“Jebi me odmah”, vikala je moja baka

Brza scena od mene ovaj put. Nije uređena itd. Pa će biti grešaka. Isprike na pogreškama u tekstu.

Onemogućio sam glasanje i komentare na ovo. Dosadilo mi je jadanje od trolova i drugih koji se žale da nisam napisao priču kako bi im bilo draže. Ovo je scena koju sam napisao, pa …

A to bi samo trebalo biti zabavno pa shvaćanje preozbiljno ne može biti dobro za osobu.

U svakom slučaju, hvala na čitanju.

***

Mračno, tajno uzbuđenje prolomilo me je kad sam vidio kako izlazi iz karavane. Uzbuđenje je bilo teško povlačenje u mojem korijenu, želja da mi povuče vitalne organe dok mi se penis zadebljao i rastao s hitnom potrebom. Znao sam da nije u redu. Unutar svoje glave, na logičkoj razini, razumio sam grijeh.

Ali ono što sam osjećao iznutra potisnulo je svaki pojam morala koji su mi usadili roditelji.

Bilo mi je vruće za njezino tijelo, željan da je ponovno vidim svu golu i ljupku.

Dok sam gledao, i dok su te nedopuštene tjelesne želje proključale, nagnula je lice prema nebu, sklopivši oči dok je odvajala trenutak sa suncem na licu. Bilo je 10:30 ujutro i već toplo, obećanje još jednog visokog plavog neba i sunca nesumnjivo ju je privuklo dinama. Njezina je motivacija bila više od preplanulog tena. To bih doznao kasnije. Ali, za mene je tog blistavog kolovoškog jutra moj um bio pun toga kako bih mogao špijunirati njezino zrelo, sladostrasno, zrelo i vrlo estetski ugodno tijelo.

“Tek u šetnju”, nazvala sam gledajući svoju baku kako stavlja sunčane naočale.

Zatim je podigla plavu torbu preko ramena baš kad je moja majka rekla: “K vragu, to je tri dana zaredom. Što ti je?”

Bila je to dobrodušna zafrkancija od moje majke. Bila je u spavaćoj sobi sa stražnje strane kombija, onoj pored kamp kućice koju su dijelili moja baka i djed.

“Na dinama se ima što vidjeti”, rekao sam, što nije bila laž. Glavna atrakcija za mene je bila moja vlastita baka, majčina majka, gola i radila na svojoj preplanuloj boji, velike su se sise njihale kad god bi promijenila položaj dok se sunce kretalo po nebu.

“Nemoj se opeći”, pozvala je moja majka dok sam otvarala vrata vanjskog svijeta.

Moja se baka kretala pošteno, sandale su joj bile privezane za noge, rub njezine lagane ljetne haljine trzao se, telad glatka i preplanula, bokovi su se njihali dok je prolazila kroz kapiju na kraju parka. Mogao sam vidjeti plavu vodu kako se proteže do horizonta, lopatice na tornjevima vjetroelektrana koje trepere pod reflektiranom sunčevom svjetlošću dok su se polako skretale na neku udaljenost od obale. Dok sam slijedio, zabrinut i željan, vidio sam kako se ramena i glava moje bake pomaknule izvan vidokruga, put do plaže strm i uzak, čvor na koji sam trebao biti oprezan u slučaju da se okrenula i vidjela kako vrebam iza.

Nije bilo tako hitno jer sam poznavao njezino mjesto. Špijunirao sam je dva dana zaredom i bio uvjeren da će biti na istom mjestu. Ali uvijek je postojala šansa da bi mogla znati par ili više privatnih mjesta na kojima bi se mogla skinuti gola i sunčati, što me činilo nestrpljivom i približavalo joj je više nego što je moglo biti pametno. Ipak, izvukao sam se s tim i, nakon deset minuta hoda moje bake po vijugavoj pješčanoj stazi, gledao sam s dine udaljene dvadesetak metara, skrivajući se iza gomila grube klisure koja se čvrsto držala za pijesak.

