Sestra i ja, prvi put

Pogledala sam sa prijenosnog računala kad je moja sestra Angie ušla u moju sobu.

“Hej Zack, što ima?” rekla je

“Hej sestro. Upravo sam se čuo sa Stephanie. Ovog vikenda ima previše posla i ne može se vratiti. ” Naša je starija sestra bila na fakultetu i planirala se vratiti za trodnevni vikend koji se sada protegao prije nas.

“To je sranje. Pa jesu li mama i tata na toj konferenciji? ”

“Ne, vani su za večeras, natrag ujutro. Potom sutra ujutro odlaze i neće biti do ponedjeljka navečer. ”

“Dakle, manje -više, kuća za nas cijeli vikend?”

“Da.” Rekao sam sa smiješkom. Nas dvoje smo oduvijek bili jako bliski i jedva smo jedva čekali opuštajući vikend. Moja sestra mi je uzvratila smiješak i oči su joj zasjale. Bila je dvije godine mlađa od mene, ali je uvijek bila nestašnija od mene.

“Večera?” pitala je

“Ostaci”

Slegnula je ramenima i napustila moju sobu. Bilo je još rano i vratio sam se dovršavanju zadaće na prijenosnom računalu. Bio je petak i htio sam završiti za vikend.


Kasnije te večeri, nakon što smo večerali, Angie i ja sjedili smo na kauču i gledali film. Bila je sklupčana uz mene, s mojom rukom prebačenom preko nje. Kad je film završio, promijenila sam televizor i pogledala svoju sestru. Lice joj je bilo naborano i izgledala je kao da razmišlja o nečemu ozbiljnom.

“Što ima sestro?” Pitao sam. Podigla je pogled prema meni.

“Mogu li razgovarati s tobom o nečemu?”

“Bilo što”

“To je nekako neugodno i osobno”

“Bilo što o čemu poželiš razgovarati, bit ću tu za tebe, Angie”, rekla sam. Čvršće sam je stisnuo jednom rukom i poljubio joj u čelo.

“Hvala Zack, znam. Jesi li djevica?”

Malo sam se zajapurila, ali iskreno odgovorila

“Da. I pretpostavljam da ste i vi. ”Sestru sam poznavao dovoljno dobro da bi mi rekla bez pitanja.

“Jesam. Misliš li da sam lijepa? ” upitala je kad joj se rumenilo podiglo na obraze i okrenula se.

Umjesto da odmah odgovorim, s očitim ‘da’ izgledala sam kao moja mlađa sestra kao žena, a ne kao djevojčica, uzimajući u obzir njezine crte lica. Bila je visoka za svoje godine, otprilike 5’10 ”i mršava. Imala je nevjerojatno zategnuto i podšišano tijelo iz godina i godina gimnastike kakvo su je tako pronašli. Bogata čokoladno smeđa kosa koja joj se na pola puta spuštala niz leđa. Male grudi, ne veće od šalice A, ali savršeno su sjele na njezin sitni okvir da bi svaka veća izgledala apsurdno.

“Mislim da si lijepa”, odgovorila sam i iskreno to mislila. Angiene su oči zasjale i mogla je reći da je moj kompliment iskren. Privukao sam je k sebi i poljubio joj u čelo. Uzvratila mi je zagrljaj i obasjala me. Tada je osmijeh izblijedio u izraz nelagode. Mogao sam reći da se pokušavala snaći i reći mi zašto me pitala o mojoj povijesti sa ženama.

“Pitala sam jer sam zaključila … pa … znamo se jako dobro … i jako se volimo … i … oboje smo djevice … i sami … i dobro …” Lice joj se zacrvenjelo i posramljeno se okrenula od mene.

Pogledao sam svoju mlađu sestru, um mi se zbrkao, glava se borila za krv koju je mozak trebao donijeti odluku

Stisnuo sam je bliže i lijevom rukom približio njezinu bradu. Prisilio sam joj lice da se okrene prema svome i vidio sam kako joj u očima sjaju suze neugodnosti. Polno sam joj poljubio usne, prvi put kad sam poljubio djevojku. Nakon najdužih trideset sekundi u mom životu, rastali smo se i uhvatili dah. Pogledali smo se u oči, a ja sam je upitao:

“Jeste li sigurni da želite to učiniti?”

“Apsolutno. Znaš li, Zack? “

“Da, Angie, stvarno znam.”

“Volim te, veliki brate.”

“Volim te, sestro mala.”

Naše su se usne ponovno zaključale i mogao sam vidjeti mnoge svoje emocije kako se odražavaju u očima moje sestre. Požuda je ratovala s ljubavlju, svaka je nastojala izbrisati drugu. Naše su se usne razdvojile i moj jezik je skliznuo u njezina usta, dok je njezin skliznuo u moja.

