Napaljena kčer voli svoga tatu

Priča o napaljenoj kćeri i njenom pokoravanju svom tati

Wilsonovi su bili prosječan par. Don ima četrdeset jednu, Betty trideset devet. Imaju osamnaestogodišnju kćer Chloe. Kao što se ponekad dogodi nakon dvadeset godina braka, razdvojili su se. Betty se osjeća zanemarenom od strane muža i nepoštivanom od strane kćeri.

Tko bi je mogao kriviti? Prošlo je dva mjeseca otkako su ona i Don zadnji put imali spolni odnos, šest mjeseci otkako ju je izveo na večeru. Da, imao je fizički zahtjevan posao i uvijek je dolazio kući umoran, ali što je s njegovim slobodnim danima? Zar nije mogao naći vremena za nju, umjesto da radi na autu koji je popravljao?

Chloe nikada nije učinila što joj je rečeno niti se svađala oko toga. Čak i raditi nešto tako jednostavno kao što je čišćenje nakon što je jela bilo je ispod nje; zaboravi da je zamoliš da napravi hrpu odjeće.

Jednog dana Betty je konačno bilo dosta. Sjedeći u dnevnoj sobi, došla je do spoznaje koja joj je promijenila život; više nije voljela Dona i počela je prezirati njihovu kćer.

Te večeri, za večerom, objavila je: “Don, ja te više ne volim. Odlazim i želim se razvesti.”

Don ju je pogledao, zapanjen, otvorenih usta.

Chloe se nasmiješila, misleći: “Dobro, neće mi više zapovijedati.”

“Ali tko će održavati kuću?” upitao.

– Jesam li ti više samo to, domaćica? Betty je vrisnula: “Nauči našu lijenu kćer kako to učiniti!”

Ustala je od stola i nazvala roditelje, priopćila im vijest i pitala može li neko vrijeme ostati kod njih. Udovoljili su njezinom zahtjevu i pitali kada će doći.

“Sutra ću stići na autobus Greyhounda, trebala bih biti tamo sutradan”, rekla je.

Sljedećeg jutra otišla je u banku i podigla pet tisuća dolara, gotovo polovicu njihove ušteđevine, a zatim otišla kući i spakirala svoje stvari. Kasnije je pozvala taksi i napustila svoj dom od gotovo sedamnaest godina, zaklevši se da se nikada neće vratiti.

Kad se Don vratio s posla, kuća je bila tiha. Chloe nije bila kod kuće. Popeo se u njihovu spavaću sobu i pronašao Bettyn ​​ormar prazan, kao i ladice njezine komode. U tom je trenutku shvatio da ima dva izbora, ili unajmiti domaćicu ili natjerati Chloe da vodi kućanstvo.

Sjeo je u naslonjač i razmišljao o tome. Lak je izbor bio unajmiti domaćicu. Tada je shvatio da je bio previše opušten u discipliniranju Chloe i da je ona sada osamnaestogodišnje derište.

“To se mora promijeniti.” pomislio je: “Ako se želi ponašati kao malo derište, ja ću se prema njoj ponašati kao prema njoj.”

Kasnije te noći, kada je Chloe došla kući, upitala je: “Gdje je mama?”

Don je odgovorio: “Bila je ozbiljna, napustila nas je. Ti si odrasla osoba i preuzet ćeš kućanske poslove. Sada si žena u kući.”

“Mora da se šališ, tata”, nasmiješila se.

“Ne, Chloe, ne šalim se. Ti ćeš čuvati kuću, kuhat ćeš jela, oprati i sve drugo što ti kažem da radiš”, rekao sam, “Ako to ne učiniš, bit će posljedica. “

“Neću ništa od toga. Tinejdžer sam, želim se zabaviti sa svojim prijateljima!”

Don je udari po guzici koliko god može, vičući: “Nećeš tako razgovarati sa mnom i radit ćeš ono što ti se kaže! Kad me ne poštuješ ili ne poslušaš, dobit ćeš udarce u dupe ili još gore.”

“Daddyyyy”, cvili ona, “nisam dijete. Ne možeš me tako udariti!”

“Dobit ćeš to ili još gore kad se ponašaš kao malo derište!” on kaže: “Na vama je, vodite računa o svojim dužnostima kao žena u kući i ja ću se prema vama ponašati kao prema odrasloj osobi; ponašajte se kao malo derište i ja ću se prema vama ponašati kao prema njemu.”

