Dvije za jednog

Moja sestra, Sandra, ima 35 godina i 3 godine je starija od mene. Već duže vrijeme znam da je moja sestra dvospolna, ali je nedavno obavijestila moje roditelje da živi sa ženom, a to je više od platonske veze. Predstavio sam se djevojci svoje sestre tijekom praznika i ugodno sam se iznenadio. Kelly ima 25 godina, plave kose, dugih nogu. Ona stoji oko 5 ‘8 “, ima jako lijepo lice, ali male, gotovo nepostojeće grudi. Sandra, ima tamnu kosu, visoka je oko 5’ 3”, ali ima velike 36D grudi. Kad sam prolazila kroz pubertet, šuljala bih sestru dok je bila pod tušem ili se odijevala, i tukla bih razmišljajući o tim velikim grudima, s velikim ružičastim areolama.

Nakon fakulteta, odselio sam se oko 60 kilometara od kuće na posao, ali moja sestra i dalje živi u našem rodnom gradu, a sada dijeli kuću s Kelly. Prije par mjeseci imala sam posla u našem rodnom gradu i umjesto da ostanem u motelu, sestra me pozvala da prenoćim u njezinoj kući. Stigao sam oko 7:30 i na vratima me dočekala Kelly. Kad je otvorila vrata, na sebi je imala znojnice i majicu bez grudnjaka, jer sam mogao vidjeti kako joj bradavice vire kroz tanku tkaninu. Prije nego što sam to shvatila, istupila je i jako me zagrlila. Bio sam pomalo zaprepašten jer sam je sreo samo jednom prije, ali ovo je bilo ugodno iznenađenje. Uspio sam se povući prije nego što je moj rastući član postao previše očit.

Kelly mi je rekla da je moja sestra u trgovini i da će se uskoro vratiti. Odvela me u gostinjsku sobu i pitala bih li nešto za popiti.

Rekao sam da bi bilo super da mi donese pivo dok se presvučem. Kad sam se presvukla, otišla sam do dnevne sobe i zatekla Kelly i moju sestru kako se strastveno ljube. Pročistio sam grlo, a oni su se okrenuli i prekinuli poljubac, oboje su izgledali pomalo posramljeno. Sandra mi je pružila moje pivo i kratko me kljucnula u obraz, jer je to bio naš uobičajeni pozdrav. Kelly i Sandra pili su bijelo vino, a ja pivo dok smo sjedili oko kuhinjskog stola i samo čavrljali.

Sandra se požalila da je tog dana nategnula leđa na poslu, pa joj je Kelly predložila da se opusti u hidromasažnoj kadi. Ustao sam po još jedno pivo, dok je sestra otišla u svoju sobu presvući se u kupaći kostim. Kelly se vratila provjeriti je li temperatura vode u redu, a ja sam njoj i sestri natočio još jednu čašu vina.

Moja sestra se vratila u kuhinju odjevena u bikini od tangi, a ja sam bio zatečen kako dobro izgleda. Možda su ta dva piva bez večere utjecala na moju prosudbu, ali prvi put nakon dugo vremena gledala sam svoju sestru kao ženu, a ne samo sestru. Njezine velike grudi izlijevale su joj se s vrha, a njezino nedavno zaljubljivanje u trčanje učinilo je čuda za njezino dupe. Bila je okrugla, visoka i uska. Tange nisu ostavljale ništa za maštu.

Sandra je izašla u hidromasažnu kadu, a Kelly je pošla s njom. Kelly je stajala ispred kade, dok se Sandra opuštala u toploj, pjenušavoj vodi, dok sam ja otvorio još jedno pivo u kuhinji. Razmišljao sam u sebi da ću, ako budem dobro odigrao karte, imati priliku špijunirati ih dok su imali seks kasnije te večeri. Te bi karte bile par, ali nisam ni znao da sam upravo izvukao full house!

Nakon nekoliko minuta Kelly se vratila unutra i rekla da moja sestra osjeća da me napuštaju te je rekla da bismo se Kelly i ja trebali pridružiti njoj u hidromasažnoj kadi.

Rekao sam Kelly da nisam ponio kupaći kostim sa sobom, pa ću uzeti propusnicu. Natočila je još par čaša vina i rekla da mogu samo odjenuti donje rublje, a ona će učiniti isto. Još uvijek sam pomalo oklijevao pa je Kelly izašla iz znoja i stala preda mnom u majici i donjem rublju s tangama. “Dođite i pridružite nam se”, rekla je i izašla iz kuhinje u stražnje dvorište noseći dvije čaše vina.

“Ne budi zabava”, pozvala je moja sestra iz hidromasažne kade, “nije velika stvar, to je kao kupaći kostim”, rekla je.

