Jedrenje sa majkom

Moje ime je Kyle i imam 20 godina. Nedavno sam počeo ploviti. Kad sam to rekao majci, jako ju je zanimao moj novi hobi.

“Mislim da bismo trebali ići na jedrenje, samo nas dvoje. Bit će super!” rekla mi je preko telefona.

“Ali, mama, trudna si devet mjeseci. Jesi li sigurna da ti želudac može podnijeti otvorene vode?” Pitao sam.

Nije imala dijete otkad je rodila moju sestru blizanku i mene sa samo 16 godina. Nakon razgovora s mojim ocem, dogovorili su se da će roditi još jedno dijete. Priznajem, bio je čudan osjećaj da ću imati brata ili sestru koji su dvadeset godina mlađi od mene, ali ako su to moji roditelji htjeli, ja sam bio za to.

“Nije problem. Nikad u životu nisam dobila morsku bolest, a trudnoća to neće promijeniti”, rekla je. Nisam se trudio pokušavati raspravljati, znajući koliko je tvrdoglava, pa sam zaključio zašto ne?

“U redu, nađemo se na pristaništu Jefferson, pristanište 13 sutra u 10 sati”, rekao sam joj. “I obuci nešto lagano. Sutra će biti vruće.”

Nosila je nešto lagano: mali žuti bikini koji je jedva prekrivao sve. Čak i tijekom trudnoće mogao sam vidjeti kako okreće nekoliko glava dok je hodala prema mom brodu. Nisam ih mogao kriviti što su je gledali. S 36 godina bila je prilično zgodna. Čak sam i ja primijetio, a ja sam njezin sin. Naravno, ne biste znali da mi je mama gledajući je. Izgledala je kao da je u srednjim dvadesetima i imala je fantastično tijelo.

“Rekao sam nešto lagano, a ne oskudno”, našalio sam se uhvativši je za kovčeg.

“Ovo je bilo sve što sam mogao pronaći. Kunem se da mi je prošlo ljeto savršeno pristajalo.”

“Prošlog ljeta nisi bila trudna”, rekla sam i lagano je potapšala po trbuhu.

Spustila je pogled na svoja prsa. “Da, možda sam od tada povećala veličinu čaše ili tri”, rekla je smiješeći se. Definitivno sam primijetio njezin rast u veličini poprsja, ali to do sada nije bilo toliko očito. Njen gornji dio bikinija prekrivao je samo prednji dio njezinih grudi, ostavljajući bočne, gornji, pa čak i donji dio grudi E šalice otkrivenim. Dao sam sve od sebe da ne bacam previše pogled.

“Hej Kyle.” Okrenuo sam se i ugledao drugog vlasnika broda po imenu Frank kako stoji na doku. “Je li ovo tvoja djevojka?”

Pogledao sam mamu koja se smijuljila. “Oh, ne, ovo nije …”

“Ja sam njegova žena”, rekla je majka prekinuvši me.

“Pa, tu si i sam uhvatio”, rekao je Frank smiješeći se. “Ugodan izlet brodom i čestitke na djetetu.”

“Hvala ti”, rekla je mama čovjeku dok je nastavio put. Uzvratila mi je pogled dok sam razigrano prevrtala očima prema njoj. “Evo, muže”, rekla je, pružajući mi svoj kovčeg, “uzmi moju prtljagu”. Nasmiješio sam joj se i odnio njezin kovčeg u kabinu.

Uskoro smo isplovili. Povjetarac je bio jak i brzo smo se kretali. Bio je to prekrasan dan: plavo nebo i bistra voda koliko god je pogled dopirao.

Pogledao sam majku. Sjedila je i promatrala horizont. Vjetar je uzrokovao njezinu tamnosmeđu, valovitu kosu da se njiše naprijed -natrag. Skinula je sunčane naočale i susrela moj pogled svojim prekrasnim plavim očima. Nasmiješila se, a zatim se osvrnula na otvorenu vodu ispred sebe.

“Kyle, možeš li mi namazati malo losiona po leđima?” pitala je. “Ne želim se opeći od sunca.”

“Nema problema”, rekla sam, zgrabila losion za sunčanje i iscijedila malo u dlan. Prešao sam rukama preko njezinih ramena, dijelom je masirajući dok sam joj utrljavao losion u kožu.

“Mmm … to je dobar osjećaj”, rekla je. Završio sam s njezinim ramenima, a zatim se spustio na njezina leđa.

“Kako to?” Upitala sam, završivši.

“Savršeno”, rekla je smiješeći se. “Želiš li i meni izvesti trbuh? Mogu ja to sama, ali jako volim kad mi drugi ljudi dotaknu trbuh.”

