Probala sam njezinu toplu mačkicu

Kate je sjela i privukla računalo prema sebi, sjedeći prekriženih nogu stavila ga je na krilo i uživala u osjećaju uz gola bedra dok se zagrijavao.

“Što radiš?” promrmljala je Hannah.

“Samo malo istražite, slobodno me pogledajte preko ramena, ako želite”, nasmiješila se Kate.

Hannah je polako sjela i podigla se iza Kate, gola maca pritisnuta o Katein donji dio leđa, a sise su joj se stisnule uz lopatice, obavijajući ruke oko Kateina struka.

“Mmm, toplo ti je”, promrmljala je Kate.

Hannah ju je privukla bliže i odmaknula malo Kateine ​​kose u stranu da joj pogleda preko ramena. Kate se prijavila na pornografsku stranicu i pretražila kategoriju lezbijki.

“Nismo lezbijke, zar ne?” upitala je Hannah.

“Ja nisam”, izjavila je Kate, “svidjeli su mi se dečki, a ti si jedina djevojka s kojom sam maštala o stvarima, pa sam vjerojatno bi.”

“Da isto”, nasmiješila se Hannah, “Čekaj da imaš fantazije o meni?” dodala je Hannah, morala je priznati da je to bio veliki zaokret.

“U osnovi trenutno živim, zar ne?” Kate se nasmiješila.

Hannah je poljubila Katein vrat, pa malo više, a umjesto da je poljubi treći put lagano ju je ujela u uho, a Kate je zadrhtala i nasmiješila se.

“Sviđa ti se to?” gugutala je Hannah.

“Da”, prosiktala je Kate, bruseći se protiv Hannah, “ali sačuvaj to za kasnije.”

Kate je, pronašavši video koji ju je zadovoljio, kliknula na njega i napravila ga preko cijelog zaslona.

Scena je započela tako što je mlada plavuša ležala na krevetu, odjevena samo u donje rublje, dok je druga djevojka, viša s dugom valovitom brinetom, ušla u uskoj crnoj haljini.

Plavuša je, bez riječi, sjela na koljena i skinula haljinu s ramena svojih partnera, pustivši je da u lokvi padne na pod, otkrivajući brinete s grudnjakom od lavande i crne čipkaste tange.

U ovom trenutku Kateina je pička slinila i mogla je osjetiti mokro mjesto na leđima od Hannahinog soka od maca, a nisu prošli ni deset minuta.

Kate je preskočila naprijed, plavuša i brineta sada su sjedile na krevetu, zamršenih nogu dok su se gurale jedna prema drugoj u položaju škara. Zvuk mokre mačke koja šamara o mokru macu ispunio je zvučnike dok su se dvije djevojke tukle jedna o drugu.

“pokušajmo to …” Kate se okrenula prema Hannah

“Da!” prosiktala je Hannah, mljeveći svoju natopljenu pičku o Kateina leđa.

Kate je odgurnula računalo i okrenula se prema njoj. Hannah je svoju desnu nogu prebacila preko Kateine ​​lijeve noge, a lijevu nogu gurnula ispod Kateine ​​desne noge i krenula prema naprijed. Kate je zadrhtala kad je osjetila kako Hannahina vruća ljepljiva maca stupa u kontakt s njezinom. Hannah je polako brusila bokove, grizući usnu dok ju je vukao klitorisom niz Katein prorez. Kate je slijedila Hannahino vodstvo, mljeveći svoju macu o njezinu prijateljicu.

Kate je podignula bokove od tla i gurnula se prema Hannah, a zatim se povukla i učinila to drugi put. Hannah je počela ispumpavati bokove kako bi odgovarala Kateinim malim udarcima sve dok djevojke polako nisu ubrzale. Kate je zgrabila jednu od Hannahinih nogu i snažnije se zabila u nju.

“Aaauhhh! Toliko seoooooooooooooooooo!” Zastenjala je Hannah. Oči su joj se zatvorile dok je grčila macu svoje najbolje prijateljice. Soba je ispunjena mokrim šmrcanjem zvukom mačke nasuprot mačke i vrućim stenjanjem dvoje tinejdžera.

“O, jebo te, ja ću sperma” vrisnula je Kate, a njezina se maca grcala u mahnitosti kod Hannah.

“OUHHH i ja!” Hannah je zastenjala, uhvatila Kate za nogu i snažnije tresnula o ljepljivu pičku svojih prijatelja.

“OH Sranje”

“O DA!”

Djevojke su istodobno eksplodirale, izvijaju ružičaste pičke koje izviru sok od maca jedna na drugu, natapajući im noge i tepih ispod njih. No, ipak su djevojke grbale, tresnule i mljele svoje nabrijane mace dok su izlazile iz orgazama.

“Auhhh yesss ahhhh” Kateino je lice bilo zajapureno pročitano dok je izmuzala svaki djelić ekstaze iz svog orgazma, potaknuta zvukovima Hanninih krikova.

“Ne prestaj, nemoj stati!” Molila je Hannah. Kate je snažnije pritisnula i Hannahino se tijelo trznulo u odgovor malena rijeka sperma je potekla niz njezinu macu i kapnula joj sa šupka.

