Lizao sam mami anus

Bio je petak navečer u slučajnom tjednu; bilo je 23:42, a ja sam se popeo iz kreveta da uzmem čašu vode. Sišla sam niz stepenice na 1. kat, kad sam začula prigušeni zvuk glasa koji je dopirao iz mamine spavaće sobe. Primijetio sam da su vrata lagano otvorena i da je kroz otvor dopiralo prigušeno svjetlo. Budući da nisam znao što se događa (mama i ja smo živjele same, moje dvije sestre su imale svoj stan), jer je trebala biti sama u svojoj sobi, a čuo sam glas, odlučio sam se ušuljati unutra samo da se uvjerim da je sve u redu. Tiho sam na prstima krenuo prema vratima i pogledao u uski otvor. Ono što sam vidio tada i tamo potreslo me do kraja i promijenilo bi moj život zauvijek.

Moja majka je ležala na krevetu, odjevena samo u par smeđih najlonskih čarapa do koljena. Ležala je unatrag, raširenih nogu, savijenih u koljenima, a duboko u guzici bruji vibrator! Neprestano je uvijala nožne prste i jasno sam primijetio kako joj se dlakavi sfinkter stalno steže i popušta oko pumpajućeg vibratora.

Ova slika me toliko uzbudila da je moj kurac bio u pažnji za ne više od 2 sekunde. Činjenica je bila: već nekoliko godina maštam o svojoj majci, a vjerovali ili ne, moje fantazije su bile uglavnom analne prirode i često su se u njima pojavljivala i njena stopala. Bilo je to poput ostvarenja fantazije! Na svom sam računalu sve svoje fantazije pretvorio u priče, s namjerom da ih objavim na jednoj od onih stranica o seks pričama. Dakle, nevjerojatna je slučajnost upletena u ovu situaciju. Jedino što je ovdje nedostajalo je da će se ovo otkriće pretvoriti u pravi zajebanciju; ali shvaćam da bi to bio poticajni trenutak. Stoga sam odlučio uživati ​​u ovoj stvari do kraja i biti najsretniji vireći Tom ikad.

Uzeo sam jaknu iz gaćica i počeo drkati dok sam gledao svoju majku i onu pjevušku seks-igračku između njezinih guzica. Bože, kako sam želio saznati kako taj njezin šupak miriše, ima okus i osjeća se kao da lupa oko moje osovine. Opet sam čuo kako jauče i odlučio poslušati što je to stenjala.

“Oooh, yesss. Nabij mi taj lijepi debeli kurac u dupe do jaja. Gurni ga do kraja. Tako te jebeno želim u svom dupetu.”

Obuzela me požuda izvan te spavaće sobe, uživajući u slikama preda mnom i tom jebenom vrućem jeziku koji je dolazio od moje vlastite majke. Nikad je u životu nisam čuo da izgovori bilo koju od tih riječi.

“Da, tako. Stavi svoj jezik u moja usta, izlij svu tu slasnu slinu u moje grlo i okusi moj”, šapnula je moja majka bezvoljno. Da je htjela nastaviti s tim prljavim pričama, ne bih izdržao ni minutu i odmah bih joj kremom zamaskivao vrata. Bijesno sam se trzala i strana moje ruke je proizvodila zvukove udaranja po mojoj vreći za orahe. Odjednom joj je glas postao jači.

“Isuse, Simone, moja pička samo štrca sokove po krevetu. Eto kako me divljaš.”

Sveta majko Božja, moja majka govori o MENI. Ona mašta o MENI! Taj vibrator neprestano klizi unutra i iz njenog gadnog smeđeg nabora i ona zamišlja da je to MOJ kurac. Na koga bi drugog mislila; na kraju krajeva, ja sam jedini Simon u njezinu životu.

Bio sam sve svjesniji činjenice da i moja majka, moja napaljena majka, već neko vrijeme mašta o meni i baš ta misao potresa moj svijet. Nastavio sam drkati, čekati, nadajući se još otkrića.

