Najduža noć

Nakon što je pala kasna listopadska noć, u parku na obali Ženevskog jezera preko puta Quai du Mont-Blanc od hotela Beau-Rivage Genève u Ženevi u Švicarskoj zapaljene su velike baklje kako bi osvijetlili ulične izvođače koji su preuzeli park kako bi zabavite one na terasi hotela. Tu su bili lutajući ministranti, akrobati, muškarac na štulama, više njih sviralo je na harmonici, a posebno zgodan mladi žongler u uskim hlačama i bijeloj pamučnoj seljačkoj košulji. Žongler je privukao pozornost tamnokosog, visokog, vitkog, patricijskog muškarca u tridesetim godinama jednako zgodnog kao i mnogo mlađi ulični žongler. Čovjek, koji je ustao sa stola na terasi i došao do balustrade kako bi promatrao ulične izvođače, bio je odjeven sav u crnu svilu i bio je zaštićen od sve veće hladnoće mračne večeri punim crnim ogrtačem.

Čovjek je nosio crni štap sa srebrnom lavovom glavom, koji je podigao, pokazao prema mladom žongleru i potaknuo mladića naprijed. U drugoj je ruci držao zlatnike koji su svjetlucali u svjetlu baklji. Čak je odavde žongler, švicarski državljanin Julian, mogao zaključiti da je to više novca nego što je mogao zaraditi u dva tjedna na ulicama Ženeve nastupajući kao žongler i prodajući se muškarcima. Julian je prešao ulicu da stane ispod povišene terase. Visoki, tamni muškarac, ogrnut crnom bojom, pustio je dva novčića. Julian ih je istrgnuo iz zraka. Čovjek mu je pokazao još novčića, ali ih je držao u ruci.

“Ja sam Ricardo, rekao je čovjek, na prohodnom njemačkom. Jeste li gladni, mladiću?”

“Uvijek sam gladan, Sire”, odgovorio je Julian, bliješteći osmijeh. “Imate li gladi – koju bih mogao smiriti za ostatak tih novčića u vašoj ruci?” Julian je bio naviknut na ovakve pristupe u bogatih ljudi koji su pokazivali interes za njegovo žongliranje. Znao je da to nije žongliranje koje ih je doista zanimalo. Za zlatnike je bio više nego spreman utažiti njihovu potrebu i želju.

“Još nisam večerao”, rekao je Ricardo. “Ne volim jesti sam, ali volim jesti u vlastitim sobama. Želite li – zaraditi ove druge novčiće – večerati sa mnom u mojim hotelskim sobama ovdje.”

“Bio bih počašćen, gospodine”, odgovorio je Julian. U Julianovom iskustvu s takvim pristupom dodjeli nije bilo ništa čudno.

“Bili biste više nego počašćeni, mladiću”, rekao je Ricardo. “Tamo imaš dva novčića. Nije dovoljno za žongliranje. Evo još jednog. Žongliraj mi ih.” Ispustio je još jedan zlatnik, koji je Julian istrgnuo iz zraka i žonglirao s ostala dva. “Što biste učinili za ostatak ovih novčića?” upitao je čovjek.

“Što god želite”, odgovorio je Julian.

“Želim mnogo”, rekao je čovjek bacivši još jedan zlatnik koji je Julian, smiješeći se, spretno stopio u mlaz novca koji je držao u zraku.


Hotelska soba bila je tamna, osvijetljena samo s dvije male olujne svijeće na komodi, čije se svjetlo odbijalo s francuskih vrata prema hotelskom balkonu Beau-Rivage Genève gledajući preko ponoćno plavih valova Ženevskog jezera. Vrijeme je posljednjeg dana listopada bilo neobično toplo, a stanovnici grada izašli su na ulice u znak proslave, svečanosti koje su se produžile do kasno u noć i pružile pozadinu veselja na kraju sezone iza francuskih vrata hotela soba. Krevet je bio u sjeni. Zrcalo iznad komode bilo je prekriveno crnim krepom, ostavljajući dojam da je stanovnik sobe u žalosti.

