Ti, ja i sva naša dijeca

Vjenčali smo se gotovo odmah nakon što je završio naš terenski put. Nazvala sam svoju najstariju kćer i ona i njezin suprug pridružili su se vašem dvoje djece i njihovim supružnicima na ceremoniji koja je zaista bila jednostavna. Odjenuli smo se u svoju dotjeranu odjeću – ti u bijelu haljinu srednje dužine s puno čipke, a ja u svoju svečanu odjeću iz Highlanda, uključujući moju jaknu Prince Charlie s prslukom – ali smo prošli bez otmjenog vjenčanja sa svim gostima. Nitko od nas nije nosio donje rublje cijeli dan. Te večeri djeca su nam se pridružila na vrlo otmjenoj večeri u najskupljem restoranu u gradu. Uostalom, mogli smo si priuštiti gotovo sve što smo željeli imati nakon naših uspješnih pohoda na kockarnice u Nevadi, Cherokeeju i Atlantic Cityju.

– Djeco, tvoja majka i ja imamo nešto za reći.

“Što, tata?”

“Pa, Fiona će dobiti dijete za otprilike 8 mjeseci.”

Mogli ste čuti kako je pribadala pala na stol kad je objavljena ta vijest. Razgovarali ste s djecom govoreći: “Pa, nemojte mi svi odjednom željeti dobro. Znam da ste svi prilično dobro odrasli, ali svi ćete imati brata ili sestru da mi pomognete.”

– Joj, mama, ne znam što bih rekla.

“Onda draga Donna, ne govori ni riječi. Samo se nasmiješi i budi sretna zbog mene. Nosim bebu u sebi i to mene i vašeg novog oca čini jako ponosnim i vrlo sretnim.”

– Mama, samo je ta beba dovoljno mlada da bude naša beba.

“Nešto nije u redu s tim?”

“Ne, ali Harry i ja smo namjeravali objaviti vijest da ćemo i mi imati bebu. Zapravo, možda bismo trebali roditi u isto vrijeme.”

“O, dušo, to je super! Tako sam sretna zbog vas dvoje. Znam da već dugo želite dijete.”

“Mama?”

“Da, Kathleen?”

“Marvin i ja mislimo da je super što imaš ovu bebu, ali znači li to, znaš?”

“Ne, i znam o čemu govoriš, ali Ian nema pojma, pa nemojmo ulaziti u to ovdje za stolom, OK?”

“U redu, mama. Razgovarat ćemo o tome kasnije.”

“Opa! Fiona, što mi ovdje nedostaje?”

“Nešto o čemu moramo kasnije razgovarati, Iane… nasamo.”

“Što?”

“Kasnije, draga. Vjeruj mi. Uzmi još jednog Lochnagara i moja nova kći i ja ćemo otići napudrati nos, zar ne Jane?”

“U redu, mama.”

Ti i moja najstarija kći, Jane, napustili ste stol i krenuli u smjeru ženskog toaleta. Kad sam pokušao pitati o čemu smo kasnije morali razgovarati, nitko nije htio razgovarati o tome – do kasnije. Činilo se da tebe, Jane, nije bilo jako dugo da samo napudraš nos, ali to je sigurno djevojka koju muškarci ne bi razumjeli. Kad ste se konačno vratili za stol, vas dvoje ste se smijali, a Jane me pogledala na način na koji me nikad prije nije pogledala. Jane je sjela pokraj Hanka, svog supruga, i nasmiješila mu se u oči, a zatim ti namignula. Nasmiješio si se i okrenuo prema stolu na slobodi i rekao: “Dok nas nije bilo, otišao sam naprijed i rezervirao za sve za noć. Svi smo malo lošiji da bismo se mogli voziti bilo gdje večeras.”

Oko stola je lebdio žamor zahvale. Kathleen i Marvin prvi su poželjeli laku noć, a nakon njih Donna i John. Jane i Hank su još sjedili za stolom kad si im poželio laku noć i pogledao me. Ustala sam na klimavim nogama i krenula za tobom do dizala gdje sam stavila ruku pod tvoju suknju dok su podovi prolazili. Stenjali ste zbog svoje zahvalnosti, a vaše međunožje bez gaćica uskoro je curilo s vašim slatkim nektarom. Tvoja je ruka našla put ispod mog kilt-a i uhvatila moj otvrdnuti kurac dajući mu kratku malu pumpicu prije nego što se sama odvojila kad su se vrata otvorila na našem katu. Nakon što sam petljao po ključu i ispustio ga na pod, ti si se sagnuo i podigao ga otvarajući vrata dok sam navlačio tvoju haljinu preko tvojih golih bokova.

