Jebao sam svoju kćer

Prošlo je gotovo mjesec dana otkako sam prvi put doživio svoju kćer, Bethany i njezinu zgodnu prijateljicu Riley. Brzo se približavao kraj škole i mature za obje djevojčice. S predstojećim završnim ispitima obje su djevojke bile svake večeri u našoj kući tijekom tjedna ‘učeći’. To sam stavio pod navodnike jer su obje djevojke bile jako bistre i teško da su morale učiti puno. Tijekom posljednjih mjesec dana Riley se zaista počela sve manje oblačiti dok je bila u našoj kući. Većinu vremena dolazila bi nakon teniskog treninga na kojem je nosila tipičnu kratku tenisku suknju. Nakon što bi se popela u Bethanynu sobu i ostavila knjige, skinula bi košulju, otkrila sportski grudnjak i svukla gaćice. Obično bi se vratila u hladnjak po piće. Da moja žena nije gledala, sagnula bi se i razotkrila mi golo dupe i obrijala stidnu humku, na moje veliko oduševljenje. Bilo je nekoliko večeri kad bi sišla, moja bi žena bila u kupaonici ili u drugoj sobi, a Riley bi, nakon što mi je priredila svoju predstavu, prišla meni, uhvatila mi penis kroz kratke hlače i posadila tihi, ali strastveni jezik poljubi me.

Također, posljednjih mjesec dana, nakon što bi Riley otišla kući, Bethany bi dolazila gledati televiziju sa mojom ženom i ja. Većinu noći sjedila bi kraj mene na kauču i naslonila glavu na moja ramena. Imali bismo normalne obiteljske razgovore o svemu, od škole, sporta, prijatelja i tako dalje. Nije bilo neuobičajeno da osjetim tračak Rileyine mačke na dahu moje kćeri dok je govorila, što me neizmjerno uzbudilo. To je također potvrdilo moje sumnje da oni zapravo nisu studirali. Većinu ovih noći Bethany je ili nosila svoju omiljenu dugu majicu ili skromnu, ali seksi svilenu spavaćicu. Kad bi moja žena ustala da ode u kuhinju ili kupaonicu, Bethany bi mi otkrila da ne nosi gaćice. Ponekad bi samo raširila noge i pokazala mi, a ponekad bi me uzela za ruku i stavila na svoj još vruć i vrlo vlažan brežuljak. Stavio bih lagani pritisak na njezin klitoris i protrljao nekoliko puta, razradio je prije nego što joj se majka vratila da nam se pridruži.

Posljednjih mjesec dana moja je žena postala rutina da se povuče u krevet oko 22 sata, a Bethany i ja da ostanemo budni gledajući televiziju i razgovarajući. Bethany je obično čekala oko 5 ili 10 minuta prije nego što bi pala na koljena na pod ispred mene, strgala mi kratke hlače i sisala kurac. Narasla je da zavoli imati kurac, tatin kurac, u ustima. Postala je iznimno dobra dok je vježbala sa mnom svaki tjedan navečer. Njezin ritam, usisavanje, stisak i upotreba jezika bili su savršeni. I ona je naučila osjetiti kad sam namjeravao spermirati i usporiti, produžavajući neizbježno. Rijetko je dopuštalo da je dotaknem, osim što je milujem po grudima. Rekla mi je da želi udovoljiti tati i da ću joj sljedeći put udovoljiti kad mi se konačno predala u potpunosti. Nisam se žalio jer sam uistinu volio gledati svoju 18 -godišnju, lijepu plavokosu kćer kako na meni izražava onoliko ljubavi i strasti koliko je znala. Svake noći, uzela je cijeli moj teret u usta, nijednu kap uzalud, i progutala.

Jednog utorka ujutro supruga i ja smo zajedno doručkovali i razgovarali. Razgovarali smo o svakodnevnim temama poput posla, tračeva i slično. Nakon kratke stanke u razgovoru, progovorila je moja žena.

“Primijetio sam posljednjih mjesec dana da se Riley odijevala vrlo rizično kad je ovdje.”

Skoro sam se zagrcnuo kavom pokušavajući brzo smisliti što bih rekao.

“Vidio sam da i nju provjeravaš.” nastavila je.
“Pa, ne znam što bih rekao. Mislim, ona je lijepa mlada dama, a ja živahan čovjek koji diše.”
“O ne, bez brige.” moja se supruga nasmijala: “Da imam tijelo poput njezina, vjerojatno bih cijelo vrijeme bila gola. Seksi je i to zna. Samo budi pažljiva dok je odjavljuješ. Ne trebamo da misli da jesi nekakav perverznjak ili tako nešto. “
“O da, definitivno ne!” Odgovorio sam, razmišljajući o stvarnoj istini situacije.
“Također sam primijetio da naša kći radi istu stvar. Znam da smo uvijek bili otvoreni, ali čini se da još nije stekla potrebu za skromnošću pred roditeljima. Nije da je to nešto loše; ja sam samo sve je iznenađeno. “
“Da, i ja. Ali drago mi je što je s nama još uvijek dovoljno ugodno da budemo takvi. Pomislite je li bilo na drugi način i da se bojala uopće doći k nama zbog bilo čega.”
“Vrlo istinito.”

Sljedećeg je petka Bethany objavila da će Riley prespavati. Nas smo četvorica lijepo večerali na palubi jer su večeri postale toplije. Riley je, na svoj tipičan način u posljednje vrijeme, bila odjevena u kratku tenisku suknju (bez gaćica) i bijelu majicu za udaranje supruge. Nije nosila grudnjak, što mi je omogućilo da vidim njezine uspravne bradavice koje se izdvajaju od njezinih nabrijanih, D-šalica, sisa od 18 godina. Njezina jet crna kosa bila je uvučena u rep. I Bethany je nosila bijelu majicu koja se spuštala tik iznad pupka. Također je bila bez grudnjaka i pokazivala je tamno smeđe, tvrde bradavice i areole na svojim grudima. Nosila je bijelo pamučno dječačko kratko donje rublje koje je dovoljno dobro prilijegalo oko stidnog brežuljka da naglasi njezine usne mačke. Na međunožju njezinih gaćica bili su vidljivi, ali ne i očiti znakovi vlažnosti. Plava joj je kosa bila povučena natrag u rep ponija. Nepotrebno je reći da sam se žestoko borio tijekom večere.

Nakon večere, djevojke i ja sjele smo na palubu i razgovarale dok je moja žena čistila. Svaki put kad bi moja žena uzela puno posuđa u kući, djevojke bi se milovale, brzo ljubile ili trljale ruke o šator u mojim kratkim hlačama.

Nakon što je sve očišćeno, moja je žena došla do vrata i zamolila me da uđem na trenutak. Nije zvučala ljutito, ali ton joj je bio neobičan. Bio sam siguran da je vidjela zadirkivanje koje se događa na palubi i pripremio sam se za najgore. Prilagodio sam se tako da moj šator ne bude previše očit i krenuo sam prema vratima.

“Vratit ćemo se djevojke. Mislim da ćemo se večeras samo družiti na palubi ako je to super.” rekla je moja žena.
“Da mama, to je super!”

Kad sam ušao u kuću, žena me uhvatila za ruku i uvela u dnevnu sobu, koja nije bila na vidiku djevojkama. Nagnula se da me poljubi i privukla me k sebi.