Činilo bi se da je soba, na prvo promatranje, prazna, ali nije bila prazna. Iz kreveta su dopirali tihi jauci i stenjanje čiji je donji dio bio prekriven crnim ogrtačem, koji su se mogli razaznati samo u tami prostorije jer se kretala, valovita; ono što je pokrivalo dizalo se i spuštalo. Raširene ruke ispružile su se ispod rta visoko na krevetu. Uhvatili su se za prekrivač, utonuvši u svileni materijal, hvatajući se za njega, prsti ruku savijajući se u ritmičkom otvaranju i zatvaranju. Dvije druge ruke izronile su s vrha crnog ogrtača, čelične ruke sklopile su se nad zapešćima manjih hvatajućih ruku, povlačeći ruke unatrag ispod valovitog ogrtača. Ispod rta dopirali su zvukovi dubokog stenjanja i pjevušenja.

Julianova odjeća – uske hlače, pamučna seljačka košulja i donje rublje, zajedno s cipelama i čarapama, bila je nabijena na tepih u podnožju kreveta. Njegova su gola stopala visjela tik iznad tepiha, vireći iz donjeg ruba raširenog svilenog ogrtača. Prsti su mu se dizali i otpuštali u istoj ritmu kao i prsti na rukama, obojica su mu mjerili njegovo stenjanje i stenjanje.

Ispod pokrivača rta, Ricardo, potpuno odjeven, pokrivao je mladog uličnog žonglera, Juliana trbuha na krevetu. Ricardo je bio potpuno odjeven osim što mu je košulja bila raširena kako bi pružio osjećaj njegovih pomalo trbušnih grudi na glatkim golim leđima mladića i njegove muhe

hlače otkopčane kako bi prilagodile oslobađanje njegova penisa koji je bio zatrpan mladićevom analnom prolazu, pumpajući Juliana do ritma postavljajući skupljanje mladićevih prstiju, škrgutanje prstiju na nogama i oslobađanje njegovih jauka izazvanih udarcima muški penis.

Julian je bio naviknut da ga uzima čovjek, ali rijetko tako potpuno ili senzualno koliko ga je ovaj čovjek proždirao.

Ricardova stopala s čizmama bila su postavljena u tepih u podnožju kreveta, pružajući mu polugu za potiske. Gurnuo je lice u udubinu Julianova vrata i tamo ga poljubio i polizao, nagovorivši mladića da nagne glavu i istegne grkljan do usana i zuba starijeg muškarca.

“Mierda. Jebi ga”, promrmljao je Ricardo ispuštajući dah kad je čuo udaranje na vratima hotelske sobe.

“Ovo je vratar. Na ulazu vas čeka kočija, Vizconde dela Fontayne. Tražili ste da vas obavijestimo kad je stigla.”

“Sí, viene. Da, dolazim”, doviknuo je Ricardo, ponovno mrmljajući. “Jebote. Zaboravila sam.” Zatim je dodao, razgovarajući s Julianom, zarobljenim ispod njega: “Ustani i obuci se kad te završim. Dođi sa mnom večeras. Mislim da ćeš uživati ​​u zabavi – i da će zabava uživati ​​u tebi.”

Ipak, nije ustao i oslobodio Juliana. Njegovi su naleti postali snažniji. Žestoko je pojebao mladića, a onda je došao za još samo nekoliko minuta, skinuo mladića i otišao do umivaonika da se obriše, dok je Julian, stenjajući, ustao s kreveta ispod ogrtača i skupio svoj odjeća.

Idete na zabavu? U ovo doba noći? Julian je osjetio da će ovo zaista biti jako duga noć. No, s četiri zlatnika u džepu i znajući da je čudan, ali muževan, veliki muškarac u crnom ispružio još četiri, držao je Juliana na zapovijedi tog čovjeka.

