Lizao sam i jebao pičku svoje sestre

Greg O’Connor je upravo stigao kući i grickao je komad pržene piletine koju je njegova majka ranije skuhala. Nije bio jako gladan jer je pojeo hamburger tridesetak minuta prije nego što je The Shake Shack zatvoren. Ondje je radio već oko šest tjedana i jako mu se svidjelo, pogotovo ako se uzme u obzir da je tu upoznao svoju sadašnju djevojku Cindy-Lou McIverson. Njih dvoje su izlazili samo tri tjedna, ali Cindy je večeras objavila da je Greg bio uzbuđen i nervozan. Mislio je razgovarati s jednim od svojih prijatelja o Cindyinim riječima, ali je umjesto toga odlučio razgovarati s drugom ženom, nekom čijem savjetu je znao da može implicitno vjerovati. Oprao se, a zatim otišao do sestrine sobe. Lagano je pokucao, a kad je dobio poziv za ulazak, to je i učinio.

“Hej, Greg. Kako je bilo na poslu večeras?” upitala je Alyssa malo više šaptom zbog činjenice da su im roditelji već spavali.

“Bilo je u redu”, rekao je Greg dok je sjedio u podnožju njezina kreveta. – Ipak, moram s tobom o nečemu razgovarati.

“Naravno”, rekla je Alyssa. “Samo naprijed.”

“Pa, samo mi je Cindy večeras rekla da je spremna podići stvari na sljedeću razinu”, počeo je Greg.

“Seks?” upitala je Alyssa.

“Da, ali samo oralno”, odgovorio je Greg, a zatim se nasmijao. “Kažem samo, ali to je prilično velika stvar, ha? Nikada prije nisam učinila ništa slično, Alyssa. Što se toga tiče, nikad mi nitko to nije učinio. Još sam djevica. Što ako budem popušio i ne mogu je skinuti?”

“Hmmm”, rekla je Alyssa dok je sjela malo uspravno u svom krevetu. “Imaš pravo. Žena pridaje veliku vrijednost nečijoj sposobnosti da je skine oralno. To je razlog zašto izlazim sa starijim dečkima, jer momci mojih godina ne znaju kako se snalaze oko klitorisa.”

Greg se na to nasmijao, a zatim upitao: “Što da radim?”

“Pretpostavljam da biste mogli gledati pornografiju”, predložila je Alyssa, “samo se klonite muško-ženskih pornića. Gledajte lezbijke. One to rade na pravi način. Pokušajte s Girlswayom. Pun je takvih stvari.”

“Stvarno misliš da će to pomoći?”

“Ne može škoditi”, odgovorila je Alyssa. “Pazi što rade, isprobaj to na svom jastuku… Bit ćeš sjajan u tome začas.”

“Jastuk ne daje povratnu informaciju”, istaknuo je Greg, “pa cijela ideja ‘vježba čini savršenim’ ne vrijedi.”

Alyssa je razmišljala o tome nekoliko sekundi, a zatim je rekla: “Ok onda, vježbaj na meni.”

“Što?” Bila je to ista vrsta nevjerničkog odgovora koji bi se mogao očekivati ​​nakon što mu je rečeno da je WWE vlasnik Olimpijskih igara i da su svi ishodi namješteni.

“Naravno zašto ne?” nastavila je Alyssa. “Jack još uvijek radi svoje stvari iz Nacionalne garde i neće se vratiti još nekoliko tjedana. Prilično sam napaljen. Moraš ovo vježbati da impresioniraš svoju djevojku. Rekao bih da su se planeti poravnali u tvoju korist, mali brat.” Greg je samo zurio u nju. “Dakle, jesi li unutra ili van?”

“Uh… U, valjda?”

“Idi i istuširaj se i vrati se kad završiš”, Alyssa je uputila Grega, a on je otišao da to učini.

Njegovo je kucanje na njezina vrata bilo još bojažljivije nego kad je prvi put stigao kući, pa je bio toliko nervozan. Rekla mu je da uđe i zatvori vrata za sobom, a nakon što je to učinio, stajao je u gotovo potpunom mraku. Tada je blago svjetlo ispunilo sobu. Dolazio je iz Alyssine male lampe za čitanje. Rekla je Gregu da sjedne tamo gdje je bio prije, i on je to učinio.

Dok se on tuširao, Alyssa se pitala treba li obući seksi donje rublje. Mislila je da bi to moglo poboljšati trenutak, ali u tome zapravo nije bilo ničeg romantičnog. Alyssa je bratu držala lekcije o tome kako jesti mačku, zbog čega ni ona nije gorjela svijeća niti je svirala tiha glazba. Odlučila je samo ostaviti svoje ružičaste gaćice i odgovarajući ružičasti medenjak, znajući da će to biti dovoljno za početnika poput Grega.

“Dakle”, počela je Alyssa, “jeste li spremni za svoju prvu lekciju?”

