Mastrubacija kod muških

Ljudsko tijelo počinje proizvoditi spermu od puberteta do zrele starosti. U tijelu NEMA organa u kojem se pohranjuju, stoga se nakon proizvodnje moraju izbaciti iz tijela. Pubertet također donosi seksualne misli u um muškog tinejdžera, a to ih tjera da imaju seksualne živopisne snove u kojima se sperma ispušta. Erekcije nastaju zbog povećanog dotoka krvi u penis. To se ne može dogoditi samo kod seksualnih misli, već i kod naprezanja kod stolice, izvođenja vježbi, uzbuđenja bilo koje vrste, pa čak i u snu. Dakle, erekcija ne znači da se seks treba dogoditi. Tinejdžeri također uče da trljanje penisa na specifičan način može pružiti zadovoljstvo i to rade i kada su uzbuđeni. Ovo je masturbacija. Masturbacija se obično obavlja u privatnosti kako se drugi ne bi uvrijedili.

Osoba koja ne masturbira proizvodi velike količine sperme i tijelo tada proizvodi živopisne seksualne snove u kojima se sperma automatski ispušta, to se zove mokri san ili noćni pad.

Dječaci koji masturbiraju ne samo da uživaju u osjećaju radosti pri masiranju penisa, već mogu dobiti i dobro mentalno zadovoljstvo nakon što su vidjeli kako sperme ejakuliraju iz njegovog penisa. Opuštanje koje slijedi nakon ejakulacije također je vrlo opuštajuće. Dakle, masturbacija donosi mnoge prednosti. Također sprječava neuredno bojenje plahti i odjeće.

Čovjek može masturbirati bilo koji broj puta, ali to će postati navika. i onog dana kada se manje puta samozadovoljava, osoba će se osjećati jadno, stoga naučite kontrolirati tijelo, a ne biti pod njegovom kontrolom
Sljedeći koraci
naučite masturbirati barem 2-3 puta tjedno. Također ćete uživati ​​u ugodnim osjećajima koji se osjećaju tijekom masturbacije, a u isto vrijeme ćete prekinuti naviku da to radite svakodnevno. Čak i ako to radite svakodnevno, neka to bude učinjeno kada imate erekciju i seksualne osjećaje zajedno. Samo erekcija ne znači da imate seksualnu želju.
Zdravstveni savjeti
Masturbirajte SAMO kada imate erekciju i seksualne osjećaje i imate privatnost za to. Nemojte masturbirati nekoliko puta dnevno samo zato što imate erekciju. Naučite uživati ​​u masturbaciji i njezinim senzacijama. Mnogi dječaci masturbiraju kako bi naučili brzo izbaciti spermu. Ovo je pogrešan način masturbacije. Nemojte stvarati naviku da masturbirate prije spavanja, ako nemate erekciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top