Jebale smo tatu

Bio je predivan, sunčan dan. Jutarnje sunce strujalo je kroz otvorene prozore moje kuće u širokim zlatnim trakama, čineći da su prašinaci svjetlucali dok su lebdjeli i plesali u snopovima. Moje je raspoloženje bilo jednako sunčano. Moje dvije kćeri tinejdžerice, Kali i Bree, trebale su provesti tri cijela tjedna sa mnom i stizale su to poslijepodne. Zaposlila sam se pospremanjem dnevnog boravka, posljednjim pripremama prije nego što su mi ih ostavili na kućnom pragu. Cijelo jutro sam se mučila i čistila, jer sam htjela da sve bude savršeno kad su moja dva anđela ušla kroz vrata.

Napokon je zazvonilo zvono na vratima. Pospremio sam svoju krpu za prašinu i otišao u predsoblje da otvorim vrata.

“Tata!”

Moje dvije kćeri vezane su mi za ruke. Dok su se njihove ruke stisnule iza mog vrata, povukla sam njihova vitka tijela u svoje dok su me njihove ružičaste usne ljubile po cijelom licu. Bio sam dovoljno velik muškarac da držim svoje djevojke gore, po jednu u svakoj ruci, ali pritom su mi ruke slučajno obujmile njihove zadnjice u gaćicama ispod ljetnih haljina. Pažnja mojih kćeri puna ljubavi, u kombinaciji s suptilno vlažnom toplinom koja je dočekala moje prste, potaknula je refleksivnu i neugodnu erekciju ispod mojih kaki hlača.

Iskreno, nisam si mogao pomoći. Dugo sam bila voljni zarobljenik bogatih čari svojih kćeri. Kali je imala devetnaest godina, a njezina mlađa sestra Bree prethodnog je mjeseca upravo navršila osamnaest godina. Njihova ljupka lica definirana su uglavnom kroz par prekrasnih plavih očiju, velikih, svijetlih i razigranih. Usne su im bile ružičaste i pune, obrazi, mekani poput breskve i brzo rumene.

Kalina kosa bila je duga, meka zlatna griva koju je skupila u sportski rep, s pramenovima koji su joj izlazili u okvir lica. Breeina kosa bila je topla medenoplava i voljela ju je skupljati u dva ljupka kića koja su joj nježno češljala ramena. Kao i njihova majka, obje su djevojčice bile sitne za svoje godine. Ipak, njihova slatka mlada tijela izvijala su se na načine koji su slasno ispunjavali njihove kratke ljetne haljine. Dodajte ovome i viziju njihovih dugih vitkih nogu, prizor koji bi mogao poboljšati samo povremeni ukradeni pogled na gaćice koje vire ispod suknje.

Jasno rečeno, moje kćeri su bile seksi i lijepe, a za ljubitelja mladih žena kao što sam ja, nije postojao drugi par djevojaka na planeti koji bi mogao brže pobuditi moju ljubav – i da budem iskren – moju požudu.

Pustio sam djevojke da se smjeste u svoju sobu, gdje su se raspakiravale i namještale krevete. Nakon toga otišao sam u trgovački centar gdje su mi Kali i Bree modelirale nekoliko različitih outfita. Moje su kćeri osvojile svog jadnog tatu na više načina. Izvijala sam se od seksualnog uzbuđenja kad su se okretali kako bi mi pokazali kako određena malena haljina ili par kratkih hlačica pristaju njihovim uskim, dražesnim okvirima, i bilo mi je previše drago izvući svoju kreditnu karticu kako bih potaknuo show.

Poslije, dok su me jadni testisi boljeli od plavo obojenog pulsiranja, bio je to sladoled i posjet susjedovoj ergeli. Djevojke su morale maziti pastuhe i hraniti ih kockicama šećera i jabukama.

Napokon smo se vratili u kuću. Donijela sam pizzu, a cure i ja ostali smo budni ždirajući kokice i gledajući romantične komedije na Netflixu. Moje kćeri su se presvukle u svoje seksi spavaćice – vrlo malo tkanine kako bi pokazale duge gole noge mojih tinejdžerica, a kako je noć odmicala, obje su se uspjele zavući u moje krilo. Do ponoći se činilo da su moje kćeri zaspale.

Bio je to dug dan, pa je vjerojatno svima prošlo vrijeme za spavanje. Bio sam rastrgan između toga da ih probudim i odvedem u krevet, ili da ih ostavim na miru dok sam završio film. Odabrao sam ovo drugo, ali ubrzo je film zaboravljen.

Bree mi se pomaknula u krilu, a mene je dočekala zadivljujuća vizija od koje mi je kurac odmah postao čvrst. Njezina spavaćica zajahala je njezina glatka bedra i otkrio sam da ne nosi nikakve gaćice. Tkanina se skupila tik iznad njezina međunožja, otkrivajući tako goli, svilenkasti nasip njezina tinejdžerskog proreza. Njezina mala maca bila je savršeni ružičasti nabor, a napuhnula se i lagano blistala u treperenju ljubavnog filma.

Bilo je prekrasno.

Nisam siguran koliko sam dugo zurio u slavu slasne mlade pičke svoje kćeri, ali nešto kasnije Kali me izvukla iz sanjarenja.

“Tata?”

Uhvaćen. Zaprepastila sam se i okrenula da pogledam svoju najstariju kćer.