“Dolje dečko! Prvo moramo razgovarati, a onda se možemo igrati.”

– Ne želim pričati, želim se jebati.

“Znam da znaš, ali Donna i John će biti ovdje za nekoliko trenutaka i moramo o nečemu razgovarati prije nego što stignu.”

“Zašto dolaze u našu sobu?”

“To je ono o čemu moramo razgovarati. Već neko vrijeme Donna, John i ja imamo menage à trois.”

“Što?”

“Da, jebali smo se. Ian, ja sam biseksualac kao što znaš s našeg putovanja. Donna je bila ta koja me naučila da uživam u jedenju mačkice i u tome da moja jedu, kao i da me jebe s dobrim uštogljenim kurac. Od tada smo dodali Kathleen i Marvina na zabave iako mislim da će ona usporiti sada kada je trudna. Znam da ću morati usporiti sa svojim jebanjem i zato smo odlučili biti čisti i pustiti te da pojebeš Donnu i Kathleen. Svi smo petero bi i smislili smo neke vrlo zanimljive kombinacije. Moram se sjetiti pitati Kathleen je li Marvin ili John otac. Pa, pretpostavljam da smo zapravo imali menage à cinq .”

“Čekaj malo ovdje! Imaš aferu s vlastitim kćerima i njihovim muževima? Nije li to malo incesta?”

„Da, i što je jebalo tvoj dragi spol, ludi rođak Erin.

Nije li to bio incest?”

“Dobro….”

“Bio je to incest i znaš to. Ne budi svetiji od tebe na meni. Ti i ja smo upravo završili jebanje preko cijele zemlje. Vidio si me kako ližem pičku i vidio sam te s kitom u to tvoje dupe, pa nemoj ni osuđivati ​​što je moja obitelj radila. Imam jedno jednostavno pitanje za tebe, Iane. Jesi li za ili ne? Ako nećeš sudjelovati, Donna, John i ja ćemo otići u njihovu sobu da se igramo.”

Kad se pokucalo na vrata, odgovorio sam: “Pa, ako tako kažeš, ja sam unutra. Moram vidjeti Donnine sise, a da ih ništa ne pokriva.”

Zvali ste preko ramena dok ste posegnuli za kvakom na vratima “Nećete se razočarati. Kathleen ima lijepe sise i sjajnu pičku. Vidjet ćete.”

Kathleen i Marvin su ušli i stali kad ste zatvorili vrata.

“Pa jesi li mu rekla, mama?”

“Da, rekla mi je. Nisam siguran trebam li te poševiti prve bračne noći ili ne, ali Fiona me jako zahuktala pričajući kako se vas troje jebate. Dođi ovamo Donna. Dođi svom novom tati i sisati mu kurac.”

Zgrabio si Marvinov penis kroz njegove hlače i stisnuo ga dok je Donna spustila haljinu otkrivajući da ispod nje nije nosila ništa osim par visokog crijeva za bedra. Podigla je prednji dio mog kilta i sagnula se.

“Znači, ovo je ono što Škot ne nosi ispod kilta. Ukusno. Tata, to izgleda dobro. Smijem li?”

“Mislio sam da nikad nećeš pitati. Imaj to, draga kćeri. Puši do mile volje.” Donnina su usta progutala moj prilično lijep kurac i sjurila ga do jaja. Iznenadio sam se što je uspjela uvući što više mog kura u svoja usta, a onda sam shvatio da sam joj skliznuo u grlo.