Greg je kimnuo, a onda mu je s usana pobjeglo drhtavo: “Da”.

Alyssa je povukla pokrivač sa svog tijela, zatim se zavalila i rekla svom bratu: “Skini mi gaćice, molim te.”

Greg je bojažljivo ispružio ruku i nervoznim prstima skinuo njezine gaćice s nje. “Oh, sranje”, prošaptao je kad je ugledao sestrinu macu, ljiljanobijelo čudo ljepote s tamnom dotičnom trakom kose manikirane tik iznad klitorisa.

“Što misliš?” upitala je Alyssa.

“Prelijepo je”, iskreno je odgovorio Greg. Ovo je bio prvi put da je vidio mačku uživo i izbliza. Vidio je stotine na pornićima, ali u ovom trenutku, nijedan od njih u usporedbi s onim njegove sestre.

Alyssa se nasmiješila. “U redu, lekcija broj jedan: želim da navedeš sve dijelove moje mace.”

“Ha?” Greg je progunđao, a kad se Alyssa ponovila, samo je slegnuo ramenima, ali je učinio kako je tražila. “U redu. Hm, ovo su tvoje stidne dlake, ono malo što ih imaš. Ovo je tvoja klica. Ovo su… hm… mačkice, a ove…” počeo se smijati. “Ovo su krila šišmiša, barem ja mislim da jesu. To je ionako jedina riječ koju sam ikada čuo da ih opisujem.”

Alyssa se na to nasmiješila, jer je čula isto. Čak i dalje: „Zaboravio si moju kapuljaču na klitorisu,

‘usne’ se zapravo nazivaju ‘velike usne’, a ‘krila šišmiša’ ili prorez se nazivaju ‘male usne’. Želim da to znaš jer ženska maca ima više od onoga što vidiš. Svaki dio je osjetljiv kao vaš penis, ako ne i više, što znači da svaki njegov djelić zaslužuje pažnju, a ne samo klitoris. Razumijete?”

“Da”, odgovorio je Greg.

Alyssa je namjeravala natjerati brata da je pokuša pojesti sam, bez smjera, ali što je više razmišljala o tome, to je više znala da će rezultat biti sličan gledanju kako trava raste, za nju, ionako, pa je pozvala zvučni i rekao: “Dođi ovamo, Greg. Lezi sa mnom.” Učinio je to i vrlo ponizno odbio susresti se s njezinim pogledom. Stavila mu je prst ispod brade i podigla mu glavu. “U redu je. Možeš me pogledati.” Nasmiješio se. “Postoji više od jedenja mace nego samo jedenja mace, Greg. Ne možete se jednostavno spustiti dolje i to učiniti. Morate se nadograđivati. Sve je u zavođenju.”

Kimnuo je u znak razumijevanja.

“Misliš li da sam lijepa, Greg?”

“Da.” Izašlo je kao dahnuti šapat.

“Onda mi reci.”

“Alyssa, ti si jedna od najljepših žena koje sam ikada poznavao. Samo biti ovdje s tobom upravo sada, ovako, nešto je što ću cijeniti zauvijek.”

Nasmiješila se. “Hvala ti, Greg. Znajući to čini mi se da sam poseban.” Zatim se nagnula i nježno ga poljubila u usne, ali on ju je poljubio zatvorenih usana, kao što bi se poljubio rođak. “Ne, Greg. Ne tako. Poljubi me onako kako ljubiš… Cindy, zar ne?”

Greg je kimnuo, zatim zatvorio oči, a zatim razdvojio usne dok se približavao sestri. Usne su im se spojile, a onda je polako uvukao jezik u njena usta. Alyssa ga je uhvatila i počela ga sisati kao da je minijaturni kurac, a zatim ga je pustila i dopustila svom jeziku da uđe u Gregova usta. Sisao je i njezine, a zatim su oboje pronašli ritam usana koje su se samo tiho pele gore-dolje, lagani šmek koji je ispunjavao zrak dok su to činili.

Alyssa se malo povukla i rekla: “Poljubi me u vrat.”

To je bilo nešto u čemu je Greg znao da je dobar. Otišao je do sestrinog vrata i počeo nježno lizati i sisati. Ne dovoljno teško za štucanje, ali dovoljno da izazove odgovor kojem se nadao.

“O, da”, uzdahnula je Alyssa. “To je mjesto. Upravo tamo.” Pomaknula je ruku iza bratove glave i nježno ga držala na mjestu. Još je malo ispružila vrat, dajući mu konačan pristup. Da je bio na njoj, obavila bi ga svojim nogama. “Skini mi gornji dio.” Glas joj je bio toliko hrapav da ga je jedva prepoznala kao svoj. Izvila je leđa, a zatim podigla ramena i to je bilo sve što je Greg skidao s njezine plišane majice.

