Naporan trening

Pogođen razinom libida koji bi tinejdžera posramio; Helen je odbacila primjerak Pedeset nijansi koje je čitala. Iako nije previše voljela ideju ropstva, očarali su je pokorni elementi priče. Zapravo, bila je toliko zarobljena da je promjena donjeg rublja postala nužnost.

To nije nešto na što bi trebala biti podložna žena od njezine zajednice u kući. Ali onda, nije bila kod kuće, zar ne? Helen je uhvatila svoje čudovište kroz gaćice, poput čovjeka koji grebe orahe, i bacila bagalan pogled na knjigu.

To je bila jedna od stvari koje su joj se svidjele u poslu; da bi svoje uštogljene vršnjake mogla ostaviti kod kuće, odletjeti na drugi kraj zemlje i pustiti kosu s potpunom anonimnošću. Osim toga, tada je imala dodatno zadovoljstvo podijeliti svoje priče o požudi i izopačenosti s Kelly.

Ipak, prsti joj trenutno nisu bili potrebni. Možda će kasnije, oko ponoći, izvući Boba na trčanje i odraditi još jedno poglavlje. No, odlučila je, zasad joj je zdrav trening u teretani hotela bio najpotrebniji. Bez knjiga, bez igračaka, bez prstiju, samo pošten znoj, rekla je sebi.

Miris njezina spola bio je jak dok je skidala gaćice, a Helen je razmišljala o tuširanju prije odlaska u teretanu, ali je odlučila da je to samo gubljenje vode jer će ionako uskoro opet biti vruća i oznojena. Osim toga, nitko drugi ne bi znao.

Krivila je Kelly za trenutno stanje duha i tijela; jer joj je Kelly uopće dala tu prokletu knjigu – zajedno s hrskavim stranicama! Nasmijala se na tu pomisao čak i dok je navlačila gladak spandex preko vlastite gole ljepljivosti.

Iz njezine sobe blizu zadnjeg kata brzo se odvezla do teretane. Međutim, na njezino zaprepaštenje, na poruci na vratima pisalo je: “Sustav elektroničkog ključa ne radi, molimo vas da nabavite tvrdi ključ od stola za vratar”.

Mrmljajući niz nepodobnih psovki, Helen se odšetala natrag do dizala i odjahala dolje u predvorje hotela Embassy Suites. Izlazeći iz dizala, posljednja psovka izmakla joj je s usana kad je primijetila da je bar još uvijek prepun ljudi, pa se čak i prelijevao u predvorje. Dovraga, izgleda da sam propustio dobar, jadikovala je.

U normalnoj noći ovdje bi bila; čavrljajući s čovjekom u uniformi ili suputnikom. No, danas je bio određen dan za izgradnju tima, koji je uvijek preskakala. To nije bio team-building; dečkima je to bio golf, a nakon toga vezivanje pića u striptiz klubu.

I dok je Helen uvijek bila na posjeti striptiz klubu i svemu što je to uključivalo, golf ju je samo frustrirao do suza; pa je prošla i odlučila se za film nakon čega je slijedila večera u lokalnom meksičkom restoranu. Film je bio u redu, ali hrana je bila božanstvena i zadržala se uz čašu crnog vina i drugu porciju.

Krajnji rezultat toga bio je međutim da je propustila početak sretnog sata i da je u početku imala priliku bacati se na labave muškarce ili vojnike koji su se uvijek pojavljivali zbog pića u pola cijene. Stoga je umjesto toga preskočila predvorje ušavši na sporedna vrata i otišla ravno u svoju sobu na tihu noć i malo čitanja.

Pregledavajući prizor sada, Helen je ugledala nekoliko vrućih plavokosih blizanaca, okruženih praznim čašama, kako udaraju po njihovom konobaru. Jadnik, sjetno je pomislila dok je stajala pored nekoliko širokih ramena koji su razgovarali s vraterom. Pomisao, Mmm, lijepo joj je pala na pamet, i djelujući impulzivno, savila je leđa prije nego što je preko njih zatražila ključ od teretane.

Vratarka je podigla pogled, provjerila sise i stavila ključ na njegov pult bez ijedne riječi. Helen nije znala treba li biti uznemirena ili zadovoljna, ali nakon kratkog razmatranja i ključa koji joj je nadohvat ruke, odlučila se za zadovoljnu.

Potiskujući hihotanje, promrmljala je svoju zahvalu i namjerno okrznula desnu ruku i dojku po najbližem tipu dok je pružala ruku pokraj njega po ključ. On je također bacio pogled na njezine sise i bila je neizmjerno zadovoljna što ga je vidjela, a zatim laktala svog prijatelja dok se okretala. Bila je loša za dobro odjevene muškarce.