Nasmiješila si se dok si izvlačila Marvinov kurac iz njegovih hlača. Pomogao ti je da skineš haljinu i nasmiješio se kad si se spustila na koljena ispred njega. Tvoja su usta sisala njegov kurac poput usisavača tražeći posljednju mrlju prljavštine na podu. Ti i Marvin ste pali na krevet, a on je zabio jezik u Kthleeninu pičku koja je curila, zapljuskivajući sve sokove koje je njezina lukava mogla proizvesti i isisavajući više. Vukla sam te sve dok mi brada nije bila natopljena tvojim sokovima i moj jezik nije mogao istražiti obje tvoje donje rupe. Stenjanje je ubrzo postajalo sve glasnije i duže kako smo se svi približavali našim vrlo eksplozivnim orgazmima. Ni Marvin ni ja nismo učinili ništa više nego malo glasnije zagunđali dok smo izbacivali svoje sjeme u dva vrlo prijemljiva usta. Činilo se da je naša sperma ohrabrila vaša tijela da uđu u svoje grčeve požudnog užitka.

Kathleen se pomaknula gore po krevetu, trljajući svoje prekrasne sise u moja prsa dok se naginjala kako bih kušala svoju spermu na njezinom jeziku. Sisao sam joj jezik kao da je minijaturni kurac, a zatim se spustio kako bih zaokružio njezine inch duge bradavice okružene areolama veličine dolar. Stenjala je dok sam se ljubio niz njezino tijelo. Otprilike u to vrijeme Marvin je zabio kurac u moje dupe, a ja sam raširila noge kako bih mu omogućila lakši ulazak. Tvoja usta su radila na mom kurac i muda donoseći novi škrob mom mlohavom kundaku. Kathleen je zamalo vrisnula kad je moj jezik konačno udario u njezin klitoris, a zubi su ga nježno grickali.

Marvin je konačno dobio svoj penis duboko u moja crijeva i započeo polagani pokret koji si uskladio svojim ustima na mom kurac. Zapravo, John je jebao tvoja usta koristeći moj kurac budući da je svaki put kad se zabio u mene, moj kurac je bio ubačen u tvoja vrlo prijemljiva usta. Jezik mi je sada labio po Kathleeninim stidnim usnama, sišući stalno teče sokove iz dubine njezine mace.

“Fiona, ljubavi, moram poševiti Kathleen. Pusti me da ti izvadim kurac iz usta. Ne, Marvine, možeš nastaviti, samo moram staviti kurac u macu tvoje žene.” Skinuo si usta s mog kuraca i odveo ih do Kathleenine rupe za čekanje. Nisam znao koliki je Johnov kurac, ali Marvinov je bio malo kratak i mršav. Kathleenina maca bila je čvrsto omotana oko moje glave kuraca i stenjala je zbog zahvalnosti za moj deblji, duži kurac dok sam ga uvlačio u nju. Bila su potrebna dva ili tri poteza da dođem do njezina vrata maternice, ali kad sam to učinila, bilo je kao da sam bocnuo Kathleeninu pičku štapićem za stoku. Cijelo joj se tijelo treslo i grčilo ispod mene dok je iz njezinih usta izlazio primitivni vrisak.

Nasmiješio si se dok si se pomicao i sisao njezine bradavice svojim vrlo talentiranim ustima. Saznao sam da je Kathleen vrištala, a da je Marvin gunđalo. Oboje su se okupili, Kathleen oko mog kucka, a Marvin duboko u mom rektumu. Snaga njihovih orgazama dovela me preko ruba i ispraznila sam svoju spermu duboko u Kathleeninu pičku.

– Nadam se da si me upravo zatrudnjela, tata.

“Želiš da te zatrudnim?”

“Da, Marvin ima vrlo nizak broj spermatozoida, tako da će na tebi ili na Johnu ovisiti hoćeš li me zatrudnjeti. Znamo da John može otkako je razbio Donnu, a znamo da možeš otkad si zatrudnjeo mamu, tako da imamo dobre šanse da nam netko od vas dvoje učini veliku uslugu i da me zatrudni.”

“U tom slučaju, nema više piti moju spermu. Sve mora ići na cilj.”

„Pa, ​​svaki put mogu popiti jedan zalogaj

jebote, zar ne mogu?”

“OK, jedan zalogaj, a druga sperma ide u tvoju malu cicu da napraviš bebu. Je li to u redu s tobom, Marvine?”

– Nema problema, tata, samo želimo bebu, a ja ne mogu obaviti posao.

“Fiona, zar ovo ne zvuči poznato?”

“Misliš na Todda i Erin?”

„Da. Doveli su to do krajnosti, zar ne?

