MAMA MI POMAŽE DA ŽIVIM U MOJOJ FANTAZIJI

“Ohhh … oh BABY, oh Slatkiš … YEESSSSSS … Oh, pojedi mamu, pojedi maminu pičku …” Uhvatila me za kosu i snažno me utabala u grm soli i papra, ovu veličanstvenu ženu , 25 godina starija od mene sa 25 godina, njezina maca glatka i vruća od sokova sada mi prekriva lice. Jebao sam je svojim uspravnim jezikom, češljajući joj klitoris i čineći da me grči ispod mene. Odgovorila je staccato uzdahima određenim za svaki udarac.

Sklopio sam ruke ispod njenog 50-godišnjeg magarca i zagnjurio lice u nju kao što sam htio unutra, a ona me nagovarala da nastavim, sada uz gugutanje i babytalk, sada s najgorih naredbi. Protrljao sam joj klitoris raširenim jezikom kao da je brusni papir i istrljao njezino podmazivanje iz nje. Bio sam opsjednut. Pomisao da ću pojesti vlastitu majku učinila me divljom.

Konačno se prepustila – Bože moj, jahala je na svom dobrom valu bolje od bilo koje žene koju sam jebao – i njezin je orgazam pao na oboje. Vikala je i “oh” ed i stalno me tjerala dalje. “OH. OH. MAMMINA DOLAZI, BEBO …” Kad sam konačno skinula lice, vidjela sam je kako se trza po bradavicama, a ona je počela lupati nogama. Skočila je, još uvijek dolazila, i gurnula me na leđa. Bio sam iznenađen i oduševljen, ali sam na trenutak morao izgledati užasnut. Oči su joj postale prorezane i rekla je: “što si učinila mami?” Ona je pala na mene i pokušala mi progutati usta; počeli smo zajedno meljeti svoja međunožja. Tek je došla, a ja sam vjerojatno bio mokar kao i ona.

Lupali smo jedni protiv drugih i gladno se slagali. “Imam okus … mamina maca … na tvom licu … dušo”, rekla je dok su nam jezici tinjali, a usne isisale. Uzdahnuo sam i zadrhtao. Spustila se do mojih grudi i progutala je, činilo se kao da je sve to, jezikom mi je grabila bradavicu i kroz mene slala električne šokove. Njezina je ruka pronašla moju macu i šibala mi klitoris. Moja ruka je pronašla moju drugu sisu. Kliznula je prema dolje, jezikom po trbuhu, zatim mi silom raširila noge (šire) i zaposlila se. Skoro sam se onesvijestio na licu mjesta. Bila sam iscrpljena, jednostavno opsjednuta idejom da me vlastita majka izjeda. Njezina sijeda kosa se tresla, a ja sam u nju ispreplela prste, gnječila, uzdahnula: “oh, mama …”

Nakon što sam došao, teže nego ikad, bio sam siguran u to, osjećao sam se kao da sam od olova. Ali ja sam s naporom ustao u sjedeći položaj, a ona je također skočila i pomilovala me po licu. Tako s ljubavlju. Zračila sam i nasmiješila se. “Ti si nešto drugo”, rekla je.

“To je bilo nevjerojatno”, rekla sam nijemo. Mislim, bilo je, ali mislim da je nekoliko desetaka bodova mog IQ -a upravo izjebano iz mene.

Sada je moja božica ušla u kupaonicu da počisti. “Zoveš se Rachel, zar ne?” upitala je preko slavine za trčanje. Rekao sam da. To me malo razočaralo, ali samo malo. Vrlo sam neobično odgovorio na oglas na Craigslistu od nekoga – ovog strašnog, nasilnog, 50 -godišnjeg seksa, pokazalo se – koji je ponudio da glumi Mamu mladoj ženi. Bio sam svjestan svih mogućih načina na koji bi naš sastanak mogao biti nesiguran – sreli smo se u javnosti prije dva dana, ponovno smo se sreli danas u Starbucksu i dovezli se zajedno ovim autom – i jednom sam se konačno mogao opustiti i igrao Bio sam počašćen najnevjerojatnijom ulogom ikad. To što nije bila sigurna u moje ime bilo je pomalo uznemirujuće.

