Kako me je izjebao muž

“Ne, Tome. Molim te prestani!! Ne želim se seksati s tobom večeras.”

Međutim, nije bilo važno. Tom je došao kući pijan kao i svaku drugu noć i pritiskao me uza zid naše spavaće sobe, gurajući u mene svoje grube suhe prste. Upravo sam se počela spremati za krevet i otvorila svoj crni svileni ogrtač toplom noćnom zraku. Moje slične gaćice i grudnjak bili su osjetljiv odabir iz Viktorijine tajne i loše su radili na skrivanju tajni.

Počela sam paliti svijeće u sobi nekoliko minuta prije, tek što sam ugasila svjetlo kada je upao moj pijani muž. Bio je u neredu kao i obično, a odljubila sam se u njega prije nekoliko mjeseci zbog njegove gadne navike da pije . Nakon što je ušao, uhvatio me s leđa za zapešća.

“Ti jebena kurvo. Daj da vidim što je ispod tog ogrtača.” Tom je cijelom tjelesnom težinom pritisnuo na mene i prigušio me uza zid. Njegov užegli dah koji mi je brisao niz vrat izazvao je iluzorni odvratan okus u moja usta.

Nažalost, unatoč mojim jadikovkama, dobro sam poznavao proceduru: Tom bi me zanemario i nastavio se prisiljavati na mene kao i svake večeri. Uhvatio me za pramen brinete i grubom desnom rukom ušao u moj trbuh i ušao u štitnik od čipke. Provlačeći prste preko pojasa, pronašao je moj ćelavi ulaz. Bez uvoda i finoće, počeo je zabijati srednji prst u mene. Cijelo vrijeme me je nastavio kontrolirati kroz pramen kose: povukao bi me sa zida i udario o njega, uzrokujući da mi je prst zlonamjerno lupao u macu. Svakim njegovim silovitim udarcem napravila bih grimasu čekajući na prstu da me dalje napadne.

Zadržao sam glavu dok su mi se tihe suze slijevale niz lice dok sam čekao da mi prsti natjeraju moje slabe

maca za podmazivanje dok se pripremao ući u mene. Smanjujući njegovu rotaciju prstom (isto ritam koji je koristio na meni dok smo bili na fakultetu), moja buntovna vagina počela je zalijevati usta. frustrirano sam vrisnula.

Tom me uzeo za kosu i povukao mi glavu unatrag i snažno mi zabio glavu u zid…Kad sam osjetila kako mi krv slijeva iz glave, počela sam osjećati kako njegov klizajući penis ulazi u mene s leđa. Kako sam bila napadnuta, moji su se kukovi počeli pridruživati ​​pobuni koju je moja maca potpisala i počela se gurati protiv mog muža; moj ENFORCER. Počela sam glasno plakati dalje jer sam izgubila bitku, opet, protiv svog muža seronja dok se silom navalio na mene i moje tijelo je gutalo svaki osjećaj njegovog penisa koji je mogao… Izgubila sam svijest…


Probudio sam se, grudi su mi se divlje podigle u ljetnoj noći. Moje 36 C blistale su od vlage od nedavne noćne more i ponovnog razvoja jednog od mojih brojnih napada od strane mog bivšeg muža. Ruke su mi se neprestano tresle, a zglobovi su mi bili bijeli od stiska koji sam držao preko satenskih plahti. Pogledala sam u stranu i vidjela svog muža, Michaela, kako mirno spava kao i uvijek.

Bio mi je tako drag. U prošlosti, u trenucima kada nisam mogla izaći na kraj sa svojim mužem, Tomom, koji je bio nasilan, Michael bi me uvijek razveselio sljedeći dan na poslu. Nikada nije bio nasilan i uvijek bi me vodio van gledati bazene s fontanama u centru grada za ručkom. Iako nikad nije bio moj tip, ponekad pomalo pasivno-agresivan i plašljiv, njegov srdačan i fin način bio je sigurno utočište za moj nasilni odnos s Tomom.