“Volio bih. Okreni stolicu i gledaj prema meni”, rekao sam dodajući još losiona na dlan. Okrenula je sjedalo u mom smjeru, a ja sam kleknuo, sjeo na tlo između njezinih raširenih nogu, i počeo trljati trbuh veličine loptice za plažu. Ovo mi je pružilo odličan pogled na njezine grudi. Prekrasan dekolte koji su napravili oduzimao je dah dok su nježno sjedili na njezinom zaobljenom trbuhu, lagano se krećući pri svakom udisaju.

Nanela sam losion sa strana i sprijeda. Počela se hihotati kad sam joj protrljao pupak i rekao mi da je golicao. Primijetio sam da su joj bradavice činile vrlo istaknute udubine u njenom sićušnom bikini točku dok su se ukočile. Pokušao sam se usredotočiti na drugo mjesto i protrljao joj vrh trbuha, zbog čega su mi ruke kliznule između njezina trbuha i donje strane grudi. Nije ništa rekla pa sam nastavio. Njezine meke grudi bile su tople sa stražnje strane mojih ruku.

“Sve je gotovo”, rekao sam joj. Skinula je sunčane naočale i nasmiješila mi se. Volim vidjeti njezin osmijeh.

“Hvala, dušo”, rekla je kad sam joj pružio bočicu losiona. “Odavde ću to preuzeti.”

Ustao sam i provjerio jedra, povremeno se osvrćući ugledao majku kako nanosi losion na bokove i vrhove svojih grudi. Kad je završila, utrljala mi je losion po leđima i neko smo vrijeme sjedili u tišini diveći se pogledu na beskrajnu vodu.

Na kraju je sunce počelo zalaziti i mi smo ušli u kabinu broda. Mama se presvukla u ogrtač dok sam za večeru spremala špagete i kruh s češnjakom. Jeli smo dok smo razgovarali o uspomenama na moje djetinjstvo i kako je bilo odgajati sestru i mene.

“Pa, počinjem se umoriti”, rekla je ispruživši ruke. “Mislim da ću to nazvati jednom noći.”

“U redu”, rekao sam, zgrabio naše tanjure i stavio ih u sudoper. “Krevet je sav tvoj.”

Pogledala je krevet veličine kraljice iza sebe. “Gdje ćeš spavati?”

“Samo ću se srušiti na pod”, rekao sam, izvlačeći vreću za spavanje iz malog ormara u zidu.

“Ja se slažem s dijeljenjem kreveta ako želiš.”

Nasmiješila sam joj se. “Hvala, ali shvatio sam da ste s trudnoćom htjeli dodatni prostor.”

Uzvratila joj je osmijeh. “Ima dovoljno mjesta za oboje. Osim toga, volio bih društvo.”

“U redu”, rekao sam, vraćajući vreću za spavanje. “Zašto ne?”

Oprala sam suđe dok je ona prala zube u kupaonici. Izašla je i uvukla se u krevet.

“Smeta li ti ako spavam u boksericama?” Pitao sam. “Ovdje može postati malo vruće.”

“Sve dok ti ne smeta što spavam gola”, rekla je dok je izvlačila ruku ispod pokrivača i stavljala ogrtač na noćni ormarić ostavljajući je potpuno golu ispod pokrivača.

Nervozno sam se nasmiješila i skinula košulju i hlače, a zatim se popela u krevet pokušavajući se držati barem pedalj udaljenosti od gole majke. Okrenula se prema meni i na trenutak me pogledala u oči.

“Hvala ti, Kyle”, rekla je nasmiješivši se. Na rubovima njezinih usta stvorile su se rupice. “Ovo je bio sjajan dan.” Zatim je ispružila ruku prema meni i zagrlila me. Mogao sam osjetiti njezine tople grudi koje su me pritisle o gola prsa, a njezin gomoljasti trbuh uz moj struk. Zagrlio sam joj leđa dok smo se držali u čvrstom zagrljaju. Osjećao sam kako joj se bradavice otvrdnjuju uz kožu i osjetio sam kako mi krv curi prema penisu. Na sreću moji su boksači spriječili da mi erekcija pokaže prema van. Pustila me i ponovno se nasmiješila prije nego što se okrenula na drugu stranu. Lagano sam podigao deku i bacio pogled na njezinu prekrasnu golu stražnju stranu. Smiješeći se, posegnuo sam iza sebe i ugasio lampu. Brzo sam zaspao.

“U redu”, rekao sam, vraćajući vreću za spavanje. “Zašto ne?”