“Volim te.” rekla je.
“Previše te volim.”
“Razmišljao sam, i htio sam ovo pokrenuti s tvoje strane, da ću se, budući da je tako lijepa noć, presvući u nešto udobnije i da ćemo se svi družiti. Kad sunce zađe, možemo zapaliti svijeće i baklje i samo popijte pivo i vino na palubi. “
“U redu, zvuči mi dobro. Zašto biste ga morali pokrenuti s moje strane?” Pitao sam.
“Pa, pjevušenje, želim se stvarno ugodno osjećati. Udobno kao prije prije nego što je Mark ‘postao punoljetan.’ Samo ne znam hoće li to osramotiti Bethany ili Riley. “

Znao sam da je govorila o tome da nosi neku seksi odjeću s gotovo ničim jer bi se tako oblačila u prošlosti. Iako je oboje djece bilo dovoljno zrelo, čak i u mladosti, da im bude ugodno, moja se žena naizgled prestala tako odijevati, bojeći se što će djeca misliti. Za mene je to bilo ludo, jer kao što sam već spomenuo, u našoj kući se nikada nije mrštilo golotinje, a vidjeti djecu golu ili vidjeti nas nikad nije bila velika stvar.

Moja žena ima 5’4 “i teži oko 145 kilograma. Deblja je žena, ali nikako debela. Oči su joj kristalno plave, a kosa (obojena) crna. Boji se zbog sijede kose koja počela se pojavljivati ​​u ranim dvadesetim godinama. Sise su joj DD-šalice, vrlo pune, ali opuštene. Dupe joj je bilo puno i okruglo, ali s godinama udubljeno. Vrijeme, gravitacija i rođenje dvoje djece uzeli su svoj danak, ali u mojim očima, i dalje je bila vraški seksi.

“Dušo, pogledaj kako su to dvoje odjevene. Pogledaj kako je Bethany oduvijek hodala ovdje. Sumnjam da ćeš osramotiti bilo koju od njih. Osim toga, i dalje si jako seksi. Idi i raskomoti se. Upoznat ću se natrag na palubu. “
“Hvala na izglasanom povjerenju, dušo. Odmah dolazim.” nagnula se, dala mi još jedan poljubac i krenula prema stubama.

Tiho sam prišao kliznim vratima koja su vodila na palubu. Nadao sam se da ću svoju kćer i Riley uhvatiti u kompromitirajućem položaju. Nisam se razočarao. Kad sam pogledala kroz prozor, vidjela sam obje djevojke kako sjede jedna do druge na pletenom kauču. Riley je bila na lijevom boku okrenuta Bethany s obje noge sklupčane na jastuku iza sebe. Bethany je sjedila normalno, raširenih nogu. Imala je obje ruke na Rileyjevom licu i strastveno je ljubio. Riley je lijevom rukom držala moju kćer, a desna je bila u kratkom donjem rublju Bethanynog dječaka koji joj je masirao klitoris. Polako sam ušao kroz vrata i pročistio grlo kad sam došao do palube. Obje su djevojke odskočile i počele se smijati. Prišao sam Riley i uhvatio je za desnu ruku. Prinosio sam je ustima i lizao i isisao kćerin cijeli okus iz prstiju. Zatim sam se nagnuo prema Bethany i počeo je strastveno ljubiti. Nakon što smo se poljubili, nagnuo sam se do Riley i isto je poljubio.

Uspravivši se i krenuvši prema svom stolcu, rekao sam: “Tvoja je mama otišla gore da se presvuče u nešto udobnije. Vratit će se za minutu.”

Sjela sam na stolac i pogledala dva prekrasna tinejdžera koji su sjedili na kauču ispred mene. Divila sam se njihovoj ljepoti i njihovoj ljubavi/žudnji jedno za drugim. Nastavili su se milovati i ljubiti.

“Vi djevojke morate biti oprezne. Gospođa D može izaći kroz vrata u svakom trenutku, a ovdje ste vas dvije očito seksualne.”
“Poznajem tatu!” Bethany je rekla: “Baš smo napaljene. Mislim, pogledaj ovo …” rekla je dok je silila Rileyne noge, izlažući mi svoju blještavu djevičansku macu. Vidio sam njezine obrijane usne, vlažne od uzbuđenja tik ispod njegovane, vrlo tanke crne trake za slijetanje.
“… Mislim, možeš li me kriviti tata?”
“Pa ne, pretpostavljam da ne mogu”
“MMM” Riley je rekao: “Jedva čekam da stavim usta na tebe večeras Beth.”

Bio sam jako ljut zbog prizora i razgovora kojem sam svjedočio. Jedva da sam primijetio kada je Riley zatvorila noge, vidjevši kako moja žena dolazi do vrata kako bi se vratila na palubu.

“Opa mama, izgledaš vruće!” Rekla je Bethany.

Okrenuo sam se da pogledam svoju ženu. Čeljust mi je udarila o pod. Tamo je stajala na vratima u toplesu. Na svom čipkanom paru ružičastih dječačkih kratkih gaćica imala je ništa više. Njene gaćice nisu joj tako dobro pristajale uz macu kao Bethany, ali su ipak bile jako seksi. Zapravo, kad se moja žena okrenula na bok da zatvori vrata za sobom, mogao sam vidjeti u procjepu između tkanine njezinih gaćica i njene mace. Držala je svoju gomilu podrezanom, ali još je bilo kose, a iz tog kuta sam joj mogao vidjeti natečene usne. U glavi mi se vrtjelo od oduševljenja.

“Hvala, mala.” Moja je supruga komentirala: “Oklevao sam doći ovamo, ne želim da vam djevojke budu neugodne.”
“Gluposti gospođo D.” Rekao je Riley. “Mislim da je sjajno što ste ponosni na svoje tijelo i što je ovoj obitelji tako ugodno jedno uz drugo. Mogu li vam se pridružiti?”
“Ne, uopće….?” Žena mi je odgovorila pitanjem.

Time je Riley skinula ženinu batinu i bacila je na pod palube, otkrivajući svoje prekrasne preplanule grudi. Sve što je sada imala bila je kratka teniska suknja. Srce mi je ubrzano kucalo, penis mi je bio što tvrđi, a oči su mi morale biti velike kao četvrtine.

“Pa, sigurno neću biti jedina riba s vrhom!” Objavila je Bethany kad je otkinula majicu i bacila je na pod.
“WOW!” to je sve što sam uspio reći. Iako sam mislio da sam to rekao samo u mislima, mora da sam zapravo izgovorio tu riječ.
“Jesi li dobro draga?” upitala je moja žena.
“Pa, DA. Da jesam! Mislim, imam tri vrlo privlačne, seksi dame, na MOJOJ stražnjoj palubi, ispred mene, BESPLATNE. Kako ne bih bila u redu?” Rekao sam kad sam posegnuo u hladnjak za dovoljno piva da se obiđe.

Razgovor se vratio u normalu nakon što je prošao početni šok od onoga što se upravo dogodilo. Moja je žena sjedila na stolcu s moje desne strane, djevojke su još uvijek bile na kauču s moje lijeve strane. Pokušala sam zadržati pribranost, ali činilo se da si ne mogu pomoći nego zagledati se u 6 prekrasnih grudi ispred sebe. Davao sam sve od sebe, i mogao bih dodati da je to prilično dobar posao, spriječio sam svog bolnog i tvrdog člana da napravi očiti šator u kratkim hlačama.

Nakon svakoga više piva, priča se, kako biste i očekivali, okrenula seksu.

“Dakle, ovaj će razgovor ostati između nas četvorice, dogovoreno?” Pitala je moja žena.

Svi smo odgovorili potvrdno.

“Želim da ovo bude potpuno otvoren i iskren razgovor. Nijedno pitanje nije zabranjeno i neće se donositi presude.”
“U REDU.” Rekla je Bethany.
“Odlično, prvo pitanje za vas oboje … Je li pošteno pretpostaviti da ste vas dvije još uvijek djevice?”

Uslijedila je duga stanka, neko hihotanje pa crvenilo. Ja sam, naravno, već znao odgovor, ali sam čekao da čujem što će djevojke reći. Prva je progovorila Bethany.

“Pa da mama, uglavnom.”
“Najvećim dijelom?”

