Mama mi je popušila kurac

Ovo je istinita priča koju mi ​​je ispričala Colleen kako bih napisala o tome što se dogodilo između nje i njezina sina Briana kada su se sklonili u mjesto kako bi se zaštitili od pandemije virusa COVID-19.

#

“Mogla bih te masturbirati”, rekla je Brianova majka Colleen na njegovo šokirano seksualno uzbuđenje.

Pogledao je majku zapanjen onim što je rekla. Nije mogao vjerovati što je čuo. Njegova majka MILF ponudila mu je samozadovoljavanje ako ostane kod kuće i ne izlazi s prijateljima. Činilo se da bi učinila sve da ga zaštiti, čak bi mu pružila incestuozni seks.

Nešto što se događa češće nego što mislimo, bez mjesta za odlazak i malo posla, dosadna majka i napaljeni sin imaju incestuozni seks dok se skrivaju u mjestu tijekom pandemije.

#

“Koliko još moramo ostati u kući, mama? Želim izaći”, rekao je Brian. – Želim vidjeti svoje prijatelje.

Colleen je gledala svog sina sa suosjećanjem i razumijevanjem. Ipak, njezin je posao, kao njegove majke i kao jedinog roditelja, bio da ga čuva. Vani je bilo preopasno da se druži s prijateljima, pije i tuluma.

Sjetila se kako je divlja i seksualno promiskuitetna u njegovim godinama. Jasno je da je trebala biti kreativnija nego nuditi igranje igrica i gledanje filmova s ​​njim kako bi bio siguran kod kuće. Trebala je smisliti nešto što bi ga dovoljno zaokupilo i zabavilo da on dobrovoljno poželi ostati kod kuće, a da ga ona ne mora neprestano grditi, prijetiti mu i prisiljavati ga da ostane kod kuće.

“Dok ne dobiju cjepivo, nije sigurno izaći van”, rekla je Colleen svom sinu Brianu, dok je s njim razgovarala kao da je dijete, a ne odrastao muškarac. “Znam da je nekome tvojih godina teško da ne ide ovamo, tamo i svugdje, ali, nažalost, ovdje ćemo ostati zajedno još nekoliko mjeseci.”

Ponašajući se više kao razmaženo dijete nego kao odrastao muškarac, dvadesetogodišnji Brian gazio je nogom, udarao u zid i frustrirano napravio grimasu. Držan protiv svoje volje, osjećao se kao da je zatvoren. Volio je svoju majku, naravno, ali biti s njom 24/7 bilo je malo, previše. Želio je svoju slobodu. Htio je izaći. Trebao je vidjeti svoje prijatelje. Trebao je povaliti.

Mogao je ne poslušati svoju majku i napustiti kuću, ali će morati platiti pakao kad se vrati kući, pogotovo ako se zarazi virusom i zarazi je njime. Bilo bi mu bolje da je mrtav nego da se suoči s ljutitim gnjevom svoje majke. Kao da je potomak IRA-e terorista i, doista, bila je, bila je prilično irske ćudi. Nikada nije želio biti na lošoj strani svoje majke kada je ona ljuta. Kao da govori u jezicima, govorila je teškim, irskim naglaskom, seksi brogue, kad je ljuta.

Svojom vatrenom koliko je bila žestoka, podsjetila ga je na Maureen O’Hara kada je glumila Mary Kate Danaher u Quiet Man uz Johna Waynea. Kao da je reinkarnirana slavna glumica, sa svojom crvenom kosom, plavim očima i velikim sisama, i ona je jako nalikovala. Bila je prilično markantna žena. Kad bi došlo vrijeme da se oženi nekom, želio bi ženu koja izgleda baš kao njegova majka. Ne postoji ništa kao žena velikih grudi koja bi smirila srce ljutitog muškarca.

Osim toga, uvijek voljenog i poslušnog sina, kojeg je volio, poštovao, bio je s poštovanjem posvećen čuvanju svoje majke tako da se ne zarazi glupo. S tisućama novih hospitalizacija i smrti svaki dan, znao je da je bila u pravu što ga je držala sigurno u zatvorenom. Moglo bi biti gore. Mogao je imati nisku, debelu majku običnog izgleda s malim grudima i mlohavim dupetom kao što su imali mnogi njegovi prijatelji.

#

“Nije fer. Nisam vidio svoje prijatelje mjesecima”, rekao je. “Moram izaći”, rekao je ne govoreći joj pravi razlog svog iznenadnog, emocionalno nabijenog ispada. “Imam groznicu u kabini”, rekao je kao svoju jada i nepoštenu ispriku za svoju frustraciju.

Colleen je otvorila vrata ormara kako bi pogledala igre koje su imali i provjerila postoje li neke koje već nisu igrali uvijek iznova.

“Možemo se igrati ili zajedno napraviti slagalicu. To bi bilo zabavno”, rekla je gledajući ga i uputivši mu topao i nevin, majčinski osmijeh.

Znajući dobro da neće igrati još jednu igru ​​ili dovršiti slagalicu kad želi biti vani sa svojim prijateljima, frustrirano je pogledala sina. Osim toga, već su igrali svaku utakmicu iznova i iznova. Morala je smisliti nešto drugo što bi on dragovoljno želio učiniti. Nekako mu je trebala skrenuti misli s toga što želi izaći, s njegove želje da vidi svoje prijatelje, s njegove želje da ima seks sa slučajnim ženama i više od nje, ali kako?

“Umoran sam od igranja igrica, majko”, rekao je. “Sve što radimo je da igramo igrice, gledamo TV i filmove. Stvarno moram izaći”, rekao je uhvativši se za međunožje kao da je crnac, rap pjevač.

#

Bez sumnje, igra koju bi rado igrao sa svojom MILFOM majke bio je strip poker. Brian joj je ispričao o svom prijatelju Frankieu, koji je zapeo na vratima sa svojom MILF-om majke, Sheilom, svojom seksi sestrom, He

ather, njegova kurva sestrična, Carol, i njegova kurva od tetke, Anne, koja je već igrala strip poker s njima. Nešto što nije rekao svojoj majci, ne samo da su igrali goli poker i goli više puta nego su se i seksali jedno s drugim.