Gledajući u pod, ona krotko kaže: “U redu tata.”

“Sada idi spremi se za spavanje, sutra imaš naporan dan.”

Sat vremena kasnije, Don je na putu u krevet kada je primijetio kako svjetlo prodire ispod Chloeinih vrata. Otvara ga i ugleda je kako leži na krevetu, još uvijek u svojoj uličnoj odjeći, i šalje poruke na svom telefonu.

“Ustani”, kaže strogo.

Ona stoji dok on sjedi na njezinom krevetu.

“Rekao sam ti da se spremiš za spavanje prije sat vremena. Zašto si još uvijek u svojoj uličnoj odjeći?” pita Don.

“Tata, Lucy i ja uvijek se slamo porukama prije nego što odemo u krevet”, odgovorila je.

“Chloe, slušaj pažljivo. Rekao sam ti da se spremiš za krevet. To znači da se presvučeš u što god odjeneš u krevet, a ne razmjenjivati ​​poruke naprijed-natrag sat vremena. Od sada, kad ti kažem da se spremiš za krevet, ti ćeš presvući se u noćnu odjeću i svjetlo će ti se ugasiti u roku od petnaest minuta. Za to vrijeme možeš slati Lucy, ali poruka završava kada se svjetlo ugasi. Shvaćaš li što očekujem?”

Chloe gleda u pod i tiho kaže: “Razumijem, tata.”

“Dobro. Sad mi legni preko koljena da te mogu kazniti što se nisi presvukao u noćnu odjeću.”

Ona udovoljava. Don joj podiže suknju i položi je na leđa, a zatim joj snažno šmrcne dupe u gaćicama.

“Jao”, viče, “to je boljelo!”

“Bit će samo gore ako nastaviš biti derište”, kaže Don, “Sad se presvuci i idi u krevet.”

Odlazim i povlačim se u svoju spavaću sobu.

Chloe zaspi i sanja kako je njezin tata udara.

Sljedećeg jutra u 5:30 ujutro, protrese je. „G

podigni se i pođi sa mnom. Vrijeme je da počnete učiti svoje odgovornosti.”

Slijedi ga u kuhinju, trljajući san iz očiju.

– Znate li kuhati kavu? pita Don.

– Da, tata.

“Od sada, slatkice, postavit ćeš alarm na 5:45, ustati i skuhati kavu da mogu popiti prije nego što odem na posao u 6:30 radnim danom. Vikendom možeš ostati u krevetu do 7: 30.”

– Razumijem raspored, tata. kaže ona i pokreće aparat za kavu.

“Danas želim da operete, osušite i presavijete ili objesite svo prljavo rublje. Tijekom ciklusa pranja i sušenja, možete obrisati podove. Zaustavit ću se i uzeti kinesku hranu na putu kući za večeru.”

Kad je kava gotova, proguta šalicu, pronađe svoju termosicu i napuni je, a zatim krene prema vratima govoreći: “Vidimo se kasnije, dušo!”

Chloe skupi svu prljavu odjeću, sortira je i počne s bijelcima. Vrativši se u kuhinju, natoči si šalicu kave i sjedne za stol. Dok Chloe pije kavu, shvaća da ju je tata nazvao ‘Sweetie’. Ona misli: “Tako je tata zvao mamu, do prije otprilike pet godina. Tata je također rekao da sam sada žena u kući. Pitam se želi li da zamijenim mamu.”

Chloe se trgne iz svojih razmišljanja, dovrši kavu i krene prema praonici. Ona premješta stvari iz perilice u sušilicu, a zatim stavlja sljedeće punjenje u perilicu. Zgrabi krpu i kantu, vrati se u kuhinju i sprema se obrisati pod. Primjećuje da u boci nije ostalo puno sredstva za čišćenje podova, pa pola izlije u vodu u kanti i počne brisati.

Kad Chloe završi s brisanjem kuhinjskog poda, vraća se u praonicu rublja i vješa ili presavija odjeću u sušilici. Ona premješta stvari iz perilice u sušilicu i zadnji put stavlja u perilicu. Vrativši se u kuhinju, Chloe otkrije da se pod osušio. Natoči još jednu šalicu kave. Dok ga pije, shvaća da mora donijeti odluku. Da brišem blagovaonicu ili dnevni boravak? Nema dovoljno sredstva za čišćenje podova za oboje. Ona ispušta prljavu vodu iz kante u sudoper, zatim je ispere i ponovno napuni, dodajući posljednje sredstvo za čišćenje podova.

