Ti, ja i sva naša djeca

Motel smo napustili neposredno prije nego što smo morali platiti još jedan dan. Pozvao sam cijelo mnoštvo u svoju staru kuću, kuću koju smo moja mrtva supruga i ja kupili i koju sam sada ozbiljno razmišljao o prodaji. Jane i Hank su nas gledali pomalo smiješno dok su ulazili u svoj automobil, ali vi ste se nasmiješili i namignuli Jane i očito je primljena svaka poruka koju ste namignuli. Jane se nasmiješila i namignula vam uz vrlo blago klimanje glavom dok je ulazila u automobil sa suprugom.

Nismo zapravo razgovarali o tome gdje ćemo živjeti, ali budući da niti jedna kuća nije bila puna sentimentalne vrijednosti ni za nas ni za djecu, razmišljao sam vas pitati što mislite o izgradnji nove kuće sa svime što želimo imati.

Tako smo se nekako karavanirali kući, a ja sam otključao i otvorio vrata vrlo prazne kuće. Bližilo se vrijeme za večeru i predložio sam da, budući da smo toliko kasno stigli kući da bismo svi mogli poželjeti izaći na večeru, alternativa mi je najdraža-kinesko jelo. Zadovoljili smo se kineskim, pa smo Jane i ja otišle donijeti ga iz lokalnog restorana.

“Tata, mogu li te nešto pitati?”

“Naravno, Bundevo. Što je to?”

“Misliš li da sam lijepa?”

“Kakvo je to pitanje? Naravno da mislim da si lijepa.”

“Dovoljno za jebati?”

“Fiona je razgovarala s tobom, ha?”

“Da, rekla mi je o tome što će se sinoć dogoditi. Je li?”

“Je li što?”

“Jesi li jebao njezine djevojke?”

“Jebao sam Donnu. Kathleen mi je jutros popušila.”

“Želim da me večeras poševiš.”

“Jeste li sigurni? Ne morate ovo raditi, znate.”

“Znam da ne moram ništa učiniti, ali oduvijek sam htjela osjetiti tvoj penis duboko u sebi. Jebi me večeras.”

“Hank je u redu s ovim?”

“Dobit će Fionu i sjebati joj govna iz dupeta.”

“Doslovce se nadam. Fiona voli da joj se jebe govnar.”

“Da. Fiona neće znati što joj je pogodilo rektum kad Hank završi s njom!”

“A ti, draga djevojko, kako ćeš se osjećati kad ti poprskam unutrašnjost istom spermom koja te napravila?”

“Saznat ćemo, zar ne?”

Uzeli smo hranu, a Jane se igrala s mojim penisom sve do kuće, samo mi ga je nabila pod kilt kako bi me pustila da izađem iz auta i na vrata.

“Fiona! Idemo na zabavu!”

“Pretpostavljam da te Jane pitala i da si pristala.”

“Zaista sam se složio.”

Svi smo sjeli večerati, ali primijetila sam da su se komadići odjeće počeli skidati sve dok svi nismo sjedili za stolom potpuno goli. Pogled na četiri lijepe garniture sisa imao je moj penis i sve ostale muške dodatke koji su ukočeno stajali i Jane je oblizala usne u iščekivanju dok se smiješila u mom smjeru.

“Jane, pođi sa mnom.” Ustao sam od stola i odveo Jane u glavnu spavaću sobu. Hank nam je namignuo dok smo prolazili, a Jane mu je uputila pretjerani poljubac. Zahihotala se dok sam je štipao za dupe i drugom rukom prelazio preko njezinih osjetljivih bradavica dok smo prolazili kroz vrata. Zatvorio sam ga iza nas i bacio se na ozbiljan posao golicanja izloženog tijela moje kćeri.

“Tata, prestani! Škakljaš me!” Zagrlio sam je oko ruke kako bih spriječio bijeg i sagnuo glavu prema njezinoj. Usne su nam se spojile u poljupcu poljupca i napredovale u dublje, strastvenije kad smo ušli u spavaću sobu. Jane je posegnula natrag i zgrabila me za penis dok smo sletili jedan na drugi na krevet.