Ova noćna mora nije bila prva, ili vjerojatno posljednja, moja navala noćnih strahova koji su ponavljali incidente u kojima je Tom došao kući pijan i prisilio me da trpim njegov penis. Mrzila sam sebe što sam uvijek bila žrtva načina na koji se on ponašao sa mnom. Nikada ga nisam nazvao policijom i sve je to bilo iz istog razloga: nisam osjećao da će slučaj napada proći dobro kad sam više puta svršavao na sebe zbog nasilničkog ponašanja.

Suze su mi počele izlaziti iz očiju dok sam gledala Michaela. Kako je tako fina i iskrena osoba mogla završiti s ludim slučajem kao što sam ja? Zamišljeno sam promatrala Michaela: imao je žuto tijelo, dugu tekuću kosu i nježno lice. Bio je savršena suprotnost mom bivšem. Tom je bio vitak i u formi, ošišanog kroja i naslijeđene ljutnje/grimase oko njegovih usta.

Konačno sam otpustio navlake u ruci, počeo sam previše poznatu potragu za udubinama ispod struka. Dok sam trasirao svoje okretne i gipke prste niz tijelo, već sam znao što mogu očekivati: prsti su mi naišli na trag koji mi se gadio do srži. Moje su mačje usne bile upaljene i bilo je ostataka kremaste teksture zbog kojih sam htjela povraćati. Tom je opet pobijedio. Iako sam bila razvedena od njega i daleko od njegovog mizoginog brutalnog ponašanja, on me još uvijek psihički jebao i tjerao moju macu da izvršava njegove naloge. Uzeo sam ruku i zgrabio vlagu, odlučan da sve to obrišem i utrljam o plahte. Imala sam neposlušnu sadističku macu koja se, čak i izdana i napadnuta, odlučila navlažiti samo kako bi dobila još jednu dozu debelog manijakalnog kurca …


Nisam više mogla biti žrtva. Bilo je vrijeme za promjenu. Kratko sam ustala iz kreveta i otišla u kupaonicu da se očistim. Obrisala sam suze, odlučna da više nikada ne zaplačem od onoga što je Tom učinio. Napustila sam svoju “majčinsku” bezšminkanost i počela se petljati po mraku. Počela sam se oblačiti u tamnim akcentima: olovku za oči i ruž za usne. Zagledala sam se u ogledalo, odlučno odlučujući izbrisati starog sebe. Desna mi se ruka tresla kad sam završila oblaganje punih usana M.A.C ružem. Za ovu priliku trebala mi je šminka da bude gusta koliko sam ja odlučio…

S mojim seksi crnim ogrtačem koji mi još uvijek krasi ramena (isti onaj u kojem Tom uživa strgujući s mene da bi došao do moje uske male mace) i svojim tamnim pogledom na licu, strgnula sam grudnjak i gaćice. Morao sam svući starog sebe što je više moguće; ali ogrtač je morao ostati … Trebalo mi je sjećanje na mog napadača, jebača, napadača, pulsirajući kurac … muža (iz prošlosti).

Povukao sam prst do usana i okupao ga u toploj pljuvački, neprestano ga masirajući jezikom. Prst potpuno potčinjen svojom slinom, prinio sam ga lijevoj dojci i kružio oko areole u transu koji se stalno razvijao… Počeo sam krotiti unutarnju sebe dok sam naučio kontrolirati svoje tjelesne reakcije.

