Jebao sam tetu, sperma je curila iz pičke

Teta Marica je mamina mlađa sestra. Pet je godina mlađa i građena je poput Jessice Simpson, ako je Jessica bila visoka s dugim, lijepim nogama. Uvijek mi je bila najdraža. Kao dijete koje je odrastalo, uvijek je bila spremna provoditi vrijeme s nama djecom, uvijek je odvojila vrijeme za igru ​​i raspitivanje o školi i našim prijateljima. Šetao sam unaokolo s neprestanim naporom, dok sam počeo primjećivati ​​djevojke. Za mene je teta Marica bila kraljica ljepote i počeo sam primjećivati ​​njezinu usku odjeću koja je pokazivala njezino vruće tijelo. Za razliku od djevojčica u školi, teta Marica ima prave velike lijepe sise koje ispunjavaju uske bluze koje voli nositi.

Kako sam odrastao, ušao sam u Playboys (to se očito dogodilo prije nekoliko godina) i moje divljenje prema svim dijelovima ženske anatomije se povećalo. Slike bi naglasile ženske sise, dupe, zategnuto tijelo, bokove i noge. Osim toga, sve su žene našminkane da izgledaju potpuno prekrasno. Za mene je to postala ideja savršene žene. Ono što sam također otkrio je da je teta Marica lako mogla biti Playboyeva manekenka. Ima krasno lice; nije slatka, prekrasna, elegantna. Britney Spears je slatka, ali Nicole Kidman je elegantna. Visoka je s dugim nogama, lijepim bokovima s tankim strukom i stalkom koji je jednako velik kao i žene u Playboyu. U to vrijeme nisam znao ništa o veličinama, znao sam samo da su velike i savršene. Njeno dupe bilo je umjetničko djelo. Slično Jessici Simpson, samo malo veća, ali uska i puna. Izgledala je poput božice u bilo čemu što je nosila – trapericama, kratkim hlačama ili bikiniju. Kratke hlače i bikini najbolje su pokazale njezinu najbolju osobinu – duge, glatke noge. Nepotrebno je reći da sam hodao uokolo s naporom kad god je ona bila u blizini.

Dakle, kad je mama pitala hoću li im se pridružiti na četverodnevnom krstarenju samo za odrasle koje su trebali za tjedan dana, na kojem ću biti “spoj” tete Marice, odmah sam rekao “DA!” Nisam siguran jesam li bio previše glasan i previše uzbuđen, ali zaista me nije bilo briga. Tata, mama, teta Marica i njezin zaručnik planirali su krstarenje nekoliko mjeseci. Prvotno ju je nazvala kako bi joj rekla da su ona i Brad raskinuli zaruke zbog toga što ju je prevario s damom s posla. Kasnije ćemo saznati da je gospođa bila urednička skitnica. Nije imala ništa o teti Marici, ali njegov gubitak bio bi moj dobitak. Zvala je da otkaže, rekavši da nije raspoložena i da ne želi biti treći kotač s mamom i tatom na putovanju. Mama ju je uvjerila da ide prema planu, dobrovoljno me pozvavši za svoj “spoj” …. i tako sam završila s oznakom na krstarenju.

Tetu Maricu nisam vidjela gotovo dvije godine. Odselila se četiri sata na posao koji ju je jako dobro platio i to je posao o kakvom je oduvijek sanjala. Koliko god bilo teško, odselila se s većinom obitelji koja je još uvijek u gradu. Nije mogla često posjećivati, ali dva puta kad sam to učinila, bio sam izvan grada.

Dijete može značajno narasti za dvije godine. Nedavno sam završio srednju školu i imao sam šesnaest godina kada sam je zadnji put osobno vidio. Kad sam prvi put izašao na stražnja vrata, bio sam ugodno iznenađen. Bilo joj je jednako vruće kao i uvijek, ležeći kraj bazena s mamom i čašom vina u ruci. Odmah je ustala da me zagrli i shvatio sam da sam sada viši od nje (od posljednjeg puta kad sam je vidio porastao sam na 6 ‘) i da se odlično osjećala u mojim rukama s cicama čvrsto pritisnutim na grudima. Bikini koji je nosila zasigurno joj je dodatno pridonio.

Počela je vikati, provjeravati me gore -dolje, uzbuđeno mi govoriti koliko sam narasla i kako izgledam zgodno. Sigurno se ne bih mogao s njom raspravljati po tom pitanju. Posljednje četiri godine bio sam u hrvačkom timu i očito sam dizao tegove dajući mi konkurentsku prednost. Pitala me imam li djevojku, rekavši da se djevojke moraju međusobno boriti da budu sa mnom. Rekao sam joj da sam nedavno raskinuo sa djevojkom i da nisam spreman ni s kim započeti nešto novo u skorije vrijeme. Mama je ustala da im napuni čaše za vino dok sam ja sjedio i razgovarao s tetom Maricom o posljednje dvije godine i mojim planovima za fakultet. Mama nije bila na petnaestak minuta, dovoljno vremena da ušunjam po cijelom tijelu tete Marice. Srećom, mama se vratila i rekla mi da im dam malo privatnosti, rekavši da ću imati dovoljno vremena za razgovor sa tetom na krstarenju.

Trebali smo se sljedećeg dana prijaviti na krstarenje, pa smo odlučili naručiti pizzu za večeru i otići rano na spavanje. Dok je pizza stigla, i mama i teta Marica skočile su pod tuš, odvojeno. Izašli su odjeveni u obične kratke hlače i majicu. Nadao sam se da će ostati u bikiniju. Oh dobro. Nakon večere gledali smo televiziju i uskoro su moji mama i tata otišli u krevet, podsjećajući nas da ne ostajemo budni do kasno jer je sutra dan naporan i moramo rano ustati. Kasnije nismo puno ostali budni prije nego što sam joj rekao da idem spavati. Slijedila me je niz hodnik i zagrlila laku noć prije nego što je otišla u gostinjsku sobu. Opet, njezine su se sise lijepo osjećale pritisnute uz moje tijelo. Nakon što je nekoliko minuta ležala u krevetu, lagano mi je pokucala na vrata prije nego što je ušla u moju sobu odjevena u uske kratke hlače i uski kroj na kojima su se vidjele njezine tvrde bradavice kako proviruju kroz majicu, zategnuti trbuh i duge noge. Proklet!

