Vožnja otvorenog krova

Nekada sam autostopirao po Engleskoj za nešto raditi vikendom. Na jednom takvom putovanju pokupio me čovjek u sportskom automobilu, rijedak dvobojni blijedoplavi Austin Healy 3000. Dok je vozio, rekao mi je da se zove Jeff, ja sam mu rekao da je Mark, nastavili smo razgovarati o stvarima općenito, kad me zamolio da otvorim pretinac za rukavice i bacim pogled unutra.

Kad sam ga otvorio, vidio sam samo časopis presavijen na pola. “Hajde, izvadi Marka i prelistaj stranice”, rekao je, a kad sam izvadio časopis, vidio sam da je na prednjoj korici slika žene, koja sisa muški ubod. Pocrvenjevši, počeo sam listati stranice, dok sam gledao sliku žene koja je čučala na stolu, široko raširenih nogu pokazujući jasan pogled na svoju otvorenu macu, moj je kurac počeo jako rasti. Na jednoj stranici je bio skup slika na kojima se vidi kako muškarac lupa pred ženskim licem, na prvoj slici se vidi kako joj usisava jaja u usta, na sljedećoj je imala otvorena usta i lizala natečenu glavu njegova uboda, i posljednji hitac, pokazivao je kako mu sperma kaplje preko lica.

Jeff mi se nasmiješio i upitao: “Jesi li to ikada učinio, Mark?” Pocrvenela sam govoreći ‘Ne, još sam djevica, nisam još ni poljubila djevojku, nema veze što sam vidjela pičkicu ili imala seks, ali izgleda zabavno.’

Dok smo se vozili dalje, stavio mi je ruku na nogu i počeo me gladiti po bedru kroz traperice, pitajući sviđa li mi se to što radi. Postajalo mi je teško kad su mu se prsti pomaknuli preko mojih prepona, i pogledala sam ga, govoreći: ‘Da, ugodan je osjećaj.’ Njegov prst počeo je čvršće pritiskati obris mog tvrdog uboda kad je rekao: ‘Zašto ne izvadiš svoj ubod, Mark, mogu ti ga maziti ako želiš.’

Na trenutak sam razmislio o tome, a kad me njegova ruka nježno stisnula kroz traperice, počeo sam otkopčavati remen. No, prije nego što sam uspio povući patentni zatvarač, Jeff je usporio, skrenuo u mirnu traku, pa u polje, pa je unatrag parkirao automobil iza visoke živice prije nego što je ugasio motor. Izlazeći, okrenuo se prema meni govoreći ‘Bit će nam lakše raskopčati traperice ako smo izašli.’ Zatim mi je Jeff dao znak da stanem kraj njega sa stražnje strane auta i dok je otvarao poklopac prtljažnika, rekao je: ‘Sada nas se ne vidi s ceste ili kapije.’

Počeo je otkopčavati remen, kimajući glavom da i ja to učinim, a kad sam raskopčao traperice i izvadio ubod, Jeff se nagnuo u čizmu uzevši malu bočicu. Rekao je da je to mazivo i da ćemo nas oboje teško i lakše pogladiti, a zatim mu je otkopčao traperice i pustio ih da mu padnu na tlo oko gležnjeva. Pogledao sam preko i vidio njegov ubod. Bio je ogroman i debeo. Sjećam se da sam vidjela nekoliko uboda u tuševima dok sam još bila u školi, ali ništa slično onome što sam sada gledala.

Podignem pogled prema Jeffu ​​smiješeći mi se, i iako nisam bio ni blizu njegove veličine, njegov mi je osmijeh pokazao da odobrava ono što je vidio. Otvorivši bočicu, uzeo me za ruku i pokazao mi kako da ga raširim po osovini i lopticama, a zatim i kako ga pogladim, povlačeći kožicu prema dolje i čvrsto je držeći pri dnu. Jeff je raširio noge govoreći mi da stavim malo maziva na prst i raširim ga po dupetu, a kad sam mu dotaknuo rupu, zastenjao je i odgurnuo se puštajući moj prst da uđe unutra. «Prođite prstom po grebenu dok ne osjetite mala grudica Mark, veličine oraha, zatim pritisnite uz nju i masirajte oko nje ‘.