Pokušao sam se izvući iz nevolje: “Pumpkin… ja… trebali bismo vas dvoje odvesti u krevet…”

Moja kćer je imala druge stvari na umu. – Tata, moram ti nešto reći.

Brzo sam bacio pogled na Bree. Noge su joj se lagano raširile. Činilo se kao da me njezina maca zvala, moleći za moj dodir. Moj kurac je bio potpuno uspravan na pogled. Činilo se da Kali, blagoslovi njeno malo srce, nije svjesna svoje gole sestre. Stavila je svoje usne bliže mojim ušima.

– Moram ti odati tajnu, tata.

Ovo se odvijalo na neočekivane načine. Odjednom me je potaknula znatiželja. “Što je to bundeva?” Pitao sam.

“Pa… sjećaš se kad smo razgovarali o dečkima? Rekao si da te mogu pitati bilo što, i da mogu

Razgovarao bih s tobom bez brige o… znaš… biti posramljen ili slične stvari…”

Posramljeni? Osjećao sam da ću imati iskrenu raspravu o seksu sa svojom kćeri dok je njezina mala guza bila smještena na moj potpuno uspravan kurac, a njezina nestašna sestra ležala je polugola pokraj nas.

Vrtjelo mi se u glavi.

Uspio sam odgovoriti: “Da, ja… sjećam se…”

– Moraš obećati da se nećeš ljutiti ili reći mami.

“Kali, što si ti…”

– Moraš obećati, tata!

Bacio sam pogled na Kalinu polugolu sestru i progutao. “Naravno, Kali. Obećavam…”

Napravila je ozbiljno lice.

“Ok, znači prošli tjedan sam bio kod Tracyne kuće… sjećaš li se Tracy?”

Tracy je bila još jedna zgodna mala 19-godišnjakinja. Tko bi mogao zaboraviti? “Da…”

“Pa, rekla mi je da ona i njezin brat… ovaj… da je vidjela njegov… njegov… penis. Ili ga je stvarno zamolila da ga vidi, a on joj ga je pokazao.”

Isus! Moja kćer je sada raspravljala o incestu! Između toga, i šaljivog prikaza moje najmlađe kćeri, moj je kurac bio bolno uspravan. Osjećao sam kako se čvrsto pritišće u slatku guzicu moje najstarije kćeri, i bio sam užasnut i uzbuđen zbog ideje da je lako osjetila kako pulsira ispod nje. Uspio sam kimnuti s razumijevanjem.

Kali je nastavila: “Pa, kad mi je Tracy rekla, bila sam nekako… uh, ok… bila sam pomalo ljubomorna. Nikada ga nisam vidjela… pravi živi penis, mislim, i htjela sam… Ja… bio sam stvarno… znatiželjan. Pa sam je pitao je li možda Jimmy, to je Tracyin stariji brat, hoće li mi Jimmy pokazati svoj…”

Moja reakcija u ovom trenutku bila je doduše složena. Imao sam tipičan bijes pretjerano zaštitnički nastrojenog oca, ali to je bilo patuljasto seksualnim uzbuđenjem koje sam osjetio pri pomisli da moja kćer sudjeluje u ovoj nestašnoj, incestuoznoj igri između Tracy i njezina brata.

“Pa, jeste li vidjeli?” Pitao sam.

Kali je kimnula glavom, “Uh. Ušao je, a Tracy mu je spustila hlače. Bilo je jako teško i stajati. I ja sam bila jako uzbuđena i uplašena. Nikada se nisam tako osjećala. Tracy mi je pokazala kako ju je milovala brate, a ja…”

“Čekaj. Dotaknuo si mu kurac?” Znam da mi je glas drhtao.

Moja djevojčica se ugrizla za usnu i kimnula. “Samo malo, tata! Molim te, nemoj se ljutiti!”

“Ššš… nisam ljuta. U redu je. Što se još dogodilo?”

“Pa, ja i Tracy smo pogladili Jimmyjev kurac, a onda ga je Tracy stavila u svoja usta…”

“Jesi li…?”

“O, ne, tata! Previše sam se uplašila. Htjela sam, ali sam… ne znam… stidljiva. Sve što sam mogla misliti je da sam htjela prvo razgovarati s tobom. ‘Zato što sam obećala da sam’ pričam s tobom o seksu i slično, i ne želim da se ljutiš na mene ili… ili me prestaneš voljeti.”

To je bilo previše za mene. Srce mi se nadimalo od ljubavi. Nježno sam poljubio Kali u njezine usne. “Nikada te neću prestati voljeti bundevu. Drago mi je da si imao hrabrosti otkriti mi svoju tajnu. Mislio sam da si sve to dobro riješio. Sasvim je prirodno u tvojim godinama biti znatiželjan, a sigurno si dovoljno star da istražite ovu znatiželju ako želite.”

Moja kći mi se pomaknula u krilu, njezino slatko dupe je nevino muzlo moj tvrdi kurac i žestoko me zagrlila.

“Hvala ti, tata! Znao sam da mogu razgovarati s tobom. Toliko te volim!”

“I ja tebe volim Kali.”

Kali je pogledala i konačno primijetila sestrinu nevolju. Umjesto da se izbezumi, samo se tiho zahihotala i na moje zaprepaštenje nježno je prošla prstom po Breeinom prorezu: “Slupa stara Bree, sva si gola!”