Helen je bacila pogled na plavokose blizance, i zasigurno su je uklonili grabežljivim pogledom koji je rekao: ‘odbij kučko, večeras ovdje lovimo!’ Oh, tako je dobro poznavala ovu igru ​​i igrala ju je do grla prebacivši svoju dugu crvenu kosu preko ramena dok se saginjala, bradavica se probudila i pokazala joj put.

Osjećala je toplinu muških očiju koje joj je gorjelo u dupetu i izjedalo njezinu figuru dok se kretala prema liftu. Požurite, djevojke, spandex pobjeđuje. Zabijte mi jedan bod, rekla je sebi kad su se vrata otvorila i nevoljko se uputila natrag u teretanu na još jedan pokušaj na vratima.

Smještena na posljednjem katu hotela, teretana je imala trokrilni bazen za opću upotrebu, dvije usrane stare stvari za guranje i mali prostor za trening s utezima. No, izvan bazena, postojala su druga vrata koja su vodila do toplica samo za izvršne direktore koje je Helenina ključna kartica trebala otvoriti ako je elektronička brava radila.

Izvršno lječilište bilo je dostupno samo vlasnicima zlatnih kartica i sadržavalo je razne građe za bodybuilding i strojeve za trčanje. Tu su bile i sobe za paru i saunu. Odsjek za vježbanje s utezima bio je dobro opremljen i došao je s ogledalom od zida do zida i velikim prostorom za vježbanje za prostirku za jogu. Također je pružao veličanstven pogled na gradska noćna svjetla što su trake za trčanje postavile da iskoriste.

Helen se zaista nadala da će se vrata otvoriti jer joj se nije svidjelo da pola sata trguje pišajućim motociklom dok je na javnom mjestu. I zasigurno se nije htjela sukobljavati s kasnonoćnim pijanim istraživačima čiji je jedini cilj bio pervertirati joj na dupetu. Isprobala je svoju ključnu karticu na vratima.

Pri prvom dodiru zasvijetlila je crvena LED dioda i s zaprepaštenjem je pomislila da je i ona možda zakazala, pa je pokušala s fizičkim ključem, ali bez uspjeha. Međutim, drugi dodir na njezinoj kartici rezultirao je zelenom LED diodom, nakon čega je uslijedio glasan klik dok su se vrata otvarala, što je omogućilo pristup izvršnoj luci.

S uzdahom olakšanja, Helen se pustila unutra i krenula prema trakama za trčanje s planom da uloži neke ozbiljne kilometre gledajući u gradska noćna svjetla. Umjerena u pogled, nije primijetila da se vrata iza nje nisu zatvorila. Kratkim pogledom uočilo se da je sama pa je Helen zastala kako bi pogledala svoje dotjerano tijelo od 5’9 “u zidnom ogledalu.

Žena plavih očiju na visokom licu jagodične kosti uokvirena dugom crvenom kosom zurila je u nju. Skinuvši ogrtač s zapešća, kosu je uvukla u čvrsti rep i kritički bacila oko na svoje tijelo. Imala je prirodan set punih 32C sisa, na koje je bila ponosna jer su bradavice i dalje bile usmjerene prema sjeveru. Dolje niže bio je zategnut trbuh, kojeg je vrijedno držala i duge noge koje bi svaki muškarac želio pratiti kući.

Zadovoljna onim što je vidjela, Helen je odradila nekoliko vježbi istezanja, a zatim je stupila na najbliži stroj. Želeći samo dobru šetnju kako bi prigušila frustracije iz knjige, Helen je stroj postavila na 3 milje s nagibom od 3 posto. To bi me trebalo učiniti, pomislila je krenuvši.

Nakon 35 minuta stroj je dvaput zapištao dajući joj do znanja da su 3 milje završene. Brže nego što je namjeravala, ali to je bilo zato što je, pomislivši na knjigu na početku, posljednjih tridesetak minuta provela brzeći kroz razne mašte. Sada joj je bilo gore nego kad je počela. “Prokleta Kelly i njezina jebena knjiga!” rekla je stroju, ali se nasmiješila kad je sišla.

Pa, toliko o razočaravajućoj šetnji, razmišljala je dok je odvajala pogled od soba za paru i saunu. Tijekom šetnje nije nikoga čula, pa je zaključila da je netko tu lutao, vjerojatno je već bio mrtav. Ali provjerila ih je oboje kako bi bila sigurna.