Nikad prije nisam dotaknuo još jedan ubod, nema veze onaj tvrdi s dubokom ljubičastom bojom koja otekne iz glave i curi bistra tekućina za koju sam znala da nije piša. Sve se to osjećalo čudno, gotovo nadrealno, a opet uzbudljivo u isto vrijeme. Evo mene, kad sam imao prvo seksualno iskustvo s muškarcem, na terenu, drhtao kao stranac, s prstom zakopanim u njegovo dupe.

Jeff se okrenuo bočno prema meni, stenjajući dok mi je govorio da nastavim milovati, i dalje ga jebati prstom po guzi, a onda se ukočio i osjetio sam kako mu ubod lupa po prstima i osjetio sam kako mi bubri u ruci. Gurnuo je bokove prema naprijed, hvatajući mi prst u dupe, a dok sam mu povlačila kožicu na osovinu i čvrsto je držala u podnožju, baš kao što mi je pokazao, onda sam je pustila i gledala kako Jeff počinje svršavati. Do danas nikad nisam vidio nikoga da toliko sperma, samo je nastavio pucati, sve više i više.

Kad se počeo opuštati, uspjela sam izvući prst iz njegove rupe i osjetila kako mu je ubod malo omekšao. Prstima sam mu prošla po osovini, polako stiskajući dok sam se kretala prema glavi, i s spermom koja je kapala iz oka, rukom sam prešla vrhom tjerajući ga da zadrhti. Bilo mi je znatiželjno kako je okusio i prineo moje prste, sada prekrivene spermom, ustima i polizao ih čistim. Imao je ok, ništa posebno, pomalo bljutavo, ali bilo je to moj prvi okus sperme. Pogledala sam ga i nasmijala se.

Jeff mi je uzvratio osmijeh, posegnuo za mazivom govoreći mi da raširim noge kako bi mi mogao provući ruku među obraze. Dodirnuo je prst premaza za moj stražnji ulaz i odmah sam osjetila topli osjećaj koji ga je proširio po rupi. Zatim mi je utrljao mazivo po jajima i osovini, a nakon što sam me nekoliko puta napumpao

počeo lupati u ruci. ‘Mogu li vas sisati’, upitao je, ali prije nego što sam uspio išta reći, pao je na koljena, stavio me u usta i počeo me sisati, uvlačeći me u svoje lice, jebavši mu usta mojim tvrdim ubodom.

Počeo sam se tresti jer sam osjetio novu senzaciju, kao da moram pišati. Zamolila sam ga da prestane, ali me samo povukao dublje, a jezikom koji mi je trljao o glavu nisam mogla više izdržati. Počela sam drhtati, a zatim pustiti struju za mlazom kremaste sperme, napunivši mu usta i grlo dok je gutao.

Polako mi je dopustio da mu iskliznem iz usta, Jeff me počeo lizati i nasmiješio mi se pitajući uživam li u tome. I dalje se tresući, kimnuo sam da. Moja jaja su se osjećala kao da su u plamenu, osovina mi je snažno pulsirala, a glava je i dalje natekla i curila. Ja sam samo čak nekoliko puta dotukao sebe do tog trenutka i driblao malo sperma. Tako da sam siguran da je bilo nešto u podmazivanju, jer nikad više nisam bio toliko tvrd ili sperma.

Još uvijek klečeći ispred mene, Jeff me ponovno počeo milovati, a kad mi je gurnuo prst podmazan u dupe, počeo sam osjećati isti osjećaj kao i ranije i nehotice počeo pucati sperma posvuda. Pucalo mu je preko prsa, ruke, a zatim i preko lica. Još sam se tresla kad je pitao sviđa li mi se njegov prst u dupetu, uzvratila sam mu osmijeh i da, bilo je jako lijepo. Pitala sam ga što je učinio da me toliko sperma i što je u podmazivanju. Jeff je počeo objašnjavati moju prostatu i kako, ako je masirate, možete više spermatizirati, a mazivo koje je rekao ima poseban dodatak koji vas tjera da ostanete tvrdi.

