Pojebao sam snahu

Odgovorili smo za ovo vjenčanje prije nekoliko mjeseci, mnogo prije nego što smo imali pojma da će moja žena biti izvan grada i da neće moći doći. Dakle, umjesto da sjedim u crkvenoj klupi sa suprugom, ja sam sjedio sa svojom snahom, dok je moj sin bio dio svadbene zabave jednog od svojih prijatelja iz srednje škole. Zapravo, gledajući program, gotovo svi polaznici bili su iz njegove stare srednjoškolske skupine.

S promjenom u glazbi, mogao sam zaključiti da je vrijeme da svatovi počnu marširati. Okrenula sam se u sjedalu kako bih promatrala prvu od djeveruša i mladoženja koji su sišli niz prolaz, i sasvim iskreno, odradila dvostruko. Haljina djeveruše je bila unikatna. Sastojala se od kratke nabrane suknje koja se spuštala do sredine bedra u prilično oštroj ružičastoj boji, golih čarapa i vrlo visokih ružičastih štikli. Gornji dio haljine bio je dobar, samo polovica. Bio je bez naramenica i bez leđa, gornji dio je počinjao tako nisko u leđima da je gotovo dosegao vrh njezine pune okrugle stražnjice, te se protezao oko njezinih strana i sve dok nije mogao pokriti njezine velike grudi. Satenski materijal prekriven čipkom zatim se spustio između njezinih grudi gotovo do pupka. V od materijala spriječio je da se raširi križanjem uzice koja je izgledala poput vezice. Na trenutak sam se zapitao što, ako išta, zadržava njene velike grudi sadržane u haljini.

Sljedeća mlada žena bila je identično odjevena, njezine nešto manje grudi nisu prelijevale haljinu ni približno u onoj mjeri u kojoj je imala prva mlada dama, ali definitivno je bilo dosta kremastih dojki koje su se pokazivale oko i iznad režnjeva haljine koje su joj prekrivale prsa. Ako bih morala izvući mišljenje, haljine su više ličile na droljaste maturalne haljine nego na haljine djeveruše. Nisam se iznenadio kad sam vidio treću mladu ženu, vitkiju od prve, ali sa svakim što većim grudima, kako hoda niz prolaz s mojim sinom. Prošlo je nekoliko sekundi prije nego što sam prepoznao mladu ženu kao osobu s kojom je moj sin neko vrijeme izlazio u srednjoj školi.

Četvrta djeveruša bila je malo zdepavija. Nije debela po standardu, ali svakako ono što sam nazvala plus size, s tim da je haljina jedva mogla sadržavati njezinu nešto veću veličinu. V otvorene kože sprijeda otkrivao je mnogo više njezinih grudi dok je bio razdvojen.

Deveruša je nosila istu haljinu kao i ostale djeveruše, iako joj je uz njenu vitkiju figuru i manja prsa, haljina na njoj izgledala mnogo manje droljavo.

Svi su stajali za nas kako bismo promatrali mladenku kako silazi niz prolaz, gornji dio njezine haljine identičan je haljinama djeveruše, osim što je bio bijeli, a suknja je bila tradicionalniji sloj za slojem prozirnog mrežastog materijala koji je povremeno davao odsjaj nogu, bez tog teškog sloja satena ispod mrežastog materijala. Nekoliko puta dok je odlazila do oltara zakleo sam se da mogu razabrati bijele čarape i podvezice ako se materijal pomakne kako treba. Bila je to zasigurno najneobičnija vjenčanica koju sam ikad vidjela. Kako je ceremonija odmicala, bio sam siguran da mogu vidjeti njezinu golu zadnjicu kroz materijal, što je otežavalo odlučivanje koga gledati, mladenku ili djeveruše, koje kao da se bore da vrhovi svojih haljina ne skliznu dok su stajali u njihovom redu. Kako se ceremonija bližila kraju, predstavljen je novi par i svatovi su obrađeni, većina njih je hodala niz prolaz sa znatno većom količinom grudi koja se pokazuje, a u dva slučaja barem neka areola viri preko vrha haljine .

