Barbara je kuja

Mike je otišao do prilaza i vidio da su neka svjetla još uvijek upaljena. Budući da su njihovi roditelji u Vegasu na dugi vikend, njegova sestra Barbara mora da je još uvijek unutra. To znači da su njezini planovi za izlazak sigurno propali, zbog čega je bila raspoloženija nego inače. Nakon što je poljubio svoju pratilju Jodi, za laku noć ranije, nadao se da će ga pozvati na kavu. Nema te sreće. Budući da je bio četvrti spoj, Mike je bio malo frustriran nedostatkom seksualnog napredovanja. Naravno, nije je namjeravao pritiskati ni na što, ali budući da je visok, dobro građen i član sveučilišnog plivačkog tima, brzo je gubio strpljenje s Jodi. Odlučio je obrisati prašinu sa svog starog tinder profila i vidjeti što će pronaći.

Mike je objesio jaknu i prošao pokraj dnevne sobe. Naravno, Barbara je bila izvaljena na kauču, listajući telefonom dok je TV treštao. Na sebi je imala crne, poliesterske, adidas trenirke i jednostavnu, sivu majicu. Samo majica, sumnjao je Mike, primijetivši kako su joj grudi lako sjedile. Njezina svilenkasta smeđa kosa spuštala joj se niz desnu stranu vrata. Svjetlo s telefona zamazilo joj je lice.

“Hej”, rekao je Mike, bacivši ključeve na stol pokraj prazne pivske boce.

Barbara nije odgovorila, samo je nakratko skrenula pogled s telefona kako bi ga prepoznala.

“Kujo”, šapnuo je Mike dok je ulazio u kuhinju. Uhvatio je svoj odraz u prozoru. Nosio je vinsko crvenu majicu, plave traperice sa smeđim remenom i par smeđih kožnih čizama koje su upotpunile kaubojski izgled. Protrljao je kozju bradicu, odlučujući hoće li je obrijati ili ne. Zgrabio je dva hladna piva iz hladnjaka, iako nije znao zašto se muči da uzme jedno sestri. Ok, njezini su planovi možda bili promašeni večeras, ali činilo se da je nezahvalna kuja uvijek bila raspoložena bez obzira na situaciju, a Mike je smatrao da nosi nepravednu količinu njezinog usranog stava. Često ju je pokušavao oraspoložiti, ali mu je bilo dosta uzaludnih pokušaja. Što je s ovim jebenim ženama? Mike je razmišljao.

Stavio je sestrino pivo na stol i utonuo u kauč pokraj nje. Gledao je njezinu majicu kako se napinje uz sise dok je posegnula da je zgrabi. Pijuckala je; oči su joj još uvijek prikovane za telefon.

“Mislim da je fraza koju tražite HVALA”, rekao je Mike.

“Vau! Donio si pivo cijelim putem iz kuhinje. Velika jebena stvar”, odgovorila je.

Vruća ljutnja nabujala mu je u prsima i planula do grla. Progutao ga je natrag, odgodivši erupciju.

“Sranje, Barbara”, rekao je. “Misliš da si jedina s problemima na ovom svijetu.”

Barbara se samo nasmiješila dok je listala telefon. Čudovitost je neprestana s tobom, pomislio je Mike. Istrgnuo joj je telefon iz ruke i bacio ga preko sobe.

“Koji kurac, Mike!” rekla je dok je pokušavala ustati da ga dohvati.

Mike ju je uhvatio za zapešće i povukao natrag na sofu. Namjeravao joj je dati još jednu priliku da se prema njemu ponaša s poštovanjem. Nakon što ju je malo privukao bliže, primijetio je puder na njezinom licu. Mora da je odustala od dodavanja bilo čega više kad je čula da joj je noćni izlazak otkazan. Barbara je protrljala malu tetovažu crnog zmaja na zapešću. Njezina šminka nije skrivala njezin bijes. Mike je lako odbio njezin udarac na svoju ruku.