Dok je Ricardo nestrpljivo promatrao Juliana kako se odijeva, okrenuo mu je još dva zlatna novčića koji su, činilo se, svjetlucali, kao jedine jake točke svjetla koje su se reflektirale s ulice iza francuskih vrata, dok su se provlačile kroz zrak, da ih spretno uhvati mladog žonglera i spremio u džep. Španjolac je pokazao da je Julian imao još nekoliko kovanica sve dok je bio usklađen.

Bilo je to više od novčića koji su Juliana sada držali Ricarda. Čovjek je bio jebeni majstor. Julian je od njega želio više. Julian je želio dati sve Ricardu.


Mjesto održavanja All Hallows Eve zabave nije bilo daleko od hotela. Kočija je krenula prema mjestu održavanja, a Ricardo i Julian su zurili jedno u drugo sa požudom u Ricardovim očima i s malo stidljivosti u Julianovim klupama jedan preko drugog u tami unutrašnjosti, koju je Ricardo vidio samo usred crnila svoje odjeće pored oval lica i sjaj očiju. Podigao je štap, srebrna lavova glava hvatala je i reflektirala svjetlost koja je ušla u kočiju, plijenivši Julianovu pozornost. Mladićev pogled pratio je poskakivanje i tkanje srebrne gumbe pa ga je to hipnotiziralo, pavši gotovo u trans.

Prostor između okrenutih klupa u kočiji bio je uzak, a Ricardova su koljena bila stisnuta između Julianovih nogu. Ricardo je tako polako širio stajalište svojih koljena, otvarajući Julianove noge. Mladić je popustio bez protivljenja. Muškarac je posegnuo na kratku udaljenost između njih, otkopčao Julianovu muhu, izvukao mladićev penis i pomilovao ga. Uzdahnuvši i tiho stenjajući, Julian se spustio na sjedalo i podigao zdjelicu. U svemu je popuštao čovjeku. Ricardo je povukao mladićeve hlače prema dolje i s nogu, a zatim se nagnuo, uhvatio Julianove oči svojim očima i pomaknuo srebrnu glavu štapa u položaj kod mladićeve rupe te se pritisnuo.

Julian se trznuo i zastenjao kad je probila glava štapa. A onda se opustio natrag na sjedalo, njegovih očiju posjeduju Ricardove oči, dok ga je Španjolac jebao štapom i milovao mu penis. Ricardo je gurnuo lice u udubinu Julianova grla i tamo ga poljubio. Povukao je štap natrag, spustio ga, otkopčao vlastite kovrče i ustao na noge, stavljajući svoju glavu pijetla u položaj.

Mladić se trznuo, malo zaplakao i rukama je uhvatio Ricardo za bicepse, Ricardovo lice zakopano u ovo grlo, dok se španjolski penis uvukao u njega i počeo polagano pumpati. Jebote koje je bilo suspendirano u hotelskoj sobi je u tom trenutku još jednom obustavljeno, kako je kočija stigla, stalo je, a kočijaš je otvarao vrata kočije.

Ricardo je malo zaplakao i odmakao se natrag na sjedalo, bacivši ruku kojom je mazio Juliana do gore kako bi zaštitio oči od svjetla koje ulazi u kočiju s baklji postavljenih s obje strane kopnenog ulaza u vilu koja je lebdjela iznad južnoj obali Ženevskog jezera.

Julian je ležao, zadihan i izvaljen na okrenutoj klupi, jednom rukom ispruženom rukom prema dolje kako bi povukao britke natrag nakon što je provjerio

o pobrinite se da su zlatnici još uvijek bili pričvršćeni u džepovima hlača, a da druga ruka posegne za njegovim grlom i povuče se s tragom krvi na njima.

Iznenađen dolaskom i otvaranjem vrata kočije, Ricardo ga je ugrizao za vrat, vadeći krv.


Stigli su u vilu koja se preklapala s južne obale jezera iza grada Ženeve, a do njih je dopirao samo tračak svjetla grada. Nalazili su se u podnožju planine koja se nadvila nad vilu i zasjenila je danju i noću, čineći ovu naizgled beskrajnu noć jednom potpunom tamom osim mjesečine koja se reflektirala s vrhova valova u jezeru.

