Obiteljski sex

Bila je kasna noć; najgore vrijeme za donošenje odluka. Štoviše, nakon nekoliko piva i pregledavanja pornića, Jake je bio prilično vrtoglav, boksajući s plahtom, dok se soba vrtjela oko njega.

Sjedio je, obliven znojem, i mučnina je polako splasnula; protrljao je zatvorene kapke i pulsirajuće čelo. Nakon kratkog vremena, ustao je i požurio u kupaonicu, puštajući ledeno hladnu vodu iz slavine nekoliko minuta po licu.

Odraz u zrcalu nije bio osobito laskav; zakrvavljene oči, nepočešljana kosa koja kaplje od vode, strnjena, masna neposlušna kosa. Osušio je lice ručnikom i stajao još nekoliko trenutaka, pijano pregledavajući svoj odraz.

Napokon se umorio od želje za boljim izgledom i vratio se u dnevnu sobu; spreman se vratiti u svoju sobu, možda potražiti pornografiju – ejakulacija bi mogla biti sve što mu je konačno trebalo da zaspi. Zatim je primijetio poluotvorena vrata spavaće sobe svoje starije sestre.

Ukočio se, intenzivno zureći u mračni otvor; prošla su tek dva tjedna otkako se preselio k njoj, napokon pobjegavši ​​iz roditeljskog gnijezda, i bio je slobodan činiti što mu je volja – manje -više.

S jakom vatrom koja mu je gorjela u slabinama i maglovitošću njegova napola pijanog polu-mamurnog uma koji je kontrolirao njegove pokrete i misli, posrnuo je, što je tiše moguće, do vrata; zavirio je unutra i – zahvalan punom mjesecu i uličnoj svjetiljci koja je osvjetljavala sobu kroz poluzatvorene sjenila – ugledao svoju sestru kako leži na leđima u kratkim hlačama i majici, njezine velike, okrugle grudi koje su se njegovom zamagljenom umu pojavljivale kao dva nepokorena vrha spremna biti potraživan.

Grudi su joj se dizale gore -dolje od njezinog sporog, dubokog disanja, a dok je Jake s pijetetom buljio u nju, tjelesna mu se temperatura povisila i krv je brzo pojurila prema jugu. Spustio je pogled prema šatoru svojih trenirki i opaki osmijeh ukrasio mu je lice.

Lora, njegova sestra, duboko je udahnula, zbog čega su joj se prsa podigla; Jake je dahnuo, kad se ona promeškoljila i legla na bok, nesvjesno mu predstavljajući svoje dupe. Njezine kratke hlače skliznule su u pukotinu, pružajući mu veličanstven pogled.

Zujanje nakon što je svladao sve njegove inhibicije, izvukao je svoju uspravnu kitu; milovao ga je, očiju uprtih u Lorino čvrsto, okruglo dupe i duge, utegnute noge. Vatreno se trgao, ali je alkohol u njegovom krvotoku učinio dostizanje vrhunca gotovo nemogućim; ruka mu se umorila.

Njegova seksualna želja koja je pojačavala njegovu vrtoglavicu, napravio je nekoliko opreznih koraka unutar sobe, psujući ispod glasa pod koji je lagano škripao; Lorini sanjivi jauci glasno su odzvanjali u njegovoj glavi.

Jake je stajao tik do njezina kreveta, njegov organ samo nekoliko centimetara udaljen od sestre; nastavio je s udaranjem, a drhtavica koja mu se dizala uz kralježnicu ispraznila mu je um od svih misli, inhibicija i ograničenja.

Oprezno je prešao prstima uz njezino bedro, provodeći nekoliko trenutaka na glatkoj koži njezina stražnjice, a zatim joj nježno milovao donji dio leđa; u snu je stenjala i uzdisala, slabo se migoljila pod njegovim nježnim dodirom. Njegov se smiješak proširio, dok je nastavio drkati; naglo se okrenula na leđa i na trenutak je Jakeovo srce stalo potpuno mirno.

Oči su joj, međutim, ostale zatvorene; s olakšanjem, Jake je duboko udahnuo, a zatim je nastavio maziti svoje meso. Prešao je prstima preko Lorinog ravnog, zategnutog trbuha, prije nego što se spustio niže i pažljivo povukao njezine kratke hlače. Objema rukama spustio joj je kratke hlačice ispod magarca i tako razotkrio njezinu macu.

Nježno je protrljao njezin klitoris i promatrao ju, očarano, kako se trza i grize usne; postajući drskiji, protrljao joj je vanjske stidne usne, dok je i dalje tukao svoje pulsirajuće meso.