Dala je mom penisu nekoliko poteza zbog čega je krv pritjecala i napunila glavu pretvarajući je u lijepu ljubičastu boju. Zatim se sagnula i uzela glavu u usta, dražući prorez vrhom vrlo aktivnog jezika. Njene su se sise od 38C njihale dok je klimnula glavom gore -dolje.

“Bože, dušo! Idem spermirati. Sad se nakuplja. Neću to moći izdržati još dugo.” Janeina jedina radnja bila je povećati brzinu trznute glave. Dok mi je povećavala usis na glavi penisa, uhvatio sam je za glavu i držao na mjestu.

“Oh, jebi ga! Evo ga. Pojedi sve to, djevojčice. Pojedi tatinu spermu. Posuši mu penis od te sperme. To je sperma od koje si napravio bundevu. Cum je došao u debelim, vrućim mrljama bijele boje. Jane je gutala što je brže mogla dok mi kurac nije počeo omekšavati. Zatim se popela na krevet i dala mi dubok, strastven poljubac dopuštajući mi da okusim svoju spermu na njezinu jeziku.

“Hmmmmm. To je bilo dobro tata. Nadam se da ima još tu za moju macu.”

“Daj mi samo nekoliko minuta i bit ću spreman pojebati tvoju macu sirovu. Jesi li doista o ovome sanjala?”

“Da, i uvijek je bilo tako dobro kao prije samo nekoliko minuta. Pa, možda i nije baš tako dobro, ali dobro. Drago mi je da ste se ti i Fiona vjenčali. Trebao si stalan komad dupeta da bi bio sretan i sad nas imaš četiri pičke da te jebemo. Tata, Hank te želi pojebati. Je li to u redu? Ako nije, neće biti problema, ali kad smo sinoć pričali o tome, Hank rekao da nikad prije nije poševio muškarca i da želi saznati kakav je to osjećaj. “

“Pa, može me pojebati u dupe sve dok ga ja zauzvrat mogu pojebati.”

“Mislim da će se složiti. Možemo ga pitati kad završi s jebanjem tvoje nove žene.”

Oboje smo pogledali gdje ste se ti i Hank grčili na podu. Negdje tijekom naše usmene epizode vas dvoje ste ušli u sobu i odabrali pod kao svoj krevet. Njegov je penis bio zakopan do dna u tvoju mlatarsku macu, a imao si spermu toliko puta da je na tepihu bilo veliko mokro mjesto u sredini. Ostali su se uparili sa supružnicima i jebali su se poput zečeva po cijeloj kući. Gledao sam kako se parovi mijenjaju pa opet mijenjaju. Svakih je otvora uzeto i ponovno uzeto tijekom sljedećih sat vremena. Gledanje svega ovog jebenog imalo je prirodan utjecaj na moj penis. Jednostavno rečeno, podignuta je do pune duljine i širine.

Jane je vidjela moje podignuto stanje i sjela mi u krilo utisnuvši se u moje mesnato koplje. To joj je prodiralo u pičku otprilike na pola puta pri prvom potisku, ali je na drugom otišlo duboko.

“Daj mi svoje dijete, tata. Napuni me svom svojom vrućom spermom i učini me preggo.”

“Zašto to želiš?”

“Zato što te želim kao svog ljubavnika i oca svog sljedećeg djeteta. Želim da dio tebe zauvijek pamti. Želim tvoje dijete.” Time je počela mljeti u male krugove trljajući stidnu kost o moju, nastojeći zadržati kontakt između mog kurca i vlastitog klitorisa. Nježno sam joj žvakao i sisao grudi. Već sam joj napunio usta, nisam žurio prekinuti naše incestuozno spajanje. Moj um je neprestano ponavljao ono što je rekla o želji za mojim djetetom i kunem se da mi je penis postajao sve teži i duži što sam više razmišljao o tome. Ubrzo se osjetio kao da sam prešao njezin vrat i izravno u njezinu prijemljivu utrobu. Njezino stenjanje postajalo je sve glasnije sve dok nisu prekrile sve ostale jauke koji su dolazili iz kuće. Janeini su pokreti postali užurbaniji i spastičniji, a mogao sam reći da se brzo približavala svom orgazmu, a prema zvucima toga bit će to jedno čudovište orgazma.