“Kližeš li lijepo i dobro, Simone? Klizi li taj tvoj jebeni vrući kurac duboko u moju guzicu? Je li moj šupak stvarno dobro muze tvoj kurac? Je li? To je zato što se zbog tvog kurac osjećam tako dobro.”

Da nisam ovako napaljen, nasmijao bih se, čujući je kako govori kao da razgovara s malim djetetom. Ali u isto vrijeme me to uzbuđivalo nevjerojatno.

“Moj šupak ima vruće za tebe kao što cijelo moje tijelo ima vruće za tebe. Moj jezik ima vruće za tebe, moje sise, moje bradavice, moja mokra maca, moje dupe, moji nožni prsti… Znam da bi volio jako puno da mi sišem nožne prste, Simone. Zato sam odlučila nositi ove čarape, posebno za tebe. Uuuhhn, molim te. Molim te, Simone, molim te, popuši mi nožne prste.”

Više se nisam mogao suzdržati i uletio sam u majčinu spavaću sobu. Znao sam da riskiram, ali znao sam da više ne može poricati svoje osjećaje prema meni. I očito je znala što osjećam prema njoj. Majka me gledala kako upadam u njezinu sobu, kurac je poskakivao, a ipak me gledala kao da je to jedino što je očekivala.

“Tako da si konačno odlučio ući. Mislio sam da to nikada nećeš učiniti. Znao sam da stojiš tamo i nadao sam se da ćeš naći hrabrosti ući i dati mi ono što si mi dao u tim vruće, gadne priče koje ste napisali o nama.”

Ugodno sam iznenađeno pogledala majku dok je priznavala svoje znanje o mom glavnom hobiju.

“Da, tako je. Znam za njih, jer vidiš, sve sam ih pročitao. Svaki put kad si izašao, odmah sam otišao u tvoju sobu, okreni

ed na vašem računalu i provjeriti ima li novih priča. Ne biste vjerovali koliko sam teško pao svaki put kad sam pročitao novu priču. A budući da smo se očito tako zapalili, odlučio sam da je vrijeme da vidim jeste li spremni za pravu stvar.”

“Ne mogu si pomoći, mama. Toliko me napaljuješ”, odgovorila sam gotovo cvileći.

“Nije važno, dušo. I mene zapališ. A sada znamo jedno za drugo, pa nemamo više razloga to skrivati. Zapravo, sada možeš početi pisati ispod naslova vaše priče da se sve temelji na činjenicama. Sve ćemo to učiniti zajedno, a vi ćete slati priče na te internetske stranice s tim pričama o seksu. Čuo sam da mnoge ljude potajno uzbude priče o incestu . Ali počnimo sada, dušo. Predugo sam čekao, a i ti. Učini mi ono što si mi najviše htjela.”

“Ovo će biti tako dobro, mama. Ovo će biti tako vruća noć. Želim ti sisati nožne prste, mama. Želim lizati sve po šavovima tvojih čarapa i sisati tvoje nožne prste dok ih nosiš. “

“Samo naprijed, sine. Dođi ovamo i sisati mamine prste.”

Upuzao sam na krevet gdje je ležala moja majka raširenih nogu, stopala u mom smjeru, i zgrabio majčina stopala u čarapama. Počeo sam joj masirati velike nožne prste između palčeva i kažiprsta, a zatim ih podigao na lice. Dok je moja majka gledala zaškiljenim očima, nježno sam polizao šav njezinih smeđih čarapa, koji je bio postavljen preko vrhova njezinih nožnih prstiju. Okusio sam sintetički najlon i osjetio kako joj prsti na nogama migole pod vrhom mog jezika. A onda sam, pod najžešćim maminim jaucima, pritisnula obje noge jedna uz drugu, jednu uz drugu, i nagurala što više nožnih prstiju u usta i počela ih strastveno sisati. Dok je moja majka stenjala i savijala nožne prste u mojim ustima, moj je jezik klizio po cijelom i oko njenih nožnih prstiju. Sisala sam ih snagom. Zaigrano sam joj gurnuo jezik između nožnih prstiju, pritiskajući najlon njezine čarape između, a zatim je nježno ugrizao za nožne prste.