Lorine usne su se razmaknule; zbog teškog disanja njezina su se prsa pomicala brže, što je eksponencijalno povećalo Jakeovo uzbuđenje, no on još uvijek nije mogao doći ni blizu orgazma.

Svukao shodno požudi, približio se Lorinu licu; protrljao joj je bradavice preko uske košulje, a njegova se sestra još jednom previjala i vrtjela u snu, mrmljajući nerazumljive riječi i zvukove. Jake joj je vrlo nježno protrljao gljivu glavu svog kuraca po obrazu, a zatim je stavio na njezine vlažne usne.

Njegov donji dio leđa se trznuo, kada je Lora polizala glavu, a usne su joj zasjele male, meke poljupce na njegov pulsirajući član; borio se s porivom da traži više i neizmjerno je uživao u sestrinom jeziku koji se vrtio oko osjetljive glave.

Jakeovo gunđanje postalo je glasnije, dok je topli, mokri jezik njegove sestre izazivao drhtavicu kroz njegovu kralježnicu; promatrao ju je, kako zaneseno, tako i užasnuto, kako iznenada podiže ruku, posežući za njegovim članom.

“Koji vrag”, promrmljala je, još uvijek prilično sanjiva, ruku omotavši njegovu osovinu i glavu među usnama. Poskočila je i zbunjeno zurila u Jakea koji je još uvijek stajao uspravno i skamenjen. “Što to dovraga radiš?” – frustrirano je zahtijevala.

“Ja ne …” progutao je grla, iskašljavajući riječi, još uvijek izgubljen u izmaglici prijašnjih osjeta. “Zaista ne znam što bih rekao”, konačno je promrmljao, potpuno bez riječi, a uspravno vratilo i dalje je pokazivalo na njegovu

r.

“Koliko si dugo…” zastala je, a pogled joj se nevoljko spustio na njegov falus. “Pretpostavljam da te zvati ‘mali’ brate više nije tako točno, ha?” Usne su joj se izvile, a kosu je zavukla iza ušiju.

“Već neko vrijeme ti govorim, seko”, oklijevajući joj je namignuo i još nevoljnije se nasmiješio.

“Dakle,” privila mu se bliže, i dalje sjedeći prekriženih nogu na krevetu, “jesam li vas sve namučila?” Podigla mu je kurac s dva prsta, temeljito ga pregledavši.

“Ne, ja…” pročistio je grlo. “Ne znam što me obuzelo”, ispričao se skamenjen. “Možda sam popio više nego što bih trebao…ne znam.”

“U redu je”, podigla je pogled i zagledala mu se ravno u oči. “Mislim, ti si bolesni mali pokvarenjak, ali…” teatralno je uzdahnula. “Ne znam, možda još spavam i sve je ovo san, ha?”

Značajno je namignula prije nego što ga je vratila u usta, ovaj put njezini pokreti jezikom namjerni i spori. Koljena su mu se savila, dok mu je trzaj užitka otupio kralježnicu; Lora mu je stisnula jaja, nježno ih trljajući, dok je polako gutala njegovo središte.

Lora je podigla pogled, vodenastim pogledom, i borila se sa svojim geg refleksom, dok ga je uzimala dublje.

Jake joj je maknuo kosu s oznojenog lica, s ljubavlju zagledan u sestrine oči sa širokim osmijehom čistog zadovoljstva.

Jada su mu ležala na njezinoj bradi i brzo je postalo teško disati; povukla se, dižući se. Ponudila mu je širok, svijetao, pun značenja osmijeh, snažno gladeći njegov natopljeni njezinom slinom kurac.

“Dobar si”, progunđao je pokušavajući natjerati neseksualne misli u svoj um.

“Jesi li mislio da sam djevica ili tako nešto?” Toplo se nasmijala.

“Ne, ja…” rezignirano je uzdahnuo. “Jednostavno nikad nisam razmišljao o tebi u… znaš.”

“U redu”, kimnula je. “Ovo je dobar, ha?” Zahihotala se, polako prelazeći jezikom preko njegove osovine.

“Da”, teško je zastenjao, a penis mu je brzo pulsirao; očajnički je pokušao zamisliti nešto nespolno, ali činilo se da ništa ne može spriječiti uskoro neizbježan rezultat.

“Ne, ne još”, uzviknula je i pustila njegov penis, lagano klizeći od njega. “Probudio si me usred noći, bolje ti je da se vraški dobro ispričaš!” Zahihotala se i skinula gornji dio.