Objasnila je da nije spakirala punjač za telefon i da se nada da imam i dodatni kabel. Skočio sam iz kreveta da vidim mogu li joj pomoći. Nosio sam samo bokserice, ali nisam razmišljao. Pronašao sam dodatni kabel koji je tražila i dao mu ga. Nakon što sam legao u krevet, počeo sam razmišljati o onome što se upravo dogodilo i shvatio da me provjeravala, na ne tako ležeran način. Shvatio sam i da u mojim boksačima postoji šator. Imam lijep penis od 7 inča na koji su me nadovezale moje dvije bivše djevojke. Dakle, siguran sam da je to vidjela. Neprestano sam se vrtio u krevetu, zabrinut da će ujutro nešto spomenuti mojim roditeljima. Ne znajući što da učinim, počeo sam lupati, maštati o njoj u bikiniju u kojem sam je vidio kad sam tek došao kući. Napravio sam veći nered od normalnog, ali zasigurno mi je pomogao da zaspim.

Tortura se nastavila i sljedećeg jutra. Kao i obično, svi smo žurili kad je stigao shuttle koji nas je odveo u luku na brod. Nosila je halter sa žicama od špageta zbog čega su joj sise izgledale nevjerojatno. Sise su joj dobro držale mjesto da žice nisu bile potrebne. Nosila je kratke hlačice sa sandalama na visoku petu, pa su joj noge izgledale ukusno. Još jednom mi je teško palo. Uz svu gužvu utovaravanja prtljage i provjere da li imam sve što želim ponijeti sa sobom, pomoglo mi je pri spuštanju. Ukrcao sam nekoliko knjiga, špil karata, iPad i druge stvari koje bi mi mogle zatrebati. Uskočili smo u kombi i nas četvorica smo krenuli.

Obračunali smo se s očekivanom gužvom prilikom prijave i tada smo otkrili nadzor samo dvije sobe. Moj tata je ponudio da sa mnom dijeli sobu kako bi dvije sestre mogle dijeliti sobu. Odmah se pobunila rekavši da im neće pokvariti putovanje i da ćemo to shvatiti ona i ja. Uzela je ključ moje sobe od mog tate i svi smo se dogovorili da se nađemo kraj bara kraj bazena za sat vremena. Okrenula sam se prema tati, slegnula ramenima i krenula za njom u našu sobu. Iskrcali smo prtljagu, legli na krevet nekoliko minuta prije nego što je ušla u kupaonicu presvući se. Izašla je noseći šešir, sunčane naočale i bikini sa sarong -om čvrsto omotanim oko guze. Promijenio sam se dok je ona bila unutra, pa sam zgrabio kapu i sunčane naočale i krenuli smo prema šanku. Stavila mi je ruku u ruku, podsjetivši me da sam joj spoj i od tada se moram početi tako ponašati. Zahihotao sam se i upitao je što to uključuje. Rekla je da bih se trebala ponašati kao dečko, donositi piće, nanositi losion za sunčanje i gotovo sve drugo što bi je učinilo sretnom. Također, morala bih prestati zvati njezinu tetu Maricu. Mogao bih je zvati Marica, dušo ili dušo. Rekao sam joj da ću biti najbolji dečko kojega je imala. Oboje smo se smijali dok smo stizali u bar.

Moji su roditelji već bili tamo, svako s pićem u ruci. Čekali su je i vino, a mene kokain. Sjeli smo u bar na nekoliko pića prije nego što smo odlučili pronaći ležaljke za druženje uz bazen. Mama i tata su išli ispred nas, dok sam ja odlazio teti Marici da pružim ruku. Podigla je pogled prema meni i nasmiješila mi se. Imali smo sreće i pronašli četiri prazne ležaljke. Bili su položeni s dvojicom sprijeda i dvojicom straga. Tata i ja uzeli smo dvije stražnje, a mama i njezina sestra dvije ispred. Do sada su već popili nekoliko pića i nisu osjećali bol. Mi? Bio sam potpuno trijezan s 4 Coca -Cole. Mama i njezina sestra ustale su otići u toalet i otkrila sam nešto što mi je cijelo vrijeme bilo pod nosom. Mama je izgledala jebeno vruće u svom bikiniju. Uvijek je kod kuće nosila jedan komad, ali pretpostavljam da je kupila dva dijela za krstarenje, misleći da će to biti zaručnik moje tete, a ne ja. Njeno je dupe izgledalo jednako čvrsto kao i njezina sestra sa bikinijem koji je na njezinoj uskoj, slatkoj guzici izgledao premale veličine. Zašto nikad nisam primijetio? Dok su odlazili, moj tata je upitao: “Pa, što misliš, tko je imao ljepše dupe?”

“Mmm, ne znam”

“Tvoja mama nije loša za 40 -godišnju seksi damu, ha?”