Prostorija u koju su ih uveli bila je velika prijemna odaja s otvorenim francuskim vratima koja su vodila do kamene terase koja se pružala nad vodama jezera. Jedino osvjetljenje u prostoriji pružale su dvije baklje postavljene s podignutom platformom između njih na jednom kraju prostorije. Soba je već bila vrtoglava s muškarcima odjevenim u crno, koji su se kretali u sjeni sobe. Krećući se između njih, poslužujući ih s poslužavnika, bili su zgodni mladići, odjeveni, poput Juliana, u uskim hlačama i pamučnim košuljama, otvoreni gotovo do pupka i pokazujući dobro oblikovana torza. Gudački sastav svirao je uz bok platforme.

Ricardo i Julian nisu posljednji stigli. Kad je nad prostorijom zavladala tišina, u sobu se u drvenim invalidskim kolicima dokotrljao muškarac mišićave tjelesne građe i zapovjedne prisutnosti. Nekoliko muškaraca otišlo je izravno k njemu kako bi ustanovili svoju prisutnost i poželjeli mu dobrodošlicu na zabavu. Julian je čuo kako netko šapće: “Graf je stigao. Graf Gideon von Hohenstein.” Činilo se da je njegov dolazak označio početak neke faze zabave All Hallows Eve, kad se na platformi pojavio mladi glumac i vrtlog u sobi je prestao, a svi su se muškarci okrenuli prema mladiću koji je počeo recitirati epsku pjesmu u drevni germanski jezik princa po imenu Vlad koji je živio visoko u karpatskim planinama. Julian je to jako malo razumio, ali u transu u koji ga je Ricardo stavio u kočiju i očaravajućoj atmosferi zabave, izgubio se zbog ritma čitanja.

Jedva je primijetio da se Ricardo udaljio, slijedeći jednog od zgodnih mladića koji su služili i da se graf, zgodan na grub način, snažnih lica, šiljaste brade, dugačke, crne kose i prodornih crnih očiju, otkotrljao gore uz njega i pomaknuo oko sebe ruku obučenu crnom svilom i obujmio jedan od Julianovih obraza stražnjice, kojega je milovao palcem. Druga je ruka muškarca prelazila preko Julianove košare.

Glumca je zamijenio mladi pjevač kojeg je pratio gudački ansambl. Njegova je pjesma bila omalovažavanje na istom drevnom germanskom jeziku u pjesmi koja je izrecitirana prije njega, a izgovorena je polako u čudnom, egzotičnom i erotskom polutonu. Držeći Juliana uz sebe, muškarac u invalidskim kolicima otkopčao je mladićevu muhu, izvukao mu penis i pomilovao ga. U pomalo transu zbog kojeg mu se sve ovo činilo dobroćudno i uzbuđujuće, Julian je u svemu popustio s tračkom otpora.

Pjevačicu je zamijenio seksualni nastup, a gudački ansambl nastavio je s istom melodijom koju su svirali pjevačici. Veliki, mišićavi muškarac usporeno je upravljao manjim, mlađim na platformi, obojica goli. Scena izgrađena za većeg čovjeka koji jebe manjeg u stalnom jebenom jebanju. Tijekom ovog nastupa, muškarci u crnoj odjeći u prostoriji su privlačili mlađe muškarce koji su ih služili i mazili ih i ljubili. Čovjek u invalidskim kolicima, Gideon, okrenuo je Juliana napola do sebe, a on se nagnuo, uzeo Julianov penis u usta i sisao Juliana. Ulični žongler, još uvijek u polu transu, držao se za tog čovjeka – i kako je čin došao do ejakulativnog zaključka, došao je Gideonu u grlo.

Dok je Gideon sjedio na naslonjaču, Ricardo se pojavio pored Juliana. Nosio je košaru jabuka. “Vaše je vrijeme na pozornici”, rekao je Julianu dok je odlagao košaru i skinuo Julianovu košulju s leđa, ostavljajući mladićev savršeno oblikovan torzo izložen. Julian nije doveo u pitanje poziv. Uzeo je košaru s jabukama, popeo se na platformu i izveo svoj čin uličnog žongliranja.

