ČAROBNE RIJEČI

Znate kako ponekad možete sanjati, a riječ vam padne na pamet i pomislite u sebi “Pitam se što to znači?” Ujutro ću to “proguglati”. Ili je to naziv mjesta i morat ćete znati gdje se u svijetu nalazi taj grad. Mislite: “Ako to sad ne zapišem ili pogledam, to se nikada neće dogoditi, a ja nikad neću znati”.

To mi se događa stalno i najčešće ću se prevrnuti i zaspati, a da nikad ne pronađem odgovore na sva ta mala pitanja bez odgovora koja žive u mojoj podsvijesti.

Prošlog ljeta sam dobio ideju za kratku priču koja mi je baš pala na pamet jedne vruće noći. Kao da nije bilo dovoljno teško spavati po ovoj vrućini, sad sam imala želju ustati, otići do računala i početi.

Pa zamislite ovo. Mladić se pogrbio nad računalom. Njegovo je 1h ujutro i moji prsti lete preko tipki pokušavajući spustiti sve riječi priče prije nego što su mi sve ostale stvari u okruženju stale na put. Poput moje mučne potrebe da ispraznim mjehur, trbušni trbuh i praznu šalicu kave koju treba napuniti. Ne, ako ustanem, to će biti to i izgubit ću to, tema priče.

Tako sam nastavio i riječi su mi samo izbijale. Bilo je jutro prije nego što sam to shvatio, a zornički zbor ptica probio mi se u svijest svojim upornim i stalnim cvrkutom i zvukom razbijača koji su udarali o plažu. Mrzim što mi odvlače pozornost. Mislim da to može imati neke veze s dodirom ADD -a koji imam.

Pa bilo je gotovo, osim provjere pravopisa i drugog čitanja, ali riječi su bile tu. Skinuo sam ih i izvukao. Osjećao sam se sjajno i odustao od velikog uzdaha.

Ovdje bih trebao istaknuti da je priča bila o mladoj ljubavi i da je u nekim trenucima spisateljicu doveo do suza, ionako dobro ugušenu. (Nijedan dečko neće priznati do suza). Uzeo sam si vremena s ovom pričom i ona se jednostavno slijevala duboko u meni. Svi moji osjećaji prema ženama i ljubav koju sam gajio prema njima, svi duboki osjećaji koje mladić osjeća prema svojoj prvoj ljubavi bili su tu između stranica.

Morat ću ovo proslijediti uredniku na pregled. Uvijek je bio iznenađen mojim talentom za pisanje. Iako nikada nisam osvojio Bookerovu nagradu, bio sam dovoljno uspješan.

Možda bih zamolio Jill moju sestru da mi to nakratko pregleda, prije nego što ga proslijedim svom izdavaču. Kasnije je dolazila na ručak i kupanje; živjela je u svom stanu u gradu nedaleko od obale.

Ustao sam i rastegnuo se, zaista sam se morao rasteretiti i unijeti malo kofeina u mozak.

Moja je kuća bila na obali i iako nije bila velika, imala je samo 3 spavaće sobe, bila je moja samo zahvaljujući nizu kratkih priča i nekoliko romana koji su se pojavili na policama s knjigama. Moje pisanje je dobro prihvaćeno. Što znači da bih mogao preživjeti pišući i biti ugodan. Moj izdavač bio je presretan zbog zahtjeva za mojim knjigama i angažirao me za potpisivanje knjiga i dva ili dva intervjua. Zvono na vratima je zazvonilo i čuo sam zvuk Jill kako me zove.

Zvono na vratima zazvonilo je i znao sam da je to moja sestra Jill koja dolazi na jutarnje kupanje, a onda sam je čuo kako me zove.

“Chase, jesi li tu?”

“Uđi, upravo sam skuhao kavu. Uzmi šalicu. Imam iznenađenje za tebe.”

Jill je imala 20 godina, ali je bila toliko sitna da je izgledala kao 15 -godišnjakinja. 5’2 stope visoka i vitka, uvijek je morala pokazivati ​​osobnu iskaznicu radi dokaza o dobi. Imala je dječačku figuru, simpatične šalice grudi s malim uskim zadnjicom vjerojatno zbog svih tih godina baleta i gimnastike.

Jill je ušla i kratko me poljubila i pogledala. “Zašto si tako sretna?”

“Upravo sam završio svoj posljednji roman i želim da ga ti prvi vidiš.”

“Oooh, mogu li to pročitati?”

“Nadao sam se da ćete to učiniti i možda ćete je pročitati dok to radite.”

