Budi moja

Sjedim na stolici i gledam. Pokreti tijela su poput valova i valova velike rijeke.

Sjedim i gledam. Plamen od desetak svijeća svjetluca u prostoriji, njihova toplina zrači u moje kosti i zglobove. U moje srce. U meni nešto cvrči i ključa.

Gledam. Vaše se golo tijelo uvija i okreće u krugu od tri gola muškarca. Okružuju te, nema ti spasa. Oni podižu penise koji pokazuju na vas. Pretenciozne ruke dodiruju vas posvuda, istražuju svaki centimetar vaše gole kože; tvoje lice, tvoje grudi, tvoja bedra.

Netko vas zgrabi za kosu dok vam gura penis u usta; drugi te tjera da ga trzneš; još jedan se naginje između tvojih nogu i liže tvoju natopljenu mokru macu.

Oni vas koriste.

Tražim znak. Pokazatelj da želite da interveniram, ali izgleda da vam to ne smeta.

Pa gledam.

Čujem otkucaje srca u ušima, zvuči poput pljeskanja u praznom kazalištu. Znoj mi curi niz vrat. Toplinska lopta u mom želucu neprestano raste. Još ne znam što je to; bijesa ili radosti, ljubomore ili zadovoljstva. Gorući osjećaj gmiže mi po vratu, puhat će. Uskoro. Ali ne mičem se

Je li. I gledam.


Prije samo 30 minuta stajali smo u kuhinji, žurno šapućući međusobno poput urotnika, dok su naši gosti čekali sljedeću bocu vina.

“Dakle, što se dogodilo?” Pitam.

“Ne mnogo.” sliježete ramenima.

“Ne, ne. Nećeš se tako lako izvući!” Žestoko kažem “Otišli ste za njim u kupaonicu. A vas dvoje bili ste tamo otprilike 30 -ak minuta. Mora da se nešto dogodilo.”

Uzdišeš uz predaju

“U redu, pa. On je malo pijan. Pričao je o njoj.”

“Aha.” Kimam glavom.

“Zajedno su već pet godina, zar ne?” ti nastavi.

“Aha.”

“Tek su nekoliko tjedana raskinuli.”

“Aha.”

“Nedostaje mu. Usamljen je i očajan. Mislim da je čak i malo zaplakao.”

“Aha.”

“On je govorio, ja sam slušala. Zatim … pokušao me poljubiti.”

Kuhinja se odjednom vrti oko mene.

“Što je učinio ??” Pitam s malo temperamenta u glasu.

“Pa …” kažete “Postao je emotivan. Pokušao me poljubiti.”

“I što ste učinili?”

“Dopustila sam mu.”

Kuhinja se još jednom okreće.

“Dakle … poljubila si se?”

“Da.”

“I to je bilo to?”

Malo oklijevate. Soba se stalno vrti oko mene.

“Nekako me neprestano dodirivao. Gladio me po hlačama. A ja sam mu trljala penis kroz traperice.”

Nervozno gutam. Gledate me s blagom zabrinutošću u očima, ali nastavite polako.

“Bio sam prilično uzbuđen. Otišao bih dalje, ali čuo sam da me zoveš.”

Na trenutak ne nalazim riječi. Usta mi se suše i nervozan smijeh golica me u grlu.

“Što biste učinili?” Pitam vrlo tiho.

Opet sliježeš ramenima.

“Ne znam ?! Sisati ga?”

Gutljaj.

“Jesi li ljut na mene?” pitaš dok zuriš u mene tim velikim, toplim smeđim očima.

“Ne.” Odmahujem glavom.

“Jeste li … uključeni?” drzak osmijeh u kutu usana.

Besmisleno je to poricati. Disanje mi je brže nego što bi trebalo biti, obrazi su mi crveni i imam lupanje erekcije. Tvoj osmijeh postaje još širi kad me sklopiš rukama.

“Uključeni ste.” ovaj put to nije bilo pitanje.

Ti si loša djevojka. I volim te zbog toga. Naš brak zapravo nikada nije bio tradicionalan. Uvijek smo imali duboko povjerenje i iskrenost među nama. Dijelili smo jedno s drugim stvari koje bi uništile ili barem ozbiljno povrijedile mnoge druge parove. U društvu naših konzervativnijih prijatelja često sam nas smatrao “najhladnijim parom u bloku”. S godinama smo se čak jednom ili dva puta loše ponašali prema drugima. Uglavnom kad smo bili uzaludni. Naravno uz međusobni pristanak. Uvijek me uzbuđivalo kad si postao zločest preda mnom, a opet, sve što osjećam sada su živci.