Ipak, kada joj je rekao da njegov prijatelj igra strip poker sa svojim rođakinjama, pogledao je svoju majku kao da joj je sugerirao da igra strip poker s njim. Uputio joj je seksi pogled kao da je izaziva da igra strip poker s njim. Nije bila tajna da je zamišljao svoju majku kako skida odjeću dok s njim igra strip poker.

Uhvatila ga je kako masturbira dok joj je njuškao gaćice dok mu je milovao kurac. Uhvatila ga je kako dijeli karte na svom krevetu dok ga je čula kako se pretvara da igra strip poker. Jasno je da bi volio vidjeti svoju majku golu, potpuno golu. Na način na koji je njegov prijatelj, Frankie, imao seks sa svojom MILF-om majke, majkom, svojom seksi sestrom, svojom droljavom sestričnom i svojom kurvom od tetke, Brian bi volio imati seks sa svojom MILF-om majke.

Ipak, bez znanja svoje nevine majke, učinio bi sve da ima seks s njom. Volio bi spavati s njom u njezinu krevetu. Volio bi je držati i tješiti dok se mazi s njom i žličicom je. Zatim, čim bi zaspala, on bi je dodirivao i osjećao posvuda da sin nikada ne bi smio dodirnuti i osjetiti svoju majku.

Dok je spavala, dodirivao bi, opipao i milovao njezine velike sise kroz spavaćicu dok bi joj prstao po bradavicama. Podigao bi joj stražnji dio spavaćice i dodirivao, opipao, milovao i stiskao njeno golo dupe. Podigao bi prednji dio njezine spavaćice i trljao njezin goli klitoris dok bi prstima pipao njezinu mokru macu.

Čim bi zaspala, on bi ustao iz kreveta i stao pored nje. On bi ubacio svoj ukočeni kurac u njezinu ruku i prisilio je da mu da ruku tako što bi omotao prste oko njegovog uspravnog kuraca i grbao njezinu usnulu ruku. Zatim bi, još ne želeći svršiti, polako klizio svojim uspravljenim, golim kurac preko njezinih crvenih, punih usana dok bi joj razdvojio usne glavom svog kuraca i zabio joj uspravni kurac u usta.

“Popuši mi, mama. Puši mi kurac”, rekao je dok se samozadovoljava pomislivši da zamišlja kako vidi svoju majku golu i ima incestuozni seks s njom. “Moram svršiti u tvoja lijepa usta.”

Iskreno, više od svega volio bi se družiti sa svojom majkom dok bi joj dodirivao, opipao i milovao njezine velike grudi dok bi prstima prstao njezine uspravne bradavice. Volio bi se družiti sa svojom majkom dok osjeća njezinu zgodnu guzicu, trlja joj klitoris i jebe prstima njezinu mokru macu. Volio bi je masturbirati, pojesti, voditi ljubav s njom i poševiti je. Poželio je da ga ona pomiluje, posisa, vodi ljubav s njim prije nego što ga poševi.

#

“Dobro, sad tvoj grudnjak, majko. Pokaži mi svoje sise”, rekao je dok je zamišljao da je dobio ruku dok se pretvarao da igra strip poker s njom, a ona je izgubila.

Dok je prolazila kraj njegove sobe, smijala se samoj sebi nakon što je čula živu i kreativnu maštu svog sina.

»Postoji misao. Bih li se usudio igrati strip poker sa svojim sinom da ga spriječim da izađe van? Bih li se usudila skinuti odjeću pred njim kako bih bio na sigurnom kod kuće’, pomislila je? ‘Hoću li mu se usuditi da me vidi u grudnjaku i gaćicama, u toplesu i/ili golu? Kako bih se mogla suočiti s njim sljedećeg jutra kad me je noć prije vidio bez odjeće? Bilo bi mi neugodno. Morao bih biti pijan da igram strip poker s njim. Morala bih biti pijana da me vidi u gaćicama i grudnjaku, u toplesu i/ili golu’, pomislila je u sebi.

Ipak, tračak seksualnog uzbuđenja podigao je i otvrdnuo njezine bradavice i osjetila je iznenadnu vlagu između nogu. Pomisao da je njezin sin vidi u grudnjaku i gaćicama, u toplesu i/ili golu, odjednom ju je pokisla. Jasno je da je bila seksualno frustrirana kao što je njezin sin bio napaljen. Jasno je da im je oboma bilo dosadno skrivati ​​se u mjestu, ne izlaziti van i ostati kod kuće.

Nema sumnje, Brian ne bi volio ništa bolje nego vidjeti svoju majku u gaćicama i grudnjaku, u toplesu i/ili golu. Bez sumnje, nešto incestuozno za napraviti, on ne bi volio ništa više od toga da joj izloži svoj uspravni, goli kurac. Nešto što je zabranjeno učiniti, on ne bi volio ništa više nego dodirivati ​​i osjećati svoju majku kroz njezinu odjeću dok se mašta s njom. Ne samo da prijeđe granicu incestua nego i izbriše liniju incestua, očito, njezin sin ne bi volio ništa više od seksa sa svojom majkom.

Samo, tako nešto se nikada ne bi dogodilo. Njegova majka nije bila kurva. Bila je dama. Moralna skromnost, bila je dobra kršćanka. Ona mu je bila majka, a ne žena, djevojka ili ljubavnica. Nije bila nimalo nalik majci njegovog prijatelja. Zapravo, jedna od njegovih fantazija o samozadovoljavanju, jedini način na koji je zamislio da će ona imati seks s njim jest da ih napadači kuće prisile da se skinu goli i da se seksaju jedno s drugim.

Zamišljao je svoju majku prisiljenu da se skine gola. Zamišljao je kako je okupatori prisiljavaju na seks s njim. Zamišljao je svoju majku kako ga siše, a njega kako joj svršava u usta. On imagi

ned jebe svoju majku i on cumming u njezinu macu. Zatim, nakon što su napadači kuće otišli, što je bila seksualna transformacija, zamislio je svoju majku kao njegovu seksi kuju.

#

“Što biste radili osim da se vozite okolo i trošite benzin”, upitala je uz samozadovoljan, lagani smijeh?

Napravio je grimasu, glasno uzdahnuo i zakolutao očima.