“Je li vaše prezime Banks?” Čelo mi se naboralo i namrštio sam se. Sigurno je nešto na mom imenu prikazano negdje u mom stanu. “Tako je.”

Rekla je “ha!” na taj način ljudi rade kad misle da je nešto zabavno. Ušao sam s njom u kupaonicu dok je čistila i rekao “zašto?”

Okrenula se prema meni s vražjim smiješkom i rekla: “Poznajem tvoju majku, Wendy.” Oči su mi se raširile kao tanjurići.

Moja mama za tumačenje uloga objasnila je da je Wendy, moju mamu s punim radnim vremenom, poznavala 20 godina, valjda otkad smo se preselili u to područje. Glasno sam se pitala zašto je nikad prije nisam srela, a ona se zlobno nacerila podsjećajući me da jesmo, ali bilo je to kad sam bila djevojčica. Čuvala bi mene, od svih ljudi, nekoliko puta kad bi mama imala preglede kod liječnika ili neke druge poslove. Nisam je se sjetio, čak ni uz to da me pozove. Kad sam imao osam godina, preselili smo se u veću kuću nekoliko kilometara dalje i ona i moja mama su ostale u kontaktu.

Zaista nisam znala što bih od svega ovoga učinila – je li bilo seksi ili uznemirujuće što sam upravo imala seks divljih majmuna sa svojom starom dadiljom? – ali nisam baš imao vremena zadržavati se na tome. Moja mama koja se igrala odjenula se kad je rekla, “jesi li ikada pokušala imati seks s mamom? Mislim, stvarno?”

Znam da sam vjerojatno pocrvenjeo od repe, i mislio sam da sam prije samo 10 minuta doživio orgazam kakav nikada nisam osjetio, a sada će ona sve upropastiti postajući stvarna život na meni. Čudna misao, da, ali ako ste ovu istu situaciju riješili drugačije, volio bih čuti kako.

Mogla je vidjeti da me uzrujala i kleknula je pored mene (sjedio sam na – zatvorenoj – WC školjci). Ponovno me pomilovala po licu i unatoč sebi čeznutljivo sam gledao njezine sada sise ogrnute grudnjakom. „Rachel, dušo, nema razloga za sram

“Uvjerila me. Nasmiješila se i nastavila se odijevati.” Recimo samo da oglas na koji ste odgovorili nije prvi koji sam postavio. Ja sam … već sam to radila “, rekla je stidljivo.” Bio bi zadivljen koliko žena tvojih godina, mlađih, pa čak i pet, 10-ak godina starijih, imaju fantazije kakve imaš. “Mislio sam o tome sa mrzovoljnim izrazom lica.

“Zato VOLIM ovo raditi”, objasnila je pokušavajući ukrotiti svoju JBF kosu u kupaonskom ogledalu. “Imam 50 godina. Sve što ste čuli o tome kako je starijim ženama teško imati sreće je istina.” Ona se opako opako nasmiješi. “Ali reci ženama upola tvojim godinama da si voljna glumiti mamu …”

“Pa imaš li djece?” Pitao sam. Još uvijek me pomalo peckalo pitanje o tome jesam li ikada imala spolni odnos s mamom. Pogledajmo je kako hoda.

Izgledala je kao da će prsnuti. “Imam kćer”, rekla je odmjereno, iako se sada cerila od uha do uha. “Ona je starija od tebe za otprilike pet godina. Kad bih te gledao, njezin je otac još bio u blizini pa bi ostala s njim. Mislim da je nikad nisi upoznao.” Odmahnula sam glavom. Naravno, ni ja se nisam sjetio da sam upoznao Tanju – tako se zvala, moja mama koja igra ulogu.

Nagnula je glavu prema vratima kupaonice, a mi smo izašli kroz moj stan, prema vratima. “Jeste li ikada učinili nešto s njom?” Pitao sam.