Zadovoljna što nikoga nije bilo na mjestu i prezirući svlačionicu, Helen je svukla svoju opremu od spandeksa, zgrabila čisti pahuljasto-plavi hotelski ručnik i ušla u parnu sobu. Odmah ju je napao val vrućeg mokrog zraka koji joj je puzao po koži. Nakon što je bacila ručnik na kamenu klupu, stajala je nasred sobe, široko raširenih ruku i prigrlila vlagu.

Čelo joj je prvo popustilo kad su joj zrnca na čelu iskočila zrna znoja. Ubrzo je uslijedio bodljikavi osjećaj na tjemenu jer je i on požurio proizvesti znoj u pokušaju da joj ohladi tijelo. Odupirući se iznenadnoj želji da je počeše po kosi, okrenula se u polaganom krugu, jureći za najtoplijim dijelovima zraka čekajući da je ostatak tijela sustigne i znoji se.

Možda mogu pročistiti svoje prljave misli kroz kožu, nasmijala se u sebi. Nakon njezine sjednice na traci za trčanje i pet minuta provedenih u parnoj sobi, Helenino srce je ubrzalo i bila je spremna za malo sjedenje. Brišući područje kondenzacije sa staklenih vrata, Helen je provirila kako bi bila sigurna da nema nikoga i gola je izjurila iz parne sobe.

Hladan zrak u teretani preplavio ju je kad je bacila prvi ručnik u korpu i uzela svježi iz police. “Vrijeme je da mi ispečeš dušu”, rekla je vratima saune dok je čupala kosu iz repa i oslobađala je.

Kad je otvorila vrata, vrućina joj je ponovno napala tijelo, ali ovo je bila mnogo sušnija vrućina poput pustinje. Drvenim kutlačom, Helen je bacila izdašnu količinu vode na vruće stijene saune. Siktali su u život s naletom pare.

Zadovoljna time, odabrala je klupu na drugoj razini točno nasuprot vratima, raširila ručnik i sjela na njezin rub. Na taj je način Helen mogla nadzirati prozor na vratima, a ako se ukaže potreba, mogla je ručnikom omotati oko struka brzo okretanje zapešća.

Da, i dalje bi joj sise bile izložene, ali to joj uopće nije smetalo. Uzbuđenje joj je projurilo tijelom pri pomisli da će biti uhvaćena, a ona se podsvjesno dotaknula. Uvijek se oduševljavala osjećajem tajne javne golotinje i mogućnošću razotkrivanja.

Jednom je sjela straga sa spuštenim vrhom i otkrivenim grudima za vrijeme službe. Njezin tadašnji dečko bio je užasnut, ali je ostao uz nju; seks je nakon toga bio jebeno nevjerojatan.”Kakve su šanse da me netko vidi u ovo doba noći”, upitala je Helen praznu saunu? “Nema!” odgovorila je na vlastito pitanje dok je hvatala grudi i palčevala bradavice. Oboje su oživjeli i otvrdnuli pod njezinim dodirom. – Samo ja i djevojke.

Zatvorivši oči, Helen je spustila ruke preko ravnog trbuha, preko tanko podšišane gomile svilenkasto meke kose i do svake unutarnje strane bedara. Poznato stezanje u slabinama natjeralo joj je mišiće da stisnu noge i sklopi joj noge kako bi joj obje ruke zarobile. Izvila se na ručniku i osmijeh joj je slomio usne.

Tijelo joj je htjelo zarobiti nešto među nogama, to je bilo sigurno. Izvijajući leđa kako bi istaknula svoje obilne sise, osjetila je škakljanje znojnih perli dok su joj izbijale po cijelom tijelu. Ta ju je priča zadesila više nego što je mislila i prepustivši se maštanju svog uma razmaknula je noge.

Vidjela je sebe izloženu par stranaca, komade sa stola za konsijerža, i vidjela ih je kako sline i miluju se dok su zjapili u nju. Bila je to dekadentna misao i osjetila je kako joj se maca grči u iščekivanju. Obojica su nosili debele kite, ali jedan im je ošišao stidne dlake i penis mu je bio pravo oružje. Mašta joj je sinula.

I Helen je gotovo slinio i otpustivši noge, raširila je nokte po unutrašnjosti bedara. To je zatim poslalo trnce ravno u njezinu macu koja je slinila. Nastavila je crtati vatrene crte sve dok joj dva prsta jedne ruke nisu skliznula između usana i nesigurno je počešala svrbež.

