Prvi puta sam upoznala taticu

Jednog jutra sam se probudio i prijavio se na AOL kao i uvijek da provjerim svoju e-poštu. Poznati glas koji je govorio “Imaš poštu” nije me iznenadio; Uvijek sam imao poštu. Gotovo sve je bilo smeće, ali posljednja poruka mi je zapela za oko; Bila je to poruka s web stranice na kojoj sam imao račun.

Znatiželjna, dvaput sam kliknula kako bih pronašla poruku starijeg muškarca koji je pronašao zanimanje za moj profil i za mene i želio vratiti e-poštu. Dao mi je kratak opis svog izgleda: 6’3, plava kosa, plave oči, široka ramena.

Isprva me nije zanimalo, ali sam mislio da ću mu dati uobičajenu ljubaznost da odgovori. “Hej, hvala na e-poruci, ali trenutno me baš ništa ne zanima. Ipak, hvala!”

Mislio sam da bi to bilo dobro. Stvarno me nije zanimalo neko online igranje uloga ili što god je on htio. Imam 18 godina i činilo se kao da snižavam sebe i svoje standarde. Mnogi me vide kao lijepu, čak i lijepu. Nikad nisam vjerovao u to dok nisam počeo sebe vidjeti u novom svjetlu. Imam dugu čokoladno smeđu kosu koja mi seže do sredine leđa, svijetlu put i prekrasne zelene oči.

Ja sam samo 5’2 i znatno sam niža od većine djevojaka. Nisam ni najmršavija cura i imam obline s velikim prsima i okruglim dupetom. Oboje su bili imovina koju su bivši dečki voljeli.

Trebalo je samo 20 minuta da dobije još jedan odgovor od njega. Njegovo ime je Leo i dao mi je do znanja da ga ne zanima nikakav internetski cybering i samo da me želi upoznati.

Nije zvučao previše opasno pa sam mu dala do znanja kako se zovem i ispričala mu neke od svojih interesa. Amo-tamo smo slali poruke nekoliko dana koji su se brzo pretvorili u tjedne, a zatim u mjesece.

Nakon otprilike 2 mjeseca znali smo sve jedno o drugom. Ima 40 godina i radi kao profesor engleskog jezika na obližnjem koledžu.

Nije oženjen i nema djece i redovito vježba kako bi ostao u formi. Također smo ušli u seksualne fantazije i otkrili da imamo mnogo istih interesa.

On je Dom. i ja sam podložan i volimo pomisao da otac i kćer igra uloga i često čitaju priče na internetu koje to odražavaju. Ova povezanost, kao i naše prijateljstvo koje je počelo, natjeralo nas je da se poželimo osobno upoznati.

Dogovorili smo se za petak i našli se u knjižari/kafiću.

Otuširala sam se otprilike 2 sata prije vremena kada smo se trebali naći. Pod tušem mi je voda tekla preko kože i niz prsa; između mojih grudi. Voda je bila tako dobra i koža mi je počela trzati.

Oprala sam se po cijelom tijelu, masirajući grudi dok sam išla, a bradavice su mi se živjele. Osjećala sam kako mi adrenalin pumpa venama i osjećala sam kako moj mali klitoris zuji od iščekivanja.

Nisam baš očekivala seks, ali uz naše erotske razgovore, imala sam toliko misli o njemu. Spustio sam ruku niz trbuh, a zatim dolje na svoju glatku brežuljku. Uvijek sam ga brijala i činilo se da većina muškaraca s kojima sam izlazila to cijeni.

Brzo sam pomilovala svoj osjetljivi klitoris i iz usta mi se oteo mali jauk. Osjećao sam kako mi se maca smoči od mojih vrućih sokova i na trenutak sam zaboravio da sam na rasporedu i da se moram kretati.

Nisam se mogao osloboditi, ali sam se mogao dovoljno zadovoljiti za to vrijeme.

Brzo sam isključio vodu i odjurio u svoju sobu da se obučem. Išla sam na casual, ali seksi i uspjela sam u tome nakon što sam isprobala nekoliko različitih outfita.

