Dvije mame i dva sina

Kad smo ušli u maminu sobu, pala je na krevet i dala znak Barbari da joj se pridruži, dok smo mi mladići samo buljili u njih.

“Što sada?” Upitao je Robert.

“Najbolje je uskoro za CUM”, rekla je mama okomitih očiju. Barbara se nasmijala na prijedlog. Zatim je mama raširila noge kako bi nam pokazala svoju mokru pičku. Gledajući me rekla je: “Ovdje ćeš staviti svoj penis. Bit će takoooooo dobro!”

“Jebat ćemo se?” -upita Robert prilično faktički.

“Da”, odgovorila je mama. “Od vas ćemo napraviti muškarce.”

Barbara je okrenula glavu prema mami i šapnula “Stvarno bih voljela da me prvo pojedu”.

Robert i ja nismo imali pojma na što misli. Pojeo? Zašto je htjela jesti sada?

“Možda kasnije”, odgovorila je mama. “Učinimo to samo i završimo s tim. Osim toga, oblije me misao!”

Pretpostavljam da je iščekivanje vlastitog sina koji te jebao, dok si mu uzimao nevinost, bilo dovoljno predigre! Tada je primijetila moju novopodignutu kitu, mama mi je rekla da dođem na krevet i da se popnem na nju. Dok sam to činila, ispružila je ruke i zagrlila me dok se moj penis ugnijezdio u blizini njene mačke. Dok sam je držao, ona se zatim spustila i jednom me rukom uhvatila za erekciju, pokušavajući manevrirati tijelom kako bi ga umetnula u nju. Kad sam bio na ulazu u njezinu pičku, mama je rekla “U redu, guraj naprijed”. Učinio sam.

Ako sam mislio da su joj usta nevjerojatna, ovo je bio seksualni Disneyland. Odjednom je mokra vrućina prekrila moj tinejdžerski ubod dok sam se gurao dalje prema unutra, centimetar po centimetar, sve dok nisam ušao koliko sam mogao. U tom trenutku instinkt je zavladao kad sam se povukao za nekoliko centimetara i ponovno gurnuo naprijed. Ponavljao sam radnju sve dok nisam počeo razvijati ritam i počeo se zabijati unutra i van, unutra i van; sve brže, sve teže i malo teže. Osjećao se jako dobro i nisam samo ja tako mislio. Mama je stenjala sa svakim udarcem mog kurca i dok sam grcao i stenjao, ona je postala glasna.

“O, da dušo! Ooooooohhh, yeeeaaahh! To je to, to je TO! O bože, da! Jebi me! O da, dušo, jebi me! Jebi mamu! Ooooohh bože, jebi mamu DOBRO!”

U međuvremenu, odmah do nas bio je moj rođak, na vrhu njegove vlastite mame koji je još jače udario u svoju pičku nego ja. Robert je jaukao i govorio “Da! Da!” uvijek iznova dok je moja teta vikala svakim snažnim zamahom svog penisa. Barbara nije rekla ni riječ osim ovog glasnog, nevjerojatnog plača pri svakom zamahu svog silnog kurca. Soba je bila ispunjena zvukovima fantastičnog seksa! Veliki krevet doista se tresao dok smo Robert i ja grcali i stenjali svakim udarcem, u i van iz pičkica naših mama, dok su oni od zadovoljstva uzvikivali zbog ovog nevjerojatnog čina usporavanja incesta! Moj rođak i ja smo ovaj put izdržali puno duže, dajući maminim pičkama dobar trening. Približavao sam se snimanju i mogao sam osjetiti kako mi se napetost pojačava u penisu. Izbezumljeno, zabijao sam ubod u mamu i iz nje sve dok je nisam izgubio i plačući počeo pucati u nju svojim sjemenom.

“O da dušo!” mama je povikala. “Daj mami svoju spermu! O da! Cum u meni!”

Upravo sam joj položio osjećaj kako moj trzajući penis puca sve više i više sperme u njezinu vruću, mokru pičku. Bilo mi je vruće i mokro dok me znoj prekrivao; moje tijelo topline petlje s maminom, a moj vrući penis pucanje vruća sperma unutar nje još vruće pička! Mama me samo držala i gladila po plavoj kosi. Njezino je dijete upravo napravilo čovjeka od sebe u istoj rupi iz koje je izašao svih tih godina prije!