Tracy i ja čekali smo red da nas izvedu iz klupe i na red za prijem, gdje smo pozdravili novi par i svatove. Morala sam priznati da je bilo teško zadržati pogled na njihovim licima, a ne na dekolteu. Najmanje dvije djeveruše koje sam poznavao dok su mi djeca bila u srednjoj školi nagnule su se za zagrljaj umjesto rukovanja, pritišćući svoja prsa uz moja, ostavljajući me u nadi da nitko nije primijetio hardon koji mi je pokušavao narasti u hlače .

Konačno kroz red sam muljao s ostalim uzvanicima, čekajući polazak, a najprevladavajuća tema razgovora bilo je ruho svatova, uključujući i nevjestu. Prevladavajuća tema, iako se šuškalo, bila je da je mladenka imala čarape i podvezicu i to je bilo to, a nekoliko momaka tvrdi da ni na njoj ništa nisu vidjeli. Konačno smo bacili svoje ptičje sjeme u parove koji su odlazili dok su se penjali u limuzinu i jurili, svi su znali da će se vratiti na trenutak kako bi započeli rutinu slikanja.

Tracy i ja otišle smo do mog auta i popele se kako bismo se odvezle do recepcije, rustičnog mjesta u šumi.

“Nisam mogla vjerovati da je nosila tu haljinu”, rekla je Tracy tiho nakon što smo bili u autu. “O čemu je razmišljala?”

“Ne znam. Ali to je svakako otkrivalo”, složila sam se dok sam izlazila s parkinga na crkvenom parkiralištu.

“To je podcjenjivanje. Osjećam te jadne djevojke. Činilo se da ta haljina nije htjela ostati dobro na mjestu.”

„Svakako ne na

većih prsa”, složila sam se.

“Vidite! Čak ste i vi to mogli vidjeti!” rekla je mršteći se. “A dečki, mislim na sve njih. Činilo se da nisu mogli ni pogled odvojiti od njih.”

“Pa. To je ono što biste očekivali.”

“Ne od Roberta”, brzo je rekla. “Ne očekujem da moj muž bulji u sise drugih djevojaka. A kakav je to bio onaj zagrljaj koji si dobila od djeveruše s Robertom?”

“Coleen? Ona i Rob hodali su neko vrijeme u srednjoj školi. Pretpostavljam da me se još uvijek sjeća.”

“Izgleda pomalo droljavo”, rekla je ispod glasa dok smo se vozili iz grada.

“Ona je općenito imala sklonost nositi oskudnu odjeću.”

“Vjerujem.”

– Morate priznati, ona ima tijelo za to.

“Kako to možeš reći? Samo zato što je imala veliki skup sisa?”

“Tracy! Bože.”

“Što?”

“Sve što sam rekao je da ima tijelo za to.”

“Pa izgleda da tvoj sin misli da još uvijek misli.”

– To nije pošteno prema Robu.

“Naravno da jest. Pomislili biste da nikad prije nije vidio niz sisa.”

Odlučio sam pustiti temu, osjećajući da će se sigurno pogoršati prije nego što bude bolje. Tracy je bila dobro oblikovana mlada dama, iako njezine grudi nisu bile ni približno velike kao Coleenine. Imala je ljetnu haljinu do sredine bedara koju su joj preko ramena držale samo dvije male žice. Kroz materijal haljine bilo je lako vidjeti grudnjak bez naramenica koji je sadržavao njezine živahne 32 B grudi. Kako sam znao da ima grudi B šalice? Pa, jednom je za sobom ostavila grudnjak, a ja sam ga našla u pranju koje sam presavijala. Znao sam da to nije kćer ili žena, pa ju je proces eliminacije napustio.

Ušao sam na mjesto održavanja vjenčanja, veliku štalu u stilu brvnare koja je morala biti visoka barem dva ili tri kata. Parkirao sam i ušli smo, pronašavši masivnu otvorenu plesnu dvoranu sa stolovima, plesni podij na jednom kraju i gornje potkrovlje koje je nadvisivalo perimetar donjeg kata. Onda su znakovi ukazivali na potkrovlje za bar, i da budem iskren, bio sam žedan. “Hajde. Idemo nešto popiti”, predložila sam, pokazujući na natpis.