Išla sam s lijepim trapericama sa smeđom majicom bez rukava, s perlama na vrhu i tek malo čipke koja obrubljuje liniju prsa i donji dio. Moj bijeli čipkasti push up grudnjak i odgovarajuće tange savršeno su funkcionirali.

Nanijela sam svoju uobičajenu šminku i pustila kosu da ostane ravna. Posljednjim pogledom u ogledalo duboko sam udahnula i zgrabila ključeve.

Sjedio sam za malim stolom za dvoje kad sam ga vidio kako ulazi. Izgledao je baš kako je opisao i čak bolje nego što sam vidio na slikama.

Odmah me vidio i nasmiješio se; Nasmiješila sam se i ustala da ga pozdravim. Brzi poljubac u obraz i sjeli smo i započeli mali razgovor.

Leptiri u trbuhu su mi lepršali i slali osjećaje sve do moje mace. Ponovno sam se smočio i to sam mogao osjetiti dok sam prekrižio noge. Za naš prvi susret nije bilo neugodnih tišina i smijali smo se i čavrljali skoro sat i pol prije nego što smo shvatili koliko je vremena prošlo.

Sunce je zašlo i pitao me želim li se vratiti u njegov stan i možemo naručiti večeru ili pogledati film.

Pristao sam i ušao u auto da ga slijedim. Cijelu vožnju do njegovog stana pokušavala sam pogladiti klitoris kako bih se što bolje olakšala jer sam znala da bi se stvari mogle zahuktati, a nisam bila sigurna jesam li još spremna za to. Ugasila sam auto na njegovom parkingu i došao mi je otvoriti vrata. ‘Takva gospoda!’ pomislio sam u sebi. Valjda viteštvo doista nije mrtvo.

Nakon što sam izašao, shvatio sam da mu je teško i da njegove hlače to nisu dobro skrivale. Pravio sam se da ne primjećujem; posljednja stvar koju sam želio učiniti bilo je da ga umrtvim večeras. Ušli smo u njegov stan i smjestili me

na kauč da gledam film. Nismo mogli odmah odlučiti što ćemo gledati pa sam mu rekla da uzme najstrašniji film koji je imao, barem ću tada moći biti blizu njega uz izgovor da se bojim.

Ruka mu je počivala na naslonu kauča iza mene dok je film trajao. Skočio sam nekoliko puta i sakrio lice u njegova prsa kada je bilo krvi i zalogaja.

Držao mi je ruku na leđima i šapnuo mi na uho “Boji li se tatina djevojčica?”

Pogledala sam ga radoznalim očima, pitajući se je li to stvarno rekao. Krajičkom oka primijetila sam kako mu kurac polako raste u hlačama i nasmiješio mi se. Kimnula sam glavom, osjećajući se kao da sam izgubila glas.

“Hoćeš li sjesti u tatino krilo dušo da te mogu čvršće držati da se ne bojiš toliko?”

Ponovno sam kimnula i osjetila kako me vuče u svoje krilo; njegov kurac snažno pritišće moje dupe.

‘O moj Bože!’ Pomislila sam: ‘Osjeća se tako velikim!’.

Držao je ruke oko mog struka čvrsto i zaštitnički. Opet mi je šapnuvši na uho rekao: “Osjećaš li taj med?”.

Malo me gurnuo u krilo da bi pokazao da govori o svojoj tvrdoglavosti.

Rekao sam tihim glasom, čak tiše od šapta: “Da, tata, osjećam to.” Nasmiješio se, budući da bih ja igrao s njim.

“Znaš li što je to?” Kimnula sam i malo se nasmiješila. Nasmiješio mi se i rekao: “Znaš li zašto je teško?”

Ponovno sam odmahnula glavom, ali ovaj put sam ga pogledala duboko u oči.

“Trenutno sam uzbuđena što te vidim ovakvu. Postala si prekrasna žena i tvoje tijelo je dobilo oblik. Tvoja tako lijepa beba baš kao tvoja majka.”

Malo sam se ugrizla za usnu jer sam otkrila da mi je maca postala vlažnija nego što je bila cijeli dan. Shvatio je moje uzbuđenje i pitao me želim li vidjeti njegov kurac. Nasmiješila sam se nevino i kimnula. Polako je otkopčao muhu i otkopčao bokserice. Njegov kurac je iskočio i bio je čak i duži nego što sam očekivao.