Prevrnuo sam je i sjeo sestri u krilo. Usne su nam se ponovno srele, a ruke su mi lutale preko njezinih uskih leđa. Privukao sam je bliže k sebi, sastavili su se škrinje i naš poljubac nikada nije pukao. Počela je pomicati bokove naprijed -natrag u mom krilu. Njezine male grudi trljale su se o moja prsa, a moj se penis počeo stvrdnjavati stalnim pokretima. Pomaknuo sam jednu ruku prema dolje, da je uhvatim za usko dupe, a drugom do njezinih prsa kako bih joj kupio jednu od njezinih ljupkih sisa. Ruke su joj lutale po mojim grudima, a jezici su se gušili međusobno u ustima.

Naš je poljubac pukao, a Angie mi se lagano pomaknula u krilo. Oboje smo ostali bez daha i na trenutak je jedina buka u prostoriji bila naše disanje.

“To je bio moj prvi poljubac, seko”, rekla sam, a ona se nasmijala.

“I moje”, rekla je i dalje se smiješeći. Uslijedila je duga stanka prije nego što je upitala: “Želiš li ići dalje?”

U odgovor sam je zgrabio i ona je zacviljela od oduševljenja kad sam je privukao natrag do usana. Njezine su ruke ponovno pronašle moja prsa, a zatim su se počele spuštati niže. Pronašla je rub moje košulje i počela je podizati. Osjetila sam trnce kad mi je hladan zrak naletio na toplu kožu. Povukla je majicu sve više i više, i konačno smo bili prisiljeni prekinuti poljubac kad mi je majica prešla preko glave. Čim je bilo na podu, ponovno smo se poljubili.

Zatim polako, moje su ruke došle do njezinih čvrstih bokova. Zgrabila sam majicu i polako je podigla. Naš je poljubac ponovno pukao, a ja sam joj skinuo košulju i bacio je na pod. Pogledao sam sestru koja mi je sjedila u krilu, a koža nam se dodirivala. Koža joj je bila blijeda, kao i moja, a na toj bijeloj podlozi grudnjak s dugim prugama na grudima izgledao je još življe. Radilo se o 32-34 A, i činilo se da se oduševio držati se takvih brojnih krivulja. Nastavili smo strastveno ljubljenje, a ona je nastavila brušiti svoje međunožje u moje.

Nakon još nekoliko minuta ovoga, zaustavio sam je i odvojio sestru od sebe. Na trenutak je izgledala zbunjeno, ali kad je ugledala smiješak želje na mom licu, obuzela ju je požuda. Ustao sam je ispred sebe i posegnuo za pojasom oko njezina struka. Otkopčao sam ga i posegnuo za gumbom na njezinim trapericama. Otkopčao sam ga i povukao zatvarač, zakačivši prste ispod pojasa njezinih hlača. Jednim fluidnim pokretom spustila sam hlače na tlo, a kad je izišla iz njih, pogledao sam njezine nebesko plave gaćice. Pod mojim se pogledom pomalo zgrčila i zajapurila, posramljena.

“Ustani, brate. Nije pošteno da nosite hlače. ” Zaigrano je zacviljela.

Stajao sam, a njezine ruke bile su mi oko struka, otkopčavajući mi remen, dok su njezine usne ponovno pronašle moje. Posegnula je za zatvaračem na mojim hlačama, a sljedeće što sam znala, hlače su mi bile oko gležnjeva. Izašao sam iz njih i pao natrag na kauč, zgrabivši Angie dok sam išao. Sjedila je, okruživala me dok smo se ponovno ljubili. Pogledali smo se, a u grlu nam se podigao nervozan smijeh. Nastavila je zajedno mljeti naše međunožje, ali ovaj put, ali samo s nebeskim plavim gaćicama i mojim crvenim boksericama, osjećaj je bio mnogo intenzivniji. Moj penis je u ovom trenutku bio čvrst, i samo ga je težina sestrice držala pod kontrolom. I ona je ulazila u to, shvatio sam, vidjevši vlažno mjesto koje joj raste na gaćicama. Ljubio sam je iznova i iznova, jednom rukom oko čvrstih mišića magarca, a drugom oko leđa, privijajući joj se do potiljka, držeći je uz sebe.

Spustila sam pogled, prekinuvši naš poljubac, i pogledala u naša tijela. Angie je na sebi imala samo nebesko plave gaćice i grudnjak s dugim prugama, a ja samo crvene bokserice. Naše je tijelo blistalo od znoja, a tijelo, isklesano iz gotovo desetljeća gimnastike, bilo je napeto i savršeno. Ona je počela tjerati naša tijela sve brže i jače, a moj penis se počeo trljati o njezinu macu.