“Dobra ideja”, rekla je namršteno. “Nešto ukočeno ako ću morati gledati Roberta kako pleše sa starom djevojkom.”

“Ma daj. To je samo vjenčanje”, rekla sam uz cerekanje. Poveo sam se stepenicama i pronašao bar, uzimajući kolu za sebe i margaritu za Tracy. Moralo je proći neko vrijeme prije nego svatovi stignu pa smo našli stol u potkrovlju koji je gledao na kat ispod i smjestili se čekati. Dva sata i dva pića kasnije, našli smo svoja mjesta za stolovima na glavnom katu, a svatovi će uskoro stići.

Kako su i najavljivali, okupljeni gosti su navijali i pljeskali, a svaki je par napravio neku vrstu plesnog koraka. Izgledali su kao da su već popili priličnu količinu alkohola, na temelju relativne opuštenosti i nesputanosti parova. Dok su plesale, mlade dame krupnijeg grudi imale su više problema s držanjem svojih djevojaka u futroli, Coleen je natjerala da su obje potpuno iskočile iz haljine tako da je završavala svoj ples s rukama sklopljenima preko oba mekana brežuljka, a lice joj je pocrvenjelo.

“Pogledajte ovo!” rekla je Tracy ljutito.

“Što?”

“Sise su joj tako iskočile! Znaš da je to namjerno učinila.”

“Zašto bi to učinila?”

“Samo da ih pokažem Robertu”, rekla je oštro prije nego što je otpila gutljaj trećeg pića.

“Tracy! Jesi li ljubomorna?”

“NE! Nisam. Samo ne cijenim da neka djevojka baci sve svoje dobrote na mog muža!”

“Znači, ljubomorni ste”, rekla sam odmahujući glavom. “Što se može dogoditi? To je vjenčanje za boga miloga.”

“To biste rekli. Uživate baš u redu!”

“O čemu ti pričaš?” upitala sam dok sam ustajala s ostalim gostima kad su mladenci ušli u sobu.

“Ovo”, rekla je, posegnuvši ispred mene i istisnuvši hardon koji mi je ispupčio hlače.

“Tracy!” Odbrusio sam iznenađeno, odmaknuvši se od njezine ruke. “Koji vrag?”

“Kao što sam rekao. Baš lijepo uživaš u pogledu.”

“Mislim da trebaš prestati piti”, rekla sam kad smo ponovno sjeli, a mladenci i svatovi zauzeli su svoje mjesto za glavnim stolom.

Gotovo odmah gosti su počeli lupati po čašama noževima, moleći novi par da se poljubi. Nisam bio iznenađen što sam vidio mladoženju kako se nagnuo i poljubio njegovu novu ženu, ali sam se iznenadio kad sam ugledao njegovu ruku kako joj klizi u gornji dio i stisnuo joj jednu sisu unutar haljine, što joj je donijelo kikot, a ne bilo kakvo nezadovoljstvo .

“Vau. Da sam to pokušao na svom vjenčanju, moja bi me žena udarila”, rekao sam tiho, uglavnom u sebi.

“Budi sretan da je to sve što on zgrabi”, rekla mi je Tracy.

“Što misliš?”

“Nema donje rublje na sebi! Što misliš, što će on zgrabiti prije nego što izađe noć?”

“Tracy. Dušo. Polako. Upravo ju je oženio. Može zgrabiti sve što želi.”

“Ali ni djevojke ne nose ništa, a Robert je oženjen za mene, a ne Carol ili kako se već zove.”

“Coleen”, ispravio sam je. – A kako znaš?

Tracy je zakolutala očima. “Tata

! Bog! Pogledaj što im je u džepovima jakni!”