“Hoćeš razgovarati, brate!” viknula je. “Ok, hajde jebeno razgovarati. Ja sam dvadesetogodišnja djevojka, u najboljim godinama, i zaglavila sam kod kuće cijeli jebeni vikend. Barem moraš izaći, čak i ako nisi išla cijeli na način, sudeći prema ranom vremenu kod kuće.”

“Osim što nije samo večeras, zar ne?” Mike je odgovorio. “Ponašaš se kao kuja s pravom bez obzira na to koliko ti dobro ide. Možda je slobodan vikend upravo ono što ti treba, daj svom tijelu vremena da se oporavi!”

Barbara se sarkastično nasmijala dok je Mike uzeo gutljaj piva. Ona je uzvratila,

“Ti si takav kreten, Mike. Možda se zato ne možeš povaliti poslije, što je sad? Tri? Četiri spoja? Patetično.”

Mikeovo lice postalo je crveno od bijesa. Njegova sestra bila je majstor u uvlačenju pod kožu.

“Pa, ti si ta koja se pretvara u bijesnu kuju nakon jednog vikenda bez kurca. Osjećaš da propuštaš? Ok, daj da ti to popravim.”

Mike joj je skupio kosu na stražnjoj strani glave. Barbarine su se oči raširile od šoka. Njezine su riječi bile prigušene kad joj je zabio lice u svoje međunožje i zadržao ga nekoliko sekundi. Pustio ju je da se vrati. Zapanjen izraz urezao se na njezino zamrljano lice.

“Ow! zastenjala je, trljajući zatiljak. “Koji je to kurac!”

“Nametao sam ti jebene manire i radio ono što je tata trebao učiniti prije mnogo godina. Dao sam te lekciju. To je ono što.”

Mike je još uvijek bio previše ljut da bi se osjećao krivim. Skrenuo je pogled sa sestrine raščupane kose i pojačao TV.

“Znaš što, Barbara? Samo mi se odjebi s očiju! Uskoro će biti na vrhuncu nogometa, a ova večer za mene neće biti sasvim dobra.”

“Oh, dakle, misliš da posjeduješ dnevni boravak, zar ne?” rekla je.

Mike je sjeo, okrenuo se prema njoj i dao joj tisuću kilometara

buljiti. Ona je odmah ustuknula.

“Bože, brate. OK, žao mi je. Nikad te prije nisam vidio ovako uzrujanog.”

“Samo idi”, rekao je, slijećući njezinu ruku sa svog ramena.

Mike je želio da ona ode. Uglavnom zato što je bila totalna vještica, ali i zato što je imao gadne misli o njoj. Gurnuti njezino lice prema dolje u njegovu privatnu regiju bilo je puno bolje nego što je zamišljao. Hihotanje njegove sestre odvratilo ga je od misli.

“Ups, brate. Izgleda da si uništio traperice.”

Mike je spustio pogled na preplanulu mrlju koju je njezina šminka napravila na njegovim hlačama. Bilo mu je drago što su mu sakrili kosti. Televizija je zapucketala uvodom u emisiju s najzanimljivijim detaljima.

“Molim te, Barbara. Idi u svoju sobu ili tako nešto.”

– Možda imaš pravo. inzistirala je. – Valjda mogu ići ljudima na živce bez nekog posebnog razloga.

“Reći ću”, rekao je i dalje gledajući u TV.

‘Dobro došli u večerašnju emisiju. Za vas smo pripremili neke sjajne igre!’

Mikea su iznenadile sljedeće riječi koje su došle iz usta njegove sestre:

“Možda moram biti discipliniran. Većina momaka dopušta mi da se izvučem što god želim. Tata također. Nikad mi nije rečeno ne.”

Uzela je Mikeovu ruku i stavila je na svoje grudi, “Pa, vidite, nisam ni kriva ako se ponašam kao kučka. Možda mi treba još jedna lekcija?”

