Gol za sestru

Ova se priča temelji na stvarnom događaju. Prethodno je objavljen pod drugim imenom i naslovom na ovoj web stranici, ali je od tada uklonjen. Slijedi kraća, malo izmijenjena verzija. Još je potrebno neko vrijeme da dođete do golih dijelova. Hvala na čitanju.

Želim vam ispričati nešto što se dogodilo s mojom sestrom, Stacy i sa mnom, prije nekoliko godina. Imali smo tipičan odnos brata i sestre sve do jednog ljeta dok smo bili na fakultetu. Kad su naši godišnji odmori završili te godine, vratili smo se u normalan odnos.

Stacy je visoka oko 5 stopa, visoka 8 inča, teška oko 125 kilograma. Ima smeđu plavu kosu koju nosi u stilu koji bih ja nazvao “bez održavanja”; odnosno oko dužine ramena. Mislim da su joj jedan od velikih atributa 34B grudi. Znam njihovu veličinu; nekoliko puta provukavši vrhunac u ladicu donjeg rublja ili košaru za rublje. Uvijek sam se bojao da je nešto moglo biti postavljeno na određeni način, i da će moje njuškanje biti otkriveno.

Ja sam Dan i 14 mjeseci mlađi od Stacy. Imam oko 5 stopa 11 inča, 160 funti. Rečeno mi je da izgledam dobro. Ja bih svoj mišićni tonus pripisao mladosti i aktivnom načinu života, što je uključivalo i bavljenje sportom.

Stacy je završila srednju školu i otišla na fakultet. Stvarno mi je nedostajala i bio sam sretan što sam je dočekao kući tijekom posjeta vikendom i pauza za semestar. Iduće godine završio sam srednju školu i pripremio se za početak vlastite fakultetske karijere, u drugoj školi.

Tijekom tog ljeta pitao sam Stacy o fakultetu, da steknem dojam o tome što bih mogao doživjeti. Ona je odgovorila na moja pitanja, iako sam znao da će moja iskustva biti drugačija, ja kao momak i u drugoj školi, ali mi je donekle dao ideju što mogu očekivati.

Stacy je tijekom proljetnog semestra pohađala tečaj crtanja i pitao sam bih li mogao pregledati njezinu knjigu skica.

“Samo naprijed”, odgovorila je. “Iako biste se mogli iznenaditi onim što tamo vidite.”

“Što misliš?”

“Vidjet ćete.”

Počela sam listati stranice i vidjela crtež nakon crtanja aktova. Stacy mi je rekla da je pohađala tečaj crtanja figura koji zahtijeva gole modele. Nisam mnogo razmišljala o toj temi, iako priznajem da bih voljela crtati, a Stacy je bila moja golotinja ili barem model u toplesu. U svakom slučaju, ljeto je završilo i otišli smo na fakultete. Vraćali smo se u prosjeku samo vikendom u mjesecu, sve dok nam semestar ne raskine.

Moj prvi semestar prošao je bez problema, iako bih pogledao oglase za zapošljavanje studenata. Zbog toga sam vidio oglas za Umjetnički odjel, tražeći modele koji počinju sljedećeg semestra. Sjetila sam se Stacyne skice i dogovorila termin. Iskreno sam mislio da idem na informativnu sesiju, ali brzo postavljena pitanja su me shvatila da je ovo razgovor za posao. Našao sam se na popisu dostupnosti.

Božićni raspust je došao i prošao, i vratilo se u školu. Drugi tjedan zimskog semestra nazvali su me i pitali jesam li dostupna za modeliranje za sat anatomije. Moje prvo iskustvo će biti golo! Prihvatio sam, govoreći sebi da bi to, na temelju mojih performansi i osobne udobnosti, moglo biti jedno iskustvo u životu.

Učiteljica je bila svjesna mog potpunog nedostatka prethodnog iskustva kao modela likovne kulture, ali me uvjeravao da to neće biti problem. On i učenici u razredu su svi već radili s prvim modelom i to će se uzeti u obzir u vezi poza i odmora.

Bio sam prirodno jako nervozan kad je došlo vrijeme da prvi put spustim ogrtač, ali sam bio iznenađen koliko sam se brzo opustio i zapravo uživao u tom iskustvu. Bio sam sretan kad me instruktor pitao za moju buduću dostupnost. Na kraju sam radila pet razreda tog semestra, tri za njega i dva puta za predmet Crtanje slika, također gola.

