditelji ili sestra Gail.

U donjem hodniku sam čuo zvukove kako netko u kuhinji pere prljavo suđe u sudoperu. Provirio sam kroz vrata, a tamo je Samanta stajala kraj umivaonika okrenuta leđima prema meni, još uvijek odjevena u spavaćicu, ali sa svježe opranom kosom i svezanom u konjski rep.

Prvi put sam primijetio kako je seksi bio nježan oblik njezina vrata i ramena, kako su graciozne obline niz njezina uska leđa, preko tankog struka i bokova, i dolje preko savršeno zaobljene stražnjice. Noge su joj izgledale glađe i s ujednačenijim mišićima nego što sam ih ikada vidio. Postao sam stvarno napaljen stojeći tamo i po prvi put ispitujući Samanthu kao objekt seksualne želje, ali još uvijek nisam bio siguran trebam li, ili čak mogu, slijediti svoje porive.

Tiho sam se povukla s vrata i nastavila u salon. Soba je bila prazna. Na stoliću je bila poruka. Prišao sam i podigao ga.

„Otišla sam rano u kupovinu, pa te nisam htjela buditi. Bit će vrijeme za ručak kod kuće”, stajalo je na poruci, a bila je potpisana “Mama, tata i Gail”.

Samanta i ja bili smo sami u kući. Stajala sam nekoliko sekundi, a moj um je bio zaplamljen mogućnostima, moja logika i razum, i racionalni razum koji je vrištao na mene da izađem iz kuće i klonim se Samanthe. Ali dublje i jače nego što sam mislio, imala sam neodoljivu želju da odmah uđem u kuhinju i zavedem svoju sestru. Uđite odmah, dok je, nadamo se, još uvijek opsjednuta osjećajima koji su je natjerali na sinoćnje postupke. Uđi tamo dok još uvijek ima poriva koje je imala sinoć, i idi dalje.

Odjednom se sav otpor srušio, a ja sam se okrenuo i ušao u kuhinju, polako se približavajući Samanthi. Mora da me čula, jer se nisam trudio šutjeti, ali se nije okrenula ni rekla. Mora da je znala da sam s njom u kući samo ja, a morala je znati da joj dolazim iza leđa.

Zaustavio sam se iza nje, ispružio ruku i stavio joj ruke na bokove i osjetio kako njezino malo tijelo lagano podrhtava pod mojim dodirom.

“Dobro jutro”, rekao sam nježno, dok su mi ruke počele trčati gore-dolje po njezinim bokovima.

“Dobro jutro Jura “, odgovorila je Samanta i vidjela sam da su joj ruke uhvatile prednji rub sudopera. Dah joj je bio brz i hitan. Nadao sam se da je ovo uzbuđenje, a ne panika.

Prstima sam obradio njezinu spavaćicu, povlačeći materijal dok njezina vitka bedra nisu bila gola. Gurnuo sam ruke ispod, prelazeći vrhovima prstiju uz njezino toplo meso, preko naramenica njezinih gaćica i na bokove, zaokružio do njezinog ravnog trbuha, a zatim opet prema dolje.

“Jura, što radiš?” upitala je Samanta, a glas joj je drhtao.

“Vraćam uslugu”, šapnuo sam joj na uho dok sam desnom rukom mazio njezine gaćice, prateći oblik njezine izbočine, a srednjim prstom pritiskao sam širi otvor između njezinih usana. Materijal njezinih gaćica postajao je topao i vlažan.

Samanta nije rekla ništa drugo, samo je tiho zastenjala i njezina težina se vratila na mene. Podupirao sam njezino tijelo lijevom rukom dok mi se desna ruka vraćala gore i probijala se ispod elastike njezinih gaćica, ponovno se spuštala u njezine meke stidne kovrče.

Moji su prsti pronašli njezine usne pune krvi, natečene i uzbuđene, njezin klitoris tvrd i izbočen, njezin otvor vlažan i mekan. Ruka mi je trčala gore-dolje, od vrha do dna njezina spolnog područja, vršcima prstiju škakljajući svaku njezinu točku, istražujući i prokušavajući, ne ostavljajući ni dlaku netaknutu ni mišić nepoglađen. Sve to vrijeme Samanta je postajala sve vlažnija i vruća.

Tijelo joj je postajalo mlohavo i morao sam uložiti veći napor lijevom rukom da je držim uspravno. Sreća da je bila tako mala i vitka. Kroz njezinu spavaćicu mogao sam osjetiti kako velike bradavice njezinih malih grudi rastu i stvrdnjavaju u skladu s omekšavanjem i vlaženjem njezine vagine. Dah joj je dolazio kratkim teškim dahtanjima, a nokti su joj se zabijali u moju lijevu ruku dok se držala za oslonac koji ju je držao na nogama.

