Jebala sam se sa tatom Jurom

To je bila samo jedna od tih stvari. Što se dogodilo tog ljeta, nitko od njih nije mogao objasniti. No, obojici je bilo drago što se to dogodilo. Uvijek su se voljeli, ali bilo je to kao otac i kći. Rick je znao da je njegova kći lijepa ako nije dolje seksi. No, bilo je nešto drugačije u njoj kad se nakon prve godine vratila s fakulteta.

Roxy mu se činila koketnom, ali na neki nevin način. Nosila je kraće suknje i činilo se da joj je sva odjeća pristajala mnogo usko nego kad su je ostavili u školi devet mjeseci ranije. Činilo se čak da je oca gledala malo drugačije.

Roxy se zabavljala u školi, ali se umorila od napada. Nije ni čudo, jer je imala 5 ‘5 “i težila 135 kilograma s velikim mjerama 38-24-40. Imala je dugu tamnosmeđu kosu i duboko plave oči i napućene usne. Činilo se da kad god je dečku rekla da nije spremna jebi ga, nikad ga više ne bi vidjela.

Nije da je bila razborita ili da se sprema za brak, već je htjela da prvi put bude vrlo poseban. Dakle, bila je sretna što je doma gdje je mogla biti samo ona. Dosad je bilo mirno ljeto jer je njezin brat bio u kampu s marincima, a majka je gotovo uvijek bila na putu zarađujući velike novce kao savjetnica za tvrtke koje su pokušavale dobiti ugovore s vladom. Većinu vremena samo su ona i njezin tata bili sami u kući.

Roxy je imala osjećaj da je tata gleda. Iznenadila se kad je otkrila da joj se umjesto da okreće trbuh osjećalo toplinu iznutra. Laskalo joj je čak i kad je očito zurio u njezine grudi. Primijetila je da bi se svaki put kad bi otišla na kupanje dok je bio kod kuće pojavio na palubi bazena sjedeći tamo pijući pivo koje se navodno samo opuštalo.

Sa svoje strane, Rick nije mogao vjerovati koliko je Roxyn bikini bio sićušan. Nije bilo materijala koji nije bio potreban za pokrivanje vitalnog područja. Bilo je dovoljno čvrsto da ne samo da joj je pokazalo pucanje u guzi, već se i zakleo da može vidjeti blagi obris njenih usnih maca. Znao je da je želi u svom krevetu, ali znao je da se to ne može dogoditi. Pomirio se s time da ju je promatrao, a zatim i krašao.

Ovaj sustav zadirkivanja i gledanja dobro je funkcionirao nekoliko tjedana. No, Roxy je počela osjećati vlastite seksualne osjećaje prema tati. No, to joj je bilo najdalje od dana kada je odlučila proživjeti djetinjstvo odlaskom na ljuljačku vidjeti koliko se visoko može zamahnuti. Stavila je kosu u svinjske repove kako ne bi preletjela svuda i zapetljala se.

Taman kad je počela ljuljati, njezin je otac izašao i ugledao je. Njemu je izgledala kao pixy i trenutno je postao tvrđi nego ikad. Ne želeći naborati suknju, Roxy ju je povukla u stranu tako da je visjela sa strane, a ona je sjedila gola zadubljena na sjedalu ljuljačke jer je bilo prevruće za gaćice. Upravo je krenula kad joj je suknju zahvatio nalet vjetra koji je raznio i otkrio ocu svoje slatko dupe.

Rick je dahnuo, ali obojica su se pretvarala da se ništa nije dogodilo. Rick si više nije mogao pomoći, morao je, barem, dotaknuti njezino seksi veliko dupe. Ležerno je došetao do mjesta gdje se njegova kći ljuljala trudeći se da ostane hladna i pomalo očinski. Dok je stajao pokraj svoje seksi djevojke, bez emocija je upitao: “Hej, Roxy, bi li htjela da te gurnem kao što sam to učinila kad si bila mala?”

“Naravno, tata, možeš me gurnuti ako želiš.” Roxy nije ništa mislila o ovom zahtjevu, činilo se da je dovoljno nevin. Njezin je tata uhvatio zamah za lance i povukao ga natrag. Upravo mu je tada vjetar učinio uslugu i uhvatio joj donji dio suknje i raznio je do malih leđa. To mu je dalo izbliza i osobni pogled na njezino dupe.