Tijekom pauze za semestar ispričala sam Stacy svoja iskustva. Bila je iznenađena, ali doista nismo puno pričali o tome. Pauza je završila i vratili smo se u školu za proljetni semestar.

Tri tjedna kasnije, tornado je opustošio naš rodni grad. Mama i tata uspjeli su dobiti lijep dvosoban stan u neoštećenom dijelu grada. Stacy i ja bili smo prva dva vikenda kod kuće, pokušavajući spasiti stvari i prilagoditi se šoku. Morali smo se i naviknuti na ideju da moramo dijeliti spavaću sobu. Bila je to soba dobre veličine sa ormarom. Nekoliko koraka niz hodnik bilo je kupaonica koju bismo dijelili. Mama i tata imali su veću spavaću sobu s pripadajućom kupaonicom.

Stacy i ja smo se ponašale pomalo poput kretena dok smo pokušavale uložiti svoj teren, da tako kažem. Na kraju smo se složili da oboje imamo jednaka prava da u svakom trenutku budemo u prostoriji te da ćemo s obzirom na okolnosti jednostavno morati prihvatiti gubitak potpune privatnosti. Međusobno poštivanje bilo bi najvažnije.

Ipak, prvih nekoliko noći zapravo sam čekao dok ona nije bila u sobi, spremna za spavanje, prije nego što bih se skinuo do uskih bijelih tonova i obukao kratke hlače. Opravdao bih svoje ponašanje rekavši Stacy da je to moja soba, a ona me već vidjela u donjem rublju. Nadao sam se i da bi mogla odlučiti učiniti istu stvar za mene. Zapravo, što se tiče odjeće za spavanje, počela sam redovito spavati gola s 15 -ak godina, ali na fakultetu sam nosila donje rublje, osim ako moja cimerica nije otišla. Sada je to bilo donje rublje i kratke hlače. Stacy je nosila uobičajene gaćice i košulju do koljena.

Pokušao bih se ponašati kao da sam gospodin, dopuštajući Stacy da se istušira ujutro. Zapravo, to mi je omogućilo lako branljiv izgovor da ležim u krevetu i gledam njezine sise bez grudnjaka kako se kreću njezinim pokretima. Nakon prvog tjedna dijeljenja spavaće sobe, počela se redovito vraćati u sobu potpuno odjevena, osim košulje koju bi izvadila iz našeg ormara nakon što je nanijela šminku koju će odjenuti i dezodoransa, pa Moram je odjaviti u donjem rublju možda četiri dana u tjednu. Vikendi su bili iznimka, naravno, budući da su i naši roditelji bili kod kuće. Zauzvrat, morala me vidjeti kako me skidaju na uske bijele gotovo svaki dan, ili barem noć.

Jednog jutra, Stacy je izlazila iz spavaće sobe dok sam ustajala iz kreveta. Ovog sam dana namjeravao oprati rublje i nisam je očekivao u skorije vrijeme u sobi. Nakon što je otišla, skinula sam se i gola otišla u kratku šetnju do kupaonice. Nakon tuširanja, labavo sam omotala ručnik oko struka i vratila se u spavaću sobu.

Otišao sam do ormara i uzeo vreću za rublje, a zatim otišao do kreveta. Dok sam povlačio plahte, kombinacija labavog ručnika i mog hodanja prouzročila je da ručnik sklizne, a zatim padne. Zanemario sam to, a zatim sam ga zajedno s plahtama, jastučnicom, donjim rubljem, kratkim hlačama i ručnikom gurnuo u vreću za rublje. Pogledao sam u ormarić i umjesto da izvadim donje rublje, uzeo sam češalj. Tek sam počela češljati kosu kad su se vrata spavaće sobe odjednom otvorila.

Stacy i ja smo poskočile, zaprepaštene iznenadnom pojavom druge osobe. Stacy je spustila pogled, a zatim brzo podigla pogled, a lice joj je pokazivalo neugodnost i zabavu.

“Mislila sam da si još u kupaonici”, rekla je.

“Ne, ja sam u spavaćoj sobi.” Kapetan Očigledno na usluzi, gospođo.

“Da, vidim to”, rekla je, bacivši mi brz pogled gore -dolje da je pustila da se zadrži još koju sekundu, primijetivši da sam spustila ruke na bokove, a ja nisam držala ruke ispred da sakrijem svoju golotinju.

“Upravo sam ušao po svoju knjigu.” Bacila je pogled na mali stol između naših kreveta, a zatim me još jednom brzo pogledala prije nego što je ponovno uspostavila kontakt očima.