“Ne. To je … to je … ovaj … lijepo. ”

Šutjeli smo gledajući u njih dok su odlazili. I Marica i mama bile su jebeno seksi u svojim bikinijima s tankim strukovima i uskim guzama dok su odlazile. Gledajući uokolo, mogao sam vidjeti nekoliko drugih momaka kako ih provjeravaju. Ubrzo su se vratili i zauzeli svoja mjesta sa svježom čašom vina u rukama. Tata nam je došao do toaleta, a ja sam odlučila ostati. Zatvorio sam oči i uživao u suncu dok su mama i arica ogovarale ljude na brodu. Ubrzo su počeli razgovarati o Bradu i o tome kako je saznala i kakav je jadan gubitnik. Tada je teta Marica spomenula da nije ispunjavao svoje dužnosti zadnjih nekoliko mjeseci i da je bila jako napaljena. Sigurno su zaboravili da sam tamo. Skoro sam se odala kad sam čula Maricu kako kaže: “Tako sam napaljena, čak bih mogla iskoristiti i vašeg sina.” Mamin odgovor svakako nije bio očekivan “Samo naprijed, sigurna sam da bi u tome uživao.” Oboje su se smijali s mojom mamom koja je nastavila: “Način na koji te je sinoć svlačio očima kraj bazena, siguran sam da bi bio spreman za izazov.” Ubrzo su se vratili ismijavanju ljudi oko nas, a tata se vratio, objašnjavajući da se izgubio.

Otišli smo na ručak. Tijekom ručka najavljeno je da će na gornjoj palubi svirati bend Calypso. I mama i tata su prošli, ali Marica je rekla da želi otići provjeriti. Zvučalo je zabavno pa sam je uhvatio za ruku i poveo sa sobom. Bend smo čuli izdaleka i pustili smo da nam uši pomognu da ih pronađemo. Plesali smo i zabavljali se, a ja sam gledao svoju seksi tetu kako joj drma. Ona je apsolutno ljepotica! Dopustio sam si maštati i razmišljati o njoj kao o svojoj djevojci. Zgrabio sam je i preuzeo vodstvo. Pružio sam ruku oko nje i stavio joj ruku na mala leđa, držeći je čvrsto uz tijelo dok smo plesali. Osjećala se sjajno u mojim rukama uz moje tijelo. Imala sam bucmastoga kojega sam mogla kontrolirati da ne postane puna erekcija.

Odlučili smo se vratiti u sobu i malo odspavati prije večere. Popila je previše vina, a sunce je također odigralo umor. Dok smo se vraćali u sobu, moja maštarija se nastavila, ona je stavila ruku u moju. Bilo kome drugome izgledali smo kao par. Pitala me smeta li mi što me drži za ruku, možda ne želim da me vide sa staricom. Rekao sam joj da mi zasigurno ne smeta. Pogledao sam je i rekao joj da ima samo 35 godina i da je lijepa! Također sam mislio na činjenicu da nije izgledala u svojim godinama, više je izgledala kao da ima oko 20 godina. Imao sam sreću što me je držala za ruku. Nasmiješila mi se i rekla da će me takvi komplementi daleko odvesti. Stigli smo u svoju sobu i oboje skočili na krevet. Ležao sam na leđima kad se odlučila priviti uz mene, bacivši mi ruku oko prsa, a nogu preko noge. Još jednom su joj sise bile prislonjene uz mene. Kako sam uspio zaspati s erekcijom, nikad neću saznati.

Kad sam se probudio, Marica je već bila pod tušem i spremala se za večeru. Kad je izašla, ponovno sam bio mučen. Hodala je s kosom umotanom u ručnik i malim ručnikom omotanim oko tijela koji joj je prekrivao sise i jedva joj se spuštao ispod obraza stražnjice. Definitivno sam se svim silama trudila ukloniti taj ručnik očima. Koketno mi se nasmiješila i rekla mi da skočim pod tuš. Objasnila mi je da će se odjenuti dok se ja tuširam.

Kad smo izašli iz kabine, stajao sam visok i ponosan držeći datulje za ruku. Izgledala je nevjerojatno u svojoj maloj crnoj haljini. Otišla je od Jessice Simpson do Jessice Rabbit. Kad sam joj pregledao dupe, primijetio sam da nema nikakvih gaćica. Izludilo me samo to. Postao sam malo hrabar i rekao sam joj “Hajde dušo, jedva čekam da te pokažem.” Nasmijala se i upitala sviđa li mi se stvarno ono što nosi. Moj odgovor je bio „O da. Izgledaš jako seksi. ” “Drago mi je da odobravate.” odgovorila je. Išli smo šutke, ruku pod ruku, ostatak puta. Zatekli smo moje roditelje u restoranu i otišli uz domaćina da sjedne.

Bio je to najljepši restoran na brodu, sa svima lijepo obučenim, uživajući u finim restoranima. Hrana je bila izvrsna. Bili smo u međunarodnim vodama i mogao sam naručiti bilo koje alkoholno piće po svom izboru. Naručio sam dugi otočki ledeni čaj, odlučio sam da ću naručiti samo jedan, pod pretpostavkom da Marica ne bi htjela traljavo piće kao njezin spoj. Razgovor je bio dobar i za večerom su zasigurno popili više od jednog pića. Bili su sve glasniji i smiješniji, a ja sam uživao. Tko je znao da bi moji roditelji mogli biti toliko zabavni? Plan za noć bio je večera i ples.

Bio je to spoj restorana i plesnog podija. Imali su i živu glazbu i DJ -a. Glazbu uživo sačinjavao je veliki bend koji je svirao bilo što od Sinatre, Bennetta i Martina do brzog ritma swing glazbe. Teta nije znala da smo bivši i ja odvažno išli na satove plesa pa je bila impresionirana kad sam je proveo po plesnom podiju. Mama i tata su nam se pridružili, ali nisu bili ni blizu tako dobri kao mi. Kad smo sjeli, bilo je nekoliko ljudi i muškaraca i žena, koji su nas došli upotpuniti, rekavši mi da smo moja djevojka i ja vani izgledale sjajno. Maricaje to čula i pomalo me zadirkivala zbog toga, što sam volio.

“Pa, jesam li ti ja sada djevojka?”