“Želiš li ga?” Gotovo šapnem.

Privlačiš me blizu sebe dok odgovaraš, glas ti je napet od uzbuđenja.

“Lijepo izgleda, ali … sviđa mi se i njegov prijatelj.”

“Koji?”

“Onaj visoki”

“Dakle … želiš …” gutljaj “… oboje?”

Ne odgovaraš, samo zakopaj lice između mog vrata i ramena.

“A što bismo trebali učiniti s trećim? Poslati ga kući?” Pitam.

Podižeš glavu i šapućeš mi na uho.

“Ne moramo ga poslati. Mislim da može ostati … Mislim … bi li ti to bilo u redu? Bi li bilo u redu da ih jebem svu trojicu?”

Privlačiš me još bliže i držiš dok šapćeš:

“Mogao si gledati …?!”

Prasak. Strop je upravo pao na mene. Barem se tako osjeća. Priznao sam vam da sam već davno imao slične fantazije. Ali to su bile samo mašte. Razgovarali smo o stvarima, smišljali zamišljene scenarije s raznim ljudima u raznim kombinacijama. Tijekom godina našeg braka pomoglo nam je da stvari budu svježe i uzbudljive. Pakao nam je čak i umočio prste u mutne vode svinja

ging nekoliko puta. Ali i dalje sam zapanjen vašim pitanjem. Moja žena, ova seksi djevojčica nevinog izgleda, upravo je izrazila želju da jebe naše goste, trojicu momaka koji sjede u našoj dnevnoj sobi … dok ja gledam.

Na minutu nijedno od nas ne želi razgovarati. Samo stojimo i držimo se.

“Pa radimo li ovo? Večeras?” šapćeš.

Je li to uzbuđenje u vašem glasu ili nervoza?

Ljubomora me probada poput ledene igle. Ali u prsima mi raste vrući mjehurić uzbuđenja.

  • Pretpostavljam … ako želiš. Oklijevam. Kroz sve moje zamagljene osjećaje postoji još nešto, nešto jače od ljubomore ili uzbuđenja. Odjednom se podsjetim koliko te volim. I koliko se bojim za tebe.

“Samo ne želim da se ozlijediš.” Namjerno pokušavam produbiti glas pa zvučim ozbiljnije. Približavam se, stavljam ruku na tvoje bokove.

“Ja ?! Da se ozlijedim?” oči ti se šire “Što je s tobom? Više sam zabrinut za tebe!”

“Da, ali … tri dečka? Ako stvari postanu previše … ne znam … divlje, mogu učiniti nešto što ti ne želiš. Natjerati te da učiniš stvari …”

“Bože, nadam se.” nervozno se hihoćeš. Nakon što vidite ozbiljan izraz lica, dodate “Ne brini, mogu se snaći s dečkima. Osim toga, bit ćeš tu da me zaštitiš.”

Sklopim ruke oko vašeg struka i stisnem vaše tijelo uz svoje dok vas gledam u oči. Želudac mi je u čvoru, a glava u neredu. Ali ja sam donio svoju odluku. Neću se boriti protiv poplave, pustit ću je da luta.

“Ako želiš ovo učiniti, želim te gledati kako to radiš.” je sve što govorim.

Nasmiješiš mi se i prekriš moje usne svojim.

“U redu. Onda učinimo to. Daj mi petnaest minuta.”

Izvučeš se iz kuhinje, ja ostanem sam. Usta su mi suha, a srce u grlu. Što se upravo dogodilo? Odmahujem glavom i iz hladnjaka vadim još dvije boce vina.

Vrišteći smijeh u dnevnoj sobi. Ispod stola leže prazne boce; vino, pivo, viski. Miris prženog mesa i čipsa i dalje se zadržava iako hrane više nema. Dok se vraćam, Pete je na podu i pokazuje svoju sposobnost izvođenja sklekova jednom rukom. Max i Alex glasno navijaju za njega. Zabavna rika eksplodira kad se Pete sruši nakon nekoliko sklekova. Ponovno punim čaše dok sjedimo na svojim mjestima.

Kad smo te ljude pozvali na večeru, mislili smo da će biti upravo to; večera. Možda boca vina, malo čavrljanja, par smijeha. No čini se da ova banda ima različite ideje o društvenim okupljanjima. Kako sam saznao, oni su bili ukućani na sveučilištu i od tada su ostali u kontaktu. U rijetkim prilikama kad se okupe odlučni su proživjeti te godine. I mi smo igra, naravno. Jednom smo – čak ne tako davno – i mi otišli na univerzu.