Ponovno joj je počeo ljubiti usne, a zatim premjestio desnu ruku na njezinu lijevu dojku. Odmah je osjetio kako joj se bradavica stvrdnula iako se pitao kako nešto tako meko može biti tako čvrsto. Greg se polako poljubio i krenuo prema Alyssinoj bradavici, ali ona ga je zaustavila. “Nemojte pretpostavljati da je bradavica jedina strana dojke koja je osjetljiva. Baš kao i maca, osjetljivost je svuda. Uzmite si vremena. Poljubite svaki njezin dio. Neka bradavica bude vaše odredište, ali uživajte u putovanju kao ti gradiš prema tome. Vjeruj mi, Cindy će to cijeniti.”

Greg je kimnuo u znak razumijevanja i počeo nježno ljubiti svaki dio Alyssine krepke, male grudi. Proveo je, kako je računao, dobrih pet minuta ljubeći strane, ispod grudi i iznad bradavice prije nego što je samu bradavicu uzeo u svoja usta.

“O, da”, Alyssa je tiho zastenjala. “To je to, Greg. Lagano ga sisati. Ništa pregrubo.” Dopustila mu je da ga sisati cijelu minutu, a zatim je rekla: “Lagano ga grizite. Oooh. Da. Samo tako. Sada trknite jezikom po njegovom kraju.” Njezina mu je ruka ponovno pronašla stražnji dio glave i držala ga je na mjestu dok je nastavljao slati sitne udarne valove po njezinom tijelu. Bila je svjesna da je mokra između nogu, ali koliko god mu je htjela gurnuti lice tamo dolje, morala se podsjetiti da je ovo samo poduka.

“Sad se pomakni na moju desnu dojku.” On je to učinio, polako, vodeći računa da osigura da će ona imati koristi od selidbe. “Sada mi lagano podesi lijevu bradavicu.” Uštipnuo ga je. “Oh! Oh! Da. Samo tako.”

Greg je pomislio da bi njegova sestra mogla pretjerati sa svojim uzbuđenjem, a opet, bilo je nešto u njezinom otežanom disanju što je sugeriralo da je iskrena.

Alyssa je šapnula: “Lagano prijeđi rukom od moje dojke do moje mace. Ne žuri. Nema žurbe.”

Greg je učinio prema uputama i nakon što se konačno smjestio između njezinih nogu, gotovo je viknuo: “Kvragu!”

“Šššš!”

Šapćući je rekao: “Stvarno si mokar dolje.”

“Nastavi lagano trljati kao što si bio”, zapovjedila mu je Alyssa, pa je i učinio. Međutim, nakon nekoliko minuta toga, rekla je: “Stavi dlan na moj klitoris.” Nakon što je to učinio, rekla je: “Primjeni malo pritiska i pomiči ga kružnim pokretima.” Greg je to učinio i oko trideset sekundi u Alyssi je šapnuo: “Nemoj stati.” Još petnaest sekundi i noge su joj se raširile dok je rekla: “Skoro sam tamo.” Deset sekundi

Ima još i to je bilo sve što je mogla učiniti da obuzda svoj vrisak užitka dok je postigla svoj prvi orgazam u noći. Zadihana poput pregrijane životinje rekla je: “O, Bože, to je bilo sjajno. Hvala ti, Greg.”

“Stvarno sam te natjerao da svršiš?” upitao je u nevjerici.

“Jesi, i bilo je divno.” Povukla ga je i poljubila u usne, a zatim rekla: “Polako poljubi svoj put dolje i uzmi svoju nagradu.”

Znao je da ona zacijelo govori o svojoj spermi, a budući da nikada prije nije probao nijednu, bio je više nego nestrpljiv da sazna sve što je mogao o tome. Ipak, poslušao je njezino pravilo i odvojio si vrijeme ljubeći se dolje, ali kad je stigao, gurnuo je jezik u njezin prorez i poljubio joj mačku kao da ju je ljubio cijelu noć. Oh, okus je bio više nego što je zamišljao da će biti. Odmah je bilo slatko sa slanom na stražnjoj strani. Ipak, ne previše slano; više kao slana karamela, ako bi mogao napraviti usporedbu.

“U redu, Greg. Pomakni se i uzmi moj klitoris u svoja usta. Zahvati ga, a zatim pokreni jezikom u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Ali ne prebrzo. Samo… Da. Samo tako.” Zavalila se kako bi uživala u ovoj fazi noći. Uhvatila se za bradavice i lagano ih povukla dok joj je Greg nastavio sisati klitoris. Raširila je noge. Jedna mu se ruka, naizgled svojom voljom, spustila iza glave, a onda je druga krenula za njim. “O, Bože. Skoro sam tamo. Nemoj stati, Greg. Nemoj stati…” zatim trideset sekundi tišine, a onda je povukla kukove čak i dok je povukla njegova usta dublje u sebe, i konačno se srušila, više bez daha nego prije.