Prst mi je klizio gore-dolje po njezinoj pukotini, lagano probijajući njezin otvor, tek toliko da izvuče njezine sokove i stimulira njezinu meku unutarnju membranu, prolazeći duž njezinih usana, pritišćući i kružeći njezinim klitorisom. Prst mi je trčao gore-dolje, okruglo i unutra i van s kontroliranom preciznošću i brzinom. Samanta je stenjala i dahtala koliko joj je otežano disanje dopuštalo, a tijelo joj je pulsiralo kroz trenutke labavosti zbog kojih je pala dalje u moj stisak, i trenutke napetosti mišića koji su joj izvili leđa i podigli je na nožne prste .

Stajala je tamo, bespomoćna robinja moje desne ruke, sve dok nije dosegla svoj vrhunac. Cijelo joj se tijelo stegnulo poput čelika, leđa su joj se izvila, gurajući lopatice u moje tijelo, a njezina je glava zakrivljena unatrag dok su joj se oči zakotrljale u glavu, a usta su joj se širom otvorila u glasnom kriku ekstaze. Do sada je bila prilično tiha, ali kad je Samanta vrisnula, pobojao sam se da će je susjedi čuti. Bio je to zvuk toliko prodoran da mi je prošao cijelim tijelom, odašivši jezu užitka do samih mojih kostiju, i govorio je o velikim ekstremima razbijanja uma i fizičkog užitka.

Polako sam maknuo ruku s njezinih gaćica, dopustio da joj spavaćica padne natrag i objema rukama stavio joj oko struka. Držao sam je uspravno, a težina njezina tijela bila je opuštena i naslonjena na mene.

Samanta se osvrnula preko ramena. Pogledao sam dolje u njezine oči, goleme zelene kugle sve mutne i nefokusirane. Moj uspravni kurac, koji joj je bio pritisnut u leđa, pulsirao je i gurao se uz nju. Samanta se sanjivo nasmiješila, okrenula se prema meni, posegnula za mojim patentnim zatvaračem i pustila mi kurac.

Baš kad je Samanthina ruka obavila moju osovinu, kroz prozor se začuo zvuk automobila koji se zaustavljao na prilazu. Samanta je dahnula od užasa.

“Mama i tata”, prosiktala je i pobjegla iz sobe, otrčavši gore u svoju spavaću sobu.

Sakrila sam svoju sada sve manju muškost i otišla do vrata kako bih pomogla svojim roditeljima i drugoj sestri u kupovini s kojom su se vraćali, cijelo vrijeme ih proklinjući zbog vremena.

U sljedeća dva tjedna gotovo sam poludjela. Očajnički sam želio nastaviti dalje sa Samanthom, ali prilika se nikad nije ukazala. Grozničavo sam se nadao da i ona sama još uvijek ima seksualne nagone prema svom bratu i sestri i da ćemo, kad se ukaže prilika, moći ići do kraja zajedno.

Onda je jedne noći, naša druga sestra, Gail, bila vani u kući prijatelja i ostala tamo cijelu noć, a naši roditelji su otišli u kuću mog ujaka i rekli da neće doći kući do kasno. Samanta je bila u kinu sa svojim prijateljicama, ali znao sam da će se na kraju vratiti kući. Sjedila sam na sofi i gledala neki dosadni film na TV-u, strpljivo čekajući.

Bilo je kasno, a ja sam počeo drijemati. Nikada nisam čuo otvaranje vrata ili Samanthu kako ulazi u sobu. Nisam bio svjestan ničega dok je nisam čuo kako izgovara moje ime.

“Utičnica.” Njezin je glas prodirao kroz veo laganog sna za kojim sam zaostao.

“Jura”, ponovno je rekla glasnije, upornije.

Oči su mi se otvorile i ugledala Samanthu kako stoji preda mnom. Naga.

Stajala je tamo, manje od dva metra od sofe na kojoj sam sjedio, njezina vitka i nježna građa

gola i blijeda. Blage obline njezina tijela bile su naglašene sjajem televizora sa strane koji je bio jedino svjetlo u prostoriji, njezine male grudi bile su čvrste i zategnute, izdvajale su se iz blagog torza, bradavice ogromne i tvrde. Kosa joj je bila zavezana s lica i zurila me ravno u oči.

Dok sam sjedio zaprepašten, nesposoban ni govoriti ni glumiti, ona je istupila naprijed, nagnula se preko mene i kleknula, a koljena su joj opružila obje strane mojih bedara. Moj rastući penis osjetio je pritisak njezina golog tijela koji ga je pritiskao, više ga uzbudio i tjerao na veću tvrdoću. Njezine su se sise pritisnule u moja prsa, a njezin dah mi je zapljusnuo lice, njezin miris, i njezina parfema i njezine ženske vlage, lebdio je mojim nosnicama, šaljući mi mozak u grčeve uzbuđenja.

Ruke su mi se podigle, zatvorile su se na njezine strane, trčeći uz njezine bokove i rebra, jednom rukom obilazeći njezina leđa kako bih protrljala njezino fino tijelo, drugom rukom prišla je naprijed i obujmila jednu od njezinih sisa, nježno masirajući i popravljajući bradavicu ; bradavice su joj bile tako velike! Ruka na njezinim leđima spustila se dolje, prelazeći preko njezine savršeno okrugle stražnjice, nježno gnječeći tamošnje meko meso.