“Išao bih u klubove. Pokupio bih žene. Imao bih seks,” rekao je. Osim što sam imao seks rukom, prošlo je mnogo vremena, mjeseci, otkako sam imao seks sa ženom, rekao je sa stidom. “Napaljen sam, majko. Tako sam jako napaljen”, rekao je posramljeno i sažaljivo pogledavši je.

Iako je priznao da je napaljen, barem je bio otvoren i iskren prema njoj o tome kako se osjeća. Dakako, bilo joj ga je žao, ali nije ga dovoljno sažaljevala da bi imala seks s njim. Imati seks s njezinim sinom bilo bi pogrešno. Seks s Brianom bio bi gadan.

“Svi su se sklonili na svoje mjesto. Klubovi nisu otvoreni. Sigurna sam da nema djevojaka koje bi mogli pokupiti. Osim toga, zašto bi se usudio imati seks sa strancem koji bi ti mogao dati ovaj smrtonosni virus”, ona pitao? “Zamisli širu sliku. Žrtvovati svoj život za seks nije vrijedno rizika, Briane.”

Prekrižio je ruke na prsima i durio se kao da ima deset godina i da mu majka ne želi kupiti igračku koju je želio. Colleen je pogledala sina svojim velikim, plavim očima. Očigledno, osjećala se loše zbog njega, ali nije mogla ništa učiniti a da on sebe ne ugrozi i da ona ne žrtvuje svoj moral i skromnost.

Tada je, iznenadivši i samu sebe, sinula misao koja bi mu se mogla svidjeti. Imala je misao koja bi se obojici mogla svidjeti. Imala je misao koja će ih oboje zaokupiti i zabaviti. Imala je misao koja će, definitivno, održati na životu i zaštititi ga kući. Ipak, ponovno promišljajući ono što je namjeravala reći, veliki korak i hrabar potez s njezine strane, nije samo razmišljala o prelasku incestuozne, seksualne granice, već i o brisanju incestuozne, seksualne linije svojim nečuvenim, seksualnim prijedlogom.

Nešto što nikada prije nije osjetila, Colleen je gledala svog sina sa zabranjenom požudom. Preskočivši igranje striptiz pokera s njim, preskočivši ga vidjevši je u gaćicama i grudnjaku, u toplesu i/ili golu, šokantno, ali istinito, više je razmišljala o izvođenju seksualnog čina s njim. Je li mogla? Bi li? Je li se usudila masturbirati svog sina kako bi bio siguran kod kuće?

Zatim, kao da je ponovno razmišljala o tome što je htjela reći i što je namjeravala sugerirati da će voljno i sporazumno učiniti, napravila je dugu i promišljenu, izrešetanu krivnju i seksualno provocirajuću stanku. Smatrajući to nevinim rješenjem za sinovljev problem napaljenosti, dosade, a oni seksualno frustrirani, bila je spremna izreći svoj odgovor. Bila je spremna reći mu što želi čuti i što je spremna učiniti da ga održi na životu.

#

“Mogla bih te masturbirati”, rekla je kao da je sugerirala da bi mogli zajedno gledati super bowl.

Začešljala je svoju dugu i bujnu, crvenu kosu kao da ju je pomisao na samozadovoljavanje sina seksualno uzbudila i zasigurno jest. Očekujući da će on biti seksualno uzbuđen kao što se ona iznenada seksualno uznemirila, čekala je njegovu reakciju na njezino pitanje. Gledala je sina sa seksualnim uzbuđenjem dok ju je on gledao zapanjeno. Čeljust mu se spustila od seksualnog uzbuđenja, a oči su mu iskočile iz glave. Još uvijek čekajući njegov odgovor na njezino pitanje, a onda, kada joj nije odgovorio, ponovno mu je postavila svoje pitanje.

“Što ako sam te masturbirala”, upitala je gledajući u njega kako bi mu uputila seksi osmijeh i nestašan pogled? “Želiš li to? Želiš li da te pogladim kurac? Želiš li da te tvoja majka masturbira, Briane”, upitala je gledajući dolje u izbočinu koju je njezin sin već imao u donjem dijelu pidžame? “Ako te natjeram da sperš svojom rukom, bi li to olakšalo tvoju napaljenost? Bi li te seks sa mnom spriječio da napustiš kuću i seksaš se sa stranim ženama?”

Brian je gledao svoju majku sa šokom pomiješanim sa seksualnim uzbuđenjem. Činilo se da nije mogao vjerovati što je rekla, što je čuo i što je spremna učiniti da ga zaštiti. Zaboravi da želi da ona igra strip poker s njim, njegova majka mu je ponudila da ga masturbira. Ona ne samo da mu je ponudila da pomiluje kurac, već mu je ponudila i da ga natjera da svrši. Predobro da bi odbio takvu ponudu, bez sumnje, volio bi da ona omota svoje duge, manikirane prste oko njegovog uspravnog kucka i masturbira ga.

“Ozbiljno?” Brian je s nevjericom pogledao majku. Očito bi volio svršiti za svoju majku. “Čekaj. Stvarno bi me masturbirao da me spriječiš da izađem?” Pogledao ju je šokirano iznenađeno. “Ti bi me masturbirao da ostanem doma i siguran”, upitao je? “Ti bi to učinio za mene?”

Nasmiješila se klimajući glavom.

“Naravno da bih. Volim te. Ti si moj sin. Osim toga, to je samo ručni posao”, rekla je pomičući ruku gore-dolje sliježući ramenima kao da već masturbira svog sina i kao da ga samozadovoljava nije bila velika stvar.

Nikada ne misleći da će ga morati nagovarati da dobije posao od nje, ustrajala je.

“U čemu je problem? Dala sam tvom ocu stotine ručnih poslova. Učinila bih sve, čak i masturbirala te, da budeš siguran kod kuće sa mnom”, rekla je. “Ne želim da ti se išta dogodi. Ne želim da umreš, a ni ja ne želim umrijeti. Možda smrtna presuda za mene jer imam dijabetes, sigurno ne želim da zaraziš mi.”

#

Ne morajući ni razmišljati o tome, odmah je dao majci svoj odgovor.

“Naravno. Volio bih da me masturbirate, majko”, rekao je spreman da skine donji dio pidžame u kuhinji.