Sjećajući se njihovog ranijeg razgovora o tome da me je možda iskoristila i još uvijek osjećajući zujanje u piću, bio sam pomalo drzak sa svojim odgovorom. “Mislim da ne bi mogla podnijeti da mi budeš djevojka.”

Sa šokiranim izrazom na licu, njen odgovor je bio: “Zašto me ne isprobaš, mali drkadžijo?” Oboje smo se nasmijali dok sam čuo svoju omiljenu pjesmu iz sviranja Big Bad Voodoo Daddyja. To je bila jedna od pjesama koje smo bivši i ja zapravo vježbali dok smo učili plesati. Zgrabio sam je i otišao do plesnog podija. Dok sam je stalno vrtjela, a zatim mi je vraćala, imao sam osjećaj kao da je snažno pritisnula svoje velike grudi u moja prsa. Obožavao sam osjećaj i nastavio, trudeći se svim silama impresionirati svoj spoj. Kad je pjesma završila, pitala je je li dovoljno dobra da mi bude djevojka. Nasmijala sam se i klimnula glavom. Brzo mi je stavila jednu ruku iza glave i ključala me izravno na usnama, nešto što bi djevojka učinila. Je li tvrdila da držim podalje druge dame? Kao mužna 18 -godišnjakinja, nekako sam se vratila do stola, boreći se sa svojom snagom, dok me je vukla za ruku.

Začula se spora pjesma i sva četvorica smo ustali na plesni podij. Moji su roditelji zasigurno uživali u svom krstarenju. Počinju se lagano ljubiti s jednom od očevih ruku na njezinom prekrasnom dupetu. Oko kuće su uvijek pokazivali fizičku privlačnost jedno prema drugome, sve do tačke u kojoj se moj tata šalio da želi odvesti moju mamu u njihovu spavaću sobu. Kad sam ih pogledao, usrećilo me što su se zabavili. Držeći svoju vruću tetu s ubojitim tijelom u rukama, toliko sam joj toga želio učiniti, ali sam znao i da ne bih trebao. Sigurno sam je čvrsto držao uz sebe, osjećajući joj grudi uz moja prsa. Kad sam počeo osjećati kako mi kurac postaje tvrd, olabavio sam je, nadajući se da to nije osjetila. “Johnny, drži me opet kako si me držao, bio je to lijep osjećaj”, šapnula mi je na uho. Nevoljko sam učinio kako je tražila. Kad je njezino međunožje došlo u dodir s mojim, čuo sam je kako ispušta tiho stenjanje. Nakon te pjesme uslijedila je još jedna spora pjesma koja je samo produžila moju sramotu. Evo me, držim sestru svoje mame dok se osjeća najvećim naporom koji sam ikada imao da pritisnem njezinu macu. WTF! Pjesma je završila i još jednom mi je posegnula iza glave kako bi me lagano povukla prema dolje za još jedno kljucanje. Ovo kljucanje bilo je sporije i osjetio sam kako joj jezik izlazi kako bi senzualno klizio po mojim usnama. Sranje, je li bila ozbiljna u vezi s onim što je rekla mami ranije danas vani kraj bazena? Je li mama ozbiljno mislila dati joj dopuštenje? Sranje, sranje, sranje !!! “Jesam li ja dobra djevojka?” upitala je vrlo zavodljivim glasom vraćajući me u stvarnost. “Uh” bilo je sve što sam mogao reći dok sam kimao glavom.

Svi smo se družili i uživali u plesu i piću. U nekoliko navrata bi mi položila ruku u krilo dok sam je zagrlio oko naslona stolica. Za bilo koga drugog u restoranu, definitivno smo bili par. Cijelo sam vrijeme razmišljala što znači taj poljubac i što će se dogoditi kad se vratimo u svoju kabinu. U nekoliko je navrata pogledala i stisnula mi bedro, a namignula mi je vrlo seksi pogledom. Noću je na kraju došao kraj i morali smo se vratiti u svoju kabinu. S obzirom da se moj tata malo mučio, prvo smo ih otpratili do njihove kabine prije nego što smo krenuli prema našoj.

Na putu do naše kabine, stavila me rukom oko struka, a ja svoju oko njezina ramena. Uživao sam u snu da je moja. Stigli smo do naše kabine i ona je prva ušla u kupaonicu kako bi se pripremila za spavanje. Izašla je u istim uskim hlačicama i kroju koji je nosila noć prije. Bilo je očito da ne nosi grudnjak s ponosno izloženim tvrdim bradavicama. Stojeći tamo samo u boksericama, malo sam se odvažio i odlučio sam nositi samo bokserice i bez košulje, brzo sam ušao u kupaonicu. Morao sam pišati i nekako uspjeti otići s ukočenim pijetlom u ruci. Mora da mi je trebalo nešto duže nego što je potrebno, jer kad sam izašao, već je bila u krevetu, na boku, okrenuta od mene. Kad sam legla u krevet, zamolila me da je držim. Kad sam posegnuo da je zagrlim, gurnula mi je guzu natrag prema preponama. Moj je kurac ponovno bio ukočen i činilo se da joj se dupe sve jače pritišće. Rekao sam laku noć i nježno je poljubio u izloženu kožu pokraj vrata. “Mmm … to je bilo lijepo. Laku noć laku noć ”Okrenula se i poljubili smo se oko minute. Jebote, osjećala se lijepo!

Definitivno je rano ustala. Je li zaboravila da je na odmoru? Sljedećeg jutra probudio sam se s njom već otuširanom, gnjaveći me da se istuširam. Bila je gladna i htjela je otići na doručak. Sigurno će to biti još jedan dan mučenja s drugačijim halterima i drugačijim kratkim hlačicama koje su nadopunjavale njezino savršeno dupe. Uzela sam sunčane naočale i kapu i objavila da sam spremna izvesti svoju bebu na doručak. Nasmijala se dok smo izlazili na vrata, govoreći mi da radim dobar posao kao njezin dečko.