Sad sam bio spreman …


Dok sam hodala mračnim hodnicima kućanstva osjećala sam se kao druga osoba. Kako bih mogao suspregnuti uzbuđenje? Namjeravala sam učiniti ono što većina ženskih žrtava nije mogla: učiniti da moj agresor pati od mojih vlastitih ruku…

Otvorila sam vrata spavaće sobe, pazeći da budu glatka da ne probudim škripave šarke. Primivši tek toliko mjesečine s prozora, spustio sam pogled na svoju metu mirno spavajući u krevetu dvostruke veličine. Bilo je ono što sam očekivao…

Vrlo tanka škrinja, bez ikakve dlake, dizala su se gore-dolje. Nepogrešivo režanje na licu gotovo me natjeralo da poželim naglas opsovati. Pomno sam pregledao muški primjerak kad sam postao ljubomoran na miran san koji je postizao dok sam ležala mnogo noći budna i mučena Tomovim sjebanim ponašanjem.

Krenuo sam do kreveta, uzevši svoje nježne ruke i provlačeći ih kroz kratko podšišanu kosu ove niskoživotne. Ime koje se pripisuje ovoj grupi muškaraca: Jake. Odmahnula sam glavom, gotovo u znak isprike. Bilo je žalosno što je Jake na toliko načina nalikovao Tomu. Od vitke građe do kratke kose, pa sve do prirodno umetnute mrštenja na licu; Jake, Michaelov sin iz prvog braka, jezivo je sličio Tomu. Jake/Tom je morao platiti cijenu za to što me stalno iznova jebao tijekom svih mučnih noći. Nije bilo u redu nasilno uzeti moju macu i natjerati je da svrši preko nepozvanog kuraca.

Dok sam zurila u Jakea, moje tijelo je počelo reagirati demonskim žarom. Uzbuđenje me je konačno doseglo znajući da imam moć, konačno. Desnu sam ruku spustio do lijevog obraza svog posinka, milujući ga s ljubavlju. Uostalom, ovo je bio moj posinak kojeg sam voljela. Prešao sam palcem po usnama kako bih najbolje ocrtao režanje. Oblik prirodnog mrštenog uzorka bio je točno poput Toma. Posegnula sam u svoj ogrtač, pronašla svoje ćelave usne i ocrtala ih. Ovaj jebač je namjeravao platiti, doista.

Zabacila sam glavu unatrag, nastavljajući milovati posinka po obrazu i ustima i pripremajući svoju macu za osvetu. Mogao sam se glasno nasmijati, bio sam tako sretan. Prekinula sam kontakt sa svojim vaginalnim usnama, rastvorila vlagu na prstima trljajući ih zajedno.

Uopće nisam jako visoka (samo 5’6″) pa počinjem s lakoćom dosezati nogu preko kreveta, a potom i preko mladićeva okvira. Moj prozirni ogrtač cvjeta oko Jakeovih koljena i listova dok završavam sjahanje. Zagledam se dublje u lice mladosti. Osmijeh mi se uvukao na usne kad shvatim: ovaj put imam kontrolu. Nijedan muškarac mi više nikada neće ukrasti moju vrlinu, ženstvenost ili macu. Nikada me neće natjerati sperma bez vlastitog pristanka Moja maca pripada meni i sada ću je iskoristiti da ukradem svoju dušu Tomu…Jakeu.

Počinjem mentalno puštati pjesmu u glavi… Sade — “No Ordinary Love”. Ta pjesma je uvijek imala najsavršenije tajminge za ritam. Moji bokovi prilično lako hvataju ritam i tempo dok počinjem rotirati golog mačića na Jakeovim pamučnim boksericama. Počinjem zatvarati oči; Tako sam sretan što mogu preuzeti kontrolu. Kao što sam sumnjao, uspavani bokserice od pamuka počinju rasti falus u njegovoj sredini. Držim oči zatvorene…Čekam tek zasijani i rastući falus da dođe u kontakt s mojom zapjenjenom vrućom kutijom. U međuvremenu sam maknuo desnu ruku s milovanja Jakeovih usta i držao mu zatiljak za podršku. Jake, mislio sam, Tom će platiti.