Krenuo si kraj mene i posegnuo dolje milujući mi jaja i nježno ih valjajući u rukama. Nasmiješila sam vam se i vidjela kako vam se to sranje jede s osmijehom na licu dok ste osjećali kako mi se stežu jaja. Znao si da sam blizu i gurnuo si prst u dupe masirajući moju prostatu i stavljajući me preko ruba. Baš kad mi je sperma pucala iz proreza za mokraću na kraju mog kurca, Jane je vrisnula svoj orgazam u moje uho.

“Dovraga, tata! Daj mi dijete! ODMAH! Arrrrrrrgghhhh!”

Počela sam se pitati zašto svi žele da zatrudnim. Nisam baš sjajan u odjelu izgleda i moja seksualna mjerenja, iako nisu mala, ipak ostavljaju mnogo toga za poželjeti. Možda bih s tobom i Jane mogao razumjeti, ali jebanje za stvaranje beba definitivno je drugačije od jebanja za rekreaciju i užitak. Mene je ovo drugo puno više zanimalo jer sam u prethodnom braku rodila djecu.

Svi smo utonuli u san, a kad sam se probudio, ti i ja bili smo sami, goli u naručju. Spavali smo kao bebe zbog sinoćnjeg vođenja ljubavi. Tvoje tople i nježne dojke pritisle su me uz ruku dok si se polako miješao u snu. Bradavica je otvrdnula ili je to bila samo moja mašta?

Nježno sam ti dodirnuo desnu dojku i savio usne do bradavice, grickajući je samo usnama. Tiho, nježno, ne želeći vas probuditi, odao sam počast vašim grudima oduzimajući mi vrijeme i uzrokujući da vam koža leprša od stimulacije. Vaša je bradavica još više otvrdnula i izdužila se dok me jezik polako i nježno budio iz sna. Disanje vam se produbilo i podignuo sam pogled kako bih se uvjerio da vas nisam probudio. Spavali ste s osmijehom na licu.

Polako sam se odmaknula od tvog tijela i počela polako ljubiti svoj put između tvojih grudi, tvojih jutarnjih golubova. Lizao sam dolinu između vaše dvije dojke pernatim dodirima i probijao se do vašeg pupka gledajući lepršavu kožu dok mi je polako trasirao put niz torzo. Okrenuo sam jezik oko vašeg pupka i, dok ste se probudili, tiho stenjali, a zatim ste mi nježno gurnuli lice niže, potičući me dalje na veće napore. Znao sam što želite, ali odolio sam vašem guranju, održavajući kontakt s vašim nadosjetljivim pupkom, izluđujući vas željom da se spustim na vašu macu i popijem sokove koje ste tamo spremili samo za moj zanosni jezik. Počeli ste se koprcati kako je vaša strast rasla. Gurnuo si mi lice prema svojoj mačici s još većom snagom nego prije.

Prepuštajući se vašem pritisku, pratio sam liniju finih dlačica prema dolje od vašeg pupka do suštine vaše ženstvenosti. Jezik mi je naišao na prve mršave dlačice na vašim stidnicama i tu stao uživajući u mirisu i okusu sinoćnjeg vođenja ljubavi. Nos me potaknuo da se moj penis još više otvrdne, a jezik mi je dao još više čelika za naše blisko vođenje ljubavi. Polako, kušajući vas dok sam išao, lizao sam se dalje prema dolje namjerno izbjegavajući vaše usne mačke i klitoris. Polizao sam unutrašnjost obje noge. Odao sam počast osjetljivim područjima neposredno ispod vaših stidnih usana. Polako sam i nježno lizao i grickao vam noge dok sam se počeo vraćati prema gore prema vašoj nebeskoj maci, već blistajući od vaših sokova iz maca koji su mi curili i sve mi je više približavao jezik svojim mošusnim mirisom.

