Tata je prvo izjebao moju mamu, onda mene

Lacy je upravo navršila 18 godina. Bila je nevina djevojka koja je voljela svoje prijatelje i obitelj, dobro je išla u školi i bila je prilično normalna tinejdžerica. S majkom je imala vrlo blizak odnos, ali se nikad nije povezala s ocem, unatoč tome što je živjela kod kuće s oba roditelja. Uvijek je bio agresivan i iznimno strog. Činilo se da su jedino razgovarali kad je vikao na nju.

Lacy je primijetila da joj se roditelji u posljednje vrijeme često svađaju. Često bi kad bi išla u krevet čula oca kako viče na majku u susjednoj sobi, ali pokušavala je to blokirati i nikad nije slušala što se govori.

Jedne je noći ustala iz kreveta i stala kraj vrata da čuje što se događa.

“Gary, molim te… Ne večeras.” rekla je njezina majka molećivo. “Muka mi je od ove Tanje! Ti si moja žena za jebote! Nikad nisi raspoložena za seks – imam potrebe! Sad otvori svoje jebene noge ili ću ih natjerati da se otvore!”

Lacy je bila šokirana. Njezin je otac tjerao njezinu majku na seks s njim. Mogla je čuti kako ju je udarao dok je krevet udarao o zid. Tada je shvatila da njezina majka plače. Lacy je bila bijesna. Htjela je upasti tamo i jednom u životu reći ocu što točno misli o njemu. Otvorila je vrata i stala ispred sobe svojih roditelja. Upravo je htjela ući kad je začula “Uzmi kučko! Mmmm.” Lacy je promrmljala ispod glasa “kopile”.

Odjednom je buka prestala i Lacy se ukočila. Sigurno me nije mogao čuti, pomislila je.

“Lacy, jesi li to ti?” rekla je njezina majka. Ostala je mirna i tiha. Odjednom je začula korake koji su dolazili prema vratima. Teški koraci. Bio je to njezin otac. Otvorio je vrata, gol, i vidio svoju kćer kako stoji tamo u spavaćici.

“Lacy, ja i tvoja majka bili smo usred velike zabave.” Provirila je kroz vrata i vidjela svoju majku golu na krevetu. Lacy je podigla ruku da udari oca, ali on ju je zgrabio za ruku i povukao u sobu. Zaključao je vrata.

“Gary, ne, pusti je… molim te”, cvilila je njezina majka. Gurnuo je svoju kćer na krevet pored njezine majke. Sada je njezina hrabrost nestala i ispunio ju je strah.

Lacyin otac zurio je u nju sa smiješkom na licu. “Dušo, ti i ja se nikada nismo stvarno povezali, zar ne? Mislim da je vrijeme da to učinimo.” Popeo se na krevet i počeo trljati kćerine grudi preko spavaćice. Njezina majka bila je previše uplašena da bi izgovorila riječ, a Gary joj je naredio da gleda. Gary je spustio ruke do Lacynih bokova, prije nego što je podigao spavaćicu kako bi mogao vidjeti macu svoje kćeri. Uhvatio ju je za noge i širom ih otvorio. “Tata, ne… molim te”, preklinjala je. “Ne brini dušo, neću te još poševiti. Sačuvat ću to za kasnije. Tata će te samo dobro raspoloženi.”

Suze su tekle niz Lacyno lice dok joj je otac počeo trljati klitoris. Zatim je zabio prst u nju. “Nisi baš mokra Lacy. Da vidimo što možemo učiniti u vezi s tim.” Polako ju je dodirnuo prstima, i dalje se smiješeći. Lacy je pogledala svoju majku, i na njezino iznenađenje, stajala je kraj kreveta i trljala svoju macu. Usprkos njezinoj ljutnji, Lacy nije mogla pomoći, a da je ne napali očev prst koji je prodro u nju. Počela je razmišljati da bi možda mogla uživati ​​u iskustvu. Osim toga, njezina je majka sada očito uživala.

“Eto, dušo, sad se smočiš.” Povukao je prst i stavio glavu uz njezinu macu. Lacy nije znala što namjerava učiniti. Nikada prije nije imala nikakvo seksualno iskustvo. Počeo ju je lizati i nježno sisati njen klitoris. Njezina majka je zastenjala.

“Gary, ovo se ne bi trebalo dogoditi… Ali, Lacy se sviđa. Sviđa mi se.”

Gary je tada podigao glavu i naredio Tanji da uđe u krevet i poliže njihovu kćer.

“Jesi li sigurna da je ovo u redu, Lacy?” upitala je Tanya. “Da, dobro je mama. U početku sam se bojala, ali ovo je ispalo prilično zabavno.”

Tanya je otvorila noge svoje kćeri i počela vrtjeti jezikom oko Lacynog klitorisa. Zatim je polizala sve svoje sokove i shvatila da Lacy stvarno uživa.

Gary je stajao pokraj kreveta trljajući kurac dok je intenzivno zurio u svoju ženu i kćer. Nastavio je gledati dok nije bio blizu, a zatim je naredio Tanji da siđe s njihove kćeri kako bi se on mogao zabaviti s njom.

“Tata, može li mama gledati”, upitala je Lacy. “Naravno dušo.” Rekao je nježnim tonom. “Sada raširi te noge i dopusti da te pojebem moja mala kurvo!”

Njezin je otac zabio kurac u njezinu djevičansku rupu, zadirkujući je. Onda je iznenada, jednim velikim udarom, ušao u nju. Glasno je zastenjao što je njegovu kćer još više uzbudilo. Gary se počeo zabijati u Lacy, hvatajući je za grudi i ispuštajući stenjanje. U međuvremenu, Tanya se prstima pipala ugledavši kako njezin muž jebe njihovu kćer. Gary je prevrnuo Lacy i zgrabio malo lubrikanta. Polako ga je trljao preko kćerinog šupka. Znala je što dolazi. Malo se nasmijao. “Jao!” Lacy je osjetila kako je zabio u nju. Bol je isprva bila nesnosna, ali je ubrzo počela uživati ​​u h

samoga sebe. Tanya se pomaknula na stranu kreveta i vidjela kako se grudi svoje kćeri ljuljaju naprijed-natrag dok je Gary jebao Lacyno dupe.

Garyjev se ritam ubrzao, a on je upozorio Lacy da je blizu oslobađanja svoje drskosti. Uz jedan glasan jauk i Lacy i njezinog oca, došao je i upucao spermu u njezinu guzicu. Povukao se, i počelo je driblati niz Lacyno dupe i noge.

– Tanja, daj da gledam kako sve ližeš. Bila je više nego sretna udovoljiti, te je lizala dupe njihove kćeri od Garyjevih sokova.

Gary je povukao svoju kćer s kreveta i zaokružio prstom oko njezine bradavice. “Mislim da ćeš od sada spavati u našoj sobi, Lacy.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top