Moja najmlađa je zastenjala, trepćući očima. Zijevnula je i stisnula se u mene. Kali je sišla s mog krila i nježno primila svoju sestru za ruku. “Hajde ti mali bljeskaču, daj da te odvedem u krevet.”

Kad mi je Kali skinula iz krila, moja masivna erekcija podigla je vrlo veliki, vrlo očiti šator u mojim hlačama. Sada je na Bree došao red da se nabaci.

“Tata… što je…?” Bree je ispružila ruku i lagano dotakla moj tvrdi kurac kroz moje hlače.

Pocrvenila sam u tisuću nijansi crvene i zagrcnula se svojim odgovorom. Uzbuđen i zbunjen, spustio sam Bree na pod, a zatim ustao. Uzeo sam svoje kćeri za ruke i počeo ih voditi do njihove sobe na spavanje. Sada sam bio izvan glave od želje za ova dva slatka stvorenja, a ovaj razgovor bio je poput goriva za plamen. Bila sam uspaničena i spremna svršiti u hlače, sve u isto vrijeme.

Kali mi je odgovorila na Breeino pitanje. “Bree, tata postaje težak samo zato što nas jako jako voli”, rekla je.

“Oh.” Bree me pogledala u oči: “Stvarno, tata?”

Sišao sam s uma. Činjenica da je pažnja obje moje kćeri sada bila usmjerena na moj tvrdi kurac samo je pogoršala stvari. Ako idemo dalje ovim putem, bojao sam se da će se stvari dogoditi. Nestašne, incestuozne stvari. Natjerao sam se da to ugrizem u korijenu.

Stigli smo do djevojačke sobe, a ja sam svoju najmlađu kćer podigao na krevet. Sjeo sam pokraj nje i pokušao objasniti stvari Bree.

“Pa, tvoja sestra je napola u pravu, dušo. To zapravo znači da vas tata stvarno previše voli oboje. Voli te na način na koji tati ne smiju voljeti svoje kćeri.”

Bree je na trenutak pomislila: “Misliš kako Tracy voli svog brata?”

„Ti, sada o… ovaj… da, tako.” Poljubio sam joj slatko čelo, pametna djevojka.Kali se namrštila: “Ali Tracy i Jimmy se jako vole. Mislim da to nije loše.”

“Pa”, rekao sam, “mislim da ni bundeva nije loša. Samo se gotovo nitko na svijetu ne slaže s tobom ili sa mnom, ili s Tracy i Jimmyjem što se toga tiče. Gotovo svi misle da je to loše. Ako pogrešna osoba saznao za njih, pa… bili bi u velikoj nevolji. Baš je tako mnogo ljudi, Kali. Kažu da se obitelji ne bi trebale osjećati tako, ili raditi stvari koje Tracy i Jimmy To se zove incest, a naše društvo kaže da nije dopušteno.”

“To nije pošteno”, frknula je Kali.

“Da”, rekla je Bree.

“Ne, nije fer”, složio sam se, “ali mnoge stvari nisu fer.”

Ustao sam da odem. Htjela sam biti sama. Htjela sam masturbirati na najgori način.

Djevojke nisu imale ništa od toga.

– Možemo li otići u tvoju sobu i ušuškati se? molila je Bree.

“Molim te, tata?” Kali se pridružila.

Onda oboje uglas: “Pleeeeeeaaase?”

Uzdahnula sam, a volja mi se rušila svakim trenutkom. “Samo nakratko”, rekao sam.

Ubrzo su se izvalile na gornji dio kreveta i izgledale nevjerojatno zgodne u svojim slatkim malim spavaćicama i dugim nogama. Rubovi su izvrsno uzdizali njihova vitka bedra. Gledala sam dvije prekrasne tinejdžerske kraljice, a moja odluka da ih natjeram da odu srušila se izravno na moju želju da cijenim ove šarmantne mlade dame. Siguran sam da do sada možete pogoditi koja je strana pobijedila.

Ugasio sam svjetlo i upalio neka svjetla svjetlucavih boja. Soba je bila okupana toplim, romantičnim sjajem. Popeo sam se između svojih kćeri, a one su odmah uletjele u moje tijelo s obje strane. Neko smo vrijeme ostali tihi; jedini zvuk bio je onaj našeg teškog daha.

Kali je prekinula tišinu. “Tata”, upitala je, “znam da to što rade nije u redu, ali nećeš reći na Tracy i Jimmyja, zar ne?”

“Ne, naravno ne bundeva. Tvoja tajna… i njihova, sigurna je sa mnom.”

Kali je pogledala svoju sestru: “A ni ti nećeš reći, hoćeš li Bree?”

Odmahnula je glavom: “Nuh uh! Nema šanse!”

Ovo je smirilo Kali.

Onda je Bree bila ta koja je prekinula šutnju. “Tata, sad znam da je to loše i da se to ljudima ne sviđa, ali u srcu mi je drago što nas previše voliš.”

“Dušo… ja…” Zaista sam previše volio svoju kćer.

“Ja isto.” rekla je Kali, “Sviđalo mi se osjećati kako te… osjećam tako teško pod svojom zadnjicom kad sam bila u tvom krilu. To me je uzbuđivalo i veselilo. Svidjelo mi se.”

Bio sam izgubljen. Nisam se više mogao boriti s tim djevojkama. “Volim vas oboje jako… upravo ste učinili da se srce svog starog oca poklopilo.”

Moje kćeri su se zahihotale. Tada je Bree rekla: “Vidi Kali, tata nas još uvijek previše voli!”

