Seks sa djedom

  1. Petak navečer: Večer s djedom.

Možeš me zvati Annie!

To je zaista Anne, ali sviđa mi se Annie i svi me tako zovu. Petak je navečer, a ja provedem trodnevni vikend kod djeda kod njega.

On je u prilično dobroj fizičkoj formi za momka u šezdesetim godinama i uvijek sam osjećala tvrdoću u njegovim rukama i grudima kad sam ga zagrlila. I dalje skija, igra racquetball i bicikle. Nekada sam s njim rolao i vozio bicikl kad sam imao šest do četrnaest godina, ali sada kad imam osamnaest, to su uglavnom večere i filmovi.

Djedino ime za kućnog ljubimca za mene je Petunia-Face, koje često skraćuje na ‘tunia’. Imam osamnaest godina-skoro devetnaest, pet stopa pet, sto dvadeset pet funti, s 34B na vrhu. I, da, imam par kilograma viška … tko nema! Prijatelji mi govore da imam lijepu formu i da sam lijepa.

Znam da sam lijepa, ali ne i divlja ljepotica. Baš me briga, sretan sam što sam ja. I u kratkim kratkim hlačicama uhvatila sam muškarce kako kradu poglede na moja glatka tinejdžerska bedra; čak i djed, vrijeme ili dva.

Moja najbolja djevojka se zove Summer. Ona je niska, sitna i vrlo lijepa sa oblikovanim nogama u kratkoj suknji. Ima i osamnaest godina, ali za razliku od mene, Summer je i dalje djevica. Bio sam kao učenik “B+”, ali moj lijepi prijatelj je student “A” … 4,0 cijelim putem, kao još od vrtića. Ona sa mnom pohađa Gradsko sveučilište, smjer političke znanosti … pred-pravo.

Nakon diplome planira pohađati pravni fakultet, a bit će i izvrsna odvjetnica. Budući da oboje imamo osamnaest godina, oboje smo prvašići. Moj smjer je engleski, a trenutno mi je plan podučavanja … mislim!

Prije osamnaestog rođendana nisam puno razmišljala o seksu. Tada je bilo previše drugih stvari za brigu, poput ocjena, prijatelja, školskih aktivnosti, bavljenja mamom … samo tipične tinejdžerice, hm … stvari. Postala sam seksualno pustolovnija od svoje osamnaeste godine. Još uvijek ne vjerujem većini dječaka, ali izgubio sam nevinost prema finom dječaku nakon osamnaestog rođendana. Imao je i osamnaest godina i nije bio tip koji bi se hvalio svojim prijateljima … barem ne koliko sam ja znao!

Od svoje osamnaeste godine, Summer i ja smo … pa … malo eksperimentirali s prespavanjem. Ništa preteško, samo malo, znate, između prijatelja. Pretpostavljam da smo se vidjeli tijelo jedno vrijeme. Ima vrlo sladak sitni oblik.

U posljednje vrijeme sam i s djedom maštao o sebi. Bilo je lijepo pohvaliti se svojim djevojkama da je moj djed bio ljut kad sam bio mlađi, ali u posljednje vrijeme počeo sam ga viđati manje poput djeda, a više kao Michaela, više kao muškarca. Je li to odvratno? Pa možda, ali iako nije kao, zgodna filmska zvijezda, vitak je i mišićav i ima privlačan sjaj u očima.

Ipak, to je tabu jer je on otac moje majke … on je moj djed. To ga čini i pomalo uzbudljivim. Njegova ljubaznost i pažnja prema meni godinama su me tjerali da ga volim, a sada sa osamnaest i više godina, možda i zaljubljena u njega! Želim da me vidi kao ženu … ne više kao dijete.

U svakom slučaju, ovaj vikend trebao bi biti zabavan s njim! Večeras ćemo vjerojatno odraditi večeru i film. Kad sam bio mlađi, zajedno bismo gledali svaki novi horor film. Na kraju bih ga objema zagrlila za ruku i objesila ga za cijeli život tijekom zastrašujućih scena, ali sada … ne toliko.

Ujutro će nam skuhati doručak … ako izvadim zadnjicu iz kreveta, to je! Većinu vremena ću provesti u svojoj sobi kod njega, slušati glazbu, slati SMS -ove prijateljima, ažurirati svoju stranicu na internetu i takve stvari. Kad ga neko vrijeme nema, kao što mora biti sutra, mogla bih se sklupčati na njegovu kauču s knjigom, pogledati televiziju ili možda samo slušati glazbu.