Podigla je ruku.

“Čekaj. Stani. Ne tako brzo. Ne ovdje i ne sada”, rekla je. – Imam uvjete.

Brian je zbunjeno pogledao majku.

“Uvjeti?” Brian je radoznalo pogledao majku. “Kakve uvjete imate”, upitao je?

Kao da je prije razmišljala o samozadovoljavanju sina, odgovorila mu je bez puno razmišljanja.

“Umjesto da te samozadovoljavam ovdje u kuhinji gdje jedemo, ja ću te masturbirati u dnevnoj sobi dok sjediš na sofi i gledaš film, romantičan. Moram biti raspoložena”, rekla je nervozno , malo smijeha. “Da bih svojevoljno i sporazumno masturbirala svog sina, svakako će mi trebati čaša ili dvije vina”, rekla je uz prljav smijeh mašući se rukom.

Brian je kimnuo glavom u znak slaganja. Iskreno, pristao bi na sve uvjete koje je njegova MILF-majka imala da pristane masturbirati ga. Ne bi volio ništa više nego da mu majka omota svoje duge, tanke, manikirane prste oko hi golog, uspravljenog kundaka i pomiluje ga kako bi svršio svojom rukom. Ne bi volio ništa više nego da svrši za svoju majku.

#

Bila je tako lijepa. Bila je tako seksi. Od svih majki njegovih prijatelja, s nekima mlađima od njezinih 45 godina, bila je najljepša. Sve majke njegovih prijatelja imale su prekomjernu tjelesnu težinu jer su jele previše hrane, nisu vježbale i imale bebe. S njom tako vrlo zgodne, skladne poput 47-godišnje Heidi Klum ili 48-godišnje Jenny McCarthy, ali s većim sisama, njegova je majka imala daleko najbolje tijelo od svih.

“Je li to to? Jesu li to vaši jedini uvjeti? Biti u dnevnoj sobi dok pijete vino i gledate romantični film”, upitao je? “Mogu to učiniti”, rekao je uzvraćajući joj prljavi smijeh svojim prljavim smijehom.

Odmahnula je glavom i nasmijala se.

“Ako ćemo ovo učiniti, stvarno uradi ovo, imam nekoliko drugih uvjeta”, rekla je. “Da očuvam vašu skromnost, svoj moral i našu reputaciju, stavit ću pokrivač na naša krila. Zatim ću, iznenadivši vas negdje tijekom filma, kliznuti rukom prema vama držeći neke maramice”, rekla je .

Pogledao ju je kao da ima pitanje.

“Smijem li te dodirnuti i osjetiti dok me masturbirate, majko”, upitao je naizgled seksualno uzbuđen svojim pitanjem?

Da budem iskren, ne bi volio ništa bolje nego dodirnuti i osjetiti svoju majku tamo gdje nijedan sin nikada ne bi smio dodirnuti i osjetiti njihovu majku dok ga ona masturbira. Ponovno je odmahnula glavom i napravila grimasu. Čim je rekla ne, dio njegovog seksualnog uzbuđenja i kao da ju je trebao dodirnuti i osjetiti da svrši, izgledao je razočarano.

“Apsolutno ne”, rekla je. “Ne smiješ me dirati”, rekla je šokirano iznenađenje. “Zar nije dovoljno što ću te masturbirati? Trebao bi biti zadovoljan s tim.”

Očito bi mu bilo draže dodirivati ​​i osjećati svoju majku kroz spavaćicu dok ga je ona masturbirala. Najradije bi spustio ruku u gornji dio njezine spavaćice kako bi osjetio njezine gole sise dok ga je milovala. Najradije bi dosegnuo svoju napaljenu ruku do njezine spavaćice kako bi prstao po njezinoj goloj mački. Najradije bi je skinuo golu dok bi ga ona nastavila masturbirati. Zatim, kada je vidjela razočaranje na licu svog sina, popustila je svoje uvjete.

“U redu. Što je s ovim? Možeš dodirivati, opipati i milovati moje grudi kroz spavaćicu sve dok mi ne pipaš bradavice. Ozbiljna sam. Ne smiješ prstati po mojim bradavicama. Ozbiljna sam”, ona rekao je. “Ako mi prstaš po bradavicama, prestat ću te masturbirati.”

Kimnuo je u znak slaganja.

“Shvaćam”, rekao je. “Mogu to učiniti. Mogu dodirivati, opipati i maziti tvoje sise kroz spavaćicu, ali bez prstiju po bradavicama.”

Spremna mu dati još uvjeta, ozbiljno je pogledala sina.

“Ne možete gurati ruku niz moju spavaćicu da osjetite moje gole grudi i ne možete staviti ruku u moju spavaćicu da osjetite moju golu mačku”, rekla je. – Ako to učiniš, prestat ću te masturbirati.

Naizgled, seksualno uzbuđen što će mu biti dopušteno dodirivati, opipati i maziti velike grudi svoje majke kroz spavaćicu, izgledao je zbunjeno zašto ne smije pipnuti njezine bradavice.

“Razumijem. Ne mogu gurati ruku niz gornji dio tvoje spavaćice da opipam i mazim tvoje gole sise i ne mogu staviti svoju ruku u tvoju spavaćicu da opipam, pomilujem i prstom tvoju golu mačku”, rekao je dok je gledao u nju sa zbunjenošću. ” Ipak, ako mi dopuštaš da ti opipam i mazim grudi kroz tvoju spavaćicu, zašto i ja ne mogu prstom prstom po tvojim bradavicama, majko”, upitao je?

Naizgled iznenađena što je morala objasniti zašto joj ne smije pipati prstima po bradavicama; zakolutala je očima i glasno uzdahnula.

“Jer ako mi prstaš po bradavicama, postat ću previše seksualno uzbuđena. Ako mi prstaš po bradavicama, možda ću učiniti nešto zbog čega ću kasnije požaliti”, rekla je.

‘Ako mi prstaš po bradavicama, sisati ću ti kurac i dopustit ću ti da mi svršiš u usta’, htjela je reći, ali nije rekla. ‘Ako mi dotakneš bradavice, poljubit ću te, Francuzi te poljube. Na način na koji sam bio tako jako, seksualno frustriran, ako mi pipneš po bradavicama, vodit ću ljubav s tobom prije nego ti dopustim da me poševiš.’

