Jebao sam sestričnu

Dvadeset i devet godina nisam vidio svoju obitelj iz Australije, ali u jednom sudbonosnom danu, upoznao sam ih sve, jednog posebno, na više načina od jednog. Zvala se Jessica, od trenutka kada jezakoračila na to australsko tlo i prvi put mi je pogled pao na nju, bio sam hipnotiziran, bože moj, bila je zapanjujuća. Nisam mogao vjerovati kako je nevjerojatno izgledala, njezine slike nisu odgovarale, morao sam se suzdržati od trenutka kad sam je vidio; iako smo razgovarali na internetu i telefonom skoro dvije godine, čak i razmjenjivali fotografije obitelji i prijatelja, postali smo jako bliski, barem što je više moguće preko interneta i telefona. Sve što sam mogao učiniti bilo je zagrliti je, čvrsto odbijajući da se moje ruke pomaknu niz njezino tijelo, dok smo se držali blizu. Sve što sam mogao učiniti bilo je pogledati je i nasmijati se smijehom koji je bio obostran.

Nježno sam je poljubio u lijevi obraz i nasmiješio joj se dok su me pozdravljali njezini prijatelji i obitelj… i njezin dečko. Ne znam zašto, ali srce mi se stisnulo. Ona je bila moja sestrična, o čemu sam razmišljao? Ne, znao sam što mislim… kako će dobro izgledati gola. Progutao sam svoj ponos dok sam pozdravljao njezinu obitelj.

Dva tjedna sam provodio vrijeme s njom, a svaku sekundu sam zamišljao kako će izgledati gola, sve do jedne noći. Napili smo se u baru u hotelu. Razmjenjivali smo priče i pričali viceve kao što to rade prijatelji, ali oboje smo bili previše pijani da bismo jedva stigli do moje hotelske sobe. Pali smo na vrata smijući se nekom tipu koji je izgledao kao žaba Kermit, polako i smijući se, pokupili smo se dok smo hodali, lagano se njišući, oboje smo pali na krevet smijući se, iz pogleda u njenim očima, ili ako je bilo samo da smo oboje bili pijani, nagnuo sam se i poljubio je, puna usta. Bio sam iznenađen kada mi je uzvratila poljubac, osjetio sam kako mi srce lupa u grudima dok smo dijelili najintimniji trenutak barem dok nas oboje nije pogodila jasnoća. Što se događalo? Brzo se povukla, povukla s kreveta i krenula teturajući prema vratima.

“Čekaj… što se upravo dogodilo?”

“Ništa!” brzo je odgovorila.. — Samo… ništa.

Podigao sam se i pogledao je, bože moj, bila je prekrasna, savršeno zakrivljena, u svakom pogledu, kako joj se grudi krive, njen savršeno utegnut dečko, njezine duge noge… Osjećao sam kako sam sebe uzbudio od nje, ali morao sam to pokušati zadržati, nisam je mogao uplašiti, na kraju krajeva, ona je bila obitelj.

Brzo sam odgovorio.

“Žao mi je, nisam htio učiniti…”

“Ne! Ja sam kriva… dovraga, što nije u redu sa mnom?”

Ustao sam s kreveta koliko sam mogao i otišao do nje, brzo sam obavio ruke i pokušao se ispričati za ono što se dogodilo, možete zamisliti moje iznenađenje kada sam osjetio da me ljubi u vrat. Čuo sam kako mi nešto šapće na uho, nešto što me još više uzbudilo.

“Ne mogu se suzdržati, nemojmo nikome reći o ovome, nikad.”

“Dogovoren!”

Brzo je skinula haljinu i otkrila svoje savršeno preplanulo tijelo u briljantnom bijelom donjem rublju; Osjetio sam kako njezine ruke prolaze uz moje tijelo povlačeći moju tanku haljinu. Najviše je znala po vrelom suncu da ne nosim donje rublje, čak ni gaćice. Brzo je bacila moju haljinu na pod i počela me ljubiti po vratu dok sam joj obrađivao grudnjak, trebalo je samo nekoliko sekundi prije nego što sam pustio njezine nevjerojatne grudi, na trenutak sam se začudio kako nije imala crne boje, čak i kad povukla je gaćice, bez ijednog znaka preplanule boje. Bože moj, bila je savršena, njezina tamnocrvena kosa savršeno je istaknula njezinu nevjerojatnu preplanulost; Povukao sam je na krevet na sebe dok smo se strastveno ljubili dok su mi ruke prolazile niz njezino nevjerojatno tijelo kako bih je zgrabio za dupe. Osjećala se čvrsto i čvrsto kao što je izgledala, osjetio sam kako se njezine ruke pomiču uz moje unutarnje bedro i otvaraju moje noge dok je njezina ruka polako prelazila preko moje natopljene mace, njezini dugi prsti gurali su se duboko u mene, dok je gledala duboko u moje oči s vrlo senzualan osmijeh. Polako je gurala prste unutra i iz mene dok su joj se usne kretale niz moje tijelo do mojih sisa, jezikom se prevrnula preko mojih bolno uspravljenih bradavica dok je gurala ruku unutra i iz mene dovodeći me brzo do orgazma. Gotovo odmah, spustila se do moje mace i počela lizati moje sokove čisteći me iznutra i izvana, poskočio sam na trenutak kad sam prvi osjetio njezin mokri jezik u sebi.

Brzo se pomaknula i pritisnula svoju obrijanu macu u moje usne dok je počela raditi na mojoj mački, osjetio sam njezinu vlažnost dok sam gurnuo jezik duboko u nju.

Proveli smo noć zajedno, i uspjeli smo provesti sve vrijeme zajedno dok nisam otišao kući. No, nije to bilo zadnje što smo se vidjeli,… igrali smo se na web kamerama, slali si fotografije s vremena na vrijeme. Osim toga, planira otići u Englesku za nekoliko mjeseci, ali u međuvremenu mi je poslala neke vrlo… osobne slike…

Želiš vidjeti?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top