Dok nastavljam svoje polagano mljevenje na penis zaštićen vatom, on konačno izrasta u mladića i bojažljivo kuca, moleći za ulazak, u moju vruću macu. Napokon otvaram oči, želeći vidjeti jesam li probudila Jakea. Ipak, još uvijek spava. Trčanje svake večeri ga je prilično umorilo. Slobodnom lijevom rukom ga prinesem ustima i pljunem lijepi bazenčić unutar dlana. Cijelo vrijeme nastavljam ljuljati osjećaj kako mladi penis moli za ulazak u večerašnji najekskluzivniji klub. Dlan mi drži ražnju, posežem okolo i lagano se dižem kako bih mogao doći do otvorenog proreza na boksericama.

Petljajući malo, uvlačim ruku u malu špilju i dolazim u dodir s glatkim i vrlo tvrdim penisom. Samo dahnem dok trljam podmazanu ruku gore -dolje po osovini. Penis je lako tri ili četiri inča više od Tomovog. Ja bi

te u moju donju usnu pitajući se koji je dovraga demon blagoslovio ovog mladića s kurcem tako odgovarajuće veličine. Nije prošlo mnogo vremena kad su moji dugi lijeni potezi postali posesivni i manipulativni. Uskoro palcem kružim po glavi i još uvijek balansiram svoju tjelesnu težinu držeći se za Jakeov vrat. Jedini pokazatelj da je živ je njegov pulsirajući penis u mojim rukama i njegovo ravnomjerno disanje.

Kako sam sada nekoliko puta ponovno vlažio ruku kako bih namazao kurac svog mladog posinka, sada sam zadovoljan što njegov penis ne može postati vlažniji. Postupno izvlačim penis iz njegovog skrivenog utora i iznosim ga u noćni zrak. Oblizujem usne dok shvaćam što ću učiniti: ukrasti od Jakea ono što mi je moj bivši muž ukrao…nevinost, čistoću i divlje seksualno odustajanje. Podižem se malo više nego prije… Zurim natrag u Jakea da se uvjerim da nema treperenja očiju ili znakova buđenja. Sada držim njegov debeli kurac u svojim rukama uz bazu i obavljam posljednju inspekciju svog plijena. Jakeove su oči još uvijek zatvorene, diše mirno, a kurac mu je tvrd, mokar i čeka. Počinjem se spuštati. Polako, oh, tako polako. Prvi dodir sočnog penisa koji ulazi u moje usne tjera me da zurim u Jakea na način koji je usko povezan s retardacijom. Ne samo da je ovaj kurac duži od Tomovog, nego je i dosta deblji.

Klizim na ovaj masivni projektil ne shvaćajući činjenicu da stišćem vrat svog jadnog posinka jače nego inače. Onda napravim grešku. Cvilim preglasno dok posebno zabijam nokte u meso vrata. Jake otvara oči…

“Š- što se događa Sam?” Na dječakovu licu nema ničega osim čistog straha. Nažalost, prekasno je.


Sam je odavno prilagodila svoje oči tami i gleda Jakea dolje kroz njegove zjenice. Njezin stisak nije se oslobodio njegova vrata i nalazi se više od polovice penisa. Ludi pogled sprijateljio se s njezinim crtama lica i vratila je lijevu ruku na stvari kao što je pipanje vlastite desne dojke.

“Što radiš?!?” Jakeov glas je prigušeni šapat dok mu je pozornost skrenula na intenzitet situacije: žena njegova oca na njemu jaše njegov kurac.

“Šuti, Tome! Zar ti se ne sviđa???” Sam nakon što je dostigao puninu penisa u njoj počinje pomicati tijelo s jedne na drugu stranu kako bi osjetio kako joj glava udara o zidove.

“O čemu pričaš? Zašto me zoveš Tom?” Jake ima zbunjen izraz na licu i počinje se pomalo boriti pod Samovom tjelesnom težinom.

“Što je bilo, Tome? Ti si me jebao i kontrolirao godinama tjerajući da mi maca nehotice svršava!!! Sad je moj red!!!” Sam uzima njezinu desnu ruku koja je prije držala Jakeov vrat i počinje ga lagano gušiti njome. Njezin ritam s jedne na drugu stranu postaje puna rotacija dok joj se čini da joj oči gube razum.