“O Bože, tvoji nožni prsti su tako ukusni, mama. Tako su dobrog okusa na mom jeziku. To me jednostavno izluđuje.”

Zatim sam povukao cijelom dužinom svog jezika po tabanima, od njezinih peta do vrha njezinih velikih prstiju. Onda sam opet počela sisati.

“Nastavi sisati moje nožne prste, sine. Od sada ih možeš sisati kad god želiš, sve dok nikoga nema u blizini.”

“Hvala mama. Ali tvoji nožni prsti nisu bili jedino što mislim da vrijedi sisati,” rekao sam tajanstveno dok su mi oči bile fiksirane na njezinu dlakavu smeđu dlaku koja kaplje. Njezina pička koja je curila bila je tako mokra, da joj je smeđa kosa bila gotovo potpuno smatrana uz njezinu kožu. Polako sam puzao naprijed, a miris njezine mace koja je curila postajao je sve izraženiji. Što je miris njezine pičke bio opojniji, to sam više želio pritisnuti jezik u njezin prorez i usisati je. I znao sam da ću dobiti priliku učiniti upravo to. U ovom trenutku osjetio sam da sam u raju. Do sada sam već ležao s glavom između njezinih bedara i razmaknuo joj noge.

“Liži, Simone. Ne mogu više čekati, sine. Poliži mi macu. Isisaj mi sokove.”

“Dobro onda”, rekao sam i odmah počeo pljuskati između njezinih debelih usana odozdo prema gore cijelom dužinom jezika. Okusio sam slanost njezine curnice, a guste niti moje sline, pomiješane s maminim sokovima, povezivale su moj jezik s njezinim mirisnim mufom, dok sam lizao i cuckao mamu kao žedan pas. “Aaahhh, Isuse. Da, tako. Jedi mi pičku, zabij mi jezik u pičku i jebi je. Da tako! UUUnnnh, sranje, jebeno dobro ližeš pičku svoje majke”, nekontrolirano je vikala moja majka. Uz prigušene zvukove i jauke, čvrsto sam pritisnuo lice uz njezin prorez, s ustima preko otvora njezine vagine, i jezikom počeo JAKO jebati njezinu macu. Od mirisa njezine zrele pičke istovremeno mi se zavrtjelo u glavi i više uzbuđivalo. Njezin gusti vaginalni sirup kapao je iz uglova mojih usta prema dolje do moje brade i do mjesta gdje joj je maca stala, a počelo je pucati njezino dupe. A kad bi se migoljila na krevetu, a obrazi njezine guzice bi se pomicali, sok bi curio preko njezinog šupka do plahti, stvarajući veliku tamnu mrlju. Pod neurednim zvukovima, jezik mi je klizio i izlazio iz mamine mačkice poput bušilice, bušeći u crveni, topli tunel iz kojeg sam se pojavio prije nekih 18 i pol godina.

“Mmmmp, mmmmp, mmmp, maca ti je tako vruća, mama. Vruća i mokra”, uspio je izgovoriti moj glas koji je dolazio između maminih smeđih pizda. Gusta kap vaginalne tekućine kliznula je po njezinoj lijevoj stražnjici i brzo sam je polizao prije nego što se potrošio na vlažne plahte.

“Ovo je nevjerojatno. Nikada nisam mogao zamisliti da će moj vlastiti sin biti tako fantastičan jed mačkica. Da sam znao, izbacio bih tvog oca kroz vrata puno prije. Oohh, da. Nastavi sisati taj klitoris.”

Što sam i radio neko vrijeme.

Ova aktivnost srkanja i sisanja trajala je nekoliko minuta dok soba nije bila c

potpuno ispunjena mirisom mokre pičke. Moja majka više nije mogla izdržati i zgrabila me za šaku kose, da me pažljivo povuče naprijed. Imao sam svoje lice visio samo nekoliko centimetara iznad njezina lica i pogledao je ravno u oči. Prošlo je desetak sekundi kada mi je iznenada, bez upozorenja, zabila jezik, obložen gustom slinom, duboko u usta. Njezina slina curila je niz moju bradu i preko jezika. Bijela pjenušava pljuvačka ispunila je prostore između kutova naših usta. Kad su se naše usne konačno otključale, bile su povezane s mnogim debelim nitima naših oralnih tekućina.

