Ja sam peder

Ja sam peder! Volim sisati kurac i biti podložan muškarcima. Učinit ću sve da zadovoljim muškarca s kojim sam trenutno. Lizao sam muda, jeo dupe i tako dalje. Pa zašto ti to govorim?

Preko puta mene u baru je zgodan mladić koji je potencijalno moj sljedeći dominantni muškarac. Ali skrećem pažnju. Ovoga je trebalo malo bockati da bi poželio moje dupe. “Pa reci mi kako si postao totalni peder”, rekao je čobanac nasuprot mene.

Mislim da sam oduvijek znao da sam peder koji voli spermu još od malih nogu. Naravno da je to bilo u mojoj mašti, ali misao je bila tu. Kako sam postajala starija, počela sam se pripremati za pravu stvar, ali tek sam se s 18 godina ozbiljno pripremala za početak seksualnih aktivnosti. Tek što sam završila srednju školu i prije nego što sam pomislila na visoko obrazovanje, istražila sam najbolja mjesta za izvođenje svoje fantazije. Utvrdio sam da je mjesno kupalište siguran izgled. I tako sam otišao u petak navečer u Supreme Bathhouse smještenu na periferiji grada. Nisam znao što očekivati, ali bio sam spreman.

Nakon što sam platio ulaznicu od 30 USD koja je uključivala ormarić, otišao sam izravno u ormarić i svukao se. O da, dali su oskudan ručnik, tek toliko da jedva pokrijem moje intimne. Kondomi i lubenica bili su dostupni na raznim mjestima. Kako je to bilo zgodno! U svakom slučaju, počeo sam istraživati ​​izgled. Bila su dva kata i svaki kat je imao zasebne sobe. Glavni kat se sastojao od bazena, hidromasažne kade i parne sobe. Ušao sam u bazen ostavivši svoj ručnik sa strane. Moj ulazak je izazvao veliko zanimanje, posebno starijih muškaraca. Činilo se da lebde oko mene. Nakon što sam proveo neko vrijeme u bazenu, skočio sam u hidromasažnu kadu koja se nalazi pored bazena. Bio je to intimniji ambijent koji je dopuštao muškarcima da budu u neposrednoj blizini jedni drugima. U trenu su mi s obje strane prišla dva starija gospodina koji su jasno dali do znanja da žele moje tijelo.

Predložili su nam da se preselimo u privatnije okruženje. Očito je jedan od muškaraca imao privatnu sobu. Izašli smo iz hidromasažne kade i otišli do njegove sobe. Do tada sam se osjećala jako seksi. Soba je bila mala, ali je na jednom kraju bio krevet pristojne veličine. “Lezi na krevet i spremi se za jebanje.” Mora da sam sekundu oklijevao pa me nekoliko puta pljusnuo i po licu i po guzici.

“Oprostite gospodine, učinit ću kako ste tražili.” Ležao sam na krevetu, a oni su me stavili na leđa s glavom visi preko ruba kreveta. Uz to, muškarac koji je govorio nastavio je jebati moje lice. Otvorila sam usta što je više moguće, a on je napumpao svoj kurac u moja usta koristeći moja usta kao da je maca. Dok se to događalo, drugi je muškarac skočio na krevet i podigao moje noge visoko u zrak kako bi mi svoj kurac smjestio u dupe. Zatim je upotrijebio svoj penis za kretanje i izlazak iz moje guzice. Do sada sam bio ekstatičan i u svojoj slavi. Biti sjeban na oba kraja bilo je novo iskustvo. Nastavili su tako sve dok nisam osjetio eksplozije sperme kako mi ulazi u dupe i usta.

“Kakva si ti kurva sa spermom!” Oblila me sperma i znoj. Na vrata se pokucalo i kad je novi čovjek ušao u sobu, pogledao me i doimao se zadovoljnim onim što je vidio.

“Slušaj pederu. Sad će te sjebati svi moji prijatelji. Jesi li dobro s ovim?” Do tada sam se vrtio u perspektivi da me više muškaraca pojebe.

“Da gospodine. Ja sam vaš.” I uz to je stalan tok muškaraca, uglavnom starijih, ušao u sobu i iskoristio moje tijelo. Osobito me jedan čovjek jako razdražio. Bio je crnac i imao je konjskog pijetla. Ušao je u sobu i zaključao vrata.

“Klekni dečko i otvori usta.” Brzo sam pala na koljena i stavila mu ruke oko guzice. Neposredno prije nego što mu je sisao penis, udario me je nekoliko puta po licu. “Najbolje da ne koristiš zube na mom kurac.” Vrlo sam pažljivo počeo sisati njegov penis koristeći svoj jezik da obožavam svaki dio njegovog penisa i jaja. Okrenuo se i njegovo dupe je bilo u mom licu i znala sam što da radim. Jezik mi je ušao u njegov šupak. Do sada je izgledao zadovoljan mojim sisanjem i jedenjem njegove guzice. Podigao me s koljena i bacio na krevet licem prema dolje. “Dupe u zračnom pederu i učini to hitrim. U ovom trenutku osjetila sam kako glava njegovog prekrasnog mokrog kurac ulazi u moju mušku macu. Izjebao je govno iz mene i odgurnula sam se da dopustim njegovom kitu da uđe do kraja u moju mušku mačku. Napokon mi je eksplodirao u guzici i sperma je bila tolika da je njegova sperma curila iz mog dupeta.

“Okreni se i očisti moj kurac od sperme prije nego se osuši.” Učinio sam to sa zadovoljstvom, polizavši mu svaki centimetar penisa i okolice. “Dobar posao, sad me liži po cijelom tijelu.” Napokon je izašao iz sobe, a ja sam čekala da sljedeći muškarac uđe. To je trajalo veći dio večeri sve dok napokon nije otišao zadnji čovjek. Otvorila sam vrata i našla se licem u lice s prvim čovjekom koji me je upoznao sa zajebavanjem s bandom.

“Nadam se da si uživao pederu.” Rekao sam da jesam i s tim je otišao. Otuširala sam se, obukla i izašla iz kupatila. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo i od tog dana nadalje, postao sam cum slu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top