“O bože, volim ovo!” Hannah je vrisnula.

“Auhh ja …. tooo!” Kate je ostala bez daha.

Napokon su dvije djevojke usporile, konačno se zaustavile i zadihane pale na tepih.

“To je bilo nevjerojatno!” nasmiješila se Hannah.

“Mislim da nikad u životu nisam tako teško svršila.” dahnula je Kate

“Ni ja” nasmijala se Hannah

“Pa nismo još gotovi”, zahihotala se Kate.

“Ha?”

Hannah je podigla pogled kako bi vidjela Kate kako se prevrnula na trbuh i ispružila glavu prema međunožju. Zastenjala je sekundu kasnije dok je nešto toplo i mekano polako klizilo po njezinoj gnjecavoj prorezi, uronivši se na sekundu u svoju rupu prije nego što je nastavilo put i zahvatilo klitoris.

“Uh moj bože!” Hannah se davila. ruke su joj očajnički raširile tepih dok je Kate zarila jezik u svoju meškoljivu pičku.

“Da, samo tako! Oooh Kate, tako si dobra. Molim te, nemoj stati! Dublje. Brže!” Zavijala je dok je Kate jezikom jebala svoju poplavljenu macu.

Navukao sam zvuk djevojaka, Rourke je ponovno ustala i njuškala oko dva požudna tinejdžera. Kate, kojoj je lice bilo duboko zakopano u Hannahin otisak, nije primijetila kako se znatiželjni pas probija prema njezinoj macki, ali Hannah, kojoj su se oči suzile od požude, gledala je kako je Rourke njuškao put do Kateine ​​stražnjice, a njegov crveni penis je rastao brzo između stražnjih nogu.

Kate je skočila, nešto mokro i hladno zakopalo se u kanjon njezinih obraza stražnjice i to ju je odvratilo od lizanja. Čula je kako se Hannah hihotala iznad sebe i jezikom je oštro udarila mačkicom.

“Oouuuhh učini to opet” zastenjala je.

“uuuhhh dass Rourke!” Kate je zastenjala dok se jezik vukao iz klitorisa, uz prorez, do uskog ružičastog anusa. “Aaah ja!” ponovno je zacvilila, skočivši na koljena kad mu je jezik uronio u njezinu usku macu.

“Rourke up!” viknula je Hannah.

Na Hannahinu zapovijed, gotovo kao da je bio istreniran, Rourke je skočio preko Kateine ​​prevrnute guzice i omotao joj prednje noge oko tankog struka, hodajući naprijed dok mu se šape nisu odmarale tik ispod njezinih lelujavih grudi, a penis se ugnijezdio između njezinih natečenih stidnih usana.

“Hannah, koji kurac …” Kate je počela vikati, ali ju je prekinulo njezino vlastito cviljenje dok je Rourkeov potisni penis piljeo o klitoris. On se povukao, a ona je opet zacvilila dok joj se vrući mlaz pre-sperme prskao po maci.

Kate je ponovno otvorila usta kako bi prosvjedovala, ali: “Oohhhh da!” bilo je sve što je izašlo. Ona se svim silama trudila zanemariti činjenicu da ju je to toliko uzbudilo; Nije samo vruća tekućina prskala po njezinoj guzici i pičkici dok joj je Rourke uzaludno grbao, već je pomisao da se preda svom psu Kate zasuzila ustima.

Hannah je sjela naslonjena na podnožje kauča, trljajući macu dok je slušala tiho stenjanje svoje prijateljice dok joj je taj masivni kučić u prsima prskao po maci i pokušavao je nabiti na kolac.

Kate je podigla pogled i vidjela Hannah kako masturbira pri pogledu na nju kako ju uzjaše njezin pas i konačno se odlučila.

Pružajući ruku natrag, uhvatila je Rourkeov njišući penis i usmjerila ga prema svojoj mačici, gurajući se unatrag i drhteći dok mu je kurac pucao vruću pre-spermu na njezin prorez. Konačno je osjetila napojnicu na svom ulazu pucajući u nju unaprijed, ali prije nego što se uspjela pripremiti, Rourke je nagnuo naprijed i zakopao 3 inče njegova penisa u Kateinu više ne djevičansku macu.

Držeći ga na mjestu snažnim prednjim nogama, Kate nije mogla učiniti ništa drugo nego vikati dok se nešto vruće grubo uguralo u njezinu macu. Grizući se za usnu Kate je izdržala Rourkeovo zabijanje dok je pokušavao uvući svoj penis skroz u nju.

Do sada je Hannah bijesno gurala tri prsta unutra i van iz svoje mace dok je gledala kako Rourke gura svoj penis u Kate. Hannah se usredotočila na lice svojih najboljih prijatelja, mješavinu boli i zanosa dok je uzimala svoj prvi penis ikad do svoje uske pičke.

Polako se bol pretvorila u užitak jer je Rourkein vrući pucajući penis podmazivao njezin tunel i počeo lako kliziti unutra i van.