Mike je zurio u svoju sestru. Uz njezin zlobni osmijeh, nije baš vjerovao da se uopće kaje. Više da je ovo bila još jedna od njezinih manipulativnih igara. Njezine su bradavice ipak bile tvrde, tijelo gipko, a on je bio napaljen. Gledajući je s strogim izrazom lica, otkopčao je remen, otkopčao muhu i dopustio da njegov tvrdi penis nikne. Gornja polovica bila je natopljena precumom. Kimnuo je na to kao da želi reći: “Pa? Što čekaš?”

“Ne, učini to kao prije”, rekla je, podižući njegovu ruku na svoju kosu.

Malo je vrisnula dok je on hvatao čuperak i spuštala je dok nije bio u glavi svoje sestre. doslovce. Njegova ruka još uvijek čvrsto oko njezine kose, ljuljala se gore-dolje do njezinog vještog sisanja. Ilustrirajući njezino iskustvo, Mikeov penis je za nekoliko trenutaka bockao stražnji dio njezina grla. Bio je tiho impresioniran njezinim nedostatkom usta. Ti jebena kurvo, pomislio je. Mike je malo uhvatio igru ​​dok je dopustio svojoj sestri da radi na njemu. Na kraju je došla na zrak.

“Jesi li već naučio lekciju?” upitao je Mike.

“Znaš, brate. Možda si ti onaj zabrljani u ovoj obitelji, koji tjera svoju sestru da ti tako popuši.”

“Hej, skinuo sam ruke s tebe prije pet minuta. Sisao si solo nakon toga.”

Ponovno ju je pokušao povući, ali mu je izbjegla. Nasmijala se dok je zurila u njegov kurac. Mike je saznao da ni ona nije nosila gaćice dok je skinula hlače.

“Nije najveći koji sam imala”, rekla je, “ali je debela, to ću ti dati.”

Pričvrstila je koljena na kauč i sagnula se, napućivši mu guzicu u lice. Mike je ustao iza nje i smotao stražnji dio njezine majice. Njegov penis klizio je oko njezinih guza dok je tražio mesnatu vlagu njezine mace.

“Moj šupku, brate”, zatražila je. “Zapamti, ovo je kazna.”

Mike je pronašao manju rupu. Dao je sve od sebe da ga navlaži precumom. Mogao je biti nježan i blag prema njoj, ali disciplina je plaćena boli. Barbara je vrisnula kad se snažno zabio u nju. TV se oglasio.

‘Idemo!’

“Oh, jebote! Da! vikala je. “Kazni me!”

Njezina zategnutost osjećala se dobro. Vrištala je svaki put kad bi se zabio u nju. Svakim snažnim udarcem zalazio je sve dublje. Malo krvi počelo je obilježavati njegov kurac, ali činilo se da ga je samo još više napalilo.

“Hoćeš li napuhati svoj teret čišćenja u moje grješno dupe, brate?”

“Ti želiš to?” upitao.

“Trebam to!” odgovorila je.

Pitao se kako je znala da je on skoro na vrhuncu, zaboravljajući na trenutak da je ona iskusna drolja.

“Još nisam obišao sve rupe”, rekao je Mike, popuštajući joj iz guze.

Njegova sestra nije odgovorila. Mike se odgurnuo uz sofu, mišićavih bedara raširenih i penis uspravnih. Njegova je sestra zamahnula nogu i spustila se na njega. Oboje su izdahnuli prilikom prodora. Od znoja joj se majica zalijepila za grudi. Mike je podigao ruke dok mu je sestra skidala majicu, otkrivajući tijelo njegovog plivača. Uhvatio ju je za bokove, osjećajući stegnutost njezina malog struka. Jaja su mu se odmah naježila dok je okretala bokove, osjećajući ga cijelog u sebi. Mike se nagnuo naprijed da je pokuša poljubiti. Povukla se.

“Ne, brate. Ne budi čudan.”

Mike se nije svađao. Zavalio se, pustio Barbari da ga pojebe i čekao svoje vrijeme. Kukovi su joj se jače trznuli dok je intenzivno disanje grijalo njegov vrat.