“Na laptopu mi je u spavaćoj sobi.”

Slijedio sam je po hodniku kao i obično uživajući u prizoru njezine zategnute figure i dugih nogu. Osjećala sam kako mi se kurac miješa u kratkim hlačama.

Jill je rekla pri ulasku u spavaću sobu. “Obožavam ovu sobu, s njenim velikim dvostrukim vratima koja se otvaraju na terasu i pogledom na ocean i mekim povjetarcem koji izvire zavjese. Voljela bih se probuditi ovdje uz zvuk valova na plaži.”

Smijući se, rekao sam “sjedni i uzeo bih kavu.”

Otišla je do stola i donijela laptop do bračnog kreveta te sjela na morski povjetarac. Htio sam dopustiti Jill da uđe u priču prije nego što je uznemirim, pa sam se pozabavio svim stvarima koje neženja treba obaviti i stavio na rublje pranja te pospremio dnevnu sobu prije nego što je Jill imala priliku probati kod mene zbog tipičnog neurednog neženja.

Popio sam dvije kave i krenuo prema spavaćoj sobi. Kad sam zakoračila kroz vrata, pogledala sam Jill i ponovno se začudila koliko je lijepa. Sjedeći na krevetu s laganim pamučnim topom preko bikinija, malih bosih nogu nježno prekriženih, nogu podignutih ispod malog okvira. Izgledala je tako nježno.

Napravio sam mjesta na stolu, spustio dvije kave i sjeo promatrajući je sa stolca. Mogao bih sve ovo

dan.

Vrijeme je prolazilo, a ja sam popio kavu i njezinu, a ona je još čitala. Primijetio sam ponekad da bi uzdahnula, a ponekad bi se nasmiješila tom svom ljupkom osmijehu. Sad su joj suze tekle niz obraze.

Vidio sam je kako se zagrijava i oznoji i kako se bokovima vrti po krevetu. Sunce je izašlo i ulazilo kroz prozor. Bit će vruće.

Ostavio sam joj poruku i spustio se na plažu. Samo kratka šetnja zadnjom dinom i bio sam tamo. Još uvijek je rano ujutro da bi se gomila turista ove sezone podigla i sišla sa svojim svijetlim suncobranima i bukom. Imao sam sve za sebe.

Prvo sam počeo lagano trčati, a zatim brže dok sam nogama pumpao dolje na tvrđi pijesak u blizini vode. Bio sam izgubljen u mislima kad sam se približio kraju pješčane trake i započela stjenovita litica.

Došao sam dug put i trebao bih se vratiti vidjeti što Jill misli.

Kad sam se počeo vraćati, razmišljao sam o Jill i njezinoj sitnoj formi. Čula sam da su neke djevojke imale odgođen početak puberteta, posebno gimnastičarke. Prisjetila sam se vremena u kojima sam vidjela Jill gotovo ništa: ostavljajući tuš u roditeljskoj kući odijevajući se za školski ples i sunčajući se u kostimu vikendom kad su nas roditelji doveli ovamo na plažu.

Odrasli smo gledajući se goli i uvijek smo osjećali da to nije velika stvar. Jednom sam se ušunjao dok je bila pod tušem i isključio toplu vodu te otrčao uz zvukove vrištanja dok ju je hladna voda pogodila.

Jednom smo malo eksperimentirali i zavaravali se, pa čak smo se i približili vođenju ljubavi nakon golemog škakljanja u našim kupačima, što je dovelo do teških maženja i mog prvog osjećaja pičkice, a Jillin prvi pogled na uspravnog penisa.

Taj dan obojici je puno značio i učvrstio je posebnu vezu među nama.

Ušao sam u kuću uživajući u svježini koju je nudila i drago mi je što sam pomislio staviti hladna pića u hladnjak. Dobila sam dvije i otišla u spavaću sobu. Ja sam svoju popio i brzo se istuširao. Jill je još čitala dok sam izašao. Kvragu, znao sam da je dobro, ali mislio sam da će to završiti do sredine jutra kako bismo mogli plivati ​​prije nego što vrućina dana postane previše.

Upravo sam joj spustio piće na noćni ormarić, kad je pogledala u mene pogledom čuda i nečega drugog što nisam mogla smjestiti. Gledajući me prišla je objema rukama oko mene i dala mi najdublji poljubac koji sam ikada imala.

Poljubac je bio vrlo poseban jer je davan s više osjećaja i topline nego dječak i djevojčica dok su djeca. Ovo je bio ljubavni poljubac, gdje oboje znaju što drugi želi i oboje to uzvraćaju s ljubavlju.