U isto vrijeme, dvije kuglice znoja spojile su se u jednu na vrhu njezina dekoltea i zaronile u škakljajući prolaz koji se probio sve do njezinog pupka, ostavljajući iza sebe trnce. I dalje čvrsto stisnutih očiju, prstima natopljenim sokom obrisala je zrnce, a zatim prinijela ruku licu.

Zamislila je obrijanog tipa koji ju želi dodirnuti i prišao je korak bliže da udahne njezin miris. Miris na kojem je radila cijelu večer od knjige do saune do prstiju. Uostalom, voljela je osjetiti miris kad se trebala pojebati. Ja sam prava drolja, rekla sam sebi i na brzinu namirisala prste kako bi to potvrdila.

Cereći se poput učenice, Helen je jednom rukom vratila svoju guzu, a drugom je dodatno dotjerala svoje već tvrde bradavice. Zavukla je prste duboko u sebe, jebejući se prst kako to samo žena može. Njezino je tijelo reagiralo laganim grčem, a ona je razmaknula koljena kako bi svojim zamišljenim prijateljima dala bolji uvid u radnju.

Uz tiho stenjanje, Helen je otvorila oči za nervozan pogled u sobu prije nego što je krenula raditi na svom nadolazećem orgazmu. Nikada prije to nije učinila u sauni i morala je priznati da je okruženje savršeno. Vruća znojna soba za vruća znojna djela i dok su joj ruke kliznule po cijelom tijelu, pitala se zašto to nikad prije nije pomislila.

Maca ju je boljela od potrebe, klitoris je pulsirao, a sokovi su joj tekli poput slavine. Ukratko, nakon samo pet minuta provedenih u sauni bila je u haosu. I voljela je svaku sekundu toga. Prsti su joj letjeli od točke do točke do klitorisa i natrag sve dok se nije ustalila na ritmu lupanja kukovima s jednom rukom na grudima, a drugom ušuškanom duboko u svom vrućem mokrom središtu.

Zastala je kako bi dugo udahnula svoje prste i okusila ih također dok je zamišljala obrijanog tipa kako radi upravo to. Bilo je to gotovo dovoljno da je prevrne preko ruba, ali ne baš. Helen je vratila prste na dužnost i s novom snagom protrljala klitoris. S usana joj je izmaknuo glasniji jauk kad joj se druga ruka pridružila prvoj i ušla u nju.

U trenucima je bila zgrčena u pokušaju da simulira golemi penis zamišljenog stranca. Rastezao ju je na zadivljujuću razinu, a um joj je prešao na sliku iz knjige sebe sa svezanim rukama na leđima i ovim masivnim penisom koji je izjebao govna iz nje.

Helen je zadrhtala pri pomisli, ali to je bila njezina točka preokreta, a dok su joj sokovi slobodno tekli oko ruke, snažno je stisnula klitoris između palca i prsta. Pojačala je tempo svog ševenja prstima dok je zamišljala kako nabijeni pijetao zalazi sve dublje i snažnije sa svakim gunđanjem vlasnika.

Kad se približila svom orgazmu, Helen je za sebe promrmljala riječi za koje je znala da ih obrijani tip želi čuti. Istini za volju, zamišljajući njegov veliki debeli penis u njoj upravo sada, htjela je i njih čuti.

“Jebi me”, prošaptala je. I čuvši taj mali zvuk u prostoriji, slijedila ga je uz glasnu izjavu “JEBI ME!” dok joj je orgazam eksplodirao preko prstiju i šake. Helen je zabacila glavu, a prstima duboko ukorijenjenim u vruću sparnu macu zajahala ju je nakon osjećaja orgazma u tlo. Bože, večeras sam prljava, pomislila je. Što se dovraga događalo?

Osjećajući se pomalo sito, ali i jako vruće i oznojeno, Helen se spustila na hladniju donju razinu i raširila ručnik po klupi. Možda je imala spermu, ali to nije ni dotaknulo strane njenog pravog svrbeža. Htjela je biti sjebana, a trenutno je jedini kandidat bio zamišljen.

Trebala je otići u bar, zamjerila je sebi. Trebao sam, mogao sam, umjesto toga pročitati glupu knjigu!

Ravno na leđima, Helen je zatvorila oči, podignula koljena i široko ih razmaknula dok je zamišljala povratak obrijanog tipa i njegovo oružje užitka. Trebao je dovesti BoB ovamo. Sa svježim baterijama, šutke se hihotala.

Prsti su joj preskočili glatku znojnu kožu i poigrali se njezinim usnama prije nego što je ispustila kažiprst između njih. Gurnuvši se duboko, lijenim pokretom pomicala ga je naprijed -natrag dok su joj se oči zatvarale i dopuštale da joj misli o seksu vladaju umom.