U isto vrijeme, potpuno neovisne jedna o drugoj, ruke su nam počele sezati prema krilu. Moji su joj se vukli niz prsa, zategnutog trbuha i odmorili samo na elastičnoj traci koja joj je držala donje rublje. Njena ruka učinila je istu stvar s mojim tijelom. Podigla je bokove, a ja sam polako prstima spuštao do njenog slatkog humka, osjećajući tkaninu pod mojim dodirom, a ispod toga, sestrinu toplu vlažnost. Njezina je ruka trasirala put preko mojih bokserica do temelja moje napete erekcije.

Ona je započela t

o pomazi mi penis kroz bokserice, kad sam počeo prelaziti rukom po njezinoj maci. Trenje njezine ruke i mojih bokserica o mom kitu poslalo je val užitka kroz moje tijelo. Trljao sam je sve brže i brže, a ona me je kao odgovor još brže milovala. Kukovi su nam se spojili, ruke trljale o genitalije drugoga i vidjeli smo blaženstvo kako se odražava jedno u drugom u očima. Njeno mokro mjesto postalo je veće i počela je stenjati, isprva tiho, a zatim sve jače dok sam jauknula zbog svoje potrebe za oslobađanjem.

Angieno je disanje postajalo sve brže i mogao sam osjetiti kako drhti. Također sam mogao osjetiti kako se moj orgazam približava. Odjednom smo se oboje ukočili i stenjali. Oboje smo doživjeli orgazam u donjem rublju i srušili se na kauč. Ležali smo tako u rasponu od nekoliko dugih, dahnih udaha, sestrino gipko tijelo prebačeno je na moje veće, licem prislonjenim uz moje rame. Konačno se stvarnost ponovno potvrdila, pa sam je pogledao.

“Pa …” rekla je Angie, prije nego što smo oboje prasnuli u smijeh. Smijali smo se dugo i glasno, nekontrolirano, sve dok oboje nismo dahnuli. Ništa se nismo smijali, ali nismo mogli stati.

Naše veselje konačno je splasnulo i mi smo se osvrnuli. Osjećala sam zadovoljan osmijeh na licu, a to se odrazilo i na osmjehu moje mlađe sestre.

“To je bilo nevjerojatno, Zack.” Zadovoljno je uzdahnula.

“I ti, Angie.” Odgovorio sam, stisnuvši je. Zahihotala se i grčila mi se u krilu, trljajući naše natopljeno rublje. Oboje smo spustili pogled i ponovno se nasmijali.

“Tuš?” Pitao sam.

“Zajedno.” Ona je odgovorila. “Samo mi vrati dah.”

Sjedili smo još nekoliko minuta, sve dok se Angie nije otkotrljala s mene, pa smo ustali. Skupili smo odjeću, a ja sam je otjerao uz stepenice do kupaonice koju smo dijelili. Uključili smo vodu i kad se zagrijala, počeli smo se ponovno ljubiti. Usta su nam se spojila i čvrsto smo se zagrlile.

Ruke su mi lutale po njezinim leđima i pronašle udice njezinog duguljastog grudnjaka. Otkopčao sam ih i skinuo odjeću. Tada sam prvi put pogledao gole grudi svoje sestre. Bile su male, ali živahne i savršeno su sjele na njezino lagano tijelo. Pustio sam ruke da lutaju sve niže i niže dok nisam osjetio njezino malo usko dupe. Gurnuo sam dva prsta ispod elastične trake njezinih nebeskoplavih gaćica i gurnuo ih do bokova. Odjednom sam trznuo ruke prema dolje, noseći sa sobom njezino donje rublje. Prvi put u životu ugledao sam njezinu djevičansku macu. Bila je neobrijana, a gruba smeđa kosa isticala se za razliku od njezinih savršeno glatkih nogu.

Pocrvenjela je i okrenula se od mene, dopuštajući mi savršen pogled na njezino savršeno, sićušno dupe. Privukao sam je k sebi i poljubio je u tjeme. Mogao sam vidjeti njezin osmijeh i osjetiti kako se opušta, pa se okrenula i posegnula. Njezine su ruke uhvatile pojas mojih boksača i olakšale ih. Moja erekcija se sada vratila u punom jeku i iskočila je. To je bio prvi put da sam bila izložena nekome na seksualni način. Izašli smo iz odjeće oko gležnjeva i ponovno se poljubili.