Moja erekcija bila je tvrda i neugodno očita.

Kali, izgledala je zabrinuto. “Zar ne boli, tata… u tako tvojim hlačama?”

– Malo, valjda.

“Jadni tata!” rekla je Bree.

“O tata”, zastenjala je Kali u znak suosjećanja.

Pokušala sam posljednji put, “Vi cure trebate ići u…”

“Tata?”

“Da, Kali?”

“Imam… ideju. Obećavaš li da se nećeš naljutiti ili reći mami?”

“Ovaj… da, naravno. Obećavam.”

“Pa”, moja najstarija kći zvučala je vrlo ozbiljno. “Mislim da bi trebao skinuti hlače. Tako će ti biti ugodnije, i…”

“Dušo, ja ne…”

“Molim te, tata?” – molila je Bree. “Znam da nam nije dopušteno, ali što ako je to bila tajna? Onda bi mi mogao pokazati svoju… stvar… kao što je Jimmy pokazao Kali.”

“Bree”, rekla je Kali, “tata i Jimmy to zovu ‘kurac’.”

“Znam”, zahihotala je. “Jednostavno nisam navikao govoriti loše riječi oko tate. Ali ipak bih volio vidjeti njegov kurac. Nije pošteno da si ga ti vidio, a ja nisam.”

Kali se složila: “I ja želim vidjeti tatin kurac.” Podigla je pogled prema meni i rekla: “A ako obećamo da nikome nećemo reći, onda neće biti loše da se svi previše volimo, zar ne?”

Onda opet uglas: “Pleeeeaaaase tata?”

Pa, to je bilo sve što je napisala za mene. Bilo je vrijeme da prijeđem granicu o kojoj sam sanjao cijeli dan. Oboje sam ih poljubio u čelo i rekao: “U redu, mlade dame, samo ovaj put, ako obećate da ćete ovo čuvati kao VELIKU tajnu.”

Moje kćeri su se složile. Uz to sam počeo otkopčavati remen dok su djevojke zadržavale dah.

Kali je šapnula: “Sviđalo mi se gledati kako Tracy skida bratove hlače. Mogu li ti skinuti tvoje, tata?”

Kimnula sam u znak odobravanja, a tinejdžer je krenuo na posao otkopčavajući moju muhu. Djevojke su malo uzdahnule dok mi je Kali polako otkopčavala patentni zatvarač, a moja izbočina odjevena u pamuk gurala se gore i izvan granica ograničavajućeg patentnog zatvarača. Pomaknula sam bokove, a traperice su mi bačene na pod. Kali je pogledala u oči svoje mlađe sestre.

“Želiš li povući tatino donje rublje?”

Bree je kimnula sa širokim osmijehom: “Lijepa si, Kali. Volim te!”

“I ja tebe volim seko!”

Moja najmlađa kći zakačila je prste u pojas mojih bokserica. Polaganim, namjernim pokretom, Bree je spustila pamučne hlačice sve dok se moj natečeni penis nije oslobodio, trzajući se i plešući pred začuđenim plavim očima mojih dviju kćeri.

Sva trojica smo čujno uzdahnuli.

“O tata”, šapnula je Kali, “Prekrasna je. Mnogo je veća od Jimmyjeva, a i ljepša.”

Breeine oči su i dalje bile razrogačene: “Sjajno je!”

– Zar ne, Bree? upita Kali: “Znao sam da će ti se svidjeti.”

Pomilovala sam kćeri po nježnim licima: “Drago mi je da možemo zajedno podijeliti ovo tajno vrijeme.”

Poljubio sam Kali u čelo i rekao: “Pumpkin, zašto ne pokažeš svojoj sestri kako si pogladio Jimmyjev kurac? Tako bi se tata osjećao dobro.”

Široko se nasmiješila. – Da, tata.

Bree je pljesnula rukama. Dok je njezina sestra pažljivo pazila, Kali je omotala ruku oko obujma mog natopljenog štapa. Dlan joj je bio nevjerojatno topao i mekan, dodir koji je mogao posjedovati samo mlada tinejdžerka.

Njezino kratko vrijeme provedeno s incestuoznim Tracy i Jimmyjem isplatilo je čudesne dividende. Moja kći mi je napravila prekrasan ručni rad. S licem zanesenim u koncentraciji, njezina je ruka klizila gore-dolje po mojoj osovini. Kalini su potezi bili nevjerojatni, a dok su njezini prsti prelazili na moj osjetljivi grimizni kurac, počeli su blistati od srebrnaste pre-sperme koja je mjehurila s vrha. Zastenjala sam od ekstaze ugledavši moju slatku kćer koja mi je užurbano milovala kurac, drhteći od divnih uzbuđenja koje je njezina ruka slala kroz moje tijelo.

Bree se zahihotala: “Oh, tati se stvarno sviđa ta Kali!”

„Je li ti, tata? Je li to dobar osjećaj?

“O da”, šapnula sam, “Osjećaj je apsolutno veličanstven, Kali.”

Moja najstarija kći se obratila svojoj mlađoj sestri. “Htjela bi se igrati s tatinim kurac, Bree?”

Njezina se sestra vedro nasmiješila, a oči su joj još uvijek bile prikovane za moju dobro njegovanu muškost. “O, da, molim!”