“Što dovraga” pomislila sam, pa sam skinula majicu i hlače i izašla u stražnje dvorište samo u gaćama. Gledanje u Kelly u donjem rublju dalo mi je “polu”, pa je u mom paketu bilo nešto ispupčenja dok sam prilazio vrućoj kadi.

Sandra i Kelly počeli su mi zviždati i nazivati ​​me mačkama, jer su primijetili ono što mi je prethodilo preko dvorišta. Žurno sam uskočio u kadu kako bih izbjegao daljnje neugodnosti. Kelly i Sandra su se mazile jedna do druge dok sam sjela preko puta njih.

Kelly je zadirkivao Sandru govoreći: “Čini se da vaš brat pakira nešto veće od onog novog remena koji smo upravo kupili”.

Lice mi je od stida moralo poprimiti tri nijanse crvene, ali sam u isto vrijeme bio pomalo polaskan.

Kelly je pitala je li istina da su se dečki uvijek ljutili gledajući kako se dvije žene ljube?

Rekao sam joj da ne “uvijek”, ali obično, osobito ja

f da su žene dobro izgledale.

Zatim je upitala, što je s dvije žene koje su izgledale poput nje i moje sestre?

Rekao sam joj da vjerujem da će se većina dečki time zasigurno uznemiriti. Prije nego što sam uspjela reći išta drugo, Kelly se okrenula mojoj sestri i počela je ljubiti jezikom i milovati joj grudi. Kroz njezinu majicu natopljenu vodom mogao sam vidjeti Kellyine bradavice kako se stvrdnjavaju i ravno strše kroz materijal.

Čim su se počeli ljubiti, Kelly je poljubac prekinula i pitala je li me to upalilo?

Bilo mi je neugodno priznati da mi je kurac narastao gotovo do pune dužine, pa sam pokušao objasniti da je drugačije ako je jedna od žena vaša sestra.

Kelly je mogla vidjeti da se zezam s istinom, pa je kliznula do mene i uhvatila mi penis pod vodu. “Ako ti je kurac toliko velik, a da nije upaljen, jedva čekam da ga vidim u punoj veličini”, rekla je dok me još jednom brzo stisnula prije nego što sam se skliznula natrag pored Sandre. Ruka joj je pala ispod vodene linije i mogao sam reći da ju je stavila između Sandrinih nogu dok su se sestrini bokovi ljuljali naprijed -natrag, uzrokujući male valove u hidromasažnoj kadi.

“Zar ti Sandra nije rekla da sam ja?” Upitala je Kelly? “Nije ti rekla da nikad nisam bio sa ženom prije nego me tvoja sestra iskvarila?”

Sandra se pokušala ubaciti, ali prije nego što je uspjela Kelly je sigurno uvukla barem jedan prst u svoju macu jer joj je Sandrin glas ušao u grlo te je zabacila glavu i zatvorila oči.

“Pa, rekla mi je mnogo stvari o tebi, Sam”, nastavila je Kelly. “Sandra mi je rekla kako ste je špijunirali dok ste bili djeca. Rekla mi je i da će vas špijunirati kad se drkate u svojoj sobi ili u kupaonici. Niste znali da ju je napalila prizor vašeg tvrdog kurca, zar ne? “

“Kelly, dosta je!” – viknula je Sandra dok se povlačila i iskočila iz hidromasažne kade. “Rekla sam ti te stvari u povjerenju”, povikala je Sandra dok je jurnula natrag u kuću.

“Ne brini za nju, samo joj je malo neugodno”, rekla je Kelly. “Bit će dobro, a ujutro će mi zahvaliti na tome”, rekla je Kelly namignuvši. Kelly je kliznula po vodi i sjela mi u krilo s rukom oko vrata. Moj hardon je bio pritisnut o njezino sićušno dupe, a ona se pomalo migoljila kad se odmorila.

“Mmm, to je lijep osjećaj. Nisam imao pravi penis otkad sam počeo s tvojom sestrom prije 6 mjeseci.” “Sačekajte ovdje 15 -ak minuta, a zatim nas potražite u spavaćoj sobi”, rekla je Kelly. Brzo me poljubila, iskočila iz vruće kade i vratila se u kuću, tresući svoje usko malo dupe za moje zadovoljstvo gledanja.

Sljedećih 15 minuta bile su najduže minute u mom životu. Nisam mogao vjerovati što sam mislio učiniti, ali bio sam više nego spreman za to.