“Pa da mama, uglavnom.”
“Najvećim dijelom?”
“Da. Mislim, nitko od nas nije imao penis ili bilo što, čak ni prste po tom pitanju, uđite u nas. Oboje čekamo pravog momka i pravo vrijeme. Butttt …” uslijedila je stanka dok je Bethany izgledala nasmiješila se Riley, a zatim se vratila majci. “Riley i ja smo se zavaravali ……. dosta.”
“Stvarno?” Moja je žena uzbuđeno upitala: “Kako to misliš,” zavaravali se “?”
“Pa, snašli smo se, isisali si sise, dali jedno drugome na usnu i tek neku večer, gledali smo neki pornograf na računalu i odlučili isprobati što djevojke tamo rade te smo zajedno počeli mljeti naše pičke. samo sam htio malo iskustva prije nego što smo izašli u ‘stvarni svijet’. “
“Vau, znači vas dvije ste lezbijke?”
“Ne, uopće ne gospođo D.” Riley se oglasio. “Oboje nas i dalje jako privlače muškarci i želimo ih doživjeti. Samo smo htjeli isprobati sve aspekte seksualnosti. I da budem iskren, sve dok Beth želi nastaviti, ja sam za to. Biseksualac može biti bolji izraz. “

Samo vizualni prikaz moje kćeri i njezine prijateljice bio mi je dovoljan da poželim svršiti u hlačama, ali uspjela sam to održati.

“Pitam se je li Mark izgubio nevinost?” Upitala sam mijenjajući temu
“Ne.” Bethany je odgovorila stvarno.
“Sigurno znaš?” Pitala je moja žena.

“Da, znaš da stalno razgovaramo. Oštro sam ga upitala je li otišao od fakulteta, a on mi je odgovorio da nije. Rekao je da postoje dvije djevojke, cimeri koje Lacrosseov tim koristi za olakšanje i opuštanje prije i nakon igara. Rekao je da bi te djevojke učinile sve, od ručnih poslova do miniranja i potpunog seksa. Rekao je da je prije prve igre bio nervozan, a jedan od starijih mu je preporučio da ode posjetiti djevojke. Bio je nervozan učiniti to, ali zaključio je zašto ne. Na putu do njihove sobe prošao je pored drugog suigrača koji je očito upravo dobio nešto. Kad je ušao, obje su djevojke bile gole i sperma im je curila s lica i grudi. Rekao mi je da jedna od djevojaka bila je na leđima na krevetu, s otvorenom mačom, očito samo sjebanom, a druga je djevojka ležala pokraj nje. Rekao je da nakon što je to vidio, nije mogao razmišljati o tome da li se zaista seksao, ili mnogo manje pušenja od jednog od njih, pa ih je samo natjerao da ga trgnu. Rekao je da je to strašno e da na njemu rade dvije djevojke, ali on se jednostavno nije mogao natjerati na seks. Dalje je rekao kako ne želi samo imati spolni odnos s bilo kim, već i da ne želi biti glupi idiot prvi put s djevojkom koja mu se jako sviđa. Rekla sam mu da bi on i Riley trebali zajedno izgubiti nevinost. Spomenuo je da ju je oduvijek želio, ali da bi se previše uplašio. “
“Previše uplašen?!?!?!?!” – uzviknula je Riley. “Previše uplašen? To bi mi bilo ostvarenje sna!”
“Pa Riley, sutra ću ga spakirati i premjestiti kući. Trebala bi početi raditi na tome kad on dođe.” Moja žena je rekla.

Bio sam ponosan na svog sina, ali šokiran zbog dva razloga. Prvo, da je moj sin imao dva, nesumnjivo zgodna, pilića spremna da ga pojebe, a on to nije učinio. Drugo, da je moja žena bila toliko voljna oprostiti da su on i Riley imali seks.

“Vjerujte mi gospođo D., ako ste još uvijek u redu s tim što ovako hodam po vašoj kući, svakako ću se potruditi. Zaljubila sam se u Marka otkad se sjećam. Dovraga, otkad smo iskreno, i ja sam se zaljubio u gospodina D. Ali znam da je izvan granica pa se fokusiram samo na Marka. Nikada nisam ništa tražio s njim jer je on stariji brat moje najbolje prijateljice. “

Bio sam šokiran Rileyinim priznanjem da se zaljubila u mene mojoj ženi. Bio sam nervozan kako će moja supruga reagirati.

“Pa, Riley, ako je Mark sličan ljubavniku njegovog oca, bit ćeš vrlo zadovoljan. Čak i nakon 25 godina braka, naših uspona i padova, gospodin D. je i dalje jedina osoba koja me uistinu zna natjerati sperma, a on to čini svaki put. “

Nesvjesno sam se igrao sa svojim tvrdim članom kroz kratke hlače dok se razgovor nastavljao.

“Znam da mora biti dobra mama ljubavnica”, rekla je Bethany. “Slušao sam vas dvoje koji ste imali spolne odnose i zapravo sam vas nekoliko puta špijunirao, a po vašim stenjanjima mogu reći da je tata stvarno dobar!”
“On je Bethany, svaka bi dama bila sretna da ima ljubavnika poput vašeg oca. MMM. Razmišljanje o tome me jako napaljuje. I, pretpostavljam da bih kao roditelj trebala biti uzrujana što me kći gledala kako imam seks. Ali iskreno, mislim da je vruće. Pretpostavljam da od sada moramo ostaviti vrata potpuno otvorena kako biste mogli gledati kad god poželite. Možda ćemo za vas napraviti emisiju. “

Srce mi je ubrzano kucalo. U glavi mi se vrtjelo. Moj ego je bio napuhan od svih pohvala koje su moja žena i kći davale.

Uhvativši me kako se igram s penisom kroz kratke hlače, moja je žena rekla: “Dušo, uživaš li tamo?”
“O da. Ovo je sjajno. Govoriš ovim djevojkama kako sam sjajna, a ja sam svjedok razgovora koji je izravno iz mašte bilo kojeg muškarca.”
“Što je s tobom Bethany?” Moja je žena usmjerila pozornost na našu kćer: “Imate li ikakve izglede tko će biti sretnik koji će vam oduzeti nevinost?”

Napeo sam se, znajući da sam kćerin jedini izlet. Vršio sam veći pritisak na svoju kitu dok sam s iščekivanjem čekao njezin odgovor. Dio mene želio je da kaže mojoj ženi da želi da joj oduzmem nevinost, ali mudriji dio mene znao je da bi to bila loša stvar.

“Zapravo, mama, da. Postoji jedan momak. On je sve o čemu mogu razmišljati. On je jedini muškarac kojeg želim dodirnuti. Znam da je veliki ljubavnik, ili sam barem to bila ja rekao je. A on je tako zgodan, čak i zgodan. Znam da on i ja zapravo nikada nećemo službeno biti zajedno, kao par, kako je vezan. Zna da želim da on bude taj; to zna otprilike Već 2 godine. On također zna da ću ostati netaknuta dok se on i ja ne okupimo. Učinit ću to, a ako me vezanost učini kurvom, neka je tako. Ali to je ono što je; On je jedini muškarac kojem će biti dopušteno uzeti moje djevičanstvo. “

Bio sam zadivljen. Moja sjajna kći bila je potpuno iskrena u odgovoru na pitanje, ne odajući našu tajnu.

“Pa, reci mi, tko je to?” – zabrinuto je upitala moja žena.

Želudac mi se okrenuo i vezao u trenutačni čvor.

“Iskreno, mama, radije ne bih rekao sada. Možda sam praznovjeran, ali ne želim se petljati.”
“Razumijem.”

Čujno sam duboko udahnuo. Laknulo mi je što nam nije raznijela naslovnicu. Bio sam uzbuđen jer sam znao da govori o meni. Moji hvatači za penis sada su bili čvrsti koliko sam mogao upravljati. Na mojim kratkim hlačicama bilo je mokro mjesto iz moje pred-sperme koje se jedva vidjelo u polumraku sumraka. Moja je žena ustala da uđe unutra kako bi šibice zapalile naše svijeće i baklje citronele. Nakon što joj je pucano od uha, pogledao sam svoju kćer i Riley.