Odluči obrisati dnevnu sobu, pa tamo odnese krpu i kantu. Budući da nikada nije bila tamo kada ga je njezina majka čistila, samo je brisala stvari umjesto da ih pomiče. Kad je završila, odnijela je krpu i kantu natrag u kuhinju, bacila i isprala kantu i odnijela ih natrag u praonicu. Drugo punjenje sušilice bilo je spremno, pa je sve sklopila ili objesila i prenijela posljednje punjenje u sušilicu

.

Sat kasnije, provjerila je sušilicu; odjeća je još bila vlažna. ‘Ostala dva punjenja bila su suha nakon jednog ciklusa’, pomislila je, ‘Sušilica se sigurno pokvarila.’

Chloe je ostavila vlažni teret u sušilici i otišla u svoju sobu da odrijema. Kad se probudila, skoro je bilo vrijeme da se njen tata vrati kući. Sišla je u kuhinju i postavila stol. Nekoliko minuta kasnije, dolazi u kuću noseći kinesku hranu.

“Bok dušo, kako je bilo danas?” pita on dok postavlja hranu na stol.

“Imala sam nekoliko problema, tata”, kaže ona, “hajmo razgovarati o njima dok jedemo.”

Sjedu i pune svoje tanjure.

“Tata”, kaže ona, “mislim da se sušilica pokvarila. Dva puta je dobro napunila, ali zadnje punjenje je još uvijek vlažno.”

“Jeste li očistili filter između punjenja?”

“Očistiti koji filter, tata?” pitala je.

“Postoji nešto poput ekrana ispod onog poklopca na vrhu sušilice. Pokazat ću ti kad završimo s jelom”, odgovorio je Don.

“Imala sam još jedan problem, tata”, rekla je, “obrisala sam kuhinju i dnevni boravak, ali sam ostala bez sredstva za čišćenje podova i nisam mogla obaviti blagovaonicu.”

“U redu, nakon večere želim da provjeriš sve naše potrepštine za čišćenje i napraviš popis svega čega nam ponestaje. Želim da to činiš jednom tjedno kako više ne bi ponestalo.”

“Da, tata.”

Nakon jela, pokazuje Chloe filter na sušilici. Ona isprazni začepljeni filter i ponovno pokrene sušilicu. Don zatim odlazi u dnevnu sobu i sjeda na kauč. Osvrnuvši se oko sebe, primijeti da ništa nije pomaknuto.

“Chloe, dođi ovamo.”

Ode u dnevnu sobu, stane ispred njega gledajući u pod i kaže: “Da, tata?”

“Nisi uspio očistiti ovu sobu kako treba. Kada brišeš, moraš maknuti stvari s puta, a ne brisati oko njih. Lezi mi preko koljena da te mogu kazniti.”

Bez da joj se kaže, spusti traperice na pod, a zatim legne preko njegovih koljena.

“Jesam li ti rekao da baciš traperice?”

“Ne, tata, ali morao sam to učiniti kako bi me pravilno kaznio.”

„Jesi li sigurna da je to jedini razlog, Chloe?

“Ne, nije, tata. Osjećam se dobro kad me udariš.”

“Kako se osjećaš dobro?”

“Kad me udariš, znam da me voliš.”

Pet puta sam joj udario po guzici u gaćicama.

Dok mu se diže s koljena, povlači traperice i zakopčava ih.

“Idite inventarizirajte naše potrepštine za čišćenje i napravite popis onoga što vam treba. Sutra ujutro idite u trgovinu i nabavite sve

g na popisu”, kaže joj Don.

Pruža joj debitnu karticu i kaže: “PIN je godina u kojoj ste rođeni. Dok ste tamo, uzmite nešto što možete skuhati za večeru.”

Chloe stoji pognute glave i gleda u pod. Ona kaže: “Tata, nikad nisam ništa kuhala, mama je to uvijek radila i nikad me nije tjerala da učim. Bojim se da ću zapaliti što god stignem.”

“Znam da ima malo riže u ormariću. Uzmi malo svinjskih kotleta i počet ću te učiti kuhati”, rekao je ogorčen. “Sada idi napravi taj popis, a onda se pobrini za posljednju tovaru rublja.”

I dalje stojeći u istom položaju, Chloe kaže: “Da, tata, odmah.”