Ogroman osmijeh bio je na Gregovom licu čak i dok je pljeskao po slatkim sokovima svoje sestre, jer je bio ponosan i uvjeren u svoju sposobnost da je natjera da sperma. Ono što ga je ipak iznenadilo bilo je kada je u sebe umetnula dva prsta, izvadila ih i stavila u usta. “Koji vrag?”

Alyssin jedini odgovor bio je povući brata i polizati ostatke s njegovih usana govoreći: “Mmmmm, mmmmm.”

“Ti… jedeš vlastitu spermu?”

“Da”, rekla je sa smiješkom. “Dobar je okus, zar ne?”

“Pa da, ali jednostavno nisam mislio…”

“Sviđa mi se”, ponovila je. Poljubila ga je posljednji put, a zatim rekla: “Dakle, mali brate, morala bih ti dati A-plus tvoj prvi izlazak. Večeras si mi stvarno napravio broj.”

“Hvala”, rekao je Greg uz glupi smijeh. Ozbiljnije, rekao je: “Puno si me naučila, Alyssa. Hvala.” Ustao je da ode i tada je Alyssa primijetila izbočinu na njegovom donjem rublju. Napaljenje Grega nije bilo ništa na što je ona cijelo ovo vrijeme obraćala pažnju, ali sada kada joj je to bilo doslovno u licu, nije imala izbora nego odgovoriti.

“Čekaj. Nemoj još ići.”

“Hunh? Zašto ne?”

“Pa… mislio sam da bih ti možda mogao dati uvid u ono što možeš očekivati ​​od Cindy.”

“Stvarno?” – uzbuđeno je upitao Greg. “Stvarno bi to učinio za mene?”

“S obzirom na to što si upravo učinio za mene, da, zašto ne?”

Greg je spustio donje rublje i upitao: “Gdje me želiš?”

“Upravo ovdje”, odgovorila je Alyssa, tapšajući jastuk čak i kad se pomaknula do podnožja kreveta. Greg se učvrstio u položaj, a zatim je Alyssa uzela njegov ukočeni kurac u ruku. Pretpostavila je da je dugačak oko šest i pol inča, ali bio je prilično debeo. Ali dlakavi. Mora se obratiti njemu zbog toga, samo ne sada. Na trenutak je pomislila treba li mu sisati jaja, ali dlakavost na stranu, činilo se to previše intimnim činom. Spustila je glavu i uzela ga u svoja usta i polako ga duboko zagrlila.

“Oh, jebeni A”, zastenjao je Greg. Proveo je ukupno možda dvije minute u Alyssinim ustima prije nego što je objavio: “O, dovraga. Svršit ću.”

Još jedna nedoumica: Treba li mu dopustiti da joj svrši u usta? Voljela je okus sperme i bila je jedna od onih gorljivih vjernika da je visok sadržaj proteina dobar za njen ten i kosu. Ipak, to je bio njezin brat, a i ovo se činilo malo previše intimnim. Maknula je usta i izdrkala ga, dopuštajući da se njegova sperma skupi oko njezinih prstiju. Njezino snažno trzanje smanjilo se u brzini na lagano pumpanje, a zatim je potpuno prestala. “Kako je to bilo?”

Greg je htio reći svojoj sestri koliko je to bilo čarobno, kako je cijela ova noć bila čarobna, ali nije se radilo o tome da su se zaljubili, već o lekcijama o tome kako može ugoditi drugoj ženi. Imajući to na umu, odgovorio je: “Da nije činjenica da je to jedini BJ koji sam ikada imao, rekao bih da je bio najbolji.”

Alyssa se nasmijala. “U redu, mali čovječe, idi i očisti se. Oh, i učini uslugu ženskoj populaciji i uredi se tamo dolje.”

“Oh. Da. Točno”, odgovorio je Greg pomalo stidljivo, a zatim otišao da učini upravo to.

Alyssa je krenula do svoje kupaonice i uključila vodu, a zatim pogledala kuglice sperme koje su se skupile u njezinim dlanovima. Popiti ga sada bilo bi manje intimno nego uzeti ga izravno s izvora, pa je rekla: “Zašto, dovraga, ne?” prije nego što je polizala ruke, zatim je isprala preostale ostatke s njih prije nego što se vratila u krevet. Ona k

novo će večeras dobro spavati, a jedva je imala vremena da počne razmišljati o tome što će biti sutra navečer prije nego što čvrsto zaspi.

Alyssa je otišla na posao prije nego što se Greg probudio za taj dan, a on je već bio na poslu kad se ona vratila kući. Nakon što su njezini roditelji došli navečer, ostavila je poruku na jastuku svog brata u kojoj mu je rekla da dođe u njezinu sobu nakon što se istušira. Našao je lagano odškrinuta vrata i ušao, zatvorivši ih za sobom. “Alyssa?” šapnuo je.

