Jebala sam brata

Ovo je priča o tome što se dogodilo ovog vikenda kada sam odsjela u Elliotovu stanu s njim.

Elliot je nazvao i mama je bila oduševljena. Prošli su barem tjedni otkako se čula s njim. Povremeno sam mu slao poruke, ali ništa više od brzog pozdrava od njega, na putu do razreda. Mama je sigurno bila jako napeta, jer kad je sišla, rekla mi je da joj je ponudio da odustane i da me odvede na vikend. Rekla mu je ovaj vikend, i nije imao problema. Pogledala me i rekla: “Ovo mi je prilika da obavim neke stvari. Petak je. Nemaš izbora u ovome, pa idi spakirati.” Zakolutao sam očima na nju i otišao u svoju sobu. Nisam mogla shvatiti zašto bi Elliot želio da ostanem s njim. Nikada nije bio baš dobar prema meni, uvijek se distancirao. Kad je došao kući u posjet, gurao me okolo i prozivao… Bio mi je misterij.

Spakirala sam torbu i glasno je bacila pored ulaznih vrata. “GOTOVO!” Nasmijala sam se mami. Ovaj put je došao red da zakoluta očima.

“Jennifer, što je s tobom?”

– Samo ne znam zašto me želi povesti za vikend.

“On je tvoj brat, Jennifer. Želi provoditi vrijeme s tobom. Kraj rasprave.” Otišla sam mrmljajući. Sljedećeg jutra Elliot me rano pokupio. Zagrlio je i poljubio mamu, zadržao se nekoliko minuta, a onda mi je razbarušio kosu privlačeći me uz sebe.

“Pa mama, moramo krenuti van.” Izmigoljila sam se iz njegova stiska. Izašli smo do njegovog auta, a on je bacio moju torbu pozadi. Popeo sam se na suvozačevo sjedalo, gotovo skliznuvši u petama. “Zašto si se sve dotjerala, seko?” nasmijao mi se dok je izlazio s prilaza.

“Pa, kad sam zadnji put bio kod tebe, bilo je puno slatkih dječaka.” Isplazila sam mu jezik.

“Da, uvijek si tražio dečke.” Vozili smo se uglavnom u tišini, osim glazbe koju je puštao. Pokušala sam to promijeniti, ali me je tako brzo zgrabio za ruku da sam ustuknula. Ipak me natjeralo na razmišljanje. Imao je BRZE reflekse i bio je jak. Gotovo sam zaboravio da je bio vojnik kad mu je bilo osamnaest godina. “Oprosti.” promrmljao je nakon gotovo deset minuta. Ostatak vožnje prošao je u tišini, a kada smo došli do njega, izašao je i ušao u stambenu zgradu, pa sam shvatila da bih trebala uzeti svoju torbu. Jesam i ušao sam za njim.

“Jesi li popravio, ha?” Zadirkivala sam ga dok sam ulazila unutra. Zadnji put kad sam bio tamo, bilo je u ruševnom stanju.

“Da, a Karen je malo slikala.” Naborala sam nos i okrenula se, ali on je to vidio. Uhvatio me za ruku: “Hej, pazi. Karen je bila samo dobra prema tebi, Jennifer. Nemoj je ne poštovati.”

“Kako god, kao da nisam vidio da je ne poštuješ.” promrmljala sam.

“I nemoj mrmljati. Želim čuti što mi govoriš.” pio je šalicu kave, a ja sam se po prvi put nakon dugo vremena okrenula prema bratu i zurila u njega. Bio je stvarno visok, više od stope viši od mene, i imao je široka ramena. Nosio je košulju dugih rukava i traperice. Cipele su mu bile izute, ali je i dalje odavao muževnost. “Što?” spustio je pogled na svoju odjeću, tražeći mrlju.

“Ništa.” Okrenula sam se i odnijela svoju torbu u dodatnu spavaću sobu. Sjeo sam na krevet i duboko udahnuo. Što je bilo sa mnom? Ovo je bio moj brat. Shvatio sam logiku u svojoj glavi. Mora biti da ga tako dugo nisam vidio. Odrastao je. Puno. Zaustavila sam se da ne dopustim da taj tok misli više raste, podigavši ​​telefon i nazvavši mamu da joj javim da smo stigli. Raspakirao sam se, a Elliot je došao petnaest minuta kasnije.

“Jo. Dakle… Karen neće uspjeti ovaj vikend. Ima puno posla. Bit ćemo samo ja i ti, mali.” Isplazila sam mu jezik.