Sestra i ja smo povukle zavjesu za tuš i ušle unutra. Topla voda i zatvoreni prostori učinili su mi da se osjećam kao da mi je glava u magli. Počeli smo se prati po cijelom. Moje su ruke, oprane vodom sa sapunom, pronašle put oko njezinih leđa i odmorile se na njezinim sitnim grudima. Uživao sam u tom iskustvu, svom prvom pravom seksualnom kontaktu s kožom na koži, kad sam joj počeo masirati sise. Angie je počela lagano cviliti, a kad sam joj dotjerao malene bradavice, ispustila je stenjanje.

Prekinuo sam i gurnuo ruke sve niže i niže. Rukama sam prelazio preko njezinih uskih nogu, sve više i više. Njezina vitka teladi, čvrsta bedra, a zatim iznad toga, zlatni teritorij, sav prekriven vodom i sapunom. Pala mi je na pamet jedna misao pa sam spustio ruku na njezin grm i upitao

“Zašto obrijati noge, a ne ovdje gore?”

“Jer”, njezin je odgovor bio sraman, “bojala sam se da će me boljeti ako se okliznem.”

“Želiš li da ti pomognem?”

“Da. Ali ne sada. Ranili ste me i trebam oslobađanje. “

Nacerio sam se i kliznuo desnom rukom preko njenog humka dok mi se lijeva vraćala do sisa. Tamo je vladala vlaga koja nije imala nikakve veze s tušem. Počeo sam milovati srednji prst gore -dolje po njenom prorezu, a kažiprst i prstenjak po vanjskoj strani njene mačke. Lijeva mi je ruka masirala grudi, a desna joj je širom otvorila usne. Ona je zastenjala svoju želju, a ja sam zabio srednji prst duboko u macu svoje sestre. Dahnuo je i zadrhtao od iznenadnog upada i povikao tri riječi

“O Bože da!”

Počeo sam palcem obraditi gornji dio njene mačke, te počeo gurati srednji prst unutra i van njezinih slatkih granica. Bila je nevjerojatno topla, uska i mokra. Osjećao sam se kao da mi je prst usisan na svaku pumpicu. Angie je sve jače stenjala, a ja sam sve brže udarao. Rukama je obuhvatila moju desnu ruku, a ruka se spustila da pokrije moju, tjerajući me dublje u nju. Ugodio sam joj bradavicu i zabio je duboko u nju. Odjednom se uhvatila i potpuno ukočila, mišići su joj se zaključali, a ja bih se zakleo da je čak prestala disati na sekundu.

Moja sestra bi se srušila na pod da mi ruke nisu bile omotane. Visela mi je poput krpene lutke u rukama nekoliko minuta, vraćajući dah, dok joj je dupe još uvijek pritisnuto uz moju napetu erekciju. Konačno se okrenula prema meni i, zasadivši poljubac na moje usne, zastenjala,

“Hvala vam. To je bilo izvrsno.”

Nacerio sam joj se, a ona je umorno uzvratila izraz lica. Prali smo nekoliko minuta, sve dok se nisam našla okrenuta prema tušu, Angie iza mene. Neočekivano me uhvatila u zagrljaj i šapnula mi na uho,

“Ti si na redu brate.”

Njezine grudi bile su mi pritisnute na leđima, a ruke oko mojih prsa. Njezine sapunaste ruke skliznule su do moga penisa i nježno mi ih ocrtale na stidnim dlakama.

“Sviđaš mi se ovako. Nemojte ga brijati. ” Mogao sam čuti smiješak u njezinu glasu. Nacerio sam se i odmahnuo glavom.

“Sve za vas.”

Poljubila me u vrat i uhvatila me za kurac toplom, mokrom, klizavom rukom. Kliznula je rukom gore -dolje po mojoj osovini, dok mi je drugom rukom kliznula po grudima. Njezine su me male ruke iznova pumpale, sve dok nisam stigao točno na rub. Zatim je kliznula drugom rukom prema dolje i uhvatila me za jaja. To mi je bilo previše, pa sam došao pred tuš.

Okrenula sam se i iznova ljubila sestru, svaki poljubac dublji i strastveniji od prethodnog. Završili smo pod tušem i izašli. Gledajući na sat, s početkom smo shvatili da će nam se roditelji uskoro vratiti. Brzo smo ušli u Angienu sobu, a ona se sagnula da pretura po ormariću tražeći nešto za posuđe. Nisam pomogao procesu iskoristivši priliku da zgrabim i počnem joj masirati čvrsto dupe. Zaigrano mi je odvratila ruke i navukla pidžamu. Otišli smo u moju sobu i ponovno

zaustavio proces, ali obrnuto.

“Dakle, veselim se zabavnom vikendu.” Rekla je.

“Ja isto.” Nacerio sam se “Samo nas dvoje od subote popodne do ponedjeljka navečer.”

“Mislim da ćemo se jako zabaviti.”

“Ja isto.”

“Volim te, Zack.”

“Volim te, Angie.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top