Naslonila se na laktove i zakrenula kosu na filmski način – što je Jake, u svom gotovo orgazmičnom ošamućenom stanju uma, na trenutak vidio u usporenoj snimci.

“Hoćeš li samo stajati tamo, ne tako mali brate?” Zahihotala se i pozivljivo raširila noge, trljajući bradavice.

“Ne, ja …”, opet je posrnuo, na svoje riječi; srce mu je kucalo u grudima, a um mu je bila zaokupljena samo jednom mišlju: ljepotom (i izopačenošću) situacije.

Jake je kliznuo po krevetu i podlegao njezinom zagrljaju; čvrsto je omotala noge oko njegova struka, pritišćući njegov član uz svoje međunožje; njezini su nokti nježno grebali njegova leđa, dok su im usne bile udaljene samo nekoliko centimetara.

Sugestivno se nasmiješila i polako polizala usne gledajući ravno u njegove oči; Jake je prislonio usne na njezine. Ima sjajan okus, pomislio je; zatim, prije nego što je itko od njih imao vremena za razmišljanje, bili su zaključani u strastvenom poljupcu, sišući jedno drugome jezik i usne.

S dubokim stenjanjem uhvatila ga je za dupe i privukla još bliže; još uvijek isprepleten u vatrenom poljupcu, posegnuo je i nježno protrljao njezinu mokru macu.

Zarila je nokte u njegovu kožu, pjevušeći tiho i strastveno dok je on zabijao jedan prst u nju; njezin um obuzet gorućom strašću, njihov je odnos postao zastario. Odjednom se radilo o seksu, a tabu priroda tog čina samo joj je dodatno zahuktala, smočivši je brže nego ikad prije.

Jake joj je sisao grudi, vrteći jezikom oko njezinih uspravnih bradavica, uživajući u svakom jauku koji joj je izlazio iz usta, u svakom malom trzaju njezina tijela.

Lora je zgrabila njegov penis tvrd kao kamen i brzo ga pogladila, trljajući debelu glavu o svoju macu, još čvršće pritisnuvši svoje tijelo uz njegovo.

“Jesi li siguran za ovo?” Pitao je tihim, lagano drhtavim glasom.

“Da”, odlučno je odgovorila. “Zar nisi?” Podigla je obrvu.

“Jesam”, uzvratio je, neuvjerljivo; međutim, sve su inhibicije nestale iz njegova uma, kad ga je povukla svojim nogama, tjerajući ga u sebe.

Snažno mu je progunđala u uho, dok je on polako dublje zakopao svoj penis; ugrizla ga je i sisala ušnu resicu, kad je počeo lupati, prenježno.

“Brže, brate”, preklinjala je. “Ne boj se, idi jače; ja to mogu podnijeti.”

I Jake je poslušao; njegova su jaja bučno udarala o njezinu natopljenu pičku, dok su im se usne sklopile u još jednom vatrenom poljupcu. Lorini nokti su mu grebali kožu, njezine su noge čvrsto omotane oko njegovog struka.

Odjednom se izvukao; na trenutak ga je Lora zgranuto pogledala. Plakala je od iznenađenja kad ju je podigao sa struka i prevrnuo na ruke i koljena. S odobravanjem je zastenjala, a uzbuđenje joj se povećalo za deset puta i izvila donji dio leđa.Jake ju je isprva jednostavno zadirkivao, šamarao po guzici i trljao penis o njezinu macu; spustio se na nju, brzo mlatarajući jezikom u njoj, a njezini slatki sokovi preplavili su mu usta.

Pregrizla je plahte; izgubljen u izmaglici čistog užitka, veo orgazmičke radosti zamaglio je sve misli o pogrešnosti situacije.

Duboko je zabio svoju osovinu u nju i ostao miran, čvrsto je držao oko struka, dopuštajući joj da osjeti njegovu dužinu i opseg, dok joj se tijelo trzalo. Nabijao je i postupno povećavao tempo.

Larino stenjanje postalo je glasnije; njezina šaka stisnuta oko plahte, nije se mogla suzdržati da ne poviče od silnog uzbuđenja, dok ju je snažno udario.

“To je to”, vrisnula je, “nemoj stati; samo tako nastavi!”

Jake se jednostavno nasmiješio kad joj se želudac stisnuo; udario ju je po guzici, a Lora je ispustila još jače drhtave plače. Spustila je ruku do klitorisa i brzo protrljala.

“Jebi ga”, vrisnula je, dok su joj se prsti uvijali, a cijelo tijelo treslo; Jake se izvukao i donji dio tijela mu je bio mokar.