“To je bilo nevjerojatno.” rekla je “i ne mislim samo na poljubac”.

“Ta priča”, rekla je pokazujući na prijenosno računalo “ima čaroliju koju ima nekoliko knjiga. Ponekad sam osjećala da sam tu s likovima, osjećam svu ljubav koju su oni doživljavali. Vau, dobro ti je! Sada sam govoreći o poljupcu. “

S tim smo se ponovno poljubili klizeći jezicima jedan o drugoga i obojica polako leže natrag na krevet.

Priča ju je toliko uzbudila da sam osjećao mokroću na njezinim nogama dok sam klizio koljenom između njezinih, držao je oko atletskog struka i osjetio njezin miris, miris žene u vrućini.

Jill.

Zadivila se mišićavim prsima koja je razvio i valovitim trbuhom, a koža mu je bila topla od sunca. Mora da je bio u bijegu. U ovoj je fazi jedva kontrolirala svoje nagone i zabila kuk uz njegov, osjećajući kako mu se odmah otežalo.

的 znam da nikada nismo pričali o ovome, ali znam da me voliš i da ja volim tebe i želim to podići na višu razinu. Priča je gurnula moje osjećaje na rub i moram te samo dodirnuti i držati.

Obojica smo uvijek bili bliski Jill i ja, a nakon što su nam roditelji umrli, postali smo gotovo par. Uvijek su nas pratili zajedno, držali se za ruke, oslanjali se jedni na druge na podršku. Bilo je nešto govora u našoj maloj morskoj zajednici i smatrali smo da je najbolje šutjeti svoje osjećaje i za sebe.

Ovdje smo bili u tišini moje sobe i prepustili osjećaje jedno prema drugom.

~

Za svoj odgovor prevalio sam se na nju i lagano joj prošao prstima kroz kosu i oko lica.

Često sam mislio da smo to trebali učiniti i sada znam da se to jednostavno moralo dogoditi. I s tim sam je počeo ljubiti dublje, jezici su nam divljali.

Moja je ruka otišla do kravate njezinog bikini topa i oslobodila mi grudi. S ljubavlju sam ih lizala i sisala. Upuhujući moj vrući dah u njezine bradavice i osjećajući kako mi otvrdnu u ustima. Povukao sam konce držeći joj bikini kravate oslobađajući joj bikini donji dio i opuštajući ih.

Opet smo se poljubili dok sam je vrhom prsta gladio po mačkinim usnama, a ona je brzo udahnula, a to je imalo učinak podizanja prsa gurajući joj proširene bradavice u moja prsa. Brzo sam joj poljubio grudi i osjetio kako joj male bradavice otvrdnu i zabode se u moje usne.

Nastavio sam k

issing ide sve niže preko trbuha do svoje ćelave mačke. Osjetio sam miris njenog pranja tijela od vanilije i snažno njuškao. Volio sam sve o ovoj djevojci.

Skliznuo sam s kreveta i smjestio se među njezine noge i kleknuo tamo, nekoliko centimetara od najljepše mačke ikad, male vlažne i drhtave na dodir. Puhao sam vrućim zrakom prema njezinim Labijima i gledao ih kako se vlaže i otvaraju poput cvijeta. Stavio sam prst na njezin klitoris i polako ga pomaknuo niže preko njezinih usana sve dok nisam uspio umetnuti u njenu vatrenu dubinu.

Približio sam usne njezinom humku i polizao gore -dolje i unutra. Mirisala je na seks, ali je imala okus po medu, slatkom i jestivom. Okrenuo sam prst dok nisam osjetio njezinu G točku na ulazu u njezin tunel i tamo počeo lagano milovati.

Jezik mi je nježno okusio njezinu mokru i pulsirajuću macu, dok mi se jezik brže kretao, usne su mi grizle klitoris dovoljno jako da pruže užitak. Osjetio sam kako joj se tijelo napinje kako joj se približava orgazam.

Došla je tako brzo i toliko da nisam bio spreman za obilno ispiranje njezina ženskog ljubavnog soka koji sam primio i počeo lapnuti njezin nektar s potrebom koja me iznenadila.

Nakon minutu ili dvije ispijanja tekućine i osjećanja da Jill ponovno diše, popela sam se na noge i skinula kratke hlače. Nagnuo sam se preko nje naslonivši ruke uz njezine strane i gledajući joj dolje u lice.

Oh, izraz njezina lica vrijedio je čaja u Kini, a taj post -orgazmički osmijeh poslao mi je radost u srce. Sjajila je. Ona mi je uzvratila pogled i privukla moje gole bokove do svojih, a penis mi je ležao ispružen uz njezin trbuh.