“Ne zovi me klinac, ja više nisam dijete.” Oči su mu se raširile, na mene izazivajući ga, ali onda su se spustile, skenirajući moje tijelo. Otkad sam ga zadnji put vidio, DEFINITIVNO sam narastao. Kukovi su mi se proširili, grudi su mi narasle i trčala sam, tako da su mi noge i dupe bili u formi. Konačno, ponovno je pogledao moje oči.

“Sigurno nisi.” izašao je. Stajao sam tamo, zapanjen, nekoliko minuta prije nego što sam izašao. Skinula sam štikle, pa dok sam ga četkala, naša je razlika u visini bila očita. – Nisi više dijete, ali si još uvijek kratak. danas mi je po drugi put razbarušio kosu.

“Elliot, stani!” Uhvatila sam ga za podlakticu, ali bio je prebrz, prebacio me preko kauča za manje od sekunde.

“Nemoj nikada zaboraviti tko je ovdje veliki.” pustio me, a ja sam kliznula preko boka. “Želiš malo soka?” upitao je ugodno.

“Hm, u redu.” Ušuljao sam se u svoju sobu da se presvučem. Osjećala sam se zagušljivo u džemperu i trapericama. Skinula sam sve i obukla plave dječačke kratke hlačice, mekane, crvene kratke hlačice i malu crnu majicu. Izašla sam natrag i sjela do njega na kauč. Dao je čašu soka od naranče za mene. “Hvala.” Moja noga je okrznula njegovu, a on je spustio pogled.

– Promijenio si se. Kimnula sam i stavila mu ruku oko struka sa strane, naslonila mu lice na rame i zagrlila ga. Polako me obgrlio rukom i zagrlio

vratio se.

– Volim te, Elliote. Promrmljala sam mu u rame. Samo me pomilovao po kosi i po zatiljku. Priljubila sam se uz njega i zatvorila oči.

“Jennifer.”

“Mm?”

“Š-što radiš?”

“Samo sam blizu mog velikog brata. Nedostajao si mi.”

“Da.” poljubio mi je kosu. Ostali smo tako oko sat vremena, on je gledao TV, ali ja sam samo udahnula njegov miris. “I ja tebe volim.” šapnuo mi je na uho. Nacerila sam se i zasiktala mu po obrazu, ali on se okrenuo i na kraju sam mu to stavila na usta. Nije se povukao onoliko brzo koliko sam mislila da hoće, i pogledala sam ga u oči, usana pritisnutih u njegove, prije nego što sam se povukla.

“Oh.” [Mislim da ću ovdje dati samo malo pozadinske priče. Kad je Elliot živio kod kuće, uvijek bih mu sjedila u krilu, ljubila ga ili trčala po kući u gaćama i majici, pogotovo kad mama i tata nisu bili kod kuće. Rijetko je dovodio djevojke kući, a meni je rijetko dao da ga diram. Uvijek se zezao i stenjao što me mora ‘paziti’, kad bi mama i tata išli bilo gdje, i zatvorili bi se u njegovoj sobi.]

Otišao sam u svoju sobu i na kraju sam zaspao u svom krevetu. Bila sam jako umorna, bila sam pod stresom i zauzeta posljednjih nekoliko tjedana, a prilika da spavam, a da me mama ne probudi rano ujutro, bila je divna stvar. Bilo je skoro četiri i trideset kad mi je Elliot pokucao na vrata. “Trnoružice, diži guzicu iz kreveta, idemo na kupanje.” Na moju sreću, ponijela sam bikini. Otišla sam i obukla ga, zatim navukla suknju i majicu preko glave, navukla crne japanke i zgrabila torbu. Dao mi je ručnik i kremu za sunčanje, koje sam stavila u torbu.

Odvezao nas je u teretanu s zatvorenim bazenom. Kunem se, zacvilio sam kad sam to vidio. Tamo je bilo puno momaka, ali jedva sam primijetio, prošlo je mnogo godina otkako sam plivao. Znao je da mi se sviđa. Nasmiješila sam mu se i okrenula leđa. Spustila sam suknju niz noge i skinula majicu. Onda sam zaronio. Prošlo je skoro pet minuta prije nego što je konačno skinuo odjeću i ušao. Plivali smo nekoliko sati, razgovarao sam s nekoliko dječaka, ali Elliot je bio tamo, pokazao tko je šef, a dečki su osjetili to.