Nasmijao se i udario kurac po njezinoj mački; “Nisam znao da si špricer, seko”, šapnuo joj je nježno na uho, prije nego što se vratio da je ore, još jače.

Njezini teški jauci odzvanjali su u maloj spavaćoj sobi, dodatno umnožavajući Jakeovo uzbuđenje i mamivši ga da ide sve dublje i dublje; nije trebalo dugo da vlaga i toplina poraze njegovu odlučnost da ide satima.

“Ne ulazi u mene”, zamolila je šaptom, kada je njegov penis zapucnuo, šaljući nove valove drhtavice koja joj je umirala u kralježnici.

Jake se, bez riječi i jedva se mogao kontrolirati dulje od nekoliko orgazmičkih sekundi, izvukao i Lora se željno okrenula; jedan pogled njezinih gladnih očiju i jedan udarac njegovim kitom bili su više nego dovoljni da mu eksplodira i obasu Lorino obasjano lice.

Zabila je prste u svoju mokru pičku, brzo dosegnuvši drugi, još jači, vrhunac, dok joj je bratova vruća sperma polako kapala s brade i spuštala se do grudi; požudno mu se zagledala u oči, skupljajući spermu s dva prsta.

“Isuse, seko”, uzdahnuo je Jake, “to je bilo… nevjerojatno!”

“Doista je bilo”, kimnula je složno. “Jesi li dobro?”

“Da, samo sam…” zijevnuo je, nehotice; nakon orgazma, adrenalin koji je uklonio zujanje je splasnuo i glava mu je bila lakša nego ikad prije. “Prilično sam iscrpljen, ja…”

“Dođi”, potapšala je madrac, “spavaj ovdje, zar ne?”

“Ne, ja…” odmahnuo je glavom, iznenada ga je obuzeo sram. “Ne čini se u redu, znaš?”

“Šalite se?” Zahihotala se, zbunjena.

“Ne, ja sam…” protrljao je čelo, ljuljajući se naprijed-natrag u svom položaju. “Samo bi…”

“Jake”, rekla je tmurno i njezin se osmijeh odmah pretvorio u namrštenje, “već si požalio, zar ne?”

“Ne, nije to u pitanju, samo sam …” bunio se. “Jednostavno sam preumoran i… razgovarat ćemo o tome ujutro, u redu?” Rekao je i napravio jedan korak unatrag.

“Ne”, rekla je odlučno, zgrabivši ga strogo za jaja. “Ne možeš tek tako zaspati. Ne nakon onoga što se dogodilo.”

“Lora, molim te, ja…” grčio se, dok mu je ona stezala stisak oko jaja.

“Pa što?” Povisila je glas. “Zabavili ste se, došli ste, a sada se samo vraćamo… pretvarati se da se to nikada nije dogodilo?”

“Nije…” oči su mu gotovo iskočile iz duplja, kad je stisnula još jače. “Sad sam previše umoran i … želim spavati u svom krevetu; molim te, Lora”, preklinjao ga je tihim, drhtavim šapatom, “prestani stiskati, ja …”

“Dobro”, uzdahnula je i oslobodila držanje; istog trena, Jake je čučnuo, držeći se za svoja pulsirajuća, bolna jaja. “Idi spavaj, radi što god želiš”, legla je natrag na krevet, okrenuvši mu leđa (i golu guzicu).

“Lora, dovraga, nemoj…” obrisao je znoj s čela, ne mogavši ​​prestati buljiti u njezino dupe kroz svoj sve veći zamagljeni vid.

“Laku noć”, pomno ga je odbacila. “Zatvori vrata za sobom.”

On je; mirno je stajao u dnevnoj sobi, kradeći tračke njezinih sada zatvorenih vrata. Jebi ga, pomislio je ljutito, nespreman da povjeruje u razvoj događaja. Otišao je u svoju sobu i bacio se na krevet, ne želeći ništa drugo nego lupiti glavom o zid; umjesto toga, legao je i zaspao čim je zatvorio oči.

Lora je ležala na leđima na svom krevetu, zureći u strop u nevjerici; ruka joj se instinktivno pomaknula do još uvijek mokre, i pomalo bolne, pičke, jer nije mogla prestati razmišljati o onome što se upravo dogodilo. Nije znala što učiniti; dio nje inzistirao je da bi trebala otići u Jakeovu sobu, dok ju je drugi tjerao da ostane tamo gdje je bila.

Sjela je na laktove, a um joj je još uvijek bio opako razdvojen, i gledala uokolo nadajući se da će se odgovor čarobno pojaviti na zidu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top