Upalila je lampu i zatekla ga kako stoji na njezinim vratima u majici kratkih rukava i boksericama. “Zašto si još uvijek odjevena?” pitala je.

“Pa, nisam želio da mama ili tata izađu i vide me golu u hodniku”, odgovorio je.

“Ono što mislim je, sada si ovdje. Trebao bi biti potpuno gol.”

“Zašto?”

“Misliš li iskreno da će samo jedna lekcija biti uspješna?” upitala je Alyssa. „Još ima toliko toga za naučiti, Greg. Trebaš raznolikost u svom repertoaru.

“U redu!” prošaptao je glasno. “Oprosti. Nije mi ni sinulo.”

Greg je skinuo odjeću i Alyssa je odmah primijetila da je potpuno obrijao stidne kosti. Nasmiješila se na to, a zatim odbacila pokrivače kako bi otkrila svoje golo tijelo, a zatim rekla: “Jesi li spremna?”

Smiješak je došao i na Gregove usne. “Gdje započeti?”

“Želim da dupliciraš ono što si učinio sinoć, ali želim da to učiniš svojim. Neću te trenirati. To jest, ne dok ne smatram da je to potrebno.”

“U redu”, rekao je Greg. Zavukao se u krevet pored svoje sestre i lagano je poljubio u usne. Bila je lijepa žena. Oduvijek je tako mislio. Ipak, nikad o njoj nije razmišljao kao o nekakvoj ljubavnici. Ipak, izgledala je dovoljno kao Selma Blair da je bilo uzbunu samo biti u istom krevetu s njom. Odmaknuo joj je kosu s lica i duboko je pogledao u oči dok je rekao: “Ti si tako lijepa žena, Alyssa. Ne mislim samo fizički. Imaš tako lijep duh u sebi.”

“Oh, Greg. Hvala ti. To je nešto najljepše što si mi ikada rekao.”

“Ozbiljno mislim”, rekao joj je.

– Znam, dušo.

“Prije nego počnemo, mogu li te nešto pitati?”

Naravno. Što je?”

“Postoji li ikakav razlog zašto se muškarac prvi obruši na ženu? Znate… Čini se da je to slučaj prema onome što čujem da ljudi govore.”

“Postoji nekoliko razloga za to”, započela je Alyssa odgovarajući na njegov upit. “Pod brojem jedan, žene su sklone višestrukim orgazmima, dok muškarci uglavnom shvate orgazam i gotovi su. Broj dva – a ovo se temelji na broju jedan – općenito govoreći, kada muškarac doživi orgazam, njegov mentalitet je da je seks u ovom trenutku gotov. Zbog toga vam je važno osigurati da vaša partnerica bude što je moguće zadovoljna prije nego doživite orgazam, i zato znate kako ugoditi ženi svojim ustima i ruke će osigurati da ona ostane zadovoljna čak i kada vaš kurvac odustane od noći.”

“To su oba dobra razloga”, priznao je. Nasmiješio se, zatvorio oči, a onda su se on i Alyssa još jednom počeli ljubiti. Donekle je slijedio sinoćnji plan lekcije, dodajući ga malim dodacima za koje je mislio da bi mogli poboljšati stvari. Neki jesu, drugi ne, ali uglavnom se Alyssa nije činila previše iznerviranom njegovim improvizacijama. On se spustio do njezine mace i skinuo je. Misleći da je lekcija gotova, pokušao je prići do nje, ali ga je zaustavila gdje je bio.

“Uh-uh. Nismo još završili.”

“Nisu?” upitao. “Hoćeš da te opet skinem?”

Nasmiješila se. “Da, ali ne odmah. Evo.” dodala mu je svoju svjetiljku, a kad ju je uzeo, podigla je noge i držala ih rukama i rukama. – Obasjaj me tom svjetlošću tamo dolje. Kad je to učinio, rekla je: “Vidiš li moju B-rupu?”

“Uh… Da.”

“Što misliš o tome? Samo reci prvo što ti padne na pamet.”

“Pa… to je… lijepo, pretpostavljam”, Greg je konačno uspio reći. “Nije sve bezbojno i zjape kao većina žena u pornografiji, i nije previše naborano… Ne znam. Što želiš da kažem?”

“Uvucite prst u moju macu, Greg. Lijepo je navlažite, a zatim polako utrljajte moj anus.” Učinio je kako je ona tražila. “Da, samo tako. Meki, lagani kružni pokreti.” Činio je to dok se nije počelo sušiti, a zatim je zabio prst natrag u Alyssinu macu. Primijetio je da je vruća i vlažnija nego prvi put. Ponovno joj je počeo trljati anus. “Ooooh, to je to. Jeste li znali da anus ima gotovo isto toliko živčanih završetaka kao vagina?”

“Stvarno?”

“Mmmm. A osjećaš li kako je mekan, Greg?”

“Uh Huh.”

“Mekan je kao što je moj klitoris, Greg. Zar ga ne želiš poljubiti, polizati, sisati?”