Nakon toga započela je sljedeća faza zabave – aukcija. Julian se vratio u sjenu sobe kako bi stao između Gideona u invalidskim kolicima i Ricarda s njegove druge strane. Jedan za drugim, mladi su službenici izvedeni na platformu, skinuti i prodani na aukciji članovima publike odjevenim u crno, koji su, nakon pobjede, odnijeli svoju nagradu. Muškarci odjeveni u crno vratili bi se nakon nekog vremena, ali koliko je Julian mogao vidjeti, kupljeni službenici to nikada nisu učinili. Na njegovo iznenađenje, Ricardo je licitirao, pobijedio i odveo jednog od mladića prema stubištu koje je vodilo na gornji kat vile.

Ubrzo nakon toga na grafu se pojavio krupni trener, Gideon. Govorio je preko čovjeka koji je sjedio u invalidskim kolicima s Julianom, rekavši: “Graf želi sada otići. Možete li mu pomoći da ga podigne u kočiju.”

Julian je otpratio Gideona i kočijaša na mračnu vožnju sa kopnene strane vile.

“Dizalica iz kočije”, rekao je kočijaš. Julian je ušao u kočiju i pomogao Gideonu uvući se u unutrašnju tamu, sići s invalidskih kolica i sjesti na klupu. No prije nego što je Julian uspio izaći iz kočije, vozilo se pokrenulo i izašlo iz vile na cestu koja se vijuga uz planinu.

Grafove namjere bile su očite i Julian se nije borio s njim. Dok je kočija nastavljala putovanje uz planinu u beskrajnoj noći, Gideon je Julianu svukao odjeću, otkopčao mu se i razvalio vlastite hlače, povukao Juliana dolje u krilo. osovinom i jebao mladog žonglera, uz pomoć Juliana koji se na nogama oslanjao na sjedalo kočije. Čovjek je bio ogroman, a Julian je patio u strastvenoj boli i zanosu dok je Gideon držao struk među snažnim rukama i dizao i spuštao ga u penis.

Taj je čovjek također bio mudar i snažan. Dok se kočija penjala na planinu, Gideon je pojebao mladića u beskrajnim položajima, okrenutih prema njemu i okrenutih od njega, te stavio Julianove gležnjeve na ramena, s mladićevim čelom i šakama na pod kočije i povukao ga na vratilu i izvan njega. U svakom položaju, graf je dolazio, nikad ne gubeći erekciju, iznova i iznova uzgajajući mladog uličnog izvođača. Taj je čovjek bio čudovište, a Julian njegova popustljiva igračka.

Činilo se da noć i uzimanje nikada neće prestati sve dok, konačno, nisu stigli do luka malog kamenog dvorca grleći zasjenjenu stranu planine.

“Sigurno umireš od gladi”, promrmljao je Gideon kad je konačno pustio mladića u dvorište dvorca. “Moramo večerati prije nego što te odvedem u krevet i napunim se tobom.”

Stenjući, zaluđen po podu kočije, sve što je Julian mogao zamisliti nije samo ono što je ležao od navodno osakaćenog čovjeka, osim toga, ono što je Gideon već učinio s njim bilo je održavanje kontakta s tim zlatnicima u džepovima hlača. Blijedi, mladi i letargični muški sluge izvukli su ga golog iz kočije i odnijeli nakon Gideonovih invalidskih kolica u dvorac. Julian je stezao hlače s teško zarađenim zlatnicima za trbuh dok su ga nosili, a sperma dvojice muškaraca spuštala mu se po unutarnjim bedrima.

Ah, ali kakvi su to veličanstveni i čudni ljudi bili.

Julian je, doista, bio gladan. Nije imao pojma koliko je prošlo otkad je večerao s Ricardom u hotelu Beau-Rivage Genève. Noć se tada već spustila, ali činilo se da je ova, najduža noć, trajala zauvijek. Večerali su za dugačkim stolom, u gotovo mraku, Gideon se obukao u crno i blistao na jednom kraju stola, a Julian, gol i već totalno sjeban, diskretno je sjedio na drugom kraju.