Pustivši lance, stavio je obje ruke na njezino golo meso i gurnuo je. Sigurno je ovo bila nesreća, pomislila je Roxy. Samo bi se ljuljala i dopuštala tati da vodi njeno vrijeme za igru, baš kao što je on bio dok je bila mala. Suknja joj je sada bila zalijepljena za leđa gotovo kao da je zalijepljena na mjestu. Ponovno se vratio zamah i umjesto da ga gurne na leđa, Rick je opet gurnuo te veličanstvene obraze dupeta. Nakon još par puta, Roxy je bila sigurna da joj tata osjeća dupe na seksualan način.

Jedini način da to zasigurno znate bilo je testirati ga. Roxy je naglo zaustavila ljuljanje dok se vraćala svom ocu. Prestala je stajati gotovo uspravno tako da su joj prve tri četvrtine zadnjice bile što je moguće bliže Ricku. Plaho je upitala: “Zabavljaš li se Slatki Tata?”

Rick je pružio ruku kako bi je ponovno gurnuo. Ali, kad je stala, ostavio je svoje čvrste ruke na njezinom dupetu samo tamo odmarajući se. S knedlom u grlu odgovorio je: “O da, djevojčice moja, ovo nismo radili tako dugo.”

Roxy je okrenula glavu, pogledala tatu u oči i nasmiješivši se seksi smiješkom, slatko je odgovorila: “Tata, ovo još nismo radili.”

Roxy je skinula ruke s lanaca uzrokujući pad zamaha što je više otkrilo ostatak njezine grudi dok se cerekala malim djevojačkim smijehom. Stavila je ruku na tatino rame i dala mu vrlo slatko kljucanje po usnama koje mu je sretno vratio. Roxy je gurnula zamahu u stranu i obujmila ruke oko Rickova vrata te ga ponovno poljubila. Ovaj put jezici su im se nakratko sreli. Ponovno je svojim najboljim slatkim glasom rekla: “Ti si zločesti tata koji se tako igra mojom stražnjicom. Ali, tvoja djevojčica želi se još igrati. Igraj se gadno sa mnom, slatki tata. Pokaži svojoj djevojčici kako se igrati zabavnije takve igre. “

“Tata ne može igrati takve igre, slatka Roxy, to je pogrešno”, rekao je Rick znajući da je to besmislena izjava. Roxy nije imala pojma dokle će stvari ići. Da je razmišljala o tome, odmah bi zaustavila stvari.

Umjesto toga, zabila je jezik u tatina usta, a zatim promrmljala: “Hajde, tata, igrajmo se. Želim biti tvoja igračka. Učini sa mnom sve što želiš. Hajde igraj se sa svojom lutkom. Učinit ću sve što tražiš ako se igraš sa mnom “

Sada je Rickov stup za zastavu bio ukočen koliko je mogao biti njegov otpor potpuno istopljen dok je zagrlio Roxy i strastveno je poljubio. Uhvativši je za guzice kroz suknju i čvrsto je privivši uz sebe, rekao je uz režanje: “Igrat ću se s tobom, Roxy, ali ako nas uhvate, moj brak je gotov, pa neka bude vrijedan truda. Jeste li spremni igraj sve moje igre i čini sve što ti kažem? Neću te ozlijediti. “

“Tata, neću biti tvoj rob, ali učinit ću sve što želiš i još ću više učiniti. Je li to u redu, veliki tata?” Sagnula se i prešla mu rukom po međunožju.

Snažno je stišćući za dupe on stenje: “O jebi ga, Foxy Roxy, idemo sad prije nego nas susjedi ugledaju.”

Prati je u kuću gledajući njezino dupe kako se njiše svakim njezinim korakom. Uhvati je za zglob i usmjeri u spavaću sobu. Nikada do sada nije vidjela svog oca ovakvog, ali se ni dosad nije osjećala ovako. Obuzelo ju je to čudno uzbuđenje jer nije znala što bi njezin tata učinio s njom što joj je izazvalo trnce u dubini mace. Rick joj je izbio jednu nogu ispod noge zbog čega je pala na krevet. Dovoljno se uhvatila da je završila sjedeći na rubu kreveta licem prema njemu i izgovorila: “Oh tata.”

Brzo se skinuo u gaćice dok je ona gledala. Posegnuvši dolje, rukom joj je sisao kroz majicu i grudnjak. Nije mogao zamisliti zašto bi nosila grudnjak i bez gaćica. Činilo mu se da ćete se više znojiti i biti vrući u grudnjaku od gaćica. Roxy je pobjegao jecaj dok joj je tata gnječio grudvije grublje nego što je itko dosad učinio. Sada je znala da je uzbuđena jer joj je maca bila natopljena. Rick je želio istražiti svaki dio svoje nove kćerkine igračke, ali uskoro je pukao i trebalo mu je trenutno olakšanje. Povukao je gaće zbog čega mu je penis iskočio i pokazao ravno u usta Roxy dok joj je rekao: “Sviđa mi se moja nova lutkica, da vidimo kako se dobro ponašaš. Kako bi bilo isprobati usisavanje usta.”