“Oh”, glasno sam izdahnula kad je podigla ljetnu haljinu preko glave.

Moja je baka položila veliki ručnik, koristeći svoju torbu kao nepotreban uteg u slučaju da je vjetar puhao. Bila je u bikiniju, dvodijelni godinu-dvije premalen, pa čak i s te udaljenosti mogao sam vidjeti kako se meso titra, kako se šalice grudnjaka trude držati velike grudi moje bake.

Uzdahnula sam dok je požuda duboko klizila u meni dok sam zurila u svoju baku i, leđima okrenuta prema meni, njenog ženskog oblika koji mi je pulsirao kroz kurac, gnjecava sperma koja mi se cijedila u donje rublje, skidala je bikini gaćice objema rukama, pokazujući ih niz koljena. Ta je radnja značila da je pod uglom u struku, a hrpa mi je uzvratila udarac.

To je kad sam ga izgubio i izvukao penis. Bio je to nepromišljen potez, lud jer sam bio blizu uske staze dok je moja baka imala neko zaklon od pogleda dolje u udubljenoj zdjeli između dina.

Gledao sam i vukao svoj kurac, divlja od želje, usredotočen na svoju baku dok je otkopčavala bikini gornji dio, a nekoliko nezaboravnih sekundi velike su joj se sise njihale i njihale dok se nije naslonila na prednji dio. Trznula sam se, polako milujući svoju dužinu, dok se moja baka migoljila i na kraju smirila, koža sjajna od losiona za sunčanje koji je morala nanijeti prije nego što je napustila kamp kućicu.

Bio sam toliko zaokupljen onim što gledam i slatkoćom osjeta da nisam primijetio čovjeka sve dok nije bio udaljen nekoliko metara, psa na čelu, na čemu sam mu bio zahvalan jer je ogromna kuja lajala i režajući otprilike u istom trenutku kad sam ugledao muškarca krajičkom oka.

Tada je nastao kaos: pas je lajao kao da mi želi istrgnuti grlo, dok je muškarac, nakon nekoliko udaraca gdje smo se zagledali, krenuo vičući na mene.

Strah mi je bio visceralno stiskanje u utrobi, odgovor se udvostručio zbog psa, a također i zato što mi je brz pogled u dinu pokazao da mi je baka na koljenima, s rukom u očima poput pozdrava.

Kad je sve krenulo, muškarac je povikao: “Što misliš, dovraga!”

“Žao mi je”, brbljala sam, ponavljajući to tri ili četiri puta dok sam gurala erekciju u kratke hlače.

“Jebena prljava mala pička”, vikao je dok je pas stalno režao i pjenio se na usta.

S panikom koja je rasla u meni, vidjela sam kako mi baka omotava ručnik oko struka.

“Moram ići”, rekao sam čovjeku.

“Postavit ću vam psa”, rekao je. “Ti ostani tu, jebeni perverznjaku. Znam što si radio. Vidio sam.”

Dok je to izgovarao, uspio je držati poludjelu životinju jednom rukom, cijedeći olovo dok je pas skakao i pucao snažnim očnjacima u mene, ubojstvo u kori, čovjek je iz džepa u hlačama izvadio mobitel.

Pogled na telefon više me uznemirio nego psa dok sam izlanuo: “Ne, što?”

“Zovem policiju”, rekao je, petljajući jednom rukom po uređaju.

Dok je to činio, vidio sam da se moja baka kretala uzbrdo prema nama, ručnikom oko struka, podlakticom i jednom rukom preko grudi, dok je zaklanjala oči od sunca.

“Uhvatio sam ovog špijuniranja”, doviknuo je muškarac kad mi je baka prišla. “Neće vam reći što je namjeravala prljava busen”, dodao je. “Ali pretpostavljam da možete pogoditi.”