Izvodi me večeras na večeru u jedno lijepo talijansko mjesto … Obožavam špagete i polpete i znam da će mi dati malo okusa svog vina. Umjesto kazališta, odlučujemo naručiti neke filmove na zahtjev kod kuće, a ja ću se maziti s toplim pokrivačem gledajući ih.

~ ~ ~

  1. Subota od jutra do kasno poslijepodne: Ljeto i ja.

Subota je ujutro, a ja spavam. Napokon uspijevam izvaditi lijenu malu hiney iz kreveta, a djed je već otišao. Uzimam djeda na prijedlog da ima prijatelja i nazovem Summer.

“Zbroj! Bok! To sam ja!”

“Annie. Bok!”

“Hm, kod djeda. Možeš li doći?

“Ah, ne znam.”

“Ma daj Sum, dosadno mi je od lubanje!”

“Pa … u redu, ali imam posla kasnije, pa će to biti samo nekoliko sati.”

“Dobro! Vidimo se malo. Ćao!”

“Ćao Annie!”

Spotaknem se pod tuš i samo se naslonim na zid puštajući toplu vodu da teče preko mene. Bože, volim taj osjećaj! Voda mi teče po tijelu … lijepo … toplo … utješno. Napuhujem ruke i trljam ih po licu i vratu, a sapuna od sapuna za tijelo se gradi.

Pomaknem ruke prema dojkama, po trbuhu i malo zastenjem osjetim svoju meku kožu. Gurnem ruku još malo dolje, preko humka i na klitoris … Osjećam malo jezu. Sapun se dobro osjeća između mojih nogu, na mom malom lukavcu, pa čak i premještanje sapunastih ruku po guzi daje mi trnce.

“Ohhh!” Zastenjam dok opet malo zadrhtim.

Ispirem tijelo ispod tuša i puštam vodu da mi poteče niz leđa, preko i između grudi koje mi kapaju s bradavica … i samo me zagrijavaju. Obožavam način na koji me voda škaklja po guzi i unutarnjim dijelovima bedara. Isključujem tuš i peškir.

Nalazim par kratkih hlačica u traperice u koje se mogu presvući i ošišani halter s V prednjim dijelom koji pokazuje neki dekolte. Prilično ležerno, ali samo smo Summer i ja. Kratko skraćujem kratke hlače presavijajući rub nekoliko puta dok mi donji dio obraza stražnjice gotovo ne iskoči.

Dok prelazim rukom dolje i preko zadnjice, puštam prste da se igraju s izloženom kožom na dnu kratkih hlača. Nekoliko prstiju zabilo mi se u dno kratkih hlača i na meko malo dupe. Još jedanput me malo zadrhti.

Dok sam se spuštala niz stepenice, skačem sa drugog na posljednji korak baš kad zvoni na vratima. Ljeto je! Sa sobom ima neke filmove i stavlja ih na stolić. Zauzeti smo u kuhinji pravljenjem kokica i skupljanjem zalogaja koje djed ima.

Dok blisko surađujemo, trljam joj ruku uz bok od boka samo kako bih stekao osjećaj dok radimo u bliskim prostorijama. Dok je za umivaonikom, gulje kivi, pomaknem se iza nje stavljajući joj ruke na bokove. Ljeto se brzo okreće i klizi u moj zagrljaj s rukama oko nje. Dajem joj brzo … samo kljucanje u usne.

Sum oblizuje usne i kaže: “Mmm ima okus poput nježno koraljno ružičaste! L’Oreal, zar ne?”

“Nikad neću reći!” Zadirkivao sam se, a oboje smo se hihotali.

Dok se okrećem da se sagnem za tavu s donje police, Summer mi rukom prelazi preko zadnjice. Mmm, još jedan trnak kad joj prsti dodirnu golu kožu na rubu mojih kratkih hlača.

“Ohhh, jako slatke kratke hlačice dušo!” Zadirkuje me, još uvijek mi pomalo miluje dupe.

Summer i ja dugo smo prijatelji i ugodno smo dodirivati ​​tijela jedno drugoga. Čini nam se tako prirodnim; biti slobodni jedni s drugima. Nitko od nas nije skroman kad smo zajedno; tuširamo se i ponekad spavamo goli zajedno na prespavanju … ponekad. Nije velika stvar! Nije čak ni seksualno!

Summer pita o djedu: “Pa, kad se Michael vraća?”

“Ne znam. Valjda kasnije poslijepodne ili večeras. Zašto?” Odgovaram cinjenicno.

“Šteta što ću do tada morati otići. Mislim da je nekako sladak, a ima tako tvrdo tijelo za starca.” Ljeto kaže sa zaigranim osmijehom. Znam da lovi reakciju od mene.