Posegnuo si prema dolje i zatekao mog penisa otvrdnulog od želje i nježno ga povukao prema sebi potičući me da zamahnem nogama kako bi me mogao zadovoljiti dok sam te ugodio. Ali ja sam lažirao otpor znajući da je otpor uzaludan i da ćeš sa mnom biti onakav kakav sam ja bio s tobom. Dok sam nastavio lizati svuda oko tvoje mačke tjerajući te da se vrpoljiš pokušavajući staviti moje usne na tvoje stidne usne, počeo si zadirkivati ​​glavu moga penisa, zabijajući jezik u prorez na kraju, kušajući ostatke sinoćnjih fantastičnih orgazama i moje sperme. Konačno sam ti polizao donje usne i na njima nas dvoje okusio. Miris i okus samo su me potaknuli, a ja sam žestoko napao vaš klitoris koji ni sada ne mogu opisati. Usta ste mi prekrila glavu penisa i primijenili ste usisavanje u nadi da ćete mi na kraju izvući spermu iz jaja. Glasno sam zastenjala kad su tvoje usne dotakle podnožje mog penisa, a tvoj je jezik nježno oprao moje dvije kuglice opterećene spermom.

Nitko od nas nije rekao ni riječi. Zajedno smo znali što želimo i kako to postići. Nismo imali potrebu za izgovorenim riječima. Jedini znakovi strasti bili su naši jauci i zvukovi jezika koji su radili jedan na drugoga.

Posegnuo si prema dolje i zatekao mog penisa otvrdnulog od želje i nježno ga povukao prema sebi potičući me da zamahnem nogama kako bi me mogao zadovoljiti dok sam te ugodio. Ali ja sam lažirao otpor znajući da je otpor uzaludan i da ćeš sa mnom biti onakav kakav sam ja bio s tobom. Dok sam nastavio lizati svuda oko tvoje mačke tjerajući te da se vrpoljiš pokušavajući staviti moje usne na tvoje stidne usne, počeo si zadirkivati ​​glavu moga penisa, zabijajući jezik u prorez na kraju, kušajući ostatke sinoćnjih fantastičnih orgazama i moje sperme. Konačno sam ti polizao donje usne i okusio nas oboje na njima. Miris i okus samo su me potaknuli, a ja sam žestoko napao vaš klitoris koji ni sada ne mogu opisati. Usta ste mi prekrila glavu penisa i primijenili ste usisavanje u nadi da ćete mi na kraju izvući spermu iz jaja. Glasno sam zastenjala kad su tvoje usne dotakle podnožje mog penisa, a tvoj je jezik nježno oprao moje dvije kuglice opterećene spermom.

Nitko od nas nije rekao ni riječi. Zajedno smo znali što želimo i kako to postići. Nismo imali potrebu za izgovorenim riječima. Naši jedini znakovi strasti bili su naši jauci i zvukovi jezika koji su radili jedan na drugoga.

Napustivši vaš klitoris i macu, spustio sam glavu niže i lizao vam dupe obrubljujući ga uvijek iznova sve dok se vaše tijelo nije podiglo s kreveta pokušavajući natjerati moj jezik sve dublje u ovu zabranjenu rupu. Dosad mi je miris i okus tvog tijela bio penis teži nego ikad prije, a glava je postala ljubičasta dok si isisavao krv do kraja. Osjetila sam poriv za spermom u tvojim ustima i počela sam razmišljati o bilo čemu osim o tom osjećaju, ne želeći tako brzo prekinuti naše vođenje ljubavi. Imao sam planove za tu spermu. Išlo je duboko u tvoju utrobu. Nježno sam ti izvukao penis iz usta i okrenuo te na trbuh. Podigla sam ti dupe s kreveta i postavila erekciju na ulazu u tvoju macu, osjećajući kako mi dlake škakljaju po glavi penisa, osjećajući kako ti vlaga teče između nogu dok mi je tijelo govorilo da je spremno za jebanje do orgazma nakon orgazma. Usporivši gurnuo sam svog ljubičastog penisa s glavom duboko u tvoju pičku. Kad sam osjetio da mi se guraš, povukao sam se. Kad ste shvatili da ćete jedini način na koji ćete uvući moje muške kuglice duboko u svoju macu pustiti mene da obavim posao, opustili ste se i pustili me da uđem polako i nježno u vas. Moje su ruke držale tvoje bokove dok sam nježno gurala sve dublje i dublje u tvoj ljubavni kanal. Podigao sam ti noge do grudi i svakim sporim potezom dolazio sve dublje i dublje. Ugurao sam se dok nisam mogao dalje, a zatim sam se polako povukao sve dok samo okrugla glava mog penisa nije ostala unutar vaših usana. Zatim sam opet polako ušao.