“Bravo što si iskrena, djevojčice, a da ne odaš našu malu tajnu.”
“Hvala tata!” Rekla je Bethany dok je obavijala ruke oko svoje najbolje prijateljice u toplesu, stežući im grudi.
“Riley, želiš li još uvijek da ja preuzmem tvoje djevičanstvo, ili želiš pričekati Marka kako si pokazao gospođi D.?”
“Gospodine D., otkad se sjećam da sam imao seksualne osjećaje, željela sam vas. Mislim od svoje 13 ili 14 godine. Bit ćete mi prvi, naravno nakon Bethany, bez obzira koliko dugo trajalo. zaista želim biti s Markom, a kad budem, on će i dalje misliti da sam djevica, ali nas troje uvijek ćemo znati da si ti taj koji nosi tu titulu! “
“Dobar posao!” Odgovorio sam neposredno prije nego što je moja žena otvorila vrata da izađe.

Kad je ušla kroz vrata, moja je čeljust opet udarila u pod. Dok je bila unutra, skinula je kratke gaćice sa ružičastog dječaka i sada je stajala pred nama, potpuno gola. Obišla je palubu paleći baklje i svijeće, dok smo mi ostali samo napeto gledali u nju.

“Što?” rekla je kad je primijetila da svi šutke primamo njezinu ljepotu. “Od svih ovih priča, prepona mojih gaćica je bila natopljena. Morala sam ih skinuti. Ovdje smo svi odrasli. Ako vam bude neugodno, otići ću obući nešto.”
“NE MAMA!” – viknula je Bethany. “Prošlo je dosta vremena otkad vam nije tako ugodno u blizini, pa barem ja i Mark. Mislim da je super i trebali biste tako nastaviti!”
“Stvarno? Zvučiš kao da si propustio vidjeti me takvu.”

“Ne samo ja, mama, svi mi. Mislim, tata te tako stalno vidi, ali kad si počela nositi više odjeće po kući, Mark me povukao u svoju sobu i pitao jesmo li učinili nešto loše kako bih te promijenio. Oboje smo bili goli, a on mi je priznao da vas voli gledati i trzati. Rekao sam mu da ste vjerojatno mislili da nam je možda neugodno i da ne želimo prijeći nikakve granice. Zatim sam rekao rekao sam mu da sve dok je s tim u redu, još uvijek možemo biti goli jedno oko drugog. To je nešto što se nikada nije promijenilo, iako ga nikad nisam seksualno gledao. “
“Vau, nisam imala pojma. Da, počela sam nositi više odjeće jer sam bila zabrinuta što ćete vas dvoje misliti o tome da se razgolićujem gola ispred vas.” odgovorila je moja žena. “Ali budući da sada znam da vam svima nedostaje, počet ću se više svlačiti!”

Nastupila je duga stanka. Nisam imao pojma da je moj sin krenuo sa mojom ženom, ali bio sam sretan zbog toga. Također sam bio jako sretan što su Mark i Bethany još uvijek imali vrlo blisku i otvorenu vezu. To je bilo nešto rijetko među braćom i sestrama tinejdžerima i činilo me ponosnim. Moj ponos je otišao dalje do saznanja da niti jedno od moje djece, iako s hormonima koji su prolazili kroz njihova tinejdžerska tijela, nikada nisu pokušali zavesti jedno drugo. Ne bih se uzrujao da su imali, mislim ipak, imao sam nekoliko incestuoznih odnosa kad sam bio njihovih godina, i pokušao mnogo puta zavesti svoju mlađu sestru, ali bez uspjeha. Ali bila sam ponosna što je MOJA djevojčica, zapravo, potpuno MOJA.

“Znači, trznuo se misleći na mene?” moja je žena prekinula šutnju.
“Pa, nikad ga zapravo nisam vidjela kako se trznuo. Ali pokazao mi je par tvojih gaćica koje je izvukao iz prljave odjeće. Rekao je da ih je njušio dok se trzao. Ali kad je miris nestao, počeo je cumirati u njih. Nakon što ste prestali biti goli ili blizu nas goli, zatražio je da posudi moj par. Uzeo sam one koje sam trenutno nosio i pružio mu ih. Od tada, jednom tjedan bih mu mijenjala one koje je imao, za novi par prljavih gaćica. Uvijek je volio da mu posuđujem one koje bih nosila tijekom nogometnih treninga, rekao je da je miris nepobjediv. “
“Vau. Nisam imao pojma, draga?” upitala je moja žena.
“Ne. Sigurno nisam. Pretpostavljam da bi se normalni roditelji trebali uzrujati zbog takvog nečega, ali mislim da je sjajno što ste vas dvoje mogli imati takav odnos.”

Pogledao sam svoju ženu i čak po sjaju baklji mogao zaključiti da je bila rumena. Možda je to bio alkohol, ali siguran sam da je bila uzbuđena znajući da je njezin sin seksualno razmišljao o njoj, te je to kćerki verbalno izrazio, a da ne spominjem da je za olakšanje koristio njezine gaćice. Ruke su joj nesvjesno gladile bradavice i trljale trbuščić do klitorisa i natrag. Svuda je vladala tišina, samo su cvrkutali cvrčci i zvuk našeg susjedstva koji je pjevao dok smo razmišljali o priznanjima koja su upravo izašla. I ja sam se igrao sam sa sobom. U ovom trenutku nisam smatrao da je potrebno sakriti svoj šator, niti činjenicu da sam ga gladio kroz kratke hlače. Bio sam naslonjen na stolici raširenih nogu prema naprijed. Ruku sam držao na međunožju i pažljivo sam promatrao svoju ženu koja se dodirivala zatvorenih očiju. Začuo sam tiho stenjanje s lijeve strane i skrenuo pozornost na djevojke. Riley je lice zakopala na Bethanyna prsa, sisavši joj desnu sisu rukom niz prednje gaćice moje kćeri. Bethany me vidjela kako ih gledam i nasmiješila se. Namignula mi je, oblizala usne i uputila mi poljubac.

“Mama i tata?” Bethany je progovorila; razbivši moju ženu iz njezine fantazijske zemlje u kojoj sam siguran da je mislila na Marka.
“Da?” oboje smo složno odgovorili.
“Budući da je ovo otvorena i iskrena rasprava, imam nekoliko pitanja.”
“Nastavi, kao što sam već rekao, ništa nije izvan granica.” odgovorila mi je žena.
“Pa, prvo, mislim da si, budući da si gola mama, svi bismo vam se trebali pridružiti, tata. Ako je to u redu.”

Riley nije gubila vrijeme ustajući i spustivši tenisku suknju. Po prvi put otkrivši mojoj ženi, njenu gaćicu, savršeno manikiranu traku za slijetanje koja se pružala od njenih ćelavih djevičanskih usana. Odmah za njom, Bethany je ustala i skinula dječaku kratke gaćice, graciozno iskoračivši iz njih kad su udarile o pod. Maca joj je još bila obrijana kao i kad sam je prvi put okusio. Oči moje žene bile su prilijepljene za dvije djevojke.

“Vau, i ti si zapanjujući.” komentirala je moja žena. “Da izgledam kao netko od vas, nikad ne bih imao odjeću!”
“Ti si na redu tata!” Bethany je zacvilila.

“Pa, djevojke. Ovdje moram biti iskren. Najmanje mi je najdraže raditi krevete u krevetu. Ne mislim da sam jako dobra u tome i ne radim to često. Znam tvoj otac bi želio da to više radim, ali jednostavno ne želim. “
“Zapravo, dragi”, odvratio sam, “kad ste popili nekoliko pića, izuzetno ste sposobni sisati penisa. Ali u pravu ste, ne radite to često i volio bih da to radite više” . “
“Pa, u redu. Hvala na komplimentu dušo! Bethany, nisam sigurna kako bih ti rekla da sisaš kurac. Pretpostavljam da bih ti to ipak mogla pokazati, jer sada znam da voliš gledati.”