‘Skoro su na krajnjoj zoni!’

“Nisi mislio da će tvoj brat biti ovako dobar, ha?” nasmiješio se.

“Šu… Šuti, Mike”, rekla je između dahtanja, “Gdje ćeš?.. Hoćeš li?… Želiš završiti u mojim ustima?”

Mike nije rekao ništa. Njezine su riječi, međutim, uzburkale njegove testise. Cijelo joj se tijelo brže zatreslo u pokušaju da ga pomuze, možda podsvjesno. Djelovalo je. Jednom rukom stegnuvši njezino bedro, drugom je uhvatio njezino lice i prinio njezine vlažne usne svojim. On što

progovorio ju je širom otvorenih očiju, dok mu je kurac drhtao. Teret koji se nadao da će dati Jodi sada je šiknuo u tijelo njegove sestre. Njezin izraz krivnje izdali su vriskovi užitka dok je sama počela svršavati.

‘Gol!’

“Oh, jebote! Mike!” – viknula je žestoko mljevejući.

Još je nekoliko puta snažno odskočila, a zatim se srušila u njegova glatka prsa. Nježno je zakrenula guzicu, kao da želi iz njega iscijediti posljednju kap sjemena. Mike je prstima prošao kroz njezinu neurednu kosu, ali je ovaj put nije povukao. Uspješno ga je pripitomila svojim tijelom. Još uvijek dahćući, Barbara se spustila s njega. Uhvatila je debelu kuglu sperme dok joj je kapala između nogu.

“Pokušavaš me srušiti ili tako nešto?”

Barbara je dopustila svom bratu da se na trenutak dinsta u svojoj stvarnosti.

“Opusti se. Na piluli sam. Ti prljavi, prljavi psu.”

“Pa, to je prilično sigurno kockanje s tvojom poviješću, seko”, odgovorio je, skrivajući svoj kratki trenutak panike.

Barbara se trgnula od boli dok je teturala kako bi pronašla svoj telefon. Mike je mogao vidjeti sokove njihovog seksa kako teku iz njezine sada ružičaste guzice, dok se saginjala da ga podigne.

“Imaš jebenu sreću što nije pokvareno”, rekla je.

“Šteta”, odgovorio je Mike.

“A o čemu je bilo sve to ljubljenje? I drugi dečki!” rekla je. “Zašto jednostavno ne bi bio sretan što poludio bez sve glupe intimnosti ljubljenja.”

“Ti si stvarno hladna kuja, zar ne?”

Isplazila mu je jezik.

“Ljubi se nekako s teritorijom, zar ne?” upitao je Mike.

“Ne za mene, hvala. Uđi, uživaj u vožnji, a onda siđi. Pa, kada je tvoj sljedeći spoj s…kako god se, dovraga, ona zvala?”

“Nisam siguran”, rekao je. “Možda nikad. Možda ću samo vidjeti treba li ti još jedna lekcija.”

“Jesi li toliko uživao u svojoj sestri, perverznjaku?” rekla je kad je krenula prema vratima.

“Zar nećeš dati svom bratu poljubac za laku noć?”

Dala mu je prst.

“Pa barem mi bljesneš sise. Nisi svu noć skinuo tu jebenu majicu.”

Barbara je stajala na vratima. Podignula je majicu do probušenog pupka i zastala. Pustila je da padne i izašla.

“Možda sljedeći put, brate”, viknula je.

Mike je ukrao Barbarino pivo i pokušao se usredotočiti na nogomet. Pa, ta je noć ispala prilično dobro, pomislio je. Odjednom su mu traperice počele vibrirati. Dovukao ih je do sebe i izvukao telefon iz džepa. Poruka je bila od njegove sestre. Tekst ispod slike njenih sisa glasio je:

»Vrata spavaće sobe otvorena. Drugi sat discipline počinje ujutro. Laku noć učitelju xx’

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top