“Ja”, Greg je gotovo zarežao. Osjetio je kako ga obuzima duboki iskonski poriv. Razdvojio je Alyssine dupe obraze i počeo tretirati njezin anus kao da je zapravo klitoris. Bonus za to bio je da mu je nos bio točno iznad otvora za njezinu macu. Duboko je udahnuo, udišući njezinu esenciju dok je bijesno pljeskao po njezinom šupku.

“Oh, Greg. To je tako dobro, dušo. Tako dobro.” Alyssa je počela bjesomučno masturbirati, a taman kad je trebala svršiti, povukla je Gregova usta na klitoris i rekla: “Pojedi tog jebača, Greg. Natjeraj me da sperem u tvojim ustima.”

Gregov je jezik bio po cijelom klitorisu njegove sestre, kretao se brzinom munje i dvostruko većom od Zemljine gravitacije. Alyssa je okrenula kukove i uspješno izmanipulirala brata na njegova leđa. Sada je bila na vrhu i počela je mljeti svoju macu u njegova usta što je jače mogla. Uštipnula je bradavice tako snažno da je povikala, a zatim je eksplodirala u Gregova usta. Prošlo je mnogo vremena otkako je doživjela orgazam ove veličine i uživala je u svakom njegovom trenutku.

Greg, s druge strane, nije znao što se, dovraga, događa. Već je viđao špricere u porno filmovima, ali nikada nije mislio da će imati sreću da ih zaista doživi. Ipak, progutao je svu slatku, kremastu spermu svoje sestre i nastavio lizati u njoj čak i nakon što je prestala gurati bokove.

“O, moj Bože”, šapnula je Alyssa. “To je bilo jebeno sjajno.”

“Ti meni govoriš”, rekao je Greg. “Događa li se to uvijek kad ti netko pojede guzicu?”

“Ne uvijek. Ipak je prošlo neko vrijeme.” Primijetila je izraz ravnodušnosti koji joj je odgovorio, zbog čega je dodala: “Da ne spominjem da sam dolje imala nekoga tko se zna snaći u klošaru.”

Greg se na to nasmiješio. “U početku sam bio nesklon, ali onda me nešto jednostavno obuzelo. Ne mogu to objasniti. Ipak, drago mi je da ti se svidjelo.”

“Bio si divan”, rekla je Alyssa prije nego što ga je poljubila u obraz. Zatim: “Oh, kada ćete se točno ti i Cindy okupiti zbog ovoga?”

“Petak. Oboje smo van posla te večeri, pa večera, kino – možda, a onda natrag kod nje jer će njezini roditelji biti izvan grada.”

“Dakle, imamo još dva dana da usavršimo vaše vještine”, rekla je Alyssa više nego upitana. “Mislim da to možemo. U međuvremenu…” izvukla je bratov uspravni penis iz njegovog donjeg rublja i počela ga sisati. Za njegovu čast, Greg je ovaj put izdržao punih pet minuta, a Alyssa mu je dopustila da joj svrši u usta. Nastavila ga je nježno sisati čak i nakon što je progutala njegovo spermu.”

“Vau. Progutao si ga?”

“Zar ne progutaš moje?” pitala je.

“Samo sam mislio da su žene… Znate, analne o tome.”

“Neki jesu. Ja nisam. Sada se idi očistiti.” Dok je Greg stajao, Alyssa je rekla: “Imam nešto posebno isplanirano za sutra navečer.”

“Posebnije nego sinoć i večeras? Nisam mogao zamisliti što bi to moglo biti.” Ipak je izašao iz sobe čudeći se i cijeli je sljedeći dan bio na iglama u iščekivanju.

Kada je Greg te večeri izašao iz tuša, zatekao je svoju sestru kako leži gola na njegovom krevetu. Njegov penis, koji je bio na pola koplja, skočio je do pune erekcije. Alyssa je sjela i rekla: “Stavi jednu nogu na madrac, a drugu raširi malo.” Učinio je kako mu je rečeno, a onda mu je sestra kliznula između nogu i na pod. Otvorila je usta i uzimala njegova jaja jedno po jedno u usta.

“Sranje”, šapnuo je Greg.

Alyssa ih je nastavila sisati punih pet minuta, a onda je rekla: “Legni.” Greg je to učinio, a ona se pomaknula na njega, opkoljevši njegovo lice. “Pokaži mi kako ćeš pojesti mačku te djevojke u petak navečer, Greg. Pokaži mi kako ćeš je natjerati da svrši.”

Greg je stavio ruke na sestrine bokove, ali je ubrzo podigao ruku i počeo joj podešavati desnu bradavicu, iako je jezikom prelazio preko njezinog klitorisa. “Oh! Huh! Jače, Greg. Uštipni ga jače.” On je. “O, sranje. To je to. Samo tako, i jedi to više. Da-da, unutra i van. Imaš to. O, sranje, Greg. Evo ga,” a onda je njezina maca laktirala svoju dragocjenu kremastu spermu u njegova usta.