Pogledao sam u baku, nejasno svjestan svog života kakav sam znao da je gotov. Poniženje me preplavilo vrućom plimom. Sve sam to zamislio u trenu, u manje vremena nego što je trebalo da trepnem izračunao sam svu ljutnju i bijes koji mi se nađu. Došlo bi do podrugljivosti i gađenja, majka bi podigla gužvu. Mogao sam samo vidjeti hrkanje i suze, čuti jaukanje i povike.

Tada mi je, dok mi je prolazilo kroz glavu, i sa šokom u licu, ugledala baku kako usta: Trči.

Riječ je popratila brzim pokretom ruke koju nije imala po grudima, pojačavajući pouku trzanjem glave.

Zatim je ponovno usta, okrenuvši se kako bi usredotočila pozornost na čovjeka dok je pas lajao i trzao olovo.

Trenutak kasnije, sišao sam, usisavao zrak, srce mi je lupalo u ušima, dok sam udarao pijesak i istrčao s mjesta zločina.

Viknula sam kad sam čula čovjeka kako viče nešto o psu, ranjivom na mojim listovima i stražnjici dok sam zamišljala zvijer kako uzima kotlete po mesu.

Bio sam blizu lupanja dok sam bjesomučno bježao, jureći uz stazu bez jasnog odredišta na umu dok sam skretao niz dine, očajnički želeći se maknuti i odmaknuti se od tog golemog jebenog psa.

Lupao sam minutu ili dulje, skretao i trzao se, na kraju se osvrnuvši, odahnuo kad sam ugledao neposrednu opasnost po život, a ud mi se nije naginjao na četiri dlakave šape.

Bože … O, jebote “, dahtala sam dok sam padala u pijesak.

Udahnuo sam zrak, blizu histeričnog smijeha dok se adrenalin počeo hladiti. Tada sam se brzo otrijeznio, oduševljen bijegom zamijenjen strahom od onoga što će se sljedeće dogoditi.

Sa strahom u sebi, ostao sam tu gdje sam bio koliko sam mogao izdržati. Nije bilo sjene i postajalo je već podne. Sunce je pržilo. Bio sam žedan i zabrinut zbog spaljivanja, a kombinacija me je poslala u nevoljnom smjeru prema kamp -prikolici. Dok sam odlazio, pitao sam se je li moja baka još uvijek dolje kod dina ili natrag u kombi. Bi li me čekao neprijateljski prijem ili sam imao vremena spakirati se, otići i pridružiti se francuskoj Legiji stranaca?

Približavao sam se susjednim kombijima, tjeskoba mi je mučila crijeva dok sam pokušavao zaključiti jesam li već u nevolji ili mi je ostalo još malo vremena za normalnost prije nego što je sve zasjalo.

“Ah, tu si”, čula sam svoju baku kako govori.

Prvo što sam rekao bilo je: “Žao mi je …” Zatim sam htio dodati još, ali ona me prekinula nestrpljivim odmahivanjem glave i pokretom prema svojoj kamp -prikolici.

“Tiho. Ne sada”, rekla je moja baka. “Uđi. Želim razgovarati s tobom.”

Zarežala je na mene da učinim kako mi je rečeno kad sam izgovorila: “Ali …”

“Tamo. Sada. Prestani se zezati”, prosiktala je moja baka. “Davey, nastavi, dodala je.” Prije nego što netko vidi. ”

Pitao sam se što je time htjela reći, ali bilo me previše sram i preplašeno je pitao, a nekoliko trenutaka kasnije bili smo u kombiju, zavjese navučene na sunce, zračna jedinica je trčala pa se znoj na meni odmah počeo hladiti.

“Pa, reci mi”, rekla je moja baka.

Zagledala se u mene, stroga, prekriženih ruku.

“Žao mi je”, rekla sam mrmljajući.

Oči su mi odmakle od njezina lica, a vrućina mi je izbijala u obrazima.