“Sviđa ti se”, upitala je moja majka hrapavo?

“Sviđa mi se”, bio je moj odgovor, nakon čega sam svoja vlastita usta napunila pljuvačkom i zatvorila otvorena usta nad maminim, te ih zalila svojim oralnim tekućinama. Sve je to progutala teško stenjajući.

“Nemoj previše prolijevati, želim puno toga u svojoj rupi. Znaš o kojoj rupi pričam, zar ne”?

sigurno jesam.

“Tvoj seronja.”

“Tako je”, šapnula je moja majka gledajući me ravno u oči. “Moja usrana. Moje dupe. Moj smeđi nabor. Moj nabor. Moj anus. Moja guza. Želim tvoj jezik preko nje iu njoj. Upravo SADA”!

“Mama, lizat ću i pušiti tvoju guzicu dok ne nabubri u crveni, naborani nabor, kao što sam vidio na internetu prije nekoliko dana.” Više se nisam mogao suzdržati i zaronio natrag-dolje, gurnuo joj noge gore sve dok joj koljena nisu čvrsto pritisnula mesnate sise (kvragu, u svoj svojoj žurbi jednostavno sam ignorirala te ljupke, sočne grudi. Pa, imamo dosta od vremena). Objema sam rukama razmaknula mamine obraze i otkrila njezinu smeđu morsku zvijezdu. Debeli, naborani anus prekriven dlakama. Njezin šupak mi je namignuo. Prvo sam zaronio između obraza njezina dupe, čvrsto pritisnuo nos uz njezinu rupu i snažno frknuo kako bih udahnuo miris njezina šupka. FANTASTIČAN! Tada se više nisam mogao kontrolirati i počeo sam požudno prelamati njezinu usranu rupu kao žedan pas.

“UUUUHHNN. Da, tako, Simone. Poliži mi dupe, sine. Po cijelom mom smeđom naboru. Kušaj moje dupe. Zabij svoj jezik, jezik mi jebi dupe, dečko!” Nabirao sam se i pustio da se gusta kap sline spusti na njen napaljeni smeđi anus, a zatim je kažiprstom i srednjim prstom glatko protrljao preko njezine rupe. Nakon što sam ga podmazala, usmjerio sam jezik u središte njenog naboranog otvora stražnjih vrata i skliznuo duboko u majčino dupe zahvaljujući obilju pljuvačke. Osjetio sam kako me uski kanal njezine guzice nervozno gura natrag, ali sam se odgurnuo unatrag i uspio kliznuti malo dublje. Ovako sam jebao majčinu guzicu svojim slinavim jezikom, sve dok nisam uspio sav svoj jezik uvući u njezino ukusno, smrdljivo dupe.

“Da, tako je, Simone. Zabij ga do kraja. Jebi me u dupe svojim jezikom. Deeperrrr. Uuuunnh.” Nakon nekoliko minuta toga postalo je malo grublje i zamahnuo sam glavom i neprestano bušio šiljasti jezik u njezinu guzicu, guzicu koja je do sada imala zjapeću, crvenu rupu. Neuredne zvukove koje sam isprva ispuštao u majčinoj mački, nisam stvarao u njezinoj gadnoj guzi, maminoj guzici! Pritisnuo sam joj dva prsta u šupak, okrenuo ih i odjebao. Onda sam ih izvukao i zabio u usta, još bolje okusio njezinu guzicu. Nakon toga sam slijedio isti ritual, ali sam sada pružio prste svojim majkama: “Želite li kušati?”

“Voljela bih”, izgovorila je i uhvatila moje prste među usne. “Mmmmm. Nikad nisam znao da moje guzice ima tako dobar okus. Sigurno ću od sada više uživati.”

“Za trenutak ćeš moći okusiti moj, mama. Ali prvo ću uživati ​​u ovome”, rekao sam i zatvorio usta nad njezinim smeđim srakom. Zatim sam nastavio snažno sisati njezinu zadnjicu, praveći nepristojno glasno šmrckanje i ljuskanje.