Na putu do tamo smo se prijavili kod mojih roditelja koji su odustali od doručka. Još su bili u krevetu i nisu bili raspoloženi učiniti ništa što je zahtijevalo ustajanje iz kreveta. Prvi dio dana bili smo sami. Uputili smo se preko švedskog stola. Uzeo sam omlet, a ona je bila lagana uz tost, tvrdo kuhano jaje i malo kave. Zgrabili smo stol i sjela je pored mene, a ne preko puta mene. Pitala me jesam li se zadnji put dobro proveo, jer svakako jesam. Rekao sam joj da sam se odlično proveo i bio sam impresioniran što je uspjela pratiti. Pitala me jesam li išao na sate plesa, a ja sam joj objasnio o lekciji koju smo bivši i ja uzeli. Stavivši ruku na moje koljeno, rekla je da joj je najdraži dio dok smo sporo plesali, rekavši mi da osjeća moje uzbuđenje. Uhvatila me nespremnog i jedino čega sam se mogla sjetiti bilo je da uzmem dugo piće iz šalice s vodom. Promijenila je temu i uskoro smo završili s doručkom.

Odlučili smo istražiti brod, vidjeti u kojim bismo još aktivnostima mogli uživati. Na kraju smo snimili skeet sa stražnje strane broda. Zapravo je uspjela pogoditi nekoliko. Više me se dojmilo to što se okrenula, uzbuđena i ponosna na sebe, zagrlila me i brzo me poljubila. Nakon prošlih noći plesa i poljupca za laku noć koje smo podijelili, sve se više ponašala kao dečko. Nakon što smo završili, pitala me što želim učiniti. Još sam klinac pa sam joj rekao da želim izaći na tobogan, plašeći se da će pomisliti da je to pomalo djetinjasto. Bio sam u krivu. Praktički smo otrčali u svoju kabinu i brzo se presvukli. Opet sam uživao u njezinim velikim sisama i njezinoj uskoj guzici izloženoj u bikiniju.

Vratili smo se gore i stali u red. Bilo je to vrijeme užurbanosti pa je bio dugačak red. Ustuknula je guzicom dodirujući moje prepone, uhvatila me za ruke i stavila ih oko struka. Pogledala je preko ramena i rekla mi da sam dobar dečko, a zatim se napunila. Spustio sam glavu i ponovno smo se ljubili, javno … i moj kurac je želio sudjelovati u zabavi. Usne su nam se razdvojile dok smo gledali prema gore kako bismo vidjeli kako linije napreduju. Iskoristila je priliku da namjerno snažno mrdne svojim dupetom o moj ukočeni kurac, a zatim me pogledala iznova i s vragolastim smiješkom.

Ona je otišla prva, a ja poslije. Čekala me na slijetalištu … u toplesu. Pa, ne nužno u toplesu. Sise su joj izašle s vrhom gurnutim s obje strane grudi. Brzo sam joj prišao zagrliti je i pokušao joj šapnuti u uho kako bih joj popravio vrh. Pogrešno je shvatila moj pristup, prebacila me rukama oko glave i počela me snažno ljubiti. Zaboravio sam na trenutak zbog čega sam bio i počeo joj uzvraćati poljubac, uživajući u osjećaju njene gole dojke dok sam je čvrsto držao uz sebe. Ljudi oko nas počeli su pljeskati i sjetio sam se zašto sam joj se obratio. Rekao sam joj o njezinom topu i pomogao joj da to popravi Moje su ruke zapravo došle u dodir s njezinim grudima jer sam se pobrinuo da joj sise budu priželjkivane. Sramotno smo mahnuli gomili dok smo odlazili smijući se. Bilo je blizu 14 sati i konačno su me nazvali roditelji.

Planirali smo da se nađemo na ručku. Marica i ja zgrabili smo ručnik, ali se nismo potrudili promijeniti; planirali smo se okupati nakon ručka. Upoznali smo se i moji su roditelji lagano ručali, još uvijek se oporavljajući od sinoć. Marica i ja bili smo gladni jutarnjih aktivnosti. Nakon ručka, svi smo odlučili nastaviti istraživanje, šetnja nam je također dala vremena da odemo s ručka. Svi smo bili iznenađeni kada smo pronašli vrhunski opcijski bazen skriven blizu prednje strane najviše razine. Nešto što se nije očekivalo na krstarenju, ali pretpostavljam da se radi o krstarenju samo za odrasle, preuređeno je za smještaj gostiju koji su bili zainteresirani za potpunu preplanulost. Svi smo se pogledali prije nego što je Marica nastavila hodati prema bazenu, osvrćući se i mašući nam da joj se pridružimo. “Pretpostavljam da ovo radimo”, rekla je moja mama.

Dok sam ja slijedio iza nje, Marica je zaronila u bazen potpuno u toplesu. Tu su opet bili, za moje zadovoljstvo gledanja … i svih ostalih. Ne da bih znao kako je moje oči nikada nisu napuštale, barem ne dok nisam uhvatio mamu u perifernom vidu kako hoda prema bazenu … također u toplesu. Koliko god uživao u Maričinom prekrasnom tijelu, počeo sam uživati ​​i u maminom. Jesam li stvarno dobivao erekciju gledajući svoju mamu u toplesu.

“Vau, uvijek sam se pitala kako bi izgledale njezine sise. Lijepe su, ha? ” upitao je moj tata. Njegovo pitanje zapravo nije šokiralo mene niti njegovo priznanje.

“Uh Huh. I mamine su ”, odgovorio sam, bez razmišljanja

„Pa što se dogodilo sinoć? Jeste li to dodirnuli? ” upitao je moj tata. Nisam siguran šali li se, dao sam mu pametan odgovor.