Došli su s bocama žestokih pića i par šest pakiranja koje smo završili s večerom. Max i Alex već su proveli još jedno pivo dok smo razbili nekoliko boca vina.

“Gdje je Lara?” pita Max.

“Odmah će se vratiti.” Ja odgovaram. Ne shvaća lažljivi ton u mom glasu. U glavi mi se i dalje vrti od razgovora koji smo vodili prije samo nekoliko sekundi. Tvoje riječi mi i dalje zvone u uhu.

Momcima je ugodno. Iako dvoje od njih nikada prije nisu bili kod nas. Pijemo i jedemo dobrih nekoliko sati, duh je na visini.

Najduže sam poznavao Petea. Godinama radimo zajedno. Dok ga gledam, čujem vaš šapat i osjećam vaš topli dah u uhu, kao da biste stali tik do mene (“Pokušao me poljubiti …”). Bivši je marinac u ranim tridesetima. Uz posao s punim radnim vremenom, vikende vodi i kao slobodni instruktor fitnesa (“… dopustio sam mu”). Iako je naša veza uglavnom profesionalna (“… protrljala sam mu penis kroz traperice …”), godinama smo nakon posla popili koju pintu. Stoga se nije iznenadio kad sam ga pozvala na prijateljsku večeru tijekom vikenda, posebno nakon prekida s njegovom dugogodišnjom djevojkom (“… nedostaje mu …”). Mislili smo da bi mu dobro došlo da provede neko vrijeme među ljubaznim licima (“… sisati ga!! …”)

Tek prije nekoliko dana upitao je može li dovesti dva svoja prijatelja (bi li bilo u redu? … “). Htjeli su ga izvesti. Umjesto da otkaže večeru, upitao je jesu li sva tri mogli bi doći (“… jebati ih sve troje? …”). Nismo imali primjedbi.

Max je nekoliko godina mlađi od mene (“Što bismo trebali učiniti s trećim? …”). Očigledno je da je on najrazumniji u grupi. Ne priča puno i uvijek je pristojan (“… pošalji ga kući? …”). U početku se osjećao pomalo izvan svoje zone udobnosti, jer se nalazio na mjestu ljudi koji su mu dosad bili nepoznati, ali se ipak zagrijao. Njegov izbor pića nešto je sofisticiraniji; crno vino umjesto lagera i scotch na stijenama umjesto pomiješanog s koksom. Njegove plave oči pokazuju ljubaznost i iskrenost dok sjednem kraj njega (“Mislim da može ostati …”).

Alex je prilično suprotna od njega. Visok momak (“… onaj visoki …”) širokih ramena i soma

što je od pivskog trbuha (“… sviđa mi se i njegov prijatelj …”). Glasan je kad govori, glasan kada se smije i sposoban popiti znatnu količinu piva. Čini se da i sam misli da je de facto vođa bande, iako je Pete očito fizički jači, a Max bolje obrazovan i bolje zaposlen. Prilično sam siguran da je Alex taj koji dolazi s lošim idejama koje se pretvaraju u najljepše uspomene. Tijekom večeri mi se stalno obraća sa “frajer” ili “prijatelj” što mi je pomalo čudno s obzirom da sam starija od njega. Ali pretpostavljam da je u njegovim krugovima to znak dobre volje i prihvaćanja (“… mogli ste gledati?! …”).

Odmahujem glavom. Instinktivno kretanje, nitko to nije primijetio. Bez učinka, tvoj glas mi neprestano brusi u glavi.

“… možeš me gledati. Gledati! Gledati dok me ovaj tip … onaj visoki … saginje i lupa s leđa … Gledaj me kao svog prijatelja … može ostati … gura mi tijelo među noge, igra se s mojim sisama, jebe mi macu … I gledajte me kao Pete … pokušao me poljubiti … i dopustila sam mu … uzimam mu penis u usta. ..sisati ga?! … Dopustila sam mu da mi to gurne u grlo, neka mi to začepi … I ja ću uzeti njegovu spermu … Uzimam spermu svih njih. Možete gledati kako ja neka ih … sva trojica … sperite na mene … posjedujte me … jebite me … sva trojica me jebu … O Sranje! “

Zatvaram oči dok te pokušavam zatvoriti u glavi. Ostali pričaju o nečemu, ali ja ne slušam. Moj penis se ponovno počinje stvrdnjavati.