Kali je vodila ruke svoje sestre do mog okna za čekanje. Bree je pomno pazila na tehniku ​​svoje Kali i, pametna djevojka, uspjela ju je prilično dobro kopirati za svoj prvi ručni rad. Bilo je posebno divno i seksi kada je počela koristiti obje ruke.

“Kao ovaj tata?”

Pogled i osjećaji moje najmlađe kćeri koja mi je milovala kurac zanijemio sam i mogao sam samo stenjati zbog svoje zahvalnosti.

Kali se zahihotala: “Tati se to sviđa, Bree! Mogu reći! Što je s tobom? Voliš li se igrati s tatinim kitom?”

“Mmmm sviđa mi se!”

“To je sjajno. Znao sam da će ti se svidjeti. Ako ga nastaviš masturbirati, uskoro će pucati u svoju spermu.”

Bree je izgledala pomalo uplašeno.

“Oh, ne brini”, rekla je Kali, “lijepo je, sve toplo i gnjecavo. Malo slano.”

Do ovog trenutka sam se samo morala nasmijati seksualnoj sofisticiranosti moje kćeri tinejdžerice.

“A kako znaš kakav je okus sperma, gospođice?”

Kali je malo pocrvenjela, ali je iskreno odgovorila: “Gledala sam Tracy kako siše brata, a on joj je ušao u usta. Tada me Tracy poljubila i osjetio sam Jimmyjevu spermu na njezinom jeziku.”

“Oh, znači i sada se ljubiš s djevojkama?” Odmahnula sam glavom uz cerekanje. “Postoje li još neka priznanja koja bi htjela reći svom tati?”

Dok je još radila moj kurac rukama, Bree mi je ponudila: “Kali mi je pokazala kako se ljubiti, tata, a također i kako se samozadovoljava. Ponekad se volimo ljubiti i igrati se i masturbirati jedno drugo.”

“Shvaćam. Pa, onda imam ideju. Zašto se svi ne skinemo? Seks igra je zabavnija ako si gola, a na taj način mogu gledati kako se ljubite i masturbirate. Možda cure će dopustiti da se i tata igra s tvojim macama?”

Moje mlade kćeri su se u trenu skinule do gola. Umalo sam se onesvijestila od tog prizora. Obje su djevojke bile tako lijepe sa svojim savršenim malim tinejdžerskim tijelima. Obrijani su potpuno čisto. Njihove su sise bile male, ali snažne, bradavice natečene i jako natečene, uspravno su stajale od seksualnog uzbuđenja. Proveo sam cijeli dan želeći vidjeti gola tijela svojih kćeri, a ispunjenje tog sna nije me ni najmanje razočaralo.

Sada sjajno gola, moja najmlađa kći nastavila je s drkanjem. Oči su joj blistale od čuđenja i uzbuđenja na mekom romantičnom svjetlu.

“Glupo je da incest treba biti loš. Ovo je tako divno.”

Kali se pomaknula pokraj svoje male sestre. Stavila je ruke na Breeina ramena, a zatim se nagnula i poljubila sestru. Sa strahopoštovanjem sam gledao kako se tiho crtaju dok mi se kurac trzao u prvom planu. Kali je potom pomaknula desnu ruku između sestrinih bedara. Bree je malo uzdahnula, a zatim raširila noge kako bi Kali omogućila bolji pristup svojoj pički. Njezina starija sestra pritisnula je prst između natečenih nabora, masirajući uredan ružičasti šav. Bree je bila jako mokra, a njezin tinejdžerski seks je blistao dok se širio kako bi pozdravio sestrin dodir.

Ne znam kako sam uspio izdržati ovoliko, ali u trenutku kada sam svjedočio kako se moje dvije djevojke upuštaju u incestuoznu lezbijsku igru, jaja su mi počela bubriti.

“Tata će svršiti! Tata je spreman da…”

Svijet se okrenuo na način na koji nikad nisam osjetio, dok je moj orgazam rastao poput glazbenog krešenda, a zatim se srušio u uzbudljivom, gotovo zanosnom izdanju. Doslovno sam vidio zvijezde dok su mi jaja oslobađala dugačke, kremaste konopce mog sjemena. Iznenadilo je obje moje kćeri jer je prvi zamah uhvatio Bree ravno preko njezina rumenog obraza. Drugi je prasak zavio visoko i smrznuo Kalinu bradu. Moje kćeri su cvilile od oduševljenja dok sam ih glazirao svojom toplom spermom.

Kali se nagnula i nježno polizala moje sjeme s Breeina lica. Zatim je svojoj sestri dala dugi duboki poljubac. Moje kćeri su se ljubile, stenjale i tiho gugutali dok su im se jezici tiho igrali zajedno, a moje se gnjecavo sjeme protezalo u sjajnim nitima između njihovih usana.

Uvukla sam svoje gole kćeri u sebe i naslonila se na jastuke. Sat je bio kasno i nekoliko trenutaka nakon odmora, i Bree i Kali su spavale. Izgledali su poput anđela, iako su im na koži još uvijek bile nestašne mrlje koje su blistale ostatkom sjemena vlastitog oca.

I sama sam utonula u san, zadovoljnija i sretnija nego što sam se mogla sjetiti dugo vremena.

Moji snovi su bili magloviti, ali sretni, ispunjeni mekim golim tijelima lijepih mladih djevojaka.

Probudio sam se od osjećaja meke ruke na svom kurac. Oči su mi se otvorile i usredotočile na jutarnju svjetlost, a pored mene su bile moje dvije kćeri, jednako divno gole kao što sam ih sinoć ostavio. Kali je milovala moj kurac dok je Bree gledala.