Okrenula se i pogledala me u oči. “Zapravo”, rekla je i nasmiješila se. “Yvonne je bila u braku nekoliko mjeseci”, objasnila je, “a nakon što je završila, odlučila je da joj se sviđaju žene. To je naravno bilo malo više od toga. Do dana današnjeg ne znam je li joj brak završio jer je odlučila da je homoseksualna ili je odlučila da je homoseksualna jer joj brak nije uspio. “

Uhvatila me za ruke i zajedno smo sjeli na moj kauč. “Ne znam koliko dugo Craigslist postoji, ali nitko od nas tada sigurno nije čuo za to. A budući da je moja Yvonne bila sramežljiva i nije se mogla natjerati na druženje sa strancima, bilo joj je užasno. Imali smo iskrene razgovore o tome, i na kraju sam joj ponudio pomoć u istraživanju novih osjećaja na siguran način. “

Mislim da su mi tada usta bila otvorena i disala sam kroz njih, ali ona je bila takva lutka, nije ništa rekla. “Počelo je nekako … klinički. Ovako bi trebao milovati ženu. Ovako bi se trebao ljubiti. To je ono što bi trebao, a što ne bi trebao učiniti njezinim grudima.” Sad sam siguran da sam bio rumen i zadihan. “Ipak, nakon nekoliko sati shvatili smo da više nemamo suhi način razgovora.” Namignula mi je.

U redu, pokušaću vam ovo objasniti. Spolni odnos s Tanjom bio je nevjerojatno vruć jer sam cijelo vrijeme zamišljala da mi je majka. Nikad nisam uopće mogao zamisliti da ONA ima spolne odnose sa svojom KĆI. Kao što rekoh, teško je objasniti. Ali svejedno, sad sam to zamišljao i pomalo sam se neugodno premještao na kauču.

“Još uvijek …” Nisam siguran da sam mogao dovršiti misao koristeći engleski jezik, pa sam bio zahvalan što je odmah odgovorila.

“Yvonne živi izvan države”, objasnila je. “Mi … Posjećujemo se.” Još jedan namig. Zatim se razvedrila. “Zapravo, dolazi mi sljedeći vikend.”

Pa, ako je moguće, napuštao sam vrelu vruću ljubavnu sesiju s ovim prekrasnim stvorenjem još napaljenijim nego kad sam počeo, ali bilo je vrijeme da se vratim na posao. Na vratima smo se nježno poljubili i obećali da ćemo se ponovno vidjeti.

Sklopivši mi lice rukama, ohrabrujuće me pogledala. “Nikada ne bih savjetovala nekoga da počini nevjeru ili učini bilo što što bi nanijelo štetu obitelji”, ustrajala je. “Ali tvog tate više nema u blizini i … mislim da bi se mogao iznenaditi … Mislim da kad bi znao što uzbuđuje tvoju majku, mogao bi …” zastala je, očito nesigurna kako ili hoće li reći što je započela reći. Oči su mi opet bile kao tanjurići pa se povukla.

“Tvoja majka je divna žena. Ima veliku sreću što ima kćer poput tebe.” Brzo me poljubila u ruku, nasmiješila se i otišla.


Tanya mi je dala puno razmišljanja. Tjedan dana sam samozadovoljavao ujutro, navečer, a ponekad i u podne razmišljajući o tome kako je mlatila ispod mene i tjerala me da natjeram mamu da dođe. Ili da me pojede vani. Ili … pojesti svoju kćer, Yvonne. Zamislio sam … mene, pretpostavljam, samo malo starijeg. Zamišljao sam tužnu, lijepu, dvoličnu ženu s velikim inhibicijama i bez iskustva – drugim riječima, LIČILA je na mene, i to je otprilike to – uvrnula je lice u bolan izraz lica, stegnula plahte, izjedano koliko je krivo bilo je to da joj majka lupa po pički, ali režajući s novootkrivenom, zabranjenom požudom.

I nešto o mojoj mami. Hm. Vidjela sam mamu jednom tijekom tog tjedna, sljedeće srijede, na sreću nakratko i na sreću kad sam bila zaokupljena drugim mislima osim mame za igru ​​uloga. Kad mi je uzbuđeno rekla da ima sastanak u subotu, veselo sam joj rekao da je to sjajno i obećao joj da će se dobro zabaviti. Učinio sam to: suočio sam se s mamom bez mršavljenja

kralja o tome da je s njom zapravo imao spolni odnos. Unatoč Tanjinom prijedlogu kad je izlazila iz mog stana, nisam nigdje imao hrabrosti da je, da iskoristim nesretnu frazu, osjetim.