“Onda uzmi.” Rekla sam, kimnuvši prema stolu.

“Jesi li siguran?” pitala je. “Mislim, ti si …” upućujući mi dug pogled gore -dolje, praćen slijeganjem ramena i bespomoćnim osmijehom.

“Gola. Da, znam. Svjesna sam te male činjenice, i iako da, malo je nezgodno stajati ovako pred sobom, ali i malo je kasno za skromnost. Osim toga, ja sam sigurno ste već vidjeli svoj dio golih momaka. “

Stacy mi je uputila osmijeh, još jedan dug pogled gore -dolje, a zatim ušla u spavaću sobu. Okrenula sam leđa i počešljala kosu. Dok sam odlagala češalj, u ogledalu sam mogla vidjeti da Stacy ima svoju knjigu, ali ona je samo stajala između kreveta i počastila se stražnjim pogledom na svog golog brata.

“U redu. Došli ste po svoju knjigu. Dobili ste je. Pretpostavljam da sada možete otići. Zbogom. Vidimo se dolje.”

Stacy je izašla iz sobe, ali se zaustavila na vratima. Okrenuvši se da me pogleda, rekla je “Izgledaš jako lijepo tako.”

“Hvala, ali predstava je gotova. Odijevam se.” Otvorio sam ladicu i izvukao donji veš.

“Zaista ne morate to učiniti zbog mene. Samo smo nas dvoje ovdje, znate. Mislim da biste trebali vratiti donje rublje u ladicu i pridružiti mi se dolje na doručku. Savršeno sam dobro ostaješ takav kakav jesi. ” S tim se okrenula i sišla dolje, ne osvrćući se.

Stajao sam tamo minutu. “Je li bila ozbiljna? Hoću li to učiniti? Hoću li sići gola, ali s odjećom, i odmah se odjenuti? Zašto gubim vrijeme razmišljajući o nečemu što se neće dogoditi?”

Obukao sam se i sišao dolje.

  • Rekla sam ti da se ne moraš odjenuti.

“Znam, ali zaključio sam da bih trebao.”

“Mislio sam da to radiš, jer ti je trebalo toliko vremena. Šteta. Mislim da bi bilo zabavno doručkovati s golim bratom.”

Zamišljao sam da je s tim završeno ono što se upravo dogodilo, i da će to godinama biti samo privatna šala među nama. To bi bilo nešto u čemu bi se mogla nasmijati na moj račun, ali i nešto što nikada ne bismo mogli podijeliti s ostalim članovima obitelji. Činilo se da je tako ostatak tjedna.

U nedjelju navečer na televiziji je bio film koji smo Stacy i ja htjele pogledati. Naravno, naši su roditelji gledali kasne vijesti prije spavanja. Stacy i ja smo zatim promijenili kanal, smanjili glasnoću i pogledali ostatak filma. Gledali smo to u kazalištu, svidjelo se dovoljno da ga poželimo ponovno pogledati i znali smo da će na emitiranju biti reklama i izrezanih scena, pa nam stvarno nije smetalo propustiti prvi dio. Nakon što je film završio, popeli smo se u spavaću sobu.Kad je Stacy ušla u sobu, već sam bila u krevetu, s plahtom navučenom do pojasa. Stacy je ugasila svjetlo i zatvorila vrata, ali mi je tada rekla da se pomaknem. Pridružila mi se na mom krevetu i rekla da želi razgovarati.

“Siguran sam da mama i tata spavaju, a između nas su dva zatvorena vrata i hodnik, ali ne želim da nas čuju.” U sljedećih pet minuta razgovarali smo o tome da je slučajno uletjela u mene i kako se osjećala da mi duguje ispriku. Uvjeravao sam je da razumijem da se radi o nesreći i da nisam učinio baš ništa da zaustavim to što se dogodilo.

Sljedećeg jutra, kad je ustala iz kreveta kako bi se pripremila za tuširanje, primijetio sam da je iz ladice izvadila samo gaćice. Suočivši se sa mnom, povukla je spavaćicu i spustila je, bacivši je na krevet.