Okreće se, podiže glavu i brzo odlazi do kuhinje, gdje je čula kako se otvaraju i zatvaraju ormarići dok pravi svoj popis. Kad završi, odlazi u praonicu. Ona otvara sušilicu i presavija ili objesi preostalu odjeću.

Kad završi, ona odnese tatinu odjeću u njegovu sobu i objesi njegove košulje u ormar, a zatim mu odloži donje rublje i čarape u ladice njegove komode. Zatim se vraća u praonicu po svoje stvari, odlazi u svoju sobu i odlaže stvari.

Nakon što je izvršila zadatke koje joj je dao tata, vraća se u dnevnu sobu.

Chloe zauzima svoj pokorni položaj i pita: “Tata, mogu li ti donijeti pivo ili nešto slično?”

“Ne, hvala dušo. Molim te, sjedni”, odgovara.

Ona udovoljava, sjedeći na podu do njegovih nogu, naslonjena na kauč.

Gleda je i pita: “Zašto sjediš na podu?”

Ona odgovara: “Ti si moj tata. Nisam ti ravna, to može biti samo žena. Naučio si me gdje sam i ja ti zahvaljujem.”

“Sranje!,” Mislim, “Postala je potpuno pokorna, ili je možda oduvijek bila, a mi to nismo vidjeli. Ako je to slučaj, pogrešno smo riješili njezin odgoj!”

Odluči testirati koliko je pokorna, naredivši: “Ustani i skini se”.

Bez oklijevanja, Chloe ustaje, skida odjeću i zauzima pokorni stav.

Prvi put promatra njezine potpuno razvijene sise, uski struk i široke bokove. Njegovo tijelo reagira kako se očekivalo, krv mu navali na kurac, a disanje mu se ubrzava.

On misli: “Potpuno mi je podložna. Poševila bi me odmah kad bih joj rekao.”

Bori se s moralnošću jebanja svoje kćeri i odlučuje ne.

“Obuci se i sjedni”, naređuje joj.

Ona se odijeva i ponovno sjeda do njegovih nogu.

On joj kaže: “Imaš prekrasno tijelo, dušo.”

I dalje sjedeći, gleda u pod i kaže: “Hvala, tata.”

Zatim joj kaže: “Kad se sutra vratiš kući iz trgovine, ponovno ćeš obrisati ovu sobu i obrisati blagovaonicu. Pazi da to učiniš ispravno! Onda možeš usisati moju spavaću sobu.

Ona odgovara: “Da, tata, hoću.”

Don upali TV, a oni ga gledaju nekoliko sati.

“Vrijeme je za spavanje, dušo, idi u svoju sobu”, kaže joj.

Ona ustane, zauzme svoj pokorni stav, kaže: “Laku noć, tata.” Okreće se, podiže glavu i odlazi u svoju sobu.

Slijedi je gore i odlazi u svoju sobu, a zatim se presvlači u odjeću za spavanje. Dvadeset minuta kasnije, odlučuje provjeriti je li Chloe slijedila sinoćnje upute. On ide niz hodnik i ne vidi da svjetlo ne dolazi ispod njezinih vrata i smiješi se. On joj otvara vrata kako bi se uvjerio da ne šalje poruke i šokiran je kad je vidi kako masturbira.

“Jesam li ti dao dopuštenje da se igraš s tobom mačkicom!” viče on.

Ona skoči, zauzme svoju pokornu poziciju i zadrhti: “Nuh, ne tata.”

“Vrati se na krevet i nastavi ono što si radio. Nemoj se usuditi svršiti dok ti ne kažem!” Don naređuje.

Ona slijedi njegove upute dok on pomiče stolicu pored kreveta, spušta kratke hlačice za spavanje i počinje dizati kurac.

Nakon nekoliko minuta gledanja, ona cvili: “Tata, mogu li sperm?”

On odgovara jednostavnim: “Ne.”

“Tata, molim te pusti me da svršim.”

“Ne još, dušo.”

“Tata, previše me pali gledajući te kako dižeš kurac. Molim te, molim te, pusti me da sperem. Eksplodirat ću!”

“Ne dok ne završim, slatkice.” Počinje jackati brže.

Nakon nekoliko minuta, on ustaje i usmjerava kurac prema njezinim prsima.

“Svrši za mene Dušo!” viče dok joj svršava na sise.