Alex je usred priče o noćnom izlasku. Primjećujem da Peteov interes za pripovijest njegova prijatelja nije baš iskren. To je više kao da se pretvara da se usredotočuje na Alexovu priču pa me ne mora gledati. Pretpostavljam da mu savjest nije savršeno čista zbog susreta s vama u kupaonici. Sviđa mi se, on je stand-up tip i dobar prijatelj. Prilično sam siguran da bi mi se idući tjedan ponekad ispričao i ispričao, okrivljujući to za svoju tugu i alkohol dok je do kraja branio vašu čast. Kad bi mi sad mogao pročitati misli …

Alex završava svoju priču i osjećam da bih trebao nešto reći. Napravite pripreme, prijedloge, uključite ih nekako u svoje planove. Brzo bacim pogled prema spavaćoj sobi. Vrata su zatvorena, unutra radite Bog zna što. Duboko udahnem i iako nemam pojma što će mi izaći iz usta, počnem govoriti.

“Što mislite o Lari?”

Pete pocrveni i usmjeri pozornost prema zdjeli čipsa na stolu. Alex otvara drugu bocu, samo se čini da Max sluša, previše željan da nam vrati za gostoprimstvo.

“Ona je cool.” kima glavom bez sumnje, nema pojma o čemu govorim “Zašto?”

O jebote! Što sad?

“Pa, samo pitam jer … vjerojatno ovo ne znaš, ali mi … pa, mislim možda znaš … ne znam, vjerojatno sam čuo neke glasine ili što već … “

Sranje! Ovo ne ide dobro. Što bih, dovraga, trebao reći? Želite li dečki poševiti moju ženu dok ja gledam? Nije baš početak razgovora.

Pete željno kima glavom i prilično zabija lice u svježu zdjelu. Alex nešto mrmlja Maxu koji pokušava podijeliti njegovu pažnju između mene i njegovog prijatelja. Nitko ne sluša i gubim radnju.

Ovo je trenutak kada uđete u sobu.

“Je li sve u redu dječaci?” pitaš slatkim glasom.

Sada se svaki par očiju okreće prema vama.

Ponovno ste se našminkali i pustili kosu do ramena. Nosite usku bijelu košulju, onu koju ne možete zakopčati kako treba jer vam je previše uska na sisama. Ističe za razliku od skrivanja crvenog i crnog grudnjaka koji ste odabrali za Božić u Ann Summers. Prilično sam siguran da i vi nosite odgovarajuće francuske gaćice. Prohladi me kad se sjetim, taj ima prorez na prednjoj strani. Kratka suknja rasteže se na bokovima. Ne mogu se sjetiti kada sam te zadnji put vidjela kako nosiš ovo. Vjerojatno u ono doba kad smo tek počeli izlaziti. Izgleda kao nešto što biste nosili u klubu tih dana. Savršeno prati oblik vašeg tijela. Sjajne čarape od čipke i štikle čine spektakl savršenim, tregeri naglo nestaju ispod ruba vaše suknje.

Znao sam da se spremaš za ulaz i zadivljen sam tobom. Izgledaš zadivljujuće. Kad si nestao u spavaćoj sobi, prvo sam pomislio da bi se mogao pojaviti samo u donjem rublju, možda odjeven u svoj mali bijeli čipkasti korzet ili vidjeti kroz bodi. Ali ovo je bolje. Zavodljivije je i manje zastrašujuće što ste odjeveni u pravu odjeću, čak i onu razvratnu. Odabrani komadi sladostrasno slijede vaše konture, poboljšavajući, ali prekrivajući sve vaše obline na pravim mjestima. I da je ono što je djelomično skriveno obično primamljivije.

S veselim hvalisanjem koračate prema nama i sjedate na jedinu slobodnu stolicu, dodirujući udaljenost od mene i Petea, ali preko stola od Maxa i Alexa.

Vlada nelagodna tišina. Dečki nisu sigurni što se dogodilo

ing. Čak i sa svojim tupim osjetilima natopljenim alkoholom shvaćaju da nemaju kontrolu nad situacijom. Ali ne mogu skinuti pogled s tebe. Čak i uvijek pristojan Max teško ne bulji. I shvaćam da uživaš u njihovoj pažnji. Zabacuješ glavu unatrag i počešljaš kosu. Miris vašeg parfema ostaje u zraku. Potpuno svjesni muškaraca koji gladno promatraju svaki vaš pokret, nježno umirujete prste na vratu sve do grudi. Dok polako počnete gladiti bradavicu kroz tkaninu košulje, gledate gore, natrag u te zureće oči. Sada polako stavljate ruke na bedra i otvarate ih i dopustite im da vam malo zavire u gaćice. Zavodljiv osmijeh na usnama dok ta tri momka duboko udahnu.