Činilo se da je između 9 1/2 inča i 10 inča. Sada je bio u punoj veličini i zastrašujući me. U životu sam imao seks više puta, ali nikad s nečim tako velikim.

Shvatila sam da mi je vilica pala kad mi je nježno stavio ruku na bradu i zatvorio je umjesto mene. Njegov dodir na mom licu naježio mi je kralježnicu. Uzeo je moju ruku i približio je svom tvrdom kurac i pustio da je vrhovima prstiju nježno dodirnu.

“Hoćeš li mi pogladiti kurac?” Rekla sam da i uzela njegov kurac u ruku, trljajući ga gore-dolje polako i nježno. Prstima sam istražila sav njegov kurac i osjetila dio njegove predsperme na vrhu.

Njegovo disanje se ubrzalo i držao je ruku na mojim leđima trljajući je. “To je tako dobar osjećaj, dušo, želiš li da ti pokažem kako se i ti mogu dobro osjećati?”

Moja je ruka još uvijek bila naslonjena na njegov kurac i nasmiješila sam se; što je on uzeo kao ‘da’. Rekao mi je da se onda trebamo preseliti u spavaću sobu, da nas mama ne uhvati ako dođe ranije s posla. Ustao je i povukao me sa sobom i odveo u svoju sobu.

Kad smo ušli, okrenuo me prema sebi i držao mi lice rukama. Polako je približio svoje lice mome i strastveno me poljubio u usne, ispitujući mi usta svojim jezikom.

Pustila sam svoje da mu sklizne u usta dok smo se ljubili nekoliko minuta. Ostavio me bez daha i malo mi se zavrtjelo u glavi kada su njegove usne napustile moje.

Nasmijao se i dao mi male poljupce u čelo, sve do obraza, a zatim niz vrat, odmarajući se tamo.

Dok je to činio, počeo mi je navlačiti majicu preko glave i otkopčao mi grudnjak. Sagnuo se i poljubio me niz prsa i uhvatio se za bradavicu. Naslonila sam glavu unatrag i ispustila tihe stenjanje, rukama sam pronašla njegov potiljak, a prstima zaglavila njegovu kosu.

Pustio je na trenutak samo da bi otišao do moje druge bradavice, pazeći da oboje dobiju jednaku količinu pažnje.

Malo liže moju aureolu i gricka moju sada vrlo tvrdu bradavicu. Bilo je tako dobro, da je nastavio s tim, mogla sam doći odmah.

Zatim se počeo još više spuštati niže i spuštati na koljena, rukama otkopčavajući moje traperice i klizeći ih prema dolje da vidi moje tange. Spustio je to dolje i počeo lizati moj mali brežuljak u kapuljaču mog klitorisa.

Noge su mi se raširile kako bih mu omogućila više mjesta da uđe, ali on se ukloni i ponovno ustane.

Imala sam izraz očaja na licu, a on se samo nasmiješio i odveo me do kreveta i dao da legnem.

Pomaknuo se preko mene i počeo me žestino ljubiti dok sam mu skinula košulju i pustila da mi ruke lutaju duž njegovih leđa, a zatim ramena, ruku i prsa.

Bio je lijepo građen i moje su ruke sezale do njegovih hlača; Otkopčala sam mu hlače i on se u isto vrijeme izvukao iz njih i bokserica.

Njegova vrela koža na mojoj me dodatno ovlažila i otvorila sam mu noge. “Gdje želiš tatin kurac?”

“U moju macu tatice, jebi mi macu!” Protrljao je svoj kurac gore-dolje po mom mokrom prorezu i osjetila sam kako se glava njegovog kuraca očešala o moj sada nabreknuti klitoris što me samo dodatno navlažilo.

Podigao mi je noge, koljena su mi dodirivala prsa, a gležnjevi oslonjeni na njegova ramena

i polako utisnuo svoj kurac u mene. “Ohhhhh tatice!”

Moja je maca bila tako zategnuta jer neko vrijeme nisam imala seks, a njegov me veliki kurac počeo otvarati tako da je mogao u potpunosti ući.