“Znala sam da je netko jučer bio tamo”, rekla je moja baka. “Samo nisam znao tko.”

“Molim te”, dahtala sam.

Ona je prasnula je u smijeh, zvuk je bio gadan i opasan. “Reći ćeš mi što to misliš da radiš”, rekla mi je dok su joj ruke padale sa strane. Tada je moja baka pokazala objema rukama, njezino držanje o tome kako nije mogla vjerovati kakav sam perverznjak. “Mislim, špijuniraš me? Davey, hajde. Znaš da je to toliko loše koliko stvari mogu biti. Znaš to, da?”

Gutao sam, gutajući poniženje, krivnju i grižnju savjesti.

“Ne”, odbrusila je baka kad sam rekla da mi je opet žao. “Ne želim to čuti, Davey. Ono što želim od tebe je istina. Razlog. Bože, hajde, samo budi muškarac i priznaj što si uhvaćen.”

“Taj momak”, dahtala sam na podsjetnik.

“Razvrstano”, rekla je moja baka i podigla ruku, ispruživši dlan. “Ne morate brinuti. Nije zvao policiju.”

“Pas”, rekao sam.

“Mm-hmm, imaš sreće da to nije pustio. Divljalo je.”

Slegnula je ramenima na moje pitanje: “Uh, kako ste ga zaustavili? Policija … Bio je prilično ljut.”

“Nema veze”, rekla je moja baka i ponovno prekrižila ruke. “Zadržimo se na temi.”

“Nisam to mislila”, rekla sam joj, gledajući vrhove cipela za treniranje.

“Što niste mislili špijunirati i raditi prljave stvari?” Moja je baka zastala, a zatim dodala: “Ja sam tvoja baka, Davey. Na što si mislio?”

Poniženje, krivnja i prezir prema sebi ponovno su se podigli u meni. Bio je to scenarij iz mora i znao sam da neće završiti. Promijenila sam odnos među nama jer nisam mogla kontrolirati svoje porive. Mislio sam da će me zauvijek mrziti.

“Žao mi je”, zavapila sam, ponavljajući.

“Očekujem da jesi”, rekla je moja baka, nježnijeg tona. “Vidi, sjedni. Možemo razgovarati o tome.”

Nisam htio razgovarati. Došlo mi je da siđem na plažu i krenem plivati ​​prema istoku: u Njemačkoj ili Danskoj. Nova zemlja, jezik i novi život.

“Hajde”, kukurikala je moja baka.

Slijedio sam je do banketa postavljenog oko stola, koji je i sam bio pričvršćen za pod. Bio sam nevoljan, posramljen i bolan.

“U redu”, uzdahnula je baka, smjestivši se na banket. “Dakle, pitanje za tebe, Davey …”

Pripremila sam se za neizbježno ispitivanje, utroba se vrtjela od žalosti.

Nisam bio siguran da sam je dobro čuo kad je prvi put pitala, pa sam je pogledao i rekao: “Što?”

Kad je moja baka ponovno uzdahnula, zvuk je izašao ogorčen dok je prevrtala očima. “Rekla sam, misliš li da sam privlačna?”

Oči su mi poletjele s vrha stola, zastavši na njezinoj fronti na trenutak prije nego što sam se usudio pogledati joj lice.

Znao sam da je u tom trenutku vidjela stanku, ali smiješak koji joj je iskrivio usne bio je iznenađenje.

“Uh, da, pretpostavljam”, rekla sam, zbunjena njezinim pogledom.

“Imam pedeset osam godina”, rekla je, zbunjujući me još više nevažnošću.

“U redu”, rekao sam pokušavajući shvatiti što je rekla.

“Mislila sam da bi se to moglo činiti nevjerojatno starim”, rekla je polu-slegnuvši ramenima.

“Ne znam”, promrmljao sam u odgovor.