Zagledao sam se u gole grudi o kojima sam samo mogao sanjati, kad sam shvatio da ih ima, najviše zahvaljujući komentarima mojih prijatelja. Naravno, svi moji prijatelji i ja smo se okupili kako bismo razgovarali jedni o drugima o sestrama i trgovačkim pričama. Zamišljam da su naše sestre govorile i činile iste stvari za nas. U svakom slučaju, samo sam ležao i gledao kako joj grudi odskaču, dok je izlazila iz spavaće sobe. Kad se vratila nakon tuširanja, prirodno je bila još u toplesu. Ostala je takva i bacila kratke hlače i grudnjak na krevet, a zatim ušla u ormar po majicu. Vrativši se u spavaću sobu, suočila se sa mnom dok je prvo oblačila kratke hlače, a zatim i sandale. Konačno je ustala i uzela grudnjak. Dok ju je stavljala, shvatio sam da je moja predstava završena.

Stacy je navlačila majicu dok je izlazila iz spavaće sobe. Ustao sam, svukao se i brzo se istuširao. Zatim sam proveo oko pet minuta raspravljajući o sebi. Povremeno bih se našao u spavaćoj sobi, hodniku ili na vrhu stepenica. Konačno sam ušao u hodnik i zatvorio vrata spavaće sobe. Na vrhu stepenica osvrnuo sam se prema vratima. Pogledao sam niz stepenice, duboko udahnuo i krenuo prema dolje. Goli.

Pri dnu stepenica mogli ste otići lijevo u dnevnu sobu, ravno niz kratak hodnik do praonice i spremišta ili ravno u blagovaonicu. Skrenuo sam desno. Blagovaonica i kuhinja zapravo su bile jedna velika soba, s visokim pultom koji se protezao oko dvije trećine na putu preko prostorije, dijeleći je u dvije prostorije. Stacy je sjedila na svom uobičajenom mjestu, na drugom kraju stola u blagovaonici, okrenuta prema vratima. Kad bismo nas četvero bili za stolom, ja bih bio izravno preko stola od Stacy. Tata bi sjedio s moje lijeve strane, dok je mama sjedila s desne strane, gdje je lako mogla ustati i ući u kuhinju. Stacy je već izvukla Sportski dio iz novina i stavila ga na stol ispred mog stolca.

“Jutro”, rekao sam dok sam ulazio u blagovaonicu i krenuo prema kuhinji. Stacy je podignula pogled, mrmljajući pozdrav, a zatim je dvostruko uzela. Promatrala me kako ulazim u kuhinju, gdje sam spustila malo kruha u toster i natočila si šalicu kave.

“Što radiš?” pitala je.

“Uzimam kavu i tostiram”, odgovorio sam.

“Znaš o čemu govorim. Zašto si gol?”

Uzeo sam si vremena odgovarajući na njezina pitanja, birajući mjesta za stajanje dok nazdravljam i točim kavu, i stajao sam na pultu kad sam stavio margarin na tost, tako da je Stacy sve mogla vidjeti samo njezin brat s golim prsima koji je šetao kuhinjom. Konačno sam gurnuo tost i kavu preko pulta. Ušao sam u blagovaonicu i stao tamo gdje me Stacy mogla dobro pogledati.

“Prošli tjedan si me slučajno ušetao. Stvari su bile izrečene. Dok sam razmišljao o njima tijekom tjedna, polovicu sam vremena mislio da si ozbiljan, a pola puta pomislio sam da te zadirkuje. Sinoć smo razgovarali. Rečeno je to me uvjerilo da ozbiljno misliš da to želiš. Razmišljao sam o tome i to činim. “

“Ne moraš ovo raditi, znaš”, rekla je i spustila pogled.

“Znam, i hvala ti, ali u redu je. Iskreno, nakon tih razgovora, mislim da zaista želiš da odradim ono golo za doručkom. Vjeruj mi, razmišljao sam o tome. Puno. Radim i ozbiljno, slažem se s tim.

“Samo da znaš, ovo nije slučaj da si uletio na mene, onda si mi dopustio da te vidim u toplesu, sada ovo radim, a onda je na tebi red da učiniš nešto. Vjeruj mi, vidim te u toplesu ovo jutro je bilo jako lijepo iznenađenje i ne bih imao ništa protiv da se to dogodi neki drugi put ili pedeset.Ovo je nešto što mislim da želite da učinim, a ja to činim. Ne želim da vam bude neugodno, ili uvrijeđen, ili neugodan, ili bilo što drugo, pa ako je to slučaj, samo recite. Imat ćete moju iskrenu ispriku, a ja ću se vratiti gore i odjenuti. “

Stacy me gledala možda deset sekundi, kao da je pokušavala odlučiti što će reći. Na kraju je rekla: “Ne, dobro sam. U redu je. Ne moraš se odjenuti.”