Zanijemio sam. Je li mi supruga doista nudila da mi popuši ovdje na palubi pred našom kćeri i njezinom prijateljicom? Na moje je pitanje brzo odgovoreno jer je, bez oklijevanja ili odgovora bilo koje djevojke, moja žena pala na koljena preda mnom. Stavila je ruku na podnožje mog penisa, podigla usne do glave i okrenula se prema djevojkama.

“U redu, pazi pažljivo. Učinit ću najbolje što znam.” rekla je spuštajući usta na moju ukočenu šipku.

Supruga me polako i namjerno počela sisati, lizati i gladiti. Zastenjala je oko mog penisa dok sam joj stavljao obje ruke na potiljak. Gledao sam djevojke s licem radosti dok se moja žena polako i namjerno zabavljala s mojim penisom. Bethany je imala ruku među Rileyjevim nogama, Rileyna ruka bila je između njezinih. Bethany me pogledala u lice, nasmiješila se i izustila riječi “Nema na čemu” nakon čega je uslijedilo tiho hihotanje. Uzvratio sam osmjeh svojoj kćeri i nastavio zuriti u nju i Riley kako se međusobno ugodimo gledajući moju ženu kako mi puše. Bio sam prilično siguran, u ovom trenutku, da sam umro i da sam nekako završio na raju pornografije. Bio sam siguran da je ova scena u kojoj sam živio bila fantazija većine tinejdžera i odraslih muškaraca.

Žena me nastavila polako sisati, kao da zapravo uživa u onome što radi. Osjećao se izvrsno i bio sam sretan što je moja supruga iznevjerila svoje inhibicije dok se hvalila našoj kćeri i Riley. Činilo joj se da stvarno voli to što radi, ali znam da je samo uživala biti svojevrsna učiteljica, u središtu pozornosti. Čvrsto me hvatala za osovinu dok me polako milovala i sisala kurac. Ovim tempom, vječno će mi trebati da svršim, što mislim da je ono što je htjela. Nemojte me krivo shvatiti, osjećao se divno, ali njezin je korak bio dovoljno spor da mi sokovi nisu ispumpani do ruba izbacivanja.

Nakon otprilike 10 minuta njezine spore ljubavi s mojim penisom, moja žena je podigla pogled prema meni, ostavljajući svoju ruku kako polako miluje moj mokri penis.

“Kako je bio taj ljubavnik?” Pitala je.

“Fantastičan!” Rekao sam joj.

“Da mama, bilo je jako vruće! Jedva čekam to učiniti kad mi se ukaže prilika! ” Rekla je Bethany gledajući me i namignuvši.

„Da, ni ja! Koliko god uživam jesti Bethinu macu, znam da ću voljeti sisati penis. ” Komentirao je Riley.

Moja je žena primijetila, dok su djevojke razgovarale, da se igraju jedna s drugom. Pogled joj je bio uperen u njih dvoje dok su nastavili manipulirati međusobnim klitorisima. Primijetio sam, dok joj je jedna ruka i dalje polako milovala penis, oblizala je usne, a druga joj je ruka pala među noge. Počela se grčiti iz vlastitog zadovoljstva, dok je nastavila zuriti u djevojke.

“Jesi li dobro mama?” Upitala je Bethany.

“MMM, da dušo, jesam. Oprostite, nisam mislio buljiti; Nikad u životu nisam vidio tako vruć prizor. ”

“U redu je mama. S obzirom da smo ti već rekli da smo se zezali, zaključio sam da bi bilo u redu igrati se jedni s drugima dok si ugađao tati. ”

“O da, u redu je, više nego u redu. To je vruće!”

“Dakle, gospođo D., može li se reći da nikada prije niste doživjeli ženu?” Upitala je Riley.

“Da, to je sigurna oklada. Gospodin D. i ja razgovarali smo o tome u žaru trenutka i to me uvijek pali, ali ja … ili mi, to zapravo nikada nismo učinili. Nakon što sam vas vidjela, mislim da bih zaista voljela probati! ”

“Morat ću to zapamtiti!” Plaho je rekla Riley kad se okrenula licem prema Bethany i počela se strastveno ljubiti s njom.

Moja je žena pustila mog lupajućeg člana dok je ležala na leđima ispred svih nas. Rekla je djevojkama da nastave s nastavkom masaže vlastitog klitorisa. Počela se žestoko trljati desnom rukom dok je lijevu dovodila do sisa i igrala se s bradavicama. Riley se ponovno namjestila da pusti Bethany da potpuno legne na kauč. Riley je ušla među noge mojih kćeri i počela lizati svoju slatku djevičansku pičku. Gledao sam, zajedno sa suprugom koja je masturbirala, kako se Riley lizala iz Bethanynog djevičanskog ljubavnog tunela gore kako bi joj sisala klitoris i leđa, uvijek iznova. Riley je bila sagnuta tako da joj je dupe pokazalo u mom smjeru, a budući da je moja žena bila u mukama, s palubom je tresla orgazam, nije primijetila kad sam lijevom rukom posegnuo prema Rileyinoj ljubavnoj gomili kako bih joj izmasirao natečeni klitoris. Ili sam barem tako mislio. Desnom sam rukom neprestano milovao penis dok sam gledao spektakl ispred sebe. Riley je dohvatila njezinu ruku mojom i potaknula me da brže trljam. Vriskovi moje kćeri dovedene do orgazma pred roditeljima pomiješani su s vriskovima stalnog vrhunca moje žene i Rileyjevim jaukom. Riley je počela lupati otkako su Bethany i orgazmi moje žene počeli splasnuti u svom vrhuncu. Počeo sam udarati kurac kao da mi duguje novac sve dok nisam ispalio 6 vrućih ljepljivih žica sperme gore na prsa, pri čemu me prva žica udarila u obraz. Povukao sam ruku s Rileyjeva humka dok sam se odmarao kako bih uživao u onome što se upravo dogodilo. Riley se srušila na moju kćer i zagrlili su se. Gledala je kako je moja žena sjela ispred mene, uzela moju lijevu ruku i prinijela je ustima. Oblizala ga je, kušajući Rileyin ljubavni sok.

“Sranje, sad sam uhapšen.” Pomislila sam u sebi.

“MMM.” Moja je žena zastenjala gledajući Rileyja i namignuvši. “Božanstveno imaš okus, draga moja.”

Moja se žena pomaknula uz moje tijelo, razmazujući moju spermu između njenih golih i mojih grudi. Odlizala mi je komadić koji mi je bio na obrazu, poljubila me i najavila da ide u krevet.

Ostavila me na palubi, golu, prekrivenu vlastitom spermom s mojom golom kćeri i Riley zapletenom na pletenom kauču.

“Pa valjda ti je novi cilj pojebati cijelu obitelj, ha?” Rekao sam Rileyju.

“Pa tek sad. To je, naravno, ako je Bethany smirena s tim. ”

“Naravno da je tako, dušo, moja mama zaslužuje biti zadovoljna kako ti meni udovoljavaš.”

Nakon nekoliko trenutaka tišine, okupio sam sebe i odjeću. Ustao sam da uđem unutra u krevet. Budući da sam dobra roditeljska jedinica, kao da je to sada važno, rekao sam djevojkama da ‘ne ostaju prekasno.’

Sljedećeg jutra, moja se žena probudila ranije nego inače kako bi se spremila i otišla pomoći Marku spakirati se i odvesti ga kući na ljetnu pauzu. Ostao sam u krevetu, budan i razgovarao s njom dok se odijevala.

“Sinoć luda noć …” rekla je dok je izlazila iz tuša.

Odgovorio sam s opreznim “uh ha”.

“Ne znam za tebe, ali bilo mi je jebeno dobro!” – uzviknula je.

“Da, bilo je zabavno, definitivno vruće!”

“Zaista sam uživao u tome što sam ti duvao pred njima, ali moj omiljeni trenutak, osim što su djevojke bile toliko otvorene sa svojom seksualnošću, gledao te kako trljaš Rileyin klitoris dok je jela našu kćer.”