Pogledala sam mladoženja koji su sjedili kraj svake od djeveruša i zaprepastila se kad sam shvatila da tkanina koja im viri iz džepa na reveru uopće nije tkanina, već je svaki imao drugu boju i materijal koji bi mogli biti samo gaćice. “Oh”, odgovorila sam tiho, uopće nisam sigurna što da kažem. Srećom, večera se počela posluživati, što mi je dalo priliku da skrenem raspravu. Tijekom večere nisam mogao ne razmišljati o činjenici da sve mlade dame koje su sjedile na pozornici nisu nosile ništa ispod haljina i pitale se kako je točno svaki od mladoženja dobio svoje džepne ukrase. Jesu li bile slobodno dane ili vraćene? Vjerujući da sam odgajao svog sina da zna bolje, nadao sam se da su oni dobili, a ne vraćeni.

S večerom je došlo vrijeme za uobičajene posebne plesove i slično. Otac/kći, majka/sin, dolar ples, itd. Naravno, uključivalo je i bacanje buketa i podvezice. Obično mladenka sjedi u stolici, a mladoženja izvlači podvezicu ispod njezine haljine, ali kao i kod većeg dijela ovog vjenčanja, odabrali su mnogo drugačiju metodu. Mladoženja je ležao na podu, a mladenka je čučala iznad njegove glave, spuštajući se dovoljno nisko da mu praktički stavi svoju navodno golu macu u lice. Polako je ustala, dopuštajući mu da joj sklizne podvezicu niz nogu dok se ona vraćala, uz fanatično klicanje dobrog dijela gostiju.

Možda samo starim ili tako nešto, ali mislio sam da se takvo što treba ostaviti za NAKON dočeka.

Ubrzo nakon što je započeo opći ples, predložio sam Tracy da ode plesati sa svojim mužem i nježno ga podsjetiti s kim je došao.

“Gospodine W!” Začula sam ženski glas iza sebe. “Sjedi i ne pleše?”

Okrenula sam se i ugledala Coleen kako stoji iza mene. “Oh bok. Želite li sjesti?” upitala sam, nudeći joj Tracyjevu stolicu.

“Ne baš. Nekako sam se nadala da ćeš plesati sa mnom”, rekla je s iščekivanjem.

“Nisam puno na ovim brzim plesovima”, odgovorila sam iskreno.

“U redu je. Pomoći ću ti”, rekla je, pružajući mi ruku.

“Da. Naravno, zašto ne”, složila sam se konačno s uzdahom.

“Odavno se nismo vidjeli”, rekla je dok me vodila do plesnog podija. “Sada. Evo. Baš ovako”, rekla je, uzevši me za ruke i natjerala me da se ljuljam naprijed-natrag kakva je bila. Njezine su se sise migoljile i ljuljale u gornjem dijelu haljine, prijeteći da će svakog trenutka izletjeti, zbog čega mi je kurac ponovno počeo rasti u hlačama. Nakon nekoliko minuta, jedna je ipak iskliznula, potpuno razotkrivši bradavicu. Ostavila ga je da visi nekoliko trenutaka, a zatim ga je, koristeći jednu moju ruku, koju je još uvijek držala, nonšalantno ugurala natrag u haljinu. “Hvala”, rekla je kad je glazba završila i prešla u polaganu plesnu melodiju. Ne propustivši ni ritam, prišla mi je blizu i pritisnula svoje tijelo uz moje. “Netko se malo uzbudio što mi pomaže”, šapnula mi je na uho dok se prizemljivala uz moju tvrdu izbočinu. “Kad sam bio u školi uvijek sam mislio da izgledaš prilično zgodno.”

“Ja sam duplo starija od tebe”, zahihotao sam dok je nastavila plesati, pritiskajući zdjelicu na moj kurac, uzrokujući da se pokuša još više stvrdnuti.

“Znam. Nekako sam uvijek volio starije momke.”

– Ali izlazila si s mojim sinom.

“Jesam. A također sam ti davao sve što sam mogao. Nisi li uopće primijetio koliko je moja odjeća oskudna?”