Ubrzo mi je sav penis bio zakopan toliko duboko u tvoju macu da sam mogao osjetiti tvoj vrat s glavom penisa i jaja su mi odmarali uz tvoj vrlo tvrdi, izduženi klitoris. Zatim sam počeo polagano ispumpavati i izvlačiti, izvlačeći sve dok samo glava penisa nije ostala između tvojih mačjih usana. Zatim vas nemilosrdno gura duboko unutra, ponovno vas udarajući u madrac i tjerajući dah pri svakom ulasku. Tvoja je maca bila tako vruća i mokra, a opet tako uska oko mog penisa da su osjećaji bili nevjerojatni. Vaši jauci rekli su mi da sam pogodio sva prava mjesta na sve prave načine. Umočio sam prst u sokove koji teku iz tvoje mace i opipao ti to dupetom dodajući još više stimulacije ovom horizontalnom plesu ljubavi.

Ubrzao sam tempo. Drugi prst našao vam se u rupi. Tvoji jauci bili su dublji i trajali su dulje kad sam počeo prstima udarati duboko u tvoju macu usklađujući moj tempo. Zatim sam stao. Gledao si me preko ramena. Kao i ti, gurnuo sam što sam jače mogao u tvoju macu dodajući treći prst u tvoju rupu. Vrištali ste dok vas je orgazam udario poput tone opeke. Ponovno sam počeo pumpati najbrže i što dublje što sam mogao. Tvoji su se jauci po drugi put pretvorili u vriskove prije nego što sam glasno zaurlao i posljednjim sam zaletom u najdublji dio tvoje mace poprskao svoje sjeme duboko u sebi. Vrckali ste se pokušavajući mi zadržati kurac, znajući da neće ostati onako kako ste htjeli, ali pokušali ste. Nježno si mi masirao jaja izvlačeći svaku posljednju dragocjenu kap ili spermu s vrha mog penisa.

Na kraju je moj penis izašao s laganim pljuskanjem i brzo si ga pokrio ustima gutajući oba naša soka i pokušavajući staviti novi čelik u njega. Okrenuo sam se i okusio kako mi sperma curi iz tvoje mace. Lizala sam kao čovjek koji opsjeda gutajući naše kombinirane sokove dok si mi čistila kurac. Zatim sam se okrenuo i usadio ti dugačak, dugotrajan poljubac u usta. Oboje smo bili iscrpljeni od napora i položeni u krevet u prekrasnom sjaju međusobnih orgazama.

“Dobro jutro, dušo. Jesi li dobro spavala?”

“Samo sam cijelu noć sanjao o tvom penisu, ali bio je to lijep san i jebao si me osam dana do nedjelje-baš kao i prije nekoliko minuta.”

“Pa, sanjao sam o tvojoj sočnoj maci koja mi je stegnuta oko jezika i penisa. Okus i miris tebe izluđivali su me cijelu noć. Znala sam da se moram probuditi s teškoćom zbog tebe i znala sam što učiniti s tim teškim napadom, zar ne? “

“Da, i između svog penisa i jezika, učinili ste me jako sretnim da se probudim jutros. Gladni?”

“Samo za tebe.”

“Moramo nešto pojesti. Ako ne jedemo, ne možemo se glupo pojebati.” Oboje smo goli ušli u kuhinju. Počeli ste popravljati slaninu, ispeći smeđi krumpir i jaja dok sam mljela kavu i stavljala lonac.

“Koliko kriški tosta? I, u koje vrijeme su djeca sinoć otišla?”

“Samo jedan komad za mene, molim te. Svi su otišli neposredno nakon što si poševio svoju kćer i ostavili to veliko opterećenje sperme u njezinoj pičkici. Ian, mislim da nikad nisam vidio toliko sperma koliko si ostavio u svojoj djevojčici” . “

“Osjećao sam se kao da sam izgubio galon kad sam došao.”

“Kakav je osjećaj da si pojebao svoju djecu?”

“Pa, Fiona, nisam ih još dobila sve.”

“Neeeeeee. Ali jesam. Jebao sam i isisao sve dečke i pojeo sve djevojke-uključujući i Jane sinoć nakon što si se onesvijestio-i sve su ih pojele.”