Istuširali smo se i odvezli kući. Zahvalila sam mu na odličnom provodu i sklupčala se na krevetu s časopisom. Otišao je provjeriti svoju e-poštu i nazvati Karen. Kad je došlo vrijeme večere, pokucao mi je na vrata da mi kaže da izlazimo. Odjenula sam usku crnu haljinu i štikle i zgrabila torbicu. Nasmiješila sam mu se i prošla pokraj njega. Ispustio je tihi zvižduk. “Morat ću te držati na oku ako to nosiš.” Zahihotala sam se.

Zaustavili smo se do prilično otmjenog roštilja/bara. – Ne mogu piti.

– Dobro je, poznajem te ljude. ušli smo, kimnuo je domaćinu, a mi smo sjeli za šank. Naručio je pivo i neko koketno piće, bez alkohola za mene. Cvilila sam na njega, a on je konačno popustio i donio mi pravo piće.

“Hvala tiuuu veliki brate.” Otpio sam ga i lagano se trgnuo. Bilo je jače nego što sam očekivao. Nasmijao se, a ja sam primijetila da mu oči ne obilaze šank. Je li to bilo zato što je skrenuo pažnju na mene ili zato što je imao Karen? Ja sam se, pak, osvrnuo po šanku.

Većina muškaraca ili je imala ženu na ruci, ili je bila starija od mog ukusa. [Kao što sam već rekao, već sam premlad da bih bio u baru, s osamnaest godina.] Slegnuo sam ramenima. “Što želiš jesti?” pitao me.

“Umm, sendvič ili tako nešto. Baš me briga.” on se smijao,

– Barem nije salata. naručio je moj sendvič i hamburger za sebe. Hrana je stigla brzo,

“Stvarno moraš često dolaziti ovamo. Tretiraju te kao kralja.” moje je piće bilo do posljednjeg gutljaja, a on mi je dao još jedan, prije nego što sam ga stigla spomenuti.

“Da. Ja i moji prijatelji dolazimo ovamo često nakon posla ili škole.” Jeli smo u tišini. Definitivno nismo izgledali kao par, ali sam se ipak iznenadio kad mi je barmen dobacio piće i poruku. Upravo sam završio treći, tako da nisam baš bio žedan.

– Od čovjeka preko šanka. prošaptala je. Bacio sam pogled. Bio je mlađi od Elliota, možda dvadeset tri ili dvadeset četiri. Namignuo mi je. Spustio sam pogled na bilješku.

“Taj tip izgleda prestar da bi bio s lijepom, mladom djevojkom poput tebe. Zašto ne dođeš sjesti ovdje?” piće je bio martini. Napravila sam grimasu prema Elliotu i kliznula rukom preko njegovog bedra, prislonivši poruku licem prema gore. Pogledao je dolje, pročitao i vidjela sam ga napetog.

“Pusti to, nemoj to uzimati. Ne daj mu da dođe do tebe.” stavio me oko ruke i utisnuo mi poljubac u vrat. zadrhtala sam. Samo je pokušavao pokazati tipu da se povuče, ali bilo je tako dobro. Učinio je to ponovno, niže, a njegova je ruka pomilovala moj donji dio leđa. “Idemo odavde.” šapnuo mi je na uho, lagano ga grizući. Uhvatila sam ga za bedro. Bacio je hrpu novca i pomogao mi da siđem sa stolice. Izašli smo i sjeli u njegov auto vani.

“Hvala što ste me smirili. Htio sam…”

“Znam. Ali nije da je znao koliko imam godina.”

“Još.” duboko je udahnuo. Vrat i uho i dalje su mi trnci od kad me je poljubio. “Jesi li dobro?” očito se moje uzbuđenje vidjelo u mojim očima.

“Fino.” Pomaknula sam se i protrljala oči.

“Jesi li siguran?” Kimnuo sam,

“Dobro sam. hvala što si me odveo na večeru.”

“Sve za moju lijepu malu sestru.” naceri se. Kad smo se vratili unutra, pitao me o mom izboru za film, ali nisam baš slušala. Popio sam tri pića i osjećao sam se lagano. Nisam baš pio puno alkohola u svojim godinama. Legla sam na kauč, a on je došao i sjeo pored mene, držeći moju glavu podignutu kako bi mogao sjesti, i pustio je. Glava mi je napola ležala u njegovom krilu. Okrenuo sam se, tako da sam bio na boku, glava mi je još uvijek tamo.

