Pojebao sam dvije svoje sestre

Moja sestra, Stacy, koja sada ima 20 godina, jedna je vrlo visoka djevojka. Sa 5’11”, nadmašuje većinu djevojaka svojih godina, pa čak i nekoliko momaka. Sva njena visina je u njenim seksi nogama. Ima najduže i najseksi noge koje sam ikada vidio. Kao njezin stariji brat, nikad nisam koristio razmišljati o Stacie na seksualan način. Ali prije nekoliko godina, samo ju je trebalo pogledati da bi se moglo reći da će postati model. Imala je dugu plavu kosu, plave oči i tijelo za koje većina mladih djevojaka umire Imala je čvrste grudi, prelijepo lice, usko malo dupe i te noge. Kad god bi u školu nosila neku od svojih kratkih suknji, svi su se tome radovali. Učitelji, suučenici, pa čak i mama i tata počeli su komentirati otkrivajući svoje duge noge dok je pohađala školu.

Stacy se samo nasmijala kao i obično i nije joj pridavala puno pažnje. Navečer tijekom najhladnijih zimskih mjeseci ovdje u državi NY, hrabro bi se borila s elementima i pokazivala te noge, dok bi drugi bili skupljeni od vrha glave do prstiju.

Bilo je to tijekom jednog od onih zimskih dana prošle godine, kada se borila s elementima koje se najbolje sjećam. Rano sam došao kući iz škole i otišao ravno u krevet, jer sam bio bolestan od gripe. Dok sam bila u krevetu, na pamet su mi došle misli o seksinim nogama moje sestre. Kao što drugi mladići moje dobi često rade, okreću se ponošenim gaćicama svojih užih ženskih članova obitelji kako bi potražili olakšanje od masturbacije.

U mom slučaju, to su bile prethodno nošene gaćice moje seksi sestre Stacy. Nastavio sam do njezine sobe, prekapao po njezinu korpe, i pronašao nekoliko pari među njezinom prljavom odjećom. Najprije je pronađena žuta pamučna gaćica, jednostavna s gumicom oko otvora za noge. Pronađen je i drugi par, g-žice, opet žute boje. Oboje ima vlažne mrlje i vidljive ostatke od njezinih samozadovoljstava, a bilo je indikacija da je kapnula malo mokraće na prepone svojih gaćica.

Prije nego što sam se vratio u svoju sobu, odlučio sam leći na Stacyin pospremljeni krevet i igrati se s njezinim gaćicama. Kao što je bila moja uobičajena metoda, počela sam udisati ženski miris iz područja međunožja. Prisutni su obično bili osušeni ili vlažni ženski sokovi zajedno s nekoliko kapi njezina urina. Tada bih obično lizao vlažna područja, kušajući njezine kombinirane tekućine, cijelo vrijeme trzajući svoj obično tvrdi penis do eventualne erupcije po cijelom ravnom trbuhu.

Ovo je obično zadovoljilo moju vrhunsku fascinaciju sestrinim (ili u nekoliko navrata… maminim) gaćicama. Ovom jednom prilikom, bila sam toliko zaokupljena svojim samozadovoljstvom da nisam čula kako se ulazna vrata otvaraju. Za mene nepoznate, moja sestra i njezina prijateljica, Amy, još jedna seksi lisica plave kose, također su došle rano kući da bi učili i nastavile do svoje sobe. Ne očekujući nikoga u svojoj sobi, pomalo se zaprepastila začuvši jauke koje su dopirale iz njezine sobe. Pažljivo je provirila oko vrata, samo da bi me zatekla kako ležim na njezinu krevetu i milujem svoj tvrdi kurac, a dva para njezinih gaćica omotana su mi oko nosa i usta. Gledala je, isprva uznemireno, ali sa sve većim zanimanjem dok sam polako milovao svoj penis, povećavajući brzinu dok sam udisao i lizao njezine sada ponovno vlažne gaćice.