“Uzmi ga kvragu. Samo uzmi, dovraga.” Sam drži Jakea za vrat i jaše ga kretanjem u smjeru kazaljki na satu, dok se to počinje plakati. Glava joj pada dok nastavlja jebati glupog dječaka. Jecaji koji dopiru od nje plaše ga i plaše u isto vrijeme.

“Sam, mislim da si zbunjen. Nisam tvoj bivši muž. Dopusti da ti pomognem.” Jake počinje posegnuti za Samovim zapešćima kako bi preuzeo kontrolu nad njom.

Sam oslobađa njezin stisak s Jakeova vrata i povlači se prije nego što ga udari što jače u lice.

“Ne diraj me, jebeni gade!!!” Sam stavlja svoju ruku natrag na Jakeovo grlo i počinje ga jače jahati. Pokreti su joj toliko brzi da joj se sperma počela pjeniti oko usana. Jakeovo je lice potpuno udesno od udarca i šuti.

Sam se počinje gotovo potpuno dizati sa svog kuraca i udarati njezino tijelo natrag kako bi osjetio puni udar svog penisa unutar njezinih zidova. Počinje mrmljati gluposti.

“Jebeno kopile … jebeno govno … uzeo si mi macu … zašto si me natjerao da to volim ??? !!” Sam je počeo još više plakati. Što je više plakala, jače je jahala Jakea.

Jake nije znao što učiniti. Njegova maćeha ga je ševila u tatinoj kući bez kondoma i odbijala je prestati. Pokušao se smiriti, ali je potpuno izgubio fokus kad ga je ošamarila. Njezini jahaći pokreti preuzeli su kontrolu nad njegovim penisom i on se svaki drugi trenutak zabio u susret njezinim vlažnim stijenkama rodnice. Nije mogao ovako izdati oca.

Sam je stavila svoju glavu pored Jakeove i pogledala ga dok mu je postavljala pitanje.

“Zašto si me jebao sve te noći?” Sam je nekontrolirano jecala dok je naslonila svoje čelo na Jakeovo.

“Sam, moraš mi vjerovati. Ja sam Jake, Michaelov sin, ne Tom.”

“TI SI JEBENI LAŽOV!!!” Sam je povukao njezinu glavu od Jakeove i zagledao se u njegove oči dok je počela grubo mljeti svoju macu naprijed-natrag preko Jakeovog kuraca iu njegovo stidno područje. Trenje ih je oboje ubilo, ali njezina je maca bila toliko dirnuta njegovim kitom da Sam nije mario.

“Vas’

jebeno lud!!!” Jake je zurio u Sama zbunjenim pogledom. Njegov je kurac osjećao sve vrste osjeta i svi su doveli do toga da želi svršiti.

Sam se počeo smijati između jecaja i samo jače mljeti dok nije iskoristila jedan trenutak da zadirkiva Jakea/Toma.

“Ti nisi jebeno pravi muškarac. Moraš silom uzeti svoju macu, jebeni slabiću.” Ona se glasno nasmijala i neprestano udarala svoju pretjerano osjetljivu macu preko ovog masivnog kurca.

Jakeu je bilo dosta. Uhvatio ju je za oba zapešća; onaj na njegovu vratu i onaj koji joj je još uvijek milovao grudi. Zastao je na trenutak dok su ga njezini pokreti jahanja gotovo natjerali da svrši.

“Skidaj se s mene majku mu!!!” Sam joj je pokušao povući ruke, ali njegov je stisak bio prejak. Pribjegla je bržem jahanju i isprobavanju različitih ritmova.

Jednim brzim pokretom, Jake je odveo Sama u stranu, koji je još uvijek bio u njoj, a zatim ju je ponovno povukao da bi konačno završio s njom na leđima, a on se nadvio iznad nje.

