Slučajni sex sa šogoricom

Izgledale su kao da bi mogle biti sestre blizanke. Dvije vruće atletske plavuše s plavim očima. Lee i Ann. Nevjerojatne i lijepe mlade dame. Za mene je nastala neka zabuna kad smo se tek upoznali. Upoznao sam Ann i odmah se povezao. Zakleo sam se da me raznijela kad sam je sutradan nazvala kući na fiksni telefon. Zvučalo je poput nje. Ispostavilo se da je to bila njezina sestra Lee i nikad nije prenijela moju poruku.

Na kraju smo Ann i ja počeli izlaziti. Kad sam upoznao njezinu stariju sestru Lee, shvatio sam zbunjenost. Izgledala je i zvučala baš poput svoje sestre. Iskreno, smatrao sam je nevjerojatno privlačnom. Priznajem da bih često maštala o Leeju, čak i tijekom seksa s Ann. Zamišljala sam kako nas hvata ili potajno gleda kako seksamo te se uzbuđuje i samozadovoljava. Ili još bolje, maštao sam da će nam se pridružiti u trojci.

Bilo je to jedno vrijeme kad smo svi kampirali. Lee je predložio da se ona i Ann pretvaraju da su blizanci, a obje su hodale sa mnom. Koliko god me to uzbuđivalo, nisam uzeo mamac. Ipak, sjetio sam se tog trenutka. Bilo je lijepo znati da me starija sestra privlači. Barem toliko da želim igrati ulogu svoje djevojke. Ovo me učinilo nevjerojatno napaljenim. Kasnije te noći svi smo sjedili oko vatre. Bila je ravno preko puta mene. Sjećam se da sam s njom uspostavio kontakt očima. Raširila je noge i podigla jednu na stolac, pružajući mi savršen pogled na svoje vruće ružičaste gaćice. Kad sam pogledao nazad iz njezine medene rupe, imala je veliki osmijeh. To me uzbudilo i moj poluuspravan penis je odmah natekao. Nosila sam kupaće gaće bez donjeg rublja, pa mi je uspravni penis stvorio pop šator među nogama.

Lee je primijetio. Oči su joj se usredotočile na moju erekciju. I Ann je primijetila. Osjetio sam ruku svoje djevojke na koljenu. Zatim je polako kliznula rukom uz moje bedro do međunožja. Okrenula se prema meni i stavila nogu preko moje u pokušaju da sakrije moju erekciju ili svoje lukave namjere. Osjetio sam kako joj ruka klizi ispod mojih kratkih hlača. Uhvatila me za penis i namjestila me tako da više nisam bila suzdržana. Bilo je toliko teško da mi je sam vrh penisa virio iznad pojasa.

Pokušao sam se prilagoditi, ali sam uspostavio kontakt očima s Leejem koji je gledao u mom smjeru. Primijetio sam da ima jednu ruku znatiželjno visoko na vlastitom bedru. Gledao sam kako je kliznula rukom do vlastitog međunožja. Bila je naslonjena unatrag zbog čega su joj se gaćice stegnule iznad rodnice. Devini prst. Oduševila sam se kad su nam se oči konačno sklopile i nasmiješio se. Spustila je pogled na svoje međunožje. Slijedio sam upute i spustio pogled. Vidio sam kako joj vrlo brzo klizi prstima između usnih maca. Dovoljno brzo da nitko drugi ne primijeti. Osim mene.

Nikada se ništa nije dogodilo između Leeja i mene. Čuvali smo ta sjećanja više od 25 godina i nikada nismo pričali o tome. Ali, iskreno govoreći, maštala sam o seksu sa starijom sestrom otkad smo se upoznali. Odsjeo bih u njihovoj kući, u njezinoj sobi. Vidio sam njezine gaćice sklopljene na njenoj komodi. Osjetio sam miris njezinog parfema među njezinim plahtama, spustio bih donje rublje i masturbirao dok sam razmišljao o njezinu vrućem tijelu između istih plahti. Zamišljao sam da radi istu stvar kad ja nisam bio u posjetu. Zamišljao sam je golu u krevetu.

Maštao sam da razmišlja o mom golom tijelu dok leži u svom krevetu. Zamišljao sam da će masturbirati i doživjeti orgazam dok misli o meni. Čak sam maštao da će se pridružiti sestri i meni na nekoj tabu lezbijskoj ženskoj zabavi. Kad je bilo previše za podnijeti i trebalo mi je otpuštanje – iskrao bih se van u Anninu sobu. Gledao bih je kako spava. Izgledala je tako nevjerojatno, lijepo i seksi. Često bih joj povlačio pokrivače kako bih razotkrio njezino polugolo tijelo. Izgledala je tako nevjerojatno u bijelim pamučnim gaćicama i noćnoj košulji. Njeno dupe. Njezina maca. Uzbudilo me sve u vezi nje.

Bilo je to jedne noći. Roditelji su bili u kampu. Tek smo bili Ann i Lee i ja. Srednja sestra i mlađi brat bili su odsutni. Doduše, pobudila me ideja da provedem noć sama sa sestrama plave plavuše. Lee je ležerno koketirao sa mnom cijelu noć. Ann ili nije primijetila ili joj je bilo svejedno. Ili je potajno maštala o trojci sa starijom sestrom i ja. Željno razmišljanje.

Planirao sam te noći spavati na kauču. Nakon što smo nas troje večerali za ručak i pogledali dva filma, Ann i Lee krenuli su u krevet. Pripremila sam kauč i ugasila sva svjetla. Bila je vruća ljetna noć pa sam skinula košulju i položila na deke samo svoje bokserice. Bio sam malo nemiran pa sam ponovno uključio televizor i pregledao vodič za nešto za pogledati. Imao sam jasan pogled niz hodnik. Soba Ann i Lee, plus kupaonica. Um mi je odlutao i počeo razmišljati o tome da uhvatim Lee u gaćicama kako hoda hodnikom prema meni, nevino se probijajući do kupaonice.

Umjesto toga, gledao sam svoju djevojku Ann kako izlazi iz sobe noseći samo gaćice i ošišanu Led Zeppelin majicu. Divila sam se njezinu tijelu dok je ulazila i izlazila iz kupatila

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top