Mahnula je Amy da vidi što njezin napaljeni brat smjera. Obje djevojke ostale su djelomično skrivene iza vrata tako da se nisu mogle promatrati, ali su se jasno mogle vidjeti moje postupke. Stacy je pogledala Amy, koja je uzvratila iznenađenjem, a zatim zaprepaštenjem. Obje su djevojke, kao na znak, spustile jednu ruku dolje, a zatim podigle svoje kratke suknje, slobodno i nesputano milujući svoje pičke kroz sada vlažne gaćice. Stacy, zatim Amy kao da su blizanke, obje su posegnule ispod bluza i počele se igrati svojim bradavicama, dodatno ih uzbuđujući dok su nastavili gledati kako masturbiram.

Dok sam se bližila svom orgazmu, čujem dva prigušena stenjanja koja dopiru s vrata. Pogledala sam i vidjela kako moja sestra i njezina prijateljica masturbiraju stojeći i gledajući u mene. Nisam siguran što dalje, učinio sam ono što sam mislio, a to je bilo da završim premlaćivanje svog tvrdog kurac. Nastavio sam milovati ispred dviju djevojaka, koje su se sada preselile u Stacyinu sobu, i prišle krevetu. Obje djevojke su sjeli na rub kreveta i bez riječi, nastavile me promatrati dok sam se približavao ejakulaciji. Nastavili su međusobnu masturbaciju, pa su se čak počeli i osjećati ispred mene.

Pribravši se, sada sam se ozbiljno premlaćivao, ispuštajući pre-spermu dok sam gledao kako djevojke međusobno masturbiraju mekim macama. Moja sestra je prekinula tišinu rekavši da joj svršim na gaćice dok je prstima pipala Anne. Ubrzala je prstima po maci svoje prijateljice dok sam joj u gaćice upucao svoj prvi niz tople sperme. Čuo sam kako obje djevojke sada glasnije stenju, dok su jedna drugu dovele do velikog drhtavog vrhunca.

Anne mi se približila i dok sam još švrljala spermu, uzela je jedan par gaćica, prinijela ih ustima i polizala mi spermu sa zasićenog međunožja. Stacy je rekla da je tako vruće i uzela je svoj drugi par od mene i također lizala moju spermu, također kušajući njezine sušene sokove.

Ležao sam iscrpljen dok su dvije djevojke nastavile lizati moju spermu sa Stacyinih gaćica.

Djevojke su se vratile međusobnom samozadovoljstvu i vratile prste u svoje sada mokre pičke. Kao na znak, obje su djevojke maknule svoje zalizane prste i stavile ih u moja usta, rekavši da su okusile moju spermu i da je pošteno da ja okusim njihovu. Nestrpljivo sam polizala njihovu kremastu spermu sa svakog od njihovih prstiju, što se činilo da se svidjelo objema djevojkama. Moja seksi sestra je tada rekla Anne da stavi svoju mokru macu na moje lice i spermu na moje lice. Zavalio sam se i vidio Anne kako mi stavlja svoje seksi tijelo preko lica.

Stacy se igrala s Anneinim raskošnim sisama, a Annie se sada ponovno ljuljala prstima, samo ovaj put izravno preko mog nosa i usta. Doslovno sam mogao vidjeti kako joj sokovi kapaju iz mace. Polizao sam svaku slatku kapljicu između njezinih nogu, jezikom sam se vrtio okolo, u, a zatim oko njezinih natečenih usana. Moja sestra Stacy, dok mi je Anne svršavala na licu, stala je preko mog kura, sa svojim seksi nogama sa svake strane od mene. Spustila je svoju mokru macu na moj kurac, zgrabivši je i nježno ubacivši vrh u njezinu macu. Moja vlastita seksi sestra me jebala-kako nevjerojatno!!!

Kad sam počeo pomicati kukove prema gore kako bih susreo njezine pokrete, vidio sam kako Stacy poseže i liže i ljubi Anniene sada tvrde bradavice. Poput profesionalca, Stacy je dovela Anne do gromoglasnog orgazma, koji mi je ispunio usta s više njezine tople vaginalne tekućine.

Vidjevši kako ove dvije seksi cure kako mene i jednu drugu skidaju, bilo je sve što mi je trebalo da ne samo da ponovno postanem tvrd, već i da budem spreman napuniti slatku macu svoje sestre gomilom debele bratove sperme. Zgrabio sam njezinu čvrstu guzicu i napumpao je za sve što sam vrijedio, uživajući u svakom pokretu u njoj i iz nje kao da je to posljednja maca koju bih ikad pojebao.