Njegove su se ruke spustile u moju kosu, kad je film počeo. Sklupčala sam noge iza sebe. Nisam to shvaćala, ali moja haljina se popela i moje crne dječačke kratke hlačice bile su potpuno izložene s leđa. Osvrnuo se i osjetila sam kako mi je malo pomaknuo glavu. “Što nije u redu?”

“Ništa, seko.” Nasmiješila sam se i pogledala film. Jedna mu se ruka spustila i naslonila na moj struk.

“Elliot?”

“Da?”

“Što radiš?”

“Uh, smjestiti se udobno.” duboko je udahnuo. Ruka mu se spustila i shvatila sam da sam otkrivena.

“SRANJE!” zaustavio je moje ruke da mi ne povuku haljinu.

“Ne brini o tome. Jedini smo ovdje.” Njegovi su vrhovi prstiju zahvatili dno mog dupeta. Ugrizla sam se za usnu. Ali činilo se da gleda film.

Zavukla sam lice u njegovo toplo bedro. “Ummmm, žedan sam.”

“Samo o tome govori alkohol. Popio si dosta.” prstima je uhvatio dio mog magarca koji nije bio prekriven dječačkim kratkim hlačicama.

“Š-što radiš?”

“Samo nešto provjeravam.” Druga mu je ruka milovala gore-dolje po zatiljku. zadrhtala sam. Odjednom me gurnuo gore. “Pusti me.” Skočila sam i povukla haljinu.

“Što se dogodilo?!”

“Idi u svoju sobu.” držao je glavu rukama.

“Neeee, Elliot.” Sjela sam mu na koljena. – Elliot, nemoj! zacvilila sam. Mogao je reći da sam pijana.

On je pogledao mene. “Što, dovraga, radiš, Jennifer? Ja sam tvoj brat.” Nacerila sam se i poljubila mu donju usnicu.

“Mmm, da, jesi.” odjednom su mu oči bljesnule i čvrsto me zgrabio za nadlaktice.

– Zadirkuješ. privukao me uz sebe, držeći me, dok me nosio u svoju sobu, i gurnuo me na svoj krevet. “Cijeli vikend me jebeno zadirkuješ. Baš kao i ti kad sam živjela kod kuće. Što misliš, zašto sam odabrala drugi fakultet od svog prvog izbora? Morala sam živjeti kod kuće, s tobom. Zato sam odabrala svoj drugi izbor i odselio se daleko. UVIJEK si bio takav jebeni ZADARAC! Svaki dan u životu morao sam se nositi s tobom radeći sve one male stvari koje si mislio da mrzim, ali istina je bila da sam trebao otići po oslobođenje jer si bio uvijek mi se kurac ljulja u hlačama… Ali dolaziš u posjet i MORAŠ ponijeti NAJMANJU odjeću koju imaš!

“Moraš flertovati s dečkima na bazenu i ne prihvatiti to piće u baru. Dovraga, Jen. Nisam namjeravao dopustiti da se ovo dogodi. Pokušavao sam biti dobar. Obećao sam sebi čak i ako se ovo dogodi, ja sam Bio bih nježan s tobom…” zurio je u njega, tiho cvileći. “Šuti. Prestani.” Ugrizla sam se za donju usnu. “Ti si jebeni zadirkivac. Reci mi, imaš li dečka?” Nisam mu odgovorila, a on se sagnuo i uhvatio mi se za kosu. “Odgovori mi.” zarežao je. Kimnula sam da. “Koliko dugo hodaš s ovim dječakom?”

– Pet-pet mjeseci. “Koliko je daleko stigao s tobom?”

“Ja-ja sam mu dao ruku.”

“Kladim se da ćeš ga zajebavati.” počupao me za kosu. “A ti?” Ponovno sam kimnula.

Prevrnuo me tako da sam bila na trbuhu, a on mi je opkolio bokove. “Jesi li još djevica, sestrice?”

“Da.” zajecala sam. Njegove su ruke mazile moju kosu i ramena i niz moje strane. “Molim te prestani.”

“Mislim da ne. Moram te odvesti ili ću poludjeti. Ovo će zaustaviti moje porive, neću te više htjeti ako te sada odvedem” Povukao mi je haljinu i svukao.

“Ne, Elliote. Stani!”

“Reci mi, razmišljaš li ikada o meni? Znam da si vidio Karen i mene kad si bio ovdje. Jesi li vidio nešto što ti se svidjelo? KAŽI MI.” Kimnuo sam.

“Tako si velik. Posvuda.”