“Da, to je bilo super. Oklevao sam to učiniti, zabrinut što ćete pomisliti ili reći, ali jednostavno si nisam mogao pomoći. Imala je svoju guzicu uperenu ravno u mene, njezina ćelava djevičanska pička bila je poput magneta, pozivajući me da je dodirnem. ”

“Bez brige da ćete me uzrujati. Kao što sam rekao, svidjelo mi se. Osim toga, znam da je i ona to učinila, budući da se godinama zaljubila u tebe. Hej, tko zna, možda je ona djevojka iz naših jebenih fantazija. Mislim, koliko god da ti je okusila prste, volio bih je okusiti iz prve ruke. ”

Ušutjela sam. Nisam znao kako reagirati. Sinoć sam bio siguran da je alkohol pokrenuo divlju stranu moje žene, ali sada se čini da je imala nekakvo seksualno buđenje. Znala sam da ću na kraju dobiti Riley, jer mi je obećala nevinost, ali sada je postalo očito da i moja žena želi dio nje. Bez razmišljanja sam uzbuđeno ispalio: “Pa znaš da ostaje kod kuće kako bi otišla na fakultet u zajednici godinu dana nakon što Bethany ode u školu, zar ne?”

“Ne, nisam to znao. To je zanimljivo. Zašto to znaš? ”

O ne, jednostavno sam uprskao.

“Pa, rekla mi je prošlog mjeseca, kad ste ti i djevojke s posla otišle u Seaville u kupovinu. Bio je to običan razgovor. Pitao sam je o fakultetu jer nisam sigurno čuo što radi. ”

“Oh, u redu. Pa, morat ćemo poraditi na njoj. ” Rekla je moja žena namignuvši mi i vraški seksi, cereći se.

Duboko sam udahnuo, laknuvši što sam izbjegao taj metak.

“Dušo”, rekla je moja žena dok je odlazila do moje strane kreveta. “Kako izgledam?”

Nosila je vrlo nizak kroj, otkrivajući većinu dekoltea, sise u očitom grudnjaku. Ispod toga nosila je kratku suknju od trapera koja joj nije sišla ni do pola bedra.

“Pakleno izgledaš seksi!” Odgovorio sam.

“Zamisli da pokupim kutiju s stvarima iz Markove sobe”, rekla je okrenuvši se i sagnuvši se. “Reci mi što vidiš.”

Nije nosila gaćice. Maca joj je bila svježe obrijana i bila joj je nabijena između debelih bedara, tik ispod sladostrasnog dupeta.

“Pa, vidim da si jutros odvojio malo više vremena pod tušem. Ne mogu se sjetiti kada si zadnji put obrijao svoj komad. ”

Nasmijala se i rekla: „Da, razmišljala sam o tome kako su Bethany i Riley izgledale sinoć i mislila sam da je vrijeme da to promijenim. Tebi se sviđa?”

“O da, znam. Također izgleda kao da vas danas želi sjebati hrpa sveučilišnih lacrosse igrača. ”

“Ne, ne samo hrpa, samo jedna.”

Trebala mi je sekunda da obradim njezin zadnji komentar. Rekla je to svom ozbiljnošću koja se mogla prikupiti, ali zasigurno se šalila. I samo jedan? Mislim, bili smo na većini Markovih utakmica i poznavali smo 90% igrača. Ništa od onoga za što sam mislio da je niti izdaleka ne privlači. Bio sam zbunjen.

“Samo jedan?” Pitao sam.

“Da. Ona koja je još uvijek djevica. Onaj koji je odbio dvije djevojke jer ima standarde. Onaj koji prvi put ne želi biti ‘propalica idiot’. Onaj koji je koristio moje gaćice, a još uvijek koristi sestrine za masturbaciju. ”

“Hoćeš li ozbiljno zavesti našeg sina?” Upitala sam, šokiranija od svega.

„Pa, ​​ne misliš li da mu to dugujem? Mislim nakon što ste ga zadirkivali golog većinu svog života? Siromah se želi povaliti, ali previše se plaši da zabrlja. Tko ga može bolje poučiti od mene? “

“Pa, imaš pravo na to. Ali budite oprezni. To je škakljiva tema. Zvuči dobro, čak vruće, u teoriji, ali moglo bi krenuti drastično pogrešno i evo sjebete savršeno dobar i otvoren odnos sa svojim sinom. ”

“Da, istina. Ali imam osjećaj da ste ljubomorni, kao da ne želite da to učinim. “

“Pa, reći ću ti to ovako. Ako ćeš dobiti nekog čudnog penisa, radije bih da je to moj vlastiti sin nego neki Johnny nitko s ulice. ”

“Pa, to se onda rješava. Idem se poigrati s njim, vidjeti hoće li zagristi. Neću vršiti pritisak na njega, ali ga niti neću zaustaviti. Ispričat ću vam sve o tome, ako želite. “

“Naravno da želim znati, ne štedite detalje.” Rekao sam joj.

“I samo razmisli o mogućnostima, znajući što znamo o Bethany i Riley, i ako se Riley i Mark okupe.”

Moram priznati, pomisao da udružim suprugu i/ili Riley sa sinom bila je intrigantna. Moj penis je počeo bubriti. Žena mi je prišla, još uvijek ležeći u krevetu, i nagnula se da me poljubi za oproštaj. Stavio sam ruku uz njezinu suknju, između njezinih nogu, i polako joj protrljao bedro do mačke. Osjećao sam njezinu toplinu i vlažnost.

“Izgleda da je netko uzbuđen!” Komentirala sam dok sam se odvajala od našeg poljupca.

“Tako sam uzbuđena, nije ni smiješno. Dobrodošli u naš novi seksualni život, dobrodošli u novi, oživjeli me. ”

Zavalila se da me poljubi. Rekla mi je da mora otići, rekla mi je da me voli i izišla kroz vrata. Zaspao sam nedugo nakon što je otišla.

Nemam pojma koliko sam dugo spavao nakon što je žena otišla. Probudio sam se s osjećajem svog penisa u toplim i mekim ustima. Kad sam otvorila oči, vidjela sam svoju lijepu kćer kako leži pored mene u krevetu, gola. Imala je usta na mojoj rastućoj erekciji i nježno i polako je gladila rukom. Pomaknuo sam joj ruku do potiljka i pomilovao meku plavu kosu do leđa i lagano joj protrljao leđa. Kukovi su mi se počeli vrtjeti dok mi je penis potpuno oživio.

“Dobro jutro tata!” rekla je, podignuvši pogled prema meni, ostavivši mi ruku na kurac.

“Dobro jutro djevojčice. Cure, kako ste spavale? “

“Vrlo dobro! Nakon što smo ušli, došli smo do još jednog velikog vrhunca i zaspali držeći se jedno za drugo. Probudili smo se i dalje u istom položaju. Sinoć je bilo super! ”

“Bilo je, doista. Znam da se tvoja majka super provela! Kad smo već kod Riley, spava li još? “

“Ne, poslao sam je kući.”

“Oh … u redu.” Rekao sam, nekako razočaran.

“Pa, tata, mama neće biti cijeli dan, vjerojatno do poslije večere, spakirat će Marka i preseliti se kući. Imamo cijeli dan i kuću za sebe. Spreman sam vam se u potpunosti predati. Ne kažem da nikada ne želim da Riley bude uključena, zapravo, mislim da ćemo nas troje zajedno biti zabavno, ali po prvi put želim da to bude nešto posebno, nešto što samo ti i ja dijelimo. Rekao sam joj da ću je nazvati kasnije, nakon što završimo, i da se može vratiti. ”

Privukao sam je k sebi, licem u lice. Skinuo sam njezinu ruku s penisa i obujmio je rukama. Svoju 18 -godišnju kćer držala sam u zagrljaju ljubavnika. Gledao sam joj duboko u oči dok su nam se usne susrele u najstrastvenijem poljupcu koji smo do sada podijelili. Pustio sam da joj ruke lagano prate niz njezina leđa do njenog punog i čvrstog okruglog dupeta i iznova se vraćaju dok smo se mi ljubili. Osjećaj njezine meke, tople i preplanule kože bio je izvrstan. Prekinula sam naš poljubac i provukla joj prste kroz kosu.