Kao na znak, Stacy je vrisnula da joj sperem u macu i dobro je poševim. Bez potrebe za dodatnim poticajem, ubacio sam svoju prvu količinu sperme u njezinu utrobu koja je čekala, dajući joj injekciju za snimkom svoje kremaste tople sperme. Rekla je da želi sve i napumpala mi kurac svojom šakom, muzeći me kao kravlju vuču. Ispraznio sam se u njezinoj mački, potpuno iscrpljen od svake energije koju sam imao.

Vidjevši da je nakratko izgubila moju pozornost, Anne se sada opet počela prstima odvajati, pazeći da je promatram dok se dovodi do još jednog orgazma koji je poplavio. Naravno, moja su usta bila njezino dobrovoljno posuđe, ližući sve njezine sokove rajskog okusa. Pogledala je Stacy i rekla da sam spremna za desert. Nisam sigurna što bi to moglo značiti, iznenadila sam se kad sam vidjela da mi je Anne počela pišati u usta, isprva mali mlaz, a onda mi je poplava zlatnog nektara prekrila cijelo lice, ispunivši mi usta dok sam gutao koliko sam mogao. Imao je gorak okus u usporedbi s njenim slatkim nektarom u kojem sam uživao, ali nije bio neugodan kad sam se naviknuo. Budući da nisam mogla progutati svu njezinu mokraću, neke su mi kapale niz bradu, zagrijavajući mi ramena i trbuh. Stacy je, vidjevši moju situaciju, počela lizati Anneinu mokraću iz mog tvrdog želuca, lizati i sisati njezine sokove.

Nakon što je skupila zalogaj, Stacy je zgrabila moj kurac za omekšavanje i okupala ga Anneinom još toplom mokraćom, izravno iz njezinih usta. Moj kurac je počeo vraćati svoju tvrdoću, što se činilo da se sviđa mojoj sestri.

Misleći da je moje seksualno iskustvo završilo, iznenadila sam se kad sam vidjela kako Stacy miluje moj sada pišajući kurac. Njezina me meka ruka vratila na mojih punih sedam inča, a ona je rekla Anne da je njezin red da je pojebe bratov kurac. Stacy me sjahala i Anne ju je odmah zamijenila, a Stacy je vodila moj kruti penis u Anneinu macu koja je čekala. Stacy me pogladila dok je gurala moj kurac u Anneinu čekajuću macu.

Čuo sam kako Anne stenje dok me Stacy nastavila drkati dok sam bio u Anne. Anne nije trebalo više od minute prije nego što je doživjela orgazam, stišćući moj tvrdi kurac svojim mladim vaginalnim mišićima. Još jednom sam ispraznio svoju spermu unutar mace koja je čekala, ovaj put s manjom snagom od mojih prethodnih erupcija.

Osjetivši da nisam dao Anne isti tretman kao što sam je dao, Stacy je tada ustala i opkolila Anneinu glavu. Sagnula se Annie i počela piškiti po svojoj kosi, preplavila joj lice, mokraća je curila niz Anneino seksi tijelo, nakupljajući se na mojim preponama. Osjećao sam kako toplina Stacyine mokraće kaplje na mene i opet sam počeo pumpati Anneinu macu svojim kurom.

Anne je rekla da joj se sviđa osjećaj Stacyne mokraće koja joj teče niz tijelo i koliko mi je to opet činilo teškim. Grbao sam je nekoliko minuta i odustao od posljednje sperme u posljednjem drhtavom orgazmu. Svo troje smo se tada srušili na Stacyin krevet, ljubeći se i ližući jedno drugo.

Stacy je vidjela par svojih odbačenih gaćica na krevetu i upotrijebila ih da upije kombiniranu mokraću i spermu sve nas troje. Stacy je, smiješeći se, rekla da mogu imati ovaj par za čuvanje, sve dok joj ih vratim ispunjene svojom spermom i mokraćom. Uzeo sam mokre gaćice, udahnuo ih i čuo kako Anne govori Stacy da ćemo to jednom sigurno morati ponoviti. Stacy me pogledala i upitala što jamislio na to. Samo sam kimnuo i rekao bilo kad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top