Nakon toga, Gideon se otkotrljao od stola i rekao: “Pa, hoćemo li u krevet?”

Julian nije odgovorio. On nije imao kontrolu nad tim da bi došao do mišljenja. Pomogao je ukrcati Gideona na platformu u tornju koji su sluge ručnim pokretom prebacili na gornji kat i ogromnu, slabo osvijetljenu spavaću sobu, s balkonom nad ponorom, iskričavim svjetlima Ženeve daleko ispod, i ostavio njih dvojicu, Julian, gol, a Gideon, odjeven u crno i sjedi u svojim invalidskim kolicima, sam.

Gideon je skinuo svoj crni svileni prsluk i košulju, otkrivajući veličanstveno mišićave grudnjake, s kovrčavom kovrčavom crnom kosom, dovezao se do stola na kojem je sjedila košarica zrelih breskvi i rekao: “Izvedite za mene, molim vas. idi prema meni. ” Otkopčao je mušicu – krilo mu je bilo prekriveno dekom – i izvukao je najdeblji i najduži penis u pola erekcije koji je Julian ikada vidio. Mladić je već osjetio mjeru istezanja, ali sada je dahtao da vidi što je obložio – i, bez sumnje – ponovno će omotati.

“Evo, žonglirajte mi umjesto mene”, rekao je Gideon, dok je, jedan za drugim, dobacivao četiri zrele breskve Julianu, koji ih je spretno izvukao iz zraka. Gideon je uzeo još jednu breskvu dok je Julian žonglirao s četvorkom, krećući se, prema uputama, polako prema Gideonu, na svom stolcu. Graf ga je zagrizao u breskvu, pustivši sok da mu se slije niz bradu, a njegove su požudne oči bile uprte u Julianove.

Kad je Julian stigao do invalidskih kolica, Gideon je mladića grubo povukao u krilo, smjestivši svoj sada potpuno uspravni falus na muškarčev analni otvor. Julian je zavijao kad ga je Gideon povukao na osovinu i nastavio plakati i grčiti se kad ga je Gideon okrutno podigao i tresnuo o pijetla uvijek iznova, brutalnije i ustrajnije nego što je to učinio u kočiji.

Dignuvši se sa stolca na debelo pogrčenih, pognutih nogu i razjedinjenih stopala, Gideon je okrenuo Juliana prema krevetu, zalupao ga na leđa u podnožju kreveta, šaljući breskve, ne u modricama poput Juliana, razbacane po tepihu ispod kreveta. Uhvatio je mladićeve gležnjeve i podigao i raširio noge. Pokrivajući Juliana odozgo tijelom svog hirsutiranog satara dok je jebao mladićev prolaz snažno, brzo i duboko, Gideonovo se lice zabadalo u udubinu Julianovog grla i on je cijelu noć radio ono što je želio Julianova karotidna arterija i vampirski satir počeli su se hraniti mladićevom krvlju.

Još uvijek u pomalu i dobivajući jebu svoj život, Julian je prije bio uzbuđen nego odbijen zbog vampirovog ugriza i krvarenja. Uzgoj i krvarenje, uzgoj i krvarenje. Julian je otišao s krajnjim jebanjem, sad je duboko zastenjao i pokrenuo bokove, u potpunosti prihvaćajući.

Tko zna gdje bi vampir ovo odveo da ga nisu prekinuli? Svi blijedi, letargični mladići koji su mu služili u dvorcu bili su ljudi kojima se hranio, čuvajući ih za službu i uzdržavanje. Neke je ljude zarobio prema svojim potrebama; neke je osušio na suho. Ne zna se što je planirao za Juliana – jer je bio prekinut.