“Dobro jutro tata. Tvoj kurac je bio skoro tvrd kad sam se probudio, pa se nisam mogao suzdržati. Je li u redu?”

Zijevnula sam i kimnula u znak odobravanja. Vizija i osjećaj da Kali radi moj penis potpuno su izbrisali sve pojmove “samo ovaj put” koje sam prethodno zabavljao. Ispružio sam ruku i povukao svoju najmlađu kćer prema sebi. Položio sam je pored sebe.

Rekao sam Kali: “Ja ću se igrati s tvojom sestrom dok se ti igraš sa mnom.”

Bree se zahihotala. Duboko sam pogledao u njezine ogromne plave oči, koje su s ljubavlju i željom zurile natrag u moje. Počeo sam ljubiti njeno meko ljupko lice, a kad sam prislonio svoje usne na njezine, moja kći je otvorila usta. Naši su se jezici nježno sreli. Usne su joj bile nježne, s nejasnim okusom vanilije.

Kali nije bila besposlena. Dok sam se družio s njezinom malom sestrom, njezina talentirana ruka u potpunosti je napunila moj kurac. Tada sam mogao osjetiti dah svoje kćeri na svojoj glavi koja je pulsirala. Uzdahnuo sam u Breeina otvorena usta kad sam osjetio kako mi njezina starija sestra ljubi u glavu kurac. Okrenuo sam se kako bih gledao kako Kali izvlači jezik i čvrsto ga pritiska na moje vratilo. Tada je tinejdžerica širom otvorila svoje ružičaste usne i polako, namjerno, uzela moj kurac u svoja topla vlažna usta.

Bree je dahnula ugledavši svoju stariju sestru kako siše oca. Nasmiješila mi se, “Kali je htjela sisati tvoj kurac otkad je vidjela Tracy kako siše svog brata.”

“Mmmm, očito sam vrlo sretan tata. To je nevjerojatan osjećaj, bundevo.”

“Kako ti se sviđa Kali?” Bree je upitala: “Voliš li sisati tatin kurac?”

Kali je samo stenjala, jer su joj usta bila jako puna, ali očito je voljela moje meso u ustima.

“Dopustit ćeš mi da pokušam, zar ne tata?” upitala je Bree.

“Prvo prvo”, rekao sam.

Spustio sam svoju najmlađu kćer natrag na madrac. Dok je moja najstarija bučno slinjala po mom sretnom, mokrom kuracu, ja sam raširio bedra njezine mlađe sestre. Breein slatki ružičasti cvijet otvorio se njezinom ocu, a ona je zacvilila od oduševljenja dok sam prstom počeo bubnjati i maziti njezin već mokri prorez.

Breein sićušni klitoris pulsirao je poput ružičastog svjetionika, pozivajući me unutra. Nisam se više mogao suzdržavati i pritisnuo sam usta u pičku svoje slatke djevojke. Zabio sam jezik u njezinu malu rupu, kušajući njezin svježi, ljepljivi quim. Bilo je divno, s ugodnim ženstvenim okusom. Počeo sam ravnomjerno pljeskati po sićušnoj kvržici njezina klitorisa, zbog čega je moja kćer stenjala i mlatarala.

“Oh tata! Oh Ooooh!!

Gurnuo sam Breeine noge unatrag, što ju je otvorilo šire i otkrilo njezin mali naborani anus. Obuhvatio sam njezinu malu, zategnutu zadnjicu rukama i otvorio je poput kamenice. Čvrsto sam pritisnuo jezik u njezinu slatku zadnjicu, zbog čega je djevojka ostala bez iznenađenja. Činilo se da će se buniti, ali tada je počela jače stenjati. Maloj se lisici očito svidjelo tatin jezik u guzici.

Nastavio sam jesti Breeinu malu macu i šupak dok mi je Kali sisao kurac. Odjednom je moj najmlađi počeo drhtati i glasno disati, a ja sam se s ponosom nasmiješila jer sam, prvi put u životu, jednom od svojih anđela doživjela orgazam.

Nakon što je došla do daha, moja najmlađa kći pridružila se svojoj sestri između mojih nogu. Kali je nestrpljivo pokazala Bree jednostavne osnove sisanja kurac, a ubrzo je njezina sestra otvorila svoja lijepa usta kako bi srknula tatin kurac.

Preda mnom je bio prizor koji nikada, nikad, neću zaboraviti. Moje dvije prekrasne kćeri, vitke i gole, kleknule su pored mene dok se moj tvrdi pulsirajući penis trzao između njihovih dragocjenih lica. Gledao sam u čudu dok su djevojke gugutale i hihotale se, uživajući u njihovoj incestuoznoj seks-igri dok su dijelile moj kurac, dodajući ga od

jedna pohlepna ružičasta usta na druga. Djevojke su lizale grimiznu glavu, a pramenovi sline visili su im s brade, razvlačeći svjetlucave nizove pre-cum i pljuvačke s krajeva jezika. Zatim su gurnuli svoje jezike jedno drugome u usta uz nježne duboke poljupce, ponekad s mojom kitoglavom točno u sredini. Čudio sam se dok je Bree počela sisati moja jaja. Kad bi njezina starija sestra gurala moj štap niz grlo, gurnula bi se licem u moj skrotum i nježno prelazila jezikom preko mojih osjetljivih testisa. I uvijek, dok su moje dvije djevojčice vježbale svoje oralne vještine, njihove su me velike plave oči promatrale, trepajući trepavicama, procjenjujući što radi, a što ne, nestrpljivo pokušavajući seksualno ugoditi svom dragom starom tati.