Premjestila sam kavu i tost na kraj stola. Počeo sam čitati priče o bejzbol utakmicama u novinama. Otprilike pet minuta kasnije, Stacy je ustala i prišla mom kraju stola.

“Kako ti je kava?”

Pogledao sam svoju pola punu šalicu i otpio gutljaj. “Postaje mi hladno. Pretpostavljam da bih trebao više piti, a manje čitati.”

Stacy je ispružila ruku. “Želiš da ti ga ugrijem?”

Ustao sam i progutao gutljaj hladne kave. “To je u redu. I ti želiš više, zar ne? Ja ću.”

Uzeo sam njezinu šalicu i spustio je na stol. Stacy je stajala kraj pulta i stoga imala neometan pogled dok sam ušao u kuhinju i uzeo vrč za kavu. Vratio sam se u blagovaonicu, napunio nam šalice, a zatim vratio praznu posudu u kuhinju, pazeći da je aparat za kavu isključen. Vraćajući se u blagovaonicu, uzeo sam Stacynu šalicu i pružio joj je.

“Mogao sam samo sjediti i čitati novine i pustiti te da popiješ kavu, ali onda ne bih hodao oko tebe kako želiš. Ostavio sam šalice ovdje, uzeo kavu, vratio se ovdje napuniti šalice , vratio prazan lonac u kuhinju umjesto da ga samo stavi na pult, i vratio se ovamo. Za sve to bila su potrebna dva povratna putovanja umjesto samo jednog. “

“Sviđa mi se kako razmišljaš”, rekla je Stacy podižući šalicu u zdravici.

Nekoliko minuta kasnije ustao sam i ušao u kuhinju. Uključio sam jedan kuhinjski sudoper, uključio vodu i dodao mlaz sapuna za suđe. Zatim sam stavio tanjur, šalicu i srebrni pribor u sudoper, zajedno sa stvarima koje su naši roditelji koristili tog jutra. Stacy je smislila vlastito posuđe i stavila ga u sudoper.

“Želite li se prati ili sušiti?” Pitao sam.

“Izgleda da se pereš.”

“Upravo spremam posuđe.”

“Ipak ću ti dopustiti da se opereš.”

Stacy je zatim prešla kuhinju i naslonila se na pult, gledajući me dok isključujem vodu. Posegnuo sam ispod sudopera kako bih uzeo stalak za posuđe i prostirku, koju sam stavio na pult pored drugog sudopera. Oprala bih nekoliko stvari, zatim ih isprala i stavila u stalak za posuđe. Skoro sam završio s pranjem kad je Stacy prišla i zgrabila ručnik.

“Znaš li da imaš lijepo dupe?” upitala je kad je počela dovršavati sušenje tanjura.

“Ne mogu reći da sam ikada razmišljao o tome.”

“Pa, lijepo je. Iako više volim pogled sprijeda na gole momke, jednako mogu cijeniti i lijepo dupe.”

Završio sam s pranjem posuđa, ispraznio sudoper i crijevom poprskao preostali sapun u odvod. Osušila sam ruke ručnikom za suđe, a zatim sam se okrenula kako bih Stacy dala svoj omiljeni pogled sprijeda ako me pogleda.

Pokušavao sam odlučiti što ću učiniti jer je Stacy odložila posljednje suho posuđe i srebrni pribor. Nagnuo sam stalak za posuđe i prostirku u sudoper, gdje bi se pustili da se osuše na zraku. Moj goli doručak i sljedeće čišćenje su bili gotovi. Odlučio sam da ću reći Stacy da ću se odjenuti, i ne truditi se pitati je želi li da ostanem gola još neko vrijeme.

“Hajdemo razgovarati”, rekla je Stacy.

“U redu. O čemu?”

“Hajdemo razgovarati gore. U svakom slučaju vjerojatno se želiš odjenuti.”

Stacy je spustila ručnik na ploču i izašla iz kuhinje. Objesio sam ručnik s odgovarajućeg mjesta, ručke vrata pećnice, a zatim je slijedio iz sobe.

Izašao sam iz blagovaonice, a kad sam podigao pogled, ugledao sam Stacy kako stoji na vrhu stepenica i gleda dolje u mene.

Gledala me kako se penjem stepenicama, a kad sam se približio vrhu, odmaknula se i ispružila ruku. Uzeo sam je za ruku, a ona me odvela u našu spavaću sobu. Ondje se okrenula, čvrsto me zagrlila i usnim poljupcem usnih usana poljubila u usne.

