Luda Eva

Bio je neuobičajeno topao listopadski dan, a plaža New Jerseya bila je skoro pusta osim nas. Bili smo uz rub vode, zapljuskivali nas valovi i djeca. Eva, moja šogorica, smočila je odjeću i imala je kupaći kostim, ali se nije imalo gdje presvući osim toaleta koji su, prema riječima moje supruge, bili “smrdljivi” s obješenim ljudima čudnog izgleda Tamo vani.

Bio sam malo šokiran kada mi je supruga predložila da svoje deke držimo u krugu oko Eve dok se ona presvlači na plaži. Moja supruga je rekla da izgleda sigurno jer u blizini nije bilo nikoga, a Eva, koja je inače djelovala skromno, iznenađujuće je pristala na to. Budući da sam tipičan muškarac, obuzela me pomisao da stojim blizu svoje šogorice dok se ona skida. Činjenica da je to bila ideja moje žene pomogla mi je da se osjećam manje krivim zbog uzbuđenja što vidim njezinu sestru golu i znatiželje koje ću njezine nježne intimne dijelove vidjeti. Naravno, oboje su mi rekli da ne smijem gledati.

Moja supruga je malo mlađa od svoje sestre, a oni su kao dvije zaigrane prijateljice. Volim ih vidjeti zajedno, sa sličnim karakteristikama – velike, spaljene oči na mekim licima s vitkim tijelima, lijepo zaobljeni na pravim mjestima. Moja žena ima 5’4”, a njena sestra je malo viša. Istaknuta karakteristika moje supruge su njezine lijepo oblikovane grudi, a kod Eve su to definitivno njezine duge noge.

Veći dio dana na plaži bio sam zadovoljan time što sam ih povremeno viđao, jer su njihove aktivnosti i pokreti uzrokovali kratka nedužna izlaganja. Već sam utvrdio da su bez grudnjaka, djelomično zahvaljujući morskom povjetarcu, koji je pritisnuo tkaninu Evinog kratkog pamučnog majica o njezine otvrdnule bradavice, dok je stajala okrenuta prema moru, gledajući u ocean dok je moj pogled bio prikovan za nju .

Ranije sam kradom pogledao široke rupe za ruke na mekanoj lanenoj bluzi moje supruge dok se ona saginjala kako bi zagladila kremu za sunčanje na djeci, otkrivajući donji nabor grudi i veliku mekanu bradavicu na njezinom nježnom prsnom košu. Iako sam puno puta vidio njezine grudi, bilo je nečeg fascinantnog u činjenici da je ovdje na ovoj javnoj plaži moja ljupka supruga nesvjesno razotkrivena. Svatko s malo strpljenja mogao bi uživati ​​u njezinoj erotskoj izvedbi, a ona ne bi bila svjesna požude koja se stvara.

Još jedan pomak na povjetarcu otvorio je donji dio ženinih hlačica, nekoliko centimetara od mog lica dok sam sjedio i čitao. Prije se presvukla u autu, a sada sam shvatio da se nije zamarala gaćicama. Sunčeva svjetlost uspjela je proviriti u izloženo područje, istaknuvši naborani sloj vlažne ružičaste kože i pramenove mekih stidnih dlačica. Ženska ljetna moda me ne prestaje oduševljavati.

Kad sam primijetio da moja šogorica na rukama i koljenima pomaže djeci oko dvorca, primaknuo sam se, stavljajući se u optimalan položaj da gledam dok ona kopa u pijesak. Tekući pokreti njezinih mliječnih grudi naprijed-natrag gotovo me hipnotizirali, a iako ih nisam uspio vidjeti u potpunosti, erekcija u kratkim hlačicama me je spriječila da neko vrijeme stojim.

Slijedili smo plan moje žene. Djeca su cvilila od smijeha dok smo podizali deke. Držao sam se svog obećanja, ponajviše zato što sam vidio da je Eva uplašena, a također i zato što me supruga pozorno promatrala, zbog čega sam mislio da će me ispuniti obećanjem. U jednom trenutku Eva mi je okrenula leđa, a moja žena očito nije bila zabrinuta što sam vidio njezinu sestru golu straga jer je dopustila da joj neko od djece odvrati pažnju. Iskoristio sam priliku da pogledam Evu. Njezino je dupe bilo fino kao što sam zamišljao, a blijedo je meso u kontrastu s tamnijim preplanulim bojama njenih nogu i leđa. Imala je mali madež na lijevom obrazu, vrlo blizu sredine njezine lijepo oblikovane pukotine, i nije imala vidljive dlake, iako nisam mogao vidjeti područje gdje su joj se spojili bedra i dupe. Kad se lagano nagnula naprijed, mogao sam vidjeti obris njezine desne dojke i šiljastu bradavicu, koja se činila velikom, baš kao i moja supruga. Uživao sam primijetiti kako joj dojka visi malo niže nego inače bez odjeće koja bi je poduprla, a naravno sprijeda je bila bijela poput mesa na njenoj guzici.