“Zbroj, stani! Jeee!” Reagiram na Ljetovu izjavu kad smo se vratili u dnevnu sobu sa svojim stvarima.

“Što misliš da bi ikada učinio s mojim djedom? Ima šezdeset godina!” Kontrirao sam.

“Pa, dragi, samo bih mu mogao dati malo, ako mi se ukaže prilika.” Kaže smijući se.

“Prekinite s ljetom, nikada nikome niste dali” malo “… gospođica djevičanski teritorij! I, zašto mislite da bi on uopće bio zainteresiran?” Inzistirao sam.

“Oh, pretpostavljam da ga želiš samo za sebe, ha?” Ona mi malo pritiska gumbe.

“Odvratno! Nisam zainteresiran da svom djedu dam nešto od svega! Zato samo odustani, u redu?”

“Zaboravljaš da smo dugo prijatelji Annie m’love i vidim kako ga ponekad gledaš.” Nastavila je.

“Pa, on je obitelj i to čini to kao incest pa čak i da želim, to nije moguće. Možemo li, molim vas, razgovarati o nečem drugom? Počinjete me pomalo ljutiti!”

Postajem nestrpljiv s njezinim inzistiranjem. Ali, stječem jasan dojam da je moja seksi mala prijateljica imala slične misli o djedu kao i ja, ili ona to ne bi rekla.

Pogledala me: “U redu dušo, ali on je sladak … samo govori! Možda ću večeras doći poslije posla i provesti noć s tobom i tvojim seksi djedom.” Summer je rekao, kikoćući se.

“Vrati se ako želiš. Provodim vikend ovdje, a djed neće imati ništa protiv. On te poznaje. I … ako ga želiš pojebati, nokautiraj se!”

Bio sam ipak pomalo ljut na nju. Ne ispuštam f-bombu često, ali moja seksi mala prijateljica dodiruje živce. Odbacio sam njezino izrugivanje kao samo zaljubljivanje učenice u vrućeg starijeg muškarca. Bilo bi zabavno da se ona vrati večeras, a bio sam siguran da se šali u vezi mog djeda … samo mi je povukla lanac.

U svakom slučaju, sjedili smo na kauču s gomilom zalogaja raširenih po stoliću. Gledali smo ženku koja je bila u redu,

a zatim prešao na komediju. Nije bilo tako smiješno, ali tada smo oboje već bili čudno raspoloženi; smijući se svemu što baca kokice i perece na ekran, a jedno drugom i kikoće naša mala lica.

Ovo se oblikovao kao vrlo čudan dan.

Sum je primijetio neku vrstu zamišljenog izraza na mom licu, i zgrabivši jastuk iza sebe, udara me njime u glavu.

“Zašto si danas tako ozbiljna, draga … mi bismo se trebali zabavljati! Moram li to pobijediti iz tebe?”

Zgrabim jastuk iza sebe i udarim je kao što sam rekao,

“Oh-ho-ho ti si tako mrtav! Izazov prihvaćen dušo, pa prihvati to!”

Počeli smo se smijati i hihotati i pokušavati udariti jedno drugo svojim mekim glomaznim oružjem. Nakon nekog vremena, udaranja, guranja, guranja, škakljanja, milovanja, smijeha i hihotanja, odlučili smo raskinuti primirje; proglasivši meč iscrpljenim izjednačenim rezultatom.

Vratili smo se na gledanje filma, pri čemu se svatko od nas šuljao u pokoji udarac jastuka. Summer se napokon naslonila na jastuke na kraju kauča i prekrižila mi noge preko krila. Ona to ponekad čini, a ja sam joj obično počeo prstima lagano masirati noge, kao što to sada radim.

Počeo sam s njezinim potkoljenicama s sporim škakljanjem i trljanjem vrhova prstiju, a zatim sam prešao na njezina bedra. Nije to bilo ništa seksualno, samo lagani dodiri i ogrebotine tijekom gledanja filma.

Na sebi ima bijele kratke hlače s širom otvorenim manšetama visoko na bedrima. Raširio sam joj prst po bedrima i u jednom trenutku; moji prsti ulaze joj u manšete i malo gore u kratke hlače. Ništa nije planirano, jednostavno se dogodilo. S mojom pozornošću i dalje na filmu, osjećam da me gleda. Ona se nasmiješi i upita:

“Gdje mislite da idete s tim prstima, mlada damo?”

Brzo izvlačim ruku iz njezinih kratkih hlača i kažem joj: “O moj Bože! Sum, žao mi je što nisam htio …”

“U redu je Annie. Bože, samo te zadirkujem! Ali ugodan je osjećaj. Znaš da te volim, um, dodirujući me!” Ona me prekida.

