Vježbam sa svojom sestrom

Moje ime je Ryan, a sestra se zove Selena. Većina ljudi misli na dizanje utega za izgradnju mišića, ali ja koristim gimnastiku. Calisthenic je u osnovi trening s tjelesnom težinom. I sestru sam uspio uvući u kalisteniku. Da je opišem.

Selena je visoka 5’3″, duga tamnosmeđa kosa koja se spušta do vrha njezine slatke male guzice. Nisam obožavatelj malih, ravnih guzica, ali nešto u vezi s njom je izgledalo nevjerojatno. Prilično je sitna, s b sisama , ali je jako lijepa s lijepim punim usnama.

Jednog dana smo bili kod kuće i radili sklekove. Računao sam na nju i promatrao njezinu formu. Ali to nije bilo jedino što sam gledao. Telefonom sam snimao njezino dupe kako se kreće gore-dolje. Ustala je, a ja sam žurno spustio telefon. Rekao sam joj da napravi 20 čučnjeva. Sagnula se, otvorivši joj se dupe obrazi. Na sebi je imala ružičaste kratke hlačice. Vratila se gore i kratke hlačice su joj zapele u dupe. Dobro da sam i ovo snimao. Ovo je postala moja uobičajena rutina 2 tjedna. Uvijek bih masturbirala na te video zapise, i teško sam došla.

Jedne noći, ležao sam u krevetu. Njušio sam Selenine gaćice. Ranije sam je vidio kako masturbira u njima, ali nisam to mogao snimiti. Ponjušio sam sočnu tkaninu koja je nekoć bila pritisnuta uz njezinu ženstvenost. Od mirisa me kurac boljeo i trzao se. Lizala sam materijal, ali nisam mogla puno okusiti. Uzeo sam njezine crne pamučne gaćice i omotao ih oko svog kuraca, pazeći da mi pokriju mokraćnu cijev. Izvukao sam telefon i gledao video, dok sam se mazio po kurac Seleninim gaćicama. Bio sam na rubu svršavanja kad:

“SVEĆ JE KOJI KOJI KOJI TI RADIŠ!” Selena je vrisnula od šoka.

Bilo je pre kasno. Ušao sam u njezine gaćice. Kombinacija videa, gaćica moje sestre i njenog gledanja kako drkam jako me poludjela. Svega je to bilo previše. Kapci su mi postali teški i onesvijestila sam se.

Sljedeće jutro bilo mi je neugodno, ali Selena se ponašala kao da se ništa nije dogodilo. Gaćice su nestale iz moje sobe. Otišao sam u njezinu sobu nakon doručka i doveo je u dnevnu sobu da vježba. Nosila je iznimno uske kratke hlačice i bile su lagano prozirne. U svijetloj sobi bilo je lako vidjeti da ne nosi gaćice. Njezin sportski grudnjak nije bio zategnut, a vidjela sam kako joj sise lagano vise. Stvarno sam htjela posegnuti ispod i zgrabiti ih. Bila je u položaju daske i počeo sam je snimati. “Drži tu dasku” rekao sam. Stavio sam je u položaj za sklekove koljena i rekao joj da napravi 30 ponavljanja.

“To je pomalo teško, možeš li mi pomoći?”

“Naravno”

Kretao sam se iza nje i držao je za struk. Sagnula se, a moje međunožje kao da je prati. Pomaknula se natrag i njezina guza je uhvatila moju erekciju. Osjetio sam kako mi sperma ključa. Nastavila je to i nisam više mogao izdržati. Tada je stala.

“Znam da snimaš moje dupe dok vježbam”, rekla je jasno.

Zapanjena, jednostavno sam priznala. “Oprosti. Ne znam što sam mislio.”

Prišla mi je i uvjerila me. “U redu je.”

Selena se uselila i prislonila svoje sočne usne na moje. Oči su nam se zatvorile, a usta otvorila. Naši jezici su se pomiješali. Moje su ruke trčale oko njezina tijela, njezine su ruke činile isto meni. Nekako nam je odjeća skinuta. Dok smo se strastveno ljubili, uhvatila je moj penis i pogladila ga. Igrao sam se s njezinim sisama, držeći ih u rukama. Sise su joj bile male, ali njezine areole pokrivaju dobru trećinu grudi, s bradavicama veličine gumice.

Prekinula je poljubac i pomaknula lice na moje međunožje. Njezina su usta progutala moj penis, a jezikom se vrtjela oko mog muškog stupa. Bio sam u raju. Iz mog pogleda, mogao sam vidjeti njezinu guzicu. Posegnuo sam i obuhvatio joj obraze. Osjećali su se tako dobro.

Prešli smo na kauč i zauzeli poziciju 69. Polizao sam joj prorez, povremeno grickajući klitoris. Moj jezik je napao njezin klitoris, krećući se uzduž njezine mace više do njenog šupka. Probio sam joj zadnjicu i zacvilila je od oduševljenja. Skinuo sam je sa sebe i ostala je na sve četiri. Otišao sam iza nje i polako zabio penis u njezinu natečenu macu. Njezini sokovi učinili su njezinu pičku glatkom i ja sam pao unutra. Njezina tijesna maca uhvatila je moj kurac, a osjećaj je bio previše. Vikala sam na sav glas i vrištala od oduševljenja. Moja sperma je pucala u nju poput crijeva pod pritiskom. Došla je i ona, pomiješali su nam se sokovi. Penis mi je iskliznuo i ona ga je zamijenila prstima. Izvukla je naš izlazak i pojela ga. Sve je progutala, čistih usta. Poljubio sam joj usne, a zatim prešao na jezik koji joj jebe usta. Provodili smo se još nekoliko sati i više seksali.

Ova veza se nastavila sve dok se nije udala i odselila. Ali bilo je super dok je trajalo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top