Prvi put priča o muškom gay seksu

Želudac mu je bio mješavina uzbuđenja i straha i bilo je nemoguće raspetljati to dvoje. Večeras je bio dobar prikaz ljudi. Dim, alkohol i visoki smijeh koji se širi zrakom. Svjetlo se upalilo zeleno i on je s gomilom koja je čekala izašao s pločnika kako bi prešao ulicu. Dio njih, ali odvojeno. Ruke i noge su mu zujale. Radim li to stvarno?

Nestrpljivo je gledao svaku osobu koja je prolazila pokraj njega, pokušavajući jednim pogledom otkriti njihove tajne. Koja je tvoja priča? Jer je bio siguran da ga svi imaju.

To je bilo to. Ruku na hladnu kvaku vrata, trbuh mu je pao na noge. Ulazim u gay bar. Ja to mogu. Ovo sam ja.

Jedan dubok udah, otvorio je vrata i ušao unutra. Čulo se uobičajeno zveckanje i čavrljanje kao u svakom baru bilo gdje, a bilo je i muškaraca i žena. Ipak, bilo je mnogo više muškaraca, slatkih muškaraca. Jesam li to stvarno pomislila u sebi, a da se ne prestrašim?… Da, puno slatkih muškaraca. Nakon što je izvana prošao izvan mirisa piva i prolaznog dima, osjetio je da je i soba puna muškaraca. Od toga mu se zavrtjelo u glavi.

Viski u ruci pronašao je miran prostor gdje je mogao razgledati i sjeo. U redu. Ispijanje pića u gay baru. Ovdje svi ZNAJU. Znaju. I u redu je. Dubok udah i još jedan gutljaj. Pustivši da ga vatreno piće počne uzimati, lagano se zanjihao uz glazbu na svom sjedalu. Još dva pića i nebrojeno mnogo pjesama kasnije, i dalje je sjedio, tiho zujao, i tiho se oduševljavao što je tu. Vani sam.

Gospodin TallDarkAndHandsome s druge strane šanka gledao ga je neko vrijeme povremeno. Gospodin je ustao i prišao, ne prekidajući kontakt očima, s blagim osmijehom na lijepim ustima. Oh. Moj. Bog. Ovo se događa.

“Hej, ja sam Nick.” Debeli, snažni prsti ispruženi.

– Ja sam James. Sramežljiv osmijeh. James nije mogao čuti sebe kako izgovara svoje ime, srce mu je bilo preglasno u vlastitim ušima. Nickova ruka se osjetila električnom kad ju je dotaknuo.

Nick se spustio u stolicu nasuprot, nasmiješio se i rekao: “Smiješ li sjesti?”

“Nikako.” Jamesove su ruke bile na stolu pokraj njegovog pića, igrajući se malom hladnom mrljom kondenzacije. Strah podići pogled. Duboki uzdah. Možeš ti to.

Nickove oči su oduzimale dah, prodorne i plave. Nick se ponovno nasmiješio.

“Je li ti prvi put ovdje James?”

“Je li to tako očito?”

Nick se tiho, kratko zahihotao. – Bojim se da je tako.

James, pomalo uhvaćen, nije mogao smisliti što bi rekao, ali znao je da želi ponovno čuti to hihotanje. Ispričat ću onaj vic koji se svidio svima za ručkom. Podigao je pogled kako bi krenuo u svoju šalu, ali su ga Nickove oči ponovno uhvatile i nije mogao govoriti. Nick je očešao prste svojima i natjerao ga da malo poskoči. Postojao je niz Koliko imaš godina? Što radiš? I razmijenila se nekoliko političkih dosjetki. James se osjećao sigurnije. Mogao je to učiniti. I ovo je bilo zabavno.

“Dakle, želiš li se doći družiti kod mene?”

Trzaj. Ravno kroz prepone. Jamesu je zastao dah. “Da.”

Nick se ponovno nasmiješio i ustao. Njegov stan bio je udaljen samo šest blokova. Lagana šetnja rekao je.

James je bio živ, pjevala je svaka ćelija. Vani, u mraku s ovim čudnim, prekrasnim muškarcem. Lagano se okrznuvši o njega dok su hodali. Svaki Nickov mali smijeh bio je poput magije, droge.

Nick je otvorio vrata i James je ušao. Prije nego što je Nick uspio odložiti svoje ključeve, James je otkopčavao košulju, otkrivajući svoja dlakava prsa. Nick se tiho nasmijao i počeo mu pomagati da ga skine. Njegove velike, tvrde, tople ruke bile su toliko drugačije od ženskih ruku. Brzo, sigurno i nimalo sramežljivo.

Nakon prvog poljupca James više nije mogao razmišljati. Sve što je mogao učiniti bilo je prijeći rukama preko Nickovih prsa uvijek iznova i okusiti sol u ustima. Osjećao je vrtoglavicu.

Nick je uzeo Jamesov kurac u jednu ruku, a šaku punu njegove Jamesove kose u drugu. Pogledao ga je duboko u oči. “Želiš li da te odvedem?”

“Da.”

James je praktički dahtao. Nick ga je smjestio na krevet, malo na boku, s jednom savijenom nogom. Jamesu je ponovno zahvatilo uzbuđenje i strah u želucu kad je osjetio da se Nick popeo na krevet iza njega. Zastao je dah. Nick je ušao polako, puštajući da pritisak raste.

James je mogao zaplakati. Bilo je tako dobro. Tako je dobro biti uzet. Imati ovog velikog znojnog čovjeka nad njim, dominirajući njime, unutar njega. U meni je muški kurac! Nije shvaćao koliko je stenjao. Drhteći, James je preko ramena pogledao Nicka. Nick se više nije smiješio i dok su sklopili oči, Nick se potpuno gurnuo unutra i ostao miran trenutak. Sagnuo se nad Jamesom, poljubio ga i počeo ga polako mljeti. Strah je nestao, James je odgovorio gurnuvši kukove prema gore kako bi primio Nicka udarac za udarcem. Tako je dobro.

Sada su oboje stenjali, čvrsto naslonjenih ruku na uzglavlje dok je Nick uvijek iznova zabijao. Nick se sagnuo i počeo milovati Jamesa na vrijeme za svaki potisak, osjećajući kako se James stisnuo oko njega.

Pulsirajući i pulsirajući što je dublje mogao, Nick je završio unutra i srušio se u znojnu hrpu. Nakon nekoliko trenutaka izvukao se i skinuo kondom. Njegov penis bio je prekriven spermom. James je odmah sjeo i uzeo Nicka u usta, ponovno zastenjajući. Ležali su, znojni i samo dišući barem pola sata.

“Hvala.” James se promeškoljio i nasmiješio. Želudac mu se ponovno zgrčio od živaca kad ga je Nick susreo s očima.

“Moje zadovoljstvo.” Nick je rekao i stvarno je to mislio.

James je posrtao tražeći svoju odjeću. Učinila sam. I bilo je jebeno nevjerojatno! Nick ga je promatrao poluzatvorenih očiju na krevetu. James se stidljivo nasmiješio: “Vidimo se onda?”

“Nadam se.”

James se vratio do bara. Opušten. S lakoćom. Nema leptira na kvaci. Naručio je još jedan viski, poslušao glazbu i nasmiješio se prvim pravim osmijehom u životu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top