“Želim te u sebi. Ispuni me. Vodi sa mnom ljubav poput jednog od likova iz svojih romana.”

Ljubili smo se i mazili, a između poljubaca pozicionirao sam se na njezinu otvoru, klizeći glavom svoje kite preko njezinih usana prekrivenih sokom kako bih je smočio zbog napada na njezinu vlažnu macu.

Otvor Jillinoj maci bio je tako mali da sam imao problema staviti glavu svog penisa u nju bez malo sile. Nježnim guranjem dao sam joj glavu i nakon što se navikla na to, kretao sam se centimetar po centimetar gledajući joj u lice cijelo vrijeme pokušavajući vidjeti koliko mene može podnijeti. Dok je davala oštar unos zraka, prestao sam “samo ostati tako neko vrijeme. Osjećaj je tako velik.”

Ležao sam u položaju za stiskanje uživajući u toplini njezinih slabina i dodiru naših kukova stisnutih.

Osjetio sam kako joj se mišići opuštaju i rastežu oko člana. Osjećaj je bio nevjerojatan. Polako sam se kvasio osovinom i sve dublje se kretao pri svakom potisku prema dolje dok nisam potpuno uhvaćen u zamku i gurnuo joj utrobu.

“Tu si. Osjećam tvoj dodir, duboko unutra, na vrhu moje jezgre.”

Oboje smo spustili pogled i vidjeli da mi preostaje još jedan centimetar do kraja. Bila je tako nevjerojatno mala i tijesna. Njezini unutarnji mišići stisnuli su mi penis i gotovo me poslali na kraj.

Ruke su mi se podigle oko mojih leđa i držale me uz sebe. Njezini me nokti zadirkuju.

“Hajde. Daj mi to.” – rekla je razigrano. “Daj mi svog čovjeka mesa.”

“Oh, citiram iz vlastite knjige koju sada vidim.”

Smijali smo se i mogli smo osjetiti kako joj se valovi kreću kroz trbuh pa u macu i oboje smo stenjali.

Polako sam se kretao, tada natrag, pritisnuo prema dolje, gotovo do kraja, a zatim zastao nakratko, pa opet unutra. Bila je toliko uska da smo oboje brzo postigli orgazam, a budući da sam bila tako mala djevojčica, moje je vratilo zabijalo u njezino mokro meso sve dok nisam pronašao njezin vrat s glavom penisa.

Nisam za razgovor tijekom seksa. Radije gledam i slušam svoju partnericu radi onih malih znakova koji mi govore koji bi moj sljedeći potez trebao biti kako bih joj povećao zadovoljstvo; i tako sam je s velikom pažnjom doveo do sljedećeg orgazma.

Jill.

Bio je toliko dobar, toliko pažljiv prema mojim potrebama da sam se mogla samo zadržati i doživjeti sve što mi je mogao dati. Bio je blizu da mi pruži svoju cijelu dužinu i kretnje su mu bile brže. Sa svakim potezom prema dolje osjećao sam da se sada mogu odgurnuti kukovima. Osjetivši kako se naše stidne kosti dodiruju na trenutak, brusivši moj klitoris po njemu, snažno i osjećajući kako mu jaja udaraju po mojim leđima.

Vrućina dana nas je oboje znojila, ali svidio mi se njegov miris. Zvuk valova koji su se razbijali o plaži i jutarnja vrućina iznijeli su moje osjećaje na površinu i natjerali me da dosegnem svoj vrh, a ja sam zadrhtao i došao s naletom, mokrivši krevet i prskajući mu jaja.

~

Vau. Nikad nisam doživio zategnutost ovakve pičke. Usisavanje kad je došla poslalo me preko ruba, a ja sam se nabubrio u njoj i iznova ispraznio svoju spermu duboko u utrobu, sve dok nisam ostao zadihan na njoj. Bio sam gotov, potpuno iscrpljen.

Prevrnuo sam se, povukavši je tako da mi je sjela preko bokova i dok sam još bio težak, polako sam duboko zabijao u nju osjećajući kako joj topli sokovi teku niz moja bedra.

Nisam mogao vjerovati što se sve danas dogodilo. Da se svi moji vlažni snovi o mojoj sestri mogu ispuniti i da joj mogu pokazati ljubav koju sam imao prema njoj sve ovo vrijeme i fizički i emocionalno. Pa, nikad nismo stigli na ručak ili kupanje, ali ne žalim se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top