Brian je svojoj majci još jednom kimnuo u znak slaganja.

“U redu, obećavam da ti neću prstati po bradavicama, majko”, rekao je. “Obećavam da neću gurati ruku niz gornji dio tvoje spavaćice da osjetim tvoje gole grudi i/ili uzdignutu spavaćicu da dodirnem tvoju golu macu.”

#

Prije nego što su se povukli u dnevnu sobu, Colleen se presvukla kako bi se udobnije smjestila. Obukla je jednu od svojih najseksi spavaćica. Nisko ošišana, kratka i vrlo prozirna, ako je stajala ispred televizora, što je i učinila kako bi odabrala film, Brian bi mogao vidjeti cijelo njezino lijepo tijelo kao da je gola.

Jedan od svojih uvjeta, postavila je svoj omiljeni, romantični film, Tjelohranitelj. Bilo je to nabacivanje između Tjelohranitelja s Kevinom Costnerom i Whitney Houston i Titanica s Kate Winslet i Leonardom DiCapriom. Ipak, voljela je Kevina Costnera, posebno s njim koji sada glumi u Yellowstoneu kao John Dutton. Pušica za njega, ako bi ga ikad srela, voljela bi mu popušiti kurac. Voljela bi da joj svrši u usta nakon što ga poševi.

Čak i kada je imala seks sa svojim mužem, tako davno, pretvarala se da se seksa s Kevinom Costnerom. Pretvarala se da je on njezin muškarac iz njezina polja snova ili da je ona njegova indijanska squaw u Plesovima s vukovima. Dovoljno je reći da je Kevin Costner bio njezin omiljeni glavni muškarac i njezin seks simbol svih vremena.

Colleen im je stavila bacanje u krilo i, nakon što su ga pokrili, Brian je skinuo donji dio pidžame. Dok je igrao film, ne želeći požurivati ​​seksualni čin, ležerno je pomaknula ruku ispod bacanja. Umjesto da odmah uzme u ruku njegov uspravni, goli kurac, masirala mu je golo bedro, prvo jedno pa drugo. Seksualno ga je zadirkivala, dok mu je masirala bedra, a njezina je ruka neprestano dodirivala njegove testise. Zatim, ne tjerajući ga da je seksualno želi još više, zavukla je ruku ispod njegove majice kako bi mu masirala gola prsa dok se igrala s njegovim dlačicama na prsima.

Dok je njegov goli kurac već spustio pokrivač, imao je ogromnu erekciju. Njegov uspravni kurac je pulsirao i pulsirao u iščekivanju da ga majka dodiruje, drži, miluje i rukuje. Postupno i polako pomaknula je ruku malo niže da ga uzme u ruku. Na način na koji je jedva čekao držati njezinu golu dojku kroz spavaćicu, ona je držala njegov goli kurac u svojoj mekoj i toploj, majčinskoj ruci.

Zatim, bez da ga je milovala, seksualno ga zadirkivala, pustila je njegov uspravan kurac. Umjesto da ga pomiluje, vrhovima prstiju poigravala se njegovim stidnim dlačicama, dok je on posegnuo svojom napaljenom rukom da dodirne, opipa i pomiluje njezine grudi obučene u spavaćicu. Koliko god nije mogao vjerovati da kroz spavaćicu osjeća majčine grudi, nije mogao vjerovati da je nakratko u ruci držala njegov goli kurac. Jasno, jedva je čekao da ga ona samozadovoljava. Jedva je čekao da svrši.

Njegova seksualna fantazija se ostvarila, sve dok joj nije dodirivao bradavice i/ili golu mačku, njegova majka ga je bila spremna masturbirati dok mu je dopuštala da dodiruje, opipa i miluje njezine gole grudi kroz spavaćicu. Kako se složio da to neće učiniti, koliko god je želio, suzdržao se od guranja napaljene ruke niz gornji dio njezine spavaćice kako bi opipao njezine gole sise dok je dodirivao i prstima dodirivao uspravne bradavice. Suzdržao se od pomicanja napaljene ruke ispod njezine spavaćice kako bi joj protrljao klitoris i prstima pojebao macu.

U iskušenju da ih povuče, okrene i zavrti, njezine su velike bradavice već davale do znanja svoju prisutnost. Jasno ih je mogao vidjeti kroz njezin prozirni i seksi gornji dio spavaćice. Bradavice su joj već bile tvrde i uspravne. Molile su da ih se prstima i sišu. Ipak, ne želeći prerano upropastiti svoje ruke i spriječiti je da ga masturbira, kontrolirao se da joj ne dodiruje bradavice prstima.

Korak po korak, bilo je dovoljno da njegova majka ne samo da ga je pristala masturbirati nego je i pristala dopustiti mu da opipa i miluje njezine gole grudi kroz spavaćicu. Možda bi mu, nakon što ga je masturbirala, nešto što bi on volio, dopustila da je masturbira. Volio bi je gledati i čuti kako svršava. Možda bi mu, nakon što mu rukom doživi seksualni orgazam, još jednu od njegovih seksualnih fantazija, dopustila da liže njezinu macu dok joj prstima picka pičku prije nego što pojebe njezinu pičku.

#

Obuhvatila je njegove testise prije nego što je polako pomaknula ruku više i zaustavila se u podnožju njegovog penis. Kao da mu drži kurac da se popiški, osjetila je g

irth od njega s dva njezina vrha prsta, palcem i kažiprstom. Zatim je, za sada ignorirajući njegovu osovinu, premjestila prste na glavu njegovog penis. Kao da je prstima pipala svoj dildo, odvajajući vrijeme da ga seksualno zadirkuje do još veće i teže erekcije, dok je gledala film, pipala je prstima po glavici sinovog erektnog kuraca.

Konačno, kako je film napredovao prema romantičnijim i seksualnijim scenama, omotala je svoje duge, manikirane prste oko njegovog ukočenog kucka. Zatim je, tako polako i uvijek tako nježno, Colleen pogladila sina. Na način na koji je radila sa svojim mužem, radila je sa svojim sinom. Gladila ga je dok je zamišljala kako miluje Kevina Costnera i daje mu ruku.