Bila je to slatka vizija, stajao je samo nekoliko centimetara od nje, gledajući niz njezina gola, preplanula leđa. Najviše se sjećam blijedog vrha obraza njezine guzice, preplanulih gornjih dijelova njezinih glatkih listova, njezinih odbačenih kratkih hlačica i gaćica koje leže uz njezine pješčane, crveno ulaštene nokte na nogama. Skrenuo sam pogled baš kad je moja žena uzvratila pažnju na mene. Mislim da je znala da sam tražio, ali isto tako mislim da razmišlja o tome da vidi nekoga iza manje seksualne nego prednje golotinje, vjerojatno iz naših tinejdžerskih dana kada smo, u vrućim ljetnim noćima, “mjesec” propuštali automobile s obronka druženje uz Rutu 9. U svakom slučaju, nije ništa rekla o tome. Do sada mi je penis bio tvrd kao i uvijek, ali budući da sam uglavnom bio skriven dekom, bio sam

mogu ga gurnuti sa strane mojih kratkih hlača, a da to nitko ne primijeti. Evin nesvjesno erotski nastup za mene je bio gotov, ali živo sjećanje nikad ne bi nestalo. Kasnije, dok sam se vozio kući, pitao sam se jesam li se mogao izvući s otvorenim pogledom u njezinu prednju stranu pretvarajući to u šalu za sve. Eva bi se vjerojatno posramila, ali mislim da bi to prilično brzo preboljela. Ali moja supruga, koja povremeno postane malo ljubomorna, možda je bila povrijeđena.

Kako je vrijeme odmicalo, bolje sam upoznao Evu i zbližili smo se, na primjeren šogorički način. Ali često sam razmišljao o uzbuđujućem prizoru njezine gole iza, a od tada je uvijek izgledala seksualno privlačno svaki put kad sam je vidio. Posjeti s Evom uvijek su počinjali i završavali kratkim poljupcem u usne, nešto što nisam dijelio s ostalim svekrvama koje su se ljubile samo u obraze, ali Eva je bila bliža nama. Ona nije bila samo sestra moje žene, ona je bila najbolja prijateljica moje žene, a činilo se da moja žena uživa u činjenici da mi se Eva sviđa. Zapravo me poticala da provodim vrijeme s njom, mislim najviše zato što joj se nije sviđao Evin muž, a znala je da se Eva uvijek zabavljala sa mnom. Tijekom mnogih posjeta Eva i ja smo igrali kartanje s djecom i svima koji su se zatekli u blizini. To je dobro funkcioniralo s mojom suprugom, jer ona nije bila igračica, dok je Eva zapravo voljela biti natjecateljska.

S godinama je ljubav između moje supruge i mene rasla i naučio sam da je mogu lako stimulirati tijekom naših privatnih trenutaka pričajući seksualne priče. Opisivala sam razne erotske situacije i partnere, a naravno da sam je poslije uvijek podsjećala da je ona jedina prava ljubav za mene. Ne znam da li mi je povjerovala, ali nikad ne bih spomenuo pravo ime jer bi prije ili kasnije mogla zaboraviti da je to fantazija, a ja je nikad ne bih htio povrijediti.

Jednom me žena iz vedra neba pitala jesam li ikada razmišljao o pojebanju njezine sestre. U to sam vrijeme ležao blizu nje, sa svojim tvrdim penisom u ruci, koristeći ga za crtanje krugova oko vanjske strane njezine vagine. Bio je topao i mokar od ranije, kad sam ga imao nježno sam lizao meke vanjske nabore kože, postupno pojačavajući krutost svog jezika, koristeći njegovu čvrstoću da se probija duž unutarnjih stijenki njezina otvora kao da je njegov zadatak da je učini ukusnom rupa šira, a dok je dostigla orgazam, žestoko sam sisao i gutao njezine slatke sokove.