“Ne … jeste li to dodirnuli?” Upitala sam okrećući glavu prema mami.

“Ovdje si, zar ne?” Oboje smo se počeli glasno smijati. Djevojke su došle pitajući što je smiješno. Rekli smo im da je to neprikladna šala i da se ne može ponoviti. Mama je počela grliti tatu, ljubiti se poljupcima i moliti ga da podijeli šalu. Mislim da se samo zabavljala i pokušavala biti zaljubljena s tatom. Tetka mi je prišla i također mi stavila ruke oko vrata i stisnula me gledajući roditelje. Odjednom su oboje zurili u nas, ne znajući što da kažu. Mogu samo zamisliti što je moja mama mislila o svojoj sestri s rukama oko sina i velikim golim sisama pritisnutim na njegovim grudima.

“Ne brini, ovo nije prvi put.” rekla je.

“Što?” odgovorila mi je mama s izrazom potpune zbunjenosti na licu. Teta im je nastavila pričati priču o tome kako joj se vrh spuštao dok se spuštao niz tobogan, a ja sam je grlio kako bih je zaštitio od ljudi oko bazena za slijetanje. Prikladno je izostavila dio gdje se njezin jezik počeo igrati mojim. Uključila je i pljesak koji smo dobili, što je moje roditelje nasmijalo do te mjere da su im se suze slijevale s lica. Čudno, nakon tog trenutka bilo je potpuno prihvatljivo da me teta zagrli ostatak vremena u bazenu. Uživao sam držeći je u naručju dok sam je rukama milovao po leđima. Definitivno se osjećala lijepo. Bilo je dobro zavidjeti svakom dečku i nekim djevojkama u tom bazenu.

Nismo bili raspoloženi za više istraživanja pa smo ostatak dana proveli u bazenu dok nije došlo vrijeme za večeru. Uzeli smo pizzu i vrč piva prije nego što smo nazvali noć. Moja teta i ja ponašale smo se vrtoglavo dok smo se vraćale u sobu, ruku pod ruku. Ljubljenje po cijeli dan, plivanje i grljenje s njom u toplesu jako su me napaljili. Nisam bio siguran što će se dogoditi u sobi, ali planirao sam je poljubiti još, puno više. Ušli smo u kabinu, a ona je ušla u kupaonicu, rekavši mi da se mogu pripremiti za spavanje dok se ona spremi u kupaonici. Brzo sam skinula odjeću i ostavila bokserice. Skočio sam u krevet i čuo je kako se ulila pod tuš. Bio sam kao malo dijete koje ju je sa nestrpljenjem čekalo kako bismo nastavili ljubiti.

Ubrzo je isključila vodu, kosu osušila fenom i izašla van zamotana samo u ručnik. Zamolila me da zatvorim oči dok se obukla. Moj ubod je bio otkucaj srca kad mi je rekla da sada mogu otvoriti oči. Stajala je ispred mene noseći najskuplje ružičaste tange. Ništa više. Gledala me pogledom želje, nikad ne skrećući pogled dok se penjala preko mene i počela me ljubiti, gurnuvši mi jezik niz grlo što je dalje moguće. Ova me seksi žena iskorištavala, kao što je upozorila moju majku. Kao što je mama predvidjela, jebeno sam uživao, s rukama koje su joj se dizale gore -dolje po stražnjoj strani, milovao je po leđima i hvatao je za dupe. Njezino usko, puno, sočno dupe. Nema ništa ljepše od mirisa žene svježe izašle pod tuš. Fantastično je mirisala!

Okrenuo sam je, sa mnom sada na vrhu. Bio sam odlučan staviti svoja usta na njezine velike sise, sise koje su bile predmet moje želje posljednjih pet godina. Oslobodio sam milijune litara sperme koja masturbira sanjajući o ovom danu. Usporili smo ljubljenje, ali moje su ruke nastavile istraživati ​​njezino tijelo. Malo sam se pomaknuo u stranu, dopuštajući da mi je ruka dotakne. Moja je ruka otišla s njezinog ramena i prešla na sise. Obuhvatio sam joj grudi, uštipnuo joj bradavice i nastavio lutati rukom po njima. “Vidim da ti se sviđaju, ha?” pitala je.

“Mm … hmm. Ne znaš koliko dugo želim ovo učiniti. ”

“Otkad si me vidio u bazenu?”

“Pokušaj otkad sam počeo pubertet i otkrio koliko si seksi. Tvoje uske majice od tada me muče ”, rekla sam dok sam spustila usta i konačno ih počela sisati. “Mmmmm … to se osjeća tako dobro dušo. O da … ”Njezine su me riječi potaknule ne samo da joj sisam bradavice, već i da ustima vodim ljubav s cijelim njezinim grudima. “Mmmm, dušo. Tvoja tetka voli kako joj sisaš grudi. Molim te, nemoj prestati. ” Njezino priznanje tabua da joj je nećak sisao grudi gotovo me natjeralo da dođem.

S usnama zalijepljenim za njezine sise, pomaknuo sam se rukom do njezinog tankog struka, uživajući u njezinim oblinama. Ruka mi je prešla od njezinog uskog struka do bokova dok sam joj prelazio rukama gore -dolje po bedru, polako približavajući ruku njezinu zabranjenom seksu. Moja ruka nije trebala biti tako blizu pičke moje seksi tete, ali ipak je bila tu. Ni moja usta nisu trebala sušiti tete s velikim lijepim sisama, no ipak sam je sisala kao da me doji. Počeo sam je trljati gore -dolje po prorezu, a ona me uhvatila za glavu i donijela je do njezine. Agresivno me ljubila i govorila kako mi je prst pao na macu. Govoreći mi da se trljam jače, govoreći mi da ne prestajem, a onda je počela drhtati. Sada je vikala na mene “NE STANI … NE STANI … NAPRAVI TETU MARICU DA SVRŠI S PRSTIMA !!” Počela je drhtati i glasno stenjati dok je gurala svoju pičku uz moj prst dok ju je obuzimao orgazam .. Disanje joj se pojačalo i drhtala je dok je nazad padala na krevet potpuno iscrpljena. Njezino teško disanje nastavilo se nekoliko minuta dok se nije oporavila. Tiho mi je odgurnula ruku govoreći mi da je osjetljiva i da se mora odmoriti.