“Koji kurac ti je, kujo glupa?!!??” Jake ju je bijesno gledao gotovo spreman da je udari.

Sam ju je zaustavio da plače/smijao i zurio je u Jakea.

“Pa što ćeš sad, Tome? Jebi mi macu još više…” Sam je imala donju usnu ispupčenu dok je malo dijete molilo slatkiše.

“Same, obrati pažnju. Ja sam tvoj posinak, a ne bivši. Mislim da ti treba terapija. Nisam te pojebao niti sam Tom.” Jake je teško disao, potrošio je mnogo energije prevrnuvši pomajku.

“Ti si maca.” Sam se nasmiješio i pljunuo u Jakeovo lice.

Jake je to izgubio. Pustio je njezino lijevo zapešće i udario Samovo lice po nosu. Sam mu se i dalje smiješio. Jake se sagnuo kako bi zgrabio njezino lijevo koljeno i povukao ga u stranu. Zatvorio je oči i zatražio oprost od svemira. Nakon što je to učinjeno, Jake je ponovno otvorio oči prije nego što se spustio prema Samovom tijelu, još jednom probivši njezinu vaginu i uživajući u tome kako je ubrzo njegov kurac udario o njezine zidove.

Izraz na Samovu licu bio je neprepoznatljiv. Pogledala je u Jakeove oči pogledom ni zadovoljstva ni mržnje. Usta su joj samo razjapljena. Jake joj je pogledao u lice.

“Kučko. Želiš raditi sranje da bi se nastavila jebati. Onda jebeno otvori svoju macu.” Jake se povukao i ponovno se zabio u svoju maćehu. Onda opet i opet. Sam joj je ponovno počeo gristi donju usnu i pripremati se za udar kurac njezinog posinka.

Jake nije htio stati. Stalno je tukao maćehu svojim kurom i nije joj davao priliku da se oporavi. Ubrzo je počela jecati.

“Tako mi je žao Tome, zašto sam mislio da mogu preuzeti kontrolu nad tvojim kurcem? Zašto me držiš zarobljenog sa svojim kurcem?” Lice joj se treslo od vibracija dok su njezine invazije postajale sve nasilnije i češće. Njezina maca počela je sliniti posvuda poput jebenog djeteta.

“Začepi, jebote. Sad ćeš dobiti ovaj kurac. Razumiješ, kučko?” Jake joj je stavio prst u usta tjerajući je da zadrži pogled na njegovim sada vatrenim očima.

“Da, razumijem.” Sam je promrmljao preko prsta dok je ona omotala noge oko leđa Jakea čekajući/nadajući se da će primiti što je više moguće njegove muškosti.

Njezine noge omotane oko njega, Jake je zaronio dublje i stavio svoje usne na svoje maćehe i teško joj dišući na usta. Osjećaj ga je počeo obuzimati. Njegov neobučeni penis nije mogao podnijeti kontrakcije za koje mu je vagina muzala kurac i osjetio je da dolazi …

Jake se sve brže ispumpavao u maćehinu vaginu osjećajući porast sperme duboko u sebi.

“Slušaj, kujo. Od sada pa nadalje svake noći dolaziš ovamo. Moja si.” Jake je ponovno stavio ruku na Samovo grlo kako bi osigurao poštivanje.

“Da, Tome. Tvoj sam zauvijek. Zauvijek ću biti tvoja pičkica. Nikada te više neću napustiti.”

“Bolje da ne.” Jake je pumpao po posljednji put prije nego što je svršio duboko u macu svoje žrtve.

Sam je konačno ponovno bio sretan. Tom se vratio da je pojebe bez isprike i da joj bez pristanka da kurac koji je htjela/trebao. Tom, pa Jake sada, trebao je biti njezin novi prisilnik, a ona je bila spremna na sve načine na koje bi je mogao prisiliti da se odrekne svoje ženstvenosti. Od početka je shvatila da je drolja i da joj je potreban snažan kurac kako god je mogla.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top