Protrljao mi se po stražnjici, a čak sam i kroz njegove traperice mogla osjetiti koliko je velik i tvrd. “O Gospodine.” prošaptala sam. Skinuo je traperice i bacio ih na pod. Stavio je moju torbicu na komodu. Odjednom su i njegove bokserice bile skinute, a on je bio pritisnut uz moje dječačke hlačice. Nije bio zadirkivan ili usporeno raspoložen, a ja nisam razmišljala ravno, zbog situacije i alkohola u mom sustavu.

“Zašto ne vičeš mala seko? Znaš da bi te ljudi čuli da jesi. Znaš da živim u maloj zgradi. Želiš ovo, zar ne?” Ostala sam tiha. “Reci.”

“Želim ovo.” promrmljala sam. Naslonio je glavu na moju kosu i strgnuo mi kratke hlačice. Sada se naslonio na moju golu kožu. Otkopčao je i skinuo moj grudnjak. Ostao je tamo nekoliko minuta, jedva se pomičući, prije nego što me ponovno prevrnuo.

“Vau. Nisam imao pojma da je moja mala sestra tako prekrasna. Moja mala sestra… dovraga. Kako si još uvijek djevica

?”

“Ja… ja se bojim. Nikada nisam…”

“Šššš.” Njegove su ruke lutale cijelim mojim tijelom, nikad ne dodirujući moje grudi ili macu. Ovo mi se počelo sviđati, a on se nasmijao. – Ne svađaš se više, zar ne? prstima je pritisnuo moje usne i osjetivši kako je mokro šikljalo, nasmiješio se. Jebena drolja. Ti jebeno želiš ovo, zar ne?” gurnuo je prste prema mojim ustima i ja sam ih pohlepno sisao. Uzdahnuo je i vidjela sam koliko je tvrd, debela kap precuma na njegovom kurac. Sagnula sam se naprijed i polizao ga je. Zastenjao je i njegova se ruka spustila na moja prsa, gurnuvši me dolje. “Uzet ćeš mi kurac i reći ćeš mi koliko ti se sviđa.” Zacvilila sam, ali nisam.” t ga zanijekati dok se trljao po mojoj pički koja šiklja.

Nije se mogao suzdržati nego ponovno zastenjao dok je pritiskao moju tijesnu rupicu. “Ti si stvarno jebena djevica. MOJA prekrasna sestra je DJEVICA. Sranje, ti zadirkiva kurvo. Kako?” nježno je gurnuo, dok je ugađao moje bradavice. Zatim, kada sam zatvorila oči i opustila se, snažno se i iznenada progurao kroz moju barijeru, a njegova su usta prekrila moja. Počeo me jebati polako, moj napola jauk-pola vrisak ispunio mu je usta, sve dok nisam osjetila samo zadovoljstvo što klizi unutra i van. Sagnuo je ruku i ponovno mi protrljao bradavice, ugađajući, njegova su usta sisala moj nježni vrat…i počela sam se naprezati.

“Lakat?”

“Da?”

“Ell? ja…”

“Reci mi da si moja kurva, reci mi.” prestao se kretati, pulsirajući u meni.

“JA SAM TVOJA drolja!” Zastenjala sam kad sam počela svršavati, a njegov se kurac ponovno snažno i brzo kretao. Snažno sam stisnula njegov kurac dok sam ga oblijetala, moji sokovi su natopili njegov kurac, a uz to me je čvrsto držao, ušao i izašao iz mene još jednom, i pucao ogroman teret duboko u moju macu. Zastenjao je, pomaknuvši se još nekoliko puta, prije nego što se izvukao i srušio pored mene. Nisam mogao pomoći, a da ne gurnem prste duž mace i prinesem ih ustima.

On se smijao. “Ti si stvarno moja mala prljava kurva, zar ne? Ti voliš bratov penis. I njegovu spermu.” Lice mi je gorjelo, ali dok sam klizila niz njegovo tijelo da mu poljubim kurac, kimnula sam. “Znaš da te mogu imati kad god poželim. I svidjet će ti se, zar ne?” Ponovno sam kimnula. Sljedećeg jutra sam spakirala torbu i on me odveo kući. Kao da se ništa nije dogodilo. Bio je prilično tih, osim glazbe i tihog pjevanja…

Zagrlio je mamu i rekao joj da sam bio derište, ali dobar…poljubio me u obraz…i zamolio me da ga otpratim do vrata. Prošaptao mi je na uho: “Uskoro ćeš opet doći, mala seko.” Posegnuo mi je ispod suknje, pogladio me po goloj guzici i gurnuo u kuću.

Bože…jedva čekam da se vratim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top