Francuska vrata koja su izašla na balkon nad ponorom otvorila su se uz tresak razbijenog stakla i, uz kovitlanje crnog ogrtača i mahanje štapom sa srebrom, Ricardo dela Fontayn uletio je u zamračenu spavaću sobu. Uzvikujući: “Ovaj je moj, Gideone. Kupio sam i uzgojio. On je za moju večernju završnicu”, gurnuo je njemačkog satira vampira s Juliana na tepih ispod kreveta, zgrabio zbunjenog i cviljećeg mladog uličnog žonglera. , i istjerao ga s vrata, niz stepenice, u noć i u crnu kočiju koja je odlepršala niz planinu.

Julian je imao prisutnost uma samo da bi zgrabio hlače dok su izlazili iz sobe. Njegova koncentracija, kakva je bila, bila je na onim zlatnicima u džepovima.

Ricardo je pojebao i isisao Juliana cijeli dugačak, krivudav put niz planinu i natrag u Ženevu. I sam je ostao odjeven u crno i s jedinim odjevnim predmetom koji je Julian zadržao, u hlačama skupljenim na podu kočije, po volji je manipulirao i upravljao tijelom mladog uličnog žonglera, Julian se nije oporavio od svog ranijeg transa i seksualnog iscrpljenost. Španjolac je sjeo na klupu okrenutu prema stražnjoj strani kočije i stavio mladića na kurac, u krilo, te ga konzolno odmaknuo, Julianove noge savijene, koljena pritisnuta u stražnju podlogu jastuka, Ricardo se uhvatio za zapešća i Julianov torzo obješen nad prostorom između okrenutih sjedala. Španjolac je izvukao manji, mlađi prolaz na njegov penis i s njega ga na kraju zasijao, dodajući njegovu spermu onome što je tamo ostavio ranije i od tada je Gideon pridonio.

Noć se beskrajno nastavila nastavljati dok je kočija nesigurnim putem prolazila podmuklom planinskom stazom prema dolini jezera ispod. Kad je Ricardo završio s poigravanjem koje je želio učiniti s zgodnim mladim uličnim žonglerom, pritisnuo je Juliana sjedajući na stražnju klupu, raširio i podigao stenjajući mladićeve noge te se koljenima pomaknuo između njih, njegov crni ogrtač prekrivao ih je kao i u hotelu, a, kao i u hotelu, davao je izgled valovitog nasipa od crne boje, ispod kojega je Ricardo uživao u tjelesnom užitku na popustljivom tijelu mladog Švicarca. On je prodro i ponovno započeo jebeni ples, dok je oslabljeni Julian uhvatio njegove bicepse u ruci i savio se i pritisnuo prste u bicepse Španjolca u ritmu jebanosti.

Ovo je trebalo biti finale večeri s ovim slatkim mladićem za Ricarda. Imao je svoje potrebe prije nego što se odmarao po danu. Igre užitka približavale su se vrhunac i vrhunac. Gurnuo je lice u udubinu Julianova grla, gurnuvši mladića da okrene glavu i istegne vrat. Ricardo je zario očnjake u mladićevu karotidu i počeo se hraniti. Sisaj i jebi, sisaj i jebi. Hraniti i uzgajati, hraniti i uzgajati.

Ritam Julianovih prstiju na Ricardovim bicepsima usporio je i otišao s ritma udaraca Ricardovog penisa i sisanja mladićevog grla. Uz uzdahe i tiho stenjanje, Julianove su ruke skliznule s Ricardovih ramena i visjele mu uz bok. Ricardo je rukom obilazio potpuno srušenog mladića kako bi ga držao ispod sebe i ispod valovitog crnog ogrtača. Sisati i jebati; hraniti i uzgajati.

Dok je radio, Ricardo se jednom rukom spustio na pod kočije i čeprkao uokolo, pronašao i ušao u džepove Julianovih kovrča i izvadio četiri zlatnika s kojima je Ricardo iskušavao mladića. Novčići su se vratili u Ricardove džepove.

Sisati i jebati; hraniti i uzgajati.

Julianova najduža noć se gasila. No za Juliana bi moglo biti i drugih noći. Ricardo se o tome još nije odlučio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top