Oprala sam suđe dok je ona prala zube u kupaonici. Izašla je i uvukla se u krevet.

“Smeta li ti ako spavam u boksericama?” Pitao sam. “Ovdje može postati malo vruće.”

“Sve dok ti ne smijete što spavam gola”, reklama je dok je izvlačila ruku ispod pokrivača i stavljala ogrtač na noćni ormarić ostavljajući potpuno golu ispod pokrivača.

Nervozno sam se nasmiješila i skinula košulju i hlače, a zatim se popela u krevet pokušavajući se držati barem pedalj udaljenosti od gole majke. Okrenula se prema meni i na trenutak me pogledala u oči.

Kad sam se probudio, još je bio mrak. Jedino svjetlo dolazilo je od sjajnog mjeseca koji je sijao kroz prozor. Prvo što sam primijetio bilo je da sam iza majke s rukom oko nje i da sam svojom rukom držao jednu njezinu dojku. Drugo što sam primijetio je da mi erekcija više nije bila ograničena na bokserice i da je iskliznula kroz rupu ispred njih. Moj penis je također bio malo vlažan i gurao je majčinu golu macu.

‘O Bože’, pomislila sam u sebi. ‘Što da radim? Mogao bih se pokušati pomaknuti, ali ne želim je probuditi. Što ako je već budna? Čovječe, ovo je nezgodno. ‘

Brod se pomaknuo od valova, zbog čega sam se gurnuo protiv majke, a ja sam slučajno kliznuo penisom dalje uz njezinu macu i uz njezin klitoris.

“Mmm”, čuo sam je kako tiho zastenje kad je izašla iz sna. “Med?”

“Oprosti mama, upravo sam se probudila na ovaj način”, objasnila sam.

Lagano je otvorila deku i spustila pogled na moju ruku na grudima. Zatim je pomaknula kukove i tiho dahtala kad je shvatila gdje mi je kurac.

“U redu je, dušo. Samo se pokušaj ne kretati puno, u redu?”

“U redu”, rekao sam, “ali nekako je teško s valovima koji pomiču čamac naprijed -natrag. Možda bih trebao samo spavati na podu.”

“Ne, ne brini oko toga”, rekla je. “Sviđa mi se što smo ovako blizu. Samo se vrati na spavanje.”

To je bilo lakše reći nego učiniti. Nisam mogla prestati razmišljati o svojoj trenutnoj situaciji, a razmišljanje o tome samo me je naljutilo.

Sljedećih nekoliko minuta, njihanje čamca nastavilo je uzrokovati da se moj penis pomiče naprijed -natrag gore -dolje po duljini majčine mačke. Svaki put kad mi je vrh kite kliznuo po klitorisu, mogao sam je čuti kako tiho miče.

Njezine su grudi bile tako meke i tople u mojoj ruci. Nježno sam zatvorio palac uz ruku i osjetio njezinu ukočenu bradavicu između nje. Polako sam počeo kružiti palcem dok sam joj obuhvaćao dojku.

“To je dobar osjećaj”, prošaptala je. “Bi li mogla masirati i drugu?”

Kliznuo sam drugom rukom ispod nje i pronašao njezinu drugu dojku. Počeo sam ga i nježno trljati. Moj je kurac brzo postao vlažan s maminim sokovima od maca dok se trljao o njezin prorez.

“Možete se stisnuti malo jače ako želite”, rekla mi je, i dalje šuteći. “U posljednje ih vrijeme jako boli.”

Postupila sam i čvrsto stisnula, pokušavajući obratiti pažnju na svaki centimetar njezinih velikih grudi. Osjećao sam kako polako gura bokove u uspravni penis dok sam se jače stisnuo i počeo ljubiti u vrat.

Osjetio sam toplu vlagu na rukama i shvatio da uzrokujem laktaciju svoje majke. Muzio sam je.

“Okreni se”, rekao sam. Gurnula se i okrenula prema meni. Skinuo sam pokrivač s nas da se divim majčinom golom tijelu. Njezine prekrasne grudi, vlažne s tankim sjajem mlijeka, sjale su na mjesečini. Njezin veliki trbuh bio je savršeno okrugao, a pupak joj je istaknut na vrhu. Maca joj je bila vlažna sa sokovima i mogao sam vidjeti kako joj se klitoris vidno prikazuje.