Gledam je, nagnem glavu sa strane upitnim pogledom. Ne govorim ništa … zapravo ne znam što bih rekao. Zatim se nasmiješi i nasloni jedno koljeno na naslon kauča otvarajući noge. Pruža mi ruku prima me za ruku i stavlja je visoko na unutarnje bedro koje mi je još uvijek u krilu.

Gledam je izravno u oči i još uvijek nosim svoj znatiželjni pogled; neka moji prsti klize po njezinom baršunasto mekom unutarnjem bedru dok se slatko smiješila.

“Mmm, lijepo, Annie!”

Nikada to prije nije učinila … ovo je nešto novo. Prebacujem koncentraciju s filma na istraživanje svilene noge moje lijepe prijateljice. Njezine kratke hlače dopuštaju mi ​​da skliznem rukom skroz do njezina kuka, a zatim se vratim prema dolje do njenih međunožaca prekrivenih gaćicama.

Pustio sam noktima da lagano zagrebu materijal izravno po njezinom rascjepu, polako ih pomičući naprijed -natrag, dok ona naglo udiše, a zatim počinje stenjati i smiješiti se.

I dalje me pozorno gleda svojim blagim osmijehom. Po uzdizanju i spuštanju njezinih grudi vidim da se uzbuđuje. Gurnem prst unutar ruba njezinih gaćica i dodirnem žensko meso.

Zatvorila je oči, pojačavajući stenjanje. Pustio sam prst da joj klizne po usnama koje postaju sve skliskije, a dok joj lagano dodirujem klitoris, Summer dahće. Skupljam dio njezine svilenkaste vlage na vrhovima prstiju, samo trljajući svilenkastost između njih. Sum se uvijek brzo smočio dolje!

Uhvati me za ruku i polako mi liže klizave sokove s prstiju dok me nastavlja gledati u oči. Podigne zadnjicu s kauča dovoljno da joj otkopča kratke hlače, a ja joj pomažem da ih skine. Zatim se okreće na trbuh s bedrima preko mog krila.

Nosi pamučne bikini gaćice u prahu, s lijepom, ružičastom mašnom na pojasu. Povuče pleteni top preko glave i svlači se. Gledam u svog malenog prijatelja, u ničemu osim u gaćicama i odgovarajućem grudnjaku … s odgovarajućim malim ružičastim mašnama.

Njeno maleno tijelo nevjerojatan je prizor. S knedlom u grlu nervozno joj povlačim gaćice dolje i dolje. Zaglađujem rukama preko njezine gole dupe. Nakon što sam je vrhovima prstiju malo zafrkavao po pukotini, gurnem ih dolje do njezinog naboranog otvora. Ona malo gurne zadnjicu prema gore i otvori mi noge. Leži s rukama oko jastuka ispod glave. Ona se smiješi i tiho stenje u jastuk.

Trljam joj šupka srednjim prstom s dovoljnim pritiskom da je povećam do stenjanja,

“Oooh kako se osjećaš tako divno, draga!” Ona stenje.

Samo malo uguram prst, samo masirajući čvrsti prsten njezine nabore. Ona reagira vrckajući svoje slatko dupe malo gurajući ga u susret s mojim dodirom. Klizim prstom prema dolje, između njezinih mokrih usnica mačke, i na klitoris. Dok moj vršak prsta dodiruje njezino osjetljivo malo dugme, ona naglo dahće.

“Ohhh, Annnieee!”

“Mmm Sum, imaš tako lijepo dupe … tako se lijepo osjeća!”

Sagnem se i poljubim je u obraz za dupe, polizam joj malu pukotinu, a zatim joj otkopčam grudnjak. Okreće se na leđa dok ga uklanja. Podigne pogled prema meni potpuno gola, s nevjerojatno nevinim pogledom; oči široke kao tanjurići.

Skinem svoj vrh i on padne na pod. Stavio sam palčeve u pojas kratkih hlača povlačeći ih dolje i dolje. Već smo bili goli jedno pred drugim, ali ovo je drugačije … ovo je seksualno. Neka vrsta novog teritorija za nas, a ne znajući što točno učiniti, samo se počnemo igrati jedni drugima sisama i prstima prstima prstima prstima prskati. Podigne pogled prema meni i nervozno upita:

“A-Annie, što radimo?”

“Mmm, ne znam Sum … hajde samo um, neka se to dogodi … malo … pa da vidimo.”

“U redu, Annie.”

