Španjolska sauna

Bili smo na godišnjem odmoru u Španjolskoj i dugo smo šetali gradom. Oboje smo u ranim 30 -ima s prosječnim tijelima (osim kurac mog muža, to je daleko iznad prosjeka).

Bilo je oko 20 sati kada smo se prijavili u ovu saunu na koju smo naišli istražujući grad. Prostor s ormarićima bio je čudno postavljen: bio je gotovo poput hodnika nasred sobe.

Skinuli smo odjeću, omotali ručnike oko struka i krenuli istraživati. Bilo je prilično prazno, ulaz je ovog dana u tjednu bio čak upola niži. Oko ormarića bili su parna soba, sauna, tuševi, toaleti i hidromasažna kada. Dolje niz stepenice imali su kabine, nekakav plesni podij s klupskom glazbom, valjda sobu za ropstvo, s ljuljačkom i drvenim križem za lisice.

Nakon što smo istražili krug, otišli smo na par minuta u parnu sobu, a zatim u hidromasažnu kadu. Iz hidromasažne kade mogao se vidjeti dio ormarića pa smo imali dobru predstavu jer su neki dečki stigli, a drugi otišli. Morali smo vidjeti ovog starijeg lika (vjerojatno u svojim 50 -im) s njegovanim tijelom i ogromnim penisom. Nekoliko minuta kasnije stiglo je nekoliko mlađih momaka. Nisam bio siguran jesu li zajedno ili nisu. Čini se da su u ranim 20 -im godinama, oboje su blještava tijela, jedno značajno više od drugog.

Otišla sam u bar po pivo i vratila se u toplu kadu sa suprugom gdje smo se grlili i dodirivali. Kad sam popio pivo, otišli smo u parnu sobu i stvari su se malo zahuktale.

Ni u parnoj sobi nije bilo nikoga pa smo se počeli više dodirivati ​​sve do točke u kojoj sam čučnuo ispred njega i počeo mu sisati kurac. Visoki blizanac ušao je u nas, ali nije se dugo zadržao, već je otišao.

Muž me natjerao da ustanem i okrenem se, lagano me gurnuo u leđa da mi da znak da se sagnem, a zatim je nastavio širiti dupe i lizati mi rupu. Pomicao je jezik gore, dolje, a zatim u više navrata. Zatim je pokušao s prstom, bila sam toliko okrenuta da je prst jednostavno ušao. Imali smo malo podmazivanja sa sobom, pa je podmazao osovinu, a ja sam mu krenula unatrag i polako mu sjela na kurac. Ima veliki debeli penis pa sam morao ići polako i raširiti noge izvan njegovih. Kad sam sve dobio, počeo sam se kretati naprijed -natrag, a ponekad i gore sve dok nisam imao samo njegovu glavu u sebi, a zatim sjeo natrag da uzmem cijelu osovinu.

U ovom trenutku vratio se Tall twink, ovaj put je rekao nešto što nisam mogao razumjeti, ali zvučalo je kao da je uzbuđen. Pa je ušao i sjeo točno ispred nas. Kratki twink došao je samo par minuta kasnije, sjeo je ispred nas, ali nasuprot Tall twinku.

Visoki twink otvorio je ručnik i počeo milovati svoj dugi kurac. Polako idem gore -dolje i promatram me kako radim isto, ali dupe svom mužu.

Muž me zamolio da pružim ruku tom patuljku pa smo polako ustali- nije mi puštao kurac iz rupe- sve dok se nisam sagnula i dok je on stajao iza mene duboko u jaja. Pružio sam ruku do visokog blizanca, a on je s odobravanjem odmaknuo ruku od nje. Počela sam ići gore -dolje, milujući mu noge i jaja. Moj muž mi se pridružio u dodirivanju i igranju s njegovim penisom. Zatim je ustao i počeo nas dirati. Prvo su se moji muževi vratili, sišao do rupe za dupe i stražnjicu, do jaja, a onda i kurac i moja rupa zajedno.

Moj muž se počeo izvlačiti radi blizanca kako bi dotaknuo njegov kurac, a zatim ga gurnuo natrag – pa me u biti crpio.

Kratki twink skočio je na koljena točno ispred mene pokušavajući mi sisati kurac, ali nisam mu dopustila da ga stavi u usta, nisam htjela završiti prebrzo niti uloviti bilo kakve SPI. Dopustila sam mu da se igra s mojim kurcem i lopticama, a možda i s dupetom jer sam osjećala puno prstiju koji se kreću po mojoj rupi uz debeli penis koji ulazi i izlazi.

Sljedeće je moj muž rekao da se cumira, očito ga je visoki kreten tucao prstima, pa mi je nastavio puniti dupe spermom i ugurati još par puta zbog čega sam izgubio dah, a zatim zastenjao od zadovoljstva.

Izvukao je kurac iz ljubavne rupe, sperma mu je kapala po cijeloj glavi penisa, na moje noge, zgrabili smo ručnike i napustili sobu. Rekao je da mu treba malo zraka – to je bio VELIKI vrhunac !!

Otišli smo se istuširati i dok je bio tamo, jedan stariji momak uzeo je drugu glavu za tuširanje. Prekrižili smo poglede i počeo je dizati svoj dugi kurac. Nismo se pokušavali upustiti u vezu s tim tipom, pa smo otišli u šetnju niz stepenice.

Kad smo došli u ljuljačku, počela sam trljati mužu kurac i zamolila ga da me pojebe na to. Popeo sam se na ljuljačku i podigao noge na lance. smjestio se između mojih nogu i trljao svoj penis o moje dupe.

Stariji tip s tuša bio je iza rešetaka (ljuljačka je bila zatvorena u svojevrsnom zatvoru, ali iz zamaha sam mogao doći do svakoga tko bi došao uz rešetke), s ručnikom oko vrata i tvrdim kurcem kroz rešetke. Pa sam posegnuo i počeo ga trzati – što tu

navalila na muža i jako se jako namučila- primijetila sam to kad mi je gurao kurac s gljivama kroz zadnjicu. Pa sam prestao obraćati pažnju na starijeg frajera i približio ruke lancima, pogledao muža i opustio rupu da mu uvučem cijeli kurac. Za minutu, stariji tip bio mi je s lijeve strane, pokušavajući gurnuti svoj kurac u moj usta, ali zamah je imao moja usta previsoka za to, pa sam ga samo malo trznuo.

Tada je moj muž postao grub i počeo me snažno udarati i povlačiti lance za ljuljanje kako bi održao ritam koji me je ostavljao bez zraka pri svakom naletu.

Rekla sam mu da završavam, a on je rekao “pa evo dolazi tvoj drugi teret”, i čvrsto vjerovao u moju rupu. Stariji momak nije nedostajao, pucao mi je istovremeno po cijelim prsima.

Ručnikom sam se obrisala i morala sam potpuno gola otići do tuširanja i uzeti drugi ručnik. Dečki su nas samo gledali dok smo odlazili.

Bilo je sjajno prvi put u sauni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top