Bližio se kraj radnog dana u petak kad sam se čula s Tanjom. Planovi za subotu su joj se promijenili i pitala se bismo li mogli ja i ona provesti neko vrijeme zajedno te večeri. Bio sam rastrgan, samo malo. Pozivati ​​neznanca na sat vremena igranja uloga u popodnevnim satima – pomisao me još uvijek navlažila. Znao sam da je Tanya nevjerojatno vješta u krevetu, ali da nedostaje taj “zabranjeni” aspekt, bi li bilo isto?

Rekao sam samo malo i mislio sam ozbiljno; naravno da sam pristao, budući da ni sam nisam imao planove. Ovaj put se nismo morali sastajati u javnosti, pa sam se zaustavio ispred njene stambene zgrade oko 9, kako smo već radili.

Prije nego što sam mogao nazvati Tanjin stan da mi otvori vrata, čuo sam njezin glas na portafonu, na neki oštar šapat: “dođi gore!” I uletjela me unutra, a ja sam se uputio do njezinog stana na četvrtom katu. Kako je slatko, gledala je kroz prozor i čekala me.

Kad sam se približio, vrata su bila malo odškrinuta, prije nego što sam uspjela pokucati, iskrala se i prošaptala “bok”, dajući mi kljucanje po usnama. Mora da sam je pogledao i rekao: “Ovo je sve vrlo čudno; idemo se snaći”, jer se nacerila, pravilno me zagrlila, milujući me po leđima, a zatim u dupe, ljubila me dok mi koljena nisu oslabila, i rekla ” uđi. Ali budimo tihi. “

“Imate li cimera?” Nisam šaputala, iako sam pokušavala sama sebi otkriti o čemu moramo šutjeti. Pokazala mi je rukom da skinem cipele pa sam to i učinila i zajedno smo otišli niz hodnik. Sad sam mogao čuti stenjanje. Vrlo izrazito.

Okrenuvši glavu prema meni, zavjerenički je podigla obrvu i pala na koljena i ruke. Učinio sam isto, još uvijek zbunjen. Otišla je u crveno na pod i zavirila u pomalo otvorena vrata spavaće sobe, pogledao sam preko nje i …

Siguran sam da ste do sada pogodili što sam vidio, ali vjerujte, to nije bilo očito. Dvije su žene bile gole na krevetu, okrenute jedna prema drugoj, ruke jedna drugoj u pičkice, gladno se ljubile i zajedno stenjale i gugutale. Starija, okrenuta leđima prema meni, povukla je mlađu ruku iz otvora do usta i sisala joj prste grlenim stenjanjem. Oči mlađe žene su se suzile i udahnula je zrak – i vidjela nas, i kunem se, nasmijala se.

Bio sam šokiran, a mamu još nisam ni prepoznao. Mlađa žena povukla je ruku i počela milovati stariju ženu po leđima i ramenima, a starija ju je ljubila i lizala po vratu. Ovo je bilo čudno, ali nevjerojatno uključivanje. Osjećao sam se sigurno; ako je mlađa žena znala da smo ovdje i gledali, zaključio sam da ne narušavamo ničiju privatnost.

Mlađa žena manevrirala je starijom na sebi, još uvijek je milujući, te su zajedno brusili svoje humke, dahćući jedno u drugo lice i šapućući. Mlađa žena gnječila je starijoj guzicu i starija žena, zatvorenih očiju i otvorenih usta, okrenula je glavu prema nama i tiho zavapila … i TO je bilo kad sam prepoznala mamu, i da me Tanya nije tada uhvatila, Možda sam zaskočio i dahnuo.

Mlađa žena izvila se ispod moje majke i povela je prema uzglavlju kreveta, klizeći licem prema maminoj macki. Mama se uhvatila za uzglavlje i zajahala lice dok je lapnula, a mlađa žena hvatala je mamu za dupe kao da bi joj pobjeglo da nije.