“Da, Iane, jesu, ali ne moraš se brinuti hoćeš li nastupiti kao što su oni htjeli da nastupiš. Pojebaš Kathleen i ako zatrudni, super! Ako ne, ti, John i Marvin nastavite pokušavati dok ne počne bubriti.”

“Zvuči kao da mi nije rečeno sve o tvojoj obitelji, Fiona.”

“Pa za neke stvari treba vremena. Ali, kad si se udala za mene, udala si se i za moje kćeri i, nesvjesno, pristala da te pojebaju njihovi muževi.”

“Moglo bi biti gore. Mogla sam se udati za santu leda.”

“Da”, nasmijala si se, a Kathleen i Marvin su se pridružili, “ali nisi. Udala si se za obitelj nimfomana koja će te glupo jebati i htjeti još. Kad su se Donna i Kathleen vjenčale, nas troje smo objavili loše vijesti Johnu i Marvinu. Smiješno, ali ni od njih nismo dobili nikakve pritužbe.”

“Pa, ako se svi nećete žaliti, tko sam ja da ljuljam čamac?”

“Ne ljuljaj čamac, jebote.”

“Da draga.” I svi smo se smjestili za treću rundu koja je trajala do ranih jutarnjih sati. Krenuli smo spavati negdje oko 4 sata ujutro i Donna i John su pokucali na vrata da nas probudi dugo nakon izlaska sunca.

Kad ste ih pustili u sobu, Donna je bacila pogled na krevet i okrenula se prema vama govoreći: “Pa, vidim da je pristao na naš mali ménège.”

“Rekao bih, draga kćeri, da je pristao na cijeli paket. Tko je otac, John ili Marvin?”

“Marvine, naravno. Johnov broj spermija je prenizak. Znaš to.”

“Da, Donna, znam, ali ipak sam morao tražiti da to bude službeno.”

“Znam da jesi mama. Tako sam sretna što me čak ni jutarnje mučnine ne slome.”

“O, hoće. Vjerujte da hoće. Jedva čekam. Do sada nije bilo loše, ali s Kathy sam po cijele dane povraćao lijevo-desno. I stalno sam se zaželio kiselih krastavčića od kopra sa sladoledom od pistacija. Nevjerojatno je da Donna nije izašla zelena i kopar.”

Donna je otišla do mjesta gdje sam ležala na pokrivaču i još uvijek spavala s napola tvrdim kurom. “Mogu li majko?”

“Ali naravno. On je sada tvoj otac i očekujem da ćeš mu pomoći da bude sretan.”

Probudio sam se s Donninim ustima igrajući igrice s mojim penisom i jajima. Od vas troje, mrzio sam to reći, ali Donna bi definitivno mogla sisati kurac bolje od tebe ili Kathy. Iskrivila je usta na vadičep način i jezikom stimulirala moj kurac dok joj je glava klackala gore-dolje. Nije trebalo dugo prije nego što sam progunđao kratko upozorenje neposredno prije nego što je moja sperma okupala unutrašnjost Donninih usta.

– Dobro jutro, tata.

“Dobro jutro, Donna. I hvala. To je bio sjajan način da se probudiš.”

“Nema na čemu. Mama nas je oboje naučila o sisanju kukova.”

– Oboje vas je jako dobro naučila. Donna je pogledala prema tebi i nasmiješila se dok su tvoja usta spustila na moj kurac i gutala ono što joj je sperma pobjegla iz usta. John je stajao u kutu i gledao predstavu u očitom oduševljenju s rukom omotanom oko kite.

“Sada, Donna, želim vidjeti tvoje sise.” Podignula je bluzu kako bi pokazala da ne nosi grudnjak preko svojih 36B sisa. “Lijepo. Uskoro ću ih morati sisati neko vrijeme.”

“A sada, tata?”

“Oprosti, ali moramo se obući i otići odavde negdje danas. Ipak ću provjeriti.” Primijetio sam da Donna izgleda jako razočarano i podigao sam joj bluzu i dao obje bradavice brzo lizati i nježno sisati prije nego što sam ispustio materijal natrag preko njihovih oblika bez grudnjaka. “To će morati za sada, kćeri moja. Sisat ću ih i kasnije te jako dobro poševiti. OK?”

“U REDU.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top