Kateina djevičanska čvrstoća prisilila je Rourkea da uspori njegove udare i ograničila količinu pijetla koju je mogao ukopati u Kate pri svakom zabijanju pa je njegovo prodiranje bio spor proces.

Konačno je Rourke ubacio posljednji put, zakopavši posljednji dio svog penisa u Kate.
“OOAAHHH !!” Kate je vrištala dok je Rourke, jednim jakim udarcem, gurnuo posljednja 3 inča svog penisa u nju.

Sa svojim penisom zakopanim do korijena u Kate, zastao je na trenutak, osjećajući kako mu Kateina natopljena pička hvata penis kao rukavica.

Kate se počela tresti od osjećaja da je nemoguće dugačak penis napunjen skroz do nje. Vruća, glatka pre-sperma pucala joj je u cerviks dok je Rourke stajala ondje, kuglica duboko u njoj.

Polako se Rourke počeo povlačiti, a njegov masivni penis je sisao i vukao uz Kateinu stegnutost dok je ispuštala dugo nisko stenjanje.

“Omg to je bilo vruće!” dahnula je Hannah.

Kate ju je pogledala u oči i ponovno zastenjala, a zatim je sretno gledala kako se Hannahini zabodeni prsti stežu uz ostatak tijela dok je ona špricala, a neke od sperma su se spustile u Kateino lice i glavu.

Prije nego što je Kate uspjela odgovoriti, Rourke je ponovno ušao, potpuno se ukopavši u sebe dok je Kate ispuštala još jedan jauk. Ubrzo je Rourke nabijao djevojku, a njezina vruća pička i njegova prethodna sperma toliko su je podmazivali da su Rourkeovi naleti postajali sve brži i brži sve dok mu se bokovi nisu zamaglili i sve što je Kate mogla učiniti bilo je vrištati u potpunoj nevjerici na razini seksualni užitak.

U roku od minute Kateina je maca stegnula Rourkeov penis dok je dolazila u masivnom mokrom orgazmu, preplavila mu je penis i stvorila slasno ljuskanje dok ju je nastavio lupati. pička. Ponovno je u roku od nekoliko sekundi Kate ponovno doživjela orgazam, nikad više nije sišla s prve.

“O SHIT OH ROURKE DA SAMO TAKO!” Zajecala je dok je u trećem orgazmu dolazila u isto toliko minuta.

Zadihana i iscrpljena od mitraljeskih orgazama Kate je potonula na pod, lica zakopanog u tepih dok je Rourke udarala u svoju prevrnutu pičku. Tada je Kate primijetila nešto čega prije nije bilo, nekakva lopta razbijala se o unutrašnjost njezina ulaza. U početku je bio mali i ugodno klizio unutra i van, pojačavajući trenje, ali kako je rasla, Kate je primijetila dvije stvari. Prvi koji je, kako je lopta rasla, imao više problema s ulaskom i izlaskom, gotovo kao da se ona smjestila unutar njezina ulaza. Drugi, da je zbog lopte Rourke usporio grčenje, ali je zabijao jače nego prije.

Tada se masivni Knot uvukao i Rourke je pustio bujicu vruće ljepljive sperme, a Kate je vrisnula, završavajući od intenzivnog pritiska bejzbola na njezinoj g-točki i osjećaja vrućeg sjemena koje je prskalo po zidovima. Zatim je počela špricati, jecala je u čistom zanosu dok ju je četvrti orgazam potpuno obavio, dok su joj njeni tekući sokovi natapali noge, Rourkeove i tepih, dok je ona samo ležala pod psom, trzajući se i dahćući dok je Rourke praznila jaja u nju i taj čvor nemoguće se pritisnuo o njezinu g-točku, šaljući je u još dva orgazma prije nego što ju je Rourke uspio sjahati.

Hannah je sjedila i gledala kako Rourke nemilosrdno jebe Kate dok je dolazila iznova i iznova. No, dok je Rourke ubacio jaja u Kate, Hannahina je maca bila opet vruća i mokra, tjerajući je da grubo ispumpa dva prsta u sebe i iz sebe dok je gledala svoju prijateljicu na podu, trzajući se, cumirajući i dahćući dok se Rourkeov masivni čvor rastegao njezina mala maca.

Kad se Rourke napokon uspio izvući, povukao se malo unatrag i Kate je zastenjala, osjećajući kako se veliki čvor pokušava osloboditi. S još jednim potezom Rourke je oslobodio svoj penis, a Kate je ponovno došla kad je osjetila kako joj masivni alat isklizne, a zatim je uslijedio plimni val miješane ljudske pseće sperme koji joj je izletio iz mace i niz noge.

  • Kraj drugog dijela –

Nadam se da ćete uživati ​​u ovom dijelu kao i u prvom dijelu, ako ne i više. Nadam se da ste napravili sve ispravke koje ste predložili u komentarima za posljednji dio i da me obavijestite ako moram još nešto učiniti. Uvijek sam otvoren za kritiku i poboljšanje svog pisanja, također imam par priča koje dolaze, ali ako imate bilo kakvu ideju za priču koju biste mi htjeli baciti, pošaljite mi poruku i možemo pokušati to shvatiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top