Okrenuvši se na bok, leđima okrenuta prema meni, rekla mi je da treba brzo odspavati. Zamolila me da je žlicom uspavamo. Na kraju smo spavali ostatak noći, probudili se tek sljedećeg jutra.

Probudila me sljedećeg jutra, podsjetivši me da se prethodne noći nisam tuširala i da je ne zanima smrdljivi dečko. Brzo me ključala i razigrano me gurnula u kupaonicu. S obzirom da je stajala preda mnom i sisama bila izložena, bilo je jako teško odmaknuti se da se istuširam. Kad sam izašao iz kupaonice, bila je odjevena i spremna za susret s mojim roditeljima. Iako prethodne noći nismo razgovarali, nastavila je s djevojkama. Zagrlivši me, poljubivši me i pobrinuvši se da mi ruka bude oko njezinih ramena ako se previše udaljim od nje na putu za marendu. Ljubavno ponašanje nastavili smo za stolom potajno naslonivši ruke jedno na drugo na bedro ili ispreplelivši prst. Nismo mogli podnijeti da se ne dodirujemo.

Nakon marende, moj tata je rekao da želi isprobati snimanje skeeta koje smo spomenuli dan ranije. Moja mama i teta nisu bile nužno zainteresirane pa su odlučile malo sami istražiti. Iznenađujuće, moj tata je bio prilično dobar. Na kraju sam izgubio 20 dolara od njega na malu okladu koju smo napravili. Poslije smo skočili na neke jet -skije i jahali smo usred oceana, što je bilo prilično cool. Prije nego što smo to shvatile, dame su zvale. Bili su gotovi i htjeli su se naći na piću.

Susret s damama nasmijao me od uha do uha. Nisam shvatio koliko mi je djevojka nedostajala. Moj tata je otišao gore da poljubi moju mamu, a ja sam iskoristio priliku da poljubim i svoju tetku. Nakon aktivnosti od prethodnog dana kad me zagrlila u toplesu u bazenu, to nikoga nije uznemirilo. Nešto se promijenilo. Kao da sam joj bio na sastanku, a zagrljaj i ljubljenje bili su normalni. Uzeli smo piće i odlučili otići do ruba broda kako bismo uhvatili zalazak sunca. Moj tata je stajao iza moje mame, s rukama oko nje naslonjenim na njezin uski trbuščić. Prišao sam iza njezine sestre i učinio isto. Opet se ništa nije spominjalo.

Nakon što je sunce zašlo, hodali smo ruku pod ruku kako bismo večerali prije velike zabave. Sva krstarenja posljednju večer imaju all out party i nismo to namjeravali propustiti. Zabava je bila na glavnoj palubi gdje su prekrili veliki bazen i pretvorili ga u plesni podij. Plesali smo većinu noći, a Marica se gurala po meni što je češće mogla, ili bi pritisnula svoje prepone uz moje tijekom sporih pjesama.

Naša posljednja noć je završila i došlo je vrijeme da je nazovemo noći. Imao sam osjećaj da sam cijeli dan bio u magli. Očito je počelo prethodne noći. Strastveno sam se zabavljao sa ženom, iako mojom tetom, već nekoliko godina bio sam zaljubljen i zbunila me što mi je dopustila da joj ugodim trljajući joj ruku o njezin spol. Je li ona samo bila zadirkivanje penisa? Hoće li se večeras ponoviti od sinoć? Bio sam uzbuđen zbog mogućnosti. Ušli smo u našu kabinu s njom koja je pojurila u kupaonicu. Nakon tuširanja izašla je sa osušenom kosom i ručnikom omotanim samo oko struka. Njezine gorgoues grudi bile su na cijelom zaslonu. Stala je ispred mene i opet smo krenuli u to. Mučio sam se. Mjehur mi je pukao, ali nisam se htio odvojiti od nje i riskirati da dođe sebi. Nevoljko sam joj rekao da moram otići i ušao u kupaonicu, popišao sam se nakon čega je uslijedio najbrži tuš u mom životu.

Kad sam izašao, već je bila ispod plahte sa strane okrenuta od mene. Zamolila me da ugasim svjetlo prije nego što legnem u krevet. Ugasio sam svjetlo, vraćajući se u krevet samo sa mjesečevom svjetlošću. Uvukao sam se u krevet i zavukao se iza tetke. Lagano je zastenjala kad sam je obgrlio rukom, a onda je povukla svoju finu guzicu unatrag, snažno je gurnuvši uz moj kurac. Očito je u trenu postalo teže. Počela je tako što me uhvatila za ruku i privukla je do usta. Poljubivši je, počela mi je govoriti da se odlično provela na krstarenju i da sam bio najbolji dečko kojega je imala. Okrenula je glavu i pogledala me u mraku. Znao sam što želi, pa sam spustio glavu i počeo je ljubiti. Počeli smo se ljubiti kao par tinejdžera i počela sam joj dodirivati ​​tijelo.

