Sestra i ja, sami za vikend

Mrzim engleski i napaljen sam.

Ovo su moje misli dok sjedim za stolom u blagovaonici i radim na svom fakultetskom papiru. Za života, nikada neću razumjeti ovo sranje.

“Bok, Chris.” Ashley ulazi na stražnja vrata. Ashley je moja sestra i iako je mlađa od mene, ona i dalje zna moj engleski od mene.

“Ashley, treba mi jebena pomoć oko ovog engleskog sranja.”

“U REDU.”

Sati kasnije

“Crveni!” Vikao sam frustrirano, ali sretan što sam završio. Pogledao sam Ashley i spavala je s glavom prekriženih ruku na stolu. Pogledao sam je i shvatio, bez obzira na sestru, zapravo je jako slatka. Gurnuo sam joj repicu iza uha i pogledao njezino slatko lice. Posegnuo sam ispod stola i dodirnuo joj nogu. Imala je vrlo duge noge i bile su glatke poput svile. Malo se izmigoljila, ali se nije probudila. Pokušao sam doći do njezinih gaćica, ali nisam mogao doći, pa sam je podigao i odnio u krevet.

Spustio sam je i posegnuo za plahtama da je prekrijem, ali zastao sam kad sam vidio da joj se vidi bradavica. Zaključio sam da otkad spava, mogao sam uhvatiti osjećaj, a ona to nikad ne bi saznala. Nagnuo sam se i jezikom joj udario po bradavici, a on je otvorio oči.

“Što je to bilo?” pitala je. Nisam znala što bih rekla pa sam se ispričala.

“Ne, učini to ponovo, bio je dobar osjećaj.” Pa sam to opet učinio i ona je lijepo zacviljela. Stavila sam cijelu bradavicu u usta i isisala. Glasno je zastenjala, a ja sam se povukao. Ona je sjela, a ja sam sjela kraj nje. Nagnuo sam se i poljubio je u usne, a ona se vratila sa zbunjenim pogledom. Pa sam to opet učinio. Ona ga je slijedila i dala mi dva vlastita poljupca. Zamolio sam je da ovaj put to učini opet otvorenih usta. Odgovorila mi je jednim od najboljih francuskih poljubaca koje sam ikada imala. Nastavio sam je ljubiti u tragovima niz prsa koja su me vodila između njezinih nogu. Gurnuo sam je natrag na krevet i posegnuo ispod suknje za njezinim gaćicama. Kad sam joj skinuo gaćice, dobio sam dašak djevojačke mačke s najboljim mirisom koju sam ikad namirisao.

Ova djevojka je bila zrela. Samo miris Ashleyine djevičanske rupe bio je dovoljan da natjera bilo kojeg muškarca da kremira hlače. Sjedio sam tamo i nadigao se od mirisa. Konačno sam se nagnuo kako bih osjetio njezin prvi okus. Kažem vam da sam znao da je tako dobro okusila da sam ovo učinio davno. Sisao sam sve više i više jer je Ashley trčala poput slapa dolje. Glava joj se grčila, a bokovi trzali poput ludaka dok sam kopao po njoj. Podigla je dupe visoko u zrak i gurnula mi međunožje u lice, a tijelo joj je klonulo.

“Jesi li upravo završio?” Pitao sam.

“Ne znam što sam učinila”, rekla je, ležeći beživotno, “ali osjećao sam se dobro.”

“Jesi.”

“Možete li me natjerati da to ponovim, molim vas?”

“Hej, čemu služe velika braća?”

Zahihotala se kad sam joj se pomaknuo između nogu. Rekao sam joj da stavi donji dio stopala na krevet kako bi joj dupe i maca bili čvršći. Dao sam joj da me uhvati za kurac i stavi ga na ulaz u njezinu rupu. Kad je to stiglo, tresnuo sam naprijed i Ashley je ispustila užasan vrisak.

“Izvadi! Izvadite ga! Izvadite ga! ” vikala je. Jednostavno se nisam mogao pomaknuti jer je osjećaj njezinih zidova oko mog mesa bio raj. Suze su joj se slijevale niz obraz kad se njeno vrištanje smanjilo.

“Uuu, to je jako boljelo.” – rekla je plačući. Osjećao sam se loše, ali nastavio sam ispumpavati kurac u njezinu rupu i iz nje. Uhvatila me za leđa i pokušala podnijeti bol. Svaki put kad bih pojačao tempo, ona bi plakala malo glasnije, pa bih morala usporiti.