Kada sam je pitao što ju je navelo na Evu, rekla je da sam uvijek bio zgodan za njezinu sestru, pogotovo od dana kada sam je gledao kako se presvlači na plaži. Još jednom sam se podsjetio da moja žena nije samo lijepa i seksi, već je i pametna. Odlučio sam da ovaj put neće škoditi da budem potpuno iskren. Pustio sam stisak na kurac i polako ga ubacio u nju dok sam opisivao svoju viziju Evinog golog tijela unutar zida od deka. Zatim sam ležao na boku, ostajući uspravno i nepomično. Mislila sam da joj dopustim da čuje moju priču dok je moja tvrda osovina duboko u njoj. Previjala se naprijed-natrag, povremeno se izvijajući na jednu ili drugu stranu, dopuštajući da se užitak proširi u njoj. Postala je toliko mokra da sam dok sam opisivao dupe njezine sestre lako zabio palac u vrlo vlažno dupe svoje žene. Igrao sam se s mesnatim otvorom, dok su joj se analni mišići trzali svaki put kad bi mi palac promijenio smjer.

Kad sam spomenuo rutinu dočekivanja Eve s blago otvorenim poljupcima na usnama, jauci moje supruge prigušili su moje šaptanje. Nije uvijek doživjela tako intenzivan orgazam, a nevjerojatno sam cijelo vrijeme ostala čvrsto mirna. Bio sam u ekstazi možda većoj od one moje supruge, ležeći tamo dok je ona polako klizila naprijed-natrag na mojoj osovini, prisiljavajući glatki stalni pritisak duž vrha svog toplog kanala, stvarajući me u natečenoj tvrdoći koja kao da se proteže od mog penis u mišiće mojih nogu i trbuha. Činilo se da od mene treba samo čvrstu, nepokretnu podlogu za njezinu sklisku vaginu da izvodi svoje spore pokrete poput plesa. Zatim je počela drhtati bez daha, a dok mi se glava vrtjela, još jače je pritisnula zdjelicu i moj teret je brzo pucao u njezinu utrobu.

Povremeni posjeti Evinoj obitelji nastavili su se, a postajali su sve češći kako su djeca postajala tinejdžeri. Imala je više slobodnog vremena, a češće je dolazila bez muža. Jednom je nazvala oko praznika i ispričala mi o planovima nje i moje supruge za doček Nove godine u mojoj kući. Razgovarali smo o osvježenju i vinu, a ona je spomenula nekoliko uobičajenih igrica, a spomenula je i Twister, što me malo iznenadilo jer ga nikad prije nismo igrali. Postao sam pomalo sumnjičav da je moja žena rekla Evi o našim seksualnim fantazijama, posebice onoj koja je uključivala Evu. Svidjela mi se ideja da moja šogorica zna da maštam o njoj, ali nisam mogao biti siguran da ona zna.

Nekako je doček Nove godine prošao prilično mirno. Eva je došla prenoćiti, ali nikad nismo imali pravu zabavu

korištenje moja žena je bila bolesna, a na kraju smo se rano umorili i otišli spavati. Te večeri nije bilo utakmica, a Twister se nije ni spominjao. Djeca su ipak ostajala budna do kasno, a kad sam sljedećeg jutra rano ušao u kuhinju, bio sam sretan kad sam vidio da je Eva budna. Lijepo je sjedila u spavaćici dugih rukava dok sam ja stajao bez majice u flanelskim pidžama hlačama, kuhajući kavu i jaja dok smo razgovarali. Bilo je zabavno razgovarati s Evom, a nakon svih godina, bili smo na vrlo ugodnoj razini jedno s drugim. Kad sam sjeo za stol, primijetio sam da gornji dio njezine haljine zjapi otvoren zbog otkopčanog gumba. Ona je nonšalantno nastavila pričati kao da nije bilo ničeg neobičnog, ali iz mog položaja imao sam pogled na njezinu kompletnu dojku, s velikom okruglom bradavicom, koju sam sada prvi put vidio u potpunosti, za razliku od djelomičnog pogleda koji sam imao na plaži prije nekoliko godina. Nakon nekoliko minuta pokušaja da očito ne buljim, pomisao da se radi o istoj dojci i bradavici kao prije zapravo me lagano nasmijala.

Kad me Eva pitala što je tako duhovito, pokazao sam na otvor i rekao joj da je pogled na njezinu haljinu previše lijep da bi ga zanemarila. Malo je iznenađeno spustila pogled, ali nije se pomaknula da se pokrije, čini se da uživa u činjenici da sam fiksiran na njezinu dojku. U šali je rekla da sam perverzna i iznenađujuće mi zahvalila na komplimentu. Činjenica da još uvijek nije učinila ništa što bi spriječilo moj pogled potpuno me uzbudila, a moja erekcija je bila ugodna na mekom flanelu. Ponašajući se kao da ništa nije u redu, posegnula je za stolom po svoju šalicu za kavu, puštajući me da gledam kako se otvor širi, dopuštajući mi da vidim isto gibanje tekućine kojem sam svjedočio prije mnogo godina, ali sada sam mogao vidjeti mnogo više, s mekom okruglom bradavicom koja slobodno visi, kao da moli da je sišu ljubavna usta.