Zadivljen sam tobom. Ti si poput nimfe. Boginja. Neustrašivo upravljajte svojim ženskim moćima nad muškarcima koji ste omamljeni i opčinjeni vama. Uživate u njihovim probuđenim divljačkim instinktima i radujete se spoznaji da ste trenutno jedinstveni objekt svih njihovih želja.

Odjednom ustanete, zakoračite prema Alexu i sjednite mu u krilo sklopivši ruke oko njegova vrata.

“Bok.” Zavodnički mu se smiješite. Gleda u tebe, pa u mene, pa opet u tebe.

“Znači ovo je dogovor momci.” Kažem kad konačno dobijem njihovu pažnju “Spremna je i voljna je. I želi tebe. Vas troje.” Krajičkom oka primjećujem da mi upućuješ drzak osmijeh “Što kažeš?”

To je za njih veliki šok. Vjerojatno žurno broje svoje mogućnosti; nogom ili ostani i vidi što će se dogoditi. Djeluju nelagodno, možda čak i pomalo neugodno. Na kraju Pete postavlja pitanje koje ih sve zbunjuje:

“Što se događa?”

Nasmiješim se u sebi. U glavi mi se stvara oštar i izazovan odgovor, ali vi ste brži.

“Neki kažu da dajem najbolje blowjobove.” gledaš izravno u Alexa. Da, sranje. Ja sam taj koji to govori. “Pa tko mi želi gurnuti penis u usta? Odnesemo ovo u spavaću sobu.”

Mislim da je zadnji dio bio namijenjen svima nama.

Ne bih mogao bolje sažeti situaciju čak i da sam pripremio govor. Sve moje riječi i prijedlozi da ih olakšam u našu igru ​​ne bi značile ništa u usporedbi s vaših par rečenica i očaravajućim osmijehom. Max je iznenada ustao. Disanje mu je povećano i vjerojatno ima erekciju. Peteovo lice je crveno dok vas gleda. Približite se Alexu koji vas još uvijek drži u krilu i stavite mu lagani poljubac na usne.

Pete odjednom skoči sa stolca.

“Žao mi je što moram samo … otići u kupaonicu. Odmah se vraćam.”

Žurno nestaje prema hodniku, sekundu kasnije Alex ga slijedi mrmljajući nešto ispričavajući se. Max stoji neko vrijeme pa i on ode.

“Mislim da mi je bolje … također.”

Ostajemo samo nas dvoje oko stola. Pogledaš me pa oboje prasnemo u dah.

“Pretpostavljam da bismo im trebali dati nekoliko minuta.” Navodim.

Ovo je veliki trenutak. Izvršili smo veliki pritisak, nisu bili spremni za ovo. Uskoro će odlučiti hoće li to proći ili ne. Približiš se i obuhvatiš ruke oko mene.

“Nadam se da ste spremni gledati ovu bebu”, jer ću vam učiniti ovu noć za pamćenje. “

Osjećam kako mi se želudac zagrijava i penis mi se odmah učvrsti. Osjetiš to i nasmiješiš se.

“Mrzim vam reći, ali još uvijek nisam siguran da će im se to svidjeti.” Šapćem ti.

“Oh, baš im se sviđa!” vašem glasu nedostaje svaka sumnja. Ne raspravljam se.

Oslobodiš se mojih ruku i kreneš prema spavaćoj sobi.

“Možete li dobiti moju ružičastu torbu iz gornjeg ormarića?” kažeš preko ramena.

“Što je unutra?” Sumnjičavo pitam.

“Što misliš?” osmjehneš mi se bezobrazno “Mazivo, kondom i vlažne maramice.”

Naravno, blesavi ja – razmišljam sam dok tražim torbu. Pitam se koliko dugo ste to uredno pripremali, slagali i čekali. Proklet.

“Ti si čudovište.” Mrmljam ispod glasa.

Dok vas slijedim u spavaću sobu, hvatam dijelove razgovora koji dolaze iz kupaonice. Sve troje pričaju, glas im je napet od uzbuđenja.

“Čovječe kojeg nikad … nisi vidio? … mislio sam … ali hoćeš li? … misliš? … trebao bih … ona je …”

Napravili ste sjajan posao sa spavaćom sobom. Mekane svilenkaste navlake na krevetu, baršunasti jastuci posvuda. U svjetlu desetak svijeća soba me nekako podsjeća na harem. “Odmah” – nasmiješim se za sebe.

I naravno stolac. Moj stolac. Udoban komad presvučen kožom. Ovo je bila moja ideja, moja mašta. I sada nema povratka. Trebali su mi mjeseci da si to priznam, još nekoliko mjeseci da ti to nervozno priznam. I sad smo odjednom ovdje. Usta mi suha dok sjedim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top