Baš tada smo začuli automobil kako silazi trakom, pa smo za svaki slučaj navukli traperice i ušli u auto, ali nakon nekoliko trenutaka prošao je kraj nas. Privlačeći me prema sebi, Jeff me upitao: “Želiš li raditi više istog Marka ili možda isprobati nešto novo?” I dalje sam drhtao, teško i iscurio u gaće, ali rekao sam: ‘Da, ali možda drugi put, bilo mi je puno toga za prihvatiti prvi put.’ Razumio je i upalio motor. Neposredno prije nego što smo se odvezli s polja, nagnuo sam se, otkopčao ga, uzeo u usta, prelazeći jezikom po glavi, kao što je to učinio meni. Gotovo odmah mi je iscurio na usta, ali me zamolio da prestanem, rekavši ‘Ne želim ti još sad spermati usta, ajmo to spremiti za sljedeći put.’ Sisala sam ga posljednji put, izvukavši kapljicu sperme na jezik, i sjela, uživajući u njegovu ukusu i iskustvu.

Nekoliko tjedana kasnije, ponovno sam stopirao, a Jeff je prošao kraj mene idući u drugom smjeru, usporio je, okrenuo se i zaustavio se kraj mene. Uspeo sam se u njegov Healy i dok smo razgovarali, nagnuo sam se i počeo mu dodirivati ​​međunožje, a njegov je ubod otvrdnuo svaki put kad sam prstima okrznuo obris.

Jeff je zastenjao dok sam ga zadirkivao i pitao me zanima li me više od onoga što smo već učinili ili pokušao nešto novo. Prije nego što sam uspjela odgovoriti, uspio mi je otkopčati patentne zatvarače, prstima me obujmio oko tvrdog uboda, nježno gladeći gore -dolje po osovini. Prelazeći prstom preko vrha i u oko, zadrhtao sam kad sam osjetio kako mi se jaja smanjuju i sperma se počinje dizati. Sigurno je osjetio moju nadolazeću eksploziju jer je zaustavio svaki pokret sve dok ja nisam prestao lupati.

Pogledala sam ga smiješeći mi se i rekla: ‘Oboje, više istog i možda nešto novo.’ Moj ubod je pulsirao i iscurio mu preko prstiju. Jeff ih je polako odvukao i liznuo ih čistim, ‘Mmmmmm, baš imaš slatki Mark’, rekao je, ‘Uživat ću te opet progutati.’ Zatim smo se odvezli do njegove garaže, vratili auto unatrag i zatvorili vrata kad smo izašli. ‘Mark, što misliš o tome da mi pojebeš dupe, ali neposredno prije nego što završiš, izvuci me i poprskaj po licu i ustima?’ Upitao. Gledao sam ga na trenutak, zapitao se u što se to upuštam, ali sam bio i znatiželjan pa sam rekao: ‘Da, sretan što sam pokušao.’

Oboje smo se skinuli goli, i dok je Jeff sjeo na jedan krevet koji je bio naslonjen na stražnju stijenku, polako je počeo trljati istu podmazu koju smo prije koristili po mojim jajima i dupetu i počeo me polako trzati dok mi je podmazivao vratilo. Teško sam mu narastao među prste.

Ležajući na krevetu, Jeff je podignuo noge u zrak i iznad glave. Držeći otvorene obraze, on počinje objašnjavati kako bih ga trebao poševiti. Najprije prislonite glavu uboda uz moju rupu i polako gurajte unutra, dok ne sklizne pored unutarnjeg prstena, ali nemojte u početku prodirati preduboko, držite glavu samo unutar rupe, na taj način će mi izmasirati prostatu. Zatim kliznite malo dublje, povucite se i ponovno masirajte žlijezdu, klizeći svaki put dublje sve dok ne budete dovoljno duboko, vaša jaja će udariti o moja.

Jeff me tada pita: ‘Mark, jesi li siguran da želiš ovo isprobati, uvijek se možemo trzati i sisati. Jebeno dupe nije za svakoga. ‘

‘Siguran sam’, rekao sam i s tim počeo razmazivati ​​razumnu količinu maziva po, i u njegovoj rupi, preko jaja i na osovinu. Polako ga snažno drmajući dok sam prstima prelazila po vlastitom ubodu

. Približio sam se bliže, moj ubod kao čelična šipka, i dok sam mu dodirivao rupu, on je dahnuo, istisnuo se, otvorio mu se rupa i glava mog uboda je kliznula. Prvo malo, kao što je rekao, ali onda je zastenjao “Ohhh, jebi me, Mark, jebi me u dupe, nastavi me jebati duboko.”