U međuvremenu sam čuo kako Robert doslovno reži i Barbara cvili, kad je ušao u nju.

“O da, Roberte”, zastenjala mi je mama na uho. “Jebi svoju mamu! Daj joj svoju spermu! Sad si mamin STUD!” Čuvši te riječi, primijetio sam da mi je vlastiti penis opet postao težak, dok je još bio u njezinoj pički!

Mama mi je rukom pokazala da siđem s nje, a ja sam se izvukao, tek težak, ali sretan i zadovoljan. Zatim sam se srušio kraj njezinih nogu kad je Robert sišao s Barbare i sjeo na ugao kreveta hvatajući zrak.

“Sada ste muškarci!” mama je proglasila. “Kako je bilo Barbari?”

“Mmmm, lijepo”, zastenjala je.

“Kladim se”, odgovorila je mama zureći u Robertovog još uvijek tvrdog kurca. Tada nisam u potpunosti shvatila, ali moja je majka bila kraljica veličine! U želji da iskoristi trenutak, mama je upitala Roberta želi li je pojebati. Bio sam malo iznenađen, ali Robert je rekao “Da!” i skočio na noge. Dok sam se maknuo s puta, moj je rođak ušao među mamine noge, i sada znajući što treba učiniti, usmjerio je svoj veći penis prema maminom vrlo mokrom pičku. Kad je ušao, oboje su složno zastenjali. Barbara i ja gledali smo kako je njezin sin jebao moju majku. I oboje su to voljeli! Imala sam vlastiti tvrdi kurac i vidjevši da samo stojim tamo i nemam što raditi osim gledati, bacila sam pogled na tetku koja se nasmiješila, raširila noge i iskrivila prst pozivajući me. Odjednom sam se osjećao puno bolje! Dvoje bi moglo igrati na toj utakmici! Vrijeme je da poševiš i svoju mamu!

Ušao sam između nogu tetke i spustio tijelo na nju. Nije me morala voditi kući jer sam sada znala što trebam učiniti. Nasmiješila sam se Barbari koja mi je uzvratila osmijeh. Zatim sam gurnuo kurac u njezin dobro natopljeni trzaj dok me Barbara držala. Potom sam jebao svoju tetku s divljom napuštanjem, koja voli ovu macu u maminoj spavaćoj sobi. Dok sam odgurnuo Barbarinu pičku, mogao sam čuti mamu kako plače dok je Robert udarao svojim velikim penisom unutra i van iz nje. Dok me teta držala, podigla je tijelo u susret mojim zaletima, uzvrativši ono što sam joj dao. Sa svakim udarcem mog kurca, Barbara mi je gugutala u uho. Počeo sam joj ljubiti obraz, a nekontrolirano sam prešao usnama do njezinih i počeo ljubiti tetku. Činilo se da je iznenađena, ali je na moje poljupce odgovorila jezikom. Mora da se činilo čudno; tinejdžer strastveno ljubi svoju četrdesettrogodišnju tetu, dok je njegov mladi penis udarao i izbijao iz njezine zrele pičke, ali izmjenjivali smo sve vrste tekućine, od jezika i sline, do moje precume koja joj je curila. Dok smo bili izgubljeni u vlastitom zanosu, mama i Robert su stvarno sjebali oluju.

“Teže, Roberte! Jače!” Mama je vrištala dok je moj rođak grcao poput životinje dok je jebao mamu. “Oh oh oh!” mama je plakala, dok je dolazila.

U međuvremenu, dok sam odgurnuo, približavajući se orgazmu, teta je spustila ruke na moje jagodice i okrenuvši se od naših poljubaca, počela glasno stenjati. Uvlačila me u sebe kao da se koristi mojim tijelom da se zajebava jer se i ona približila orgazmu. Dok sam glasno, divlje stenjala, nisam se više mogla izdržati i istovarila duboko u tetku pičku. Dok sam nastavio odbijati, Barbara je dahtala da je završila i nastavila je dahtati dok joj je moj nabijeni penis dao zadnju kap koju sam popio.

Nakon trenutka pokušaja da dođemo do daha, moj rođak i ja izvadili smo oznojena tijela od svojih oznojenih teta. Robert se srušio između naših mama dok sam svima padala pred noge.