Izašao sam iz hidromasažne kade i svukao se iz mokrog donjeg rublja, istisnuvši vodu dok sam hodao prema kliznim staklenim vratima. Dok sam prolazio kroz vrata, čuo sam tihu glazbu koja je dopirala iz hodnika i mogao sam vidjeti titranje svjetla svijeća u zamračenom kutu kuće. Tiho sam krenuo hodnikom, prema zvuku glazbe. Dolazio je iz glavne spavaće sobe, a kad sam tamo stigao, vrata su bila otprilike na pola puta otvorena. Pogledao sam u sobu, a tamo na sredini kreveta bila je moja sestra, potpuno gola, ležeći licem prema gore s Kelly koja je ležala glavom među nogama moje sestre.

Kelly je također bila potpuno gola i gledao sam kako joj se dupe trzalo s jedne na drugu stranu dok je jezikom gladila mačku moje sestre. Sandrine oči bile su zatvorene, a ja sam još jednom zurio u te čudesne sise, s njihovim ružičastim areolama i velikim bradavicama. Sandra je stenjala, a ja sam mogao čuti kako Kelly iskapljuje Sandrine sokove kad se počela bacati na krevet.

Kelly je rukama obuhvatila Sandrina bedra kako bi je čvrsto držala dok je Sandra vrištala u orgazmu i srušila se na krevet. Kelly je ostala između Sandrinih nogu, ispijajući sokove.

Upravo tada, Sandra je podigla pogled i vidjela me kako stojim na vratima, odsutno me milujući po penisu. Sandra je zabacila glavu u stranu, odvraćajući pogled od mene. Htio sam se povući u svoju sobu kako bih se trznuo kad sam ugledao Kelly kako me gleda i daje mi znak da joj se pridružim na krevetu. Polako sam hodao po sobi, sladak miris seksa miješao se s mirisom vanilije iz zapaljenih svijeća, zbog čega mi je penis postao još teži.

Kelly je potapšala krevet pokraj mjesta na kojem je ležala, između nogu moje sestre, dok je Sandru raširila još dalje noge. Sad smo Kelly i ja ležali između sestrinih nogu i mogao sam vidjeti kako joj vlaga blješti s maca, samo nekoliko centimetara od lica. Kelly me poljubila i mogao sam osjetiti sestrine sokove na jeziku. Kelly se okrenula od mene i vratila se lizanju vanjskih usana moje sestre.

Nakon nekoliko sekundi rekla je “mmm, Sam, dođi probati sestrinu spermu”.

Sandra je tiho rekla “ne” i pokušala mi odgurnuti glavu, ali Kelly mi je maknula ruku s glave dok sam joj zabijao jezik u macu. “Ahhh”, ona

povikala je u ekstazi dok je udarala šakama u krevet i gurnula kukove prema gore tjerajući moj jezik dublje u njezin ulov. Imala je još slađi okus nego što sam zamišljao prije toliko godina u svom krevetu noću.

Kelly i ja počeli smo se izmjenjivati, lizati sestrine usne, klitoris i jezik i jebati joj prorez sve dok Sandra nije došla još dva puta.

“Okusio sam Sandru, sada želim okusiti njezinog brata”, proglasila je Kelly dok je ustajala na koljenima i počela jezikom zadirkivati ​​moj penis. Jednom mi je rukom hvatala jaja, dok je jezikom lizala gore -dolje moj kurac.

U isto vrijeme, Sandra se kretala i pozicionirala se ispod Kelly kako bi mogla pojesti svoju macu dok mi je Kelly sisala penis. Nakon što me zadirkivao dugim lizanjem, kao što bi ti htio lizati, Kelly je napokon uzela glavu moga kurca u usta dok je rukom ispumpavala osovinu. Njezine usne i obrazi bili su širom rašireni dok je pokušavala unijeti više mog penisa u svoja mala usta. Upravljao sam joj uspravne bradavice dok je moja sestra sisala Kellyjev klitoris, šaljući joj drhtavice kroz tijelo, što sam mogla osjetiti na svom kurac.

Zaista sam se upuštao u to i zgrabio sam Kelly za uši i počeo joj jebati lice dok mi je sestra šamarala po dupetu i jezivo jebala Kellyjevu macu. Osjećao sam kako se Kellyno tijelo napelo u orgazmu dok sam joj raznosio teret niz grlo. Kellyno se grlo refleksno steglo, uzimajući svaku kap sperme koju sam mogao ponuditi.

Svi smo pali u hrpu nasred kreveta, s Kellynom glavom naslonjenom blizu moje polutvrde šipke. “Dođi probati ovo”, Kelly je rekla Sandri, misleći na moju kitu.

Sandra je u početku samo odmahnula glavom “ne”.

“Hajde, znaš da želiš”, rekla je Kelly, dok je zgrabila Sandru za ruku i povukla je prema mom penisu na čekanju.