– Kako da ne primijetim? Odgovorila sam, prisjetivši se svih kratkih haljina i izuzetno uskih košulja i kratkih hlačica koje je nosila kad je završila. Bilo je nekoliko puta da smo svi sjedili u obiteljskoj sobi i gledali nešto na TV -u, a ja bih ustala i izašla iz sobe zbog nečega, samo da bih se vratila i vidjela kako joj noge šire na različite načine kako bi razotkrila svoje gaćice meni. Pomisao na te mučne poglede i iznenadna spoznaja da su sve samo ne slučajni činilo se da su moj hardon još više rasli. Činjenica koja joj se nije izgubila.

“Osjećam se kao da se netko predobro sjeća”, šapnula je uz tihi hihot, pritišćući se čvršće uz mene na nekoliko trenutaka. “Evo, daj da ti to sredim”, dodala je dok je pomicala ruku s mog vrata i klizila rukom između nas.

“Coleen!” Pobunila sam se kad sam se počela povlačiti od nje.

Prislonila se uz mene i prislonila lice bliže mom uhu. – Ako se ne pomakneš, nitko neće znati. Pogledao sam oko sebe da vidim tko bi mogao buljiti u nas dok je njezina ruka klizila dolje unutar mog pojasa i pecala okolo kako bi napravila razmak između repa moje košulje i gornjeg dijela mojih gaćica, dopuštajući joj da gurne ruku dolje u moje hlače i ispravi moj kurac . Omotala ga je prstima što je više mogla u uskim okvirima i lagano ga milovala sve dok se pjesma nije spremala završiti prije nego što je izvukla ruku i gurnula je prema gore kako bi naslonila između nas na moja prsa. “Eto. Tako je bolje, zar ne?”

“Jest, ali nisam navikao da mlade dame guraju ruke u hlače”, odgovorio sam, osjećajući se odjednom jako toplo dok je DJ puštao sljedeću pjesmu, anoth

er razumno spora melodija.

“Pa, pošteno je pošteno”, šapnula je, povukla ruku između nas, pronašla moju i povukla je između nas. Osjetio sam kako ga gura dolje i ispod suknje, ostavljajući ga tek kad sam mogao osjetiti njezinu vruću mokru macu između nogu. “Eto. Sada i mene možeš osjetiti.”

“Tako se čini”, složio sam se, ostavivši ruku na nekoliko trenutaka, kažiprstom trljajući njezine usne, a zatim klizeći između njih dok je plesala. Nevoljko sam izvukao ruku iz njegovog toplog gnijezda.

“Znaš što imam ispod ove haljine?”

“Ništa?” odgovorila sam tiho.

“Tako je. Baš ništa. Dakle, ako bi netko želio zavući ruku u gornji dio i igrati se s mojim grudima, pa, ne bi bilo ništa na putu”, rekla je pozivljivo dok je pronašla moju ruku koja je imala samo joj je došao između nogu i vodio je tijelom. Lagano se okrenula tako da je, dok je gurala moju ruku u gornji dio haljine, ona bila prikovana između nas, skrivajući je od pogleda većine ljudi.

“Znaš. Ne bih imao ništa protiv da mi samo skineš haljinu do kraja.”

– Mislim da to ne bi bilo prikladno.

“Pa, ovdje je možda malo očito, ali znam mjesto gdje možemo.”

“Oženjen sam”, odgovorio sam.

“Uh huh. I Robert. Nisam ga spriječio da mi skine gaćice.”

“On je?”

“Uh. Pa, želiš li mi skinuti haljinu?”

“Jesi li ozbiljan?”

“Cijela stvar. Sve što bih nosio su moje čarape i cipele. Mislim, da je netko to učinio, bila bih toliko uzbuđena da je vjerojatno ne bih željela ponovno obuti dok me netko ne natjera da dođem.”

“Dušo. Coleen. Oženjen sam!”

“Pa? Tko bi znao?”

“Ja bih.”

“I ja bih. To bi bila naša tajna.”

– Ali ne mogu prevariti svoju ženu.

“Zato nemoj. Samo mi skini haljinu i možeš se igrati sa mnom dok ne dođem. Znaš da me želiš vidjeti golu. Osjećam to u tvom kurac i vidim to u tvojim očima. Želiš ovo koliko i ja čini.”