Počeo sam s njegovim udarcima gladiti njegov ubod na vrijeme. Gurne kukove prema meni i vrlo brzo smo se oboje jako zbližili. Sigurno je osjetio kako se nabubrim u tamnoj komori njegovog magarca, jer je zastenjao govoreći: ‘Želim tvoju spermu u ustima i na licu. Cum preko mog lica Mark, cum on me. ‘

Te su riječi bile dovoljne da me odvedu preko ruba i brzo sam se izvukao iz njegove rupe. Krenuo je dalje pa mu je glava visjela preko ruba kreveta, a ja sam mu opkolila lice, uperivši ubod u njegova otvorena usta. Geff je ispružio ruku ispod mene, prstiju mu je još uvijek prekriven mazivom, uvlači me u usta dok mi klizi dvama prstima u guzici, pronalazi moju prostatu i snažno ju pritisne dok siše. Njegova usta i prsti odvode me ravno preko ruba. Sada duboko zakopan u grlu, lupam i počinjem svršavati. Struja za mlazom tople sperme ulijeva mu se u trbuh dok me sisa i prstima dok se tresu dok mi orgazmi preuzimaju kontrolu.

Nakon nečega što se činilo zauvijek, prestajem pumpati i padam naprijed preko njega. I dalje se tresući i pokušavajući vratiti dah, stopala mu jezikom gurnem u rupu dok mu ruke šire moje obraze. ‘Opusti se, odgurni i otvori mi dupe, Mark’, rekao je, i odjednom se otvorim i osjetim kako mu jezik klizi pored moga prstena i liže se unutra. Moj ubod lupa, sperma i dalje curi iz oka dok mu ruka obavija moju osovinu i počinje me trzati. Noge su mi se raširile, guram mu jezik dok mi jebe tu rupu i uskoro osjećam topli osjećaj koji mi se diže kroz prste, gore do nogu do jaja i vapim da ću opet spermati.

Kad je zamijenio jezik s dva prsta i počeo me zajebavati s magarcem, izgubio sam ga i počeo pucati spermom preko trbuha i tvrdo ga nabosti. Štrcanje nakon šprica prekriva mu osovinu i jaja, a dok me želi osušiti, Jeff uzima posljednji udarac sperme u usta.

Još uvijek se tresući, nagnuo sam se naprijed i počeo ga milovati. Geff je raširio noge i zamolio me da mu probijem rupu. Gurnuvši mu kuk i otvorivši mu dupe, uvukao sam drugi prst i počeo mu masirati obje strane prostate, osjećajući kako mi pulsira među prstima. Zatim sam spustila usta na njegov pulsirajući ubod, zatvorila usne preko natečene glave, kušajući njegovu spermu koja je curila iz oka, pomiješana s pramenovima moje sperme koja mu je prekrivala osovinu.

On stenje ‘Oh, jebiga Mark, što me tjeraš da svršim’, i počinje pucati u moja usta. Pokušao sam progutati što sam više mogao, ali bilo je previše i to mu se razlilo po jajima. Kao luda životinja, lizala sam mu jaja, sisala spermu oko njegove osovine, pokušavajući dobiti što više od toga u ustima, kušajući nas dvoje dok sam gutala.

S koljenima s obje strane njegove glave, oboje potrošenima, polako smo povratili dah prije nego što sam uspjela ustati pored kreveta. Još uvijek ležeći, Jeff je podigao pogled prema meni i upitao bih li mogao pišati na njega, oprati spermu s njegova lica i nabosti se. Pogledala sam ga i pitala se što mi još sprema, možda me htio pojebati u dupe ili tako nešto. Rekao sam: ‘Možda sljedeći put, Jeff, ne mogu samo tako pišati, moram unaprijed popiti puno vode.’ Nasmiješio se i rekao: ‘U redu, sljedeći put.’

U kutu je bio umivaonik, to smo koristili za čišćenje, odjenuli se i odvezao me blizu moje kuće. Nažalost, nikad ga više nisam vidjela, iako sam često išla autostopom istim cestama koje smo prvi put sreli. Jednom sam posudio skuter i odjahao do njegove garaže, ali bila je prazna, osim umivaonika i jednog kreveta naslonjenog na stražnju stijenku. Na vratima je bio natpis ‘Za najam’.

Ali još uvijek sam imala sjećanja na svoje prvo zajedničko drkanje, prvi blowjob, prvi okus sperme, prvo jebanje u dupe i prvo iskustvo s dupeta na usta. Nije loš način da započnete svoje seksualne avanture. Sljedeće na redu bile su dame.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top