Od nervoze sam se opet ispričao, za što nisam baš siguran. Spustila je pogled, podigla ruku i umjesto da se pokrila, posegnula je unutra, obuhvativši dojku kao da nam je daje na uvid. Pritisak njezine ruke ispod je učinio da se bradavica proširila i dao mi trenutak da uživam u poroznom vrhu koji je izgledao slatkije od bilo koje hrane koju sam ikada jeo u toj kuhinji. “Stvarno ne razumijem svačiju fascinaciju ovim stvarima. To je samo komad mesa”, rekla je sa smiješkom dok je zatvarala haljinu.

Nastupila je tiha stanka i gotovo sam mogao vidjeti kako se kotači okreću u njezinoj glavi.

“Samo si sjedio ovdje zadnjih pet minuta i gledao mi u grudi”, rekla je onim natjecateljskim glasom koji sam navikao čuti tijekom kartaške igre. “Trebao si mi reći što gledaš. To nije bilo pošteno.” Jednom mi se prijateljski namrštila, znajući da ona sada ima prednost u ovoj situaciji. Kako me nije lako puštati s udice, Eva je nastavila: “Mislim da bi me trebao okrenuti. Htio bih nešto vidjeti. Što kažete na one kopče na vašim flanelima? Da vidim kako se otvaraju.”

Rekao sam joj da bi bilo zabavnije da drži haljinu otvorenu. “O, ne, gledala si u moju haljinu zadnjih pet minuta”, rekla je smiješeći se, znajući da ću surađivati, “i još nisam ništa vidjela.” Nervozni prsti su mi se malo tresli dok sam otvarala prva dva škljocaja, otkrivajući glavicu mog vrlo tvrdog penisa, koji je bio usmjeren ravno prema gore. “Nastavi”, tiho je zapovjedila, pretpostavljenim tonom koji nije ostavljao nikakvu mogućnost. Kad sam otvorio treći i četvrti snimak, moj penis se oslobodio stezanja, pokazujući kako bih joj pružio puni pogled.

Evino hihotanje podsjetilo me na vrijeme kada sam gledao nju i svoju ženu zajedno, ali sada smo to bili ja i Eva, i ovdje smo se spontano uvukli u početak najuzbudljivije igre koju sam mogao zamisliti da igram s njom. Nije me zabrinjavala pomisao da je moja žena ušla u nas. Osjećao sam se prilično uvjeren da joj neće smetati da njezinoj sestri pružim onu ​​vrstu zabave koju smo inače dijelili samo jedno s drugim. Iako smo riskirali da nas uhvate, bili smo prilično sigurni jer bi svatko tko bi ušao u kuhinju vidio Evu samo s leđa. Ona je bila okrenuta prema ulazu, i iako sam ja bio okrenut prema vratima, kuhinjski stol bi svima blokirao pogled od mog struka naniže. Bio sam spreman igrati, a Eva se očito nije bojala da bi se i ona mogla brzo oporaviti, a očito i bez ikakve brige o prirodi naše zabave. Igra je postala vrlo jednostavna s jednim pravilom: svatko je morao poslušati zahtjev druge osobe, a imali smo samo jednu minutu za uživanje prije nego što smo promijenili red.

Kad je došao red na mene, zatvorio sam pidžamu i zamolio Evu da prekriži noge, što mi je dalo lijep pogled na njezino međunožje kroz njezine prozirne bijele gaćice. Otkrio sam mali komadić kose, koji je očito držala podšišanom. Kad sam joj rekao da želim vidjeti više, kliznula je rukom uz bedro, zakačivši prst ispod elastičnog šava međunožja, i povukla ga na drugu stranu, dopuštajući mi pogled na njezin otvoreni vagi

na, sa svojim ružičastim vlažnim slojevima i mekim smeđim stidnim dlačicama iznad.

Cijelo vrijeme Eva mi se nevino smiješila s poznatim zaigranim pogledom kakav je obično pokazivala s mojom ženom i djecom. Ovaj opušteni, nonšalantni stav moje šogorice koja je dragovoljno sjedila u mojoj kuhinji sa svojom prekrasnom macom izloženom isključivo radi mog zadovoljstva bilo je uzbuđenje kakvo nisam ni zamislio. Činilo se da je minuta prerano završila, ali ona se odmah pokrila (zapravo smo koristili sekundarnu kazaljku na kuhinjskom satu kao mjerač vremena).