Iz nekog razloga to je donijelo snažan smijeh moje bake. “Oh, Davey”, rekla je, rukom prekrivajući moju. “Tvoje lice … Slušaj, nisi u nevolji. Neću to reći.”

Čuo sam da je to opisano kao dizanje utega s ramena osobe, što mi se i činilo. Olakšanje, nalet radosti i nevjerice bili su golemi, pritisak krivnje i straha odmah me je ostavio lakšim, poletnijim, nadam se brzoj žurbi.

“Oh”, dahtala sam, zureći u nju. “Bako, hvala”, rekla sam uzdahnuvši i naslonila se na naslon na banketu.

“Mm, u redu”, rekla je moja baka kad se smiješak promijenio i ostavio izraz lica.

Gucnuo sam i sjeo uspravno, odmah svjestan promjene u ponašanju moje bake.

Trgnula se i brzo odmahnula glavom kad sam je upitao: “Što je? Što nije u redu?”

Na licu joj je bila tuga kad je zastala i zadržala moj pogled očima.

“Oh, Davey”, promrmljala je moja baka. “Reći ću ti nešto …”

Rekla je to i zastala, ostavljajući moju glavu vrtloženu dojmovima i pitanjima.

Pauza se pretvorila u tišinu među nama, pritisak se povećavao u meni sve dok nisam htio pitati što joj je na umu kad je moja baka ponovno uzdahnula, a oči su joj kliznule prema stolu.

Zatim je s čudnom tjeskobom rekla: “Pa, vidiš, znala sam da si tamo. Danas. Gledam.”

Kad sam ispustila mali dah, baka me pogledala, pažnja se vratila na stol, a riječi su se povukle dok je objašnjavala. “Nisam znala da si to ti”, rekla je baka u žurbi. “Samo da je netko bio gore. Vidio sam te jučer …”

Moja je baka frustrirano, nestrpljivo gestikulirala rukom dok je tutirala i rekla: “Pa, vidjela sam nekoga. Kao što sam rekla, Davey, nisam znala tko je to. Da sam znala da si to ti, imala bih pokriven. Ne bih samo ležao tamo i … ”

Moja baka je pčela zurila u mene s izmučenim izrazom u očima. Zatim, kad je ponovno zastala, oči su joj pale, stav o vlastitoj laži.

“Pa, pretpostavljam da ne bih napravila samo svoju izložbu”, dodala je moja baka, a njezina uznemirena pozornost vratila mi se na lice. “Bože, ne mogu vjerovati da sam samo pustila stranca da me pogleda. Gola i sve. Onda saznam …”

Moja je baka prestala govoriti, ponovno uzdahnuvši dok je zurila u mene kao da želi moj doprinos.

Sinulo mi je u nekoliko sekundi tišine koja je uslijedila nakon što je moja baka pokušavala shvatiti što se dogodilo. Kao da je tražila moje razumijevanje, čak i oprost – što mi je u tim ranim trenucima izgledalo čudno jer sam ja bio kriv. Ja sam bio kriv.

“Žao mi je”, rekla sam šaptom.

Kao što sam rekao, ruka koja prekriva moju je stisnula.

“Ne moraš to stalno govoriti”, rekla je moja baka. “Nisam trebao pozirati. Nije važno koga je gledao, nisam to trebao poticati.”

“Nisam trebao špijunirati.”

Moja se baka zahihotala i povukla ruku s izrazom odjednom lukavim.

“Ali jesi”, rekla je.

Nisam je mogao pogledati dok je sramota opet buknula u meni.

“I ne možemo to vratiti”, dodala je moja baka.

Odmahnuo sam glavom, i dalje je ne gledajući.

“Pa, slušaj, želim ti nešto reći, Davey.”

Bilo je nešto u njezinu tonu što mi je privuklo pažnju na njezino lice.

“Možda postoji ta žena”, započela je. “Srednjih godina, ali možda bi se mogla smatrati privlačnom.”