Roxy je ovo vratilo natrag. Mislila je da zna što Rick želi, ali on je to sigurno rekao čudno, pa je sve što je mogla reći bilo: “Koji tata?”

“Oh, dušo moja, isisaj tatin kurac. Samo naprijed i usreći svog tatu.”

“U redu, tata, ali sigurno je veliki tata.”

“Ah, tako je dušo; priđi do kraja. O da, ispumpaj bazu šakom i klizni usta gore -dolje i gore -dolje i gore -dolje. Jezik ti se odlično osjeća na glavi. Ti si jebeno sjajno u ovome, dušo. O, dovraga, uspij do kraja. O, moje jebeno sranje, jebeno si fantastičan. ” Rick je osjetio kako prskalica dolazi brže nego što se ikad mogao sjetiti.

Roxy je samo blago začepila usta kad joj je topla ljepljiva mrvica uletjela u usta. Progutala je sve što vrijedi i htjela je više dok je uživala u okusu. Ali njezin je otac iznenada izvadio štap iz njezinih gladnih usta. Znao je da mora sačuvati dio svoje kreme za kasnije aktivnosti. No, Roxy se požalila: “Tata, još nisam završio.”

“Bila si divna, dušo, ali tata mora biti težak za druge stvari.”

“Kao na primjer, tata”, upitala je znajući dobro što misli i znajući da je ovo posebno vrijeme i nije mu htjela reći ne.

“Sada, sada, djevojčice, budi strpljiva, dobre stvari dolaze onima koji čekaju. Trenutno moram dobro pogledati svoju najnoviju igru.” Uhvatio je donji dio njene košulje i grubo joj je otrgnuo preko glave. Zatim je posegnuo oko sebe i otkopčao joj grudnjak te ga istrgnuo remenom između njezinih grudi. Roxy nije znala što učiniti pa se potpuno prepustila očevoj kontroli.

Snažno ju je gurnuo zbog čega je legla ravno na krevet. Nestrpljivo je odbacio njezine sandale i zamalo joj nije rasporio suknju na dvoje, skinuvši je s nje. Tu je bila njegova gola 19 -godišnja kći s najdlakijom macom koju je ikada vidio i savršeno isklesano tijelo koje je ležalo praktički tražeći od nje da je opustoši. Popeo se pokraj nje i snažno je udario po njezinom dlakavom humku: “Ti si moj sada da radim što god želim; je li to jasno? Ovo ti je posljednja prilika da se povučeš.”

“O prokletstvo, moj tata, to je bilo dobro. O da, danas ću učiniti sve što poželiš.” Dao joj je još jedan macak još jači od prvog, zbog čega je skočila. Zatim je legao pokraj nje uhvatio je za ruke i povukao ih iza glave. Tata se uhvatio za jednu njezinu dinje i bijesno je povukao i povukao. Njezin glatki čisti pazuh bio je previše za odoljeti pa mu je jezik napao njezin pazuh. Rezultat je bio da se još jače uvrnuo i stisnuo joj sise jer ga je okus njezine ženstvenosti izludio. Roxy se svidjelo kako se igra s njezinim grudima, ali nije bila sigurna sviđa li joj se to što se ljubi ispod pazuha ili ne; nekako je golicalo. Nadala se da će joj nastaviti ljubiti sise, a onda bi im mogao koristiti obje ruke.

Želja joj se ispunila u trenutku kad je ovo pomislila. Kako je sada njezin tata nekako zarežao dok joj je razbijao obje sise pod dlanove, a zatim je povukao obje bradavice prema usnama. I dalje je izluđujući grudi poput ludaka, on je usisao svaki globus duboko u usta što je više mogao. Taman kad je pomislila da joj je tata učinio sve što je moguće s njezinim sisama ustima i rukama, jako ju je ugrizao za bradavicu, a zatim se preselio na drugu i učinio istu stvar. Roxy je bila vruća i molila je za još, “Oh tata, nemoj prestati, oh sranje, oh, to je jebeno sjajno, moj patuljak”.

Rick je bio u plamenu jer nije očekivao da će mu se kći upasti u grub seks. Ne samo da je surađivala, već je mislio da bi to možda čak htjela grublje od njega. U želji da to ne propusti, odlučio je krenuti prije nego što ga je preuzela nekontrolirana želja da je pojebe. Zgrabio ju je sa strane i gotovo bijesno natjerao da se prevrne. Roxy nije imala vremena biti tužna što je igra sisa prestala jer je osjetila snažan udarac po stražnjici.