Ugurao se polako kako bi me malo zadirkivao i jednostavno više nisam mogla čekati. Počela sam gurati kukove u susret njegovom kurac, pokušavajući se više uvući u mene, ali čim sam to učinio, on se izvukao do kraja. “Ne, molim te, ne vrati ga.”

Molila sam se, morala sam se ponovno napuniti, nemilosrdno pojebati.

“Dobit ćeš to kad budem mislio da si to zaslužio. Sada mislim da je vrijeme da tata dobije malo zadovoljstva.”

Ustao je i legao pored mene milujući me prstima po ruci, a kurac mu je virio okomito. Ustala sam i poljubila ga u usta, a zatim se povukla niz njegova prsa do kuraca. Pustila sam usta da meko počivaju na vrhu i lizala male poteze. Više sam mu usisala glavu i polako kliznula jezikom do baze njegovog penis, a zatim vratila vrh malim poljupcima.

Ispustio je malo stenjanje i rekao: “To je to, mala curice, kurac na poslu.”

Ponovno sam uzeo glavu u usta i počeo se spuštati prema dolje, unoseći sve više i jače sišući kako sam išao. Njegove su ruke pronašle moj stražnji dio glave i zaplele prste u moju kosu, gurnuvši moje lice brže na njegov kurac i gurnuvši mi u usta.

Uzela sam sav njegov kurac u usta i duboko ga grla dok nisam začepila usta. Započinjanje ravnomjernog ritma pomicanja gore-dolje, njegov dah i jauci su išli uz ono što sam radila.

Jače sam mu sisao kurac, omotavši jezik oko njegove osovine i ližući njegovu pre-spermu dok sam išla; voli okus.

Osjetila sam kako mu se tijelo napeto i znala sam da će svršiti; uhvatio me za kosu i povukao je govoreći: “Da, curice, da, svršavam!” i jače gurnuo svoje lice na njegov kurac.

Njegova sperma je pucala niz moje grlo i progutala sam je kako je došla. Okus je bio nevjerojatan i nakon što je završio pustio mi je glavu. Vratila sam mu se oblizujući usne i smiješeći se.

Uzvratio je osmijeh i ponovno smo se počeli ljubiti; njegov kurac postaje sve tvrđi dok je bio na meni i odmarao se između mojih bedara. Moja je maca još uvijek bila mokra i još uvijek joj je bilo potrebno otpuštanje.

Nakon što je njegov kurac ponovno bio u punoj pozornosti, počeo je zadovoljavati moje potrebe i počeo me jebati kako sam htjela. Povukao me do ruba kreveta i raširio mi noge. Stojeći, gurnuo je kurac u moju macu, a ja sam zastenjala i rekla mu da me poševi jače nego što je ikad pojebao bilo koju djevojku prije.

Ruke su mu uhvatile moje bokove i počeo se zabijati u mene što je jače mogao; cijeli njegov kurac ispunjava moju macu. Moji sokovi su kapali na njegov kurac i ubrzo ga prekrili. Posegnula sam i igrala se sa svojim klitorisom, trljajući ga i osjećajući kako mi dolazi vrhunac.

I on je to osjetio, maca mi se stezala i spremala eksplodirati. Zagunđao je kad je njegov kurac ušao u mene, a moja se tijesna maca sve čvršće omotala oko njega. U roku od nekoliko sekundi osjetila sam nalet u sebi i osjetila kako doživljavam orgazam.

“Svršavam tata, ja cumming!!” Nastavio je ići sve jače i jače, a moja se maca čvrsto stisnula na njegov kurac i jednim posljednjim zamahom zabio je svoj teret duboko u moju macu dok sam mu teško padala po kurac. Srušio se na mene, tijela su nam se digla, pokušavajući uvući zrak u naša pluća. Došao je sa mnom na krevet i ja sam naslonila glavu na njegova prsa, a njegova se ruka opet lagano pomicala gore-dolje po mojim leđima.

Podigla sam pogled na njega, a on se nasmiješio tim prekrasnim osmijehom i rekao mi koliko voli svoju djevojčicu i kako sam ga usrećila. Nasmiješila sam se i znala da ovo neće biti posljednji put.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top