Ona čini kako je on naredio, konačno dobiva olakšanje.

Kad siđe od orgazma, kaže: “Hvala ti puno na tvom daru, tata.”

Don joj trlja glavu i kaže: “Nema na čemu, slatkice. Sada idi spavati.”

Vraća se u svoju sobu, liježe u krevet i odmah zaspi.

Kad se sljedećeg jutra probudi, istušira se, oblači se za posao i odlazi u kuhinju.

Chloe veselo kaže: “Dobro jutro, tata. Jesi li dobro spavao?”

Ona sjedi za kuhinjskim stolom i jede žitarice. Kava je gotova, a Donova termosica je pored aparata za kavu.

– Dobro sam spavao, slatkice.

Natoči šalicu kave i sjedne da je popije.

Ona ga pogleda i kaže: “Tata, nemam tvoje dopuštenje, ali moram nešto reći.” Ona nastavlja: “Cijele jučerašnje večeri, uključujući i u mojoj spavaćoj sobi, izgledao si sretnije nego što sam te vidjela godinama. Moram znati je li tako

zbog načina na koji si preuzeo kontrolu nad mnom.”

“Nije samo to, slatkice. To je i način na koji si ti odgovorila.”

“Tata, lijepo mi je vidjeti te sretnog. Od sada ću raditi sve što mi kažeš; bilo gdje i bilo kada. To je moj posao kao ‘kućne žene’.”

“Dušo, moram na posao. Želim više razgovarati o ovome kad dođem kući.”

Chloe ustane, zauzme svoj pokorni stav i kaže: “Naravno, tata. Što god želiš.”

Napuni svoju termosicu i zatvori je prije nego što krene prema vratima.

“Ne zaboravi svoje zadatke za danas”, kaže preko ramena.

– Neću, tata.

Dok se vozi na posao, razmišlja: “Da sam ovu vrstu discipline primijenio dok je bila mlađa, ne bi postala derište kakvo je postala. Sada sam ispravio njezino ponašanje i potpuno mi je podređena.”

Chloe s veseljem obavlja zadatke koji joj je taj dan postavio njezin tata. Nabavila je kupovinu, došla kući i pospremila stvari. Zatim premjestio sve u dnevnoj sobi i obrisao, vrativši sve na svoje mjesto. Isto je učinila i u blagovaonici. Zatim je uzela usisivač i očistila njegovu sobu. Imala je nekoliko sati prije nego što se tata vratio kući, pa je i ona usisala brlog.

Njen tata je došao kući u 5:30. Dotrčala je do njega, bacila mu ruke oko vrata i poljubila mu usne.

Odjednom je zauzela svoju pokornu poziciju i rekla: “Žao mi je, tata. Nisi mi dao dopuštenje za to.”

Nasmiješio se i rekao: “Imate moje dopuštenje da me tako pozdravite kad god želite.”

Podigla je pogled, ponovila svoje radnje dobrodošlice i rekla: “Hvala tata.”

Uzima je za ruku i razgledava dnevni boravak i blagovaonicu.

“Dobro si obavio ove sobe, dušo. Hvala ti.”

“Usisala sam i tvoju sobu i jazbinu”, procijedila je.

“Hvala ti, slatkice. Cijenim tvoju inicijativu.” odgovorio je široko se osmjehnuvši.

Zagrli je, a zatim kaže: “Vrijeme je da te počnem učiti kuhati.”

Ulaze u kuhinju, gdje joj pokazuje kako kuhati rižu i peći svinjske kotlete. Dok se stvari kuhaju, on uči Chloe čemu služe različiti pribori za kuhanje i svrhu lonca i tave.

Kad je jelo gotovo, pripremaju svoje tanjure i sjedaju za stol.

On započinje razgovor riječima: “Jutros ste rekli nešto o čemu bih želio razgovarati.”

“Što je to, tata?”

„Ako se dobro sjećam, rekao si da ćeš učiniti sve što ti kažem, bilo kada i bilo gdje.

“Da, to sam rekao i mislio sam svaku riječ.”

On odgovara: “Jesi li siguran da se tako osjećaš? Pitam jer ono što si rekao ukazuje na to da želiš da te posjedujem; tijelo, dušu i um. Ako je to ono što stvarno želiš, dobro. Naredit ću ti ovratnik da svi znaju kome pripadaš.”