Rukama je dodirujući, istražujući, istražujući i upadajući u njezine privatne prostore. Bradavice su joj se štipale, uvijale i zlostavljale. Veliki kurac, mali kurac bilo koji kurac bi učinio sve dok je vlasnik preuzeo kontrolu i pojebao je!

I tu je bila, istina i zašto se osjećala tako uznemireno. Ležeći na leđima, s prstom u maci i razmišljajući o noćnim događajima, napokon joj je to palo na pamet; kontrolirati.

Helen je htjela da netko preuzme kontrolu i ovlada njome. Baš kao u knjizi; čovjeka koji će je podučavati i poučavati umijeću da bude dobra mala igračka. Čovjek koji zauzvrat ne bi prekršio ništa osim poslušnosti. Želudac joj se pretvorio u salto i svidio joj se njezin osjećaj.

No, je li doista htjela izgubiti sebe u seksualnom iskustvu nad kojim nije imala kontrolu? Da bude podignuta na razinu na kojoj su se događaji odvijali, a ona ih je jednostavno prihvatila kao zahtjev svog gospodara. Njezin gospodar?

Tijelo joj je protrnulo, ali Helen nije mogla reći je li to zbog iščekivanja ili straha od te misli. Uprkos tome, opipala se sa malo više strasti nego prije i počela čupati i uvrtati bradavice.

Koliko bi daleko mogla otići, koliko bi mogla otići, razmišljala je dok se igrala sama sa sobom. Prebacivši se na veliki smiješak, Helen je podigla glatku ruku do lica i snažno je sisala srednji prst.

Jedno je bilo sigurno, već je imala prljav um, pa sljedeći korak ne bi trebao biti pretežak. Gegove s loptom mogla je napraviti, morali su biti lakši od prljavih gaćica, a ona ih je već isprobala: i žestoko sperma tijekom događaja dok su je uzimali s leđa.

Odmahnula je ramenima razmišljajući o stezima. Lisice, ružičaste pahuljaste ili vezice za kabel! Da, jeftine i gadne kravate s rukama pričvršćenim iza leđa i sisama slobodnima za pipanje.

Šamaranje šamara, majstor bi to želio učiniti, bez sumnje. Muškarci su uvijek htjeli biti grubi s grudima, a to nije moglo biti gore od zvučnog udarca u veslanju papučom, što je i ona već uspjela.

Ipak se zgrčila na to sjećanje. Od njezinih vriskova i jecaja, a zatim konačno prihvaćanje batina prije nego što je doživjela pravi seks s dinamitom. Da, i ja bih mogao udariti šake, složila se u sebi dok joj se kažiprst vraćao u prijašnji dom.

Što ako ju želi podijeliti? Ili joj je samo naredio da jebe i sisa prijatelja dok je gledao? Drhtaj iščekivanja prostrujao joj je tijelom pri pomisli da će nastupiti za ograničenu publiku. Bilo bi tako dekadentno, izopačeno i jako, jako seksi. Možda čak i grupna kopulacija, bila je za orgiju.

Helen je uvukla dva prsta, a palac joj je napravio pomak dok se prisjećala svojih divljih sveučilišnih dana. Besplatna ljubav, doista. Popili smo više nego što smo učili i sjebali se više nego što smo popili, uzdahnula je, prisjećajući se jedne nezaboravne noći s Kelly, Syndy i njom, plus petoricom momaka s fakulteta.

Da, prijavi me za više stranaca, rekla je Helen njezinoj preseksualnoj misli. Kelly je uvijek govorila da sam veća drolja od nje. Pretpostavljam da to dokazuje!

Vrući zrak u sauni prodirao joj je u kosti i bockao joj kožu. Osjećala je kako joj tijelo tjera znoj kao da cijedi spužvu. Helenino se tijelo doista čistilo od napetosti dana, ako ne i devijantnih misli. Jedino što je sada nedostajalo bio je dobar viski i dobar čovjek – majstor. Možda majstor s nekoliko prijatelja, pomislila je.

Pustila je da joj misli i ruke lutaju i zamislila ga kako je drži s leđa. Njegov penis se čvrsto uhvatio u njezino dno i riječi požude i izopačenosti u njezinu uhu dok joj je jednom rukom hvatao zapešća uz mala leđa.

Svojom drugom rukom oko njezinih vrata držao je prste, ali je nije stiskao, izvio joj je leđa i dopustio svojim prijateljima da je miluju po sisama, štipaju bradavice, miluju je po finim dlačicama i prstima macaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top