“Da. Tako. Puši mi guzicu. Dovraga, nikad nisam osjetio nešto slično. Netko mi puše guzicu kao ti.”

Probušio sam jezik tamo gdje sunce nikad ne sja i divljački zavrtio glavu, jezikom joj čistio dupe. Povukao sam se i primijetio kako moja majka stišće mišiće dupeta, gurajući gustu žućkastu kap soka od dupeta. Nisam oklijevao ni sekunde i skliznuo s njezina natečenog nabora.

Onda me majka iznenadila dok je pustila mesnati, dugotrajni prd, ravno u moje lice. Vrući plin je djelomično puhao u moje nosnice, djelomično u usta. Sekunde nakon toga, dok sam zapanjena ležala između majčinih bedara, prostoriju je ispunio neobičan miris.

“To se moralo dogoditi, sine”, zahihoće se moja majka, “nakon što je sve ovo bilo i u jednoj od tvojih priča, i prilika se ukazala.”

Nisam mogao poreći da sam doista maštao o mojoj majci koja mi puše prdeže u lice. Ali nekako nisam mislio da će to učiniti. Mislio sam da će negdje povući crtu. Na moju sreću nisam imao nikakve napisane fantazije o vodenim sportovima ili scatu, ili su stvari mogle postati jako neuredne.

Nakon što je prošao element iznenađenja, odlučio sam maksimalno uživati ​​u ovome i udahnuo mamin opojni miris prdenja. Zatim sam nastavio zatvarati usta nad njezinom smeđom pupkom

. Nastavila sam sisati i srkati taj još uvijek nabrekli nabor.

“Oh, da, to mi se sviđa! Puši to moje dupe!” Odjednom me majka zgrabila za kosu, vukući me naprijed bez sile, sve dok se moje lice nije nadvilo nad njezino. Opet mi je uletjela u dušu svojim smeđim očima.

“Reci mi što te najviše pali. Što te čini zgodnijim od svega? Pogledaj me u oči i reci mi.”

Dok sam gledao u njezine oči pune požude: “Sve što se tebe tiče. Pušiš svoj ukusni šupak, piješ sokove od tvoje guzice. Sišem tvoje nožne prste, sa i bez čarapa. Ali ono što bih također volio je da mi jezikom jebeš dupe, jer da okusiš i pomirišeš moj šupak. Jedva čekam da osjetim kako tvoj mekani, mokri, topli jezik klizi u moju guzu, mama.”

“Zašto se ne okreneš, da ti mama može dati ono za čim žudiš?”

Zavalila sam se na krevet, povukla noge, savijajući se u koljenima, i raširila se što je više moguće. Nikada u životu nisam se osjećao izloženije kao tada. Svaki dio tijela, inače prekriven ili odjeven, sada je bio otvoren i ponuđen mojoj majci da vidi. Mogla je gledati ravno u moje dupe. Pogledala je sve. Osjetio sam kako njezin pogled lebdi preko mog međunožja, kuraca i jaja, a drhtaj čistog užitka zagrmi kroz mene dok sam samo mogao osjetiti kako se njezine oči koncentriraju na moj dlakavi smeđi šupak.

Poput pantere koja juri, moja majka je polako puzala prema meni, sve dok joj lice nije bilo samo oko 4 inča od moje stražnjice. U tom je trenutku trebala moći namirisati moje dupe. Položila je ruku na svaki moj obraz i razdvojila ih što je više moguće. Tada sam osjetio kako je zavukla nos između mojih globusa, stenjajući izuzetno vruće, udahnula miris moje smeđe morske zvijezde. Odmah nakon toga je snažno pritisnula nos na moj nabor i dugo i snažno frknula. Zadrhtala sam od osjećaja, ali i zbog ove divlje situacije.

“Uuuuhmm, guzica ti miriše tako vruće”, šapnula je, vruće nego što sam ikada čuo. “Tako vruće, želim ga kušati, Simone. Mogu li, molim te, kušati?”

“Ako ostaneš miran, možeš kušati. Onda mi moraš reći koliko uživaš u okusu.”