“Bethany, zaista te volim. Ti si moja posebna djevojka. “

“I ja tebe volim, tata, i kao što znam da me niti jedan drugi muškarac neće voljeti na način na koji ti voliš, nikada neću voljeti drugog muškarca kao tebe.”

“Bethany, trenutno nisam spremna uzeti tvoje djevičanstvo …”, rekla sam, tužno.

“Zašto ne tata?”

“Nemam nikakvu zaštitu.”

„Oh, ne budi lud. Mama je povela Rileyja i mene u ponedjeljak nakon što smo se nas troje prvi zavaravali kako bismo došli na kontrolu rađanja. Oboje smo u istom ciklusu! ”

Dobio sam zeleno svjetlo. Sad me je zaustavila samo hrabrost. Bio sam prvi supruzi, prije gotovo 30 godina. Od tada nisam imao drugu djevicu. Definitivno sam bio uzbuđen, ali svejedno sam bio nervozan. Nisam želio ići prebrzo, kao što bih to učinio s djevojkom koja poznaje užad. Htio sam osigurati da se moja ljupka kći provede najbolje što može zamisliti.

Opet smo se počeli snalaziti dok sam je kotrljao s boka na leđa, sa mnom na njoj. Moj penis je bio pritisnut o moj trbuh, između nas, s glavom pri vrhu njenog vlažnog proreza. Počela je brušiti bokove i namještati se za moj ulaz u njezin ljubavni kanal.

“Vau dušo, ne budi toliko željan.” Mirno sam joj rekao između poljubaca.

“Molim te, povedi me sada tata. Trebam te!” povikala je.

“Dušo, neću te samo pojebati. Vodit ću ljubav sa svojom dragom kćeri. Doživjet ćeš pravu, neobuzdanu strast i ljubav. ”

Nastavila je raditi bokovima, kao da je zanemarila ono što sam joj upravo rekao. Nastavio sam se opirati dok sam joj se ljubio niz tijelo. Odvojio sam vrijeme ljubeći je i ližući joj vrat, grickajući joj uši i govoreći joj kako je predivno lijepa. Nastavio sam dolje, polako joj ližući svaki centimetar gornjeg dijela prsa. Zadirkivao sam svaku bradavicu ono što se činilo zauvijek. Konačno, uz ohrabrenje od njezinog snažnog guranja po potiljku, progutao sam što sam više mogao njezinih sisa iz C-šalice, jednu po jednu. Posebnu sam pozornost posvetio njezinim bradavicama, lizanju, sisanju i laganom grickanju. Disanje joj je postajalo sve teže i pliće, jecaji su bili sve glasniji u iščekivanju onoga što slijedi.

Nastavio sam joj ljubiti tijelo, a sljedeća mi je stanica bila ono osjetljivo područje neposredno iznad stidnog područja, linija donjeg rublja (ako je nosila). Polako sam je lizao sprijeda, oko lijevog boka, ocrtavajući jezikom zamišljenu liniju. Polako sam, držeći jezik lagano pritisnut na njezinu kožu, povukao istu liniju unatrag do njezinog desnog kuka. Odatle sam osjetio miris njezine vrlo mokre mace. Znao sam da je zadirkujem, da je izluđujem. Po njezinim jecajima mogao sam reći da je prilično frustrirana što neću samo nastaviti s poslom, ali mi je njezina vrtoglavost rekla da joj se sviđa tretman koji je dobivala.

Nastavio sam joj lizati niz prednji dio bedra, nježno je ljubiti, ali nikad nisam stupio u kontakt s njezinom macom. Polizao sam joj unutarnje desno bedro do koljena i natrag prema gore. Lagano ispašujući njezin djevičanski prorez jezikom, prešao sam i učinio isto to s njenim lijevim bedrom. Vukla me za glavu svom svom snagom, preklinjala me da stavim usta na njezino najsvetije mjesto. Vozila je kukove prema mome lizanju, djelomično razvlačeći usne pri svakom zanosu.

“Tata … .MOLIM TE !!!!!”

To je sve što je trebala reći. Gurnuo sam joj noge koliko god su htjele, otkrivajući njezinu vlažnost i spremnu pičku. Ušao sam izravno po njezin klitoris ustima i dok sam ga usisavao, ispustila je glasan uzdah.

“Dasssssss … Oh … Moj … ..MMMMMM.”

Pustio sam jezik da padne do njezinog djevičanskog ulaza i čvrsto ga pritisnuo unutra koliko je god mogao. Kukovi su joj se podigli u susret i počela me jebati s jezikom. Držao sam lice na jednom mjestu dok je radila svoju macu na tome. Kad su joj bokovi zadnji put pali, jezik mi je bio čvrsto na svom klitorisu. Počeo sam ga snažno lizati, a zatim ga usisati natrag u usta. Otprilike u to vrijeme ispustila je glasan vrisak.

“Tata … .Ja sam CUMMMMIIIINNNNNGNGGGGGGG !!!!!!!!”

Kukovi su joj snažno udarali, ali s pritiskom ruku na njezine noge i usisavanjem klitorisa, nikada nisam prekinula kontakt. Njezina je maca počela šikljati, a opet sam bio zadovoljan što mi je kći štrcala. Njezina tekućina brzo mi se razmazala po licu i niz dupe joj je otišla do plahte ispod, ostavljajući početak onoga što bi postalo golemo mokro mjesto.

Legao sam na nju, nježno je poljubivši i dalje vrlo osjetljiv klitoris. Njezino se tijelo treslo pri svakom dodiru dok sam je rukama milovao po tijelu. Kako joj je orgazam jenjavao, pročistila je grlo i pogledala me.

“Tata, to je bilo nevjerojatno. Potpuno sam spreman da napokon uđeš u mene. Uzmi moje nevinost molim te tata. Učini me svojom. Vodite ljubav sa mnom kao što znam da samo vi možete. ”

Bez riječi sam se pomaknuo uz njezino tijelo, nikada ne prekidajući kontakt očima. Nagnuo sam se da je poljubim, a ona me obujmila rukama oko vrata kako bi me uvukla. Duboko me poljubila, okusivši svu njezinu tekućinu. Opet je izvila kukove pokušavajući me uvući u sebe. Opirao sam se dok sam se nastavio družiti sa svojom ljupkom kćeri. Frustrirano je zastenjala.

“Tata, preklinjem te, molim te, jebi me.”

“Rekao sam ti, dušo, neću te samo jebati. Ja ću voditi ljubav s tobom. ”

Time sam se gurnuo i iznio koljena naprijed. Postavio sam se između njezinih raširenih nogu i počeo trljati svoju penisnu glavu gore -dolje po njezinoj mačici, počevši od njezina klitorisa. Svakim prolaskom vršio sam sve veći pritisak sve dok napokon nisam gurnuo glavu u njezin uski, djevičanski otvor. Bio je to prvi put da je moj kurac dotaknuo seksi nebo moje kćeri. Osjećaj je bio intenzivan dok sam razmišljao o činjenici da ne uzimam samo djevičanstvo druge djevojke, već i vlastite kćeri. Za kraj, uzeo sam njezino nevinost u sam krevet u kojem je začeta prije 18 godina.

“Jeste li sigurni da želite ovo dijete?” Upitao sam prije nego što sam ušao.

“Da tata. Nikada nisam bio siguran u bilo što. ”

Počeo sam polako mljeti svoj penis u nju. Bila je nevjerojatno uska, budući da nikada u sebi nije imala ni prst. (Kasnije mi je rekla da je također naučila o Kegelovim vježbama, te ih je redovito radila.) Ovo je doista bio nepoznat teritorij, a znajući da je taj trenutak učinio toliko intenzivnijim.