Chloe odgovara: “Tata, ako bi te to usrećilo, ne postoji ništa što bi me usrećilo nego da nosim ovratnik govoreći svima da pripadam tebi.”

“Dobro, sutra ću naručiti”, kaže.

Ona stoji, saginje se i ljubi ga. Nije to bio poljubac kćeri, već ljubavnički.

Ponovno preuzima svoj podanički položaj. “Oprosti, tata. Bila sam preplavljena srećom.”

“Oprošteno ti je, slatkice. Učinila si me sretnijom nego ikad.”

“Tata, mogu li slobodno govoriti?”

“Da, dušo, samo naprijed. Moram znati što ti je na umu.”

Chloe počinje: “Tata, dok sam odrastala, mama je uvijek bila disciplinarka. Valjda sam se zato ponašala kao derište; zamjerala sam joj što radi ono što sam mislila da je tvoj posao. Bio si više kao moj prijatelj, otupljivao si mamin bijes, ali nikad nisam znao voliš li me. Nisam želio da mi budeš prijatelj; trebao sam da preuzmeš kontrolu kako bih mogao osjetiti tvoju ljubav. Kao dijete, nisam imao pojma kako ti to reći. Dan mama napustio nas, postao si tata kojeg sam oduvijek želio i trebao. Zahvaljujem ti na tome. Kad mi narediš nešto, to potvrđuje tvoju ljubav prema meni jer znam da mi želiš najbolje. Kad me udariš, to mi daje još jače osjećaje tvoje ljubavi, također mi čini mokrom macu.”

Ona nastavlja: “Tata, promjena u tebi oslobodila me da budem ono što stvarno jesam, pokorna kurva koja će učiniti sve, bilo gdje, za svog muškarca, koji si slučajno ti, tata. Ozbiljno to mislim; ti mi reci ono što želiš da radim, bilo kada, bilo gdje, i ja ću to učiniti.”

“O, dušo, nikad nisam znao da ti treba takva ljubav. Obećavam, nikad više nećeš ostati bez nje.”

“Hvala na razumijevanju, tata.”

“Nema na čemu, dušo”, kaže, a zatim strogo kaže: “Sutra ćeš sve svoje stvari premjestiti u moju spavaću sobu.”

Prepoznavši to kao naredbu, ona odmah ustane, zauzme svoju pokornu poziciju i kaže: “Da, tata.”

Odluči testirati njezinu raniju izjavu. On stoji i zahtijeva: “Kurvo, popuši mi kurac!”

Ona odmah kaže: “U redu tata”, a zatim se spusti na koljena, otkopča mu rajsfešlus, otkopča mu hlače, spusti mu bokserice i udahne mu kurac, duboko ga grlo.

Koljena mu slabe i drži se za stol.

“Oh Chloe, ti to radiš tako dobro”, stenje.

Počinje skakati po njegovom kurac i osjeća početak orgazma koji joj dolazi. Kako se razvija, ona brže pomače glavom, želeći da on svrši s njom. Kako će joj orgazam prsnuti, ona osjeća kako mu kurac nabubri i zna da je spreman. Ona širom otvara usta, diže njegov kurac i stenje dok joj doživi orgazam. Njegova sperma puca ravno u njezina usta dok se trese od intenziteta orgazma. Kako intenzitet jenjava, ona zatvara usne oko njegovog penis, guta, zatim siše od korijena do vrha, skupljajući posljednju njegovu spermu.

Ona ga pušta, gleda u pod dok još kleči i kaže: „Hvala ti, tata, što si dokazao svoju ljubav.

Te noći spavaju u svojim krevetima.

Sljedećeg jutra, nakon što je njezin tata otišao na posao, učinila je kako je zapovjedio i premjestila svoje stvari u glavnu spavaću sobu. Trebao je dobar dio dana.

Tijekom pauze razmišljala je: “Pitam se kako će biti spavati s tatom.” Njezin je tata konačno postao tata koji joj je trebao, kontrolirajući i zapovijedajući. Imala je topao, mutan osjećaj znajući da će od sada spavati sa svojim tatom.

Nastavila je premještati svoje stvari. Kad je završila, pogledala je oko sebe u svoju novu okolinu i pomislila: “Ne mogu vjerovati da je ovo sada i moja soba.”

Sišla je u kuhinju, pospremila suđe koje je ostalo od doručka, a zatim otišla u dnevnu sobu gledati televiziju dok tata ne dođe kući.