Kako su seksualne scene u filmu napredovale i kako je postajala sve više seksualno uzbuđena, posebno nakon što je popila drugu čašu vina, mazila ga je brže i jače. Čvršće držeći njegov kurac dok ga je sve jače i brže milovala, Colleen je nastavila masturbirati svog sina. Samo ga je nakratko prestala milovati da bi si natočila treću čašu vina i otpila gutljaj. Zatim je prstima čvršće obuhvatila sinov ukočeni kurac. Ovaj put, odlučna da ga natjera da svrši, nastavila ga je sve brže i jače milovati.

‘Nešto tako nadrealno i nešto što sam mislila da nikada neću učiniti, masturbiram svog sina. Ne mogu vjerovati da masturbiram Briana dok on osjeća i miluje moje gole grudi kroz spavaćicu’, pomislila je dok se još više seksualno uzbudila. ‘Ako imam hrabrosti masturbirati ga, bojim se što više mogu učiniti? Hoću li ga popušiti? Da li bih mu dopustila da mi svrši u usta? Bih li ga poševila? Bih li mu dopustila da i meni svrši u macu?’

Nastavila je sve brže i brže gladiti sinov kurac.

‘Čula sam za majke koje su imale seks sa svojim sinovima prije nego što su otišli u rat ili prije nego što su odslužili dugu kaznu u zatvoru, ali nikad da ga čuvaju kući od zaraze COVID-19. Odlučna da Brian bude siguran kod nje, ako je to ono što moram učiniti da ga zaštitim, učinit ću sve što je potrebno’, pomislila je.

Koliko god nije željela da joj sin umre, nije htjela ni da je zarazi smrtonosnim virusom.

‘Rado bih mu popušio kurac i sporazumno dopustio da mi svrši u usta, ako je to ono što je potrebno. Jebao bih njegov kurac i dopustio mu da mi svrši u macu. Ne želim da mi sin umre i ako je seks s njim sve što trebam učiniti kako bih ga održala na životu, učinit ću to’, pomislila je. »Žrtvovat ću mu svoje golo tijelo. Dopustit ću mu da me učini svojom kujom.’

#

Kao što je obećala, Colleen je masturbirala svog sina dok je on nastavio dodirivati, osjećati, milovati i cijediti njezine velike sise kroz spavaćicu dok joj je namjerno izbjegavao bradavice. Stvarno se upuštajući u rad svog sina, nastavila ga je maziti brže i jače. Budući da je već napaljen i seksualno frustriran, nije mu trebalo dugo da svrši.

“Mama. Mama. Svršit ću. Svršit ću”, rekao je. “Svršavam, mama. Svršavam.”

Ne želeći dobiti njegovu spermu po cijelom svom bacanju, odgurnula je bacanje dok je izlagala njegov goli kurac svojim napaljenim očima. Prvi put kad je izbliza vidjela njegov ukočeni kurac, bliže nego što je to učinila kad je otvorila vrata njegove spavaće sobe i uhvatila ga kako masturbira, kao da nikad prije nije vidjela uspravnog, golog kurac, zurila je u goli kurac svog sina. Zatim, dok ga je i dalje mazila sve jače i jače, u velikom naletu, uhvativši je iznenađeno time što je svršavao tako brzo, jako i toliko, ejakulirao je ogroman teret sperme po njezinoj majčinskoj ruci.

Zatim je, kao da ga pokreće baterija, njegova sperma skočila visoko u zrak i u luku. Iznenađujući joj kupku sperme, njegova ju je ejakulacija pogodila ravno u lice. S njegovom spermom koja je curila s njezine prekrasne crvene kose, obrva, nosa i brade, imala je sinovu spermu posvuda, po cijelom licu, na ruci, na ruci i po cijeloj prednjoj strani spavaćice. Maramicom je obrisala lice, šaku, ruku i prednji dio spavaćice.

“Vau”, rekla je smijući se. “To je bilo puno sperme”, rekla je tapkajući njegov penis maramicama i brišući spermu svog sina iz ruke. “Tvoj otac nikada nije tako ejakulirao. U najboljem slučaju, driblao je”, rekla je uz još jedan smijeh. “Nisam vidjela da netko tako svršava otkad sam masturbirala svog 18-godišnjeg partnera na maturalnoj s 18 godina”, rekla je uz prljav smijeh. “Prvo mi je kupao spermu, ejakulirao mi je u usta, po cijelom licu i kosi, i po golim sisama.”

Očito cijeneći njegovu majku koja ga samozadovoljava, nagnuo se u nju kako bi joj poljubio usne.

“Hvala ti, mama. To znači kompliment, a ne uvredu, odlično radiš ruku, najbolji ručni posao koji sam ikada imao”, rekao je. – Osjećam se puno bolje.

Nasmiješila se sretna što je mislio da mu je pružila izvrstan ručni posao, najbolji ručni posao koji je ikada imao. Štoviše, bila je sretna što je smislila način na koji će ga sigurno zadržati kod kuće. Činilo se da je seks bio odgovor na gotovo sve, posebno za mladića njegovih godina.

Mogla bi zaštititi sina kod kuće, htjela bi

daj mu ručni posao kad god ga je htio. Osim toga, u čemu je velika stvar? Bio je to samo ručni posao. Nije kao da ga je sisala i dopuštala mu da joj svrši u usta. Učinila je najgore stvari u svom životu nego da je nekome dala posao, čak i ako je taj netko bio njezin sin.

Odjednom je, prisjetivši se vremena kada je imala 18 godina, a sada ima 45 godina, poželjela da broji koliko je ručnih poslova dala raznim muškarcima tijekom godina. Od tuluma u studentskom domu do proljetnih praznika, sa svim spojevima koje je radila, brojnim dečkima koje je imala i ručnim poslovima koje je davala, sigurno je pogladila desetke pijetlova stotine puta. Ponekad, ovisno o tipu, samo da ga se riješi, radije bi mu dala ruku, čak i popušila, nego da mu pruži laku noć, francuski poljubac.

“Nema na čemu. Sad kad sam prešla nevidljivu, incestuoznu granicu i jednom te masturbirala, ne bih imala ništa protiv da te opet samozadovoljavam, kad god želiš”, rekla je.

