Kako je to kad izgubiš nevinost

Pozdrav,

zovem se Marta i upravo sam završila srednju trgovačku u Zagrebu. Odlučila sam ovdje napisati svoju istinitu priču kako sam izgubila nevinost što kopka gotovo svaku tinjeđericu prije upuštanja u spolni odnos.

U razredu je bilo 27 cura i 3 dečka. Od 27 cura samo nas dvije nije spavalo sa dečkom. Većina ih je izgubila nevinost u drugom razredu dok se ja tada i nisam baš osječala zrelo.

Obožavam mastrubirati i po nekoliko puta dnevno i jednostavno sam se na takav način zadovoljila i nisam imala potrebu za seksom.

U četvrtom razredu počela sam se lagano pripremati na spolni odnos jer nisam htjela biti jedina junferica 🙂 Kod mastrubiranja osim trljanja klitorisa, lagano sam i gurala srednji prstić u vaginu, pritom pazeći da mi bude ugudno. S vremenom primala sam i po dva prsta najviše u trenutku prije svršavanja jer sam tada bila najvlažnija. Kako je vrijeme odmicalo, znao mi je prsitć završiti u guzu, prije toga namazala bi anus svojim sokićem od pice.

Preko društvenih mreža upoznala sam oženjenog lika, tada je imao 27 godina. Takvi su me najviše palili jer maštam kako netko jebe drugu, a sada ga ja imam 🙂 Znam nisam normalna.

Odpeljao je ženu i klince na more, a on je ostao u Zagrebu radi posla. Došla sam kod njega i rekla mu da sam nevina, ali ne ona zadrta jer sam već puno toga prošla kod mastrubiranja. Zamolio me je ako se želim skinuti i leći na krevet i pokazati mu kako mastrubiram. Krenula sam i lik se počeo skidati, kurac mu je iz gaća samo izletio i toliko je bio velik i čvrt da je mogao snjim štemati beton. Zamolila sam ga samo da lakše snjime barata kako me nebi ozljedio. Legao je lagano na mene i sa glavičkom je počeo ulaziti u moju macu. Zamolila sam ga ako bi mogao lagano gurnuti i prstić u moju guzu……NASTAVIT ĆE SE. piše https://seksiprica.com/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top