Moja majka je vrhom jezika polizala moje smeđe oko. Ponovno sam zadrhtala kad sam osjetila taj mokri jezik koji se migolji na svojoj rupi. Osjećaj me je natjerao da više puta štipam sfinkter, na taj način zadirkujući šupkom štipajući vrh majčinog jezika.

“Mmm…okus jako dobar”, promrmljala je između mojih obraza.

“STVARNO dobro?”, upitao sam je.

– Veličanstveno, dobro polizati prste.

“Onda se pusti, mama. Učini da osjetim koliko je ukusno moje dupe.”

Ovo je nešto što nisam morao dvaput reći dok je zarila lice u pukotinu mog dupeta, i žedno pljeskala po mojoj pukotini od dna do vrha. Mrvice tople sline slinile su niz moju pukotinu na plahte, a ja sam neizmjerno uživao dok je počela silovito kopati u moju tijesnu rupu vrškom svog jezika, poput svinje koja traži tartufe. Neuredni zvukovi su se dizali između mojih obraza zahvaljujući mojoj majci koja je jela dupe. Anus mi je postajao sve skliskiji dok mi je nastavila kopati po zadnjici. Snažnim pokretima pomicala je glavu gore-dolje i osjećao sam kako joj jezik ulazi sve dublje svaki put kad je ušla; između je zavrnula glavu kako bi svojim pljuvačkom namazala unutrašnjost mog magarca. Stenjajući i srkajući, moja je majka guštala na smrdljivom šupku svog sina dok sam skakala po krevetu, zgrabila plahte u stisnute šake i počela vikati. Moja majka je pljunula ogromnu količinu svoje sline na moj natečeni nabor i zgnječila jezik duboko unutra. Slina joj je curila zajedno s jezikom koji je ulazio unutra. Više od pola njezina jezika bilo je zaključano u mom dupetu, i migoljio se unutra dok je gledala, ravno preko mog kura i jaja, u moje oči. Opet je izvadila jezik, ovaj put uz bučan pljusak, ali sada je zatvorila usta nad mojim pomalo razjapljenim šupkom. Glasno šmekćući i srkajući počela je sisati moju usranu rupu. Lebdio sam na krevetu kao riba koja dehidrira zbog osjećaja koji je morao nalikovati usisavaču na mom šupku, samo toplom i mokrom.

Nisam se više mogla kontrolirati i pustila sam golem prd, ravno u mamina usta. Ali ni na sekundu nije skinula usta s mog dupeta, umjesto toga je samo nastavila sisati. Progutala je topli plin, zajedno sa sokovima iz magarca koje sam mogao osjetiti kako curi iz svoje rupe.

“Eto koliko mi se sviđa tvoje ukusno dupe, sine”, napuhnula je moja majka dok se oslanjala na laktove.

Uhvatila me je za kurac i počela me tući, nakon što je razmazala precum s glave mog kucka po mom kurac. Srednjim prstom druge ruke počela je prstom jebati moje dupe. Ovo je bilo glatko, zahvaljujući višku sline koje je još uvijek bilo gotovo i u mom naboru. Dala mi je osjećaj ispunjenja, pogotovo nakon što je dodala kažiprst. Kako je vrijeme prolazilo, njena desna ruka koja se trzala išla je sve brže i brže, kao i dvije znamenke u mojoj zadnjici. Nakon otprilike dvije minute prstima mi je kao luda tresla dupe i izdrala mi kurac kao da pokušava oboriti svjetski rekord. Više se nisam mogao suzdržati i moj jizz pucao je od mojih jaja do moje osovine, koja je počela bljuvati spermu poput fontane. Slabine su mi letjele gore-dolje po krevetu i glasno sam vikala, a sperma je pucala u zrak više od jednog jarda, što je za mene osobni rekord. Moja majka je zaronila naprijed i počela bijesno lizati okolo i preko glave mog kuraca, a moje sperme pucalo joj je u gornji dio usta. Nastavila je gutati dječakov teret i lizala i sisala svaku kap koja joj je obložila jezik. Kad sam završio, uzela je moj kurac u usta i isisala ga potpuno čisto, stenjajući i uživajući.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top