“OH–” plakala je moja mama. “Oh … RACHEL, dušo …”

Srce mi je bilo u grlu. Bio sam zapanjen. Kratko sam pomislio da bih trebao isključiti sve druge mogućnosti i pitati Tanju je li se i mlađa žena, za koju sam do sada shvatio da mora biti Yvonne, također zvala Rachel, ali prema opakom izrazu Tanyina lica to očito nije bilo to.

Mama se igrala uloga s kćeri. Mi.

Došao sam. Samo jedan mali. Malo sam zadrhtao i zacrvenio se.

Moja je majka odjahala Yvonneino lice do bujnog orgazma, uzvikujući moje ime i nazvavši svoju lutku. Grčio sam se pored jadne Tanje, staložen poput životinje u kavezu da izvirim kad se vrata otvore. Položila mi je ruku na rame i pokušala me odvući. Gledao sam je kao da je pokušala uzeti posljednji zalogaj hrane od izgladnjele žene, ali popustio sam i ponovno s njom prošao niz hodnik, sve vrijeme gledajući unatrag i čujući majku kako plače moje ime u mukama orgazma.

Sada me uzela za ramena i pogledala me ravno u lice. “Ne želim da se ljutiš na mene”, rekla je tiho, ali ozbiljno. Trepnula sam. Je li mislila da sam zbog nečega uzrujan? “Tvoja majka i ja bili smo zajedno nekoliko puta. Tvoja majka i Yvonne, ne toliko. Ali da, bili su zajedno i prije, i ja razumijem da barem dio onoga što rade zajedno svaki put uključuje ovu vrstu igre uloga. “

“Ova vrsta…?” Pitao sam.

“S Yvonne koja se pretvara da si ti”, rekla je Tanya, a ja sam zadrhtala. Čuo sam dahtanje i škripu posteljine iz druge sobe koji su upućivali na postojanje bre

ak u radnji. Čula je to i Tanya i žurno rekla: “Kad sam prošli tjedan saznala kako se osjećaš, morala sam se dogovoriti da ti i ona budete zajedno. Žao mi je ako mislite da sam manipulativna. Samo želim učiniti ti, a posebno tvoja majka, sretni. ” Izgledala je toliko zabrinuto da ću izaći, da sam se ohrabrujuće nasmiješio i poljubio je. Nisam se dugo zadržao; Morao sam biti.


Dok se moja majka, s hitnim licem, pozicionirala iznad mene na krevetu i uzela ono što sam mislila da je predugo da bi svoje golo tijelo zgnječila u svoje, a moj je um bio sav od svega što se dogodilo.

Nedostajući knjiga o bontonu za ovako nešto, Tanya je improvizirala, ušavši sama u svoju gostinjsku sobu razgovarati s Yvonne i mojom mamom. Yvonne je naravno bila u tijeku s onim što se događa. Mama je zvučala oduševljeno i nervozno kad je vidjela Tanju.

Bilo je razgovora koji nisam mogao razabrati, neugodne tišine za koje sam znao da ih je ispunila mama, bijesno pocrvenjevši, pokušavajući se uhvatiti u koštac s onim što su joj Tanya i Yvonne govorile. Nakon nekoliko minuta pozvala me Tanya. Srce mi je skoro iskočilo iz grudi, ušao sam u spavaću sobu.

Moja je majka doista izgledala nervozno i ​​kao da se osjećala upadljivo, ruku prekriženih na grudima i mačke prekrivene posteljinom. Ali oh. Oh. Popio sam je, svoju golu, lijepu majku, ženu koju sam volio bolje od bilo koje druge. Teško je progutala slinu, vjerojatno je vidjela izraz bezobzirne požude na mom licu.

Tanya je prišla meni i počela me svlačiti, zagladiti mi kosu i govoriti umirujuće. Bio sam potpuno popustljiv, dopustio sam joj da ukloni sve dok nisam stajao gol pred majkom. Soba je divno mirisala na seks; spol moje majke. Srce mi je nastavilo lupati.

“Oh – usput, ja sam Yvonne”, rekla je Yvonne, nakratko prekinuvši čaroliju. Na trenutak sam bio bijesan, ali onda smo se i mama i ja nasmijali, a ja sam bio zahvalan na prekidu napetosti. Yvonne nisam bila ja nego starija – imala je dužu, tamniju kosu, okruglo lice … ali znate, s ugašenim svjetlima, kladim se da je moja majka mogla zamisliti da sam to ja. Zadrhtao sam od te pomisli.