Po prvi put dobivajući punu zahvalnost za cijelu zadnjicu, Rick nije mogao vjerovati prizoru pred sobom jer je to najljepše dupe koje je ikada osobno vidio. Šlapanje bi moralo čekati da je morao okusiti to dupe i sve tajne skrivene u sebi. Čim mu se približio, osjetio je oštar miris njezina šupka pomiješan s sokovima od pičke.

Nije se petljalo jer je zagrizao točno na sredini njezina obraza ostavljajući lijep mali trag. Kao i s njezinim sisama, stisnuo je, povukao i potegao rukama dok su mu usta istraživala sve njezine obraze grickajući, grizući, sisući, ližući i ljubeći se po cijeloj površini. Činilo se da joj je dupe oživjelo samo kad ga je Roxy počela brušiti očevom licu. Privlačnost je bila prejaka da bi Rick mogao više zanemarivati ​​dok mu je jezik našao put u njezin duboki pukotinu.

Metodički je polizao bok njezine pukotine, a zatim se spustio točno po sredini dok nije stigao do njezinog stražnjeg neba. Stisnuo je usne oko njezina prstena za dupe i usisao što je jače mogao. Roxy je ispustila glasno stenjanje dok je zabadao jezik u njezin uski anus. Rick je volio okus. Zabio je jezik nožem u njezin tunel i izašao iz nje dok mu je ona gurala u vrući jezik.

Roxy nikad prije nije vidjela svoju macu ovako mokru. Upravo je tada Rick spustio pogled i ugledao malu lokvicu kćerine kreme i zahtijevao: “Prevrni se dušo i daj mi da vidim što moram učiniti u vezi nereda koji praviš sa svojom prokletom pičkom.”

Miris njegove djevojčice bio je opojan i nije mogao vjerovati u ljepotu njezine dlakave mace, obuhvativši ruke oko njezinih bedara napao je njezinu rupu i klitorisao ustima. Stručno je proradio jezikom po svim njezinim usnama i u njezin tunel prije nego što je završio na njezinom tvrdom klitorisu. Lizao ga je nekoliko puta prije nego što ga je privukao u usta i sisao jako i dugo. Roxy je odgovorila izvijajući bokove i moleći: “Oh tata, jebi me, oh, molim te, tata jebi tvoju djevojčicu. Oh, molim te, budi mi prva, želim te osjetiti u sebi.”

Rick je bio šokiran kad je čuo da je njegova kći još uvijek djevica. No, pomisao da će iskočiti trešnju vlastite kćeri uzbudila ga je na potpuno novu razinu. No, morao je biti siguran da je htjela da joj oduzme nevinost jer je to vrlo veliki događaj u životu osobe. Čak i kad se počeo pomicati uz njezino tijelo, upitao je: “Dušo, jesi li sigurna u ovo? Ne želim te povrijediti.”

“Oh tata, želim da prvi put bude poseban, a nema nikoga posebnijeg od tebe. Pa, molim te, dragi tata dopusti mi da te osjetim u sebi?”

Roxy nije morala dugo čekati jer je prije nego što je to shvatila gledala u očeve oči i osjetila glavu njegova uboda na svom vaginalnom otvoru. Rick je htio štapom udarati kćerkinu pičku, ali zaključio je da za to ima ostatak ljeta. Mislio je da bi joj prvi put trebala biti nježna jer bi je ionako mogla samo malo povrijediti. Osim toga, bilo je nešto očinski u tome što je bio nježan; nije mogao objasniti samo što je to. “U redu, djevojčice, ako te ovo previše boli ili se predomisliš, reci mi i prestat ću dok ne budeš spremna za to.”

“Oh, tata, trebam te”, rekla je osjećajući njegov prvi pritisak. Roxy nije vjerovala kako se divno osjećao tatin kurac. Maca joj se razvlačila kao nikad prije. Osjetila je oštru bol kad joj je slomio djevičansku barijeru zbog čega je napravila grimasu i viknula. Rick je stao i počeo se povlačiti. Roxy je, osjećajući najgore, stavila ruke na njegovo dupe i povukla ga nazad u sebe.

“Dobro sam tata, samo naprijed i nemoj stati.”

“Drago mi je Roxy, Bože, zbijena si.”

