Moja krupna sestra

Bok, ja sam Phillip.

Kao što se često događa s tipičnom tinejdžericom, moja mlađa sestra Shelley bila je granično opsjednuta svojim izgledom. Uglavnom se fokusirala na težinu i akne.

Tijekom naših paralelnih uskršnjih raspusta iz škole, Shelley mi je počela povjeravati svoje brige o samopoštovanju. Godina je bila 2012. Ja sam imao 20, a Shelley 18 godina.

“Svi moji prijatelji imaju dečke, Phillip! Ali ja ne! Nikada neću pronaći dečka. Tko bi želio 5-na-5 s prištićima?” to je ono na što bi mi Shelley žalila kad bismo zajedno bili sami doma tijekom tjedna kad su nam roditelji cijeli dan bili na poslu.

Koji bi 20-godišnji napaljeni momak bio emocionalno dovoljno svjestan i dovoljno pristojan da utješi svoju 18-godišnju sestru? Čak i ako je njegova sestra bila malo zdepasta (zapravo nije debela), pa čak i ako je bolovala od akni? Ne previše dečki … i zasigurno ne ja.

“Au Shelley … shaddup. Samo hodaj sa štreberom, jer štreberu neće biti svejedno jesi li debela i ružna!” bio je moj standardni odgovor kao pokušaj da se Shelley osjeća bolje koristeći humor.

Moji glupi napori da utješim Shelley humorom uopće nisu uspjeli. Ali nisam shvatio pogrešku u svom ponašanju sve do nekoliko dana kasnije kad je Shelley napokon počela plakati nakon još jedne moje glupe izjave. Ne znam zašto Shelley nije počela plakati nakon mojih drugih dnevnih komentara datih ranije tijekom tog tjedna. I također ne znam zašto mi je stalno govorila o svojim brigama ako su moji odgovori bili tako glupi i nepristojni.

Vidjevši Shelley kako odmah plače, požalio sam zbog glupih izjava za koje sam prvotno mislio da su urnebesne. Shelleyeve suze učinile su mi očiglednim da su komentari koje sam joj uputio više nepristojni nego smiješni.

Ima li boljeg načina za 20-godišnjeg idiota da ublaži tupost od toga da je slijepi?

Evo moje sljedeće izjave: “Hej, Shelley. Najvažnije što ćeš učiniti bit će da pronađeš tipa koji će misliti da si seksi. Mislim da si nekako seksi, iako si mi sestra . I ja to mogu dokazati. Hajdemo se skinuti goli jedno za drugo. Bez dodirivanja ili ičega, ali tada ćete vidjeti moju erekciju … što će biti apsolutni dokaz da ste zgodna beba. Što kaže ??? “

Iznenađujuće, Shelley se složila i oboje smo se skinuli goli jedno za drugo. I činilo se da je Shelley jako sretna kad je vidjela da mi je penis uspravan dok sam provjeravao njezino golo tijelo sa sigurne udaljenosti nekoliko stopa.

Ipak, nije mi se doista učinilo da je Shelleyno zdepasto tijelo 100% privlačno, iako sam dobila erekciju. I premda me još nikad nisu poljubili romantično i nikad nisam imao djevojku, moje omiljene djevojke bile su one sitnog vitkog tijela i nekoliko centimetara niže od mene. Shelley je uvijek bila nekoliko centimetara viša od mene, a njezine su grudi bile premale za moj ukus. Jednostavno nisam gledala Shelley kao djevojku s kojom bih htjela imati seks. Također nisam mario za blage akne na licu.

Jesam li spomenuo Shelley bilo koji od mojih istinskih osjećaja? Ne.

Jesu li moje misli o Shelleyevim nedostacima bile plitke? Da, ali što sam mogao učiniti? Lagati sebe? Dovraga, imala sam samo 20 godina i još sam idiotska djevica.

Shelley je ipak imala dlakavu neobrijanu macu … koja mi se više sviđala od ćelavog izgleda.

Nakon što smo se ponovno odjenuli, Shelley mi je zahvalila što sam se osjećala bolje. “Nema problema, Shelley … bilo kada” bio je moj odgovor.

Nikada više nismo spomenuli svoju golotinju, ali tabu braće i sestara odjednom mi je postao veliki fantazijski okidač. Moje fantazije uvijek su uključivale druge bračne parove, iako … ne ja i Shelley.

Tjedan dana nakon Uskrsa, Shelley i ja smo se vratili u školu … Shelley u srednju školu, a ja na fakultet mjesne zajednice. Uživao sam promatrajući braću i sestre u Shelleyevoj srednjoj školi u interakciji kad sam čekao da dođem po nju popodne. Pitala sam se koliko njih ima seks jedno s drugim. Također sam uživao gledajući fotografije parova koji imaju spolne odnose na internetu i pretvarajući se da su braća i sestre.

Konačno, skupio sam hrabrosti za razgovor sa kolegom na fakultetu na satu praktične matematike. Zvala se Arianna i sjela je preda mnom. Vau, sada je Arianna bila upravo ona vrsta ljubavnice s kojom sam se zamislila. Brineta, vitka, sitna, niža od mene, lijepo lice, bez prištića, lijep osmijeh, savršeni zubi, male grudi … i činilo se da je jako fina.

Nakon što sam vidjela Shelley golu, moja razmišljanja o Arianni dobila su drugačiji zaokret. Još sam se više uzbudila dok sam razmišljala o tome kako bi bilo sjajno da mi je Arianna sestra i koliko bismo se goli mogli zabaviti kao ljubavnici braće i sestara.