Nosovi su nam se dodirivali, oba su nam usta bila lagano otvorena, jezik mi je lagano isplazio dok sam joj se gurao bliže. Njezine su ruke zgrabile moju glavu, stisnule s obje strane mog lica, a ona je natjerala naše usne da se spoje, usisavajući moj jezik u svoja usta dok je svoj jezik uvlačila u moj. Na trenutak smo sjedili tamo, ona je uzjahala mene, njezina vlaga je curila na moje prepone, tvrdoća što sam se silom zabio u nju i prijetio da će probiti moje hlače. Naša su se usta i jezici hrvali, gurali, sisali i ljuljali, ljubeći se strastveno kao tinejdžeri prvi put.

Na kraju sam prekinula sa Samanthinim ustima. Cvilila je žaleći se i okretala kukovima, tražeći pritisak mog kuraca da mi zamijeni usta kao izvor užitka.

“Samanta”, rekao sam, “koliko daleko želiš ići ovime?” Iako sam je htio baciti na pod i voditi ljubav sa svojom sestrom, ne bih se usudio to učiniti osim ako ona ne želi isto.

“Koliko daleko?” dahnula je. “Cijeli put Jura!” Pokušala je na silu ugurati jezik natrag u moja usta, ali sam okrenuo usta u stranu da je spriječim u tome.

“Ali Samanta”, rekao sam, “jesi li… znaš, jesi li ikada…?”

“Još sam djevica Jura”, potvrdila je Samanta. “Ali želim da mi to uzmeš, uzmeš mi to večeras. Sada.”

Sada sam bio beznadno izgubljen, nisam mogao ništa učiniti da se više zaustavim. Stavio sam obje ruke ispod Samanthine stražnjice i podigao je od sebe, krenuo naprijed i spustio je na mekani tepih na sredini sobe.

Još jednom sam je poljubio u usne, nježno i nježno, a onda sam krenuo niz njezino tijelo, ljubeći i ližući vrat, rame, grudi, trbuh, slabine, bedra. Jezik mi je pronašao njezin mokri otvor te je stršio i milovao odmjerenim pokretima, pazeći da bude što vlažnija i podatna prije nego što sam ušao u nju.

Podigao sam se na koljena, otkopčao hlače i pustio uspravni kurac. Ponovo sam pao naprijed, spustio se na svoju malu sestru, postavio svoju osovinu, pogledao je u oči da potvrdim njezinu spremnost – nasmiješila se i kimnula, njezine zelene oči gorjele od želje – i gurnula se naprijed. Znao sam da će je to povrijediti, pa sam umjesto da to razvlačim, odlučio brzo završiti s tim, vrijeme dugotrajnog vođenja ljubavi će doći za nas u budućnosti. Upravo sada smo oboje imali hitnu strast za oslobađanjem, a ona je morala prijeći barijeru.

Kad je moj kurac ušao u nju, gurnuo je i razdvojio njezino djevičanstvo, Samanta je vrištala od boli, plakala od ekstaze i zgrabila me rukama i nogama, omotala udove oko mene i zarila nokte u moja leđa.

Ležala je ispod mene, bespomoćno i bespomoćno malo tijelo, dok sam pumpao i gurao što sam brže mogao. Klizao sam unutra i izlazio iz nje, njen tunel je postajao sve vlažniji i lakši sa svakim nabojem, a mišići su joj se sve više navikavali na osjećaj prodiranja.

Ona je dosegla svoj prvi prodorni vrhunac u isto vrijeme kad sam eksplodirao u njoj. Zajednjali smo zajedno dok su nam se tekućine slivale, mišići su nam se stezali i drhtali kao jedno jedinstveno tijelo, i dijelili smo trenutak čistog blaženstva, vrhunac naše izgrađene želje, potrebe i požude za zabranjenim i tabu ljubavnikom.

Neko smo vrijeme ležale omotane jedna oko druge – moglo je proći dvije minute ili sat, koliko mi je bilo stalo ili što sam znao – prije nego što sam se maknuo s tijela svoje sestre. Podigao sam se, zatim sagnuo i pomogao joj da ustane. Pala je na mene, umorna, iscrpljena i istrošena. Nagnuo sam joj glavu unatrag i poljubio je, dugo i s ljubavlju.

“Hvala ti Jura”, rekla je.

“Ne”, odgovorio sam, “hvala.”

Pomogao sam joj gore u spavaću sobu, smjestio je u krevet i legao pokraj nje, držeći svoju malu sestru u naručju i ljubio je dok nije zaspala. Kad je bila zdrava, otišao sam, pospremio prizemlje i otišao u svoj krevet. Čuo sam mamu i tatu kako se vraćaju kući malo ranije, ali nikad nisam rekao da sam još budan. Utonuo sam u san, sanjajući o zabavi koju ću imati u budućnosti sa svojom sada već ne tako nevinom malom sestrom Samanthom dok smo istraživali međusobnu spremnost da sudjeluju u incestuoznom vođenju ljubavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top