Osjetila sam da se orgazam još više razvija, i upozorila svoje kćeri. Djevojke su okusile moju spermu i željele su još. Izvukao sam svoj kurac iz Breeinih usta i počeo snažno maziti svoju osovinu.

“Tata ti želi svršiti u usta!”

Uputila sam svoje kćeri da širom otvore i kažu “ahhhh!” Cihtali su i jurili za položaj, svaki s ispruženim jezicima da primi moj kremasti teret. Uz kontrakciju svih mojih mišića, trgnula sam se u ekstazi i počela ejakulirati. Svojom toplom gnjecavom spermom ispucala sam svaki od njihovih ponuđenih jezika, s povremenom pogrešnom crtom šmrkanja koja je prskala po obrazu ili prskala po slatkom nosu s gumbom.

Sam čin gledanja kako moje dvije kćeri ližu jedna drugu od incestuoznog lica bio je dovoljan da me drži tvrdom i uzbuđenom dugo nakon mog vrhunca.

Opustili smo se neko vrijeme u krevetu, mazili se, tiho razgovarali o seksualnoj igri koju smo dosad imali. Svi smo se složili da je ono što smo do sada dijelili kao obitelj bilo nevjerojatno. Moje su kćeri nagovarale da nastavimo s incestom; sada kada je granica prijeđena, nije bilo razloga da ne uživamo u našoj posebnoj ljubavi jedno prema drugome. Kali je tvrdila da bi naši mjesečni posjeti mogli biti ispunjeni satima ljubavi tate i kćeri, dok se Bree pitala zašto se dvije djevojčice ne mogu useliti i živjeti sa mnom kako bi se naše incestuozne avanture mogle odigravati svakodnevno.

Ja sam se odavno izgubio. Sve dok su moje djevojke željele incest, bio bih voljan. Naravno, shvatio sam da bi mi se sve ovo moglo raznijeti na najgori mogući način, ali do tog trenutka, doduše, jednostavno me nije bilo briga. Seks koji sam upravo podijelila sa svojim kćerima bio je nevjerojatno najintenzivniji i najispunjeniji koji sam ikada doživio u životu. Sve što sam ikad potajno sanjao zatvorenih očiju i ruke koja mi se trza na kurac upravo se ostvarilo na najživopisniji i najsjajniji način, i nije bilo šanse, dovraga, da to sada jednostavno pustim.

Igrali smo još neko vrijeme. Jeo sam Kalinu slatku pičku dok me njezina sestra isisavala. Sat vremena kasnije konačno smo se izvukli iz kreveta. Odveo sam cure na doručak, što mi je bilo pomalo neugodno jer su inzistirali da se cijeli obrok igraju s mojim kurom ispod stola. To bi, shvatio sam, bila među prilagodbama koje bih morao napraviti ako ću imati seks sa svoje dvije kćeri.

U svakom slučaju, uz palačinke i jaja razgovarali smo o tome što Kali želi sljedeće probati. Čak ni Tracy i Jimmy nisu otišli toliko daleko da bi imali snošaj. Usprkos svom seksu između brata/sestre, Jimmy i Tracy nisu imali hrabrosti prijeći tu granicu. Moja najstarija kći nije imala takav strah i imala je trešnju koju je željela nestati. Shvatila je da je naša nova incestuozna ljubav njezina zlatna karta za izlazak iz njezine djevičanske nevolje.

Bree je djelovala pomalo nesigurno u vezi cijele teme. Svojoj je nevinosti pristupila čekajući i vidjeti i bila je savršeno voljna dopustiti svojoj starijoj sestri da prva krene.

Kali je priznala da je bila nervozna. Znala je da će biti uključena neka početna bol, možda čak i malo krvi, ali se smirila činjenicom da nije imala spolni odnos s nekim tinejdžerom njezinih godina. Smatrala je da ako postoji itko kvalificiran da uzme njezinu trešnju, to je muškarac čiji je kurac posisala tog jutra. Kali je u konačnici bila čvrsta u svojoj odluci: htjela je da je poševim.

Što se mene tiče, do sada nisam morao ni dvaput razmišljati o svom odgovoru. Rekao sam svojoj kćeri istinu – da ništa više neću voljeti.

Vrativši se u kuću, moje kćeri su gubile malo vremena. Čim sam zatvorila ulazna vrata, kćeri su me uhvatile za ruku i odvele do našeg incestuoznog kreveta. Ubrzo sam se izvalila na madrac s dvije gole tinejdžerice koje su gule moj štap niz grlo. Kurac mi je bio tvrd kao kamen i sklizak s pljuvačkom moje kćeri. Kali je znala da je vrijeme za kotrljanje.

“Jebi me, tata.”

Izložio sam svoju golu kćer na plahte. Njezina sestra Bree nervozno je promatrala, žvačući donju usnicu. Pozvao sam je da priđe.

“Prva stvar koju moramo učiniti je jako smočiti Kali. Želiš li mi pomoći?”

“Da, tata”, rekla je Bree.