“U meni se osjećaš dobro”, lagano je dahtala kad je bol nestala i zamijenila ju je potpuno zadovoljstvo. Počela je izvijati kukove kako bi ispunila njegove poteze.

“Oh Roxy, jebeno si seksi.”

“Hajde tata, možeš ti to učiniti teže nego ja neću slomiti. Tako je dobar osjećaj ući i izaći iz mene.” Gotovo je molila što je Rick još više razburilo. Omotala mu je noge oko bedara i objesila se za dragi život. Nije ga mogla suzdržati kad ga je nabacila, a sada je svom snagom i brzinom nabijao svoj kreten unutra i van iz nje.

Roxy je bila prirodna jer ga je zdjelica susrela s potiskom. Osjećala je kako se svršava dok je stenjala od iznimnog zadovoljstva. Rick znajući da je Roxy imala sperma, bio je još više uzbuđen i osjetio je kako mu se jaja zatežu te je počeo opterećivati ​​teret za teretom u svoju usku pipku. Kad joj je tata sišao s nje, Roxy je bila potpuno istrošena, ali bila je sretnija nego što je ikada bila u svom mladom životu.

Nakon što su se oporavili, ostatak dana i večeri proveli su istražujući jedno drugo po tijelu. Rick je bio nježan ostatak dana, ali nije dopustio da se ovo nastavi. Voli grub seks i morao je biti zadužen posebno za svoju seksi kćerkicu.

Sljedećeg jutra rekao je Roxy da je vrijeme za ustajanje. Odmahnula je glavom i rekla mu da joj treba još sat vremena. Dok je ležala licem prema gore, dao joj je snažan udarac goloj mački, a ona je iskočila iz kreveta pitajući ga što treba učiniti sljedeće. Rick je samo pokazao na svog penisa i ona se samo nasmiješila dok ga je željno usisavala u usta.

Jebali su svaku priliku koja im se ukazala, a Roxy se stvarno uvalila u mačke. No, također je voljela biti zaigrana sa svojim tatom. Voljela ga je izazivati ​​pa ga je “natjerao” da učini upravo ono što je htjela učiniti. Na primjer, u četvrtak navečer kasno u ljeto Roxy i Rick su upravo završili s užasnim jebanjem, a Roxy je lizala svoju kremu iz Rickova kurca i jaja kad joj je pala na pamet ideja.

Njena mama vratila bi se sutra, a Roxy bi na hladnom ostala do ponedjeljka navečer. Dakle, okladila se s njim da ne može poševiti svoju ženu, a zatim se iskrasti i odmah poševiti Roxy. Ideja je zvučala intrigantno Ricku i jednostavno ju je morao isprobati.

Veronica, njegova žena, bila je sasvim seksi i uvijek je bila spremna za Rickovu kitu. Obično bi se ševili barem četiri puta tijekom vikenda. A, kad je tjedan dana ostala u gradu, jebali su se kao zečevi. U petak navečer Veroniku se Rick više uzbudio nego inače, ali nastavio ju je odugovlačiti jer je želio da odmah zaspi nakon što su završili.

Predavši se nakon ponoći, Veronica je stavila njegovo vratilo na otvor svoje mace i gurnula ga unutra. Jahala ga je kao da jaše na jakom broncu. Osjetio je kako joj se mišići šire i skupljaju oko penisa dok je uživao u prekrasnoj vožnji. Nije prošlo mnogo vremena kad joj je napunio svoju pičku. Veronica je bila iscrpljena iskustvom i lijeno je zaspala pokraj njega za otprilike dvije minute.

Dok se Rick iskradao iz kreveta, njegov je kurac bio ukočen kao i uvijek. Ušao je u Roxynu sobu i žestoko je njuškao. Oči su joj se otvorile ne vjerujući da on to zapravo radi. Pogledala je njegov penis i još uvijek je blistao s majčinom spermom. Rick se popeo na vrh Roxy dok je raširila noge i gurnula mu penis do drške u svoju zabrinutu macu. Rick nije mogao vjerovati da su ga u roku od deset minuta jebali i njegova žena i kći. Snažno je udario Roxy i ni u jednom trenutku nisu završili u veličanstvenom zanosu.

Veza se nastavila cijelo ljeto sve dok se Roxy nije vratila u školu. Iako je Rick očito bio glavni i natjerao Roxy da učini nešto što očito ne bi učinila, u protivnom nikada nije postala njegova pokorna. Rick je bio razočaran kad se vratila na fakultet jer je on bio prepušten uzbudljivim vikendima sa suprugom, a Roxy se zabavljala s dečkima s fakulteta. No, oboje imaju najljepše uspomene na to posebno ljeto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top