#

Brian je nastavio gledati film sa svojom majkom, dok je nastavio pipati njezine grudi. Kako se nije mogao zasititi njezinih čvrstih i zgodnih grudi, volio je majčine velike sise. Samo je, bez sumnje, želio da joj može povući, okrenuti i uvijati bradavice. Poželio je da može posegnuti niz njezin goli vrh kako bi osjetio njezine gole grudi. Poželio je da može dohvatiti njezinu spavaćicu kako bi joj protrljao klitoris i prstima pojebao majčinu golu macu. On bi volio uzvratiti uslugu da ga ona masturbira s njim kako nju masturbira.

Kradomice, ne poštujući jedan od njezinih uvjeta, namjerno je lagano kliznuo rukom preko njezine bradavice i čim je to učinio, njezina se bradavica potpuno uspravila i dahnula je. Potom je, gurajući svoju sreću, s obzirom da nije imao što izgubiti nakon što ga je već masturbirala, postupno i kradomice podigao rub njezine spavaćice do međunožja dok je vršcima prstiju prstao po bradavici. Protiv majčinih uvjeta, ne samo da je prstima pipao njezinu bradavicu, nego je i prstima pipao njezinu macu.

Na način na koji je njegov goli kurac bio izložen njegovoj majci kada je podigla bacanje, njezina smeđa, podšišana, stidna kosa sada je bila izložena njezinu sinu. Na način na koji je ona zurila u njegov goli kurac, on je zurio u golu macu svoje majke. Kao da se radilo o nesvjesnom, nedužnom potezu, naslonio je ruku između majčinih golih bedara sa stranom ruke u dodiru s njezinom golom mačkom. Zatim je, kao da joj masira bedro, namjerno i polako pomičući ruku naprijed-natrag, masirao njezinu macu.

“Sada kad si me masturbirala, mogao bih te samozadovoljavati, majko, ako želiš”, rekao je riskirajući da će ona reći “da” dok je polagano klizila prstom po usnama. “Mogao bih ublažiti tvoju seksualnu frustraciju i dati ti seksualni orgazam. Trljanjem tvoj klitoris i jebanjem prstima po tvojoj mački, mogao bih te natjerati da svršiš svojim prstima. Želiš li svršiti, majko? Mogu li ti dati seksualni orgazam na putu koje si mi dao?”

Nije ga spriječilo da je pipka prstima, bila je mokra. Već je bila tako, jako mokra. Odlučan da masturbira svoju majku, ignorirajući njegov dogovor da ne dira njezinu golu macu, Brian je trljao majčin natečeni klitoris. Trljao joj je klitoris brže i jače dok joj je dublje jebao macu prstima. Na način na koji je ona njega masturbirala, uzvraćajući mu seksualnu uslugu, on je masturbirao nju.

“Briane”, rekla je bez daha. “Briane. O, moj Bože. Što radiš? Ne smiješ dirati mamu na takav seksualni način”, rekla je dišući na usta. “To nije u redu. Ovo je tako zabranjeno”, rekla je zureći u njegove prste koji su prodirali u nju. “Što nije u redu s tobom? Ja sam tvoja majka. Jedno je što ja tebe samozadovoljavam, ali ti mene ne smiješ masturbirati”, rekla je. “To je prelazak granice.”

Ignorirajući je, skljokao se u stranu i nagnuo dovoljno nisko da nasloni lice u majčino krilo. Njegova usta i nos bili su mu toliko blizu njezine gole mace da je, bez sumnje, mogla osjetiti njegov topli dah. Na način na koji je osjetio aromu njezine mace kad je njuškao njezine gaćice, sada je dobivao puni, mošusni miris njezine gole mace.

Opet, riskirajući da ga ona neće spriječiti, isplazio je jezik i lizao majčinu pičku na način na koji je lizao rabljene gaćice svoje majke dok se samozadovoljava. Prije nego što je isplazio jezik kako bi lizao njezin dobitak, čekao je da ga opomene i zaustavi. Onda, kada ga nije zaustavila niti opominjala, on ju je lizao iznova i iznova.

Nastavljajući lizati majčinu macu dok je prstima pičkao njezinu pičku, nije mogao vjerovati da liže majčinu macu. Nije mogao vjerovati da mu dopušta da liže njezinu natopljenu, mokru pičku. Nije mogao vjerovati da jede njezinu pičku. Nije mogao vjerovati da mu ona dopušta da joj daje oralni seks.

‘Moj sin jede moju macu. Ne mogu vjerovati da mi Brian daje oralni seks’, pomislila je. ‘Svršit ću. Prstima i jezikom mi daje seksualni orgazam. Natjerat će me da svršim.’

Zatim, dajući mu zeleno svjetlo, kad je razdvojila noge da mu da

bolji pristup njezinoj goloj mački, dohvatio je svoju napaljenu ruku između majčinih nogu i prstima joj jebao klitoris dok je prstima jebao njezinu macu. Na način na koji je ona njega masturbirala, on je masturbirao nju dok ju je lizao. Na način na koji mu je mazila kurac, pojeo je svoju majku. Na način na koji je tako brzo ejakulirao, i ona je brzo doživjela seksualni orgazam.

“Briane. Brian. Natjerat ćeš mamu da svrši. Osjeti moje sise. Prsti mi bradavice”, rekla je nagnuvši se naprijed da skine spavaćicu. “Siši mi sise, Briane. Puši mamine bradavice”, rekla je. “Povucite mi bradavice. Okrenite mi bradavice. Zavrnite mi bradavice. Stisnite mi sise. Stisnite ih jače, Briane. Jače.”

Poslušno je slušajući, osjećao je majčine sise dok joj je povlačio, okretao i uvijao bradavice. Zatim, uzevši njezine sise u usta, sisao joj je bradavice, prvo jednu pa drugu. U strahu da ne povrijedi njezine lijepe grudi, stisnuo ih je što je jače mogao i što je jače, a ona je htjela da ih nastavi stiskati.

“Brian! Brian! Ja cumming. Mama je cumming,” rekla je ona se srušiti unutar sofe.

Ostala je takva i grleći se uživajući u naknadnom sjaju seksa.