Sigurno je i prepoznala da se nešto poslijepodne događa nešto drugačije. Pomaknem glavu prema njezinom ljupkom međunožju. Dok se približavam, udišem je. Miris joj je tako nevjerojatan … sladak … mošusan … ugodna, ali snažna ženska aroma … ženski miris! Dobivao sam malo svjetla od toga. Uvijek sam nastojala svoj vlastiti ženski miris svesti na minimum, no sad sam udahnula Summer, postala sam seksualno uzbuđena.

Gurnem joj ruke ispod stražnjice i približim joj međunožje licu. Njezina se vlaga jako nakuplja. Palčevi su mi raširili obrazne obraze, a ja sam joj vrškom jezika lagano polizao guzicu za guzicu. Pušem u njezin navlažen otvor, a ona zadrhti. Ljubim joj unutrašnjost bedara i nabore s obje strane vanjskih usana.

Posebnu pozornost posvećujem svim područjima njenog slatkog aromatičnog međunožja, osim klitorisa i usnica mačke, samo da je malo zadirkujem. O Bože! Njezin je mošusni miris doista dopirao do mene! Dok je malo dizala glavu, bez daha je rekla:

“Annie … trebaš da me … polizaš … hm, tamo!” Posegnula je prema dolje kako bi razvukla usne mačke s nekoliko prstiju. Ljeto je disalo, u malim dahima pokušavajući govoriti. “A-Annie … molim vas!”

Malo sam iznenađen položajem na kojem sam sada bio … da sam bio ljubavnik svoje najbolje djevojke. Svi naši dirljivi, čedni poljupci i udarci u kukove bili su jedno. Sada joj udišem u međunožje s njezinim snažnim ženskim mirisom koji mi ispunjava nos, i s očekivanjem da ću joj dati malo seksualnog oslobođenja.

Nervozna sam dok uvlačim usne i stavljam lagani poljubac na rub njezinih mačjih usana … tek toliko da je zagolica. Oštro udahne, pa opet počne izdahnuti u plitkim malim trzajima, a zatim naglo natrag u agai

n. Ona drhti pa dohvatim palac gore da joj protrljam klitoris, dok ju sladostrasno ljubim, ližem i grickam usnice.

Njezino disanje se povećava, sada duboko unutra, pa sve do kraja. Kliznem jezikom u njezinu macu, a ona se grči u vrlo snažan orgazam. Drhteći, tresući se, grčeći se, ispušta niz cikanja i vrištanja u jastuk koji joj sada prekriva lice. Pustila je da padne na stranu.

“Hvala-hvala … ti Annie … dušo. Ohhh, ja, ja … toliko mi je potrebno … to! Osjećam to … posvuda! Posvuda, draga!” Zatim se široko nasmiješi.

Iznenađen onim što se upravo dogodilo, spustio sam pogled na nju s iskrivljenim osmijehom, jedini odgovor koji mogu dati je: “Zadovoljstvo mila”.

Upravo sam jebao svoju najbolju djevojku!

Dok pokušavam razmišljati o ovome, zadrhtim od lijepog vlastitog izdanja. Oboje smo bili klizavi bazeni znoja! Trljam svoj oznojeni trbuh o njezin znojni trbuh, samo ispuštajući grube male zvukove dok se hihoće i nekontrolirano smije, stavljajući male poljupce po cijelom licu i usnama.

Ležali smo u čvrstom zagrljaju, miješajući moj znoj s njezinim, a ona je curila na moje bedro, još uvijek među njezinim nogama. Mislim da je ovo kolač najčudnija (i najseksi) stvar koju smo Summer i ja ikada učinili zajedno! Počinjemo se vraćati nekom osjećaju normalnosti; Gledam u njezin čisti blues.

“WTF, zbroj?”

Slegnula je ramenima. “Ne znam Annie … upravo se to dogodilo nama danas. Nije mi žao što se dogodilo, želio sam da se ovo dogodi već neko vrijeme. Pretpostavljam da su bogovi seksa mislili da je vrijeme.”

“Ali, smeta li vam uopće ono što mi um … radimo? Pitam.

“Mmm, ne. Mislim da je to prirodno za djevojčice. Sviđa mi se što si učinila sa mnom … sa mnom. Bilo je neočekivano, ali jako lijepo. Ti i ja, mi smo jako hm, jako, jako, jako dobri prijatelji.”

Glasno se smijala prije nego što je dovršila posljednju rečenicu, a ja sam joj se pridružio s ozbiljnim slučajem hihotanja. Oboje smo toliko visoko od ženskog spola da se samo smijemo i pričamo glasno i brzo. Naše primjedbe prevrću se jedna na drugu i na kraju se previše hihoćemo da bismo mogli dovršiti misao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top