Počela sam tako što sam joj lagano dodirnula rame, prekinuvši naš poljubac dajući joj vrat s puno ljubavi prije nego što sam joj poljubila rame dok sam joj milovala i grudi i ukočene bradavice. Namjerno sam se kretao sporo. Budući da nam je ovo bila posljednja zajednička noć, nisam znala hoću li ikada dobiti drugu priliku. Uhvatio sam je za velike grudi i uštipnuo je za bradavice, čuvši njezin jauk dajući mi do znanja da dobro radim svoj posao. Nastavio sam putovanje i pomaknuo ruku do njezina struka do bokova. Bože, koža joj je bila tako meka. Nastavio sam se kretati rukom do njezinih bedara kad sam shvatio da je sve koža, bila je potpuno gola! Kad je osjetila da se napokon registrirala, posegnula je iza sebe i počela tjerati moje boksače da završe. Gurnula se dolje koliko je mogla dosegnuti prije nego što je rekla “skini ih”. Bio sam više nego sretan što sam mogao pomoći. S potpuno isključenim boksericama, posegnula je iza mene, uhvatila me za kurac i počela me milovati. Mogao bih reći da je postalo još teže, ali do tada je to već bilo kraj.

Počeo sam teže disati. Okrenula je glavu i počeli smo se još jednom ljubiti. Dok smo se ljubili, podigla je nogu, postavivši moj penis na svoj prorez. Nisu izgovorene riječi. Teta ili ne teta, bila je zgodna gola žena u krevetu koja je htjela da vodim ljubav s njom. Gurnuo sam kukove naprijed, a ona je gurala guzicu unatrag još dalje. Moj penis je lako skliznuo u njezinu slasno toplu pičku. Bio je to raj i nisam imao namjeru otići. Gurao sam naprijed sve dok mi zdjelica nije stala uz njezino čvrsto dupe. Imao sam dno – potpuno u vrućoj mokroj pički svoje sestre. Izdahnula je teško kad sam uspio do kraja.

Legao sam na bok, uhvatio je za bokove i počeo pomicati kukove naprijed -natrag, pazeći da joj dajem sve od sebe. Ona je ‘oohing’ i ‘ahhing’ uvijek iznova, uživajući u mom penisu u svojoj toploj mokroj maci. Bila je to žena koja se definitivno znala ševiti. Njezini mačji mišići čvrsto su me držali za penis – osjećao se tako lijepo i zategnuto kako pri ulasku, tako i pri izvlačenju. Na njezin zahtjev pokušao sam je jebati što je moguće jače. Biti na vašoj strani nije najbolji položaj za to. Rekao sam joj da klekne kako bih mogao bolje obaviti posao. “O dušo, radiš sjajan posao”, rekla je okrenuvši se na bok kako bi bila na trbuhu prije nego što je podigla koljena kako bi podigla dupe. Sada sam bio na koljenima iza svoje seksi kao jebene tete s prekrasnom guzom. Ista teta koja me zadnja tri dana zadirkivala s uskom pidžamom na kojoj su joj se vidjele ukočene bradavice i zategnuto dupe: ista ona koja je u krevet došla u toplesu; ista ona koja je svoje gole sise pritisnula na moja prsa u bazenu; ista ona koja joj je neprestano pritiskala dupe uz moju tvrdoglavost. Ova je teta sada bila na koljenima i predstavljala mi se kako bih je mogao pojebati. Bila je na rukama i koljenima poput kuje u vrućini moleći mene, sina svoje sestre, da je pojebem. Ovo je bio prvi put da sam imao priliku vidjeti njezinu malu školjku. Bio je potpuno obrijan. Glatka kao dan kad se rodila.

Približila sam se, poredala kurac i još jednom ušla u njezinu slasno mokru macu. Nisam gubio vrijeme. Čim sam ušao, počeo sam je jako tucati kao da me je molila. Njeno stenjanje i stenjanje postajalo je sve glasnije, ali nije me briga ako su nas susjedi čuli. Bio sam odlučan napraviti joj spermu prije nego što sam joj napunio mačku spermom. Uhvatio sam je za bokove i počeo je lupati što je jače moguće. Nikad nisam shvatio koliko vođenje ljubavi može biti kažnjivo. Iznenadila me kad je zamolila da je povučem za kosu. Ispružio sam ruku, uhvatio je za kosu i povukao je. „Teže ti materino! Povuci me za jebenu kosu! Učini me svojom kujicom! ” (tehnički sam bila jebena teta, ali nisam namjeravala raspravljati o tome) Čitala sam o ovakvim sranjima, ali to nikad nisam doživjela. Počeo sam jače vući, a ona je nastavila zahtijevati da ja vučem jače. Kad sam je napokon dovoljno snažno povukao do mjesta gdje joj je lice bilo potpuno okrenuto prema stropu, vrisnula je “FUUUUCCKKK, CUMMING … JEBAM SE CUMMING!” Pustio sam joj kosu, još jednom je uhvatio za bokove i počeo je jebati iz vlastitog zadovoljstva. Sve sam je jače jebao, osjećajući kako mi orasi ključaju, znajući da je moja eksplozija eminentna. Mogao sam osjetiti njezinu pičku koja se steže, stišćući mi penis, približavajući mi cumming.

Moja fantazija napokon je postala stvarnost! Koliko ljudi to može reći? Moji orasi su eksplodirali, završavajući duboko u njezinu pičku. Štrcalo ju je nakon snažnog štrcanja i ispunjavalo me, a meni se zavrtilo u glavi samo od razmišljanja o tome što se događa. Istorija se stvarala.

U nekoliko smo navrata moja rođaka i ja razgovarali o vrućoj tetki Marici i o tome kako bi bilo biti s njom. Sada sam bio pobjednik sa svojim penisom duboko u njezinoj mačici koji ju je napunio. Ona je meni predstavila svoje dupe.

Nisam se potrudio pitati mogu li spermati u nju. Njezina je pička sada bila moja da radim što mi se sviđa. Teško sam ušao u nju. Nikad nisam toliko spermao – jaja su mi bila potpuno prazna i bila sam iscrpljena.

Legla je natrag na krevet s pogledom potpunog zadovoljstva što mi sperma curi iz pičke!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top