Dok sam polako više gurao u nju, mogao sam osjetiti njezine usne, zalizane njenim ljubavnim sokovima kako se protežu oko mog penisa od 6 inča, a njezini baršunasti zidovi zatvaraju se oko njega. Trgnula se od boli, ne zbog razbijanja himena, jer je to slomljeno zbog njezine tako aktivne atletike, već zbog njezine stegnutosti i istezanja. Moja kći, moja princeza, više nije bila djevica. Njezin otac, ja, imao je čast deflorirati je. Bio je to trenutak koji se može opisati samo kao nevjerojatan. Nijedan porno producent ili pisac priča nije mogao smisliti ovako veličanstvenu scenu.

Nakon nekoliko minuta polaganog uguravanja, izvlačenja dijela i ulaska malo dublje, konačno sam bio potpuno u njoj, duboko u jaja. Naše oči nikada nisu prekidale kontakt. Gledala je u mene, ne samo u mene. Imala je pogled strasti, ljubavi, požude i zadovoljstva sve u jednom. Držao sam se u njoj nekoliko trenutaka kako bih joj dopustio da se prilagodi da me ima u sebi.

“Volim te tata.” Rekla je kad je počela brušiti bokove u mene.

Uzeo sam to kao svoj trag da je ispravno namještena i počeo sam se ljuljati u vremenu s njezinim brušenjem. Svakim udarcem gurao sam što sam dublje mogao. Pri svakom izvlačenju ostavljala sam samo glavu prije nego što sam se vratila u nju. Palac desne ruke počeo sam joj masirati klitoris dok sam se lijevom igrao s njezinim bradavicama. Počela je jače stenjati i jače samljeti. Mogao sam reći da je na rubu drugog vrhunca pa sam ubrzao korak u susret njezinu.

U roku od nekoliko minuta ona je divlje mlatila po krevetu ispod mene. Mogao sam osjetiti kako joj maca šiklja oko penisa pa sam se izvukao i osjetio njezino prskanje s većim pritiskom nego što sam ikada zamislio da je moguće. Držao sam palac na njezinu klitorisu dok se nije opustila na krevetu. Dao sam joj trenutak da se sabere i upitao je: “Jesi li dobro?”

“Da tata. Molim vas nastavimo. Moram osjetiti tvoju spermu u sebi! ”

Otkotrljao sam je do trbuha i podigao na ruke i koljena. Natjerao sam je da joj savije leđa i savršeno joj postavio ulaz. Kleknuo sam iza nje i sa stražnje strane polako ugurao svoju lupajuću jedinicu u nju.

Moram biti iskrena, ne znam sve što se može znati o ženskoj anatomiji, ali ono što znam, ono što sam barem doživjela, jest da se ženska maca znatno učvrsti u položaju psa. Obično taj položaj spremam za kraj, jer me uvijek tjera da brže svršim. No, danas sam se s kćeri osjećala kao rock zvijezda i imala sam izdržljivost Rona Jeremyja.

Kad sam sa stražnje strane bio potpuno u njoj, rekao sam joj da se pruži i igra s klitorisom, ako želi. Ona učinila. Rekao sam joj da ću joj dopustiti da kontrolira tempo, da sve što treba učiniti je ljuljati se naprijed -natrag po mom kitu dok sam mirno stajao. I učinila je. U početku je počela sporo, ali kako joj se ruka ubrzavala na klitorisu, njezino se ljuljanje na penisu ubrzalo.

“O da tata! Vi ste veliki ljubavnik i odličan učitelj. Već te volim jebati. Molim te, nemoj nikad prestati. “

Počela se ljuljati sve brže dok se gradio novi vrhunac. Spustio sam pogled na njezino prekrasno dupe, njezina uska rupica zurila je u mene. Odlučio sam polizati palac i zabiti je u djevičansko dupe. Desnim palcem temeljito namazanim pljuvačkom, stavio sam mu ga na analni ulaz i počeo vršiti pritisak. Prestala mi se ljuljati po kurcu, pitajući se što radim.

“Nastavi dušo, uživat ćeš u ovome, obećavam.” Rekao sam joj dok sam zabijao svoj penis duboko u nju.

Nastavila je ljuljati se, a svakim pokretom natrag prema meni, palac sam gurao malo dublje. Konačno, nakon nekoliko minuta otpuštanja palca u nju, ušao sam u treći zglob. To je poslalo nove senzacije kroz njezino tijelo dok je snažno isprepadala klitoris i zabila se u moj penis. Nije prošlo mnogo vremena nakon što je ponovno dobila čašu koja je razbila, vrišteći orgazam, s još više tekućine dodane na naše već znatno mokro mjesto. Srušila se na krevet preda mnom, moj penis mi je izvlačio macu, palac joj je izlazio iz dupeta.

“Oh, tata, mama je bila u pravu, ti si veliki ljubavnik.”

“Smiješno je to što nikad nisam prošla toliko dugo niti sam imala njezinu spermu kao ti s njom.”

“Dobro za mene! Sranje za nju! ” rekla je dok je hvatala dah. „U redu, pa što je sljedeće tata? Mogu li te jahati? ”

“Apsolutno!”

Legao sam na leđa kraj nje dok se bojažljivo penjala na mene. Koljena su joj još uvijek bila slaba, dovraga, cijelo joj je tijelo bilo slabo od tri leđa do leđa koji su špricali orgazme. Dok se postavljala iznad mene, posegnula je između nogu da me uhvati za penis i uvede ga unutra. Jednim brzim pokretom sišla je i utisnula se u mojih šest centimetara ljubavi. Pala je naprijed i tijelo joj se treslo od još jednog mini orgazma pa sam počeo zabijati bokove u nju. Počeo sam nekako sporo, ali ubrzo sam ubrzao korak. Dok je još ležala na meni, stenjala mi je u uhu dajući mi do znanja da joj se dopadam na više načina nego što je mogla zamisliti.

“Tata, upravo sam došao!”

“Znam dušo, mogao sam osjetiti kako ti sokovi izviru iz mog penisa.”

Moj penis i jaja su bili potpuno natopljeni, posteljina uništena. Gurnula se i podigla koljena naprijed. Držala je moj penis u sebi stežući joj unutarnje mišiće. Pružio sam obje ruke i počeo se igrati njezinim bradavicama. Njezina desna ruka pala je na moja prsa radi ravnoteže, a lijeva je krenula na posao i opet uplašila klitoris.

Počela je polako meljeti o moj kurac, a kako je povratila snagu, njen tempo je postajao sve brži.

“Oh tata, osjećaš se tako dobro u meni. Drago mi je što ste me natjerali da čekam posljednje dvije godine. Nisam bio spreman za ovo sa 16 godina, ali od sada više nema čekanja. Ti si jedini muškarac s kojim sam ikada željela voditi ljubav. Tvoj sam zauvijek. ”

“Hvala dušo”, rekla sam između udaha, osjećajući kako mi se jaja počinju stezati, “znam da će biti i drugih momaka koje zajebeš, ali doći ćeš k tati na dobru ljubavnu sesiju.”

Počeo sam tjerati kukove da se susretnu s njezinim mljevećim tempom. Naš je ritam bio usklađen.

“Ispuni me svojim sperma tatom. Ispuni me! ”

“Uhhgggffnneff …. Cumming baby, ja … ..ahhh … .ohhhhh !!!!”

U trenutku kad je prva od 6 žica sperme pucala u pičku moje djevojčice, imala je još jedan um koji savija orgazam koji joj je bacio tijelo na moje. Pumpao sam nekoliko manjih žica u nju dok su joj mišići nehotice muzili moj penis na suho.

Zaspali smo, ona na meni, ja još uvijek u njoj. Ležali smo u mješavini svoje ljubavi na plahtama ispod nas. Bilo je to rajsko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top