Odlučio sam da je najbolji način da joj ublažim bol bio da je dobro potresam i tada će nestati; Morao sam popiti trešnju. Svu sam težinu stavio na Ashley i pokupio svoju brzinu pumpanja. Vrištala je da ustanem i onda se to dogodilo. Ispustila je vrisak koji je skupljao krv, a ja sam joj skočio s tijela. Zgrabila je svoju rupu dok je iz nje kapala krv. Uzeo sam ručnike i obrisao je. Opustila se kad je bol splasnuo. Htio sam nastaviti pa sam je dao na koljena.

Uspravila je suknju i zakopčala košulju dok se probijala na pod ispred mene. Sjela sam na rub njezina kreveta i stavila noge s obje strane nje. Uhvatila me za kurac i čekala upute.

Nakon što joj je rekla kako i kako ne treba davati glavu, oblizala je usne i koncentrirala se na moje meso. Jezik joj se otkotrljao poput toplog crvenog tepiha koji u ustima pozdravlja moj kurac na dodjeli “Oscara”. Dok su joj se usne zatvarale oko moje kite, doslovno sam osjetio kako mi tijelo mlitavo odmica. Moj kurac je vrlo glatko prošao kroz njezine usne. Počela je jezikom golicati vene na dnu moje osovine. Pao sam natrag na krevet dok je Ashley nastavila njihati gore -dolje po zviždaljki za meso. Povukla sam se natrag do jastuka na krevetu, a Ashley je krenula za njim. Ušla mi je među noge, sjela na noge i nastavila s mojom poslasticom. Vidjeti njezinu malu glavu kako mi skače po mesu bio je raj. Nisam želio da ovo završi. Nevoljko sam izvukao kurac iz sestrinih usta jer sam htio get natrag na onu macu.

Odmaknula sam se od kreveta i Ashley je dopuzala do vrha kreveta. Uhvatio sam je za bokove i povukao se iza nje. Odgurnuo sam je natrag i pokazao joj dupe u svom smjeru, pripremajući se za stražnja vrata u ovu slasnu macu. Polako sam gurnuo u nju i Ashley se srušila na jastuk. Uhvatila se čvrsto dok sam ja ulazio sve dublje i dublje. Ušao sam otprilike ¾ i povukao se. Tada sam joj počeo ispumpavati rupu, dobivajući brzinu i snagu svakim pokretom. Njezini su zidovi stiskali moj penis poput gumice. Nagnuo sam se preko njezinih leđa da se igram s njezinim sisama. Okrenula je glavu i pogledala u mom smjeru. Lagano me poljubila u usne i uzvratio sam uslugu. Moj kurac je nastavio pumpati još nekoliko minuta pa smo promijenili položaj.

Bacio sam je na pod i skočio na krevet, izvukao Ashley na sebe, stavila je noge s obje strane na mene, a ja sam je gurnuo dolje na svoj kurac. Ugrizla se za usnu i zabacila glavu kako bi usisala bol. Uhvatio sam je za bokove i odskočio kao lopta na košarkaškom igralištu. Uhvatila je svoje pigtaile i navukla ih uz jako jaukanje. Jednom kad sam primijetio kako se poskakuje, uzeo sam je za ruke i sklopio ih u svoje. I sama je ubrzala. Privukao sam je k sebi i imali smo lijepu sesiju ljubljenja. Ustala je i odskakala još brže. Odjednom je stala i počela mi trljati kurac po zidovima. Opet je došla. Nakon što je dobila kamenje, povukao sam se od nje i rekao joj da se vrati na koljena. Stajao sam ispred nje dok mi je lizala i trzala kurac. Kad mi je došlo do kraja, uhvatila sam ga i pustila. Struja za mlazom vruće sperme lijepila je lice moje sestre. Upao joj je u nos, oči, kosu, usta i svugdje gdje se još možete sjetiti. Nakon što sam završio snimanje, lice joj je bilo prekriveno, a usta puna. Neko vrijeme je razmišljala o tome, a zatim je zatvorila usta. Ponovno ga je otvorila kako bi pokazala da su joj usta prazna. Lizala je svaki tračak goopa s mog osjetljivog kurca i nasmiješila mi se.

“Jesam li učinio dobro?” pitala je. Samo sam joj se nasmiješio. Dobra cura. Moja dobra sestra.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top