Razmaknuo sam Kalina bedra i pritisnuo usta na njezine obrijane moške. Jezik mi je skliznuo između natečenih nabora mesa kako bih duboko ušao u slatki nektar njezine mace. Liznuo sam njezin ugrabi neuredno, a vrlo brzo i Kali

stenjao od zadovoljstva.

“Princezo”, rekao sam Bree, “dođi ovamo i poliži macu svoje sestre.”

Moja kći je kliznula između bedara svoje sestre. Djevojka je utisnula jezik ravno u seks koji je čekao starije sestre. Kali je dahnula i zgrabila Breeine prase. Kali je nogom udarila bose noge u zrak dok je mlađa djevojka jezikom izvlačila svoju sklisku rupu.

Moja najstarija kći bila je mokra koliko će biti. Duboko sam je poljubio, pitajući je li spremna.

Ugrizla se za usnu i kimnula da. “Jebi me, tata.”

Podupirala sam svoju težinu na jednoj ruci i vodila svoj penis do Kalinog proreza. Protrljao sam glavu svog mesa preko njezine rascvjetale šavove, osjećajući se ohrabreno količinom soka koji je tekao iz njegove srži. Moja kći je tiho stenjala dok sam pritiskao glavu svog penis između natečenih nabora njezine pičke. Moj kurac je otvorio ružičasti prorez, a ja sam protrljala vrhom Kalinog sada natečenog klitorisa. Zatim sam polako, namjerno, počeo gurati svoj kurac u njezinu macu koja je čekala.

Kali je stisnula zube. Bree je izgledala pomalo zabrinuto i upitala: “Boli li to?”

“Malo”, rekla je sestra.

Bree je poljubila sestrine usne i šaptala umirujuće ohrabrenje dok sam polako i strpljivo klizila kući. Moja kći i ja odahnule smo s olakšanjem kad sam bio skroz unutra. Nakon trenutka, počeo sam polako ljuljati kukove. Nasmiješila sam se gledajući duboko u Kaline plave oči.

Njezino lice bilo je slika radosti. “Ti me jebeš, tata. Stvarno me jebeš.”

Podnio sam to lijepo i polako. Mačka moje kćeri bila je nevjerojatno čvrsta i osjećala se izvanredno. Bilo je jako mokro i svilenkasto, ali sam mogao osjetiti svaku malu kontrakciju njezinih mišića dok se moj kurac kretao duboko u njoj. Trebalo je neko vrijeme, ali konačno se moja mala bundeva počela prilagođavati, i ubrzo su se trzaji boli pretvorili u uzdahe zadovoljstva. I dalje sam išla lagano, ali kako se Kali navikla na moj obim u sebi, moja mlada kći je odlučila da želi više.

“Ooooooh da! Malo tvrđi tata! To je dobar osjećaj!”

Prevrnula sam se na leđa i podigla Kali na sebe. Usmjerio sam kurac prema njezinoj mokroj rupi koja je curila, a moja se kći gurnula prema dolje i probila se kopljem.

“Oooh!”

“Sada si ti glavni bundevo”, uputio sam, “jebi me koliko hoćeš.”

Goli tinejdžer primio je moje riječi k srcu i počeo poskakivati ​​i skakati po mom kuru s incestuoznim odustajanjem. Njezina uska maca stisnula me na način koji nikad prije nisam osjetio. Kali mi je bez zadrške ljuljala kurac. Opruge kreveta škripale su i žalile, a uzglavlje je udaralo o zid u ritmu našeg incesta. Dok nas je njezina sestra bodrila, Kali i ja smo počeli dahtati i stenjati dok smo se jebali na putu do ludog, čudesnog vrhunca.

Nisam više mogao podnijeti i osjetio sam kako mi se jaja pokreću dok je moje sperma počelo grgljati za oslobađanje. Ispustila sam dugi plač dok mi se cijelo tijelo treslo. Na vrhuncu svog orgazmičkog napadaja, počela sam iskrcavati svoju vruću spermu koja je žuborila duboko u jebenu rupu moje kćeri. Kali me nastavila jahati dok je moja kremasta sperma curila iz njezine dobro izjebane pičke.

Konačno je ispustila niz udisaja bez daha dok joj je tijelo drhtalo od vlastitog orgazma. Potrošena i teško dišući, njezine kože blistave od znoja, djevojka se srušila na moja prsa s velikim, seksi osmijehom.

Kali i ja smo se nasmijale kad je moja najmlađa kćer, koja je iznenada nestala, pogledala u mene svojim divovskim plavim očima i upitala: “Hoćeš li me sljedeće poševiti, tata?”

Ovdje ću završiti svoju priču. Doista sam poševio svoju drugu kćer kasnije tog poslijepodneva. Nas troje smo ostali prilično goli ostatak posjeta. Proveli smo mnogo sati zajedno uživajući u dugom, luksuznom incestu. Sljedeće mjesečne posjete nastavljene su na isti način. Kasnije smo čak zaveli Kalinu prijateljicu Tracy da se pridruži našoj obiteljskoj zabavi, a sada se konačno zajebava s bratom i radi na zavođenju oca. Kali i Bree razgovaraju o zavođenju mog brata i nećakinje. Ako djevojke uspiju ostvariti incest sa svojim stricem i sestričnom, možda će o našoj priči ostati više za ispričati. Do tada, priznajem da sam ovih dana vrlo sretan muškarac, a sa svoje dvije ljupke kćeri moj seksualni život nikad nije bio bolji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top