“Pa, ne osjećam se ništa drugačije nego prije sinoć. Osjećam se napaljeno, ali osjećam se zadovoljno onim što trenutno imam sa sobom, posebno nakon što sam se probudila kao i mi.”

“Dobro. Jer, Iane, oboje znamo da ovo i ja ne možemo biti svakodnevna stvar s djecom. Imat ćemo još orgija i zamjene s njima, ali to ne može biti svakodnevno. Svi imamo neku vrstu dnevne rutine koju moramo izvoditi i jebati se glupo nije dio dnevne rutine. Prije nego što sam otišao u Kaliforniju, moja djeca i ja smo se jebali otprilike jednom tjedno. “

“Dobro. Mislim da ne bih mogao toliko zajebavati svaki dan. Jednom tjedno zvuči sasvim u redu sve dok se ne sredi u jednom određenom danu u tjednu. Što je danas?-Petak je.-O super večeras se ševimo s djecom! Osim toga, svakodnevno si mi gotovo previše. “

“Stvarno? Mislio sam da bismo nakon doručka mogli imati revanš jutros. A djeca i ja nismo imali određen dan za jebanje. Zamolila sam ih da dođu ili su me pozvali kad god smo se osjećali napaljeni. Ponekad su to bile samo tri nas i ponekad, kad smo se stvarno osjećali napaljeni, bili smo svi zajedno. Oni su me usrećili i volim misliti da sam im pridonijela seksualni život. “

“Hmmmmm. Možda. Moglo bi se dogovoriti. To bi se moglo dogoditi uz odgovarajuću stimulaciju. Pa, ne mislim da bih čak i uz stalnu stimulaciju mogao pojebati sve odjednom-barem ne često.”

“Znam da nisam mogla pratiti njihove mlade pičkice i kurce u isto vrijeme svaki put kad se sretnemo. Ali, mislim da ti mogu jutros pružiti odgovarajuću stimulaciju. Želiš li sisu sa svojim jajima, veliki dečko?”

“Ukusno. Koliko još prije nego počnete dostavljati svježe mlijeko sa svojim sisicama?”

“Ahhhhh. Ne znam. Auh! To je boljelo. Pazi koliko jako grizeš! Te sise već postaju osjetljive.”

“Oprosti” promrmljala sam dok sam dizala usta s tvoje lijeve sise. “Evo, dopustite mi da sve to bolje poliznem. Nije li sada bolje?”

“Mmmmmmm, da. Mlijeko je počelo prilično rano s Donnom, otprilike osmi mjesec, ali s Kathleen nije počelo teći gotovo sve do dana kada se rodila. Pa, doručak je spreman. Želite li mu pomoći da ga iznese na stol?” “

“Mnogo me više zanima vaš sustav isporuke mlijeka, ali da, pružit ću vam ruku.” Doručak je uskoro otišao u prošlost pa smo napustili stol i vratili se u krevet. Ali nismo išli spavati.

Vrijeme je brzo prolazilo. Ti i Donna počeli ste postajati prilično veliki i nezgrapni. Vaše mlijeko počelo je teći rano i obilno, toliko obilno da vam je trebala moja pomoć da vas oslobodim prelijevanja sisanjem sisa tri, a ponekad i četiri puta dnevno. Tvoje su sise sada bile toliko osjetljive na dodir da je nošenje grudnjaka bilo bolno. Donna je bila u gotovo istoj situaciji i njezin Harry joj je isisavao mlijeko što je brže mogla.

Samo Jane i Kathleen nisu ostale trudne od četiri jako sjebane žene u mom životu, a naravno da su Hank i Marvin prvi put uvidjeli svoje napaljene male pičkice. Harry i ja smo povremeno poduzimali neke radnje od djevojaka i saznali smo da vezivanje muškaraca i muškaraca putem usta ili rektuma nije bilo tako loše, kad ste prešli društvenu stigmu homoseksualnog seksa. I, naravno, ti i Donna držali smo naše pijetlove polu mlitavima koristeći svoja usta. Ako si išta bolje isisao penis nego prije bio si trudna s mojim djetetom. Sada stavljate strast u sisanje umjesto čiste žudnje za spermom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top