Moja je baka polako slegnula ramenima dok je to govorila, a oči su joj bljesnule kao da misli koje vode na njezine riječi dolaze iz daleka. Kao da nije govorila o sebi, čemu je vjerojatno i išla. Način na koji je to ispričala bio je poput priče, da je lik u filmu, predstavi ili knjizi. Od početka mi je to bilo fascinantno. Osjetio sam da postoji neko otkriće ili objašnjenje u onome što će reći. Zbog toga sam šutio i držao se vrlo mirno dok je moja baka to progovarala. Nisam joj htio poremetiti tijek, riječi su izlazile nisko i s povremenim stankama dok je razmišljala o tome što će sljedeće reći.

“Oženjen”, nastavila je moja baka. “Dvoje odrasle djece. I troje unučadi. Mislila je da je sretna. Da je sve bilo sunčano u ružičnjaku. Ali,” nastavila je s još jednim slijeganjem ramena, “možda njezin muž, čovjek kojemu je” Bio sam u braku skoro četrdeset godina … Hm, možda je ova žena saznala nešto. Počela je primjećivati ​​neko čudno ponašanje prije otprilike godinu dana. Mislim, njezin muž. Pa, isprva je slegla ramenima. sve do paranoje. Ali nastavilo se štrecnuti i, jednog dana – i nije ponosna na ovo, Davey – rekla je moja baka u trenutku jasnoće, usredotočivši se na moje lice par sekundi prije nego što je otplovila u tu polovicu – opet država. “No, možda je bila opsjednuta potrebom odgovora za koje je znala da ih neće dobiti izravnim sukobom. Stoga, jednog dana pogleda u mobitel svog muža.

“Ispostavilo se da nije baš upućen u tehnologiju. Misli da je izbrisao poruke, pa čak i slike … Ali, naravno, nije.

“Dakle, žena vidi apsolutni dokaz da njezin muž viđa druge žene. Žene, Davey”, naglasila je moja baka dok joj se fokus ponovno razbistrio. “Množina. Ne samo žena, već najmanje tri.”

S poricanjem na sebi shvatio sam da govori o mom djedu. Nisam htjela vjerovati. Uznemirilo me spoznaja da ravnoteža u mom životu nije istina. Odjednom se stvarnost pomakla pod mojim nogama i jednostavno joj nisam htio vjerovati.

“Bio je to šok”, govorila je moja baka.

Isključio sam se nekoliko trenutaka, boreći se s vijestima, njezin me glas vukao natrag u sadašnjost.

“Nije znala što učiniti. Neko vrijeme nije mogla razmišljati. Ali, nekako … Možda instinkt za preživljavanje? Uspjela se provući. Bilo je nevjerojatno kako je mogla biti dvoje ljudi istovremeno. ” Moja se baka nasmijala, pa se čak i iskrivila, prije nego što je dodala: “Možda i nije tako nevjerojatno? Uostalom, čini se da je njezin suprug to radio već duže vrijeme.

“Pa se, svejedno, zbunila i čak otišla na odmor s obitelji …”

Bakin izraz lica ponovno se razbistrio dok je zurila u mene.

“Ostala je u kamp-prikolici sa suprugom, kćerkom i zetom odmah do susjedstva. Tamo je bio i njezin unuk. Lijep dječak. Visok, u formi, zgodan.”

Oči su mi pale od bakinog pogleda kad mi je lice počelo gorjeti.

Čuo sam je kako se cereka, ali nisam mogao podići pogled.

“U svakom slučaju, mislim da sada shvaćaš sliku, Davey. Zato sam dopustio da me neznanac – ti – gleda kao i ja. Bio sam tamo dolje prvenstveno zato što sam želio biti sam i razmišljati o stvarima. ne mogu dopustiti da se ova situacija nastavi. Ova stvar s tvojim djedom me izjeda. Htio sam ležati i mršavjeti, pokušati smisliti plan.

Back To Top