#

Zatim je, kao da je učinio nešto loše tako što ju je seksualno zlostavljao, uputivši mu ljutiti pogled, sjela na kauč. Očito je bila ljuta, ali on nije znao što je učinio da ju je uznemirio. Doduše, nije ju poslušao prstima po bradavicama i masturbirajući njezinu macu, ali nije bila ljuta kad joj je doživio seksualni orgazam. Nije bila ljuta kad ju je natjerao da svrši. Ako se išta činila, činilo se zahvalnom što je konačno zadovoljio njezinu seksualnu frustraciju.

“Sada, vidi što si učinio”, rekla je ljutito? “Sav sam mokar. Kako me se usuđuješ masturbirati? Kako me se usuđuješ pojesti? Misliš da je tvoja majka kurva? Jako mi je neugodno. Kako se usuđuješ svojoj majci dati oralni seks? Užasnut sam. Kako usuđuješ se prstati po mojoj mački kad sam ti rekla da mi ne diraš mačku,” upitala je dok mu je mahala grdljivim prstom u lice?

Pogledala ga je s bijesom, stidom i posramljenom.

“Što nije u redu s tobom? Kako se usuđuješ da me natjeraš da svršim? Kako se usuđuješ prstima i sisati moje bradavice kad sam ti rekla da mi ne diraš bradavice? Ustani”, rekla je. “Ustani”, naredila je dok ga je povlačila za ruku kako bi na silu stao ispred nje.

Ne mogavši ​​si pomoći niti to sakriti, imao je ogromnu erekciju. Sada posramljen i ponižen umjesto da bude seksualno uzbuđen, pokrio je rukom svoj goli kurac. Jasno je da Brian nije znao što da učini i/ili što da kaže, misleći da čini pravu stvar time što je seksualno udovoljavao svojoj majci. Umjesto da misli da čini dobru stvar tako što masturbira svoju majku i jede je, nešto što nije učinila desetak godina, ona ga je natjerala da pomisli da će ga ispljuskati.

“Ti si tako loš i neposlušan sin”, rekla je zureći u njega sa seksi pogledom i nestašnim osmijehom. “Morate biti kažnjeni. Sada vam moram popušiti”, rekla je ispruživši ruku kako bi uhvatila njegov uspravni kurac. Gladila ga je zureći u njega. “Moram ti popušiti kurac i bolje bi bilo da mi svršiš u usta, gospodine”, rekla je autoritetno. “I nakon što mi svršiš u ustima, želim da mi svršiš po cijelom licu i po mojim golim grudima. Želim da majku okupaš spermu.”

Jasno, bio je zapanjen što mu je majka htjela popušiti za kaznu. Nesumnjivo je bio šokiran što će ga majka sisati. Očito je bio šokiran time što je htjela da joj svrši u usta. Nakon što joj je ejakulirao u usta, naizgled, po šokiranom izrazu lica, nije mogao vjerovati da želi da ejakulira na cijelo njezino lice i njezine gole sise. Bio je šokiran što je htjela da joj i on okupa spermu.

Colleen je rukom začešljala svoju dugu, crvenu kosu. Zatim se nagnula naprijed kako bi ponovno uzela sinov uspravni ubod u ruku prije nego što je njegov natopljeni bod uzela u usta. Dok je zurila u njega svojim velikim, plavim očima, mazila ga je dok ga je sisala. Gladeći ga jače i dublje sišući, nije ga prestala milovati i sisati sve dok joj nije eksplodirao punu spermu u ustima. Njegova je majka popušila sinu kako bi bio siguran kod kuće i kako bi ga spriječila u izlasku.

Zatim, čim je oslobodila pritisak njegovih usana s njegovog uspravnog kuraca i izvukla njegov kurac iz usta, poslušno je slušajući, on je eksplodirao ogroman, drugi teret sperme po njezinom lijepom licu. Pucao joj je spermu u kosu i u oči. Ukrasio je njezine velike grudi kuglicama sperme. Na način na koji je to učinila kad ga je prvi put masturbirala, opet je posvuda imala njegovu spermu. Uzevši opet njegov ukočeni bod u usta, progutala je sve što joj je dao i čisto ga polizala.

#

“Pa, dokle god ostaneš sa mnom kod kuće dok ne dobijemo cijepljenje i dok ova pandemija ne prođe, možeš spavati u mom krevetu. Sve dok ne kažeš prijateljima, možeš imati seks sa mnom kad god želiš, “ rekla je uz dugu stanku. “Sada kada smo probili led incestuoznim seksom, možemo imati seks svako jutro i svaku večer”, rekla je uputivši mu seksi pogled i nestašan osmijeh. “Samo me nemoj osramotiti govoreći bilo kome da imamo seks.”

Brian je zapanjeno pogledao majku. Nije mogao vjerovati da mu je ponudila svakodnevni seks. Nešto što je oduvijek želio učiniti s majkom bilo je nešto što nikada nije znao da će ona voljno i sporazumno učiniti s njim. Mnogo bi radije ostao u kući i seksao se s njom nego da ide van sa svojim prijateljima.

“Stvarno? Imao bi seks sa mnom svako jutro i svaku večer?”

Ona slegne ramenima.

“Zašto ne? Ako sam imala seks s tvojim ocem, zašto ne bih s tobom”, rekla je uz seksi smijeh? “Mlađi si, imaš puno bolje tijelo i izgledaš bolje od svog oca”, rekla je. “Volim te pušiti i jedva čekam da te poševim večeras.”

Ona ga je prljavo nasmijala.

“A kad sam te uhvatila kako samozadovoljavaš u svojoj sobi dok njušiš moje gaćice i pretvaraš se da igraš striptiz poker sa mnom, vidjela sam da imaš puno veći kurac od svog oca”, rekla je. Gledala je sina sa seksualnom požudom u očima. “Večeras spavaj u mojoj sobi”, rekla je ponovno zastajući. “Mazit ćemo se”, rekla je namignuvši mu i još jednom se prljavo nasmijavši.

Brian se nagnuo prema majci i dao joj dug, vlažan poljubac.

“Naša mala tajna, obećavam da nikome neću reći majci da smo se seksali”, rekao je.

Ozarila mu se širokim osmijehom i uzvratila mu dugim, vlažnim poljupcem svojim dubokim, francuskim poljupcem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top