Ova nova maštarija “Arianna je moja sestra” jako mi se svidjela … jer sam sad bio usred fantazije dok sam razgovarao s Ariannom, umjesto da sam bio vanjski promatrač koji je samo sanjao iz daljine. Ne, nisam razgovarao s Ariannom o svojoj mašti … samo sam se pretvarao da sam joj brat dok sam razgovarao s njom, smiješio joj se i pokušavao koketirati s njim.

Arianna i ja smo u početku počeli razgovarati o matematici, a ja sam joj pomogao oko nekoliko problema s domaćim zadaćama. Predložila sam da se nađemo u školskoj knjižnici i zajedno napravimo domaću zadaću, a Arianna se složila.

Prošlo je nekoliko tjedana dok smo učili i razgovarali, a tada mi je Arianna predložila da dođem k njoj kući učiti nekoliko popodneva tjedno nakon što sam odvezla Shelley u našu kuću u 15:30. Naravno, prihvatio sam Ariannin prijedlog.

U Arianninoj kući puno smo razgovarali o stvarima osim o školi. Doznao sam da je Arianna imala 18 godina, da nije imala braće i sestara, te da su joj oboje radili. Njezinu bismo kuću imali svako popodne do 18:00.

Kad sam nekoliko tjedana kasnije zamolio Ariannu da mi bude djevojka, sretno je prihvatila. Arianna je rekla da joj se sviđa činjenica da iako smo bili sami u njezinoj kući nasumično popodne, nikad je nisam pokušao poljubiti ili predložiti nešto seksualno. Brojni drugi momci koje je dovela djelovali su poput kretena. Uvijek je govorila “ne” tim momcima, a srećom nitko od njih nije se pokušao prisiliti na nju.

Budući da smo sada službeno bili dečko i djevojka, Arianna je najavila “Phillip, bit će savršeno u redu da se ljubimo i grlimo nakon što završimo domaću zadaću. Što kažeš?”

Je li ta izjava bila glazba za moje uši? DA!!

Naravno, odmah sam pristao.

Zeleno svjetlo koje mi je dala Arianna omogućilo je da naš odnos prirodno napreduje do teških maženja, golotinje, međusobne masturbacije, oralnog i na kraju potpunog spolnog odnosa (nikada nismo koristili kondome jer je Arianna svom liječniku rekla da ima mjesečne grčeve, i dobili propisane pilule za kontrolu rađanja). Izgubiti jedno drugo nevinost bilo je nevjerojatno i osjećalo se fantastično … puno bolje od zezanja. Ariannina je maca bila mekana, mekana, mokra i topla.

Srećom, Arianna me pitala što preferiram oko stidnih dlaka prije nego što smo prvi put zabili ruke u hlače. Rekla sam “OMG, apsolutno VOLIM stidne dlake na djevojkama … molim te, nemoj brijati niti depilirati svoju … OK?” Arianna je bila sretna kad je čula moj odgovor, budući da je razumljivo bila zabrinuta zbog strništa, osipa, iritacije i svih drugih stvari na koje se čula kako se prijatelji žale.

Ali pretvarala sam se da sam Ariannin brat zbog čega mi je srce uvijek ubrzano lupalo kad god smo se ljubili i imali seks.

U fantaziju “Arianna je moja sestra” bilo je lako ući, budući da smo bili u Arianninoj obiteljskoj kući s puno vremena i puno privatnosti. Nikada nismo trebali žuriti, niti smo se morali šuljati uokolo ili pokušavati učiniti bilo što u autu.

Najveća korist od popodnevnog seksa s mojom lijepom djevojkom tinejdžerkom Ariannom bila je to što je vani bilo još bijelo svjetlo. Arianna mi je sa zadovoljstvom dopustila da je vidim golu, a nikad nije inzistirala na mraku niti je pokušala zatvoriti kapke. Arianna nije bila sramežljiva, voljela se skidati umjesto mene i nije joj smetalo što sam uživao gledati dolje u naše mokre genitalije igrajući se “sakrij burrito” (naš omiljeni sleng za spolni odnos) jer bi mi penis klizio unutra i van njene dlakave mace.

Na odjelu za romantiku, moja krupna sestra Shelley uspjela je proći u isto vrijeme kad smo Arianna i ja izlazile. Rekla sam jednom od svojih prijatelja koji su imali štreberskog mlađeg brata da Shelley traži dečka, a štreber ju je pozvao na spoj. Srećom, štreber i Shelley postali su romantičan par.

Posljednjih nekoliko mjeseci završne godine srednje škole, štreber i Shelley bili su sami tijekom zabavnih popodneva u našoj kući “učivši”, dok smo Arianna i ja “učile” u njezinoj kući.

Sada je prošlo 6 godina kasnije u 2018. godini, a naši su odnosi čvrsti. Nitko od nas nije doživio prekid.

Svi smo završili fakultet. Arianna i ja smo u braku. Za nekoliko mjeseci štreber i Shelley planiraju se vjenčati.

I dalje se volim pretvarati da mi je Arianna sestra kad god imamo seks. Nevaljali tabu incesta braće i sestara ne može se nadmašiti.

Da je moja sestra Shelley izgledala kao Arianna, često sam se pitao kako bi moj život danas bio drugačiji. Definitivno bih pokušao romantizirati Shelley i pokušati je uvjeriti da me poljubi i ima seks sa mnom. Hoće li se Shelley složiti sa mnom u incestu, može se samo pretpostaviti, ali male su šanse da bi sestra pristala poljubiti se ili imati spolni odnos sa svojim 100% krvnim bratom.

U međuvremenu, Arianna nema pojma da imam “mračnu stranu”. Ona nema pojma da se pretvaram da mi je sestra i nikad joj to neću reći.

Neke stvari je bolje ostaviti nedorečenima, zar ne? Pravo!!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top