U sljedećem skretanju natjerala me da širom otvorim flanele i zamolila me da rukom podignem jaja kako bi ih mogla pogledati. Nagnula se blizu, samo nekoliko centimetara od mog tvrdog kura, koji je bio uperen u njezino lice. Malo je obraćala pozornost na to, usmjeravajući svoj interes na pregled mojih testisa dok su mi bili sklopljeni u dlanu. Ispružila je prste i nježno stisnula jedan, nježno manevrirajući njime unutar njegove savitljive kože. Nakon što je pustila, noktima je pogladila donju stranu moje vreće, gledajući kako se moj pomalo narušeni testis vraća u normalan položaj.

Zatim sam zamolio svoju šogoricu da umoči dva prsta u svoju vaginu kako bi ih navlažila, a zatim njima uštipnula jednu od svojih bradavica. Kako je kotrljala ružičastu areolu naprijed-natrag, točka je postajala sve veća. S njezinim očima gotovo zatvorenim od vlastitog zadovoljstva, podigao sam vilicu s tanjura, a ona je lagano poskočila kad sam čeličnom ručkom dotaknuo vanjske usne njezine vagine. Pritisnuvši malo, odvojila sam vanjske usne i zatim ga polako pažljivo umetnula, koliko je mogla doprijeti. Držao sam je za račvasti kraj i osjećao kako njezini vaginalni mišići lagano rade, dok su se vrhovi vilica lagano zabijali u moje prste.

Da minuta nije završila upravo tada, vjerojatno bih ejakulirala. Ne bi mi trebala nikakva stimulacija osim prekrasnog prizora ispred mene. Kad je Eva došla na red, ponovno sam otvorila svoje flanele na njezin zahtjev, pomalo posramljena kad sam shvatila da gleda u vlažne kapljice koje su se stvorile na vrhu moje osovine. Zamolila me da joj ga pridržim.

Ruka mi je zadrhtala, a ona me uhvatila za zapešće da mi sklizne stisak niže do baze, tako da je većina moje ukočene osovine bila otkrivena. Volio sam gledati svoju šogoricu s nježno položenim rukama u moje krilo, gledajući u moj potpuno otkriven, vrlo uspravan penis. Metodički je vrškom kažiprsta zagladila kapi preko moje kacige kao da glazira tortu. Od tog sam osjećaja lupao svakih nekoliko sekundi dok je zadirkujući nastavila s podrugljivim izrazima poput majke koja guguta na bebu.

Ne obazirući se na činjenicu da je prešla granicu od jedne minute, spustila je svoje poteze tik ispod perimetra glave, nježno klizeći glatkom čvrstom kožom svog unutarnjeg zgloba na tankom čvrstom sloju koji prekriva najosjetljiviji dio mog penisa. Klizeći, podižući i nježno tapkajući moj pulsirajući penis, počinjao je osjećaj erupcije, a u svom stanju nalik transu nije me bilo briga gdje će moje sperma prsnuti ili na koji dio kuhinje će sletjeti.

U tom trenutku, ljupka Eva, moja slatka, njegujuća šogorica spustila je glavu otvorenih usana, razigrani osmijeh sada je zamijenjen pohotnim pogledom gladi, a kao prvi val tekućine iz mene, njezina usta okružio svoju projekciju, hvatajući sve to. Nastavila je dolje, kapsulirajući onoliko mog kura koliko je moglo stati u njezino vruće mokro grlo. Njezina su usta visjela na meni dok sam se zamalo skinuo sa stolice. Usisala je moje uzburkane valove, gutajući svaki od naizgled beskonačnih mlazova iz mojih otvrdnutih prepona, njezin je savijeni jezik masirao i stezao moju osovinu za svoju paletu, a mlazovi su se nastavljali iznova i iznova.

Kad sam se počeo osjećati potpuno iscrpljeno, kružila je svojom rukom oko moje u podnožju moje osovine, puštajući moj kurac koji je pulsirao iz usta, a zatim se ljubila uz njega, lagano sišući i hvatajući me zubima. Stavio sam ruku na njezino lice i pogladio zlatnu kosu natrag preko sljepoočnice. Njezini topli obrazi bili su crveni, a razigrani osmijeh vratio se.

“Ne bih to učinila bez njezina dopuštenja”, rekla je.

“Računao sam na to. Slatka si i lukava, baš kao i ona”, rekao sam dok sam spustio pogled na sestru svoje žene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top