“Vi ste dečki dobri, zar ne Barbara?” rekla je mama.

“Definitivno”, odgovorila je teta osjećajući svoju macu natopljenu spermom.

“Pa, kako vam se sviđa svijet seksa?” pitala nas je mama.

Robert i ja smo se nasmijali. “Prilično dobro”, rekao je. Složio sam se. Dok smo se malo odmarali, razgovarali smo o malim stvarima, ali s dva tinejdžera u istoj prostoriji s dvije gole žene koje leže u jednom krevetu, male su stvari uskoro postale velike stvari!

“Želiš više, ha?” mama se nasmijala. Smijali smo se. Ohrabreni, Robert i ja smo se uhvatili za naše penise i počeli ih pumpati. Da, htjeli smo više! Naše su se majke smijale rasplesanih očiju. I oni su htjeli više.

“Pokušajmo ovo”, rekla je mama. Rekla mi je da zakoračim naprijed i sjedeći, uhvatila me za penis i prinijela je ustima. Uspjela je sve skinuti, a zatim je izvadila moj penis iz usta, ustala na krevet, na sve četiri, okrenula se prema meni i rekla “Idi iza mene i probij se svojim stražnjim dijelom.”

ŠTO? Robert i ja bili smo šokirani. Možete li to učiniti? Činilo se da je čak i Barbara iznenađena.

“Nastavi”, rekla mi je mama. “Razradi mi dupe. Samo polako.” Kad sam zaostao za mamom, raširio sam joj slatke guzice i ugledao tu sitnu, ružičastu, naboranu rupu. Bio je to prilično kontrast u usporedbi s njezinom razjapljenom, iskorištenom pičkom. Dok sam stavljao glavu petla na njezino otvaranje, gotovo sam se bojao staviti je jer sam se bojao da ću je ozlijediti. Ali dok sam gurao unutra, ušao sam u glavu i polako ušao u njezin anus. Bilo je vruće, ali tijesno, jako tijesno, u usporedbi s njezinom pičkicom. Svidjelo mi se!

Shvativši da je sve u redu, Robert se okrenuo prema mami i upitao bi li joj mogao staviti i kurac u dupe. Činilo se da Barbara nije previše voljna, ali mama je rekla “Naučimo ih sve!” Barbara je popustila i preselila se uz mamu te se popela na sve četiri kako bi je sin pojebao.

“Polako Roberte, polako!” opominjala ga je, bojeći se da bi njegovo uzbuđenje bilo sve samo ne za nju!

U međuvremenu, sad sam odmicao mami u dupe, držao je za struk i bokove, brušeći svoj penis što dublje u njezin analni trakt.

“O da!” mama je zastenjala. “Mmmm, da!” Zapravo sam se iznenadio. Ovo joj se jako svidjelo! Ali i ja sam nastavio jebati, gunđajući iz vlastitog zadovoljstva. Mama je posegnula ispod nje i počela se igrati s klitorisom, trljajući ga snažnije i jaukati dok sam ja nastavila gurati penis unutra i van. U isto vrijeme, Barbara se opustila i počela uživati ​​u jebenom dupetu koje je dobivala iz velikog penisa mog rođaka. I Robert i ja počeli smo mjeriti vrijeme tako da smo se složno sjebali i izišli. Bilo je to poput igre, ali bilo je zabavno, zbog čega smo se hihotali dok smo klizili penisima u mamine šupke i iz njih.

“Stanite! Oboje!” rekla je mama prekidajući naš ritam. Rekla nam je da se promijenimo. Vau! Moj rođak i ja smo mislili. Mama je sigurno bila nakaradna! Barbara nije rekla ništa dok se Robert izvlačio iz nje. Dok sam izvlačio kurac iz mamine guzice, zaista me zaintrigirao prizor njezinog analnog otvora koji se raširio širom mog penisa. Robert i ja, s prljavim, tvrdim penisima koji su njihali u zraku, otrčali smo promijeniti mjesto. Kad sam stao iza tetkinog repa,

Primijetio sam da joj se analni otvor jako proširio zahvaljujući opsegu moje rođakinje. Također sam postala svjesna kontrasta između punih, mesnatih obraza i ružičastog otvora moje mame, s onom tetinih tamnijih, vitkijih obraza, pa čak i tamnijim, smeđim otvorom i smeđim, ali kapljenim klitorisom. Barbara je ipak uživala u svom analnom zajebanju.