Pogledao sam joj natrag u lice i zavodljivo me gledala u oči. Poljubio sam je u usne, ne onako kako bi sin trebao učiniti svojoj majci, i zadržao se na trenutak prije nego što sam odmaknuo usne. Počeo sam joj ljubiti vrat, polako se krećući prema dolje prema njezinim prsima. Držeći jednu dojku u ruci, nježno sam joj ljubio bradavicu uvijek iznova prije nego što sam pustio jezik da razmakne usne. Polizao sam joj prednji dio dojke, klizeći jezikom oko njezine areole, a zatim oko bradavice. Zatim sam uzeo njezinu bradavicu u usta i nježno je usisao dok mi je jezik gurao uz meso izravno ispod nje. Osjetila sam kako mi nekoliko prskanja njenog toplog mlijeka ulazi u usta. Imao je sladak i gust okus. Iskoristila sam vakuumsko usisavanje usta kako bih uvukla još više mesa u dojke i snažno sisala majčinu bradavicu. Mlijeko je prskalo jačim intenzitetom i progutala sam svaku kap koju sam mogla.

Držala mi je glavu uz prsa i ispuštala tihe jecajuće zvukove. “Oh Kyle”, gugutala je. Posegnula je iza sebe, između nogu i držala u ruci moj ukočeni član. Nježno ga je trljala pokretima maženja dok sam je sisao.

Brzo sam joj iscijedio lijevu dojku i prešao na desnu. Nastavila je zadirkivati ​​moju muškost dok mi je ljubila tjeme, i dalje tiho stenjajući.

“Hvala”, rekla je tiho dok sam izvlačio glavu s njezinih sada ispražnjenih grudi. Zatim me uhvatila za glavu i duboko poljubila. Osjetio sam kako joj se jezik uvlači u usta. Zatvorio sam usne nad njezin ispružen jezik i sisao ga dok sam vlastitim jezikom prelazio po njemu. Gurnuo sam bokove u njezine i osjetio kako ulazim u njezinu toplu macu. Omotala je jednu nogu oko moje i gurnula vlastite bokove uz mene, uzrokujući da mi se penis ugura dublje u nju.

Nismo progovorili ni riječ. Nastavili smo se ljubiti kao ljubavnici, dok smo ritmično kretali naprijed -natrag. Posegnuo sam iza nje i čvrsto je stisnuo za dupe. I meni je učinila isto i počela mi jecati u usta. Skinuo sam joj jednu ruku s dupeta i gurnuo joj je ispod trbuha da joj protrljam klitoris zbog čega je jače zastenjala. Izvukao sam svoj penis gotovo do kraja iz njezine uske mačke, a zatim ga gurnuo natrag duboko.

“Isus Krist!” zastenjala je dok smo ubrzavali korak. “Mmm! Mmm! Mmm!” Sada u tome nije bilo ničega strastvenog. Jebali smo se kao životinje.

Nisam ni zamišljao da ću imati spolni odnos s vlastitom majkom, ali ovdje smo bili u čvrstom zagrljaju. Između nas je postojala snažna seksualna napetost koja se razvila do ovog trenutka i to mi se svidjelo.

Povukla je svoje lice s mog. “Tako sam blizu! Mmm! Nemoj stati! Mmm! Molim te, nemoj stati!” vikala je dok je snažno pritisnula zdjelicu o mene.

Bio sam prilično blizu i jebao je što sam jače mogao. Osjetio sam kako mi se orgazam ubrzano gradi i dao sam tri posljednja udara prije nego što sam se ugurao duboko u nju.

“GYAAAAAAAAH !!!” vrištala je dok su bujice sjemena vlastitog sina pucale u nju. Njezina se maca stegla oko mog penisa dok je doživljavala val za valom užitka koji ju je preplavio. Pogledala me duboko u oči, nabravši obrve na najslađi mogući način. Usta su joj bila širom otvorena, ali iz usana joj nije izlazio nikakav zvuk. Gurnuo sam usne uz njezina usta i duboko smo se poljubili dok smo oboje jahali naše snažne orgazme. Zaspali smo u tom položaju, čvrsto se držeći.

Probudila sam se u sobi obasjanoj suncem, sama. Ustao sam i zatekao majku u kuhinji kako sprema palačinke nad štednjakom. Još je bila potpuno gola i izgledala je jednako lijepo kao i sinoć. Prišao sam joj iza leđa i obujmio je rukama ljubeći je u vrat.

“Hvala ti, Kyle”, rekla je dok mi je trljala lice o glavu, “za sve.”

Nakon te noći mogao sam reći da smo imali mnogo bližu vezu kao majka i sin, ali to je bila neizgovorena veza. Nikada više nismo razgovarali o onome što se dogodilo ili ponovili iskustvo – barem dok moja sestra nije saznala …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top