Sada je moj red

“Sad je na mene red”, rekla mi je teta Jen.

Bože, kako sam volio čuti te riječi.

Polako je teta Jen spustila tijelo na moje, opkoračivši moje bokove i očešavši moje usne svojim. Poljubac je postao strasniji, a moje su se usne raširile, dopuštajući njezinu jeziku da klizne kroz moju obranu. Naše su se grudi podigle zajedno s našim teškim disanjem, a Jenini su se kukovi počeli micati, mljeveći njezinu ćelavu macu u moju uredno podšišanu.

Počeli smo jedni drugima stenjati u ustima dok se naše zadovoljstvo gradilo, sve više i više uzdižući se prema zajedničkom vrhuncu, toplina naših tijela činila je klimatiziranu spavaću sobu vrućom pećnicom, zrelom s mirisima našeg znoja i seksa. Moje je tijelo reagiralo na njezino, kukovi su mi se dizali kako bi se susreli s njezinim naletima dok se moj orgazam gradio. Prekinula sam poljubac, hvatajući zrak. Tetka me činila tako prokleto VRELOM!

“O, bože, Jen”, zastenjala sam, “želim ti pojesti macu.”

“Nakon što smo završili zajedno, dušo”, odgovorila je, riječi jedva šaptom iznad naših stenjanja i dahtanja.

Posegnuo sam oko sebe i zario nokte u Jenino usko, aerobizirano dupe dok mi je orgazam potresao tijelo. U isto vrijeme, Jen je glasno vrisnula kad sam osjetio kako joj se atletska građa potpuno ukočila, a orgazam nas je potresao. Jen se nakon nekoliko trenutaka srušio na mene, ali prije nego što se uspjela oporaviti, prevalio sam nas oboje tako da sam bio na njoj.

S đavolskim pogledom u očima, počeo sam jezikom zadirkivati ​​njezine bradavice dok sam svoju macu samljeo u njezinu.

“O, bože, ne Sara”, zastenjala je. “Ne mogu više izdržati!”

“Obećao si mi da mogu pojesti tvoju macu”, odgovorio sam. “I ispunit ćeš obećanje.”

Polako mi je jezik probijao niz grčevito tijelo, nakratko se zaustavivši okusio znoj skupljen u njenom uskom pupku, a zatim se spustio do najukusnijeg bazena od svih. Zastao sam prije nego što sam dodirnuo njezin drhtavi brežuljak kako bih uživao u aromi probuđenog seksa. Omamni napitak opijao me i još više tjerao moju požudu, podvig za koji nisam mislio da je moguć.

Nježno sam dopustio da sam vrh jezika dotakne njene stidne usne i trznuo sam glavu s puta dok su joj se bokovi zabijali u lice. Dok su joj se bokovi spuštali natrag do kreveta, pokušao sam ponovno, ovaj put zaronivši cijelim ustima na njezin nasipani humak. Bio sam nagrađen gustim mlazom njezinog soka koji mi je pucao izravno u usta. Progutala sam slatke, a ipak mošusne stvari, začuđena što je ta žena koja me toliko nevjerojatno napalila bila moja teta.

Počeo sam joj usnama masirati macu dok mi je jezik strčao unutra i napao njezin ukočeni klitoris. Ubrzo je teta glasno stenjala, a ja sam opet postajao požudniji. Naizgled samo od sebe, ruka mi je kliznula među noge i počeo sam se igrati klitorisom dok sam jeo tetu.

Nakon nekoliko minuta djelovanja jezikom i rukama, te puno stenjanja i stenjanja, ponovno smo se okupili, ovaj put je bio MOJ red na vrištanje i kolaps.

Napokon sita, popela sam se na tetku i poljubila je duboko i strastveno, uživajući u osjećaju našeg tijela isprepletenog na mekim satenskim plahtama. Zaspali smo jedno drugom u naručju, uspavani toplinom, naporom i vrućim mirisom našeg kombiniranog seksa.

Od tada se naš odnos produbio i počeli smo se zaljubljivati. Moja spavaća soba je postala prilično neiskorištena, budući da sam stalno spavala s tetkom. Iskreno ne znam što bi konvencionalno društvo mislilo o našoj incestuoznoj vezi, i iskreno me nije bilo briga. Bili smo mladi i zaljubljeni, i dovraga sa svima koji to nisu voljeli!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top