Pomalo se plašeći neodobravanja od strane svoje tete, osjetila sam je oprezno dok sam stavljala svoju ne više tako ružičastu glavu petla uz smeđi otvor. Ušao sam polako osjećajući njezinu toplinu. Nije joj ništa smetalo, zaključio sam, pa sam se ugurao do korijena. Tada sam počeo ševiti, izgrađujući vlastiti ritam. Držao sam je za struk dok sam se sve brže i brže zabijao i izbijao, zaista sam počeo voljeti osjećaj svog kurca u njezinu dupetu. U tom sam trenutku znala da će mi analni seks postati najdraži. Dok sam nastavio s jebanjem Barbare, primijetio sam da joj desni obraz leži ravno na krevetu, i vidio sam ostakljeni pogled u njezinu lijevom oku, dok su joj usta bila otvorena, ližući usne dok je opet gugutala, sa svakim udarcem mog penisa, samo kao kad sam joj jebao pičku. To mi je dalo više samopouzdanja jer sam je sve jače i brže udarao, pokušavajući dobiti što više zadovoljstva i sretan što i teti pričinjavam zadovoljstvo. Toliko da se Barbara počela igrati sa svojim klitorisom dok sam ja jebao njezinu smeđu rupu, a njezino je gukanje postajalo sve glasnije uz moje stenjanje, oboje smo se približili orgazmu.

Dok je Barbara samo jaukala, moja mama je bila malo glasnija.

“O, da! Jebi me u dupe!” zavapila je Robertu. “Oooohhhh, volim tvoj veliki kurac u dupe! Napravi me sperma!” Robert je mahnito lupao po maminoj guzici, a prizor njegova dugog, debelog smeđeg kurca, koji je ulazio i izlazio iz njezina ružičastog anusa bio je pravi prizor. Klitoris joj je bio naduven i kapao dok je opet svršavala. To me toliko uzbudilo da sam zgrabio Barbarinu za bokove i zaista joj je počeo stavljati, zabijajući sve jače i brže, odlučan u tome da joj odjebe dupe. Barbara je počela plakati, a zatim je ispustila vik i dah.

“Ahh, ahh, ahh!” ona je plakala. “Oohh! Oohh! Oooohhhh!” Barbara se malo tresla dok je dolazila, i osjećajući da sam na rubu ponovnog cumminga, još sam nekoliko puta divlje ugurao i ispustio prije nego što sam ispustio krik i upucao svoju spermu što je dublje u tetkino dupe. Tada sam primijetio Roberta koji je jako čvrsto držao mamin struk uz njega i samo je stajao ne grbeći uopće, već sa svojim kurcem zakopanim do guzice. Vidjela sam njegovo oznojeno lice, zajapureno od ekstaze i tada sam znala da istovaruje sve što ima do mamine guzice.

Potpuno iscrpljeni, Robert i ja smo izvukli svoje penis iz tetkinih šupčina, a opet me zaintrigirao prizor široko otvorenog šupka. Barbarin je bio nevjerojatan prizor! Kad su se mama i Barbara srušile na krevet, mama nam je rekla da odemo u kupaonicu i očistimo. Kad smo ponovno ušli u sobu, mama je rekla “Vi ste momci jako brzo naučili, večeras!”

“Ne šalite se!” Odgovorila je Barbara.

Bilo je kasno, a mame su bile umorne, htjele su se samo okupati u toplom, toplom kupatilu i zaspati. Robert i ja bili smo prilično razočarani.

“Možemo li to ponoviti sutra?” Pitao sam. Barbara je samo odvratila pogled kao da se moram šaliti.

“Tvoj ujak će sutra ustati. Sjećaš se?” odbrusila je mama. Pa dobro, pomislio sam. Zagrlili smo mame za laku noć, svi smo rekli “Hvala” i “Volim te”. U tom smo trenutku to zaista i učinili.

Kasnije u našoj sobi Robert i ja smo ponovili vrhunce večeri: “Volio sam da mi se sisa penis; što ti se više svidjelo, jebati pičku ili šupka ?; Mamina pička je bila TAKO MOKRA! mamin šupak je bio ODLIČAN! ” Spavali smo jako dobro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top