No, prije nego što ju je uspio početi lizati, okrenula se i smjestila ih u šezdeset devet. Greg je povukao njezinu macu do svojih usta prije nego što je zaključao ruke oko njezinih bokova i dupeta; nije išla nikamo. Alyssa je, s druge strane, progutala bratov kurac i zatjerala ga koliko god je mogla. Bio je toliko uzbuđen da je došao gotovo odmah, ali to je bilo u redu jer je planirala dobiti dva orgazma od njega večeras. Prvi, koji je stvarno smetao zbog toga kako se brzo dogodilo, nije bio na putu. Sada je mogla iskoristiti svoje vještine kako bi osigurala da on uživa u drugom.

Njih dvoje su ostali u tih šezdeset devet svih trideset minuta. Alyssa je dolazila otprilike sedam ili osam puta dok je radila na ponovnom uklanjanju Grega, i to se konačno dogodilo. Kad su završili, oboje su jednostavno ležali gdje su bili, ona na njemu, dok su hvatali dah. Poljubila mu je kurac prije nego što se okrenula prema njemu. “Pa, kakvo je bilo to iskustvo?”

“Trebao bih rječnik da pronađem prave riječi”, odgovorio je Greg. „Bilo je jebeno sjajno, Alyssa.

Nasmiješila se, a zatim ga poljubila u čelo. “Odmori se za sutra. Trebat će ti.”

“Hoćeš reći da će biti još bolje od ovoga?” upitao je uzbuđeno.

Alyssa nije rekla ništa. Zapravo, jedini zvuk koji se mogao čuti bio je kako se udarala po guzici dok je izlazila iz njegovog r

oom

Alyssa je danas bila slobodna, ali je ipak otišla rano kako ne bi bila u blizini svog brata kad se probudi. Smatrala je da je najbolje da izbjegavaju jedno drugo do večeras, posljednje večeri lekcija. Ionako je morala obaviti kupovinu, pa bi to mogla i obaviti. Nazvala je svoju prijateljicu Jenny Reardon i njih dvoje su imali spa dan.

Po dolasku kući počela je postavljati stvari u svoju sobu. Sve je moralo biti savršeno, bez izuzetaka. Kad je završila, malo je čitala, a sat vremena prije nego što je Greg trebao kući, okupala se i dobro se natopila omekšujućim uljima. Poslije se sama obukla. Očekivala je to jednako kao i on, znala je, jer joj je donje rublje već bilo mokro.

Dvadeset minuta kasnije lagano je pokucalo na njezina vrata. “Uđi”, šapnula je.

Greg je ušao i odmah upitao: “Što je sa svime ovim?” Govorio je o desetak svijeća s mirisom vanilije koje su gorjele po cijeloj prostoriji.

“Dan ti je mature”, doviknuo je Alysin glas iz kupaonice. Istupila je kako bi se otkrila svom bratu.

“Bože sranje”, šapnuo je Greg kad je ugledao svoju sestru. Nosila je crne štikle od četiri inča, crne mrežaste čarape, crni remen s podvezicama i crne gaćice s tange. Prišla mu je i on je pao na koljena. Skinuo joj je gaćice i spustio se na nju nasred sobe dok je stajala pred njim. Došla je brzo.

“Odvedi me u krevet”, zapovjedila mu je i on je to učinio. Skinuo je donje rublje i legao, a ona je odmah krenula po njegov kurac, proždirajući ga u jednom gutljaju. Bila je spora i promišljena u tome kako je to govorila i bilo joj je drago vidjeti da je izdržao svih petnaest minuta prije nego što je došao. Nakon što je to progutala, ipak se pomaknula, posegnula između njegovih nogu i držala njegov penis na mjestu. Lebdjela je iznad njega, kao da se pita treba li se u potpunosti posvetiti onome što je planirala.

“Š-što radiš, Alyssa?”

U njegovim je očima bilo takvo čuđenje. Nije to mogla poreći. Spustila je svoju macu na njegov penis i morala mu je pljesnuti rukom po ustima kako bi prigušila glasan jauk koji mu je pobjegao s usana. Odmah se spustila i poljubila ga dok je pomicala bokovima naprijed-natrag. “O tome se radi, Greg”, šapnula je. “Ovo je kulminacija cijelog našeg posla. Vodite ljubav sa mnom.”

Položila mu je ruke na bokove i upala u njegov utor unutra-van, unutra-van. Njegov je penis već bio dobro podmazan zahvaljujući vlažnoj vlažnosti njezine mace. Ovako su vodili ljubav oko pet minuta prije nego što mu je rekla da se okrene. Sada, s njezinim leđima na krevetu, bio je na vrhu i zabijao svoj kurac u nju do balčaka. Dvadeset minuta kasnije i dalje je zabijao. Alyssa je rekla: “Možeš svršiti u mene, Greg. Uzimam pilulu.”