“Volim te”, rekla je.

Moj je kurac nehotice trznuo kad sam pomislio na čvrste grudi koje sam vidio ogoljene prije jedva sat vremena, sada prekrivene grudnjakom i bluzom, ali pritisnute o moja gola prsa.

“I ja tebe volim.”

Stavio sam ruke na njezine bokove i klizio im oko leđa dok me još jednom stisnula. Stacy je prekinula naš zagrljaj i stavila mi ruke na ruke, ispod mojih laktova. Polako je krenula unatrag, klizeći rukama niz moje ruke. Kao rezultat toga, oboje smo polako podigli ruke. Prestala je kad su nam prsti bili u dlanovima jedni drugima. Slijedeći njezino vodstvo, spustio sam ruke na bok.

“Samo vam se želim zahvaliti. Hvala vam što se niste naljutili kad sam vam slučajno ušao prošlog tjedna. Hvala vam što ste sada goli. Nisam vjerovao da će se ovako nešto dogoditi. Jutros nisam pokušavao natjerao te da to učiniš, upravo sam učinio ono što sam učinio jer sam mislio da sam ti dužan za ono što se dogodilo prošli tjedan. Vjeruj mi, volim te vidjeti ovakvog i mogu se sjetiti nekoliko svojih djevojaka koje bi rado bile ovdje trenutno imam cipele. Nažalost, s obzirom da smo brat i sestra, ovakve stvari se ne bi trebale događati. ”

Znao sam da ovo može ići bilo kako, i djelovao sam. Koračio sam naprijed i uhvatio Stacy za ruke.

“Točno znam kako se osjećaš i imala sam iste misli. Mora da sam se jutros pet minuta šutke raspravljala sama sa sobom o ovome prije nego što sam sišla.

“Ovdje ću biti potpuno iskren. Imam iskustvo kao goli model za satove umjetnosti. Mislim da sam otkrio da sam egzibicionist ili nešto slično. Ne namjeravam kupiti ogrtač i sakriti se u grmlje koje čeka da male starice prođu, pa ću ga držati na sigurnom, očekivano, prihvatljivim područjima, poput satova umjetnosti.

“U svakom slučaju, ako kažete da ovo mora prestati, onda se potpuno slažem. Mora prestati. Samo izgovorite riječ, obučite se i ništa se slično više nikada neće ponoviti. S druge strane, voljan sam da dopustim da se nastavim. Ako želite da opet budem gola, bilo za doručak ili ručak, ili želite da ja budem goli model dok crtate sliku, samo pitajte. Možda me želite golu, samo da možete pogledati još jednom. Ne znam da li bih mogao pozvati jednog od svojih prijatelja; mislim da moramo ovo prešutjeti, znaš.

“Također, mislim da ovo treba završiti završetkom našeg odmora. Kad se vratimo u školu, ali kući za vikend, bit će tu i mama i tata, uskoro će se kuća obnoviti, a mi ćemo” Opet ću imati svoje sobe. “

Stacy me zagrlila i dala mi još jedan poljubac, ovaj više sestrinskog tipa.

“Apsolutno se slažem s vama, i ako ste voljni, namjeravam vas prihvatiti vašu ponudu. Samo da znate, neću učiniti samo u jednom smjeru, ako znate na što mislim”, dodala je namignuvši. “Znam da voliš sise. Vidio sam te kako pokušava iskrasti vrhove. Nisi tako podmukao kao što misliš.”

Ostatak ljetnog raspusta vidio sam me golu za Stacy vjerojatno još 20 puta. Osim što sam bio gola za doručak ili ručak, bilo je trenutaka kad je ona bila u našoj sobi dok sam odlazio na jutarnje tuširanje ili s nje, a dva puta sam imala kao golu model za crtanje. Nekoliko je puta jednostavno tražila od mene da se skinem kako bi mogla brzo pogledati.

Naši su godišnji odmori završili i vratili smo se u škole. Dva vikenda dok smo bili zajedno kod kuća nisu bili problem, ako želite upotrijebiti tu riječ, jer nikada nismo imali golih aktivnosti tijekom ljetnih vikenda jer su nam i roditelji bili kod kuće. Tijekom božićnih praznika bilo je malo teško, budući da smo sada bili u novom kućištu i imali smo to za sebe dok su nam roditelji bili na poslu, ali uspjeli smo održati obećanje i samo smo uživali u sjećanjima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top