Nekoliko sati kasnije, čula je kako njegov auto staje na prilazu. Brzo je ugasila televizor i stala na vratima, čekajući ga.

Dok je otvarao vrata, držeći u rukama kutiju s pizzom, rekla je: “Dobro došao kući, tata.”

“Pizza se hladi. Idi stavi tanjure na stol”, rekao joj je Don.

Ona brzo odlazi u kuhinju da posluša njegovu naredbu. Skine jaknu i položi je na naslon kauča, a zatim joj se pridruži.

Ona čeka da on sjedne i pita: “Što bi htio popiti, tata?”

“Molim te, donesi mi pivo.”

“Mogu li i ja dobiti jednu?” pitala je.

– Naravno, slatkice.

“Hvala ti, tata!” odgovara ona.

Ona otvara hladnjak, vadi dvije limenke i stavlja ih na stol.

Sjede tamo i uživaju u pizzi kad zazvoni telefon. Chloe ustane i odgovori.

Stavlja ruku na usnik i šapće: “Mama je.” i pruži mi telefon.

“Bok Betty, što želiš?” pita Don.

“Don”, kaže ona, “želim se vratiti kući.”

“Zašto?” on pita.

“Svi moji prijatelji su tamo”, kaže Betty.

“Ako to dopustim, evo mojih pravila; Prvo pravilo, ja sam gospodar kuće, oslovljavat ćete me s ‘gospodine’. Sljedeće pravilo, spavat ćete u Chloeinoj staroj sobi. Ona sada spava sa mnom. Na kraju, Chloe je gospodarica kuće, učinit ćeš što ona želi. Sada, znajući moja pravila, želiš li se vratiti ovamo kao naša domaćica?”

“Hoćeš li mi reći da ću, ako prihvatim tvoja pravila, morati živjeti u tvom kućanstvu kao domaćica?” pitala je.

“Točno, Betty. Više se ne volimo, zašto bih ti dao više statusa?”

“Done, što te je spopalo? Uvijek si mi dopuštao da vodim kuću u prošlosti. Čemu promjena?”

“Chloe mi je otvorila oči za ono što je moja uloga u kućanstvu trebala biti, a sada jest. Dobrodošli u novi Don, Betty.”

“Zaboravi da sam zvala, Don. Ujutro ću svom odvjetniku podnijeti papire za razvod”, zarežala je Betty i poklopila slušalicu.

– Neće se vratiti, zar ne? upitala je Chloe.

“Ne, slatkice. Ona ne bi prihvatila pravila”, rekao je.

“Dobro!” rekla je odlučno.

Nastavljaju jesti pizzu dok je ne nestane.

Nekoliko minuta kasnije, nakon što je oprala suđe za večeru, okreće se Donu i kaže: “Tata, napaljena sam. Možemo li konačno otići gore i dovršiti naš odnos?”

Rekao je: “Naravno, dušo.”

Uzima je za ruku i vodi je gore u glavnu spavaću sobu.

Dok ulaze, Chloe kaže: “Jeste li znali da ono što zovemo glavna spavaća soba potječe od izvornog naziva za nju, Gospodarska spavaća soba, mjesto gdje je spavao Gospodar kuće?”

Don odgovara: “Da, znao sam to. Zašto si to spomenuo?”

– Samo sam se htio uvjeriti da znaš.

Kad su stigli do kreveta, Chloe pita: “Želiš li da te skinem, tata?”

“Ako bi te to usrećilo, samo naprijed Chloe”, rekao je Don

“Ne, tata, tvoja je sreća moja svrha.”

Don je shvatio da joj treba da joj naredi kako bi dobila zadovoljstvo.

“Skini me, kurvo!” naredio je.

Seksualno uzbuđenje prolazi kroz Chloe nakon što joj je naređeno da skine svog tatu. Njezina maca vlaži.

Ona zauzima svoj podanički položaj i kaže: “Da, tata.”

Prolazi mu prstom niz prsnu kost prije nego što mu polako otkopča košulju. Ona izvlači repove iz njegovih hlača, a zatim gura košulju s ramena. Zatim ga miluje po nadlakticama, ramenima i prsima.

“Oh, Chloe, stvarno me pališ”, stenje Don.

Chloe se spusti na koljena i prođe rukom po izbočini njegovih hlača prije nego što mu razriješi cipele i skine ih. Zatim mu je otkopčala remen, otkopčala patentni zatvarač, otkopčala hlače i polako spustila njegove

hlače i bokserice na pod. Izlazi iz njih, ostavljajući ga samo u čarapama.