“O, Isuse Kriste!” Greg je uzviknuo dok se iskrcavao u svojoj sestri. Plakao je od euforije svega i rekao joj da je to nešto najslavnije što će ikad doživjeti.

Alyssa, koja je ovaj put doista ispreplela noge oko brata, nastavila ga je držati dok ju je ljubio u grudi, vrat i usta. Kad se stišao, rekla je: “Sada si spremna biti muškarac kakvog Cindy zaslužuje.”

Greg se krotko nasmiješio. “Da, pretpostavljam. Hm…”

“Samo naprijed, Greg. U redu je. Znam koliko je ovo bilo emotivno za tebe.”

“Hvala”, rekao je Greg. Pokupio je svoje stvari s poda i vratio se u svoju sobu. Alyssa je dopustila da svijeće nastave gorjeti, a izašla je puno prije njih.

Sljedeće noći, Greg je svratio u Alyssinu sobu prije nego što je održao spoj sa Cindy-Lou. Izgledao je zabrinuto, uznemireno, pa ga je Alyssa pozvala da sjedne na njezin krevet. – Reci mi što nije u redu.

“Samo… Ti i ja smo prošli kroz puno toga ovog tjedna, Alyssa. S tobom sam doživio stvari o kojima se nikad ne bih usudio sanjati, a sada bih trebao ići biti s nekim drugim? Ja ne znam mogu li to učiniti. Ja samo… samo želim da se stvari nastave s tobom i ja.”

“Oh, Greg. To je tako sladak osjećaj. Stvarno je, ali rekla sam ti od početka da smo Jack i ja još uvijek par. Osim toga, čekaš te toliko iskustava. Cindy ti je tek prva. Imaš cijeli život avantura koje samo čekaju da se dogode za tebe, i da si ekskluzivan za mene, propustio bi svaku od njih, a ne želim da ti se to dogodi tako. Ti i ja uvijek će imati ovo sjećanje, ali vrijeme je da napravimo i nove.”

Greg je kimnuo. “Razumijem.” Onda šutnja: “Možemo li barem s vremena na vrijeme nastaviti jedno s drugim? Možete li mi dati toliko? Uzmite u obzir da je to ažuriranje mojih lekcija.”

Alyssa se nasmijala. “Jednom mjesečno. Možda. Ako si dobar dječak.”

Greg se nasmiješio i bez riječi otišao na spoj. Odlučili su se za pizzu kod nje i gledali TV, a onda je sve bilo u tome da poduzmu sljedeći korak. Kad je sve bilo gotovo, Greg je potresao Cindy-Louin svijet, a ona njegov. Još su malo gledali TV i pričali kako se vole, a kako inevi

stol da je sljedeći korak bio sada kada je ovo bilo izvan puta. “Sljedeći tjedan”, obećala je Cindy-Lou, a Greg se nacerio kao Cheshire mačka.

Kad je došao kući, dok je Greg prolazio pored sestrine sobe, primijetio je slabu svjetlost koja je virila ispod vrata. Otvorio ju je i vidio da Alyssa spava, okrenuta mu leđima i jednu svijeću čiji je plamen treperio naprijed-natrag. Greg je zatvorio vrata i otišao do njezina kreveta. Povukao je plahtu kako bi otkrio njezinu golu zadnjicu. Imala je tako lijepo dupe, a on se sjetio koliko je njezin šupak bio mekan. Podigao joj je dupe obraz i pričvrstio usta na njezin anus i počeo ga sisati čak i dok je skidao odjeću. Lagano je zastenjala, promeškoljila se, a onda se ruka povukla i držala Gregovu glavu na mjestu dok je gurala svoje dupe prema njemu. Zapljusnuo ju je kao žedan pas po vodi, a zatim joj razdvojio noge i počeo joj sisati klitoris. To je ipak trajalo samo nekoliko sekundi, budući da je bio toliko oduševljen idejom o ponovnom seksu s njom da se jednostavno uvukao u njezin krevet iza nje i uvukao svoj kurac u nju. Stenjala je možda malo preglasno, ali to je nije spriječilo da pronađe njegov ritam.

Greg ju je htio poševiti kao da je kurva od deset dolara, ali ju je poštovao više od toga. Držao je lagani tempo, vodeći ljubav umjesto jebanja, a za manje od pet minuta postigli su obostrani orgazam. Ležali su ondje, njegovih ruku ogrnutih oko nje, a Alyssa je konačno rekla: “Znaš, stvarno ne mislim da bi ovo što radimo jednom tjedno bilo što naštetilo. Tebi?”

Greg ju je poljubio u stražnji dio vrata i držao je, samo ju je držao. Htio je zaspati s njom, pitao je može li, a kad je ona odgovorila potvrdno, zatvorio je oči i učinio upravo to.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top