Tada je moja majka ustala, pokazujući mi se po prvi put gola, stidne joj dlake soli i paprene, njezine sočne grudi s bradavicama ukočene od iščekivanja, a pogled čuda i ljubavi presjekao je samo malo sa strahom na licu . Odgovorio sam tako što sam se nasmiješio i smirio je dok smo se dodirivali. Ubrzano je disala; Pružio sam ruku i pomilovao je po obrazu, pomaknuo lice do njezina, i poljubili smo se, majka i ja, polako, požuda koja je tinjala. Usne su nam proždirale jedna drugu, jezici su nam igrali, a ja sam se rastopio.

Ne sjećam se da sam se postavio na leđa na krevetu; samo nekoliko trenutaka prije nego što sam pomislio da bismo možda trebali pitati Yvonne i Tanyu hoće li nas ispričati. No, dok su moje nepovezane misli nestajale ispod statičkog brujanja požude, bio sam na leđima, a moja majka, gola, oznojena, mirisala na seks i iskonsku želju, bila je nada mnom, spuštajući se prema meni. Povukao sam je dolje i opet smo proždirali jedno drugo, sad se grčeći naga tijela, i osjetio sam ljubav i potpunost koju nikad nisam imao.

Moje su je ruke pokušavale dodirnuti posvuda, posvuda odjednom, ali moja je desnica najviše voljela potiljak. Zamjesio joj je kosu dok smo se ljubili, a druga se uhvatila za obraz za dupe, a ona se uvalila u mene, tlo, tlo i moj orgazam je porastao.

“Rachel”, prošaptala je gotovo sjetno.

“Mama”, odgovorio sam, zadihan. “Oooohhh, mama …”

Čuo sam kako se Tanya svlači, i nakratko nisam bio siguran kako se osjećam u vezi s tim, ali brzo sam popustio, brujeći se prema majci, koja mi je šapnula svoju ljubav i požudu za mnom, njezinom lutkicom, a ja sam vokalizirao svoju žudnju za vlastitom majkom , Mama, mama …. Yvonne je sjela na krevet do nas, noge na podu, a ja sam vidjela Tanyu kako prilazi međunožju svoje kćeri i iako tada nisam mogla vidjeti, znala sam da lupa po maci svoje kćeri. Yvonnena je glava odletjela unatrag i ona je povikala. Majka i ja smo se razvezale, podijelile hitan pogled, a onda je kliznula niz mene, prema mojoj upijajućoj pički, i počeo se stvarati plimni val orgazma, samo se pomičući niz moje tijelo prema mojoj maci.

Kad sam osjetio majčina usta iznad stidnih usana, zaplakao sam na način koji je zaprepastio Yvonne i vjerojatno Tanyu, tada mi se Yvonne osmjehnula, a zatim su joj se oči otkotrljale u glavu, a moje se otkotrljale u isto vrijeme i jezik moje majke klizio gore -dolje po klitorisu, a ja sam dolazio i dolazio i dolazio i nikad nisam silazio.

Osim što sam, naravno, dahtao, okupan znojem, a majka mi je dopuzala natrag prema meni, a ja sam je povukao i ponovno smo poljubili, a moj je dojam učinio njezin okus poput raskalašene kurve, moja kurva-majka, htio sam je opustošiti , konzumiraj je, pojedi. Rekao sam tako, a ona je izgledala zaprepašteno, a onda je zarežala, gotovo izazov. Sad je i Tanya bila na krevetu, a ona i Yvonne bile su zapetljane u zagrljaju vlastite majke i kćeri, a ja sam nas uspio prevrnuti i gurnuti majku na moja leđa ispod mene. “Rachel”, rekla je mpered. “Oh, draga Rachel …” Oblizao sam joj dojku, mislio sam da bih joj mogao zauvijek lizati i sisati i sisati dojku, ali nisam mogao, jer sam se mazio po mokroj, mokroj maci svoje majke i morao sam biti dolje .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top