Don podiže Chloe na noge i miluje joj prekrivene grudi.

Ona šapće: “Uzmi me, tata. Tvoja sam na korištenje.”

Duboko je poljubi prije nego što si odvoji vrijeme otkopčavajući joj bluzu, a zatim je baci na stolicu. Zatim posegne iza nje i skine joj grudnjak; spaja se s bluzom na stolici. On pritisne gumb na njezinoj zamotanoj suknji i povuče, okrećući je oko sebe. Pridružuje se ostatku njezine odjeće. Ona stoji tamo u gaćicama, koje on polako spušta dok ona ne izađe iz njih. Dok stoji, liže njezin prorez, odozdo prema gore.

Chloe stenje: “O, da, tata.”

“Lezi na krevet na ruke i koljena”, naređuje.

Ona skače na krevet i zauzima njegov željeni položaj. Pridružuje joj se na krevetu, stane iza nje i zarezuje kurac na ulazu u njezinu macu. Polako ulazi u nju. Kad je on tek na pola puta, ona doživi orgazme. On miruje dok njezin orgazam ne nestane, a zatim se gura dok ne padne na dno.

“O moj Bože, ti si dubok”, viče ona.

Više puta izvlači i uvlači klipove dok je poseže ispod nje i štipa joj bradavice.

“Tata, molim te, nemoj stati! Moram osjetiti kako svršavaš u meni!”

Neprestano se zabija, svaki put se zabijajući uz njezin cerviks. Približava se kad osjeti kako joj se maca upravo počinje grčiti.

Ubrzava svoje potiske i šapće joj na uho: “Skoro sam stigao. Nemoj svršiti dok to ne učinim.”

On nastavlja gurati dok se ona bori da zadrži svoj orgazam. Konačno, osjeti kako ju je prskao o cerviks i dopušta da je obuzme orgazam. Snažno se trese dok joj se maca ludo grči oko Donova kita. Onesvijesti se i sruši se na krevet.

Kad se oporavi, kaže: “Nikad nisam doživjela takav orgazam. Hvala ti, tata.”

“Još nismo gotovi, dušo”, kaže on. “Vrati se u taj položaj”, strogo naređuje.

Posegne u svoj noćni ormarić i uzme tubu gela za podmazivanje. Podmaže prst i pritisne ga na Chloein sfinkter.

“Tata! Što radiš?”

“Pokušaj se opustiti, slatkice. Pripremam te da uzmeš moj kurac u svoje dupe.”

Njezin sfinkter se opušta; prst mu ulazi do drugog zgloba. Don se lagano povlači, a zatim ponovno pritisne naprijed; prst mu je u potpunosti u njenom dupetu. Polako ga pomiče unutra i van, navikavajući je na osjećaj. Nakon nekog vremena, Don ga izvuče, namaže ga i prst do njega, te ih oboje gurne pored njezina sfinktera. Ponavlja ono što je radio prije. Sada, kada makne prste, njezin sfinkter ostaje otvoren. Podmazuje tri prsta i ubacuje ih, otvarajući je dalje. Koristeći svoju drugu ruku, on cijedi lubrikant na svoj penis. Makne prste i polako joj gura kurac u dupe.

“Oh, tata, to se počinje osjećati dobro.”

Kad je Donova puna dužina u njezinoj guzici, on polako počinje milovati unutra i van. Kako se bliži oslobađanju, počinje brže milovati.

“Tata! Osjećam još jedan orgazam koji se gradi!”

“Neka dođe, slatkice. Spremam se da ti sperem u dupe!”

Don nastavlja milovati sve brže; tada, osjeća kako joj sperma štrca u dupe. To joj izaziva orgazam, a tijelo joj se ukoči. Donov penis se brzo ispuhuje i iskače iz magarca, praćen mlazom sperme, koja joj kaplje na nogu dok joj sfinkter ostaje otvoren. Pada na stranu, teško dišući. Sruši se na trbuh i prsa.

Kad su se oboje oporavili, Chloe privuče Dona k sebi i nježno mu ljubi usne, a zatim kaže: “Volim te, tata. Nikad više neću sumnjati u tvoju ljubav prema meni.”

Don odgovara: “Slatkiše, hvala ti što si me pretvorio u tatu koji ti treba.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top