“Sumnjam da ovdje postoji neko mjesto gdje biste to mogli učiniti.”

“Pogledajte, gospodine W. Ne mogu smisliti bilo koji drugi način da ovo kažem. Ova haljina me pakleno napalila, a ja sam uvijek mislila da izgledate kao prilično zgodni tata. Sada je vaša prilika da me vidite golu. na vama je da učinite s tim, ali kad se moja haljina skine, sav sam vaš.”

“Pretpostavljam da bih bio glup da odbijem takvu ponudu.”

“Bio bi”, rekla je uz hihot. “Pođi sa mnom. Trebam piće.”

Činilo se kao čudna promjena takta, ali pratio sam je od glavnog plesnog podija do stepenica, a zatim uz stepenice, njezina je kratka suknja pokazivala njezinu macu pri svakom koraku koji je napravila. Slijedio sam je do šanka, a zatim pokraj njega, niz kratki hodnik koji se pružao prema stražnjem dijelu staje od potkrovlja. Gurnula je vrata i ušla, zatvorivši ih dok nas je zatvorila u veliki ormar. “Provjera kaputa. Nitko ga neće koristiti večeras,” rekla je dok je posegnula iza sebe i otkopčala patentni zatvarač od vrha stražnjice do sredine magarca. Nekoliko se puta promeškoljila i cijela joj je haljina klizila niz noge, ostavljajući je golom kao što je predložila.

“Ovo stvarno nije dobra ideja”, rekao sam kad mi je počela odvezivati ​​remen, iako je nisam pokušao zaustaviti.

“Dakle? Ovdje si sam, ja sam sam. Mogli bismo biti zajedno i sami nekoliko minuta.”

“Nekako to nije imalo smisla”, pobunila sam se kad mi je gurnula hlače i gaćice dolje, oslobodivši bijesni hardon.

“O bože da. Uvijek sam znala da imate veliki kurac, gospodine W. Vidjela sam koliko vam je teško kad sam došla u tim kratkim hlačicama i sličnim stvarima. O da”, gugutala je dok je prelazila na dugmad moje majice i počeo ih poništavati.

“Zaista si nosila takve stvari da mi otežaš?” upitao sam dok mi je gurnula košulju s ramena i gurnula mi je niz ruke, ostavljajući me golu od gležnjeva prema gore.

“Aha, ali nikad to nisam uspio vidjeti ili jebati. Sad sam jedan za dvoje. Hoćeš li me pustiti dva za dva?”

“Stvarno želiš imati seks sa mnom?”

“Kad ćeš inače pojebati dvadesetpetogodišnjaka?” upitala je sa smiješkom, dohvativši moj kurac objema rukama i koristeći ga kao ručku da me povuče sa sobom. Kraj vrata je bio mali stol na koji je naslanjala dupe, a zatim se naslonila, raširila i podigla noge dok me je i dalje vukla prema sebi, ciljajući mi kurac u njezinu macu. Došao sam do nje sa hlačama oko gležnjeva, dovoljno se upalio gledajući seksi grudi tijekom vjenčanja da zapravo nisam mislio toliko daleko od kraja svoje kite.

“O, kvragu”, zastenjao sam dok sam gurao glavu gljive između njezinih usana i u njezine dubine. “Ohhhhhhh dovraga.”

“Možeš to ponoviti”, tiho je dahnula dok sam se gurnuo u nju, samo malo gladeći svoj kurac kako bih ga proradio dublje. Počeo sam kliziti osovinom unutra i van nje dok je ona rukama dizala noge i odvajala se dalje, dajući mi još dublji pristup svojoj maci. “O, jebote, da”, zastenjala je dok sam pumpao svoju duljinu unutra i van, povlačeći se sve dok nije bila gotovo sva moja duljina, samo je moja glava gljiva ostala unutra prije nego što sam brzo zaronila u nju. Kliznuo sam rukama do nje fantastično grudima i čašicama svake od njih, milujući palčeve naprijed-natrag po njezinim tvrdim bradavicama, čineći ih još više stvrdnutim i još više migoljiti na stolu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top