Sandra se nagnula naprijed, a ja sam osjetio dah svoje sestre na svom kurcu, zbog čega se trznuo kad se ponovno počeo puniti krvlju. Lagano je jezikom udarila vrhom mog penisa, a moj se kurac trznuo prema gore udarivši je u usne. Time ju je uhvatila oko osovine i usisala glavu u usta.

Ovo je bilo potpuno nadrealno, ovo je bila moja sestra s mojim penisom u ustima! Osjetio sam kako mi velika težina grudi pritišće moja bedra, što mi je samo otežalo kurac. Kako je još više nabujalo, čuo sam kako mi je sestra počela gušiti dužinu dok ga je uzimala niz grlo. Nos joj je bio pritisnut o moju zdjelicu i mogao sam osjetiti kako mi je vrh penisa pritisnut na stražnjem dijelu grla.

“Nisi ni znala da ti je sestra tako sjajna sisa, zar ne?” Upitala je Kelly? “Sada želim vidjeti možeš li jesti macu onoliko dobro koliko može tvoja sestra”, zahtijevala je.

S tim se Kelly popela iznad mog lica i čučnula tako da su joj usne mačke počivale točno iznad mog nosa. Sagnuo sam glavu unatrag i počeo joj lizati vanjske usne.

Kelly je tiho stenjala i potonula niže tako da joj je dupe ležalo na mom čelu, što mi je omogućilo bolji pristup njezinom trzanju. Rotirala je bokove dok sam joj lizao i sisao usne mačke i klitoris. Upravo sam tada osjetio kako Sandrina usta napuštaju moj natečeni kurac. Pokušao sam pogledati i vidjeti što radi, ali Kellyno tijelo mi je zaklonilo pogled.

Osjetio sam ruku na svom vratilu, povlačeći je ravno prema stropu. Sekundu kasnije osjetio sam kako mi penis obuzima toplo meso. Kelly je ponovno namjestila svoj položaj i mogao sam vidjeti kako moja sestra sada jaše moju muškost. Mlijela je naprijed -natrag, dok su se ona i Kelly ljubile i gladile jedna drugu po sisama. Sada sam imao Kellyin klitoris čvrsto među zubima i sisao sam ga svom snagom, kad mi je naletjela na lice. Skoro je pala naprijed, ali uhvatila ju je moja sestra koja je sada počela gurati gore -dolje na moju osovinu.

Kelly se prelila na stranu, a moja sestra se nagnula naprijed kako bih joj mogao usisati njezinu bradavicu u usta. Posegnuo sam okolo i uhvatio je rukama za guzice za obraze i počeo joj pomagati da jaše gore -dolje po mom penisu. Sandra me uhvatila za glavu i povukla naprijed kako bih joj mogao usisati više njezine sise u usta. Malo se naslonila i rukama pritisnula sise kako bih joj mogao istodobno polizati i sisati obje bradavice.

Toliko sam se koncentrirao na te sise o kojima sam godinama ranije samo sanjao, da nisam primijetio kamo je Kelly otišla. Međutim, uskoro sam osjetio kako mi topla tekućina kaplje na jaja. Na trenutak sam skrenuo pozornost sa sestrinih grudi i pogledao iza nje kako bih vidio Kelly kako kleči iza nje, noseći naramenicu, i nanosi neku vrstu maziva na dildo i na sestrino dupe.

Sandra se prestala micati, a ja sam joj rukama razmaknuo guzice. Kelly se približila s remenom, a onda je Sandra kratko izdahnula i pala naprijed na moja prsa dok je glava dilda kliznula pokraj njezinog sfinktera.

Dok je Kelly ubacivala dildo u dupe moje sestre, osjetio sam kako pritišće vlastiti kurac kroz tanke nabore Sandrinog mesa. To je uzrokovalo da moj kurac još više naraste. Nakon što je Kelly pritisnula u dupe moje sestre, počela je gurati unutra i van. Držao sam Sandrino tijelo čvrsto uz svoj penis kao sidro dok je Kelly počela lupati svoje dupe dildom.

“Jebi me u dupe, jebi me u dupe” Sandra je počela vrištati tonom koji nikad prije nisam čula.

Moja sestra je postala samo još jedna jebena igračka i željela se koristiti. Dok je Kelly lupala po dupetu, počeo sam zabijati bokove, gurajući svoj penis u njezin twat kako bi odgovarao Kellyinim pokretima. Ubrzo se Sandra tresla u orgazmu nakon orgazma. Osjećao sam kako mi se jaja zatežu, i pustio me dubokim potiskom i vriskom dok sam napunio macu svoje sestre svojom spermom.

Nas troje smo se srušili na hrpu na krevetu i spavali nekoliko sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top